Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was zo warm en benauwd, dat het zweet van haar lichaam gutste. Zelfs de schaduw bood geen verkoeling. Daarom had ze, nadat ze Brenda naar de peuterschool gebracht had, besloten om het 's middags heel rustig aan te doen. Dus lag Linda ontspannen op een veldbed in de tuin. Al mijmerend lag ze aan Marcel te denken, haar eerste en tot dusver ook haar laatste vriend. Hij was degene die haar had ontmaagd, vier dagen nadat ze verkering hadden gekregen. Zij was toen net 16, hij 21. Hoewel het bij die ene keer gebleven was, ze hadden daarna zelfs nooit meer gevree�n, was ze er meteen zwanger door geworden. Toen ze hem dat vertelde had hij het, tot haar schok en afgrijzen, meteen uitgemaakt. Daarna heeft ze nooit meer iets van hem gehoord of gezien. De klootzak! Gelukkig hadden haar ouders er weinig woorden aan vuilgemaakt. Zonder veel omhaal hadden die hun huis z� ingericht dat Linda en haar kind bij hen konden blijven wonen. Haar ouders! Bij de gedachte aan hen verscheen er een glimlach op haar gezicht. Door hen was alles toch nog goed gekomen. Door haar moeder, omdat die haar had gesteund met raad en daad en door dik en dun, en door haar vader omdat zijn schouder de beste plaats was geweest om uit te huilen. Toen ze eenmaal was bevallen hielpen haar ouders zelfs met de zorg voor Brenda. Daardoor had zij haar school af kunnen maken en een leuke baan kunnen vinden.

Drie jaar na de geboorte van Brenda was haar moeder echter plotseling overleden. Daardoor was alles voorgoed veranderd. Vanzelfsprekend had Linda meteen haar baan opgegeven. Het was immers nu haar taak om voor haar dochter en haar vader te zorgen en het huishouden te doen. Van meet af aan had ze haar uiterste best gedaan om het haar vader naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat het hem aan niets ontbrak. Ondanks haar eigen verdriet had ze zelfs de kracht gevonden om hem te troosten en op te beuren. Gelukkig had na verloop van tijd het verdriet een plaats gekregen, bij beiden, waarna het plezier weer langzaam was teruggekeerd. Nu, twee jaar na de dood van haar moeder, waren zij en haar vader erg close met elkaar. Ze stonden zelfs dichter tot elkaar dan ooit.

Nu was ze haar hele leven al een vaderskindje geweest. Pas de laatste tijd was ze hem echter gaan bewonderen. Hij was altijd zo rustig en kalm, en altijd zo attent dat het haar vlijde en ze zich soms supervrouwelijk kon voelen. Op een dag had hij eens een cadeautje voor haar meegenomen en sindsdien deed hij dat geregeld. Zoals hij dat ooit voor haar moeder deed. De ene keer gaf hij een bosje bloemen of een doosje bonbons, de andere keer een boek of een cd. Ook had hij een paar keer heel mooie sieraden meegenomen. En zelfs een keer een prachtig setje lingerie. Bovendien lachten ze heel wat met elkaar af. Of ze voerden, gezellig en knus tegen elkaar aan zittend, heerlijke gesprekken. Over van alles en nog wat. Ook heel persoonlijke dingen. Die intieme momenten met hem vond ze heerlijk, zelfs bijna romantisch. Linda besefte met hoeveel plezier ze nog steeds voor Brenda en haar vader zorgde. Zelfs met zoveel plezier, dat ze er niet aan moest denken om op zichzelf te gaan wonen.

Linda rekte zich nog eens loom uit. Wat een geweldige man was het toch en wat zag hij er nog goed en krachtig uit. Het was haar vader, anders zou hij de perfecte man voor haar zijn geweest. Glimlachend bedacht ze dat het misschien niet eens zoveel verschil zou maken. Want leefden ze feitelijk nu ook al niet ook als man en vrouw met elkaar? Het enige verschil was dat ze het bed niet met elkaar deelden. Heel even vroeg ze zich af hoe het zou zijn voor een vrouw, om het bed met hem te delen. Maar die gedachte probeerde ze weer gauw van zich af te schudden. Daar wilde ze helemaal niet aan denken! Hoofdschuddend stond Linda van het veldbed op en ging ze naar binnen om aan het eten te beginnen. Maar wat ze ook probeerde, de gedachte liet haar niet meer los.

Op weg naar huis zou haar vader Brenda ophalen, als gebruikelijk. Tegen de tijd dat ze thuis zouden komen had Linda gewoonlijk het eten al klaar en wachtte ze hen op bij de deur. Zo ook vandaag. En net als altijd begroetten Brenda en zij elkaar met een heleboel knuffels en kussen. Op een dag deed ze dat ook eens met haar vader en sindsdien was ze dat altijd blijven doen. Dus toen Brenda de woonkamer in huppelde, draaide Linda zich naar hem om vlijde zich tegen hem aan. Het duurde maar heel even, maar wel lang genoeg om in zijn oor te fluisteren dat ze blij was dat hij er weer was. Vervolgens gingen ook zij naar binnen en even later genoten ze gedrie�n van de maaltijd. Na het eten klom Brenda op haar opa�s schoot en Linda ruimde op en deed de vaat. Daarna nam ze een verkwikkende douche. Het was nog steeds erg heet en benauwd en daarom deed ze een dun jurkje aan. Zonder bh. Ze had kleine, stevige borsten dus dat was ook niet echt nodig. Ze maakte zich lichtjes op en sprenkelde wat parfum in haar hals. Eenmaal weer beneden zag ze dat Brenda zat te knikkebollen. Daarom bracht ze haar dochter naar bed en kon de avond beginnen. Linda keek er naar uit. Haar vader werkte zo hard en was zo lief voor haar en Anna, dat ze het plan had opgevat om vanavond eens extra aardig voor hem te zijn.

Een uurtje later zaten ze naast elkaar op de bank en genoten ze allebei van een glaasje wijn. Ze waren gezellig aan het kletsen en ze lachten veel. Toch was Linda wat gespannen en er niet helemaal met haar gedachten bij. Natuurlijk merkte haar vader dat en op een bepaald moment vroeg hij of er iets aan de hand was. Als antwoord klom ze op zijn schoot en legde ze haar hoofd op zijn schouder. Teder sloeg hij een arm om haar heen.
�Wat nu,� vroeg hij geamuseerd.
Linda deed alsof ze niet wist wat hij bedoelde. �Hoezo, wat bedoel je?�
�Als je zo bij me komt zitten weet ik dat je iets van plan bent. Meestal heb je dan iets nodig,� zei hij grinnikend.
�Nee hoor, dat doe ik alleen maar omdat ik zoveel van je hou.�

Tegelijk met die woorden schoof ze een beetje op. Vrijwel meteen werd ze iets hards onder haar billen gewaar. Linda knipperde met haar ogen, in het besef dat haar vader een erectie had. In een flits herinnerde ze zich haar gedachten van eerder die dag. Zou hij misschien dezelfde gedachten over haar hebben? Ze besloot om maar net te doen alsof ze niets had gemerkt. Liefkozend gaf ze hem lichte kusjes op zijn wang, in zijn nek, en dan weer op zijn wang. De wetenschap dat hij een erectie had weerhield haar er zelfs niet van om zich nog dichter tegen hem aan te vlijen. Na�ef en zonder er bij na te denken, per slot van rekening was het haar vader, drukte ze daarmee haar borsten tegen zijn borst.
�Paps, mama is al twee jaar dood. Waarom zoek je geen andere vrouw?�
�Daar heb ik geen behoefte aan lieverd.� En dan knipogend; �Trouwens, wie wil er nu een oude kerel als ik?�
�Paps! Je bent nog jong hoor! Als ik je dochter niet zou zijn zou ik het wel weten!�
�Ja, ja,� zei haar vader, quasi verveeld.
�Hoewel, eigenlijk ben ik toch een beetje jouw vrouw, vind je ook niet� vroeg ze plagend.
Hij schudde zijn hoofd. �Jij bent mijn vrouw niet, je bent mijn dochter.�
�Nou, op dit moment lijkt het er anders wel op. Ik kook voor je, ik doe het huishouden, en ik strijk je kleren. En nog veel meer. Ik zou zelfs nog een heleboel... meer... andere dingen voor je kunnen doen.�

Het was er uit voor ze er erg in had. In de spannende stilte die plotseling viel besefte ze pas wat ze had gezegd. Tegelijkertijd wist ze dat ze meteen op zou moeten staan, dat ze niet op zijn schoot kon blijven zitten. Vanavond niet meer, en waarschijnlijk nooit meer. Maar ze deed het niet, ze stond niet op. In plaats daarvan begon ze haar vader teder over zijn borst te strelen. Daarmee zette ze in zichzelf iets in werking dat niet meer viel te stoppen. En al helemaal niet meer toen ze zich ook nog eens voorover boog en hem een zoen vol op zijn mond gaf. Van schrik hield haar vader een paar tellen zijn adem in, en wendde zich toen van haar af.
�Linda!�
Linda hield haar gezicht vlakbij zijn gezicht. �Paps, ik ben een volwassen vrouw, geen kind meer,� fluisterde ze.
Haar vader slikte. �Daar handel je anders niet naar.�
�O nee? En waarom voel ik dan hoe opgewonden je bent?�
�Wat? Ik..., � stotterde hij.

Ergens knaagde wel het besef dat ze iets aan het doen was wat niet kon, iets waardoor ze een verboden grens zou over gaan, maar dat besef negeerde ze. Met bonzend hart bleef ze hem strelen en lichtjes kussen. Ondertussen was ze zich zeer bewust van zijn erectie, die ondertussen nog harder leek te zijn geworden. Alsof ze daardoor werd aangemoedigd bracht Linda plotseling een hand onder haar billen en omvatte ze de harde penis van haar vader.
�Linda! Stop dat! Ga van me af!�

Het klonk streng maar Linda was zich er van bewust dat hij haar hand niet wegtrok. Dus hield ze, heimelijk glimlachend, haar hand waar die was. Met haar andere hand maakte ze de bandjes van haar jurk los en schoof ze het topje over haar borsten naar beneden.
�Ga je gang pappa. Ik ben van jou... het is voor jou... � fluisterde ze.

Ineens ging haar vader, hevig hijgend, dezelfde grens over als zijn dochter. Met trillende handen omvatte hij allebei haar borsten en begon er zacht in te kneden. Dat ontlokte een zacht kreetje aan Linda. En nog eens, toen hij met zijn duimen over haar hete en gevoelige tepels wreef. Haar vader ontspande en nam met toenemend enthousiasme het initiatief van haar over. Terwijl hij haar borsten streelde en kneedde lag Linda kreunend in zijn armen. Toen hij voorover boog volgde ze hem met haar ogen, om te zien hoe hij haar tepels, een voor een, in zijn mond nam en eraan begon te knabbelen. Hij deed het zo zacht en teder dat Linda begon te hijgen van opwinding. Likkend en kussend maakte hij haar harde en gezwollen tepels nat. Het voelde geweldig, haar tepels in de mond van haar vader. Het was zo'n lekker gevoel dat ze onwillekeurig met haar onderlichaam begon te kronkelen. Even later pakte haar vader de zoom van haar jurk en schoof die langzaam omhoog. Als vanzelf wipte Linda een beetje op. Zo gaf ze hem de gelegenheid om de jurk onder haar vandaan te trekken. Gewillig strekte ze haar armen toen hij de jurk verder omhoog schoof, over haar buik, haar borsten, en tenslotte over haar hoofd. Nu zat ze in zijn schoot met alleen nog een slipje aan. Opnieuw streelde hij haar borsten. Maar daar bleef het niet bij. Want al snel dwaalden zijn handen naar beneden, over haar buik, en lager, naar de rand van haar slipje. Zijn vingers gleden er onder en trokken het naar beneden, het broekje. Blozend besefte Linda dat daarmee haar schaamhaar zichtbaar was geworden en ze begon licht te beven toen hij het slipje nog verder uittrok. Net zolang tot hij het in zijn hand had.

Haar vader trok haar dichter naar zich toe en kuste haar. Eerst licht maar dan stevig. Vanzelf opende ze haar lippen en even vanzelf gleed zijn tong bij haar naar binnen. Nu kusten ze elkaar, vader en dochter, en ze kusten als geliefden. Linda ging op en verloor zich in een nieuw, intens warm gevoel. Het voelde zo veilig in zijn armen, zo warm en vertrouwd. Hetzelfde gold voor zijn hand tussen haar benen. Want ondertussen streelde haar vader het zachte vlees van haar dijen en ging zijn hand hoger en hoger. Het was onmiskenbaar dat hij op weg was naar het midden, naar het meest intieme plaatsje dat ze had. De hand van haar vader was op weg naar haar kut! Linda hield haar adem in toen hij zijn vingers spreidde en ze begreep dat het een signaal was om hetzelfde te doen met haar benen. Zonder aarzeling deed ze wat hij wilde. Om vervolgens te voelen hoe hij langzaam een vinger bij haar naar binnen bracht. Nu hijgde ze hevig. En nog heviger toen zijn duim tegen haar klit aandrukte. Het hijgen veranderde in kreunen toen er een tweede vinger volgde. Dit zette haar in vuur en vlam.
�Oh pappa�, stamelde ze; �oh paps.�
�Vind je dat lekker, mijn schat,� kreunde hij.
�Ja pappa,� hakkelde ze, �o ja, o ja, ga door, ga alsjeblieft door.�

Heel gemakkelijk gleden zijn vingers nog dieper naar binnen, helemaal tot aan zijn knokkels. Zijn duim op haar klit houdend, drukte hij zijn vingers opwaarts en rolde zo haar klit heen en weer. Als er al een reserve in haar geweest zou zijn dan was die nu verdwenen. Haar rug krommend en ritmisch bewegend met haar onderlichaam, hijgde en kreunde Linda nu onophoudelijk. Haar vader hield haar met ��n hand vast, met de ander nam hij haar. Tot ze plotseling heftig begon te schokken en het uitschreeuwde. Een orgasme, het eerste van haar leven, explodeerde in haar lichaam! Linda snakte naar adem. Ze was verbijsterd, weerloos en hulpeloos. Tegelijkertijd was ze zo opgewonden, zo geil, dat ze alles voor hem gedaan zou hebben. Ze wilde met hem naar bed om de liefde te bedrijven. Ze wilde door hem genomen worden. Ze wilde voor hem klaarkomen en met hem. Telkens en telkens weer.

Ondertussen werkte haar vader zich onder haar uit en tilde haar vervolgens op uit de bank. Linda genoot; wat was hij sterk. Naakt en heet lag ze in zijn armen. Ze werd de kamer uitgedragen, de gang in en de trap op. Linda wist waarnaar ze onderweg was, waar hij haar naartoe zou brengen; ze was op weg naar de slaapkamer. Zijn slaapkamer! De slaapkamer van haar ouders. Toen haar moeder nog leefde was dat altijd de enige plaats in huis waarin zij niet mocht komen. Ook nu nog kwam ze er alleen om het hoogst noodzakelijke te doen. Maar vanavond zou dat veranderen. Haar vader droeg haar naar binnen en legde haar op het bed. Hetzelfde bed dat hij ooit deelde met haar moeder. Kalm knoopte hij zijn shirt open en trok het uit. Hij maakte de knoop van zijn broek los en opende zijn rits. Linda staarde er naar, naar de rits, en bleef staren toen hij zijn broek en onderbroek uittrok en ze zijn enorme penis zag.

Eenmaal ook in bed, begon haar vader haar zacht te strelen. Langzaam en teder kuste hij haar op de mond, in haar hals, op haar borsten, en weer zoog hij aan haar tepels. Linda genoot met volle teugen. Ze had haar ogen dicht maar voelde als het ware dat zijn hoofd ergens tussen haar benen was. Maar verder gebeurde er niets. Toen ze haar ogen opende om te zien waar hij was, zag ze dat hij op zijn ellebogen leunde en naar haar keek. Of meer in het bijzonder; naar haar kut. Verlegen bloosde ze diep maar veel tijd om zich ongemakkelijk te voelen kreeg ze niet. Want ineens trok haar vader aan de vouwen van haar spleetje. Hij trok haar letterlijk open om vervolgens over het natte, roze vlees tussen haar benen te likken. Hard op haar onderlip bijtend kreunde ze bij elke nieuwe beweging van zijn tong; dit vond ze heerlijk. Haar vader likte, zoog en knabbelde aan haar klit en in haar spleet en penetreerde haar met zijn tong. Hij deed dingen die nooit eerder met haar waren gedaan en het zette haar in brand. Toen hij haar gezwollen klit zijn mond inzoog, en eraan bleef zuigen tot het pijn begon te doen, en ze daardoor onwillekeurig haar onderlichaam opwipte, precies op dat moment... blies hij. Linda explodeerde! In ��n keer, zonder verdere inleiding, zonder enig signaal, kwam ze klaar. Hard, diep en lang. Haar lichaam kronkelde en ze schreeuwde het uit. En dan nog een keer, en nog eens.

Na een paar minuten ontspande ze wel maar ze bleef hulpeloos. Deze man, haar bloedeigen vader, bracht het slechtste, of het beste, uit haar. Nooit eerder voelde ze zo een passie en lust. Nooit eerder voelde ze voor iemand wat ze nu voelde voor hem. Toen haar vader haar benen bij de enkels pakte, ze optilde en uiteen spreidde, wist Linda heel goed wat er op het punt stond te gebeuren; haar vader zou haar gaan nemen! Ze was zo heet en zo geil, en ze snakte zo naar dat moment, dat ze instinctief haar benen verder voor hem optrok. In een waas zag ze hoe hij tussen haar benen knielde en zijn lichaam over dat van haar bracht. Nu lagen ze oog in oog en kruis tegen kruis. Linda was zich daarvan zeer bewust, net als van zijn huid tegen haar huid, en van zijn vlees op haar vlees. Haar vader stond op het punt om de liefde met haar te bedrijven en zijn dochter sloeg verlangend haar armen om hem heen. Toen deed hij het! En hoe! Hij pakte zijn lid en leidde hem bij haar naar binnen. Ze was zo nat dat hij als het ware naar binnen werd gleed. Gemakkelijk, in ��n vloeiende beweging, penetreerde hij diep in haar donkere grot. Kreunend van genot kneep ze haar spieren samen en spande haar kut zich om zijn pik. Hij vulde haar helemaal. Maar ze was zo gulzig dat ze hem nog dieper in zich wilde voelen. Dus sloeg ze haar benen om hem heen om klemde ze zich nog dichter tegen hem aan. Toen haar vader ritmisch met zijn onderlichaam begon te bewegen, waardoor zijn lid zich in en uit haar bewoog, deed hij het. Nu neukte hij haar. �s Middags had ze zich nog afgevraagd hoe het voor een vrouw zou zijn om het bed met hem te delen, nu al kreeg ze het antwoord.
Linda kreunde en steunde. �Ja pappa. Neem me. Ik ben van jou. Ik wil het, pappa, ik ben van jou,� stamelt ze.

Bij die woorden begon haar vader haar meedogenloos te neuken. In hoog tempo, en met harde en krachtige bewegingen ramde hij zich in en uit haar. Omhoog en omlaag wippend in hetzelfde tempo, anticipeerde Linda op zijn ritme. Hij nam haar en zij nam hem. Linda kreunde niet meer, ze gromde. Ze gaf zich helemaal, zonder voorbehoud en zonder remming.
�Oh meisje, oh God,� kreunde haar vader; �oh lieverd... !�

Bij alweer een climax klemde Linda zich huilend en schreeuwend aan hem vast. Het waren geen tranen van schaamte of verdriet maar tranen van bevrediging en genot. Haar vader versnelde het tempo en stuurde zo nieuwe, verse energie naar het orgasme. Dat werd daardoor verlengd en versterkt. Tot ook hij klaarkwam. Linda voelde letterlijk hoe zijn sperma diep haar buik inspoot, waar het kolkte als vloeibaar leven. Ze lachte en huilde tegelijk. Dit is hoe ze ooit geboren is, dit sperma had haar gemaakt. En nu zat het diep in haar.

Even later lagen ze naast elkaar, stil en voldaan. Nog steeds bedwelmd voelde Linda zich dichter tot hem staan dan ooit. Maar al na een paar minuten knielde haar vader opnieuw tussen haar benen. Hij pakte haar knie�n en dwong ze omhoog, tot ze naast haar schouders lagen. Hij vouwde haar als het ware dubbel, waardoor ze maximaal geopend werd. In lange halen wreef hij zijn pik over haar klit, tot ze hem smeekte;
�O pappa, oh pappa, ja, ja, ja, neem me weer, alsjeblieft. Helemaal, alles is van jou. Voor altijd. Doe alles met me wat je wilt.�

Haar vader schoof weer op en over haar. Vervolgens penetreerde hij haar opnieuw, met een harde, snelle stoot. Weer neukte hij haar en daar was geen ander woord voor. Hij bedreef niet zozeer de liefde, hij neukte haar! Voor de tweede achtereenvolgende keer neukte hij haar en hij deed het hard en goed. En zij neukte hem. Ook hard en goed. Zijn pik doorboorde haar tot in het centrum van haar buik. Het bed onder hen veerde en kraakte, zo heftig neukten ze elkaar. Linda gromde en kermde. Haar driften versmolten met die van haar vader, ze werd ��n met hem. En toen spoot hij voor een tweede keer in haar, het nu zelf ook uitschreeuwend. Toen ook Linda haar orgasme had, het vijfde, vielen ze uitgeput neer. Ze was voldaan en bevredigd; Linda voelde zich vrouw, zijn vrouw. Vader en dochter streelden en kusten elkaar, en vielen vervolgens in slaap.

Toen ze de volgende ochtend wakker werd zag ze dat haar vader naar haar lag te kijken. Timide lachte ze naar hem en hij gaf haar een knipoog. Dat had ze nodig, nu wist ze dat het goed was en ze kroop dicht tegen hem aan. Ze legde haar hoofd op zijn schouder en streelde zijn borst. Hij sloeg een arm om haar en zo lagen ze enkele minuten, teder en liefdevol voor elkaar. Na een lange, hete douche en het ontbijt bracht Linda haar dochter naar school. Haar vader had vrijaf genomen en daarom haastte ze zich terug naar huis. Ze was opgewonden bij het vooruitzicht om weer met hem samen te zijn. Want wat haar betrof bleef het niet bij de afgelopen nacht. Voor Linda was het helder, nu ze kende haar lot. Voor haar geen ander huis en geen andere man. Ze wist nu waar ze thuis hoorde; dat was bij haar vader. Het duurde dan ook niet lang voordat vader en dochter opnieuw de liefde met elkaar bedreven; weer met passie en lust maar nu ook teder.

Omdat hij haar vader was, had ze al van hem gehouden. Maar nu hield ze ook van hem als haar geliefde. Ze was nu haar vaders� vrouw, hij zijn dochters� man. Dat het een verboden liefde was interesseerde haar helemaal niets. Integendeel, volgens Linda was het spijtig dat niet meer vrouwen van hun vader leerden wat liefde en seks is. Daarom, nog diezelfde morgen, nam ze zich voor dat haar dochter niet zou worden opgezadeld met een kerel als Marcel. En ze wist ook al hoe ze dat zou kunnen voorkomen. Per slot van rekening was h��r vader, ook als een liefhebbende vader voor Brenda...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen