Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Laatst zat ik me thuis’ te vervelen. Er was niets op de tv dus ging ik maar een boekje lezen.

Al snel dwaalden m’n gedachten af naar sex. Net toen ik m’n stijve tevoorschijn wilde halen ging mijn mobieltje. Het was m’n moeder: of ik langs wilde komen om te helpen met het installeren van de nieuwe video. Voeeruit dan maar, ik toch niets beters te doen. Bij m’n moeder aangekomen ging ik dan maar aan de slag. Ondertussen lette ik helemaal niet op m’n moeder, die was intussen in slaap gevallen.

Ze lag op de bank in haar nachtjapon. Haar benen waren een stukje uit elkaar gezakt en ik kon een glimpje van haar slipje zien. Dit wond mij zo op dat ik gefixeerd bleef staren naar hhar slip. Recht van haar slip stak namelijk een stukje schaamlip uit. Deze was kaal! Intussen was ik zo op gewonden dat ik onzettende behoefte kreeg om mezelf te bevredigen maar ik beheerste mezelf. Ik nam plaats op de tegenover gestelde bank om maar tv te kijken en ondertussen stiekem naar m’n moeder te gluren.

Tijdens haar slaap zakten haar benen steeds verder uit uitelkaar. Ondertussen lag ze met haar benen wijd. Wat ik niet doorhad is dat ze met samengeknepen ogen doorhad dat ik naar haar kut’ zat te gluren. Plotseling zij ze quasi boos: Kan je het zien?! Ik schrok me wild maar de bult in m’n broek verraadde het al. Ik zei dat ik het niet kon laten om te kijken. Zonder enige waarschuwing duwde ze heel haar slipje opzij en gaf me zo een volledige blik op haar kaal geschoren kutje. Ik wist niet waar ik het zoeken moest maar bleef zowat gehypnotiseerd staren. Ze nodigde me uit om naast haar op de bank plaats te nemen. Ik twijfelde maar ging. Ondertussen drukte een zwaar gevoel me op de keel van opwinding, zou ik nou met m’n moeder aan de slag gaan?

Heel rustig vroeg m’n moeder wat dit voor mij betekende. Eerlijk gaf ik toe dat ik heel erg geil’ was. Ik ook, zei ze. Wil je het eens aanraken? Vroeg ze. Voordat ze goed en wel uitgesproken was zat ik al met een hand tussen haar benen. Ze begon te kreunen toen mijn vingers een weg zochten in haar spleet. Ze was al heel erg nat. In een impuls zakte ik naar beneden en proefde voorzichtig haar vocht. Op dit punt werd het haar teveel en duwde me weg, en ging naar de keuken. Toen ze terug kwam zij ze dat wat er gebeurd was fout was en dat we moesten doen alsof er niets gebeurd was. Ik kon wel blijven slapen maar dan in mijn eigen oude kamer. Dat deed ik dan maar ook. In bed bleef het natuurlijk in mijn hoofd zitten en heb me dan ook lekker afgetrokken.

De volgende ochtend werd ik wakker doordat mijn moeder over me heen stond om het raam open te zeteen. Het lukte niet echt dus ging ze met een been op mijn bed staan. Hierdoor gaf ze me weer een blik op haar sliploze kruis. Toen ik dit zag was ik weer helemaal ondersteboven, en dat wist ze. Ze zei: ik kon vannacht niet slapen door wat er gebeurd is en ik moet je zeggen: ik wil heel graag dat we elkaar in de ogen kunnen blijven kijken. Ik zei niets en gebaarde dat ze erbij kwam zitten. Toen ze zat keken we elkaar diep in de ogen, toen was het gebeurd! We versrengelden in elkaars armen en zoenden vurig. Binnen 2 seconden waren we allebei naakt. Als een groentje ging ik op verkennings tocht op mijn moedrs lijf. Overal gaf ik kleine zoentjes om een speciaal spel met haar voeten te spelen. Ik likte streelde en zoog aan haat tenen. Onder tussen zag ik al een straaltje vocht langs haar billen stromen. Wild stortte ik me op haar poes. Likken vingeren ik kon er geen genoeg van krijgen. Ik keek omhoog en zag dat ze met half open mond en met toegeknepen ogen lag te genieten.

Langzaam kroop ik omhoog tot ik op gelijke hoogte met haar gezicht lag. Ik keek haar diep in de ogen en vroeg of ze door wilde gaan. Ze glimlachte en greep tussen onze buiken in mijn pik. Ze duwde hem tegen haar opening en liet de rest aan mij over. Van opwinding trilde heel mijn lijf en langzaam gleed ik in mijn eigen moeder! Rustig bleef ik stoten en we genoten allebei. Iedere keer als ik voelde dat ik zou komen stopte ik even om te zoenen. Zo hebben we zeker een half uur liggen vrijen voordat we van positie wisselden. Hert volgende standje ging mijn moeder op me zitten. Langzaaam liet ze zich over me heen glijden, de sappen en het kleverige kutvocht liepen langs mijn ballen. Nog steeds probeerde ik me te blijven beseffen dat ik met mijn moeder lag te neuken! Op het moment dat ik voelde dat ik zou komen vroeg ik haar te stoppen. Ik heb haar gelikt tot ze klaarkwam en ben vervolgens weer in haar gegleden om zelf ook lekker te komen.

We hebben besloten dat aangezien zij gescheiden is en ik vrijgezel ben dat ik weer thuis kom wonen. Alleen is het nu anders als vroeger

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen