Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik zat op de bank, mijn voeten ontspannen op tafel. De televisie stond aan; Zoë – mijn dochter – en mijn vrouw Els hadden, zo leek het, in elk geval voor vanavond de strijdbijl begraven. Af en toe wekten ze de indruk alsof de hele vakantie volledig zonder strubbelingen was verlopen. Af en toe leken we een heel gewoon gezin.
Ik en Zoë wisten wel beter.
Geen moment kon in me concentreren op de romantische komedie die op de televisie werd afgespeeld. Ik wreef wat gespannen aan mijn kin en had voortdurend een wat zenuwachtig gevoel in mijn onderbuik. Ik kon het niet goed verklaren. Misschien was het vanwege het feit dat we de volgende morgen weer terug naar huis zouden gaan. We zouden onze levens weer oppakken; onze families en vrienden weer zien. We zouden iedereen weer onder ogen komen. Niemand had natuurlijk ook maar een vermoeden van wat er de afgelopen week tussen mij en mijn dochter was gebeurd, maar op de een of andere manier had ik het idee dat het me in eerste instantie toch niet zo makkelijk af zou gaan als ik had gedacht.
Ik probeerde me het eerste gesprek voor te stellen met een goede vriend, een collega, mijn broer. Ik stelde me voor dat ik hen in de ogen keek tijdens het praten. Ze zouden geen idee hebben, dacht ik. Ik daarentegen had zojuist een week lang seks gehad met mijn bloedeigen dochter.
Ik vroeg me af of ze het aan me zouden kunnen zien; op een of andere manier. Vroeg me af of ik het voor me zou kunnen houden.
Ik schudde zwijgend mijn hoofd. Natuurlijk zouden ze het niet kunnen zien. En uiteraard kon ik het niet met anderen delen. Het was een geheim en dat moest het blijven. Maar ik was er maar al te zeer van overtuigd dat het het waard was geweest.


Het woord “geweest” deed me nadenken over of deze affaire (ik wist niet eens zeker of je zo iets met je eigen dochter wel een “affaire” kon noemen), nog op één of andere manier voortgezet zou worden wanneer we weer thuis zouden zijn.
Ik keek voorzichtig naar links. Daar zat mijn vrouw, op de bank, met naast haar Zoë. Ze zag beeldschoon uit. Engelachtig. Haar lange, blonde haar hing in een losse staart over haar schouder. Ze zag er zo onschuldig uit. Een buitenstaander zou geen idee hebben.

alleentieners.nl


Als ik zo naar haar keek, kon ik me niet voorstellen dat er ooit nog wat tussen ons zou gebeuren. Ik kon zelfs bijna niet geloven dat er iets was gebéúrd. In haar lachende ogen zag ik het licht fonkelen van de televisie.
Toch vroeg ik het me af.
Zou ik ooit nog seks met haar hebben? Was dit enkel iets voor op vakantie en zouden we thuis doorleven alsof er nooit wat gebeurd was. Ik kon het me niet voorstellen.
Aan de andere kant; als ik haar zo zag; jong en onschuldig.
Zou dit echt nog een staartje krijgen?
Ik wenste het.

Ik had nog geen enkele keer mijn aandacht vier opeenvolgende zinnen bij de film kunnen houden, toen deze plotseling op pauze werd gezet.
Mijn gedachten werden ruw verstoord en ik werd teruggeworpen in de realiteit.
“Pap?” hoorde ik. “Pap?”
Een kort ogenblik keek ik verdwaasd om me heen.
Mijn vrouw was weg en Zoë zag een eindje van me vandaan op de bank, een knie opgetrokken, nog altijd in het witte truitje en losse trainingsbroek die ze al de hele avond droeg.
Ze lachte; het leek alsof ze me uitlachte vanwege mijn afwezigheid.
Ik keek ernstig; probeerde de indruk te wekken dat ik er al die tijd met mijn gedachten bij was geweest.
“Of je wat drinken wilt,” grinnikte ze, terwijl ze in de richting van de keuken knikte.
Ik keek naar de open keuken van het vakantiehuisje en zag mijn vrouw druk in de weer met glazen en een fles cola.
“Oh eh… ja, lekker,” stamelde ik. “Biertje doe maar…”
Ik had weer het idee dat ik er helemaal bij was.
Toen stond Zoë op.
“Even een deken pakken,” zei ze.
Zwijgend keek ik hoe ze voor me langs liep en een seconde later de woonkamer verliet.
“Ze doet zo gewoon,” schoot door mijn hoofd. “Ze doet net alsof er nooit iets tussen ons is gebeurd. Geen verleidelijke blikken, geen stiekeme knipoog.”
Aan de ene kant stelde het me teleur. Was ze haar interesse verloren? Was de spanning er van af? Had ze spijt?
Aan de andere kant maakte het me wild. Wilde ik haar alleen nog maar meer.
Ik hoorde hoe Els een flesje bier opende en juist op dat moment kram Zoë weer de kamer binnen, haar dekbed in haar armen.
Ik keek haar aan. Een halve seconde hadden we oogcontact. Ik keek in haar helderblauwe ogen. Ik vond haar zo moeilijk te peilen vanavond.
De blik in haar ogen was neutraal; bijna koud. En toch aanlokkelijk.
Haar blik herinnerde me aan de blik van het mooiste meisje van de klas, vroeger op de middelbare school, tijdens een schoolfeest. Een meisje zo mooi en verleidelijk dat je enerzijds niet eens durfde te hópen dat je een kans maakte haar in bed te krijgen, terwijl het anderzijds alle mannelijke hormonen in je lichaam leek aan te roepen; leek te stimuleren alles in het werk te stellen haar voor je te winnen.
Ik zag haar weer voor me langs lopen. Ze plofte neer op de bank, trok haar benen omhoog, net als het dekbed; tot aan haar kin.
Langzaam kroop ze tegen me aan.
“Ooh, pap… jij bent lekker warm.”
Mijn hart begon sneller te kloppen.
Juist op dat moment kwam mijn vrouw terug met het drinken.
Zoë sloeg haar dekbed over mijn schoot. Het kwam ongeveer tot vlak onder mijn borstkas.
Onder het dekbed voelde ik hoe ze haar linkerhand zachtjes op mijn buik legde.
Ze legde haar hoofd op mijn schouder. Ik rook haar pas gewassen haar.
Voorzichtig keek ik schuin naar beneden.
Een fractie van een seconde hadden we oogcontact. Haar jeugdige, energieke, blauwe ogen.
Ze keek nu anders. Behoedzaam. Op haar hoede.
“Een biertje,” hoorde ik plotseling de stem van mijn vrouw. “En een ijsthee.”
Beiden keken we geschrokken op.
Ik nam het flesje van haar over.
Zoë wilde haar ijsthee op tafel.
Mijn vrouw ging naast mijn dochter zitten, zodat de tienermeid nu tussen ons in zat.
Ze drukte op “play” en de film ging door waar die tien minuten eerder gestopt was.

Opnieuw kon ik me geen moment concentreren op de televisie. Af en toe hoorde ik mijn vrouw zachtjes lachen.
Ik voelde het hoofd van mijn fantastische dochter op mijn schouder. Ik rook haar haar; een vleugje van haar heerlijke parfum. Ik voelde haar ranke hand op mijn buik.
Zachtjes gingen haar vingers heen en weer. Nauwelijks voelbaar, maar door de geraffineerdheid waarmee ze ze bewoog ook onmogelijk te missen.
Mijn hart bonsde.
Ik keek vanuit mijn ooghoeken naar mijn vrouw. Ze zat ontspannen, glimlachend naar de televisie te kijken. Geen idee.
Toen weer de vingers van Zoë. Langzaam; zachtjes strelend. Het was nu echt strelen, daar kon geen twijfel meer over bestaan. Ik keek voorzichtig naar beneden, naar het dekbed. Dit lag volledig stil. Met geen mogelijkheid zou Els kunnen zien wat er zich onder het textiel afspeelde.
Zachtjes streelden haar vingers. Ik verroerde me niet.
Langzaam, tergend langzaam voelde ik haar vingers afglijden. Langzaam naar beneden.
Ik keek stijf naar de televisie. Ik zag de beelden, maar kon er niets van maken. Het drong niet tot me door. Helemaal niet meer toen ik de vingertoppen van mijn dochter langs de knopen van mijn spijkerbroek voelde gaan. Ik voelde hoe ze zachtjes, behoedzaam, langs de plek ging waar ze mijn penis vermoedde.
Rustig tilde ik mijn arm op en sloeg deze, zo nonchalant mogelijk, om haar heen.

seventeenfilms.nl


Ik merkte op dat mijn vrouw niet eens op keek.
Ik drukte Zoë stevig tegen me aan. Snoof aan haar heerlijke, blonde haar en voelde hoe ze heel handig de bovenste knoop van mijn broek losmaakte.
Mijn hart klopte sneller en sneller.
Mijn ogen richtten zich weer op de beeldbuis. Ik hoorde mijn vrouw lachen. Blijkbaar was er een lachwekkende scene gaande. Ik had geen idee.
Het tweede knoopje. Mijn halfstijve penis lag wat naar de zijkant en er was dan ook nog geen sprake van een aanraking. Maar het vermoedden – de zekerheid – dat mijn zestienjarige dochter over enkele ogenblikken haar vingers op mijn warme geslachtsdeel zou leggen, maakte me nu al gek.
De volgende knoop. En meteen daarna nog een. Zoë leek wat minder geduldig, hoewel daar boven het dekbed absoluut niets van te zien was.
En toen; haar vingertoppen op de schacht van mijn pik.
Hoewel het dunne laagje stof van mijn boxershort er nog tussen zat, maakte ze me nu al gek.
Ze bewoog haar vingers niet. Liet haar vingers enkel rusten op het geslachtsdeel van haar vader.
“Wat een kleine ondeugd,” schoot door mijn hoofd.
Vervolgens voelde ik hoe ze met haar duim het elastiek van mijn boxer naar beneden trok, om vervolgens met haar wijsvinger de bovenste helft van mijn pik bloot te leggen.
Ik hapte naar adem. Keek opzij, naar mijn vrouw.
Tot mijn schrik keek ze even terug.
Ik lachte wat scheef naar haar. Ik moest bijna wel een vuurrood hoofd hebben. Vervolgens keek ze weer naar de televisie en ik deed hetzelfde. Vanuit mijn ooghoeken bleef ik haar echter in de gaten houden. Iedere vezel in mijn lichaam was erop gericht nu niet betrapt te worden. En toch kon ik nog genieten van het moment waarop ik voelde dat mijn jonge dochter langzaam mijn voorhuid wat terugtrok, en weer omhoog liet glijden.

Het was niet eens zo zeer het gevoel dat zo veel genot opwekte. Maar enkel al het idee dat mijn dochter van zestien jaar, stiekem, onder het dekbed, met mijn pik aan het spelen was, terwijl mijn vrouw naast ons een film aan het kijken was, was absoluut gekmakend.
Ik voelde haar vingers langs mijn voorhuid gaan. Langs mijn toompje. Heel af en toe langs mijn eikel.
Het was zó fout; en tegelijkertijd zó heerlijk.
Ik trok haar was steviger tegen me aan.

De vingers van Zoë gleden pas enkele ogenblikken langs mijn inmiddels steeds harder wordende pik, toen het tot me doordrong dat de film was afgelopen en ik naar de aftiteling zat te kijken.
Ik schrok ervan dat ik dit niet door had gehad, maar keek zo rustig mogelijk op naar mijn vrouw. Die keek terug. Ze keek me even aan en keek vervolgens met een vertederde blik naar Zoë.
“Ze slaapt hè?” fluisterde ze.
Ik knikte zenuwachtig van ja.
“Volgens mij wel,” fluisterde ik terug.
Onmiddellijk voelde ik hoe Zoë stopte met bewegen.
Hoewel ik het niet kon zien, wìst ik dat ze haar ogen sloot.
Zo stil als ze kon stond mijn vrouw op van de bank.
Op haar tenen liep ze voor mij en Zoë langs en keek even naar haar dochter.
“Was ze altijd maar zo heerlijk rustig,” grapte ze fluisteren.
Ik glimlachte wat ongemakkelijk terug.
“Ga even douchen,” voegde Els daar nog op fluistertoon aan toe.
Ik kuchte zachtjes.
“Is goed.”
Slechts enkele seconden later verliet ze de woonkamer.

Els had de deur nog nauwelijks achter zich dichtgetrokken, of Zoë opende haar ogen.
Ik voelde hoe haar zachte hand onder het dekbed van mijn lul gleed. Ze richtte zich op; ging in kleermakerszit naast me op de bank zitten.
Ze had een blik in haar ogen die onschuldig en tegelijkertijd ontzettend verleidelijk was. Ze speelde wat met haar lange, blonde haar.
“Leuke film papa?” zei ze zachtjes en op onschuldige toon.
Ik trok een mondhoek op in een wat ongemakkelijke glimlach.
“Ik was niet zo met de film bezig, om eerlijk te zijn,” bekende ik haar.
“Oh?” zei mijn tienerdochter, met een soort van gespeelde verbazing. “Wat dan?”
Ik glimlachte opnieuw.
“Ik denk dat jij dat wel weet,” fluisterde ik terug.
“Nee…” zei ze, en ze schudde ontkennend haar hoofd.
“Nee nee,” antwoordde ik ongelovig.
Zoë speelde de vermoorde onschuld.
“Nee, zeg dan. Waarom kon je je niet concentreren?”
Ik keek haar in haar lieve, helderblauwe ogen en zag hoe ze schattig met haar haar speelde.
“Omdat je met m’n pik aan het spelen was lieffie,” fluisterde ik, terwijl ik een stukje naar haar toe boog, om mezelf te verzekeren dat niemand anders het zou kunnen horen.
Zoë ging veerde rechtop; haar mondje vormde een perfecte “o”.
Vervolgens veranderde haar gezichtsuitdrukking. Opnieuw die gekmakende, verleidelijke blik.
“Vond je dat fijn, papa?” fluisterde ze zachtjes.
Ik bleef haar onafgebroken aankijken.
“Heerlijk,” was het enige passende antwoord.
“Was je niet bang dat mama er achter zou komen?” vroeg ze.
“Bang… ja,” antwoordde ik. “Maar aan de andere kant vond ik het ontzettend spannend dat…”
Nog voordat ik mijn zin af kon maken, kroop mijn heerlijke tienerdochter bij me op schoot. Haar gezicht vlak voor het mijne, haar benen opgetrokken naast me op de bank.
Ergens anders in het vakantiehuis hoorde ik hoe mijn vrouw de douchekraan open draaide, terwijl mijn zestienjarige, blonde dochter bij me op schoot kroop.
“Dat vond je wel lekker hè papa?” fluisterde Zoë zachtjes in mijn oor.
Ik knikte zwijgend.
Ze legde haar handen op haar achterhoofd en ik plaatste de mijne voorzichtig op haar gespannen kontje. Langzaam boog ze naar me toe, tuitte haar lippen.
Ze drukte een kortstondige, zachte zoen op mijn lippen.
Mijn hart begon opnieuw sneller te kloppen.
“Heb je al kunnen kiezen tussen mij en mama?” fluisterde ze.
“Wauw Zoë… meisje…” stamelde ik. “Je maakt me echt ontzettend gelukkig met wat we de afgelopen tijd hebben gedaan… maar kiezen tussen jou en je moeder…”
“… Met wie is de seks beter,” fluisterde ze in mijn oor.
Dat was een eenvoudige vraag, aangezien ik de laatste keer seks met mijn vrouw zelfs nauwelijks meer kon herinneren.
“Met jou lieffie. Seks met jou is oneindig veel beter dan met je moeder.”
Het jonge ding op mijn schoot glimlachte.
Ik zag hoe ze met haar slanke armen naar beneden ging en in één vloeiende beweging haar truitje over haar hoofd uittrok. Ondertussen bleef ze me strak aankijken; bijna hypnotiserend. En ik keek terug. Ik slikte.
De tiener gooide haar truitje naast ons op de bank en ik wìst dat ze topless was. Ik wist dat mijn puberdochter zonder bovenstukje op mijn schoot zat. Ik wilde kijken; maar aan de andere kant probeerde ik mezelf zo lang mogelijk in te houden; de spanning op te bouwen.
Ik keek haar diep in haar blauwe ogen. Even had ik een moment van zwakte en dwaalden mijn ogen bijna naar beneden af.
“Nee!” fluisterde Zoë direct. “Niet kijken.”
Opgewonden keek ik weer in haar ogen.
“Niet kijken, herhaalde ze zachtjes, terwijl ze de knoopjes van mijn overhemd langzaam losmaakte.
Ik slikte nogmaals. Voelde hoe ik langzaam rood werd van opwinding.
“Kijken is verboden,” zei ze plagend, terwijl ze werkte aan de laatste knoopjes van mijn hemd. Ze sloeg het open.
Ik hoorde hoe het tempo van mijn ademhaling langzaam omhoog ging.
Zoë, nog altijd zittend op mijn schoot, boog wat naar voren, en een ogenblik later voelde ik haar warme, blote tienerborstjes tegen mijn borst drukken. Ik voelde haar stijve tepeltjes schuren.
Ze bracht haar hoofd langs het mijne en fluisterde opnieuw in mijn oor.
“Kijken is verboden.”
Op een enigszins onhandige manier stond ze toen op; mijn blik geen seconde loslatend. Vanuit mijn ooghoeken kon ik net zien hoe ze haar trainingsbroek langs haar slanke benen naar beneden liet glijden, om er vervolgens uit te stappen. Daarna ging ze weer op mijn schoot zitten.
Ik voelde haar warme, naakte lichaam; vroeg me af of ze een string droeg. Ik had het niet kunnen zien.
Opnieuw boog ze voorover. Weer voelde ik haar waanzinnig lekkere, warme borstjes tegen mijn borst gedrukt worden.
Ze legde haar rechterhand in mijn nek.
“Papa?” fluisterde ze in mijn oor.
Ik hoorde mezelf kreunen.
“Doorgaan of stoppen?”
Ik aarzelde geen moment.
“Doorgaan liefje. Doorgaan.”
Ik hoorde haar ademhaling in mijn oor, terwijl ze me zachte kusjes begon te geven in mijn hals.
Op hetzelfde moment voelde ik hoe ze andermaal mijn pik tevoorschijn haalde uit mijn boxer.
Een kort ogenblik manoeuvreerde ze wat en een seconde later voelde ik de zachte, warme aanraking van mijn dochters schaamlippen tegen mijn schacht.
Ik zat niet in haar. Ze had mijn pik tussen mijn eigen onderbuik en de hare gelegd. Langzaam begon ze tegen me op te rijden.
Ik hoorde hoe ook haar ademhaling wat beter hoorbaar werd. Ze hijgde zachtjes in mijn oor.
Ik voelde mijn pik heen en weer gaan langs haar warme, kale schaamlipjes.
Mijn dochters schaamlippen, herhaalde ik in gedachten. Wat een waanzinnige gedachte.
Ik hield het strakke lichaam van mijn dochter vast, vlak boven haar slanke heupen.
Ik voelde hoe ze haar spieren keer op keer aanspande, elke keer dat ze tegen me op reed, dat haar lichaam langs het mijne bewoog, dat haar tienertietjes langs mijn borst wreven.

tienersnaaien.nl


Nog altijd gaf Zoë lieve kusjes in mijn hals. Ik voelde dat ik me nauwelijks meer in kon houden en legde enkele vingers onder haar kin en bewoog haar beeldschone gezichtje omhoog, zodat ik haar recht aan kon kijken.
Ze had een dromerige, geile blik in haar ogen.
Ik aarzelde opnieuw niet en plaatste mijn lippen over de hare. Minutenlang waren we verstrengeld in een uiterst intense tongzoen.
Onze tongen dansten rond elkaar, terwijl ik voelde hoe het jonge, strakke lichaam van mijn dochter onophoudelijk langs mijn pik wreef.
Even wendde ik mijn gezicht af; hapte naar adem om te voorkomen dat ik klaar zou komen.
Op het zelfde moment hoorde ik hoe de douchekraan weer werd dichtgedraaid.
Zoë kroop van mij af en ging op haar ellebogen en knieën naast me op de bank zitten. Ze liet haar hoofd steunen op haar handen.
Ik keek naar het meisje en zag dat ze, hoewel ik in deze houding enkel haar rug en gezicht kon zien, inderdaad helemaal naakt was.
Mijn tienerdochter keek even naar mij, om vervolgens haar blik op mijn rechtopstaande pik te richten.
“Papa?” vroeg ze zachtjes.
“Mmmm…”
“Mag ik er nog een keertje aan zuigen?”
“Jij altijd liefje,” antwoordde ik.
Ik zag haar glimlachen. Even lachte en keek ze weer precies als de Zoë die ik twee weken geleden nog kende. Het knappe, maar toch ook enigszins verlegen, jonge meisje. De nieuwsgierige, ontluikende puber; maar nog zeker niet als het verleidelijke, geile meisje zoals ik haar nu zag.
Ik keek naar haar, terwijl mijn grote pik langzaam in haar tienermondje verdween.
Ik ademde een keer volledig uit, terwijl ik mijn eikel langs haar dansende tongetje voelde glijden.
Toen hoorde ik de deur van de douche van het slot gaan.

Zoë veerde op; schoot haar nachtkleding weer aan. Direct kroop ze weer naast me op de bank. Ik spitste mijn oren, terwijl ik voelde hoe ze haar hand om mijn pik sloot en deze langzaam begon af te trekken.
Ik hoorde hoe mijn vrouw naar onze slaapkamer ging. We hadden dus nog heel even.
Mijn geile dochter ontfermde zich opnieuw over mijn lul. Ik zag hoe de schacht langzaam in en uit haar heerlijke mondje gleed; voelde haar tongetje langs mijn eikel, langs mijn toompje.
“Vind je het lekker papa?” probeerde ze te vragen, met mijn pik nog in haar mond.
Ik kon niet anders meer dan instemmend kreunen. Ik voelde mijn hoogtepunt naderen.
Ik voelde het vochtige mondje van het meisje dat ik ruim zestien jaar geleden zelf had verwekt, langs mijn eikel gaan; voelde hoe ze erop zoog.
Terwijl de tiener gulzig aan mijn kloppende eikel bleef zuigen, ging ze nu razendsnel met haar tong langs de top ervan. Ik voelde dat ik kwam.
Er ontsnapte onwillekeurig een sis uit mijn mond; kon me absoluut niet meer inhouden, terwijl ik de mond van mijn eigen dochter volledig vol spoot.
Haar tongetje stopte met dansen en ze nam mijn lul iets dieper in haar mond, zichzelf ervan verzekerend dat ze al mijn zaad opving.
“Ohhhh, Zoëeee…” was het enige dat ik uit kon brengen. Zelfs haar naam klonk nu opwindender dan ooit.
Ik voelde hoe de laatste klodders sperma in haar mondje werden gespoten en begon me langzaam te ontspannen.

Plotseling hoorden we een geluid op de gang.
Zoë veerde op en in een halve seconde wist ik mijn pik te verbergen. Sloot mijn broek met slechts één knoop.
Precies op dat moment ging de deur van de woonkamer open en kwam mijn vrouw binnen; haar haar nog wat nat van de douche.
Ze keek even naar ons. Er kon geen twijfel over bestaan dat mijn enorm rode hoofd haar op zou vallen.
Vanuit mijn ooghoeken keek ik naar Zoë. Ik zag haar een keer moeilijk slikken en realiseerde me dat ze nog altijd mijn zaad in haar mond had.
“Zullen we gaan slapen?” opperde Els. “Morgen moeten we terug naar huis…”
Ik knikte; probeerde zo min mogelijk te denken aan het feit dat we zojuist bijna betrapt waren.
“Jij ook hè Zoë,” zei mijn vrouw tegen onze dochter.
We keken haar beiden aan en zagen hoe ze twee keer flink slikte.
“Ja mam,” antwoordde ze toen.

Els keek nog even naar de tafel, waar het glas ijsthee van Zoë nog stond.
“Je hebt niets gedronken Zoë. Wil je het nog?”
Onze tienerdochter schudde haar hoofd.
“Nee… heb genoeg gehad…"
Ik kon een glimlach niet onderdrukken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen