Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn man kijk mij aan, ik zie hem gewoon denken "wat gaat zij doen" Tom lachte en zei bijna verlegen, kom maar tante Dina hij bijt echt niet. Nerveus als ik ben schiet ik nu ook in de lach en staat op uit mijn stoel. Ik knielde voor de bank neer tussen de benen van mijn neefje, nam voorzichtig zijn stijve lul in mijn hand. Een warme grote lul met netjes geschoren schaamharen en geheel geschoren ballen, nu ik er zo dicht bij zat en hem in mijn hand voelde begon ik van de zenuwen te trillen over heel mijn lichaam.Langzaam begon
ik zijn vel over zijn eikel heen en weer te trekken, Tom lag een beetje onderuit gezakt in de bank, het was meer dan een jaar geleden dat ik een stijve mannen lul in mijn hand had gehad.Mijn man spoorde mij aan om Tom te pijpen,die zelf geen enkele actie jegens mij onder nam, mijn badjas inclusief slipje zat nog netjes gesloten om mijn lichaam.

Dina begon mijn man te praten, ik heb hier open met Tom over gesproken, toch Tom! ja ome Ben zei hij nog steeds keurig netjes in zijn taalgebruik zoals ik hem ken. Tom heeft nog geen ervaringen opgedaan met seks zei mij man en begrijp heel goed mijn probleem. Als jij er zelf open voor staat wil Tom graag met jou seks hebben op de momenten dat jij daar behoeften toe heb. Ik heb hem eerlijk gezegd op wat voor manier wij alleen nog maar na mijn operatie seks kunnen bedrijven.Ik voelde zijn aderen opzwellen en vreesde dat Tom al klaar zou komen, ik stopte daarom even om hem een beetje rust te geven. Ik stond op en ging aan de andere zijde van mijn neefje op de bank zitten die zijn badjas weer dicht knoopte.Het was natuurlijk een vreemde situatie en zeker niet de juiste sfeer om dit zo maar even tussen neus en lippen te bespreken, met een porno dvd op de achtergrond, ik geknield voor mijn neefje zittend op de vloer en spelende met zijn lul, terwijl mijn man er een praat sessie van uitleg bij geef.Tom wat vind jij hier nu zelf van vroeg ik hem, uhu ja ik begrijp ome Ben en u natuurlijk, maar ik heb ome Ben ook eerlijk gezegt dat ik wel naar seks met een meisje verlangde maar geen ervaring heeft opgedaan. Tom maar je ben de zoon van mijn zus en ik ben ook geen meisje meer zei ik, en wat denk je wat er gebeurt als hier ook maar iets van naar buiten kom wat de gevolgen zullen zijn.Nou ik zal hier nooit met iemand over spreken daar kunt u van verzekerd zijn en dat weet ome Ben ook heel goed.

Luister dame en heer greep mijn man in, straks praten wij alles dood, laten wij nou eerst maar eens rustig en niets overhaasd doen. Het is nu al laat aan het worden en dit is natuulijk voor ons alle drie een zeer intiem en emotioneel gebeuren, ik stel het volgende voor. Ik slaap vannacht gewoon lekker in het logeer bed van Tom en jullie slapen vannacht bij elkaar, dan kunnen jullie samen bekijken en aanvoelen of je dit wel wil of aan kunt en dan zien wij elkaar morgen aan de ontbijt tafel. In mijn blik naar mijn man toe zag ik dat hij hier serieus in was en het zo wilde. Oke zei ik, laten wij dat doen want ik wil ook geen een of andere sekspop worden die haar benen en mondje spreidt wanneer het jullie in een geile bui uitkomt zei ik gemeend, ik hou van erotiek en het gaat mij echt niet alleen om een lul.Ik was zelf verwarrend en had echt geen plannetje in mijn hoofd waar dit naar toe moest gaan.Ben deed de dvd uit en zei, komaan ik ga slapen en jullie zien maar. Ga jij ook maar alvast naar mijn bed toe Tom zei ik, ik ruim de boel aan kant en kom zo naar bed. Ik wist het even niet meer, trillend van de zenuwen ruimde ik op en ging naar onze slaapkamer.

Tom lag op zijn gemak naar de t.v. te kijken onder de lakens verscholen.Wij gaan nu geen t.v meer kijken he Tom, doe die maar uit. Ik stapte uit mijn badjas en hiel mijn slipje aan.
Tom lag op het plekje waar mijn man altijd lig en staarde (waarschijnlijk toch ook zenuwachtig) naar het plafon. Er viel een kille stilte, ik ging op mijn zij liggen tegen Tom zijn warme lichaam aan, mijn borsten drukte tegen zijn lichaam. Langzaam begon ik hem over zijn borstkast te strelen terwijl hij doodstil bleef liggen, die jongen heb echt totaal geen ervaringen dacht ik, dit speelde hij niet.Ik streelde over zijn gespierde platte buik en een klein stukje door zijn korte schaamhaar. Dit deed ik minuten lang toen ik afdaalde naar zijn lul die ik al kort in mijn hand had gehad. Keihard, zeer groot en dik is zijn lul, Tom is veel groter geschapen als dat ik gewent was van mijn man. Ik kon bijna mijn hand niet goed om zijn lul sluiten, en raakte nu toch ook behoorlijk opgewonden hoe verwarrend ik in deze situatie ik ook was.
Ik ging met mijn hoofd onder de lakens en pijpte zijn eikel een stukje mijn mond in, o wat is dit al weer lang geleden en het wond mij steeds meer op, ik pijpte mijn neefje zo diep ik zijn enorme lul in mijn mond kon hebben en streelde hem daarbij over zijn glad geschoren ook al grote ballen. Ik was hier nog geen drie minuten mee bezig of ik voelde de onrust in Tom naar boven komen, o jee die kom wist ik, snel stopte ik, uh ja tante Dina ik voelde het bijna komen zei hij schoor. Dat voelde ik jongen zei ik daarom stop ik ook even en gelijk kwam ik met mijn hoofd onder het lakens vandaan. Tom het is de bedoeling als mensen seks met elkaar hebben zij hier zolang mogelijk van genieten, elkaar naar een kookpunt brengen, dan stoppen en dat bijna gevoel van een orgasme daarna vasthouden en als het iets af is gezakt weer opnieuw beginnen.Vooral voor een man geld dit legde ik uit, omdat een vrouw nu eenmaal meerdere orgasmes achter elkaar kan krijgen, en een man meestal na zijn orgasme even moet herstellen zei ik bijna schooljuf achtig. Het had wel wat merkte ik aan mijzelf om hem een beetje onderwijs hierover te geven, maar dit was natuulijk ook een stukje eigen belang.

Speel jij wel eens met jezelf vroeg ik hem, uh u bedoel trekken, ja dat bedoel ik. Ja dat doe ik wel zei hij. Vaak vroeg ik verder, uh ja bijna iedere dag de laatste twee jaar antwoorden Tom, zo dat had ik niet verwacht flapte ik het eruit. Dus om een vrouw echt zolang mogelijk van jou piep te laten genieten zei ik hem, dan moet je altijd proberen je orgasme zolang mogelijk uit te stellen, ik zal het je wel leren hoe je dat moet doen jongen. Oke dat vind ik tof van u. Tom streel mijn borsten en tepels maar eens zei ik, zijn hand kwam over mijn borsten en hij speelde met mijn harde tepels, af en toe moet je er zachtjes in knijpen zei ik, en ook tussen door een tepel in je mond nemen, hij was leergierig en deed precies wat ik hem vroeg.Tom zoog eerst te wilt en te hard op mijn tepels, iets minder hard en wilt doen Tom, mijn tepels zijn zeer gevoelig.Hij vond het prettig om met mijn borsten te spelen, en ik niet minder, maar verder maakte hij geen enkele aanstalte om andere lichaamsdelen te bezoeken of te ontdekken.Mijn kutje ging te keer als en gek, ik voelde wel aan dat deze eerste nacht geen niet zou uitlopen in uren seks met elkaar, daar was hij veel te opgewonden voor en te onervaren, maar dat gaf niets ik leer het je wel ging het door mij gedachte.

Ik ging weer met mijn hand onder de lakens en had al snel zijn nog steeds keihard staande lul in mijn hand, nu helemaal nat van zijn eigen voor geil. Hij zoog nu teder en opwindend op mijn beide tepels, ik durfde hem nu even niet te pijpen of al te stevig aan zijn lul te trekken daar ik nu wel wist dat hij dan te snel zou klaarkomen, en een ding wilde ik deze eerste nacht zeker met hem! ik wilde zijn lul in mijn overlopende geile kutje voelen, de gelegenheid hiervoor was geboden door mijn eigen man en op dit moment wilde ik niet anders.Tom zei ik, ik blijf op mijn rug liggen, dan moet jij bovenop mijn lichaam komen liggen en heel voorzichtig je lul tussen mijn schaamlippen duwen. Hij stopte met het zuigen op mijn tepels en kwam met dat grote warme al licht transpirerende lichaam op mij liggen, voor mij was mijn neefje net reus goliat met zijn 1.96 m, ik ben zelf 1.64 m dus dat is wel een verschil.Hij maakte ook geen aanstalte om mij te zoenen dus ik liet dat ook nu maar zo, dat leerde ik hem later wel. Nu was ik ook een beetje te egoistisch gericht met mijzelf bezig, ik was zo geil geworden dat ik een orgasme via mijn kutje nodig had om weer een beetje in rust te komen in mijn seksuele drang.

Een echte lul had ik meer dan een jaar niet gevoeld in mijn kutje, kon Tom probeer het maar voorzichtig spoorde ik hem aan terwijl ik zelf met beide handen mijn schaamlippen opende,dat ging een paar keer mis doordat ik zo opgewonden en nat was dat precies op het moment dat ik Tom zijn eikel tegen mijn schaamlippen voelde komen ,mijn lippen uit mijn vingers glipte door mijn eigen vocht.Ik voelde zijn eikel binnen dringen, een enorme vulling waar ik even aan moest wennen, stop even jongen stop hijgde ik al,doe ik het niet goed vroeg die lieve schat, of hard. Nee jongen je doe het heel goed, maar ik moet even aan de grote en dikte van je lul wennen, anders scheur je mij straks uit hijgde ik weer, ik merkte dat hij er niets van begreep.Toe maar voorzichtig proberen dieper in mij te komen hijgde ik. Tom deed het nu echt teder en kwam langzaam centimeter voor centimeter in mijn kutje, een sensationeel gevoel, ik kon hem met veel moeite en met zoveel mogelijk ontspanning van mijn kutspieren hebben. Tom nu moet je in mij gaan stoten zei ik, maar niet dieper als dat je nu in mij zit anders doe je mijn pijn hijgde ik.
Ik legdemijn beide handen om zijn billen en probeerde zo een beetje het ritme te bepalen, gepaald werd ik nu zeker, niet normaal wat heerlijk, maar ook wat een groot ding had mijn neef (je) aan zijn kont hangen.

Dit ging mis voelde ik al heel snel toe hij in mij begon te stoten, zijn aderen zwelde na een paar stoten al op, stop stop blijf even stil op mij liggen Ton Hijgde ik als een gek, o grrr ik hou het niet tante Dina schreeuwde hij het uit, warme stralen kwamen mijn kutje in, het was helaas te laat om hem nog te kunnen stoppen. O wat is dit een lekker gevoel zei hij, ja he jongen zei ik maar helaas iets te snel, maar je deed het heel goed hoor stelde ik hem gelijk gerust. Kom even uit mij vroeg ik, terwijl hij zich terug trok, werden mijn schaamlippen pijnlijk mee naar buiten getrokken, auw gilde ik, waarop hij schrok wat doe ik vroeg hij gelijk, niets jongen niets verkeerds zei ik. Zijn sperma gutste in grote hoeveelheden uit mijn wijd openstaande kutje en bevlekte het onderlaken.Ik pakte een handdoekje van mijn nachtkasje en depte mijn kutje een beetje droog, hierna de natte nog steeds hard staande glimmende lul van Tom. Het is nog niet over zag ik terwijl ik zijn lul afdroogde.Met mijn man neukte ik graag in doggy styl, maar dit durfde ik nu nog niet aan, daar was zijn lul te lang en te dik voor en dit vereist toch wel enige ervaring, anders zou hij zeker mijn baarmoeder verkrachten.

Tom ga eens op je rug liggen zei ik, dan ga ik bovenop jou zitten, dat is ook een lekker standje voor een man, je mag dan met mijn tieten spelen terwijl ik jou lul melkt, wat bedoel u met melkt vroeg hij, ga nou maar liggen jongen. Ik ging boverop mijn neef zitten, pak mijn tieten onderwees ik hem.Ik zetten zijn lul tegen mijn kutje die nog steeds wagenwijd open stond, het voordeel was wel hiervan dat het een stukje makkelijke ging als zojuist, heel zijn lengte kon ik nu nog niet hebben.Tom speelde lekker met mijn tieten en ik genoot heerlijk op zijn lul, ik kwam dan ook heel snel en intens klaar. Heerlijk na een jaar weer eens een orgasme te krijgen op een echte lul. Ik neukte door en smeekte Tom mijn tepels te zuigen, ik hijgde en krijsde het uit, Ben zal dit zeker in de logeerkamer gehoord hebben. Mijn tweede orgasme kwam in aantocht, Tom,s lul zetten weer krachtig uit, ik kom weer steunde hij in uw flamoes. Ik ook ik ook jongen samen samen hijgde ik en dat gebeurde ook, voor de tweede keer binnen hooguit 20 minuten kreeg ik zijn jongens zaad in mijn hele gevulde geile KUT.

Ik viel bevredigd " voor dit moment" voorover op zijn grote lichaam, kuste hem op zijn lippen en knuffelde nog even door, een tongzoen zat er nog niet in. Ik ging onder de douche terwijl Tom zich aan de wastafel verzorgde, kort hierna vielen ik in zijn armen in slaap. Het ontbijt werd die zondagmorgen gedrieen ontspannen genuttigd, al vroeg in de avond laggen wij met zijn drieen voor het eerst in ons bed. Tom kreeg de juiste aanwijzingen nu van mijn man die zelf ook zeer actief mee deed binnen zijn mogelijkheden en vanuit zijn ervaringen waarvan hij precies wist hoe hij mij waanzinnig geil en volledig los kon krijgen, en los ging ik........

Binnenkort mijn deel 3..

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen