Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sommige gebeurtenissen overkomen je in het leven zegt men, daar gaat mijn verhaal hier ook over,sinds kort heb ik een seksuele relatie met mijn eigen dochter van 21 jaar. Nooit had ik ooit over seksuele dingen met onze eigen dochter nagedacht of ooit een opwindende fantasie over gehad, tot dat begin dit jaar het volgende gebeurde bij ons thuis.

Het was op een avond in begin januari 2010 toen wij na gezellige feestdagen en de jaarwisseling met de familie te hebben gevierd aan onze eettafel hadden gegeten en nog wat na zaten te praten. Annette onze dochter vroeg aan Jeannette (mijn vrouw) welke maat haar trouwjurk was die al jaren bij ons op zolder hing en mijn vrouw nooit afstand van had willen doen. Waarom vraag je dat lachte mijn vrouw tegen onze dochter, je wil mij zeker even bewust maken dat het weer eens tijd voor mij wordt om te gaan lijnen? Dat ook mam zei mijn dochter die hiermee best wel een gevoelig punt bij Jeannette raakte, omdat zij de laatste jaren fors in omvang was toegenomen, en zelf na de feestdagen had gezegd het dieet van dokter Frank eens te willen gaan proberen, ik kon heel die beste man niet, maar was wel benieuwd naar het antwoord van mijn vrouw.

In de tijd dat wij trouwde 22 jaar geleden, was mijn vrouw 23 jaar en super slank met een wespentaille, zij woog toen midden 50 kg en daar is inmiddels wel 30 kilogram bijgekomen. Na de geboorte van onze dochter is dat ontstaan en heb zijn talrijke diëten gedaan met wisselende resultaten, uiteindelijk zonder haar droomgewicht te bereiken van 65-70 kg.Ik zelf heb daar gelukkig nooit last van gehad, ik weeg al bijna mijn hele leven na mijn 20ste jaar hetzelfde, tussen de 85 en 88 kg bij een lengte van 1.90 m. In tegenstelling tot mijn vrouw moet ik daarbij wel zeggen dat ik daarvoor altijd drie keer per week ben blijven sporten. Onze dochter heeft nu op haar 21ste ongeveer hetzelfde figuur zoals mijn vrouw had in de tijd van ons trouwen. Ik wil wel opmerken nooit enige moeite te hebben gehad met het figuur van mijn vrouw, het is zo gegroeid en heeft onze seksuele relatie ook nooit in de weg gestaan. Mijn vrouw zei dat haar trouwjurk maatje 36 moest zijn,waarop Annette zei, o dan moet ik hem wel aankunnen, mag ik hem even passen mam?

Van mij wel zei mijn vrouw,als ik hem maar niet hoeft te passen. Annette stond gelijk op en ging de jurk van zolder halen, wat moet ze er mee vroeg mijn vrouw? Haar trouwjurk deed mijn herinneringen teruggaan naar onze trouwdag in 1987,Jeannette zag er schitterend uit in haar trouwjurk waar ik ook altijd een seksuele herinnering aan heb bewaart. Weet je het nog vroeg ik aan mijn vrouw, jou kousenbandje om mijn lul en ballen? Ja dat wist Jeannette nog wel zei ze, ik zal hier later meer over schrijven. Annette kwam met de in de plastic verpakte trouwjurk terug de kamer in, zelfs de lingerie en het roze kousenbandje bleek mijn vrouw in de jurk in een apart zakje altijd te hebben bewaard. Waarom onze dochter nu ineens de trouwjurk van mijn vrouw wilde passen is mij nog steeds niet duidelijk, maar wel wat er gebeurde toen Annette de jurk ging aandoen waar mijn vrouw haar bij hielp en ik geïnteresseerd naar keek. Het begon toen mijn dochter de lingerie en het kousenbandje in de trouwjurk ontdekte, o mam mag ik dat ook passen vroeg ze, van mij wel zei mijn vrouw. Annette kleden zich in ons bijzijn helemaal uit, toen zij uit haar slipje stapte met haar billen naar mij toe gericht, moest ik even slikken toen ik op 1.5 meter afstand haar glad geschoren kutje te zien kreeg, met mooie forse schaamlippen. Ze had bijna hetzelfde kutje als mijn vrouw in die tijd.

Het riep steeds meer herinneringen bij mij op, de eerste jaren van ons huwelijk neukte wij bijna dagelijks, onbezorgd en onbekommerd waren wij het gelukkigste gezin van de wereld in onze beleving met de geboorte van ons dochter. Jeannette lusten er gelukkig ook wel pap van, samen deden wij veel experimenten op seksgebied en waren in alles open naar elkaar toe. Er is zelfs een jaar geweest dat een collega van mijn werk een goede huisvriend werd waar Jeannette eens van had gezegd, Theo ziet er goed uit Martin, daar zou ik het weleens mee willen doen. In eerste instantie werd daar alleen maar over gepraat en wond het idee ons samen wel op, maar ik dacht dat het een plagerijtje van haar was om mij te prikkelen en jaloers te maken, maar dat werd toch anders. In een geile neukpartij had ik tegen Jeannette gezegd, jammer dat Theo er nu niet is,die had je nu dan kunnen pijpen met mijn lul in je geile kutje. O ja gilde mijn vrouw in haar eigen geile lusten met mijn lul diep in haar kutje,ze fantaseerde mee en in haar orgasme riep ze,mag Theo mij een keer neuken Martin, van mij wel geil sletje zei ik in mijn geilheid. Het waren maar geile uitspraken tegen elkaar die ons nog een stukje verder opwindende als wij lekker met elkaar lagen te geile, dat durf ze toch niet in het echt te doen ging ik vanuit. In die periode kwam Theo als goede collega vriendschappelijk regelmatig bij ons een avond op visite,hij had zijn relatie beëindigd en vond het te gek dat wij al een kleine hadden en een jong gezin waren. Op een zomerse zaterdagavond gebeurde het. Wij hadden gezellig tot laat in de avond zitten praten en drinken in onze tuin, de kleine sliep goed door, maar uit bezorgdheid ging Jeannette toch regelmatig even bij Annette kijken. Ik en Theo waren in de woonkamer nog een biertje gaan drinken toen Jeannette bij onze dochter vandaan kwam, ik zag gelijk dat zij iets aan haar uiterlijk en kleding had veranderd. Ze had haar haren los en haar blouse stond verder open als daarvoor, maar wat zeker gelijk opviel waren haar donkere tepelhoven en stijve tepels die in haar witte blouse zichtbaar waren. Ik werd er gelijk geil van, Theo had het ook gezien en zei, zo Jeannette jij ziet er mooi uit. Kom eens hier schat vroeg ik aan haar, ze kwam naar mij toe en ik stak gelijk mijn hand onder haar rokje, ze had dus niet alleen haar Bh uitgedaan.

Theo zat vlak naast mij op de bank en zag hoe ik het rokje van mijn vrouw omhoog deed, samen keken wij naar haar kutje, Jeannette is ondeugend vanavond Theo zei ik. Er ontstond een spannende sfeer,er was niets vooraf besproken en het was een daad van haar zelf die ik natuurlijk wel heel geil vond. Jeannette liet toe dat ik mijn vinger in haar kutje duwde en haar begon te vingeren. Al snel stond zij wankel op haar benen te trillen en zei ik dat ze tussen Theo en mij in moest komen zitten.

 

madsexparty.nl


Daarna werd het een geile aanval van mijn vrouw op ons, ze begon over mijn gulp te wrijven waar achter mijn stijve nog verborgen zat, maar ik zag dat zij hetzelfde bij Theo deed. Ik heb mijn broek als eerste losgemaakt en zei dat ze mij moest pijpen,wat Jeannette ook gelijk deed,ze liet zich onderuit trekken door Theo en begon mij te pijpen,daarmee is het begonnen en is hij bijna een jaar lang onze (seks) huisvriend geweest tot dat hij weer een vaste relatie kreeg. Jeannette lag mij heel geil te pijpen toen ik Theo met zijn hoofd onder haar rokje zag verdwijnen en op de manier waarop zij mij toen begon te pijpen wist ik wel,zonder dat ik het kon zien, mijn vrouw gelikt werd in haar geile kutje. Het was de eerste keer dat wij seks hadden met een ander erbij, ik put deze herinnering uit ons verleden,maar ben onze eerste seksuele trio nooit vergeten hoe dit is ontstaan. Ik was zo geil dat ik veel te snel, misschien al na 2 a 3 minuten in haar mond klaarkwam, volgens mij heb ik mij daarbij knap lullig gevoeld tegenover Theo. Zeker omdat hij zichzelf wel goed onder controle kon houden en eerst Jeannette een paar keer goed klaar liet komen voor zij voor het eerst voor mijn ogen met elkaar gingen neuken. Ik moest er even van bijkomen en zag Theo met een nat lachend gezicht onder haar rokje vandaan komen, toen hij daarna haar rokje en blouse uitdeed was mijn vrouw naakt en zag er heel geil uit, maar ze was ook heel geil in haar gedrag. Zij begon Theo uit te kleden en ging ervoor.

Ik keek denk ik toen toch wel gespannen toe hoe die twee verder gingen, toen Theo ook naakt was begon mijn vrouw hem te pijpen en overal rondom zijn lul en op zijn ballen kusjes te geven. Ik weet nog dat ik toen best wel een beetje jaloers werd op Theo, zijn beheersing was een stuk beter dan het mijne, hij kon zich laten pijpen zonder klaar te komen en deed ook allerlei geile dingen met mijn vrouw, waar ik daarvoor 2 jaar getrouwd was. Maar ik zag ook hoe geil Jeannette met hem te keer ging, iedereen moest even aan elkaar wennen en accepteren, maar het werd een hele geile avond en nacht. Theo is op een gegeven moment weer naast mij op de bank gaan zitten en heeft Jeannette op zijn schoot laten plaatsnemen, zijn lul zag ik soepel mijn vrouw,s kutje ingaan en zij begon hem te neuken.

 

Theo's lul in lengte verschilde niet zoveel, maar hij had wel een dikkere lul, en dat scheen mijn vrouw heel erg op te winden. Hij begon op haar in te beuken en liet haar zeker twee keer klaarkomen terwijl ik op de bank naar hun keek en mee zat te deinen. Mijn lul stond ook weer stijf en wilde weer meedoen, geef haar even over zei ik, zet ze op mijn lul, en dat gebeurde ook. Haar kutje was zeiknat en stond open toen mijn vrouw op mijn lul ging zitten, o wat was ze geil, zo had ik haar nog nooit meegemaakt. Ook al omdat ze bijna begon te smeken of Theo ook weer in haar kwam, ik dacht dat zij hem in haar kont wilde hebben, maar dat bleek niet haar bedoeling. Dat is twee weken later wel gebeurd, ik in haar kont en Theo in haar kutje toen hij weer een weekend bij ons bleef. Nee ze wilde Theo pijpen terwijl wij samen neukte,Theo is toen op de bank naast ons gaan staan en Jeannette heeft hem gepijpt terwijl ik haar neukte. Wat mij daarvan nog bijstaat is dat ik op het moment dat ik klaar ging komen uit haar kutje bent gegaan en dat ik samen met Theo ons leeg hebben gespoten in haar gezicht en over haar tieten. Deze herinneringen kwamen terug op het moment dat ik tegen mijn eigen dochters kutje aankeek die de trouwjurk van mijn vrouw paste.

Annette was toen hooguit een jaar toen wij regelmatig met Theo erbij seks hadden en zij lekker onschuldig in haar bedje lag te slapen, nu was zij zelf bijna een volwassen vrouw en liet mij zonder enige schaamte van heel dichtbij haar naakte lichaam en kutje zien, wel in het bijzijn van haar moeder, maar toch! Door dit gebeuren en het zien van haar kutje wat er bijna hetzelfde uitzag als het kutje van mijn vrouw 22 jaar geleden, kreeg ik er een stijve lul van in mijn broek. Mijn vrouw haalde haar trouwjurk voorzichtig uit het plastic, ik dacht daarbij gelijk terug hoe ik haar op onze trouwdag tussen alle plichtplegingen door die dag had geneukt in een kamertje in de kerk waar wij even op de fotograaf moesten wachten. Haar kousen bandje had ik daarbij om mijn lul en ballen gedaan.

Ik had net haar kutje volgespoten onder haar trouwjurk waar zij op zo oude eikel lange tafel lag, toen wij voetstappen hoorde klinken in de gang van de kerk. Wij zaten net weer op een stoel toen mijn schoonmoeder ons kwam halen voor de fotograaf die in de kerktuin klaar stond voor de foto’s. Jeannette voelde zich er wat ongemakkelijk bij, wat later ook aan haar gezicht op onze trouwfoto’s is terug te zien, ze fluisterde daar toen bij in mijn oor, je sperma loopt mijn slipje in schat. Een moment in ons spannende en goede seksleven om nooit meer te vergeten. De situatie tijdens het passen door mijn dochter van de trouwjurk riepen alle geile herinneringen weer bij mij op. Annette deed het slipje aan wat de bruid zelve 22 jaar geleden aan had gehad en waar uren mijn sperma in had gezeten, natuurlijk was de lingerie daarna weer schoon gewassen opgeborgen. Toen mijn dochter de Bh en het kousenbandje omdeed hadden wij even oogcontact, Annette had mijn stijve lul in mijn broek gezien. Dat was zeker, ik zag het duidelijk aan de blikken daarna in haar ogen.

Mijn vrouw hielp haar in de jurk die haar als gegoten paste, op de een of andere manier raakte het mijn vrouw diep en welde er tranen over haar gezicht. De emotie en herinneringen sloegen toe bij haar, wat mijn dochter ook ontroerde, mam ik ben morgen heus nog niet de bruid hoor. De mooiste dag uit mijn leven staat hier voor mij zei ze nog steeds heel emotioneel, ik kon dit alleen maar beamen. Vertel eens mam hoe jullie trouwdag verliep vroeg mijn dochter, die daarbij zonder dat mijn vrouw het zag, weer een blik op mijn kruis wierp. Mijn vrouw vertelde het een en ander over onze trouwdag en tot mijn stomme verbazing vertelde zij ook over ons vluggertje in het kamertje achter in de kerk, terwijl alle familie en vrienden op ons zaten te wachten voor de fotosessie. Lekker lachte Annette, dus je trouwjurk was ook jullie erotische speelpakje, en dat heb ik nu aan! Alle drie moesten wij er om lachen, Jeannette was nog steeds emotioneel en moest even plassen. Toen ik alleen met mijn dochter was keek ze weer naar mijn kruis, heb je mam echt geneukt in deze trouwjurk pap vroeg ze fluisterend, ik knikte ja. Mijn vrouw kwam al snel weer terug van het toilet, Annette heeft nog even in de spiegel gekeken,ze zag er als een mooie stralende bruid uit. Alles werd weer uitgedaan en de trouwjurk, lingerie en het kousenbandje gingen weer keurig ingepakt terug naar de zolder. Zowel ik als Jeannette waren heel geil toen wij die avond in bed lagen,uren hebben wij elkaar seksueel opgewonden en geneukt tot wij ervan in slaap zijn gevallen. Annette bleek het allemaal te hebben gehoord in haar slaapkamer even verderop op onze etage,dat vertelde zij mij een week later.

Mijn vrouw ging die zaterdagmorgen al vroeg de deur uit naar haar bejaarde ouders die 80 km bij ons vandaan wonen, dat doet zij om de 14 dagen om haar ouders te helpen met hun huishouden en het halen van de boodschappen. Het is de gewoonte geworden dat Jeannette dan het avondeten daar samen met haar ouders doe, en is dan meestal rond 21.00 uur weer thuis. Soms ga ik wel mee, maar deze keer niet. Ik had samen met mijn vrouw het ontbijt genomen toen zij de deur uitging, daarna ben ik gaan douchen en onze boodschappen gaan doen. Toen ik tegen 11.00 uur terug kwam en bezig was de boodschappen op te ruimen kwam Annette de keuken in,goedemorgen pa rekte zij zich uit in klein nachtponnetje. Ik zat gehurkt voor een keukenkastje en zag gelijk dat zij er verder niets onderaan had,zo zag ik haar nooit,behalve dan die week er voor toen zij ineens de trouwjurk van mijn vrouw wilde passen. Ik probeerde er verder geen aandacht aan te geven en ging verder met het in ruimen van de boodschappen, maar toen zij naast mijn kwam staan en de waterkoker voor een beker thee aan de kraan vulde, keek ik tegen haar billen en kutje aan.

Ze draaide vlak onder mijn neus wat weg waardoor haar benen wat spreiden en ik haar kale bolle kutje goed te zien kreeg. Annette zei niets en ging gewoon aan de keukentafel zitten, in afwachting dat het water zou zijn gekookt. Ik had wel een probleem in mijn broek toen ik op moest staan. Doet ze dit nou expres vroeg ik mij af, wij zij niet preuts tegenover elkaar in huis, maar zien elkaar niet vaak naakt. Haar tepels stonden ook stijf zag ik en volgens mij heeft zij op dat moment duidelijk weer gezien dat ik net als een week daarvoor, weer een erectie in mijn broek had. Ze zei er niets over en gedroeg zich verder net als ik normaal, Annette maakte haar thee en broodje klaar en ging dit op haar kamer opeten. Ik ging de krant lezen en probeerde er maar niet meer aan te denken, een beetje spanning bleef er wel in mijn gedachte en in mijn broek. Het zal een uurtje later zijn geweest toen ik haar hoorde roepen, pap kom even naar mijn kamer vroeg zij, ik stond op en liep naar haar kamertje toe.

Mijn mond viel open toen ik haar kamer in kwam, mijn dochter had weer de trouwjurk van mijn vrouw aan en had zichzelf ook mooi opgemaakt zag ik onder de sluier. Dit vind je mooi hé lachte zij,ja zei ik nog steeds heel verbaasd en mij gelijk afvragend wat haar bezielde om weer de trouwjurk aan te doen? Annette maakte een pirouette voor mij in de jurk en tilde ineens de zware rok op, ik kreeg de mooie zijde gladde witte kousen te zien met het mij bekende kousenbandje, alleen had zij geen slipje aan, later bleek ook geen Bh.

oudneuktjong.nl


Weer zag ik haar kale mooie bolle kutje, maar nu net als op onze trouwdag zonder slipje in de kamer van de kerk waar ik toen mijn vrouw had geneukt na haar ja woord te hebben gegeven even daarvoor. Met dit verschil, dat nu het mooie jonge strakke lichaam van mijn eigen 21 jarige dochter er bijna naakt in verpakt was, het was voor mij op dat moment wel duidelijk dat mijn dochter dit ergens om deed! Pap ik wil seks in deze trouwjurk met je zei ze. Ik geef het toe, ik werd zo week als wat en heel geil, ik kon geen weerstand meer bieden. Ik pakte Annette vast, sloeg de sluier op en kuste mijn dochter, toen ik haar hand in mijn kruis voelde, begonnen wij te tongzoenen. Mijn lul werd langzaam uit mijn broek gehaald,de eerste druppels voorvocht kwamen al op de trouwjurk terecht. Ik ging er helemaal in op,wij zoende elkaar en mijn dochter stond midden in haar kamer mij langzaam te masturberen. O pap ik ben zo geil zei ze en ging voor mij op haar knieën zitten,je weet gewoon niet wat je overkomt op zo moment als je,je lul in de mond van je eigen dochter ziet verdwijnen. Pijpen kon Annette, ik was zeker niet de eerste lul die zij in haar mond nam. Ik pakte haar hoofd vast, door de dunne tule van de sluier zag ik mijn stijve lul steeds weer in haar mond gaan. Alles van mijn trouwdag kwam terug, ik ben nu 46 jaar maar voelde mij ook weer twintig.

Ik heb de sluier afgedaan en mijn dochter gevraagd of zij op haar bed ging liggen,ik ben langs haar benen onder de trouwjurk gegaan met mijn hoofd en likte eerst heel langzaam haar schaamlippen open. Het was schemer donker onder de jurk maar haar kutje trok mij aan als een magneet, zo geil was ik in jaren niet meer geweest bij mijn vrouw, met wie ik toch een goed seksleven heb. Met Annette was het anders, ik ging zelf ook meer dan twintig jaar terug in de tijd, zij heeft een platte buik en haar kutje voelde zelf voor mijn tong lekker strak aan,mijn dochter begon te kreunen dat ze het zo geil vond wat ik bij haar deed. Ik lag haar op dat moment zo diep ik kon met mijn tong in haar kutje te verwennen, ik was nieuwsgierig hoe zij klaar zou komen. Haar kutje vloeide goed,ze begon samentrekkingen te maken,lag te kronkelen op haar bed en hijgde steeds sneller, ik voelde dat zij tegen een orgasme aankwam. Met hijgende stem gilde ze dat ze kwam,ze drukte mijn hoofd met haar handen over de trouwjurk heen strakker tussen haar benen, straaltjes kut vocht vloeide mijn mond in. Ik likte en dronk alles op, ik had het warm gekregen onder de jurk en wilde graag mijn lul in haar geile natte kutje neuken. Ik ging onder de jurk vandaan,mijn stijve lul stak nog steeds uit mijn gulp, Annette wilde mij nog wel even pijpen. Toen ik dat bijna niet meer kon houden heb ik de trouwjurk van onderen over haar lichaam omhoog geschoven, het was een heel geil gezicht haar mooie kale natte kutje te zien glinsteren, zelf had mijn dochter de jurk van boven open geknoopt en liet mij haar mooie volle tieten zien, die er jeugdig en mooi peervormig uitzagen. Ik ben op haar gaan liggen, zij leiden zelf mijn lul haar kutje in die echt lekker strak aanvoelde maar mijn lul goed kon hebben. Het ging vanzelf, ik drukte door en gleed haar warme natte strakke kutje in.

Neuk me maar lekker hard kreunde zij toen ik helemaal tot mijn ballen toe in haar kutje zat, Annette duwde haar bekken omhoog en begon mij nog eerder te neuken voor ik haar een paar stoten had kunnen geven. Ons ritme vloeide in elkaar,haar kutje voelde aan alsof het een kurkentrekker was en dat zweepte ons samen op, onze eerste neukpartij werd een stevige en geile eerste ervaring met elkaar. Ik moest een paar keer stoppen om niet klaar te komen, mijn dochter bleek een uitstekend werkend orgasme systeem te hebben (net als haar moeder in haar jonge jaren) en kon aan de lopende band klaarkomen, op de momenten dat ik even moest stoppen zoog ik op haar grote dikke keiharde tepels. Ik voelde haar kutje hierbij steeds wel weer aanspannen om mijn lul, maar ik kon mijn orgasme wel tegenhouden, ik wilde zeker de eerste keer een goede indruk op haar achter laten. Dat is gelukt, wij hebben deze eerste keer zeker een halfuur lang aan elkaar vastgelegen, Annette was diverse keren klaar gekomen toen ik het uiteindelijk ook niet meer kon houden, ik heb toen alles in haar kutje gespoten wat ik aan sperma in mijn had. Het was nog niet voorbij die zaterdag,Annette heeft een oliebad voor ons gemaakt nadat ik haar eerst had geholpen de trouwjurk weer netjes in het plastic te verpakken en terug te brengen naar onze zolder. In het heerlijke warme oliebad heeft zij mij lekker gemasseerd, dat had ik verdiend zei ze. Mijn dochter gleed bijna als een paling zo glad en soepel over mijn lichaam en liet mij echt van haar mooie slanke lichaam genieten. Mijn lul had zij al snel weer stijf gemasseerd en voor mijn ballen had ze veel aandacht, het was heel geil om daar stevig door mijn dochter gemasseerd te worden,haar vinger even in mijn kont te voelen en mij bijna te laten klaarkomen. Ik heb haar tieten en kutje ook gemasseerd in het bad,wat ons heel geil hield.

In onze badjassen hebben wij een paar uur in de woonkamer gezeten en goed met elkaar gepraat. Annette onthulde vaak te hebben liggen luisteren in haar kamer als ik en haar moeder seks met elkaar hadden. De geluiden, het uitschreeuwen wat haar moeder doe als ze klaar kom, maakte haar een beetje jaloers, maar ook heel geil bekende zij. Ik heb in dit gesprek aan mijn dochter gevraagd welke seksuele ervaringen zij tot nu toe had gehad? Annette vertelde mij voor het eerst (mijn vrouw had zij wel meer verteld) dat ze op haar 17e met haar moeder de pil bij de dokter heeft gehaald en dat zij een paar maanden daarna door een toenmalig vriendje is ontmaagd. Tussen haar 17e en nu,op haar 21ste heeft zij seks gehad met nog drie andere jongens,maar zo lekker als jij mij heb geneukt papa zei ze, heeft geen van die jongens gedaan, ze noemde het een beetje prutsen met die jongens terwijl zijn in haar hoofd en behoefte veel verder was en meer had willen uitproberen met hum. Op het moment dat wij elkaar seksueel hadden bevredigd had Annette al een paar maanden geen seks met een jongen gehad zei ze. Ik wil het met jou blijven doen papa zei ze, ik had de ervaring volgens mijn dochter en zij wilde nog veel meer van mij leren en mijn verwennen als haar moeder niet in de buurt zou zijn. Ik keek mijn mooie geil uitstralende dochter liefdevol aan en zei, doe jij je badjas nog even uit, toen Annette weer naakt voor mij stond heb ik haar meegenomen naar mijn slaapkamer.
Voor ik dit verhaal bij Colani aanbood heb ik het Annette laten lezen, ik zag haar tepels stijf worden en voelde met mijn vinger dat haar kutje weer geneukt wilde worden. Zij vind het een kick om meer avonturen van ons terug te lezen over wat wij de laatste 4 maanden samen hebben beleeft en gedeeld. Als de lezers van deze site dit ook willen lezen?? Schrijf ik graag nog een paar geile dates tussen ons.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen