Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

De bijna volle maan stond hoog aan de donkere hemel. In de verte was het gebulder te horen van de zee. Om ons heen hoorde ik het geluid van vele krekels en rook ik de geur van helmgras en kamperfoelie. We liepen door hetzelfde natuurgebied als waar ik gisteren mijn dochter na opnieuw een heftige ruzie had teruggevonden.
Ik droeg een T-shirt en een korte broek die tot net over mijn knieën kwam. Het was heerlijk weer.
Er stond geen wind en de aangename temperatuur van de lucht deed mijn huid tintelen.
Zoë liep naast me; ze keek recht voor zich uit; ik keek naar haar. Ik hield haar linkerhand in mijn rechter. Hand in hand liepen we door een prachtig natuurgebied.
Het was een enorm vreemd gevoel om hand in hand te lopen met mijn dochter in de wetenschap dat ik de nacht daarvoor seks met haar had gehad.
We hadden het weliswaar stiekem moeten doen en hadden het ons niet kunnen veroorloven om ook maar het minste geluid te maken, maar ik had toch echt met mijn penis in haar gezeten.
De gedachte aan het feit dat ik hier zo met haar liep, bracht een tinteling in mijn onderbuik teweeg. Het was het gevoel dat ik nog kon herinneren van mijn tijd op de middelbare school, toen ik zelf nog een jaar of zestien was. Een soort gevoel van verliefdheid, helemaal nieuw. Een onbekend gevoel; ik was nog nooit eerder verliefd geweest. In mijn pubertijd had het er voor gezorgd dat ik me enerzijds onzeker voelde en anderzijds juist enorm nieuwsgierig was naar die gevoel van verliefdheid.


Zo’n zelfde soort gevoel had ik nu. Een tinteling in mijn onderbuik; een elektrisch schokje elke keer dat ik de hand van Zoë aanraakte; zenuwen als ik aan haar dacht.
Ik vroeg me af of het mogelijk was dat ik verliefd op haar was. Ik vroeg me af of dat überhaupt wel mogelijk was? Kan een vader verliefd zijn op zijn dochter? Of was het enkel lust?
Terwijl we hand in hand door de duinen liepen, had ik het gevoel dat ik verliefd aan het worden was op mijn tienerdochter en dat ik meer van haar hield dan ooit tevoren.
Ik voelde me er een slechte vader door, maar het voelde zo goed en vanzelfsprekend dat het me onmogelijk leek om niet toe te geven aan mijn gevoelens.
Ik vroeg me in gedachten af wat Zoë zou voelen. Ik achtte het onmogelijk dat ze dezelfde gevoelens voor mij had, of ontwikkelde. Ik kon me niet voorstellen dat ze zich op een dergelijke manier aangetrokken zou voelen tot een man die drie keer zou oud was als zij en bovendien ook nog haar vader was.
Achteraf bekeken was het meisje, telkens als er wat tussen ons was gebeurd, onder invloed van alcohol geweest. Het was goed mogelijk dat mijn dochter dit alles nog steeds deed om haar moeder terug te pakken voor alle keren dat ze ruzie met haar had gehad.
Opnieuw voelde ik me schuldig dat ik had geprofiteerd van deze zwakke momenten van mijn dochter. Ik wilde bijna haar hand loslaten, maar deed het niet.

Plotseling hoorde ik de stemmen van twee mensen. Ik kneep mijn ogen tot spleetjes en zag in de verte een stelletje uit de duisternis tevoorschijn komen.
Razendsnel maakte ik in mijn hoofd de afweging of ik de hand van mijn dochter los moest laten. Toen realiseerde ik me echter dat er op zich niets vreemds is aan een vader en dochter die hand in hand lopen. Deze twee vreemden hadden geen idee wat er zich de afgelopen dagen tussen hen had afgespeeld en waarschijnlijk zouden ze ons slechts zachtjes groeten, om daarna hun weg over het duinpad te vervolgen.
Enkele ogenblikken later passeerde het stelletje ons inderdaad. Ze knikten even toen ze langs ons liepen en mompelden een zachte groet. Ik groette zachtjes terug en hoorde hoe Zoë het zelfde deed.
Daarna was er weer de serene nachtelijke rust van ervoor.

Op een gegeven moment waren we van het pad geraakt. Moeizaam liepen we door het hoge duingras.
In het licht van de maan zag ik enkele konijnen wegschieten.
Als ik naar links keek, kon ik de zee in de verte al zien.
Ik had geen idee waarom we van het pad waren afgedwaald en ik vroeg me in gedachten af of Zoë wel wist waar we heen gingen.
Met constant de herinnering aan de afgelopen nacht en de gedachte aan wat heel misschien nog allemaal zou kunnen gaan gebeuren, hoorde ik hoe ik luider begon te ademen.
Misschien was het ook gedeeltelijk door de inspanning, maar ik voelde wel degelijk ook een ander soort spanning. Ik voelde de adrenaline door mijn lijf gieren toen ik ook duidelijk de ademhaling van mijn dochter hoorde.
We waren inmiddels al ongeveer een minuut van het pad af en liepen een duinpan in. Ik hoorde de tienermeid zachtjes hijgen, terwijl ze me aan mijn hand mee het duin aftrok. Mijn hart bonsde in mijn keel.
Plotseling liet Zoë zich vallen, zonder mijn hand los te laten. Ze rolde op haar rug en trok me in haar val mee naar beneden, waardoor ik op haar viel.
Net op het laatste moment kon ik mijn hand losmaken en ving ik mezelf, met een hand aan iedere kant van haar lichaam, op.
Een kort moment hing ik vlak boven haar gezicht. Toen sloeg ze haar armen om mijn nek en drukte mijn lippen tegen de hare.
We hadden misschien al wel tien minuten niets meer tegen elkaar gezegd, maar de taal van de liefde hoefde duidelijk niet uitgesproken te worden. Zelfs niet tussen vader en dochter.

We raakten verstrengeld in een fantastische tongzoen die eindeloos leek te duren.
Ik hoorde de tienermeid zwaar ademen; ging met mijn hand door haar lange, blonde haar.
Ik voelde hoe Zoë haar benen om mijn middel sloeg. Ik ging op haar liggen en voelde hoe mijn stijve lul beklemd zat in mijn broek.
Ik opende mijn ogen en keek recht in haar heldere, blauwe kijkers.
“Papa…” dacht ik dat ik haar hoorde hijgen. Ik wist niet zeker of ik het goed had gehoord, maar het wond me enorm op.
We begonnen opnieuw te zoenen; mijn rechterhand ging omlaag.
Ik voelde haar borsten door de stof van haar topje heen. Het was ongelooflijk.
Mijn hand ging verder omlaag. Ik voelde de warmte van haar blote buik.
Onbedwingbaar ging mijn hand omhoog langs haar platte buik. Enkele seconden later gleden de zachte borsten van mijn dochter door mijn handen.
Ik trok mijn hand terug. Terug langs haar warme buik. Ik pakte haar heerlijke, gladde rechterbeen vast; drukte het stevig tegen me aan. Onmiddellijk liet ik mijn hand onder haar rokje glijden, tussen haar benen.
Al zoenend voelde ik aan het stringetje dat mijn dochter droeg. Ik wreef met mijn vingers langs het gladde textiel, precies op de plek waar ik haar waanzinnige schaamlippen vermoedde. Ik bleef mijn vingers op en neer bewegen; op en neer.
Vervolgens; met een behendige beweging, deed ik het minieme stukje ondergoed opzij en raakte ik haar blote schaamlippen aan. Ze voelden heerlijk, perfect. Ze waren glad, zacht.
Ik ging met mijn middelvinger langs het zachte vlees van haar spleetje. Ik wreef mijn vinger op en neer, van boven naar beneden, keer op keer. Af en toe kriebelde ik langs haar jonge klitje.
Langzaam maar zeker voelde ik hoe het kutje van mijn dochter nat werd. Eerst maar een heel klein beetje, maar hoe meer ik langs haar klitje schuurde, hoe makkelijker het begon te glijden.
Heel even maakte Zoë haar lippen los van de mijne. Ze snakte naar adem. Ik hoorde haar hardop hijgen.
Ik drukte mijn mond weer op die van mijn dochter. Mijn hand was bij haar kutje vandaan gegleden en frunnikte nu aan mijn broek. Met een hand probeerde ik de sluiting van de donkere spijkerbroek los te krijgen. Het wilde niet echt lukken.
Plotseling probeerde Zoë zich op te richten. Ik richtte mezelf op en liet haar overeind komen. Ik zat nu op mijn knieën en zag hoe het blonde meisje in dezelfde houding tegenover me ging zitten.
Zonder iets te zeggen pakte ze eerst mijn broekriem vast, maakte deze los. Daarna was de sluiting van mijn broek zelf aan de beurt. Zonder al te veel problemen maakte ze ook dit los. Ik keek op haar neer terwijl ze met haar slanke armen probeerde mijn broek naar beneden te trekken.
Mijn pik veerde op. Weliswaar nog steeds verhuld door mijn ondergoed, maar de contouren waren goed zichtbaar. Ik zag haar een ogenblik naar mijn stijve pik kijken. Vervolgens liet ik me achterover zakken en haalde mijn benen uit de broekspijpen van mijn spijkerbroek, en gooide het kledingstuk naast ons neer.
Ik ging weer tegenover mijn dochter zitten en plaatste mijn vingers tegen naar borst en duwde haar zachtjes achterover, waarop ze zich op haar rug liet vallen.
Onmiddellijk begon ik wild aan het Zoë’s spijkerrokje te trekken, in een poging haar onderlijf te ontbloten. Het rokje was echter zo nauwsluitend dat het pas naar beneden kwam toen het meisje zelf meehielp. Ik gooide het rokje naast mijn broek in het lange duingras.
Direct keerde ik me weer richting mijn dochter en pakte het dunne textiel van haar appelgroene stringetje vast.
Ik boog over mijn dochter heen, zittend tussen haar gespreide benen. Ik duwde mijn neus tegen het kruisje van haar string en snoof eraan. Het rook heerlijk fris. Ik likte over het zachte stofje en keek vanuit die positie langs haar lichaam omhoog. Ik zag hoe mijn tienerdochter zwaar ademhaalde; zag hoe haar borstkas op en neer ging. Vervolgens begon ik langzaam, uiterst langzaam, haar stringetje naar beneden te trekken.
Stukje bij beetje kon ik meer zien. Eerst enkel haar gladde venusheuvel, toen de aanzet van haar clitorishoedje. Langzaam trok ik haar string verder naar beneden en ontblootte het zalige kutje van mijn dochter toen volledig.
Verlekkerd en gek van geilheid keek ik naar haar jonge, kale spleetje. Ik kon nauwelijks geloven dat dit in werkelijkheid gebeurde.
Ik trok haar string, die nog halverwege haar bovenbenen hing, vervolgens helemaal uit en keek naar het blonde meisje dat met ontbloot onderlijf, voor me in het helmgras lag.
Ik realiseerde me dat ik op dat moment niets op de wereld liever wilde dan sabbelen aan het kutje van mijn dochter. Ik aarzelde dan ook geen moment en ging op handen en knieën tussen haar heerlijke benen zitten, met mijn gezicht vlak voor haar kutje.
Ik keek naar haar volmaakt gladde schaamlippen en raakte ze aan met mijn vingers; wreef erlangs. Ik spreidde ze een klein stukje; keek naar het lichtroze vlees. Vervolgens plaatste ik beide handen aan weerszijden van haar spleetje, trok haar lipjes een klein stukje uit elkaar en likte langs haar gevoelige binnenste schaamlippen.
Zelfs haar smaak was uitzonderlijk. Perfect. Aanvankelijk maakte ik lange halen langs haar hele kutje, likte zo nu en dan zachtjes langs haar klitje. Ik hoorde hoe Zoë zachtjes hijgde en voelde hoe ik zelf een enorm rood hoofd kreeg.
Met mijn tong verkende ik alle zachte uithoekjes van het meest intieme plekje van mijn dochter.
Toen trok ik voorzichtig haar clitorishoedje weg en ontblootte Zoë’s klitje. Ik kan nauwelijks beschrijven hoe onwaarschijnlijk opwindend het was om haar kleine, lichtroze en lichtjes glimmende genotsknopje tussen haar schaamlippen vandaan te zien floepen. Ik plaatste mijn lippen er overheen en begon er zachtjes op te zuigen.
Ik hoorde hoe mijn dochter iets beter hoorbaar begon te hijgen. Waar het eerder nog heel zacht was geweest, kon je het nu ook horen zonder dat je je oren ervoor hoefde te spitsen.
Ik pakte haar bij haar heupen vast en duwde haar stevig tegen mijn gezicht, terwijl ik mijn tong snel en ritmisch langs haar klitje liet gaan. Het was bijna een soort trommelen. Hele korte likjes, afwisselend links, rechts en op haar knopje.
“Oooh Zoë,” ontsnapte uit mijn keel. Het was meer een grom dan dat ik het werkelijk uitsprak, waardoor ik betwijfelde of mijn dochter het had gehoord.
“Dat ik dit bij mijn dochter mag doen,” fluisterde ik met hese stem. “Iedere vader zou zich een dochter als jij wensen.”
Ik keek al likkend omhoog, benieuwd of mijn tienerdochter zou reageren. Ze bleef echter onverstoorbaar op haar rug liggen. Haar borstkas ging omhoog en omlaag. Omhoog en omlaag.

Terwijl mijn tong onophoudelijk langs het lichtelijk gespreide kutje van mijn dochter bleef strelen, strekte ik mijn armen en probeerde het topje van het meisje omhoog te trekken, zodat haar borstjes zichtbaar zouden worden.
Vanuit de positie waarin ik nu zat, kon ik er echter erg moeilijk bij.
Hoewel ik het liefst voor eeuwig mijn mond over Zoë’s kutje had gehouden, maakte mijn lippen zich toch los van het gladde spleetje. Onmiddellijk hoorde ik hoe de ademhaling van het meisje enigszins tot rust kwam.
Ik kroop naast de tiener en probeerde nogmaals haar topje uit te trekken. Door haar rug eerst te hollen en vervolgens te bollen, kon ik deze keer vrij eenvoudig haar van haar bovenstukje ontdoen. Op haar beha na, was ze nu helemaal naakt.
Zonder dat ik het hoefde te vragen, draaide Zoë zich op haar zij en bood me de mogelijkheid de sluiting van haar bescheiden beha los te maken.
Hier had ik geen aanmoediging voor nodig en binnen de kortste keren lag mijn dochter helemaal naakt voor me in het gras.
Ik keek naar haar fantastische, slanke en strakke lichaam. Ik keek naar haar lange, blonde haar en keek haar in haar felblauwe ogen. Ze keek me aan, beet op haar onderlip.
Ik boog me direct over haar heen en nam een van haar tepels in mijn mond. Met mijn ene hand begon ik rustig met de tepel te spelen waar ik niet aan likte. Het tepeltje was lichtroze. Niet zo zeer zalmkleurig als haar bescheiden borsten, maar meer de kleur roze van de binnenkant van haar kutje.
Zachtjes draaide ik met mijn vingertoppen rondjes over haar tepelhof en draaide zachtjes haar tepel tussen mijn duim en wijsvinger.
Ondertussen zoog ik op haar andere tepel, die ik al vrij snel stijf voelde worden in mijn mond.
Mijn vrije hand gleed naar beneden over Zoë’s platte buik. Een seconde later gleden mijn vingers langs haar kutje, waar ik zojuist nog aan had gelikt.
Mijn vingers gleden langs haar zachte schaamlippen, die nog wat nat waren van mijn speeksel, of mogelijk het vocht dat haar kutje afscheidde. Ondertussen bleef ik onophoudelijk aan haar ene tepel zuigen en speelde ik met de andere.
Zonder enige aankondiging zocht ik met mijn vinger naar haar gaatje en vond het, met al mijn ervaring, al vrij snel.
Zonder te twijfel of aarzeling duwde ik direct mijn middelvinger tot aan de helft bij het meisje naar binnen. Ik hoorde een zacht “ohhh!” ontsnappen uit haar mond, terwijl ze haar ogen sloot.
Ik begon met de muis van mijn hand druk uit te oefenen op haar klitje, terwijl mijn middelvinger zachtjes op en neer ging in de nauwe schacht van mijn dochter.
Naarmate ik langer deze beweging bleef uitvoeren – zuigen op haar ene tepel, spelen met de andere, haar klitje masserend met de muis van mijn hand en haar zachtjes vingerend met mijn middelvinger – hoorde ik hoe mijn jonge dochter zacht geluidjes begon te maken bij iedere keer dat ze uitademde.
“Ahh… ahh… ahh…”
Het was nauwelijks hoorbaar, maar het feit dat mijn blonde dochter op een dergelijke manier uiting moest geven aan haar opwinding; dat ze nauwelijks meer controle had over het geluid van haar ademhaling, maakte me nog meer opgewonden dan ik al was.
Op dat moment voelde ik hoe Zoë de arm waarmee ik haar vingerde vlak boven de pols vastpakte. Het was geen stevige greep; heel ontspannen en losjes.
Ik keek haar aan, maar ze hield haar ogen nog altijd gesloten.
Met de hand boven mijn pols leek ze zelf het tempo aan te willen geven waarmee ik haar vingerde en het leek alsof ze wilde dat ik het tempo op zou voeren.
Ik begon met mijn middelvinger wat sneller in en uit haar kutje te glijden; voelde hoe haar spleetje langzaam maar zeker vochtiger en gladder werd.
Ik keek naar haar, bang dat ik te ruw was. Ze had haar ogen echter nog steeds gesloten en aan de greep van haar hand leek ik op te kunnen maken dat ze het nog harder wilde.
Ik voerde het tempo verder op, begon nu mijn middelvinger in het jonge kutje te stoten, tot het niet verder kon.
“Ahh… ahh… ahh…” hoorde ik haar zachtjes hijgen.
Weer stootte ik harder. Ik zag een schokje door haar borstjes gaan elke keer dat ik mijn middelvinger in haar stootte.
Voorzichtig trok ik mijn middelvinger wat terug en probeerde nu zowel mijn middel- als wijsvinger in te brengen. Het leek te passen.
“Aaah!” fluisterde Zoë echter. Het leek alsof het haar pijn deed en ze leek even weg te willen schuiven.
Geschrokken keek ik haar aan. Ze had haar mooie ogen geopend en keek me nu terug aan. Ik voelde hoe ze nog altijd mijn arm vasthield.
Toen gaf ze me een uitnodiging die ik onmogelijk meer kon weigeren.
Terwijl ik zag hoe ze een rood hoofd had, waarvan de kleur van opwinding doorliep tot op haar borstkas, fluisterde ze uiterst zachtjes het geilste dat welke vrouw dan ook ooit tegen me had uitgesproken.
“Neuk me maar, papa.”
Het klonk heel zachtjes, heel ver weg; verlegen bijna. Maar het feit dat mijn dochter, mijn bloedeigen dochter zó iets tegen me zei, maakte me volslagen gek.
Alle stoppen leken door te slaan en ik liet me onmiddellijk op haar vallen. Ik kon aan niets anders denken dan hetgeen nu onvermijdelijk zou gaan gebeuren: ik zou mijn dochter gaan neuken.
Driftig manoeuvreerde ik mijn kloppende eikel naar het nauwe ingangetje van mijn dochter. Aangezien ik er zojuist met mijn vingers in had gezeten, had ik het betrekkelijk snel gevonden.
Zonder ook maar een seconde na te denken, duwde ik mijn onderlijf met alle kracht omhoog en schoot zo met een schok in een beweging in haar.
De greep van haar tienerkutje was fantastisch; heerlijk. Beter dan alles dat ik ooit had gevoeld. Haar schacht leek mijn voorhuid naar beneden te trekken en mijn eikel en pik over de gehele lengte te overladen met onwaarschijnlijk lekkere zoentjes.
In deze explosie van seksueel genot begon ik Zoë te neuken.
Ik was al lang niet meer in staat om het rustig op te bouwen en begon wild in haar te stoten.
Ik voelde hoe Zoë mijn dijen omklemde met haar benen en mee bewoog op het moment dat ik terugschoof om vervolgens weer in haar te stoten.
Ik had mijn ademhaling totaal niet meer onder controle. Ik hoorde mezelf grommen en hijgen; werd gek van opwinding.
Ook hoorde ik hoe mijn dochter zachtjes kirrende geluidjes maakte, terwijl ik me keer op keer op haar stortte.

Een ogenblik stopte ik met stoten. Ik pakte de Zoë’s prachtige benen, bracht ze omhoog en legde haar voeten over mijn schouders.
Ik pakte haar benen stevig vast en duwde ze stevig tegen me aan. Vervolgens begon ik weer in en uit haar te gaan. Het waarzinnige gevoel continueerde zich en ik dacht dat mijn hoofd zou ontploffen.
Zoë legde haar handen op mijn benen, die zich maximaal aanspanden.
Onmiddellijk pakte ik haar rechterhand en legde deze op haar kutje. Mijn blonde dochter keek me aan.
“Je klitje,” gromde ik, in de hoop dat ze zou begrijpen dat ik wilde dat ze met haar clitoris moest gaan spelen.
Het doorgaans zo onschuldige meisje leek maar al te goed beseffen wat haar vader van haar wilde en begon haar klitje te masseren, terwijl ik dieper en dieper in haar stootte. Ik had het idee dat ik onmogelijk nog veel verder in haar zou kunnen.
Ik voelde hoe de seksuele spanning zich verder en verder opbouwde en moest enkele keren mijn gedachten verzetten om niet tot een orgasme te komen.
“Praat tegen me,” hoorde ik mezelf plotseling grommen.
Zoë keek me aan.
“Kom op, praat tegen me. Dirty talk.”
Het meisje was een ogenblik stil… en gaf toen ook gehoor aan dit verzoek. Ze begon zachtjes te fluisteren.
“Oh papa…”
Ik voelde hoe ik gek werd.
“Ja papa…”
Ik stootte en stootte dieper, harder.
“Aaah…” kreunde ze zachtjes.
Ik kon mijn orgasme niet veel langer meer uitstellen, maar kon me er niet bij neerleggen dat het al bijna afgelopen was.
Ik liet de benen van mijn dochter los en liet haar van me afglijden. Ik zag hoe de blondine me aankeek. Ze leek zich af te vragen of ik misschien niet meer kon. Niets was echter minder waar. Ditmaal ging ik echter op mijn rug liggen.
“Over me heen,” fluisterde ik, om haar te laten begrijpen dat ze boven me moest hurken. Het leek me waanzinnig opwindend om seks te hebben met mijn dochter bovenop.
In eerste instantie leek Zoë het niet te begrijpen, maar met enkele handgebaren maakte ik duidelijk wat ik van haar verwachtte.
Ze ging over me heen gebogen staan; een been aan iedere kant. Vervolgens hurkte ze, haar kutje boven mijn stijve paal. Ze bleef er enkele centimeters boven zweven.
“Pak hem maar,” moedigde ik haar aan.
Ze leek deze aanmoediging echter niet nodig te hebben, want op exact dat moment voelde ik hoe mijn dochter mijn pik vastpakte en tegen haar spleetje plaatste.
Ze liet zich iets zakken, maar mijn lul gleed voor haar kutje langs. Ze probeerde het opnieuw en had nu meer succes. Het topje van mijn eikel gleed rustig bij haar naar binnen.
Vervolgens ging Zoë voorzichtig op haar knieën zitten; nog steeds een been aan elke kant. Langzaam gleed ik dieper en dieper in haar lichaam. Ik hoorde haar zwaar ademen.
Ik keek naar het onwaarschijnlijk lekkere uitzicht. Mijn blonde dochter gleed langzaam verder en verder over mijn stijve lul. Ik zag haar engelachtige gezicht, haar stevige, rondje borstjes en strakke buikje met haar glimmende navelpiercing. Ik voelde hoe ze voorzichtig op en neer begon te bewegen. Ze maakte langzame hupjes.
“Mmmm,” hijgde ik.
“Ahh… ahh,” hoorde ik haar zachtjes piepen.
Ik strekte mijn armen uit en masseerde haar borsten, terwijl mijn dochter me langzaam maar zeker steeds enthousiaster begon te neuken.
Ik keek naar haar, terwijl ze haar hoofd in haar nek gooide en harder om en neer begon te gaan. Ze kon zich hoe langer hoe minder stil houden.
“Ooh fantastisch,” ontsnapte uit mijn mond, terwijl ik Zoë geluidjes hoorde maken waar ze geen controle meer over had.
Ik voelde de volmaakte greep van haar strakke kutje rondom mijn lul en wist dat het niet lang meer kon duren.
Ik zag hoe mijn tienerdochter haar best deed om me zo goed als ze kon te bevredigen. Ze hupte zo wild en diep ze kon op en neer; haar handen op mijn borstkas.
Ik hoorde hoe ik kreten begon te slaken. Nog nooit had iemand me zo’n waanzinnige neukbeurt bezorgd.
“Ooh papa,” hoorde ik Zoë piepen.
Dat was het enige dat ik nog nodig had.
Met een verpletterende lading aan seksuele prikkels kwam ik klaar.
“Aaaah!” hoorde ik mezelf roepen; harder dan ik eigenlijk wilde.
Ik voelde hoe ik schokkend al mijn sperma in mijn dochter loosde, terwijl ze rustig bleef doorbeweging.
“Aaaah!” riep ik nogmaals en trok mijn dochter voorover.
Ze opende onmiddellijk haar mond en plaatste haar lippen op de mijne.
Terwijl ik spuitend klaarkwam in haar kutje, verloren we onszelf in een ongelooflijke tongzoen die uren leek te duren.


Zeker tien minuten waren we in die positie blijven liggen. We lagen heftig uit te hijgen. Ik liet mijn vingertoppen over Zoë’s gladde, naakte rug en billen glijden.
Het licht van de maan projecteerde fonkelende sterretjes in haar blauwe ogen. Het liefst was ik voor altijd zo blijven liggen.
Toen hoorden we echter stemmen.
Geschrokken rolde mijn dochter van me af. Instinctief gingen we beiden op onze buik liggen en gluurden door het lange helmgras, over de duinrug, naar het pad dat een stuk verderop lag.
Enkele mensen waren blijkbaar zojuist begonnen aan hun nachtelijke wandeling en sjokten langzaam voorbij over het met hooi bezaaide wandelpad.
Van deze afstand waren het niet meer dan zwarte schimmen, maar voor de zekerheid wachtten Zoë en ik tot ze bijna uit het zicht waren verdwenen.
Toen barstten we in lachen uit.
Ik wist zelf niet goed of we lachten van de zenuwen, van de seksuele ontlading, om het feit dat we bijna betrapt waren of vanwege de hele situatie.
Ik wist wel dat ik een klik voelde. Ik vroeg me af of zij hetzelfde had.
Ik vroeg me af of ze, hoe onwaarschijnlijk en gek het dan ook mocht zijn, misschien verliefd zou kunnen zijn op haar vader.

In de verte hoorde ik het gebulder van de zee. Ik rook het duingras en de kamperfoelie. De maan stond hoog aan de hemel en ik keek naar mijn knappe dochter. Ik realiseerde me toen dat ik niet anders kon dan het aan mezelf toegeven: ik was verliefd.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen