Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik heb het eerste deel van mijn verhaal geschreven op 17-02-2007 onder familie verhalen
"Mijn moeder kon uren lezen op deze site" lees eerst aub dit verhaal en geef het een cijfer om verder in dit vervolg verhaal te komen.Het is supergeil wat er nu in ons gezin is ontstaan sinds de scheiding van onze ouders.

Nadat ik de slaapkamer van mijn moeder die nacht was ingelopen en haar feitelijk betrapte terwijl zij op haar bed uitgeprinten verhalen van de site van Colani.nl lag te lezen met een dildo in haar kutje,was ik op de rand van haar bed gaan zitten nadat mijn moeder over de eerste schrik heen was.Mamma lag nu "veilig" onder haar snel omgeslagen dekbed,mijn lul was daarbij uit mijn boxer gekomen en dit merkte wij beide op. Brutaal pakte ik haar hand en klemde deze om mijn stijve lul heen,waarna ik het dekbed weg sloeg en de dildo die nog een klein stukje uit haar kutje stak weer opnieuw naar binnen duwde.Op dat moment kwam ook mijn broertje Gerd 18 de haar slaapkamer in.

Mamma verstijfde opnieuw van schrik, wat gebeurt er hier allemaal jongens reageerde zij met een vuurrood hoofd, snel sloeg zij het dekbed weer over zich heen en liet mijn lul los.Er viel een lange stilte en Gerd was ook op haar bed gaan zitten.Mamma verbrak zelf deze stilte, luister jongens dit is een stukje intimiteit en prive van mij,ik voel mij nu erg ongemakkelijk met jullie hier in mijn slaapkamer en wil dat jullie naar je eigen kamer gaan.Ik voelde mijn stijve lekke op mijn bovenbeen en was niet van plan om nu weg te gaan nu wij eenmaal in deze situatie waren gekomen die ik samen met Gerd wel zelf had opgezocht na mijn eerdere ontdekkingen.Man zei ik, het is heel normaal dat u nu pappa weg is ook uw behoeften heeft op seksgebied, Gerd en ik hebben dit ook. Ja maar jullie zijn mijn zonen,ik kan dit niet met jullie delen zei mamma, ik zou niet weten waarom niet reageerde ik,u heeft toch ook zojuist mijn stijve lul al gevoeld in uw hand.

Wat denken jullie wat er gebeurt als andere mensen hier achterkomen zei mamma,dit mag niet en dit kan ik niet zei ze.Gerd zat aan de andere kant op het bed en ik zag dat mamma nu ook zijn opwinding en stijve lul in zijn slip zag.Hoe ik het durfde kan ik niet nader verklaren maar ik sloeg weer het dekbed open waardoor mijn broertje haar nu ook geheel naakt zag liggen, wel was nu dildo uit haar kutje en lag tussen de mooie slanke benen van mamma.Wat doe je Fred vroeg zij weer geschrokken,ik zei niets maar ging dichter naar mamma toe en kroop tegen haar lichaam aan.Gerd reageerde nu ook en ging aan de andere zijde van mamma liggen en deed hierbij zelf zijn slip uit waardoor ik zijn stijve lul tegen haar bovenbeen zag komen. Ik liet mij niet onbetuigd en volgende mijn broertje door ook snel mijn boxer uit te trekken,mamma lag nu tussen ons ingeklemt met aan iedere zijde van haar onze stijve lullen tegen haar lichaam aan.

Doodstil bleef mamma liggen en had haar ogen van ellende gesloten,ik keek mijn broertje aan die nu een borst van mamma begon te stelen, automatisch begon ik haar andere borst te strelen.De tepels van mamma die ik eerder groot en stijf had zien staan toen ik de slaapkamer binnen kwam, waren helemaal ingezakt, maar al spoedig stonden haar tepels weer in de lucht.Met mijn andere hand ging ik tussen haar benen,er stond een dun streepje haar en verder was haar kutje helemaal glad geschoren. Verzet kwam er ook niet,maar ook bijna geen beweging in mamma. Hierdoor kreeg ik toch meer lef en streelde voorzichtig met twee vingers over haar schaamlippen die hierdoor steeds een stukje vochtiger werden.
Gerd stopte met het strelen van haar tiet en nam nu haar stijve tepel in zijn mond ik volgde op de andere tepel terwijl ik ook twee van mijn vingertoppen in het voor poortje van haar kutje duwde.

Nu kwam er wel beweging in mamma maar ook geluid, oh oh jongens wat doen jullie met mij,die vraag leek mij overbodig maar zowel ik als Gerd reageerde hier niet op met woorden maar gingen verder over tot daden.Gerd zat inmiddels op zijn knieen en zoog op haar tepel,hij verschoof met zijn onderlichaam naar het gezicht van mamma waardoor zijn lul tegen haar wang wipte.Dit allemaal op nog geen twintig centimeter van mijn eigen gezicht waar ik nog op haar andere tepel aan het zuigen was.
Opgewonden keek ik schuin omhoog en zag heldere druppels lekken uit zijn eikel wat op de wang van mamma terecht kwam.Het werd voor mamma teveel, met een hand graaide zij naar de lul van mijn broertje en bracht deze zelf haar mond in,wat geil om je eigen moeder op twintig centimeter afstand je broertje te zien pijpen.
Haar kutje werd ook steeds natte en soepel gleden mijn twee vingers nu diep haar kutje in, oh oh ghu ghu kwam er nu uit haar mond, Gerd belemerde met zijn dikke eikel en lul haar iets anders uit te brengen. Ik moet eerlijk bekennen ondanks dat Gerd 2 jaar jonger is,zijn lul een paar centimeter lange en dikke is als mijn lul,ik heb ook geen klagen, die van mij is ongeveer 18 cm,maar mijn broertje won het op dit punt van mij.

Mamma pijpte Gerd goed, ik vingerde haar warme natte kutje nog even door maar wilde ook haar mond om mijn lul voelen. Ik haalde mijn vingers uit haar kutje en ging in de zelfde positie als Gerd op mijn knieen naast mamma zitten. Gerd keek mij aan er werd verder geen woord gesproken tussen ons,ook ik bracht mijn eikel tegen haar lippen aan waarmee zij druk bezig was mijn broertje te pijpen. Gerd begreep het en haalde zelf zijn stijve dikke lul een stukje terug uit haar mond,hierdoor kwam er iets meer ruimte voor mijn lul en met een beetje geweld drukte ik ook mijn eikel haar mond in. Nu opende mamma wel haar ogen,kon uiteraard niets zeggen toen onze lullen stijf tegen elkaar aan gedrukt in haar mond staken, dit was een heel geil gevoel maar ook wel een beetje vreemd de lul van je eigen broertje tegen mijn lul te voelen, maar ook natuurlijk je eigen moeders mond om je lul te voelen. Mamma kwam ging helemaal los, greep nu ook naar onze ballen en pijpte zo diep zij kon op onze lullen,haar mondlippen waren hierdoor tot het uiterste gespannen.Heel wazig werd mijn blik,ik kan mij niet herinneren ooit zo geil te zijn geweest met een vriendinnetje waar ik seks mee had. Het ging er nu wild aan toe, Gerd pakte mamma,s beide tieten en kneden deze, ik bracht mijn hand terug tussen de benen van mamma die wijd gespreid open lagen.

Ik voelde haar harde klitje die ik stevig begon te masseren,haar billen gingen steeds omhoog van het matras en onze moeder werd natuurlijk ook tot het uiterste geil door ons gemaakt.Gerd ging ook steeds moeilijke kijken, ik kom zo klaar zei hij,hetzelfde gold voor mij,want het was zo geil wat hier gebeurde en onze moeder pijpte ons uitzinnig. Ik voelde de lul van Gerd nog verder opzwellen tegen mijn lul aan, ik kon het ook niet meer houden en begon aan het leeg spuiten van mijn lul wat bij mijn broertje hetzelfde geval was, nog harde masseerde ik hierbij het klitje van mijn moeder, ghu ghu ghu hoorde ik, mamma kreeg veel sperma van ons in haar mond en keel te verwerken,veel ging haar keel in,maar een groot deel zocht toch ook zijn weg naar buiten haar mond want ik zag ons sperma tussen haar mondlippen en tussen onze beide lullen uit over haar kin lopen.Mamma drukte ons nu ruw van haar af,hapte zwaar naar adem en gorgelde nog na toen zij zelf ook klaarkwam,straaltjes vocht kwamen hierbij uit haar kutje naar buiten zag ik.

Ik viel op mijn rug naast haar,ik transpireerde als een gek en het lichaam van mamma en haar gezicht waren ook helemaal bezweet, oh oh kon zij nu alleen nog maar uitbrengen. Gerd keek naar haar natte kutje en had nog wat energie over,ik zag hem met zijn hoofd tussen haar benen gaan waar hij ongeseneerd over haar schaamlippen begon te likken. Ik keek hier naar en voelde mijn lul nog steeds pijnlijk stijf staan, toen ik naar mamma keek zag ik dat die weer met haar hoofd heen en weer lag te schudden,ik pakte haar hoofd vast en begon haar lippen te kussen, die wijkte waardoor onze tongen aan een tongzoen begonnen,ik proefde hierbij mijn eigen sperma en dat van mijn broertje wat nog in resjes in haar mond aanwezig was. Mijn broerje moet haar kutje goed te pakken hebben gehad met zijn mond en tong want een paar minuten later duwde mamma mijn hoofd weg om haar mond vrij te maken voor adem die zij nodig had om haar tweede orgasme (inmiddels nu diep in de nacht)te kunnen opvangen.Oh oh gilde mamma het uit,jongens wat lekker dit overleef ik nooit hijgde zij,Gerd en ik schoten hiervan hard in de lach,maar ook Gerd had het nu wel even gehad en viel aan mamma,s andere zijde op zijn rug in de ruststand.

Die nacht vielen wij naast mamma in slaap, hoe wij de volgende morgen naast haar wakker werden zal ik in mijn vervolg verhaal schrijven als ons verhaal u aanspreekt en goed beoordeeld word door u geile lezers. O ja vergeet ons verhaal van 17-02-2007 niet te waarderen aub. Ik zal dan zeker gemotiveerd door uw geilheid en waardering snel met deel drie komen en u laten mee genieten van deze onbeschofte familie aangelegenheid,tussen twee broer en hun moeder.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen