Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was alweer 12 september, de vijfde dag van het nieuwe schooljaar op het seminarie van de universiteit van Nijmegen. Nancy geloofde haar ogen niet. Ze had de brief, die ze net had ontvangen geopend en daarin stond dat haar studiefinanciering was gestopt. Dat kon niet waar zijn. Ze zat nu al in het derde jaar en ze had altijd goede studieresultaten behaald. Nog twee jaar studeren, en dat kon ze haar grootste wens vervullen: non worden. Ze was 15 jaar oud geweest toen ze het al zeker wist, ze was voorbestemd om het woord van God uit te dragen. De bijbel was vanaf dat moment haar beste kameraad geworden. En nu spatte haar droom in stukken. Ze belde gelijk naar het financiële bureau van het seminarie, en vroeg uitleg over de brief, en of er geen foutje was gemaakt. Helaas zeiden ze, het ging niet om studieresultaten, het seminarie had gewoon niet meer genoeg geld om de studie van hun studenten te betalen en de studenten moesten vanaf nu zelf voor hun studiefinanciering zorgen. Nancy probeerde niet gelijk in tranen uit te barsten. Wat moet ik nu doen, vroeg ze? Ze zat op kamers en als ze geen geld meer kreeg, hoe moest ze dat dan betalen. De kosten voor haar kamer, haar studie en alles eromheen was meer dan 2000 euro per maand. De persoon aan de telefoon vertelde verder nog, dat omdat ze de brief pas in september had gekregen, ze voor september niets meer hoefde te betalen, maar de rekeningen vanaf oktober wel. En die moest voor 15 oktober betaald worden, anders moest ze stoppen met haar studie. Misschien zijn er volgend jaar weer fondsen, zei de mevrouw nog vriendelijk aan de telefoon. Nancy verbrak te verbinding en begon te huilen. Van school af, net nu ze zo ver was met haar studie. Wie kon haar helpen, haar ouders hadden geen geld en wilde niets meer met haar te maken hebben nu ze voor God had gekozen. Ook haar vriendin wilde geen contact meer. Na een paar uur werd ze rustiger. Het was gewoon een test van God om te zien of ze wel echt voor hem wilde leven. Ze zou laten zien dat ze hem waard was. Ze zou geld vinden om haar studie voort te kunnen zetten. De beste manier om iets te vinden om geld te vinden is op het Internet.Ze had zelf geen computer, maar niet getreurd, op naar de bibliotheek. Daar aangekomen zocht ze alles af op zoek naar noodfondsen.

Na de eerste zoeksessies vond ze er honderden. Maar de meeste waren banken, die leningen aanboden. Maar dat duurde te lang voordat ze geld had. Een baan aannemen, dar bracht niet genoeg geld op, werken en studeren. Dan trof ze eens een site van de ISLANDX GAMES. Een engelse site. Het bood vrouwen de kans om tot 150.000 euro te winnen in minder dan twee weken. De site riep vrouwen op om zich op te geven voor deze games. De vrouwen zouden alle kosten vergoed krijgen, bovendien verplaatsingskosten en verblijfskosten, zeker omdat de games niet in Europa gehouden zouden worden. Bovendien zouden alle deelneemsters gegarandeerd een bedrag van 50.000 euro krijgen. Dit was bijna te mooi om waar te zijn. Ze maakte een notitie van de site en sloot af. Later vroeg ze aan haar medestudenten of zij wel eens gehoord hadden van de IslandX Games. Geen van de meisjes had er van gehoord, maar een van de mannelijke studenten wist er iets over. Het was iets verschrikkelijks, waar vrouwen die verloren hadden, seksuele handelingen op het net moesten doen. Zelf had hij het nog nooit gezien, maar zijn broer had verteld dat hij iedere keer op het net keek, als ze plaatsvonden. Maar waarom doen die vrouwen dan mee, vroeg Nancy. Heel eenvoudig, de dames kregen altijd minimaal 50.000 euro. En als de vrouwen wonnen, dan hoefden ze niets te doen en kregen ze nog veel meer geld. Nu, dat was geen optie. Nancy was geen maagd meer. Ze had gezondigd met een vriendje in haar eerste jaar. Maar daarna had ze gebeden om vergeving. Dus dan maar weer terug naar de bibliotheek om iets anders te zoeken. Ze bleef twee dagen zoeken naar andere mogelijkheden om aan geld te komen. Het werd de tweede dag al laat op de avond toen ze besloot om toch weer eens te gaan kijken op de game site. Ze had verder nog niets gevonden. Ze klikte de homepagina aan. Het stond er echt. Iedere deelneemster kreeg minstens 50.000 euro. Met dat geld kon ze zonder problemen haar studie afmaken. En ze had zelfs de kans om 150.000 euro te winnen, daar kon ze allerlei goede dingen mee doen. Mannelijke deelnemers konden tot 100.000 euro verdienen, maar zij konden ook met niets naar huis gaan. Onder aan de pagina stond een link voor meer informatie. Daar klikte ze op. Daar stond, dat de game plaats vond op een van de Caribische Eilanden.

Alle deelnemers werden daar gratis naar toegebracht en alle verblijfskosten zouden worden betaald. Mensen die wensen deel te nemen moesten een vragenlijst invullen en een foto meesturen. Een andere link verwees naar de regels van het spel. Nancy wist niet waarom, maar ineens had ze erop geklikt. Met verbaasde ogen las ze verder: IslandX Game officiële spelregels:

 

1. Alle vrouwelijke deelnemers beginnen het spel in een tweedelig badpak

2. Alle mannelijke deelnemers beginnen het spel naakt

3. Het spel bestaat uit 20 rondes tussen een mannelijke en een vrouwelijke deelnemer. De ronden staan hieronder. Ronden gemerkt met een (*) hebben een handicap voor de mannelijke deelnemer om het eerlijker te maken tav de vrouwelijke deelnemer.

 

1. 100 mtr hardlopen *

2. golf *

3. basketbal

4. bowling

5. zwemmen *

6. boogschieten

7. schaken

8. verspringen *

9. bal gooien

10. honkbal *

11. voetbal

12. minigolf

13. kleiduifschieten

14. roller skating *

15. dammen

16. go kart racing

17. knippen

18. rugby *

19. wielrennen *

20. 400 mtr lopen *

 

Press to continue ****************************************

 

 

Dit zag er toch nog niet zo slecht uit, dacht Nancy, ik ben redelijk sportief, maar nadat ze op continue had geklikt kwam de schok.

 

4.alle vrouwelijke deelnemers winnen 50.000 euro voor het deelnemen en 5000 euro per gewonnen ronde

5.alle mannelijke deelnemers winnen 5000 euro per gewonnen ronde

6.Het spel gaat over alle 20 ronden, maar zodra de mannelijke deelnemer 11 ronden heeft gewonnen is het spel afgelopen

7.alle niet gespeelde ronden worden aan de mannelijke deelnemer uitbetaald.

8.Zodra de vrouwelijke deelnemer het spel begint wordt het geheel tot het einde gespeeld, behalve als een van de deelnemers fysiek gewond raakt en niet verder kan.

9.Als een vrouwelijke deelnemer een ronde verliest, moet zij een vastgestelde tegenprestatie verrichten. Deze 11 prestaties zijn in volgorde van verloren ronde:

1. tegenspeler trekt haar top uit

2. tegenspeler trekt haar bikinibroek uit

3. tegenspeler mag met haar borsten spelen

4. tegenspeler mag met haar kutje spelen en laten zien

5. tegenspeler mag aan haar borsten likken en zuigen

6. zij moet haar tegenspeler oraal bevredigen

7. zij wordt door haar tegenspeler geneukt

8. zij wordt door haar tegenspeler anaal geneukt

9. haar tegenspeler wijst iemand aan in het publiek om haar te neuken

10. haar tegenspeler wijst 3 mensen aan in het publiek om haar te sandwichen

11. zij wordt door de toeschouwers met een speciaal toegangsbewijs ( er worden er per game 20 uitgegeven) geneukt in al haar gaten.

 

LET OP ZOALS AANGEGEVEN IN REGEL 8, ZODRA HET SPEL BEGINT, MAG DE VROUWELIJKE DEELNEMER ZICH NIET MEER TERUGTREKKEN. ALS ZE ZICH AAN EEN TEGENPRESTATIE PROBEERT TE ONTTREKKEN, ZAL ZE WORDEN GEDWONGEN. ER GELDEN GEEN UITZONDERINGEN

 

Press to continue

 

 

Het was deze lijst van tegenprestaties die Nancy compleet hadden geschokt. Maar nu ze toch aan het lezen was, dan maar alles lezen. Dus klikte ze op de continue knop.

Alle aanmelders krijgen binnen 48 uur bericht of ze wel of niet kunnen deelnemen. Ze krijgen dan bericht waar en wanneer ze worden verwacht. Als ze niet verschijnen, geeft dit aan dat ze niet meer willen deelnemen. Deze persoon kan zich niet meer opnieuw opgeven. Alle deelnemer moeten ouder dan 21 jaar zijn. Ze mogen niet in het"vak"zitten (stripper, naaktmodel etc.) Bij de aanmelding moet een medische verklaring zitten, dat men gezond is. Indien men valse verklaringen aflegt, wordt men onmiddellijk uitgesloten. Uitgesloten personen moeten alle kosten die de organisatie gemaakt heeft vergoeden. Dit geldt ook voor de deelnemers, die na aankomst op het eiland toch besluiten om niet mee te doen. Deelnemers worden na de game direct en volledig uitbetaald en naar huis gebracht op kosten van de organisatie.

 

Dit was ongelofelijk. Daar wil zeker niemand aan deelnemen, dacht Nancy.Ze sloot de site en ging naar huis De rest van de week gebruikte ze om andere bronnen van inkomen te vinden, maar Nancy vond niets. Dan besloot ze maar eens op het spelgedeelte van de Game-site te kijken. Om op de site te komen moest je eerst lid worden. Dat kost 50 euro per maand, en dat geeft je het recht om alle games te zien. De games werden een maal per week rechtstreeks op het Internet uitgezonden. Nancy wilde graag eens zo een game zien, maar ze kon zich geen 50 euro veroorloven. Een andere link was het aanmeldingsformuliervoor de deelnemers. Met dat elektronische aanmeldingsformulier moest je een gif of jpg foto van jezelf meesturen. Nancy las de vrouwelijke vragenlijst. Het meeste wat gevraagd werd waren maten, je werkhistorie, en verder alles, wat je ook op een sollicitatieformulier zou vinden. Op een of andere manier was Nancy toch gefascineerd hierover. Zou dit wel echt bestaan? Die avond kon ze het maar niet uit haar hoofd krijgen. De tegenprestaties waren misselijkmakend, maar met het geld kon ze haar opleiding op het seminarie helemaal afmaken en er zelfs nog goede dingen mee doen. Hoe meer ze er aan dacht, des te meer werd het haar duidelijk, dat dit een teken van god was. God testte haar geloof, vanwege haar vroegere zonden. Als ze zich zou opgeven, dan zou God er wel voor zorgen, dat ze geen zonden zou begaan. Hij was haar gewoon aan het testen om te zien, of ze wel genoeg vertrouwen in haar had.

De volgende ochtend kreeg ze een telefoontje van de afdeling financiën van het seminarie om haar eraan te herinneren, dat ze nog 30 dagen had om de kosten te betalen, of haar kamer te verlaten en haar studie af te breken. Nancy beschouwde dit als een teken van God, dat haar conclusies van gisterenavond correct was. Snel ging ze naar de bibliotheek. Ze wist dat God haar terzijde zou staan. Ze had geen reden om er aan te twijfelen dat ze zou winnen. Ze was een goede zwemster en volleybalspeelster, en had veel aan atletiek gedaan. Snel ging ze achter de computer zitten, klikte op de site en begon het formulier in te vullen. 165 lang, 52 kg, natuurlijk blond, groene ogen, ongehuwd, studente aan het seminarie te Nijmegen, en alle andere feiten. Ze scande snel haar foto van haar studentenpas en voegde die bij het formulier. Zo alles was ingevuld. Had ze genoeg vertrouwen in haar zelf en haarherder? Ze kon altijd nog nee zeggen, dus drukte ze op de SEND knop. Op het scherm verscheen: formulier verzonden, hartelijk dank voor uw aanmelding. Nancy logde uit en ging naar huis. Vic Grote evalueerde alle aanmeldingen voor de Islandx Game persoonlijk.Hij was drie jaar geleden op het idee gekomen voor deze show. Het had hem meer dan twee jaar gekost om het geheel op poten te zetten. En nu bijna 9 maanden geleden was het werkelijkheid geworden. Ze hadden inmiddels meer dan 35 shows uitgezonden en Vic kreeg het gevoel, dat ze de fouten er nu wel uit hadden. Er zouden nog een paar shows nodig zijn om alle plooien glad te strijken, maar het geheel zag er al fantastisch uit. Het was een interessant om te zien, hoe hij tot die show was gekomen.Hij was opgegroeid in Venray en was gelijk al een van de speciale kinderen op school, met goede resultaten, maar geen meisje die naar hem omkeek. Hij deed niets aan om zijn imago te verbeteren, ook niet toen hij later afstudeerde in computerkunde aan de TU te Eindhoven. Na zijn afstuderen begon hij te werken in waar hij goed in was en daar de belangrijkste business voor hem, het maken van computergames. Na een paar jaar kwam hij met een idee voor een nieuw computerspel, maar de firma waar hij voor werkte wilde er niet aan. Het zou te duur worden en ze verwachtten weinig opbrengsten. Vic wist, dat hij het wel kon ontwikkelen en succesvol maken. Hij was bijna 25 jaar, was alleen, dus verder geen belemmeringen. Hij begon zijn eigen ontwikkelingsstudio: Grote Games. Het duurde bijna twee jaar voordat het eerste spel geïntroduceerd kon worden, een spel dat alleen over het Internet gespeeld kon worden. Dit gaf de mogelijkheid om het spel zelf te verkopen en ontving hij daarnaast ook maandelijks inkomsten. Een jaar later waren er al twee ad-ons op de markt en was hij de successtory van het jaar. Na twee jaar was zijn bedrijf al meer dan een miljard euro waard. Het was zo interessant dat er gelijk een groot softwarehouse op de stoep stond om zijn bedrijf over te nemen, en ineens was hij weer werkeloos, maar wel met 1.8 miljard euro op de bank.

Natuurlijk, sinds hij steeds rijker en rijker werd, werd hij ook aantrekkelijker als vrijgezel, maar hij maakte zich geen illusies, ze deden het niet voor hem, maar voor zijn bankrekening. Hij maakte vele afspraakjes met mooie dames, die altijd in bed eindigden, maar hij liet zich niet binden. Na een jaartje de aantrekkelijke vrijgezel gespeeld te hebben keek hij weer om zich heen, er kwam een nieuwe eeuw aan met nieuwe mogelijkheden. Men was in voor ontspanning en seks. Natuurlijk, de belangrijkste klanten zouden mannen zijn, wat zij wilden zien waren vrouwen, vooral die, welke ze normaal niet konden benaderen. Vooral die vrouwen, die eruit zagen, alsof ze te goed waren om te worden geneukt. Dus begon bij hem langzaam een idee te ontstaan, dat later de Islandx Games zouden worden. Het eerste probleem was een wettelijk probleem, als een vrouw ja zegt en dan nee, zou het verkrachting worden als je niet stopte. Dit zou de basis van het spel ondergraven, dat de deelnemers hun mening tijdens het spel niet meer mochten veranderen. Dat probleem loste zich ineens op toen er in de Cariben een eiland te koop kwam. Vic kocht het voor 500 milPetern Euro. Omdat het eiland tot geen enkele staat behoorde, gelden daar dus ook geen wetten van andere landen. Zijn advocaten vertelden hem, dat zolang de vrouwen daar vrijwillig aankwamen, en ze werden toegelaten om het eiland na het spel weer te verlaten, dat er dan niets aan de hand zou zijn. Vic noemde het eiland IslandX, en richtte de IslandX Games Inc. op.Terwijl het spel verder werd ontwikkeld, ging Vic in zee met 4 partners, twee stille partners, een uit Rusland en een uit de USA. Dat zou helpen om ook daar bekend te worden. De andere twee waren ontwikkelaars van internetsites, die het mogelijk maakte om eenvoudig rechtstreekse uitzendingen mogelijk te maken. Na al deze voorbereidingen was het spel eindelijk klaar om het te testen. Hij huurde 20 porno acteurs en een videoploeg en begon het spel te testen. Deze testen duurden 6 maanden om alle regels te verfijnen en een beslissing te maken over de twintig ronden. Nu werd het tijd voor zijn twee actieve partners. Zij begonnen de showbekend te maken op het Internet en leden te werven voor de site. Zij begonnen met eerst enkele shows gratis uit te zenden op het net, met als doel, dat iedereen 50 euro per maand zou gaan betalen om de toekomstige shows te zien.

Maar een belangrijk deel voor het slagen van de show was het vinden van de goede deelnemers. De drie belangrijkste partners waren overeengekomen dat er grote prijzen uitbetaald zouden worden. Eerst 150.000 euro aan prijzengeld, dan nog 100.000 euro aan productiekosten. Om de kijkers waar voor hun lidgeld te geven moesten er 4 shows per maand komen, dus dat betekende in totaal 1 milPetern euro per maand aan kosten. Maar als de show echt zou lopen verwachtten ze dat er zeker 100.000betalende kijkers zouden zijn, daarnaast zou de marketing van T-shirts en andere gadgets nog zeker 2 milPetern per maand opbrengen. Zo zou de hele operatie meer dan 5 milPetern per maand opleveren. Het laatste stuk van de puzzel was het vinden van een goed presentatorduo. Omdat het geheel in het Engels zou worden uitgezonden, werd er gezocht in de USA om daar een geschikte kandidaat te vinden. Deze zou de show aan elkaar praten en de deelnemers op gepaste tijden interviewen. Dat werd een moeilijke zoektocht, gerenommeerde heren waren bang dat zo een show hun goede reputatie zou aantasten. Maar tenslotte vonden ze Willem Humperdink. Willem had enige obscure shows gedaan onlangs, maar die hadden nooit lang gelopen. Voor het doel, waar ze hem voor nodig hadden was hij echter geweldig. Het was een echt over het paard getilde klootzak, maar dat moet je wel zijn om aan een vrouw te vragen hoe ze zich voelt als ze net in het publiek wordt genaaid. Na Willem vonden ze ook Carol Blondy. Carol was een stoot, die er altijd van gedroomd had om een model te worden. Ze had een prachtig gezicht, een heerlijk lijf en een IQ van een echt blondje. En Carol was 24 en echt blond. En zij kon mee helpen in de show als assistente van Willem. Een deel van de game deed Vic altijd zelf, en dat was de selectie van de spelers. Hij lette altijd op twee specifieke dingen. De mannen moesten eruit zien als een gemiddelde man, die duidelijk geen succes had bij de dames. De vrouwen moesten aantrekkelijk zijn en wat onschuld uitstralen. Ze moesten vooral de tegenprestaties niet als iets plezierigs ervaren, tenminste, dat moeten ze in het begin uitstralen. Na alle testen duurde het nog een paar maanden, om alle camera's, personeel en zenders in orde te krijgen, maar eindelijk na de laatste test kon de show starten. Vic koos een huisvrouw uit Rome en een Deense Apotheker. Ze besloten deze show niet rechtstreeks uit te zenden maar als een proefopname te beschouwen. De vrouw verloor 11 van de eerste 16 ronden. De blik op haar gezicht toen ze haar kleren verloor, was fantastisch. Vic maakte een notitie, dat er gedurende de hele show een camera op haar gezicht moest staan om de impressies te registreren. Later, de scènes als Willem haar interviewde, als ze werkelijk geneukt werd waren indrukwekkend. Willem bleef maar netjes glimlachen, maar tegen de tijd dat het interview over was lagen de mannen in de regiekamer over de grond te rollen van het lachen. De test had een paar fouten aangegeven. De vrouw had in meerdere spellen geen kans, dus werden de handicaps ingevoerd om de kansen wat meer gelijk te maken. Een vrouw, die niets kon winnen, wilde ook niet meedoen.

Op maandag 20 januari 2003 begon de eerste directe uitzending van de IslandX Games op het Internet. Woensdag stonden er in alle kranten over de hele wereld artikelen over de games, en op vrijdag waren de eerste protest betogingen al. Alles was op schema. Dankzij de protesten waren er bij de derde show al 115.000 geregistreerde kijkers. Er kwamen zoveel aanvragen om eens bij de show aanwezig te zijn, dat demogelijkheid ontstond om hotels op het eiland te bouwen voor de bezoekers. Dit gaf zelfs nog een draai aan de regels, omdat de tegenprestaties niet meer alleen door de deelnemer, maar ook door het publiek gedaan konden worden. Nu waren er per show rond de 3000 man, die per persoon 2000 euro betaalden om er bij te zijn en hoopte erbij betrokken te worden. Na een jaar uitzenden hadden ze nu bijna 200.000 kijkers, en Vic wist, dat de show alleen kon blijven bestaan als ze er in slaagden om de juiste deelnemers te vinden. En nu had hij iets speciaals. Een vrouwelijk seminarie student, die wilde deelnemen om haar opleiding tot non te kunnen betalen met het prijzengeld. Als dit waar was, dan was het perfect. Alles wat Vic nu nog moest doen was de juiste tegenspeler vinden. En dat duurde niet lang. Op 8 oktober stuurde Vic een set papieren naar Nancy. Daarnaast ging een pakketje naar Engeland, naar een scheikundestudent genaamd Howie Marshall. Op 8 oktober ontving Nancy haar pakketje. Er stond in dat ze was geselecteerd als speler in de IslandX Games. Ze werd vriendelijk verzocht om de spelregels en andere voorschriften goed door te lezen. Als ze wilde meespelen, moest ze een bijgesloten 0800 nummer bellen. Daar werd dan een afspraak met haar gemaakt om haar met een limousine op te pikken op 10 oktober. Ze zou dan naar de luchthaven gebracht worden, alwaar haar 1e klas vliegtickets klaar zouden liggen om haar naar IslandX te brengen. Ze zou daar verblijven in het beste hotel op kosten van de organisatie. Het spel was gepland op 13 oktober om 10 uur lokale tijd. Als ze voor 9 oktober 14.00 uur nog niet had gebeld ging de organisatie er van uit, dat ze niet wilde deelnemen. Howie Marshal ontving een gelijkaardig pakketje. Howie was 1.80 meter en mat 78 kg. Zijn haar was zwart gekruld en hij had een acne probleem. Hij was een briljante student, maar de vrouwelijke studentes liepen met een grote boog om hem heen. 3 maanden had hij een vriendinnetje gehad, maar die was weggelopen, omdat hij nergens naar toe wou omdat hij alle tijd aan zijn studie wilde besteden. En nu was het al weer twee jaar geleden, dat hij voor het laatst seks had gehad. Hij had precies 90 seconden nodig om het 0800 nummer te bellen. Nancy kon niet geloven, dat ze was uitgekozen. Omdat ze er van uitgegaan was, dat ze er niets meer van zou horen, wist ze ineens niet wat ze moest doen. Ze ging zitten en las die verschrikkelijke regels nog een keer.

Dan dacht ze aan het feit, dat ze volgende week haar studie moest betalen. De prullenbak stond naast haar bed, en met de papieren in haar hand liep ze er naar toe. Ineens herinnerde ze zich, dat dit een test van God was. Ze moest haar geloof behouden, God wilde dat ze alles riskeerde om haar geloof in Hem te bewijzen. Als zij haar geloof vasthield, zou Hij ervoor zorgen, dat ze door die show kwam, zonder dat iemand haar met een vinger zou aanraken. En zij zou dan in staat zijn om Hem de rest van haar leven te dienen. Nancy haalde nog eens diep adem en pakte de telefoon. Een vriendelijke dame beantwoordde haar oproep en zei hoe verheugd ze was dat ze de uitnodiging had aangenomen. De volgende dag stond er een grote witte limousine voor haar deur om haar op te halen, en bracht haar naar Schiphol, alwaar ze haar tickets vond voor een vlucht naar de Bahamas. De eerste klasse was een verwentocht voor haar, ze at niet veel maar de champagne Dom Perignon zorgde ervoor dat ze tijdens de vlucht lekker lag te doezelen. Bij haar aankomst op de Bahamas stond een jonge dame op haar te wachten. Is dit IslandX vroeg ze. Maar met een glimlach werd ze naar de haven gebracht waar een groot jacht op haar lag te wachten. Omdat IslandX een privé eiland is moeten we erheen met de boot, zei ze. Dit wordt steeds beter, dacht Nancy, die nog nooit aan boord van een jacht was geweest. De overtocht duurde 4 uur. Gedurende die tijd kreeg Nancy kaviaar en nog meer champagne. Bij haar aankomst op het eiland dacht Nancy, dat dit de manier was van God om haar te belonen voor haar deugdzaam leven. Ze werd naar een andere limousine gebracht en naar het hotel gebracht. Daar gingen ze haar voor naar de bovenste etage, waar ze een hele suite voor zichzelf ter beschikking had. De hostess vertelde haar dat ze vrij over de bar en de restaurants kon beschikken, alles op kosten van de organisatie. Bovendien stonden vanzelfsprekend het privé strand, het zwembad en de fitnessruimtes voor haar gratis ter beschikking. Toen iedereen weg was liet ze zich gelukkig op het kingsize bed vallen.Ze had zich altijd voorgesteld hoe het in de hemel zou zijn, en nu was ze er. De volgende twee dagen waren alsof ze in een droom leefde. Iedere dag ging ze naar het strand, witte stranden, wuivende palmbomen, blauwe oceaan. Ze had nog nooit een oceaan gezien. Het eten was fantastisch en ze mocht zelfs winkelen in die prachtige boetieks in het dorpje op kosten van de organisatie. Op zondagavond kwam ze ineens weer terug op aarde. Een aardige jonge man bracht haar papieren om te tekenen. Papieren, waarin stond dat ze regels had gelezen en begrepen. Bovendien werd haar er nog op gewezen, dat als ze weigerde om te spelen, zij alle gemaakte kosten diende te vergoeden. Haar rekening stond nu al op 6489, - euro. Nancy aarzelde niet een moment. Zonder echt goed te lezen tekende ze de papieren. De vriendelijke jonge man bedankte haar en ging weg. Ze had niets te vrezen. Dit was een beloning van God. Hij zou voor haar zorgen.

Maandag morgen om 7 uur ging de telefoon. De hotelmanager meldde haar, dat de limousine over een uur voor de deur zou staan. Ze hoefde zich geen zorgen te maken over make-up en haar, dat zouden ze op de site voor haar doen. Nancy trok snel wat aan in ging naar beneden. Om 8 uur reed de wagen voor en werd ze naar de site gebracht. Een dame bracht haar naar haar kleedkamer. Daar wachtte al een kapster en een make-up assistente. En ineens zag ze iets wat haar zorgen baarde. Aan de kapstok hing een tweedelig badpak. Het was geen inimi bikini, maar toch. Nancy herinnerde zich er nog een keer aan, dat ze vertrouwen in Hem moest hebben en trok het aan. Het was nu 9.55 uur. Nancy werd naar een lange gang geleid. Aan het einde van de gang was een dubbele deur. Boven de deur hing een klok. Als die klok exact 10 uur aangaf moest ze door die deur lopen. Dit was haar laatste kans om van gedachte te veranderen. Als ze door deze deur liep, zou het spel beginnen en kon ze zich niet meer terugtrekken. Nancy gebruikte de laatste 5 minuten om te bidden. Ze vroeg kracht aan God en voldoende geloof, zodat ze hem waardig zou zijn. Ze was nog steeds aan het bidden toen ineens de gong klonk. Nancy keek omhoog naar de klok: 10 uur Ze nam nog een diepe ademteug. Het zal goed gaan, God zou haar beschermen. Nancy opende de deur en ging erdoor. Zodra Nancy door de deur liep werd ze verblind door de zon. In de gang was het nogal donker geweest en nu stond ze ineens in de volle zon. Ze was op een grote ruimte gekomen, het was zo groot als een half voetbalveld. Op de hoeken van het veld stonden nummers, van 1 tot 20. Bij die nummers stonden pijlen die wezen naar verschillende paden die vandaar vertrokken. Het veld stond ook vol camera's. Op het moment dat ze de camera's zag realiseerde ze zich ineens dat ze werd opgenomen en dat het direct werd uitgezonden. Maar het belangrijkste wat ze zag was die naakte jongen, die een meter of 5 van haar vandaan stond. Hij was geen knappe jongen, ze had wel knappere gezien, en het feit dat hij geen kleren aanhad maakte haar flink nerveus. Nancy was niet de enige die nerveus was. Howie was nog nooit naakt geweest voor een groot publiek. Het was bijzonder onaangenaam, hier naakt staan terwijl er twee van die mooie dames dichtbij stonden. De ene was duidelijk zijn tegenstandster, en ze was werkelijk prachtig. De andere was de assistente van de showmaster. Howie had de show een aantal keren gezien, dus hij herkende Carol Blondy. Op dat moment, alsof dit alles nog niet erg genoeg was, kwam door een kleine deur van het hoofdgebouw een man aanlopen in een smoking. Howie herkende hem, maar Nancy had geen idee wie hij was. Alles wat ze wist was dat hij grote tanden had. Nancy wilde net wat zeggen, toen er plotseling luide muziek klonk. Het grappige mannetje in zijn smoking haalde een microfoon voor de dag en liep naar Nancy en Howie toe.

 

GOEDE MORGEN DAMES EN HEREN!!!!!!! WELKOM OP ISLANDX VOOR DE ISLANDX GAME.

 

Ik ben uw gastheer Willem Humperdink, en hier bij mij staat mijnliefelijke assistente Carol Blondy, die de kandidaten van vandaag aan U zal voorstellen. Zodra hij klaar was met praten zag Nancy de andere vrouw een microfoon pakken.

Ze was een lange dame, langer dan zijzelf. Ze had prachtig lang blond haar. Deze vrouw, die duidelijk de Carol Blondy moest zijn, waar Willem naar refereerde, droeg een kleine witte bikini. Nancy vroeg zich af hoe ze toch een top hadden gevonden, die om haar bosten heen paste. Of misschien hadden ze wel speciaal voor haar een te kleine maat gepakt. Haar bosten staken boven en onder haar bikini topje uit. Als ze liep leek het wel of alles heen en weer schudde. Dank je wel Willem, laat mij eerst onze mannelijke deelnemer voorstellen.Zijn naam is Howie, scheikundestudent uit Engeland. Willem liep naar Howie toe en vroeg hem, hoe hij zich voelde zo net voor de aanvang van het spel. Howie vertelde, dat hij wat nerveus was, maar dat het wel over zou gaan, als het spel eenmaal was begonnen. Op de vraag wat hij vond van zijn tegenspeelster antwoordde hij, dat hij niet kon wachten om haar uit de kleren te helpen en haar echte talenten te testen. Nancy hoorde het interview en was bijna in shock. Dit lelijke creatuur, die zij niet eens kende, was aan het vertellen, wat hij met haar zou gaan doen als ze zou verliezen. Voordat ze er verder over kon denken was Carol weer aan het spreken. En nu Willem, zal ik onze vrouwelijke deelnemer voorstellen, uit Nederland onze vrouwelijke seminariestudente Nancy. Zodra Carol was uitgesproken werd er een spot op Nancy gericht. Voor dat ze realiseerde wat er gebeurde had Blink al een microfoon onder haar neus geduwd en vroeg haar of ze opgewonden was om aan het spel deel te nemen. Nancy begon te stotteren en kreeg er net uit dat ze inderdaad een beetje opgewonden was. Blink vroeg haar wat ze ging doen met het geld dat ze kon winnen vandaag. Nancy vertelde hem dat ze het ging gebruiken om haar seminarie studie te voltooien en als er over bleef voor goede werken voor de Heer. De gastheer vertelde haar, dat zij de eerste seminariestudente was in deze show, en hij vroeg hoe ze erover dacht om hier uitgekleed en genomen te worden in deze show. Nancy haalde diep adem, Ze kon het zich niet veroorloven om hier in tranen uit te barsten. Ze vertelde Willem dat dit allemaal niet zou gebeuren omdat God haar zou beschermen tegen deze zaken. Toen Willem bij Nancy wegliep, barste Vic, die voor een monitor zat te kijken in schaterlachen uit. Nancy was perfect. Als zij zou verliezen, zou dit de beste show worden, die ze ooit hadden gemaakt. Willem ging tussen de deelnemers staan en plotseling klonk er een gejuich.Nancy keek verbaasd op in de richting van het geluid. Daar zag ze ineens de tribunes staan met bijna 3000 mensen, die zaten te juichen. Nancy slikte maar eens en bad nog een laatste keer tot de Heer om haar te beschermen. Willem keek nog eens rond en riep luid:

 

LAAT DE SPELEN BEGINNEN!!!!!

 

Onder gejuich van de tribunes liep hij naar het eerste nummerbordje.Lieve deelnemers, wilt U mij volgen, we beginnen aan de eerste ronde. Nancy en Howie volgden Willem over het pad nummer 1. Dit pad leidde naar een korte hardloopbaan, een baan van 100 meter lang. Willem begon met de uitleg. Onze mannelijke deelnemer loopt de volledige baan, onze vrouwelijke deelnemer loop 75 meter. Wie het eerst over de finish komt heeft gewonnen. Carol bracht de deelnemers naar hun startplaats. Nancy had een kwartbaan voorsprong op haar tegenstander. Ze moest winnen, god zou haar niet in de steek laten. Blink riep, op uw plaatsten, klaar, start. Beide deelnemers begonnen te rennen. Na drie seconden zag Howie al dat het hopeloos was. Niet alleen ging hij niet winnen, Nancy liep ook nog op haar uit.

Hij was al niet een goede loper, maar naakt hardlopen, waar alles tussen je benen heen en weer zwaait was ook niet aangenaam. Nancy had na 4 stappen al gezien dat ze zich geen zorgen hoefde te maken en deed het kalm aan om energie te sparen voor de komende ronden. Toen ze de finish passeerde, was Howie pas halfweg de baan. Hij wist dat de mensen hem zouden uitlachen, maar hij moest de finish halen. Willem lachte en vroeg Howie, hoe hij zich voelde na zijn nederlaag. Howie gromde, dat het pas het eerste spel was en dat er nog vele ronden volgden. De presentator bleef glimlachen en bracht hen beiden terug naar het hoofdterrein. Ze werden onthaald, of eigenlijk Howie werd onthaald op luid boegeroep. Midden op het veld herhaalde Willem nu officieel dat Nancy de eerste ronde had gewonnen. Daarna ging het richting veld 2. Pad twee leidde naar een golfbaan. Blink gaf aan wat de bedoeling was.Iedereen moest drie golfballen wegslaan. Diegene die de bal het verste wegsloeg had gewonnen. Maar we hebben ook hier weer, dat de man een voordeel heeft over de vrouw omdat een man sterker is, hoewel ik in dit geval dit wil betwijfelen. Howie liep helemaal rood aan. Hij had ingeschreven voor dit spel om lol te maken met en over een vrouw, niet om zelf voor gek te worden gezet. Hij voelde in zich een boosheid opzetten. Willem gaf verder aan dat Howie eerst zou slaan, 40 meter achter Nancy.Howie had nog nooit golf gespeeld in zijn hele leven. Zijn eerste twee pogingen kwamen nog niet eens tot aan de tee van Nancy. Tenslotte raakte hij zijn derde bal beter en deze landde 40 meter voorbij de tee van Nancy. Golf was niet de favoriete sport van Nancy, maar ze had het wel eens gespeeld. Haar eerste slag was gelijk een goede en de bal vloog 100 meter ver weg. Niet bepaald een goede slag, maar goed genoeg om ook deze ronde te winnen. Ze hoefde haar andere twee beurten niet mee af te maken. Op weg naar het hoofdterrein liep Howie achteraan te sloffen met zijn hoofd naar beneden. Hij wist al wat hem te wachten stond. Terug op het hoofdterrein kondigde Carol aan, dat Nancy ook de tweede ronde had gewonnen. Het publiek begon weer een fel fluitconcert en er werden al grove beledigingen richting Howie geroepen. Het wordt tijd voor de derde ronde, riep Willem. Samen met Nancy en Howie liep Willem het pad af richting nummer 3. Aan het einde daarvan lag een Basketbalveld. Blink begon weer uit te leggen. Ieder kreeg 5 kansen om op het bord te gooien, een inlegger voor 1 punt, vanaf de cirkel voor 2 punten, twee driepunters vanaf de drie puntenlijn en een vanaf de middenlijn voor 5 punten. De spelers gooien om de beurt en wie de meeste punten heeft is de winnaar. Nancy was een volleybalspeelster, maar op de middelbare school had ze vaak meegedaan aan basketbal. Howie echter van zijn kant haatte het spel. Nancy ging eerst en de inlegger ging er keurig in. Howie begon te dribbelen naar de basket en realiseerde ineens wat hij aan het doen was. Hij sprong op en klemde gelijk zijn ballen af. Hij gooide dus finaal naast de ring. Nancy gooide ook de twee worp vanaf de cirkel in de ring. Howie gooide deze er ook in. Nancy gooide ook een van driepunters raak, en Howie miste de overige worpen volledig. De stand was nu 6-2 voor Nancy. Willem lachte en vroeg Howie of we ooit nog iets beters te zien zouden krijgen van Nancy. Howie gromde dat hij hoopte van wel. Daarna vroeg Willem aan Nancy wat zij dacht van haar succes tot zover. Zij vertelde hem weer dat God voor haar zorgde en dat ze zich nergens zorgen over hoefde te maken. Na dit gesprek liepen ze allemaal naar het hoofdterrein en Carol kondigde aan dat Nancy ook dit spel had gewonnen..

Het publiek begon steeds harder te keer te gaan, vooral met beledigingen naar Howie. Of hij zijn ballen eens wilde controleren of hij wel een vent was. Howie begon steeds meer aan zichzelf te twijfelen. Willem kondigde spel 4 aan. Nancy en Howie volgden hem weer over het aangegeven pad. Dit pad leidde naar een volledig ingerichte bowlingbaan. Beide spelers moesten andere schoenen aantrekken om dit spel te kunnen spelen. Daarna mochten ze een voor hun passende bal uitzoeken. De regels waren simpel. Ieder gooit twee frames en de hoogste score wint. Het tweede frame zou worden behandeld als de 10e frame bij een normaal spel. Zowel Nancy als Howie hadden ervaring met bowlen dus ze keken er met vertrouwen naar uit. Howie ging eerst. Hij had er nog steeds de pest over in dat hij alles had verloren. En het was wel vreemd, bowlen met alleen maar schoenen aan. Zijn eerste worp leverde 6 punten op. Hij bekeek even hoe de kegels stonden en nam dan de aanloop voor de tweede worp. De bal gooide de overgebleven 4 kegels om en hij had een spare. Nancy begon met zich te concentreren. Haar eerste bal leek perfect, maar er bleven 5 kegels staan. Daar had ze de pest over in, maar met de tweede worp gingen die 5 om. Ze stonden gelijk. Howie ging klaar staan voor zijn tweede frame. De bal rolde goed, maar er zat iets te veel effect aan. Er bleef een split van 2 staan. Howie's hart zonk in zijn schoenen, die had hij tenslotte aan. Met de tweede bal gooide hij er een om. Dan ging hij zitten en wachtte op een nieuwe vernedering. Nancy maakte een aanloop en gooide de eerste bal van haar tweede frame.Hij was een beetje zacht, maar er bleven er maar twee staan. De tweede bal was voor een simpele spare. Als ze deze omgooide hoefde ze niet eens meer haar extra beurt op te eisen. Nancy begon aan de aanloop voor haar tweede worp. Wat er gebeurde weet ze niet, was de vloer glad, maar wat het ook was, het doet er niet toe. Wat er gebeurde was, dat ze uitgleed, precies op het moment dat ze de bal gooide. De bal verdween in de goot en langs de twee kegels. De eindscore was dus Howie 27 en Nancy 26. Howie had voor de eerste keer gewonnen. Terwijl ze terug liepen stelde Willem aan Nancy de vraag, hoe ze zich voelde nu zij voor de eerste keer haar wedstrijd had verloren. Nancy zei hem, dat het gewoon domme pech was en dat het niet meer ging gebeuren. Het publiek juichte, toen ze weer op het hoofdterrein kwamen en Carol aankondigde, dat Howie zijn eerste ronde had gewonnen. Nancy begreep maar niet waarom het publiek zo tekeer ging, hij had toch maar een keer gewonnen en zij 3. Dan liep Howie ineens naar haar toe. Op het moment dat hij naar haar bikini top greep herinnerde ze zich ineens weer de regels. Haar borsten zouden ontbloot worden voor 3000 uitzinnige mensen. Howie klikte de sluiting op haar rug los en nam de top af. Nancy's mooie borsten kwamen in het zicht maar wel voor heel even. Snel bedekte ze haar borsten met haar handen. Het publiek begon te fluiten, maar dat vond ze niet erg. Bedekken, niet laten zien, dacht ze. Willem hield Nancy de microfoon voor en vroeg, waarom ze er niet voorging. Waarom mogen wij die mooie dingen niet zien? Nancy pruttelde een beetje en beet hem toen toe, dat het nergens in de regels stond, dat ze dat moest. Willem gaf als antwoord, dat ze gelijk had, maar het zal wel erg moeilijk worden bij de komende ronden, als ze haar borsten met een hand blijft bedekken. Nancy zei daarop, dat ze nog tijd genoeg had om daarover na te denken. En op gingen ze, naar pad 5.

Dit pad leidde naar het zwembad. Het zwembad was 25 meter breed. De vrouwelijke deelnemer moest 3 baantjes zwemmen en de mannelijke 4 baantjes. Nancy wist, dat dit niet eerlijk was. Zij was een geoefende zwemster en ze had al ervaren wat een atleet Howie was. Het probleem was dat ze haar borsten moest ontbloten om te kunnen zwemmen. Carol bracht de beide deelnemers naar hun startpositie. Nancy ging in de starthouding staan. Ze wist dat nu iedereen haar borsten konden zien, maar ze moest deze race winnen Trouwens, bij Howie was nog meer te zien. Willem riep: klaar voor de start, go. De race was meer een farce dan een echte Race. Nancy won niet alleen, ze had zichzelf al afgedroogd voordat Howie aan de streep kwam. Willem negeerde Howie volkomen. Hij liep gewoon met hun beiden weer terug naar het hoofdterrein. Het publiek juichte hen toe, toen ze verschenen. Nancy begreep dat niet voor een moment, maar dan wist ze het, ze was vergeten haar borsten te bedekken. Ze begon haar arm al omhoog te bewegen, maar ineen dacht ze, wat maakt het nog uit, het is eigenlijk nog beschamender om er de aandacht op te vestigen. Carol riep, dat Nancy het zwemmen had gewonnen. Het gejuich verstomde en iedereen ging weer zitten. Willem riep, dat spel 6 zou beginnen. Ze liepen het bewuste pad af, dat leidde tot de boogschietbaan. Ieder speler zou een standaard boog krijgen en 3 pijlen. Aan de andere kant van de baan stond een standaard roos. De spelers zouden om de beurt schieten en diegene die het dichts bij de roos kwam had gewonnen. Howie zou beginnen, dan wist Nancy wat ze moest schieten. Howie pakte de boog op en probeerde te mikken. Hij had een paar keer meteen boog geschoten, maar dat was toen hij nog een kind was en hij was er niet goed in. Hij liet de pijl los en keek. Volledig langs het doel. Nancy begon te lachen en liep het veld in. Zorgvuldig mikte zij en liet los. De pijl bleef steken halverwege de roos in de tweede ring. Howie werd steeds nerveuzer en zijn tweede schot ging nog verder naast als zijn eerste. Nancy relaxte, zolang ze niets doms deed kon er bijna niets meer mis gaan. Ze pakte de tweede pijl en schoot. Keurig geschoten in de rand van de eerste ring. Dat kan niet meer fout. Howie pakte zijn boog weer en zijn derde pijl. Hij ging dit toch niet winnen, dus maar snel schieten, dan is het snel voorbij. Van die gedachte werd hij weer helemaal rustig en op zijn gemak vuurde hij zijn derde pijl, in de bullseye. Nancy zat volledig geschokt te kijken. Ze wist niet eens of je wel beter kon schieten dan dat. En als ze zou verliezen, o mijn lieve God, laten ze haar dan alsjeblieft niet helemaal uitkleden. Ik wil niet helemaal naakt voor het publiek. Ze pakte haar boog, mikte en net buiten de eerste ring, geen slecht schot, maar niet goed genoeg. Nancy probeerde om niet te gaan hyperventileren, als Willem met Howie praatte. Howie vertelde dat hij zich heel gelukkig voelde en dat hij er zeker van was dat Nancy een mooie poes had. Willem lachte en antwoordde, dat we dat zo zouden weten. Nancy probeerde niet te vallen op weg terug naar het hoofdterrein, maarhaar knieën trilden hevig. Carol kondigde aan dat Howie ronde 6 had gewonnen. Het publiek begon te schreeuwen en te klappen. Howie begon naar Nancy te lopen, maar Willem hield hem tegen. Hij wilde eerst Nancy interviewen. Willem vroeg haar hoe ze zich voelde, nu over enkele ogenblikken haar poes zou worden onthuld aan het bewonderende publiek. Nancy haalde diep adem en zei, dat dit niet ging gebeuren. Het speet haar zeer, maar het ging niet gebeuren. Willem herinnerde haar eraan dat ze geen keus had, de regels waren nu eenmaal zo en ze had ervoor getekend. Nancy zei, dat het haar niet kon schelen, maar Howie mocht haar broek niet uittrekken. Willem vroeg haar om even naar links te kijken Op ongeveer 20 meter van haar stonden twee kleerkasten van kerels. Het waren duidelijk bodybuilders. Willem legde haar rustig uit, dat als zij Howie niet toestond om haar broek uit te trekken, deze twee heren haar vast zouden houden om Howie toch de kans te geven. Nancy liet haar hoofd zakken en begon te huilen.

Ze merkte niet eens dan Howie naar haar toe was gelopen. Haar hoofd ging ineens weer omhoog als ze voelde hoe haar broekje verdween. Ze probeerde het nog tegen te houden, maar het hing al aan haar enkels. Howie trok er nu zo hard aan dat het was of omvallen of eruit stappen. Nancy was geheel in schok. Ze hield haar handen voor haar gezicht en begon noch harder te huilen. Dankzij die houding kon het publiek uitvoerig haar poes bestuderen. Nancy was echt blond, haar schaamhaar was keurig bijgeknipt en dat haar kon maar heel weinig verbergen van wat daar achter zat. Willem probeerde te vragen aan Nancy, wat ze er van vond, dat iedereen zogenoot van haar mooie kleine poes, maar Nancy bleef maar huilen. Dan pakte Willem haar bij een arm vast en draaide haar rond, zodat het publiek haar van alle kanten kon bekijken. Ook haar kontje was lekker strak, en Willem vond dat ook het publiek daarvan mocht genieten. Nancy was te veel in schok om er maar op te reageren. Ze liet Willem haar leiden, zoals hij dat wilde. Dan kondigde Willem het 7e spel aan. Howie begon gelijk naar het pad te lopen, maar Willem moest Nancy leiden naar het volgende spel. Tijdens het lopen begon Nancy zich weer een beetje te herpakken. Ze begon desperaat te bidden tot God voor hulp. Misschien was dit wel een les geweest in nederigheid, tenslotte Howie had er de hele tijd al zo bijgelopen als zij nu en hij deed er heel normaal onder. Nancy had zich weer onder controle. Naakt zijn is al erg genoeg, maar zij herinnerde wat de volgende tegenprestaties waren. Howie was al aangekomen op het nieuwe terrein. Nancy hoorde Howie lachen, lang voordat zij het einde van het pad had bereikt. Het lachje wat Nancy hoorde beviel haar helemaal niet. Toen ze aan het einde van het pad kwam zag ze de reden van zijn lachje. Het pad eindigde op een klein veldje, waarop een tafel stond met twee stoelen. En op die tafel stond een schaakbord met schaakstukken. Howie zat al aan tafel te wachten op haar. Hij had hoffelijk aan de zwarte kant plaatsgenomen en gaf aan, dat Nancy als zij dat wilde met wit kon spelen. Nerveus ging Nancy zitten. Willem vertelde, dat het eenvoudig een potje schaak was. 1 spel en de winnaar had deze ronde gewonnen. Als het remise werd zou het bord gedraaid worden en moest er op nieuw gespeeld worden. Nancy was werkelijk doodsbang. Ze had ooit wel eens een partijtje schaak gespeeld, maar ze was zeker geen expert. Ze was wel blij dat ze even kon zitten, maar als ze een spelletje speelde was ze gewoonlijk niet naakt. Dat gaf toch een onplezierig gevoel. Maar Howie zat te glimlachen en straalde echt uit, dat hij wist waar hij mee bezig was. Nancy begon met haar eerste zet en wachtte af wat er zou gebeuren. Howie was echt gelukkig. Eerlijk gezegd waren de dingen niet helemaal zo gelopen, als dat hij hoopte dat ze zouden gaan. Maar hij was vergeten dat er ook geschaakt moest worden. De goeie ouwe Howie was dan wel geen goede atleet, maar hij was op de universiteit wel de schaakkampioen. En niet allen dat, op universiteitstoernooien speelde hij altijd op het eerste bord van hun schaakteam. Nadat Nancy haar eerste zet had gedaan, antwoordde hij en ging rustig achteruit leunen. Terwijl Nancy probeerde na te denken over wat ze nu moest zetten zat hij eens rustig haar prachtige borsten te bestuderen. Over een paar minuten kon hij er mee spelen. Dat wist hij zeker. Nancy begon aan haar tweede zet. Howie had ongeveer twee seconden nodig om te antwoorden. Nancy keek in paniek naar het bord; wat moest ze zetten, ze begreep niets van wat Howie deed, zo opende je toch niet. Met een zet stapte ze met twee voeten in de val die Howie had opgezet. Het herdersmat is zo slecht nog niet, dacht hij, terwijl hij zijn voorlaatste zet deed. Als ze nu braaf is staat ze de volgende zet schaakmat.

En inderdaad, na de volgende zet klapte de val dicht en Howie zei met een grijns: schaakmat. Nancy boog haar hoofd, terwijl Howie zijn armen in de lucht gooide. Willem liep naar hem toe en vroeg hoe hij zich voelde. Howie draaide zich langzaam naar hem toe, en met een glimlach zei hij dat hij zich geweldig voelde, maar niet zo goed als dadelijk die borsten gingen voelen. Nancy wilde het liefste hard weglopen, maar haar benen trilde zo dat ze zich nauwelijks kon bewegen. Willem ondersteunde haar en nam haar mee het pad over, terug naar het hoofdveld. Nancy wist niet precies wat er nu stond te gebeuren, maar Willem bracht haar tot een paar meter van de tribune. Daar aangekomen kondigde Carol aan, dat Howie ronde 7 had gewonnen. De toeschouwers juichten, en Willem duwde de microfoon onder de neus van Nancy en vroeg haar, of ze wist van welk deel van haar borsten Howie het meeste zouden gaan genieten. Waren dat haar tepels, of gewoon het geheel van haar grote borsten. Dat was een vraag, die Nancy ineens weer bij de les bracht. Snel bedekte ze met haar handen haar borsten. Dan was haar poes wel onbedekt, maar Howie kon zo zeker niet aan haar borsten. Willem liet haar zo even staan. Dan herinnerde hij haar rustig eraan, dat de tegenprestatie zo wie zo doorgang moest vinden. Nancy begon tegen te sputteren, maar Willem wees even op die twee grote kerels opzij. Nancy's schouders zakten naar beneden en ze liet haar handen langs haar lichaam vallen. Nog geen seconde later voelde ze Howie achter haar bewegen. Hij was rond hen gelopen en hield al een borst in zijn handen. Ze wilde niet opnieuw huilen, maar het kwam gewoon. Ze snikte zachtjes als handen haar borsten aan de onderkant vastpakte en aan het publiek lieten zien. Dan verplaatste Howie zijn handen en pakte haar tepels voorzichtig vast. Hij leek het heerlijk te vinden. Het leek wel of hij er eeuwig mee wilde spelen. En net, toen ze dacht, erger kan het niet worden hoorde ze Willem Howie vragen, wat hij dacht van haar borsten. Zonder ze maar even los te laten beschreef Howie hoe geweldig ze waren. En terwijl Howie ze aan het beschrijven was, voelde Nancy zijn stijve lid tegen haar billen drukken. Howie had de tijd van zijn leven. Deze borsten waren fantastisch. Ze waren groot en stevig. Hij ging er zo lang plezier mee hebben als hij mocht van de spelleiding. Na een tijdje merkte hij, dat hij eens stijve begon te krijgen. Eerst schaamde hij zich ervoor omdat iedereen dat kon zien, maar dan dacht hij, en dan. Diegene die geen stijve zou krijgen, als hij mocht spelen met zulke tieten kan alleen homo zijn. Hij ging gelijk verder met het heerlijk knijpen in de borsten. Hij kneep in de tepels, als Willem vroeg hoe ze waren. Al wat hij kon zeggen was dat ze fantastisch waren. Dan draaide Willem de microfoon naar Nancy en vroeg haar, of het haar plezier deed, dat Howie zo genoot van haar borsten. Dit was echt ongelofelijk. Nancy snikte alleen maar en smeekte hem om er een eind aan te maken. Willem antwoordde, dat het hem speet, maar dat Howie het recht had om nog even ermee te spelen. Nancy deed haar ogen dicht, terwijl er weer in haar tepels werd geknepen. Dan voelde ze handen onder haar borsten en deze handen duwden haar borsten een paar keer op en neer, zodat ze flink hobbelden. Ze kon wel dood gaan van schaamte, toen ze hoorde, dat het publiek hard begon te lachen. Net toen ze dacht dat het allemaal te veel werd, liet Howie haar los en liep naar zijn plaats terug. Nancy slaakte een zucht en deed haar ogen weer open. Ze keek eens om zich heen en zag Howie van haar weg lopen. Hij had een glimlach op zijn gezicht en een geweldige erectie tussen zijn benen. Howie mocht dan misschien geen grote kerel zijn, maar zijn erectie was dat wel. Nancy was ooit maar een keer met een man naar bed geweest, dus ze had niet veel ervaring met maten, maar deze zag er beangstigend groot uit. Terwijl ze er naar keek, dacht ze ineens aan de tegenprestaties, die haar nog te wachten stonden. Snel keek ze ergens anders aan. Dan begon ze weer tot God te bidden, dat dit vreselijke grote monster niet dichter bij haar zou komen.

Willem wachtte totdat het publiek weer een beetje rustig was geworden. En nu gaan we naar ronde 8, kondigde hij aan. Alle drie liepen ze naar het volgende pad. Dit pad leidde naar een verspringbaan. Willem legde uit, dat het ook hier weer heel eenvoudig was. Beiden kregen drie sprongen en de verste sprong had gewonnen. De vrouw kreeg een voorsprong van 50 cm. Howie sprong eerst. Dit spel was hopeloos voor hem. Hardlopen was al een ramp en nu springen, hij had gewoon geen kracht in zijn benen. Hij sprong voor wat hij waard was, maar hij kwam niet verder dan 1,50 mtr. Hij wist dat hij er belachelijk uitzag, zijn springstijl, en daarbij zijn ballen en pik die alle kanten uitvlogen. Winnen kon hij niet, maar hij kon minstens proberen om zijn drie sprongen te maken. Nancy wilde het liefste helemaal ophouden met het spel, het geld kon haar gestolen worden, maar ze wist dat ze door moest gaan. Anders moest ze alle tegenprestaties achter elkaar doen. Nu had ze nog een kans om er onder uit te komen. Maar verliezen mocht ze niet meer. Nog een tegenprestatie verrichten was onverdraagzaam. Ze haalde diep adem en sprong. Ze wist dat haar record stond op bijna 3 meter. Tijdens haar aanloop en haar sprong bewogen haar borsten ongecontroleerd, en dat hinderde haar, maar ze sprong toch 2,50 meter. Ze had met een sprong gewonnen. Terwijl ze terug liepen vroeg Willem, of ze zich beter voelde nu ze deze ronde had gewonnen. Ze was nu al 75.000 euro rijker. Nancy zei, dat geld er nu niet toe deed, ze moest nu gewoon alles winnen. Terwijl Willem wegliep dacht Nancy ineens, dat ze nu wel heel erg egoïstisch had gedacht. Misschien was God haar nu wel aan het straffen omdat ze niet aan haar goede doelen dacht. Ineens wist ze het. Dat was het. Ze beloofde God, dat ze niets voor haar zelf zou houden, alles wat niet voor haar studie was zou ze aan goede doelen besteden. Ze moest vertrouwen in Hem houden, dan zou Hij wel voor haar de bestemming bepalen. Met dit in gedachte voelde ze zich weer sterker en ze richtte haar hoofdweer op. Als ze vertrouwen in Hem had, dan moest ze dat duidelijk laten blijken. Het moest van haar afstralen, dat ze wist, dat God haar zou beschermen. Carol kondigde aan dat Nancy de 8e ronde had gewonnen en het bleef stil op de tribune. Spel 9 ging beginnen en met haar hoofd opgeheven volgde ze Willem op het pad. Toen ze aan het einde van het pad kwamen wist Nancy nog niet eens wat het volgende spel was. Voor haar stonden 6 metalen palen, ongeveer een meter schuin achter elkaar. Bovenop elke paal was een dwarsbalk bevestigd. Daaraan hing een ring. Nancy wilde net vragen wat ze moest doen als ze zag dat Willem 2 rugbyballen uit een doos haalde. Hij gaf er een aan beide deelnemers. Iedere speler gooit een bal door de ring, verklaarde Willem. We beginnen om de beurt met de verste ring, en dan zo verder steeds dichterbij. De eerste die raak gooit, terwijl de andere mist heeft gewonnen. Nancy zou beginnen met de verste. Daarna zouden zij om de beurt met de volgende beginnen. Nancy was met afschuw vervuld. Ze wist niet hoe ze met zo een bal moest gooien. Ze gooide zo goed als ze kon, maar de bal kwam maar halverwege tussen haar en het doel. Nadat ze gegooid had wist ze het zeker, dit ging ze verliezen. Ze zag Howie gooien en ineens realiseerde ze zich, dat hij niet verder gooide als zij. Ze zond snel een schietgebedje naar Boven. Hij zorgde voor haar op de manier als ze dacht Hij zou doen. Howie gooide zijn eerste bal, en die was er nog verder naast dan die van Nancy. Hij had nooit rugby of zo gespeeld in zijn hele leven. Met deze ballen kon je niet gewoon gooien, net als met een gewone bal. Het was verschrikkelijk, maar tegelijk ook lachwekkend. De manier, waarop ze beiden gooiden, dit spel kon nog lang gaan duren. Alle spelers hadden na zes beurten nog geen een keer raak gegooid. Ze hadden niet alleen gemist, ze waren niet eens in de beurt van de ringen geweest. Willem zei heel sarcastisch door de microfoon, dat hij vreesde, dat hij hier wortel ging schieten. Dan greep hij in. Hij zei, dat beide deelnemers op 5 meter van de dichtstbijzijnde ring moesten gaan staan, en dan om de beurt gooien. De eerste speler die de bal door de ring gooide had gewonnen. Het deed er niet toe hoe lang het ging duren, maar het spel zou stoppen, zodra de eerste bal door de ring ging. Om het eerlijk te houden zouden ze om de beurt als eerste gooien.

Omdat Nancy een tegenprestatie zou moeten leveren als ze verloor, mocht zij als eerste gooien. Ze gooide en miste. Maar ze raakte wel de paal, dus er was hoop. Zo dicht was ze nog niet geweest. Howie miste ook dus ze gingen weer verder. Beide spelers misten nog 4 worpen. Nancy haar 5e worp raakte de rand van de ring, maar hij sprong ernaast. Nancy stapte opzij, de worp was mis maar ze kreeg een beetje het gevoel, hoe ze moest gooien. Dit werd haar spelletje, Howie was nog niet in de buurt van de ring gekomen. Nog een paar worpen en dan had ze gewonnen. Howie stapte weer naar de streep. Hij had geen idee, hoe hij met dat stomme ding moest gooien. Tenslotte besloot hij om maar zo hard mogelijk te gooien en dan maar zien wat er van komt. Net op het moment dat hij wil aanzetten voor de worp, glipt de bal uit zijn hand. In plaats van zo hard mogelijk te gooien vloog de bal met een boogje omhoog. Howie kon zijn ogen niet geloven als hij de bal eerst naar boven zag gaan en dan als hij weer naar beneden kwam met recht door de ring viel. Als Howie al verbaasd stond te kijken, Nancy was absoluut in schok. Willem riep uit, dat Howie deze ronde had gewonnen en leidde de beide spelers weer terug naar het hoofdveld. Terwijl ze terug liepen naar de tribunes probeerde Nancy zich te herinneren wat de volgende tegenprestatie was. Carol maakte juist bekend dat Howie het 9e spel had gewonnen, als het haar weer te binnen schoot. O mijn lieve God. Ze gaan haar kut aan de toeschouwers laten zien, en Howie gaat eraan zitten. Dit gaat niet gebeuren, dat is te onfatsoenlijk. Net op het moment dat ze zich realiseerde, wat er ging gebeuren duwde Willem haar zijn microfoon onder haar neus. Hoe wilde ze graag, dat ze haar kutje aan de wereld zouden laten zien? Nancy gaf hem een klap in zijn gezicht. Zoiets zegt niemand tegen haar. Willem deed net of er niets gebeurd was. Gedurende het eerste jaar nu van deze show was hij al meerdere malen door de vrouwelijke deelnemers in het gezicht geslagen. Hij begon er aan te wennen. Willem vertelde Nancy nog maar eens rustig, dat ze verloren had en dat ze dus nu geen keus had. Ze probeerden aardig te zijn en stonden haar toe mee te denken, hoe ze haar zo goed mogelijk konden bekijken. Nancy schreeuwde werkelijk naar Willem, dat ze op geen enkele manier haarkutje zou tonen aan het publiek, hoe kwam hij erbij. Ze konden haar niet dwingen en ze ging nu weg. Gelijk begon ze te rennen in de richting van de dubbele deuren. Ze probeerde de deur open te krijgen, maar die zat op slot. Net op het moment dat ze wilde rondkijken of er nog ergens een deur was, voelde ze twee grote handen op haar schouders. De doodsbange vrouw draaide zich om en achter haar stonden die twee gigantische mannen Ze waren zeker 2 meter lang en ze wogen ieder zeker 120 kg. En er zat geen greintje vet aan. Ze droegen beiden een jeans en een t-shirt zonder mouwen. Op het shirt van een van de mannen stond Thing 1. Hij was blank met bruine haren. Op de ander stond Thing 2. Hij was zwart met heel kort haar. Voordat Nancy zelfs maar kon reageren, had Thing 1 haar over zijn schouders gegooid als een zak aardappelen en nam haar mee terug in de richting van het publiek. Nancy probeerde hem te schoppen en te stompen, maar het leek net of het hem niet deerde. Nancy begon dan te krijsen en te gillen, maar de man bleef onverstoorbaar verder lopen. Peter droeg de worstelende vrouw rustig over zijn schouder. Hij deed dit baantje nu al 6 maanden. En het was de beste baan die hij ooit had gehad. Niet alleen had hij de mogelijkheid om de mooiste vrouwen naakt te zien en af en toe te vangen, maar hij verdiende nog meer dan ooit tevoren. Peter was een trainer geweest totdat hij Thing 1 werd. Officieel had hij een HBO diploma literatuur. Maar de enige regel, waar hij zich hier aan moest houden was dat hij niet mocht spreken. Niet dat hij gekke dingen zou zeggen, maar een zwijgende kleerkast was nog indrukwekkender. Na de eerste show wist hij, dat ze gelijk hadden, en hij genoot van zijn werk. Zijn partner Wart, had een soortgelijke achtergrond. Hij en Peter waren al vele jaren vrienden en het was Peter die had voorgesteld om Wart als zijn partner aan te stellen als Thing 2.

De twee vrienden hielden van het werk. Het was nu al zo dat ze op die momenten dat ze vrij waren door mensen werden benaderd voor handtekeningen. De mensen keken dan heel verbaasd als bleek dat ze ook nog konden spreken. Het was voor hen een soort sport geworden om te zien wie als eerste de vluchtster te pakken kon krijgen. Wart keek naar zijn vriend. Hij had deze keer die naakte schone te pakken en hield haar goed vast mijn zijn grote handen, een hand op haar strakke kontje. Nancy bleef proberen om los te komen. Ondertussen smeekte ze Peter om haarlos te laten. Maar de gigant zei niets, hij reageerde niet eens. Opeens werd ze op de grond gelegd en aan haar benen een stukje naar voren getrokken. Voor haar lag een metalen buis met daaraan twee beugels. Voor ze het wist werden haar voeten door Thing 2 vastgegrepen en in die beugels vast gemaakt. Daar lag ze op de grond, 5 meter van de tribune, met haar benen opengesperd. Ze probeerde haar handen naar voren te doen om alles af te dekken, maar Thing 1 greep ze vast en maakte ze vast aan een metalen buis, die achter haar lag. Om toch te proberen wat van haar te verbergen probeerde ze om zich korter te maken, zodat ze haar benen bij elkaar kon drukken. Maar dat was buiten Thing 1 gerekend. Ineens voelde ze dat ze naar achter werd getrokken. Nu kon ze helemaal niet meer bewegen Het was verschrikkelijk. Nancy lag nu op haar rug met haar benen wijduit elkaar. Het publiek kon nu haar kutje zien. Zo probeerde los te komen maar alles zat goed vast en ze kon niet bewegen. Uiteindelijk gaf ze op en begon te huilen. Iedereen kon zo bij haar naar binnen kijken en ze kon er niets tegen doen. Nancy's ogen waren half gesloten als ze ineens een hand op haar been voelde. Ze keek op en zag Howie naast haar staan met zijn hand op haar been. Ze schreeuwde naar hem dat hij zijn poten thuis moest houden, maar hij deed net of hij dat niet hoorde. Omdat ze haar hoofd kon bewegen kon ze op het tv scherm naast haar zien wat hij deed. Ze voelde en zag, dat zijn handen tussen haar benen gleden en dat hij aan haar kutje zat. Hij zit eraan, en o God, hij trekt de kutlipjes van elkaar. Nancy smeekte hem om op te houden, maar hij trok ze nog verder van elkaar. Nancy schreeuwde naar hem. Maar dan keek ze weer op het scherm. Hij hield haar zo ver open om het aan iedereen te laten zien. Ze zag haar opengesperde kut groot op het scherm. Waarom had God haar verlaten. Ze wilde zich losrukken, maar ze kon zich niet bewegen. Net op het moment dat ze dacht dat het niet meer erger kon worden, voelde ze dat Howie zijn handen weer bewoog. Ze hoorde dat het publiek begon te lachen Op het moment dat ze zich afvroeg wat er zo grappig was, voelde ze dat Howie twee vingers bij haar naar binnen schoof. Haar lichaam schokte ineens omdat hij ook nog met zijn duim haar klit begon te masseren. Op dat moment hield Willem de microfoon voor haar en vroeg of Howie het lekker deed met haar kutje. Nancy gilde in de microfoon, dat hij zijn vingers eruit moet halen. Op dat moment streelde Howie haar klit opnieuw en ze kon het niet helpen, maar ze kreunde in de microfoon. Howie lachte naar haar en zei, dat hij wel door zou gaan totdat ze klaar kwam. Nancy kon het niet geloven. Ze zou het niet overleven van schaamte, als ze klaar zou komen voor een groot publiek, zeker niet op deze wijze. Maar ze wist dat ze daar beneden heel gevoelig was. Masturbatie was een zonde, maar ja. Hoe verschrikkelijk de situatie ook was, als Howie zo nog een tijdje doorging, zou ze gedwongen worden om klaar te komen, dat wist ze zeker. Net op dat moment masseerde Howie haar klit weer en Willem moest lachen als hij zag hoe ze kreunde en haar ogen begonnen te draaien. Dit moest stoppen, voordat ze klaarkwam.

Ze smeekte Howie om ermee te stoppen. Howie streelde haar klit nog een keer en vroeg wat ze ervoor over had, om hem te doen stoppen. Nancy kon alleen nog maar roepen: ALLES. Howie stopte met het masseren van haar klit, maar liet zijn vingers in haar kut. Dan vroeg hij, of ze losgemaakt wilde worden. Nancy probeerde niet te huilen, en zei dan dat ze graag losgemaakt wilde worden. Howie bleef maar naast haar zitten met zin vingers in haar kutje, maar ze durfde niet te klagen. Howie zei tenslotte, dat hij haar los zou maken. Nancy begon hem net te te danken, maar dan zei Howie als..... Nadat ze losgemaakt zou zijn, moest ze op de grond gaan liggen voor het publiek met haar kut in hun richting, en op het moment dat Willem het netjes vraagt haar kutje helemaal openen voor het publiek, zodat ze het nog eens goed konden zien. Nancy begon al gelijk met geen denken aan, als ze voelde dat Howie weer aan haar klit zat. Ze had geen keus en knikte heftig ja. Thing 1maakte Nancy los en Howie wachtte rustig af. Nancy ging liggen met haar voeten naar het publiek en met tranen in de ogen opende ze haar benen wijd. Willem was er gelijk bij met zijn microfoon en vroeg haar wat ze graag had wat er nu gebeurde. Nancy slikte wel twee brokken uit haar keel voordat ze kon zeggen: ik wil graag dat Howie mijn schaamlippen open doet zodat iedereen het goed kan zien. Daarna verborg Nancy haar gezicht in haar handen en begon te huilen. Terwijl zij lag te huilen, hoorde ze Willem tegen Howie haar opmerking herhalen. Een ogenblik later voelde ze Howie's hand op haar schaamlippen en ze voelde hoe hij ze weer van elkaar trok. Ze wachtte totdat het zou gedaan zijn maar Howie bleef haar maar open houden. Na een paar minuten vroeg ze aan Willem hoe lang dit ging duren. Willem stelde voor eens vriendelijk aan Howie te vragen om er mee te stoppen. Nancy liet haar hoofd weer achterover vallen. Ze kon het niet zeggen.Maar zo kon het ook niet verder. Ze vroeg aan Willem om Howie vriendelijk te vragen om haar weer te sluiten. Willem liep naar Howie en zei iets tegen hem. Howie draaide zich naar haar en vroeg of ze het echt wilde. Nancy kon het niet geloven als ze het zichzelf weer hoorde zeggen. Maar ze was zo moe van het gebeuren dat ze bijna begon te smeken. Howie glimlachte naar Nancy. Eerlijk gezegd had hij hier al vreselijk van genoten. Maar dat kutje zou hij straks weer tegen komen. Hij zei tegen Nancy dat hij dat zou doen, als ze hem vroeg daarna zijn vingers nog eens lekker in haar kutje zou steken. Nancy wilde zo graag dat hij stopte dat ze gelijk vroeg of hij dat wilde doen. Nancy voelde de twee vingers binnenin haar heen en weer gaan. Ineens was het over. Nancy stond op en het publiek begon te klappen en te fluiten. Nancy liep weg van de tribune naar het midden van het veld. Ze wist dat ze zo een mooi uitzicht hadden op haar strakke kontje, maar alles beter dan ze aankijken. Ze veegde haar tranen uit haar ogen op het moment dat Willem spel 10 aankondigde. Howie en Nancy volgden Willem naar het volgende pad, en Nancy vroeg zich af hoeveel slechter het nog kon gaan. Nancy volgde de twee mannen, die het pad afliepen. Ze probeerde te bidden, maar ze merkte, dat haar geloof aan het wankelen was. Tijdens het lopen probeerde ze niet te denken aan alles wat al was gebeurd. Zo moest het gewoon accepteren als testen die van God kwamen en doorgaan. Als ze haar geloof zou verliezen zou dit alles voor niets zijn geweest. De twee deelnemers en Willem kwamen aan het einde van het pad. Daar stonden twee slag installaties, bestaand uit een kooi en een machine die ballen afvuurde. Het was de bedoeling om de ballen zo ver mogelijk weg te slaan met een honkbalknuppel. De ene installatie was voor dames, en de andere voor heren. Bij de heren werden de ballen op hogere snelheid afgeschoten. Iedere speler kreeg drie beurten met telkens 10 ballen. Wie het verste sloeg had gewonnen. Nancy mocht kiezen wie er eerst ging. Nancy had op school wel wat aan softbal gedaan. Zij hoopte dat Howie misschien wel helemaal geen honkbal op school had gedaan. Ze besloot om als eerste te beginnen en rekende op een mooie swing, zodat het snel gedaan zou zijn. Als zij de eerste bal ver weg zou slaan zou de moed bij Howie wel snel in zijn schoenen zakken. Zodra ze een honkbalknuppel had uitgezocht, liep ze naar de slaginstallatie.

Willem startte de automatische werper en het spel kon beginnen. De eerste paar ballen miste ze, maar ze begon aan de machine te wennen. De laatste 4 ballen van de eerste serie gingen over de 100 meter. Howie liep naar de installatie voor zijn eerste ronde. De eerste drieballen waren al voorbij voor hij zelfs maar zijn knuppel kon bewegen. Hij had nog nooit een bal zo snel voorbij zien komen. Bij de overige ballen bewoog hij toch nog zijn knuppel, maar veel te laat, het was niet eens mis. Nancy begon aan de tweede serie en raakte 8 van de 10 ballen met als verste een slag van 172 meter. Nancy ging tevreden weer terug naar haar plaats. Ze voelde zich redelijk zeker over de afloop van deze ronde. Howie begon aan zijn tweede serie. Hij vond, dat hij voor paal stond,naakt staan zwaaien naar ballen die allang gepasseerd waren. Eindelijk, de negende kwam tegen zijn knuppel aan, maar vloog de verkeerde kant uit. Al was het een misser, het gaf hem hoop, want hij begon er een beetje aan te wennen. Nancy begon met vertrouwen aan haar derde serie. En terecht, ze raakte bijna alle ballen en die vlogen tussen de 100 en 150 meter weg. Dus haar slag uit de tweede serie, 172 meter was haar verste. Howie begon nu aan zijn laatste serie. Hij probeerde zich vooral te concentreren op de snelheid. De eerste ballen raakte hij net niet, de vierde bal raakte hij, maar die rolde maar 4 meter weg. Het begin was er. De volgende ballen waren weer mis. De achtste echter raakte hij en deze vloog 50 meter weg. Dan kwam bal 9. Deze moest hij raken. Hij was nu gewend aan de snelheid en hij ging ervoor. Hij trof de bal vol en met een geweldige curve vloog hij weg totdat hij na 203 meter weer landde op de grond. Hij was ineens van een belachelijke loser veranderd in de winnaar, en dat met een klap. Nancy kon het ook niet geloven Ze was al recht gaan staan om na de laatste serie van Howie naar het hoofdterrein te lopen als de overwinnaar. Howie trof net de bal toen ze overeind aan het komen was, en van de schrik viel ze weer terug op haar stoel. Ze probeerde opnieuw overeind te komen, maar haar benen konden haar van de schrik niet meer dragen. In minder dan een seconde was ze veranderd van een winnares tot een lustobject, die haar tegenprestatie moest gaan doen. Willem hielp Nancy om weer overeind te komen. Ze was zo verdoofd, dat ze Willem toestond om haar te helpen. Willem gaf Howie een teken, dat hij al door kon lopen en nam Nancy bij de hand om haar mee terug te nemen naar het hoofdveld. Volledig verdoofd liet Nancy zich meevoeren. Ze kon maar niet geloven wat er was gebeurd. En nu, nu moest ze dat monster afzuigen. Moet ik dat echt. En dat nog wel voor al die juichende mensen. Tegen de tijd dat ze weer op het hoofdterrein waren was Nancy aan het huilen. Carol kondigde aan dat Howie ook deze ronde had gewonnen. Howie was veranderd van een totale mislukkeling tot een held. Het publiek was niet alleen aan het juichen, maar ze begonnen ook zijn naam te scanderen. Howie had nooit gedacht dat hij dit ooit eens zou meemaken, een paar duizend man die zijn naam aan het scanderen waren. Dit voelde bijna beter dan spelen met Nancy. Nee, alleen bijna. Willem wachtte totdat het publiek was uitgeroepen. Daarna vroeg hij aan Nancy om naar het publiek toe te lopen. Nancy vond dat ze al dicht genoeg erbij stond, maar vooruit dat kon nog wel. Daarna vroeg Willem aan haar om te knielen voor de tegenprestatie en haar mond te openen. Even knielde ze, maar ineens leek het wel of het dan pas tot haar doordrong wat ze moest gaan doen. Ik bijt hem er nog liever af, riep ze en in een beweging was ze weer op de been en begon te rennen richting pad 1. Misschien kon ze via dat pad wel wegkomen over een van die velden. Nancy heeft dat nooit geweten, want voordat ze halverwege het hoofdveld was vloog ze ineens door de lucht. Thing 2 had haar eenvoudig gevangen. Hij had haar gemakkelijk ingehaald en bij haar middel gepakt. Daarna, in een vloeiende beweging, had hij haar in de lucht gegooid, opgevangen en over zijn schouder geworpen. Dan kwam het aangenaamste van zijn job, hij pakte het naakte meisje lekker goed vast en liep op zijn gemak weer terug naar de anderen. Nancy was al eerder in deze positie geweest. Ze hing weer als een zakaardappelen over de schouder van een gigant. Hij droeg haar terug naar de plaats die ze net had proberen te ontvluchten.

Toen ze weer bij de tribunes kwamen, nam hij haar weer van zijn schouders en zette haar op de grond, maar hield haar wel stevig vast. Willem vroeg of ze Howie nu netjes ging afzuigen, of dat ze hulp nodig had. Nancy schreeuwde tegen Willem dat ze niet van plan was om toe te laten, dat Howie zijn penis in haar mond zou steken. Willem startte maar weer eens het zelfde verhaal over verloren ronden en tegenprestaties. Nancy keek Willem aan en zei dat al staan ze hier nog de hele dag, ze zou het niet doen en de giganten konden ook niet haar mond de hele tijd open houden. En als Howie toch zijn ding bij haar naar binnen zou steken, dan kon hij kennis maken met haar tanden.Thing 2 hield de hele tijd dat schoppende en schreeuwende meisje vast, terwijl Willem zonder maar te antwoorden op haar argumenten naar een tafel liep en er iets vanaf pakte. Met iets in zijn handen liep hij weer terug naar Nancy en ging recht voor haar staan. Willem hield het voorwerp recht voor haar, zodat ze het goed kon zien. Het was een groot vierkant, gemaakt van hard rubber, met een groot gat in het midden. Nancy had geen idee wat het was, maar haar ogen werden heel groot als Willem uitlegde waar het voor diende. De spelleider legde rustig uit, dat als ze niet ophield met tegenstribbelen, Thing 1 dit rubberen blok in haar mond zou wringen. Ze zou dan niet meer kunnen bijten, maar Howie was dan wel in staan om zijn penis in haar mond te stoppen, door het gat in het blok. Nu had ze de keuze; of zou ze aardig zijn en hem netjes afzuigen, of wilde ze het met dat blok in haar mond. De keuze was aan haar. Ze had maar 15 seconden om na te denken. O God. Dat vreselijke ding van Howie was smerig. Nancy probeerde haar stem onder controle te krijgen en zei, dat Howie toch op zijn minst kon gaan douchen of zo. Ze werd weer wat rustiger en stopte met zich verzetten tegen de harde handen van Thing 2 Willem zei gelijk tegen Thing 2, dat hij haar wat losser kon houden. Hij draaide zich naar Nancy en zei, dat dit verzoek een heel normaal verzoek was. Verschillende speelsters hadden al gevraagd of de penis van de tegenspeler eerst gewassen kon worden voordat ze hem in hun mond namen. We hebben altijd al gevonden dat het een redelijk verzoek was. Maar helaas, we kunnen ze er niet toe dwingen. Maar als het al gebeurt, dan moet je het zelf doen. Wil jij eerst Howie zijn penis wassen, voordat je hem in je mond neemt? Nancy geloofde haar eigen reactie niet, maar ze voelde haar hoofdknikken. Ze begreep zichzelf niet meer. Ze had zojuist ingestemd om een vreemde man zijn ding te wassen. En tegelijk had ze er mee ingestemd om hem in haar mond te nemen. Waarom moest ze dit doen, wat wilde God van haar. Er was niet veel tijd om over na te denken. Willem had Thing 1 al weggestuurd om water en zeep te halen. Hij kwam terug met twee emmers en een spons. Een emmer met water met zeep en een met schoon water. Over zijn schouder hingen een paar schone handdoeken. Thing 1 zette alles naast Howie en liep weer naar zijn plaats. Nancy liep voorzichtig in de richting van Howie. Gedachten raasden doorhaar heen. Ze had net toegestemd om hem af te zuigen. Willem had het haar heel duidelijk gemaakt. Het aanraken en wassen was al vernederend, maar dat ding in haar mond en in dat formaat, dat was een hel. Ze wilde het niet. Maar dan zouden ze dat vreselijke blok in haar mond stoppen en daarna toch dat vreselijke ding. En dan zou niemand dat ding wassen. Nancy knielde voor Howie, totaal verwart. Wat was ze toch aan het doen. Ooit was ze met een man naar bed gegaan, maar hij had zijn penis niet in haar mond gestoken. Ze had het bijna niet eens gezien. Ze hadden gevreeën met het licht uit. Natuurlijk, Nancy had gehoord van orale seks, ze was niet compleet naïef, maar dat was toch iets wat alleen hoeren deden? Doen gewone mensen dat ook? Howie was tenslotte een normaal mens, niet? Dacht hij dat het gewoon was dat een vrouw zijn penis in haar mond nam? Hij ziet er niet naar uit dat hij er tegen zal protesteren. Het doet er niet meer toe, ze had haar keuze gemaakt. Als ze hem nu niet wast en afzuigt, dan zou ze gedwongen worden. En dat wilde ze zeker niet.

Nancy pakte de spons en doopte hem in het zeepwater. Met de spons in de hand draaide ze zich naar Howie. Zijn penis hing er half hard bij. Het moment van de waarheid was aangebroken. Ze moest hem aanraken. Nancy aarzelde een moment en pakte hem dan beet. Ze hielt hem wat omhoog en begon hem af te sponsen. Hij voelde eerst wat zacht aan, maar nu ze hem aan het wassen was begon hij hard te worden. Omdat ze nooit goed naar haar vriendje zijn penis had gekeken, werd het formaat van Howie weer voor haar een verrassing. Ze kon nauwelijks haar hand er rond krijgen. En Nancy moest toegeven, het wassen werd bijna leuk, want hij voelde best prettig aan. Waarom moest ze hem achteraf in haar mond nemen. Als dat niet het geval zou zijn zou ze er bijna plezier in krijgen. Ze waste gelijk zijn ballen, hoewel ze niet wist of dat nodig was. Maar het vertraagde het vervolg. Tijdens het wassen kreunde Howie zachtjes. Nancy was nieuwsgierig. Dat was het eerste geluid dat hij maakte sinds alle problemen rond het pijpen. Wat zou hij denken? Eerlijk gezegd, Howie wist niet precies wat hij ervan moest denken. Het was nogal vernederend om Willem en Nancy te horen bespreken of en hoe hij gewassen moest worden. Zeker als iedereen zijn edele delen ondertussen uitgebreid op de schermen zag verschijnen. Maar nu ze gestart was met wassen, had hij er helemaal geen problemen meer mee. Dat voelde zo lekker aan. Hij was zelfs bang dat het te goed zou voelen. Howie was nog erg onervaren. Hij realiseerde zich ineens dat hij misschien al spontaan klaar ging komen, zonder zich eerst te laten pijpen. Nancy legde de laatste hand aan het wassen. Dat ding was zo hard geworden. Nancy kon het niet laten en wreef er een paar keer over met haar hand, terwijl ze hem vasthield. Het was een mooie, maar ze wilde hem niet in haar mond. Ze pakte een handdoek en begon hem af te drogen. Nancy haalde nog eens diep adem, ze had geen vertragingstechnieken meer. Zodra Nancy het afdrogen had afgerond haalde Howie opgelucht adem. Als hij was klaargekomen, terwijl ze hem aan het wassen was, dan stond hij goed voor paal. Dan kon hij zijn pijpbeurt wel op zijn buik schrijven. Maar hij had het gered. Maar nu mag hij zijn gerief halen in haar mond en dat is veel beter dan als ze hem aan het wassen is. Nancy deed een stap achteruit en staarde naar de penis. Ze vroeg zich af of ze het echt kon doen. Ze voelde dat Willem haar op de schouder tikte. Ze keek naar hem en Willem zei, dat hij haar wat moest uitleggen. Nancy moest Howie een minuut echt volledig pijpen. Dus niet alleen in de mond nemen en zo blijven zitten. Ze moest eraan zuigen en met haar tong er om heen bewegen. De tijd dat ze hem alleen in haar mond nam telde niet. Nancy begreep dat niet. Ze moest hem toch maar alleen in haar mond nemen. Nu moet ze hem niet alleen in haar mond nemen, maar er ook van alles mee doen. Ze had dat nog nooit gedaan. Maar er was geen weg terug. Ze wilde nu dat het snel over zou zijn, dus wilde ze het maar gelijk zo snel mogelijk doen. Ze knielde weer voor Howie, pakte zijn penis en stopte hem in haar mond. Ze probeerde hem zoveel mogelijk naar binnen te slikken en nam hem dan vast met haar lippen. Wat moest ze ook al weer doen? O ja, ze moest er aan zuigen en met haar tong rond gaan. Vreselijk, maar als ze het niet deed kon ze zo nog uren met dat ding in haar mond blijven zitten. Dus ze begon met haar opdrachten. Ze zoog eraan en likte eraan. Het smaakte niet eens zo slecht, maar het idee stond haar nog steeds tegen. Aan de geluiden te horen die Howie maakte, moest ze het wel goed doen. Nancy ging verder met zuigen als ze ineens vocht in haar mond voelde. O lieve God, is hij aan het klaarkomen? Dat ding is in haar mond aan het spuiten. O Howie, niet klaar komen. Nancy was vreselijk opgelucht toen ze Willem hoorde zeggen, dat ze moest stoppen. Ze haalde de penis uit haar mond en wilde opstaan. Maar Willem zei dat ze moest blijven zitten. Er waren maar 30 seconden om. Hij wilde even snel een paar vragen stellen voordat ze weer verder zou gaan.

Howie voelde zich wat opgelucht. Het liefste kwam hij klaar als hij haar neukte, maar ja als het nu gebeurde, zou hij hem dan nog twee keer overeind krijgen binnen een korte tijd? Nancy kon het allemaal niet geloven. Ze wilden met haar praten over wat ze aan het doen was. En dan verwachtten ze ook nog dat ze dan verder zou gaan. Ze wist niet zeker of ze hem nog een keer in haar mond kon nemen. Willem had ondertussen zijn microfoon bij Nancy en vroeg hoe het was om Howie te pijpen. Nancy wist niet was ze daarop moest zeggen, dat was nu niet iets om in een microfoon te zeggen. Tenslotte zei ze maar wat ze dacht. Het was zo slecht nog niet, maar het was vreselijk om te doen. Dan draaide Willem de microfoon naar Howie. Howie gaf aan hoe fantastisch het was. Dit was de eerste keer dat een meisje aan zijn pik aan het zuigen was. Hij had er altijd van gedroomd dat het ooit zou gebeuren. Hij had verwacht dat het geweldig zou zijn, maar het was nog veel beter. Hij kon niet wachten op het moment, dat Nancy weer verder zou gaan. Op de vraag of hij al klaar wilde komen antwoordde Howie, dat hij niet zeker was, maar dat hij het straks zeker zou weten. Dat antwoord bracht Nancy helemaal in paniek. Hij was niet zeker. Dat betekende dat hij mogelijk IN HAAR MOND zou klaarkomen. Dat zou niet mogen gebeuren. Nancy keek naar Howie en smeekte hem om haar niet verder te laten pijpen. Howie zei niets maar Willem vroeg gelijk wat ze er voor over had om dit tweede deel te schrappen. Er was hoop. Ze bleef maar praten tegen Howie. Ze zou alles doen. Howie zei nog steeds niets. Nancy moest hem overtuigen, maar hoe. Willem greep ineens in. Helaas Nancy, Howie mag dit niet beslissen, de regels zijn de regels, we gaan verder. En Nancy, je bent al zo ver gekomen, je kan dit. Nancy zag haar hele plan instorten. Ze moest verder. Al haar praten wasvoor niets. Ze moest het doen. Er was geen andere oplossing. Nancy pakte de penis van Howie en stopte hem in haar mond. Howie begon gelijk te kreunen. Wat je doet, kom niet klaar, dacht ze. Ze wist nu hoe meer ze haar best zou doen, hoe sneller zou Howie klaarkomen. Howie begon te bewegen en te kreunen en Nancy deed een gebedje, dat hij het zou houden. Het kon nog maar een paar seconden zijn voor dat ze gered zou zijn. Ineens voelde ze een straal in haar mond, en nog een. O nee het gebeurt, ze voelde zich helemaal vestarren. Dit kan niet. Hij was aan het klaarkomen. Spugend en kokhalzend liet ze hem uit haar mond glippen. Howie spoot nog een aantal stralen in haar gezicht. Ze draaide zich weg en begon als een gek te spugen om alles uit haar mond te krijgen. Langzaam keek ze weer op en recht op een tv scherm. Ze zag zichzelf, naakt, met tepels zo hard al een rots, en een gezicht, dat leek wel zweet. De camera zoemde langzaam in en dan kon ze het goed zien. Haar gezicht zat helemaal onder het sperma van Howie. Langzaam zag ze de stroompjes zo van haar aflopen, en ineens realiseerde ze zich, dat niet alleen zij, maar de hele wereld dit zag. Ze zat helemaal stuk. Ze bleef gewoon op de grond zitten en probeerde met haar handen haar gezicht wat te fatsoeneren, maar ze vreesde dat ze er bleef uitzien als een spermaslet. Haar mond smaakte helemaal naar Howie. Dit was mensonterend. Ze wilde wel door de grond zakken. De anderen waren al weer naar het midden van het terrein gelopen en Willem kondigde aan dat ze nu halverwege de games waren. Halverwege, dacht Nancy, en het spel is al verschrikkelijk. En de tegenprestaties waren tot aan nu nog maar eenvoudig. Nu werd het serieus. O God, waar ben je toch. Nancy probeerde zich erop te richten. Ze moest haar geloof terug pakken. Had God haar verlaten. Natuurlijk niet. Maar wat was dan de reden van dit alles. Nancy probeerde het te begrijpen en ze had maar een paar minuten. Maar na een gebedje werd het haar ineens duidelijk. Dit was een test van God. In haar trots had zij gedacht dat ze kon zeggen, wat God van plan was. Hij toonde haar nu, dat zij eenvoudig had te accepteren wat Hij met haar voor had. Nancy realiseerde zich ineens, dat ze gewoon haar nederigheid moest tonen aan Hem en moest doen wat Hij wilde. Nu haar geloof weer helemaal terug was, liep ze naar het middenterrein, waar de anderen op haar stonden te wachten. Ze zou haar best doen om de spelen te winnen. Niet dat ze zich zelfs maar nog illusies durfde te maken, dat ze wist wat God met haar voor had, maar ze zou er voor gaan. En als ze verloor, dan zou ze haar tegenprestaties in Zijn naam doen. Zelfs al zou dat seks zijn.

Maar omdat zoiets een zonde was, verwachtte ze wel dat God haar dat niet zou opleggen. Nancy voelde haar krachten weer terugkomen, en Willem en Howie zagen Nancy glimlachen, toen ze weer bij hen ging staan, ondanks dat haar gezicht nog helemaal onder het sperma van Howie zat.Bink kondigde ronde 11 aan. Hij bracht de spelers naar het volgende pad. Howie volgde hem met een grote grijns op zijn gezicht. Nancy liep daar achter met het hoofd opgeheven. Het pad bracht hen naar een open plek, waar een voetbaldoel stond. Bink opende een kist die ernaast stond en haalde er drie ballen uit. De gastheer legde het spel voor twee spelers uit. Ieder speler zou drieballen op doel schieten van op een afstand van 25 meter. De speler die het meeste scoorde had gewonnen. Als het na drie ballen gelijk spel was zouden ze om de beurt een keer op doel schieten, net zo lang totdat en een miste. Bink legde de ballen neer en zei tegen Nancy, dat zij mocht beginnen. Nancy glimlachte. Haar geloof werd beloond, alhoewel ze nog nooit gevoetbald had, wist ze zeker, dat ze met haar getrainde benen en haar atletische gestalte, dit spel eenvoudig kon winnen. Nancy nam gelijk een aanloop en schoot op doel. De bal ging midden in het doel. Binnen een minuut volgden bal 2 en drie en ook zij vlogen erin. Bink haalde de ballen weer uit het doel en liep naar Howie. Howie had nog nooit iets recht weggetrapt in zijn leven. Howie liep wat achteruit voor een aanloop, legde aan en schoot de eerste bal weg. Zijn voet vloog half langs de bal en de bal rolde 10 meter vooruit. Hij haalde het doel niet eens. Het spel was al gedaan. Bink liep met de spelers weer terug naar het grote terrein en Carol kondigde aan, dat Nancy ronde 11 had gewonnen. Nancy stond daar en glunderde. Ondertussen was het publiek opgestaan en moedigde Howie aan om de komende ronden te winnen. Maar Nancy wist het zeker, God was bij haar, alles zou op zijn pootjes terecht komen. Ronde 12 werd aangekondigd en de twee deelnemers en de spelleider liepen naar het bewuste pad. Na een korte wandeling kwamen ze aan het einde van het pad en duurde even voordat Nancy doorhad, wat ze daar zag. Het waren kleine terreintjes door elkaar. Ineens wist ze het, het waren mini golf banen. Bink gaf ze beiden een golfstick en een bal en begon uit te leggen. Er waren drie banen. Ze moesten deze alle drie spelen. De speler die de drie banen met het minste aantal slagen aflegde had gewonnen. Als ze op een gelijk aantal slagen uitkwamen, werd er telkens op een baan verder gespeeld totdat er een beslissing zou vallen. De eerste baan was een gewone rechte baan, maar met een windmolen voorde put, waar de bal om heen moest. De tweede baan was een zigzag baan, met twee houten balken erin om het moeilijker te maken. De laatste baan was eenvoudig recht en lang. De put lag op een verhoogd einde. Bink zei tegen Nancy dat zij moest beginnen. Ze legde haar bal neer endeed de eerste slag. Hij ging netjes langs de windmolen, maar ze miste de put. Maar hij lag er net naast en de tweede slag was een intikkertje. Howie had altijd graag minigolf gespeeld, alhoewel hij er niet echt goed in was. Zijn eerste slag ging tegen de windmolen aan. De tweede slag ging beter en stopte dicht bij de put. De derde kon hij met zijn ogen dicht. Stand Nancy 2 en Howie 3. Nancy begon aan de tweede baan. Ze raakte de bal goed en via de twee houtblokken hobbelde de bal tot dicht bij de put. De tweede slag was gelijk raak. Howie richtte zijn eerste slag op het eerste blok hout, maar raakte hem niet goed, zodat hij de tweede maar zachtjes raakte. Van daar was het te ver om in een keer te scoren, dus deed hij het in twee slagen. Stand Nancy 4, Howie 6 De derde baan zou de beslissing brengen. Als Nancy hem in twee slagen zou kunnen doen, dan kon Howie haar niet meer inhalen. Haar eerste slag ging net langs de put en rolde weer van het verhoogde gedeelte af. Nancy probeerde haar tweede slag, maar ook deze rolde weer naar beneden. Iedere keer rolde de bal een stuk terug van het verhoogde gedeelte. Dus ze probeerde haar derde slag wat zachter in de hoop dat hij op het verhoogde gedeelte zou blijven liggen. Helaas was hij net te zacht en bleef naast de rand van de put liggen. Maar een klein tikje was genoeg om de bal erin te krijgen. Maar helaas, het was in 4 slagen.

Howie moest deze baan in 2 slagen doen, om een gelijkspel te halen en zo een verlenging af te dwingen. Howie gaf de bal een flinke zwiep en zag dat hij langs de put ging tegen de achterring. Hij begon naar de bal toe te lopen om verder te spelen. Maar de bal botste door die slag nog op, rolde terug in de richting van de put en botste erin. Howie had een hole in one. Voor een kort moment realiseerde zich niemand wat dit voor consequenties had. Dan gooide Howie zijn beide handen in de lucht en brulde. Hij had gewonnen. De uitslag was Nancy 8 en Howie 7. Bink leidde de beide spelers weer terug naar het hoofdterrein. Nancy begon in paniek te raken, maar ze bracht zichzelf weer onder controle. Dit was een test van God en ze kon dat verwachten. Ze zou de tegenprestatie met waardigheid ondergaan. Ze zou de Heer tonen dat ze zijn Wens zou doen, hoe moeilijk het ook zou zijn. Howie en Bink kwamen op het hoofdveld aan en Nancy liep er dicht achter.Toen ze in het midden stonden kondigde Carol aan, dat Howie deze ronde had gewonnen. Het gehele publiek stond op en begon te juichen. Nancy kon het niet geloven. Waarom waren die mensen zo enthousiast om te zien, hoe Howie zijn penis in haar zou steken. Ze kon het niet begrijpen. Maar, in alle eerlijkheid, het was van geen belang of ze het begreep of niet, het zou toch gebeuren. Bink bracht Nancy en Howie tot dicht bij de tribune. Bink gaf Thing 1 de opdracht om een soort tafel te brengen. Nancy deinsde terug en wilde weglopen. Bink pakte haar arm vast en zei tegen Nancy dat ze de keuze had, of ze werkt mee en laat Howie haar lekker neuken, of ze wordt als een zak aardappelen over een balk gebonden en hij neukt haar als ze daar zo hangt, maar wel vastgebonden. Nancy sputterde nog was maar ze wist dat ze geen keuze had. En ze had Hem beloofd om te doen wat er van haar gevraagd werd. Nancy liep naar de tafel en ging er ruggelings op liggen. Bink zei tegen haar dat ze haar benen ver uit elkaar moest doen om Howie toegang te verlenen. Daar lag ze wijdbeens te wachten op wat ging komen. Howie ging aan de rand van de tafel staan. Hij kon het bijna niet geloven, maar hij ging nu die schoonheid neuken. Hij had nog nooit zo een stoot naakt gezien, laat staan met haar benen wijd in afwachting van hem. Dit werd een hoogtepunt in zijn leven. Nancy voelde hoe Howie haar boven benen vastpakte en zich positioneerde. Ze voelde zijn harde monster voor haar opening. Hij had de ingang gevonden en begon haar binnen te dringen. Ze was zo bang en daardoor zo droog, dat het heel veel pijn deed toen hij begon binnen te dringen. Dan voelde ze ineens dat Howie zich weer terug trok. Howie had geprobeerd om Nancy te penetreren, maar ze was zo droog dat het gewoon onmogelijk was. Hij kon natuurlijk met geweld proberen, maar hij wilde haar geen pijn doen. Howie stapte iets achteruit en met zijn vingers zocht hij naar haar klitje. Zachtjes begon hij daaraan te wrijven en al snel begon Nancy wat te reageren. Hij voelde met zijn andere hand in haar kut en die begon al lekker nat te worden. Helaas was Howie door al deze zaken zo afgeleid dat zijn erectie was weggezakt. Met al dat publiek en de druk van moeten presteren was het voor hem moeilijk geworden om hem weer hard te krijgen. Maar hij was verrukt. Hij had de show al eerder gezien en hij wist wat de regels waren in deze situatie. Nancy voelde dat Howie naar achteren stapte. Ze begreep niet wat er aan de hand was. Ging hij het niet doen? Was hij ineens aardig geworden en liet hij haar met rust. O nee, hij pakt mijn klit vast en begin ermee te spelen. Nancy probeerde er niet op te letten, maar dat ging gewoon niet. Hij deed het zo lekker dat ze begon te trillen en zachtjes te kreunen. Ze voelde zichzelf nat worden. Nancy probeerde er niet van te genieten, maar ze kreeg haar lichaam niet onder controle. Ze realiseerde zich ineens, dat haar kut nu klaar was om te worden gepenetreerd en Howie kon dat nu ieder moment doen. Maar er gebeurde niets. Nancy verwachte Howie nu in haar te voelen, maar er kwam niets. Dan voelde ze hem tegen de opening van haar kut duwen, maar hij had geen erectie mee. Misschien kon hij het niet meer doen. Ze deed haar hoofd wat omhoog en keek naar beneden. Ze zag Howie een paar stappen achteruit doen. Het bevreemde haar dat ze zelfs een beetje medelijden met hem had. Dit moet vreselijk vernederend voor hem zijn. Het publiek gaat hem nu zeker uitlachen. Maar waarom is Howie dan toch niet van streek. Hij staat daar gewoon te glimlachen. Zelfs het publiek begint te juichen. Nancy begreep er helemaal niets van, wat is er toch aan de hand. De persoon die wist wat er stond te gebeuren was Carol. Dit was het deel van haar baan, waar ze een gloeiende hekel aan had. Het was ongeveer 6 maanden geleden begonnen. Oorspronkelijk was Carol ingehuurd om mooi te zijn en de ronden aan te kondigen. Dan gebeurde dat probleem met die piloot. Hij had zijn spel gewonnen en daarmee het recht om dat domme onderwijzeresje te neuken, waar hij tegen speelde. Zij wilde zich niet laten neuken en het had wel even geduurd voordat ze haar hadden gevangen en vastgebonden. En dan nog gilde ze en probeerde ze zich te verzetten. Dat had die stomme idioot zo van streek gemaakt, dat hij hem niet meer overeind kon krijgen. Het duurde bijna een half uur om die bimbo weer een beetje te kalmeren en hem zover te krijgen, dat hij hem weer wat overeind kon krijgen en in die onderwijzeres kon steken. Na die show hadden Vic en Bink Carol bij hen geroepen en gezegd dat dit niet meer mocht gebeuren. Carol was het er mee eens, dat dit gedoe de show verpestte. Maar het was de oplossing die haar niet beviel. De mannen vertelden haar rechtuit dat als voortaan de mannelijke deelnemer problemen had om hem overeind te krijgen, Carol hem daarmee moest helpen. Carol begreep eerst niet precies wat ze daarmee bedoelden, maar dat hadden ze haar haarfijn uitgelegd. Als de deelnemer hem niet overeind kon krijgen, dan ging zij er naar toe en moest net zolang aan zijn geval zuigen, totdat hij weer fier overeind stond. Op die manier liep de show geen vertraging op en het publiek kon extra genieten van dit incident. Carol was sprakeloos toen de heren het haar vertelden. Snel had ze haar spraak weer terug en zei zeer gedecideerd tegen de heren, dat zij in geen geval een kerel zou gaan pijpen, die zijn geval niet in stelling kon krijgen om hem in zijn tegenspeelster te steken. Vic keek Carol glimlachend aan en zei tegen haar dat ze begreep wat ze zei. Ze hoefde het ook niet te doen als ze niet wilde. Hij zou een afrekening laten maken voor haar en dan kon ze vertrekken. Hij hoopte dat ze niet al te veel moeite zou moeten doen om een nieuwe baan te vinden. Carol keek hem verbaasd aan en vroeg waar hij het dan wel over had. Vic zei heel simpel dat hij het had over een extra taak, die aan haar baan was toegevoegd. Als ze het niet wilde doen, dat waren er velen, die haar taak wilden overnemen. Carol wist niet wat ze er van moest denken. Deze baan betaalde meer dan alles wat ze ervoor had gedaan. En ze had net een aanbetaling gedaan op een prachtig huis in Algarve. Als ze deze baan zou verliezen, kon ze ook wel fluiten naar haar huis en haar centen. Carol besloot om eieren voor haar geld te kiezen en zei tegen Vic, dat hij een klootzak was, maar dat ze het zou doen. Vic strooide nog wat zout in de wonde door haar er fijntjes op te wijzen, dat ze er zo veel als ze wilt de pest over in mag hebben, maar als ze het tijdens de show moet doen, dat ze dan moet doen alsof het voor haar het fijnste is op aarde wat ze mag doen. Carol knikte met haar hoofd en zei dat ze het begreep. Een maand later gebeurde hetzelfde in een show. Deze keer was de mannelijke deelnemer een postbode en hij was een stuk ouder dan normaal. Tegen de tijd dat hij zover was om zijn tegenspeelster te neuken, was hij te uitgeput en te nerveus om hem overeind te krijgen. Dus moest Carol voor de eerste keer aan de bak. Het publiek ging volledig uit zijn dak, toen ze haar zagen knielen voor de deelnemer en hem begon te pijpen. Ze had er gruwelijk de pest over in maar ze bleef glimlachen alsof dit het leukste was wat ze op aarde kon doen. En het duurde niet lang voordat de kerel alles weer overeind had en verder kon gaan. Sinds die keer leek het wel, of alle deelnemers expres een slappe kregen op het grote moment, zodat ze eerst door Carol gepijpt werden, voordat ze hun dan prachtige stijve in de deelneemster konden steken. Het publiek voelde dit ook helemaal aan. Zij begonnen al te roepen als ze maar dachten dat de hulp van Carol weer nodig was. Ze haatte deze taak, maar ze moest er doorheen, want ze wilde haar baan niet verliezen. Zo, en dus was nu het probleem Howie, of liever, wat er niet van overeind kwam. Ze liep naar hem toe voor de tribune, knielde voor hem neer, gaf Howie nog haar beste glimlach en dan nam ze zijn slappe geval in haar mond. Zodra ze er mee begon liet Howie zijn handen zakken en pakte haar grote borsten vast. Dat was een ander probleem waar ze mee te maken kreeg. Iedere keer als ze een deelnemer begon te pijpen, grepen die kerels haar tieten vast en trokken ze uit haar bikini topje. Dan begonnen ze haar tieten te betasten en te kneden. Dit gedeelte was zo bekend geworden dat Vic had bepaald, dat zodra een deelnemer haar borsten had ontbloot, dat ze dan haar topje voor de rest van de show uit moest laten. Bovendien mocht Bink dan de rest van de show met haar borsten spelen. Carol had stevig de pest aan die spelleider, maar ze moest het allemaal laten gebeuren. Het was of haar baan, of haar tieten. Howie was in de zevende hemel. Die prachtige blonde stoot Carol was haar aan het pijpen.

Dat was werkelijk een bijzonder lekker gevoel. Howie begon gelijk met zijn handen aan haar bikinitopje te trekken en haalde die geweldige tieten tevoorschijn. Wat waren ze groot, maar hij kon niet voelen of ze echt waren of niet. Maar wat maakte dat eigenlijk uit. Het kneden van die geweldige borsten en het fantastische pijpen van Carol waren er de oorzaak van dat hij weer snel op oorlogssterkte kwam. Het was bijna een teleurstelling dat ze ging stoppen. Maar hij was weer steenhard en hij moest nu andere dingen gaan doen. Hij pakte zijn pik vast, draaide zich naar Nancy toe, en zette de top recht voor haat kut. Ze was nog steeds nat. Met een stoot ging hij bij haar naar binnen. Nancy kon niet geloven wat ze zag. Toen bij Howie zijn vlag half stok ging, was die prachtige blonde naar hem toegelopen, op haar knieën gaan zitten en had hem in haar mond genomen. En wat nog erger was, ze deed alsof ze het nog graag deed ook. Was dat mogelijk? Howie deed in ieder geval of hij het leuk vond. Nancy zag grimas op zijn gezicht dat hij het lekker vond. Ze zag dat Howie weer erg snel hard werd. Toen Carol stopte zag ze Howie naar zich toe draaien. Ze wist wat er nu ging komen. Howie zou haar nu voor het publiek gaan naaien, neuken, pakken totdat hij alles in haar had gespoten. Er was geen tijd om erover na te denken. Ze voelde Howie voor haar opening en ineens kwam hij bij haar binnen. Nancy had nog nooit zo iets groots bij haar binnen gekregen. Ze kon zich niet eens voorstellen hoe ver hij in haar zou passen. Ineens begon Howie te bewegen voor wat hij waard was. Nancy voelde binnen in haar dingen die ze nog nooit had gevoeld. En het ergste was nog dat ze het nog lekker vond ook. Ineens stopte het weer Howie bleef wel in haar maar hij bewoog nog maarlangzaam. Nancy vroeg zich af waarom hij dat deed en een verborgen deel van haar vond het zelfs erg. Dan stond ineens Bink met zijn microfoon naast haar en vroeg hoe ze zich voelde. Howie kon niet geloven, dat die griet zo lekker was. Ze was heel nauw, maar hij kreeg hem er helemaal in. Eerst die penetratie, en dan lekker naaien, totdat het snot voor haat ogen zou staan. Howie had het gevoel dat hij pas net was begonnen toen Bink hem op de schouder tikte. Hij zei dat hij even een interview met Nancy wilde. Als Howie het wil kon hij wel rustig doorneuken, maar niet te wild want ze moest kunnen antwoorden. Dan liep Bink naar Nancy toe. Zachtjes begon Howie te bewegen, en dat was toch ook wel heel lekker. Nancy wilde het niet geloven, ze werd hier publiekelijk geneukt, met camera's rond haar en terwijl Howie doorging met haar zachtjes te neuken wilde Bink haar interviewen. Hij begon met de vraag hoe het was dat Howie haar naaide. Ze keek naar Bink en antwoordde dat ze het weerzinwekkend vond om in het publiek genomen te worden. Bink vroeg dan of ze Howie diep in haar kon voelen en of dat lekker was. Nancy wilde net weer iets lelijks tegen hem zeggen als het ineens tot haar doordrong dat liegen een zonde was. Ze herhaalde nog een keer dat ze het vreselijk vond om zo genomen te worden met publiek erbij, maar Howie deed het wel heel lekker. Bink keek haar even minzaam aan en vroeg of ze klaar was voor de tweederonde. Nancy wilde net iets terug zeggen maar Howie begon weer flink op haar in te rammen. Het ontnam haar adem voor een moment, zo plotseling kwam het en zo lekker was het. Bink begon te lachen toen hij de reactie van Nancy zag. Haar borsten begonnen nu flink op en neer te bewegen. Nancy liet haar hoofd van schaamte achterover hangen, want wat ze nog het ergste vond, was dat een deel van haar er naar uit keek om verder te gaan met deze neukpartij. Ze voelde zijn penis in en uit haar glijden. O God, het was mensonterend en het was heerlijk Ineens schoot Howie bij haar eruit, ze raakte ervan in paniek, niet stoppen nu. Gelukkig kwam hij snel weer in haar. Bink vroeg aan Howie of hij ver was, maar die kon alleen nog maar een knor geven. Bink gaf een teken om even te stoppen voor een vraag. Howie bleef zachtjes bewegen terwijl hij Bink zei dat hij er bijna was. Bink keek naar Nancy en zag ze al beven van een aankomend orgasme. Dan gaf hij aan Howie het teken om het af te maken. Howie boog naar voren en kneep in de borsten van Nancy. Ze begon echt te trillen. Bink hield de microfoon bij Nancy als ze met een gil klaarkwam. Tegelijk spoot Howie zijn hele lading in haar kut.

Hijgend bleef Howie even staan. Dan trok hij zich terug met een zachte plop. Nadat hij was weggedraaid kon het hele publiek en de kijkers de openstaande kut van Nancy zien, waar langzaam haar eigen geil samen met dat van Howie uitlekte. Dan sloot ze haar benen en begon van de tafel te klimmen. Het publiek applaudisseerde voor haar. Ze kon niet geloven dat men voor zoiets zou klappen. Ze waren aan het juichen, omdat Howie haar had geneukt. Bink kondigde het volgende spel aan, maar Nancy reageerde niet gelijk. Ze wist wat de volgende tegenprestatie zou zijn en dat was niet zo leuk. Howie kon niet wachten om gelijk met het volgende spel te beginnen. De kut van Nancy was al fantastisch geweest, maar de volgende ronde was haar kont. Zodra Bink het teken had gegeven ging hij al richting het pad. Bink en Nancy volgden hem. Nancy voelde zich vreselijk. Ze liep nog stevig na te druppen van de laatste naaipartij. Ze rilde bij de gedachte aan wat haar nog te wachten stond. Dat verschrikkelijk grote monster van Howie, diep in haar maagdelijk kontje. Maar Howie liep te stralen met een glimlach van oor tot oor. Bink wachtte totdat Nancy en Howie bij hem stonden. Dan kondigde hij spel 13 aan. Het publiek gaf de deelnemers nog eens een extra aanmoediging en ze liepen richting het pad. Pad 13 was een echt lang pad. Aan het einde stond een rek met daarop twee geweren. Bink zei tegen de deelnemers dat ieder er een moest pakken. Nancy pakte er een uit de kast en keek er met grote ogen naar. Ze had nog nooit met een geweer geschoten. Bink zag dat en begon gelijk de werking van het geweer uit te leggen. Nadat hij zijn uitleg had gedaan liep hij naar Howie en vroeg hem, of hij uitleg nodig had, maar Howie zei, dat hij de werking kende. Dan maar het spel uitleggen zei Bink. Ieder speler mocht op 5 kleiduiven schieten. Diegene die de meeste raakte had gewonnen. De deelnemers moesten iedere keer los roepen, en dan zou er een kleiduif door de machine worden weggeslingerd. Nancy mocht als eerste . Ze pakte haar geweer, bracht die aan haarschouder en riep: los. Een schijfje van klei werd de lucht in geslingerd. Ze richtte met het geweer en schoot. Er klonk een luide knal en ze sloeg van de kracht bijna achterover. Nancy bracht zich weer in evenwicht en pakte het geweer wat beter vast. Los! De tweede kleiduif vertrok. Nancy vuurde, maar kwam niet in de buurt van de kleiduif. Ze schoot op de overige drie kleiduiven, maar die kwamen er alledrie heel vanaf. Ze deed een paar stappen terug om plaats te maken voor Howie. Ze wist wat haar te wachten stond als Howie wel raakte. Bink wees naar Howie en zei dat het zijn beurt was. En hij vertelde er gelijk bij dat als ook hij ze alle vijf zou missen dat er dan om de beurt om stilstaande doelen geschoten zou gaan worden, net zolang tot er een winnaar was. Howie maakte zich geen zorgen. Hij was vaak op jacht mee geweest met zijn vader en had menig vogeltje geschoten. Hij ging klaar staan en riep Los! De eerste kleiduif vloog weg en even later spatte hij uit elkaar. Howie had geschoten en gelijk raak. Dus het spel was een vluggertje geworden. Nancy was zo verbaasd van het schot dat ze zich eerst niet realiseerde dat het al over was en ze had verloren. Maar Bink liep naar haar toe en verzocht ze mee te lopen naar het hoofdterrein. Ze had de duif niet zien vliegen en Howie niet zien raken. Ze vroeg aan Bink wat er aan de hand was. Hij vertelde dat Howie had raak geschoten en dus het spel had gewonnen. Nancy begon heftig te trillen. Terwijl ze terug liepen naar het hoofdveld liep Howie met Bink te praten en te lachen. Nancy probeerde zichzelf moed in te praten. Ze haalde eens diep adem en herinnerde zich eraan wat ze God had beloofd. Ook al waren de tegenprestaties vreselijk, moeilijk en veeleisend, ze zou ze met waardigheid dragen. Om welke reden God haar ook op de proef stelde, ze zou het met waardigheid doen. Carol kondigde aan dat Howie deze ronde had gewonnen en publiek stondweer op de banken. Tegelijk kondigde Bink aan, dat Howie conform de regels een verandering in de spelregels had gevraagd. Omdat deze ronde zo kort was geweest, vreesde hij dat hij niet genoeg opgeladen zou zijn voor de tegenprestatie. Daarom volgde nu de tegenprestatie van de volgende ronde en deze ging naar de volgende ronde. Nancy keek verbaasd naar Bink en begreep het niet. Howie was ondertussen naar het publiek gelopen en keek rond met een gemene blik. Hij zou die schoonheid eens iets lekkers bezorgen. Hij wees op een klein kaal mannetje op rij 7. Jij mag komen. Carol liep met haar schommelende blote borsten naar hem toe en pakte hem bij de hand. Kom, jij mag Nancy neuken. Art Cleesen had de show gevolgd vanaf de tweede maand. Zodra hij het had gevonden op het Internet was hij lid geworden en hij had geen show meer overgeslagen. Nog voor de grote eindprestatie had hij zich iedere keer al afgetrokken achter zijn computer. Ieder maand had hij geld opzij gelegd om een keer live bij de show aanwezig te zijn. De 20 hoofdplaatsen waren te duur, maar een gewoon kaartje kon net. En wie weet, nee dat kan niet met een paar duizend man op de tribune.

Plotseling zag hij de mannelijke deelnemer naar de tribune lopen, naar de mensen kijken en naar hem wijzen. Die blonde topless stoot kwam naar hem toe en pakte hem bij de hand vast. Nancy begreep ineens wat de bedoeling was, ze zou geneukt worden door iemand uit het publiek. O God wat verwacht je van me, verzuchtte ze, maar ik zal het doorstaan. Bink liet opnieuw de tafel brengen waar ze de vorige ronde ook op had gelegen. Zonder te aarzelen ging ze erop liggen en deed haar benen al open. Ze was nog nat van de vorige doorsmeerbeurt van Howie. Art liep aan de hand van Carol mee naar beneden. Daar aangekomen begon Carol hem uit te kleden. Hij wist wat hij mocht. Hij hield zich stevig aan haar tieten vast en kneep er flink in, wat een boze blik van Carol tot gevolg had. Maar ze herpakte zich snel en trok weer het bekende gezicht van haar, dat alles wat ze deed of onderging het beste was van de hele wereld. Helemaal naakt zag Art er al helemaal niet aantrekkelijk uit. Een klein kaal mannetje met een ingevallen kippenborst en een miniatuur pik, die probeerde heldhaftig vooruit te steken maar met zijn 9 centimeter niet indrukwekkend was. Snel ging hij naar Nancy toe en ging tussen haar benen staan. Hij was te klein en er moest eerst nog een opstapje komen. Hij stapte dan maar even naar de zijkant en pakte de borsten van Nancy vast. Wat en lekker wijf. Voor het eerst in jaren kon hij weer eens zijn pik in een vrouw steken, en deze keer geen betaalde liefde. Nancy zag een klein mannetje van de tribune komen. Ze moest bijna glimlachen toen ze zag wat er van over bleef toen Carol hem uitpakte. Ze liet haar hoofd achterover zakken en wachtte op wat er ging gebeuren. Ze voelde hoe hij tussen haar benen kwam, maar ze voelde niets. Zou hij zo klein zijn dat ze het niet zou merken? Ineens merkte ze dat hij weer van haar weg liep en langs de zijkant aan haar borsten zat. Gelukkig duurde het maar even en hij was weer weg. Thing 1 had een kistje gebracht en nu kon Art er wel bij. Vol vreugde pakte hij zijn pikje vast en wilde hem erin steken, maar net voordat hij dit wilde stond ineens Bink naast hem met de microfoon. Die wilde weten wat hij er van vond om Nancy te neuken. Art antwoordde dat dit voor hem een hoogtepunt was in zijn leven en dat hij niet kon wachten. Bink gaf als reactie dat hij wel al mocht penetreren, maar zachtjes neuken, want hij moest Nancy nog interviewen. Art liet zich dat geen twee keer zeggen en met een stoot drong hij bij haar binnen. Nancy merkte dat Art weer tussen haar benen stond. O God laat het snel over zijn, bad ze. Ze zag hem even met Bink praten en plotseling voelde ze hem bij haar binnendringen. Ze voelde maar nauwelijks dat er wat inzat. Zachtjes voelde ze wat bewegen. Ze wilde meer voelen en kneep wat met haar kutspieren. Bink was naast haar komen staan en vroeg hoe de tweede neukbeurt beviel. Ze schudde met haar hoofd en zei dat het vlug over moest zijn. Tegelijk kneep ze nog eens hard met haar kutspieren. Het had effect. Art gromde ineens en voordat hij goed en wel was begonnen kwam hij klaar. Een klein straaltje kwam uit zijn kleinood. Zijn hoofd werd helemaal rood van schaamte. Het publiek kreeg ineens door dat het neuken al over was voordat het echt was begonnen en begon Art uit te jouwen. Art trok zich terug uit Nancy en werd snel door Thing 2 naar de uitgang gebracht. Nancy kon het niet geloven. Er was dus toch gerechtigheid. Voordat ze goed en wel geneukt zou worden was het al weer afgelopen. God was goed voor haar. Snel kroop ze van de tafel, voordat ze zich konden bedenken en nog iemand van de tribune zouden halen. Maar tot haar opluchting kondigde Bink spel 14 aan. De twee deelnemers en Bink liepen over pad 14. Aan het einde van het padwas een blank houten baan. Een ovale baan van 250 meter. Langs de randen van de baan liep een houten rand.Bink vroeg aan de beide deelnemers hun schoenmaat. Daarna opende hij een grote kast en haalde er twee paar rollerskates, twee paar kniebeschermers, twee paar elleboogbeschermers en twee helmen uit. Hij gaf ze aan de deelnemers met de opdracht alles aan te doen. Zodra de deelnemers alles aan hadden legde Bink het spel uit. Ook hier was het weer heel eenvoudig. Het werd een race, de man moest drie rondjes en de vrouw twee en een half. Wie het eerste over de streep ging had gewonnen. Beide spelers gingen op hun startplaatsen staan en Bink riep, klaar voor de start, nu. Howie vond dat hij er belachelijk uitzag. Hij droeg beschermers, een helm en rollerskates, en verder niets. Bovendien had hij nog nooit op die dingen gestaan. Vergeet het racen maar, eerst proberen om te blijven staan en voorzichtig vooruit. Iedere keer als hij probeerde een beetje vaart te maken begon hij vreselijk met zijn armen te zwaaien, en dat was dan niet het enige dat aan hem zwaaide. Tegen de tijd dat hij zijn eerste rondje had afgemaakt, was Nancy hem al voorbij. Nancy voelde zich al net zo opgelaten. Naakt is nog daar aan toe, maar zo gekleed? Maar gelukkig wist zij wel hoe zij zich moest voortbewegen. Eerst probeerde ze zo hard mogelijk te schaatsen, maar toen ze zag dat Howie niet vooruit kwam deed ze het kalmer aan, er kwamen nog meer spelronden.

Nu werd het belangrijkste doel om niet te vallen en gewond te raken. Tegen de tijd dat Howie zijn eerste ronde af had, had hij al een ronde aan zijn broek van Nancy, en op het moment dat Nancy over de streep kwam moest Howie zijn tweede ronde nog voltooien. Howie was echt opgelucht toen hij Nancy over de streep zag gaan. Hij wist dat hij dit niet kon winnen, dus hield hij zich maar alleen bezig met proberen niet te vallen en gewond te raken. Beide spelers deden alle spullen weer uit en liepen weer gewoon naakt achter Bink aan naar het hoofdveld. Carol stond al op ze te wachten en zodra ze bij haar stonden kondigde ze aan dat Nancy spel 14 had gewonnen. Er klonk gegrom van ontevredenheid uit het publiek, vooral van de eerste rij. Nancy hoorde het ontevreden geluid van het publiek. Ze kon het niet geloven; Al de mensen waren teleurgesteld dat ze nog niet in haar kont werd genaaid. O God, wat is er van de mensheid geworden. Maar ze zullen moeten leren leven met hun teleurstellingen. God zou haar en haar kont beschermen tegen deze bruten. Bink kondigde spel 15 aan. Nancy en Howie volgden Bink richting het volgende speelveld. Tijdens het lopen probeerde Nancy eens uit te rekenen, hoeveel geld ze al had gewonnen. Ze had de originele 50.000 voor de deelname, verder had ze al 7 spelen gewonnen, dat bracht nog eens 35.000. Tenslotte ze ging nu de laatste 6 spelen winnen, dat bracht nog eens 30.000 in het laatje. Ze zou hier gaan vertrekken met maar liefst 115.000 Ze zou met dat geld de Heer zeker kunnen dienen en de rest van haar leven gebruiken om hem te danken voor wat hij haar vandaag had laten doen. Aan het einde van het pad stond weer een tafel met twee stoelen. Bovenop de tafel lag een dambord. De damstenen lagen al klaar op het bord. Nancy wist dat ze een goede damspeelster was. Dit werd een vluggertje. Howie voelde zich niet zeker. Natuurlijk zoals iedere schaker had hij ook wel eens gedamd, maar hij had het spel nooit serieus genomen. Schaken. Dat was zijn sport, dammen, dat is voor kinderen. Maar als hij heel geconcentreerd zou spelen, dan maakte hij wel een kans. Nancy speelde met wit en opende het spel. De eerste twintig minuten ging het spel gelijk op. Nancy speelde snel, maar Howie dacht over alle zetten lang na voordat hij een zet deed. Omdat Howie veel langzamer speelde dan Nancy, leek het haar dat hij er moeite mee had. Nancy herkende niet de trekjes van een ervaren schaakspeler, die zijn tegenstander op het verkeerde been wil zetten. Nancy begon steeds zelfverzekerder te worden. En omdat ze zich zo voelde ging ze steeds sneller spelen. Het spel was bijna gedaan. Nancy had nog 6 stenen over en Howie 5. Beiden hadden ze twee dammen. Howie deed bijna 5 minuten over zijn volgende zet. Nancy kon bijna niet wachten totdat Howie had gezet. Ze zag een prachtige zet en ze hoopte dat Howie het niet zou bederven. Howie deed zijn zet, het was niet wat Nancy verwachtte, maar ze wilde toch haar zet doen zonder het goed te overdenken. Ze sprong snel over de schijf die Howie had bloot gegeven. Zodra Nancy haar zet had gedaan begon Howie te glimlachen. Dan deed hij zijn driedubbele slag, die hij voorbereid had. Nancy had zo snel gespeeld dat zij de val niet had gezien. Howie pakte haar twee dammen en een steen. Zo bleven er nog 3 voor Nancy over tegen 4 voor Howie en zijn twee dammen. 10 zetten verder nam Howie de laatste steen van Nancy en het spel was uit. Howie sprong op van zijn stoel en liet een overwinningsschreeuw. Hij hoopte dat ze het op de tribune hadden gehoord. Nancy kon het niet geloven. Er moet een fout zijn gemaakt. Ze zat maarnaar de stenen te staren, maar hoe goed ze ook keek, er waren geen witte schijven meer op het bord. Ze had verloren, maar dat was onmogelijk. God zou toch niet willen wat ze nu met haar zouden gaan doen. Voorzichtig kwam ze overeind en volgde de beide mannen richting het hoofdveld. Ze liepen een eindje voor haar maar ze kon echt niet meer sneller. Wat gingen ze met haar doen. Als ze daar aan komt zal Howie zijn penis in haar anus steken. In haar anus. Nancy wist niet eens of hij er wel in paste? Maar ze wist zeker dat Howie het zou proberen. Lieve God, geef mij een teken, moet ik het toelaten? Eindelijk kwam ook Nancy weer op het hoofdterrein. Howie was al naar de tribunes gelopen en Bink liep naar Carol toe. Nancy keek nog eens naar Carol. Ze herinnerde zich dat terwijl ze Howie aan het pijpen was, Howie haar geweldige tieten uit haar topje had gehaald.

Ze vroeg zich af, waarom ze haar top niet terug aan had gedaan. Maar ze stond daar midden op het terrein met haar blote borsten. Bink liep achter haar, sloeg zijn armen om haar heen en greep haar tieten vast. Hij gebruikte zijn handen om letterlijk die geweldige dingen te laten wuiven naar het publiek. Het publiek begon te klappen als gekken. Tenslotte kneep Bink in haar beide tepels en liep verder naar Howie. Carol was geen gelukkige vrouw. Toen de spelers weg waren moest zij voor het publiek blijven staan, zodat die een goed zicht hadden op haar geweldige borsten. Sinds die klootzak van een Howie ze uit haar top had getrokken moest ze zo blijven rondlopen. Natuurlijk, het publiek merkte er niets van, ze deed alsof ze dit het leukste op de hele wereld vond. Het spel was afgelopen en de deelnemers kwamen eraan. Howie liep naar de tribune en Nancy kwam achter hem aan gestrompeld.Bink kwam naar haar toe gelopen. Nu haar borsten bloot waren zou hij geen kans voorbij laten gaan om er mee te spelen. Wat walgde ze van die slijmbal. Ja hoor, hij liep naar haar toe, Carol wilde net de uitslag van het spel afroepen, maar ze wist dat ze moest wachten totdat hij stopte met het spelen met haar borsten. Carol hield haar armen een beetje opzij zodat blink erbij kon. Dan voelde ze Bink's handen langs haar glijden en haar borsten vastpakken. Bink stond echt te lachen als hij met haar borsten naar het publiek zwaaide. Haar tieten wiebelde geweldig en het publiek juichte. Carol kon hem wel vermoorden, maar ze stond daar met een blik op haar gezicht, hoe fijn ze het wel vond. Bink gaf nog een kneep in haar tepels en liep weer weg. Carol was blij dat het weer over was, maar ze wist dat hij nog terug zou komen bij een van de komende spellen. Maar ja, ze had werk te doen. Ze wachtte nog even totdat ze alle drie bij de tribune stonden en dan kondigde aan, dat Howie de winnaar was van deze ronde. Het publiek kwam massaal overeind en juichte. Ze begonnen Howie's naam te scanderen en zwaaiden naar hem. Nancy stond er hoofdschuddend naar te kijken. Dit is toch onbegrijpelijk. Het publiek behandelt Howie als een held omdat hij haar dadelijk in haar reet naait. Wat is daar leuk aan? Waarom waren al die kerels zo opgewonden om te zien, hoe een monsterlijk grote pik in haar kont wordt gestoken. Nancy was er in ieder geval van dit vooruitzicht niet opgewonden. Bink liet een soort verlaagd atletiek paard brengen en vroeg aan Nancy of ze vrijwillig meewerkte. Hij stelde dat echt aan haar voor. Het zou namelijk veel minder comfortabel zijn als ze haar op dat paard moesten vastbinden. Dat bracht Nancy echt in verwarring. Ze wist echt niet of het zoveel zou uitmaken als ze haar vastbonden of niet. Bink legde Nancy uit, dat als ze los was ze haar kont wat beter naar achteren kon houden en haar benen beter kon spreiden. Zo was het makkelijker en comfortabeler om te penetreren. Even dacht ze er over na om te gaan vechten of te vluchten, maar dat zou er alleen maar in resulteren dat ze aan dat ding zou worden vastgebonden. Ze zei dus zachtjes tegen Bink dat ze zou meewerken. Nancy pakte het paard vast en boog erover. Nu wachtte ze op wat ging komen en ze bad, dat het niet zo erg zou zijn als ze dacht dat het zou zijn. Howie liep op Nancy af. Onderweg kreeg hij van Bink een tube glijmiddel.Howie dacht er nog even aan, dat het wel lekker zou zijn, als Carol hem eerst even zou pijpen, maar met dat prachtige kontje van Nancy in het vizier stond hij al op oorlogssterkte. Howie opende de tube en smeerde zijn pik eens goed in met dat goedje. Dan smeerde hij een beetje op de achteruitgang van Nancy. Hij smeerde dat een beetje uit en stak dan zijn vinger bij Nancy in haar strakke kontje. Wat gilde ze toen hij zijn vinger erin stak. Howie bewoog zijn vinger flink rond, zodat het binnen lekker gesmeerd werd. Dan pakte hij zijn grote wapen vast en hield die voor de opening van haar anus. Zachtjes begon hij te duwen. Nancy lag gebogen over het paard. Bink hield de microfoon voor haargezicht. Nancy wist dat ze nu moest beschrijven wat ze allemaal voelde, maar nu was ze te bang om wat te zeggen. Een paar seconden gebeurde er niets, maar dan ineens voelde ze iets kouds op haar anus. Ze schokte en Bink vroeg wat er was. Nancy rilde en zei, iets kouds kwam op mijn achterwerk. Nu smeert Howie dat uit, het is erg koud, het stopt weer, nu is zijn hand weer terug op mijn achterwerk, hij smeert het nu rond mijn holletje..oooooooo....hij steekt zijn vinger in mijn reet. Hij smeert me nu van binnen. Zijn vinger beweegt binnen in mij, o laat hem stoppen. ....oooooo.... die vinger is weer weg..........o nee ik voel zijn penis tegen mijn kontgaatje. Hij smeert een beetje rond, nu voel ik hem tegen mijn gaatje, neeeeeeee hij duwt hem erin!!!!!!!!!!! Howie duwde en er gebeurde even niets. Dan schoot ineens zijn eikel erin. Tegelijk zag hij dat Nancy haar hoofd omhoog deed met een schok. Hij kon haar gezicht niet zien, maar hij kon zich voorstellen hoe ze nu keek.

Howie hield even stil, dit voelde al zo lekker. Maar hij moest verder en het afmaken, anders kreeg zij een gratis beurt bij het volgende spel. Voorzichtig schoof hij een beetje vooruit en terug, dan met een grote duw stak hij hem er helemaal in. Nancy's hoofd schoot omhoog. Howie kon dan wel niet haar gezicht zien,maar hij hoorde wel haar gil. Howie bleef even lekker diep zitten, dan begon hij heen en weer te bewegen. God, wat is dit lekker krap. Dit voelt zo goed. Dan begon Nancy terug te bewegen en haar benen zo te zetten dat ze zich maximaal kon openen. Het was geweldig, zo kon hij nog dieper stoten. Howie pompte zo diep als hij kon. Ineens tikte Bink op zijn schouder en meldde dat het nu tijd was voor het interview met Nancy, dus even kalm aan met reet naaien. Howie had daar geen bezwaar tegen, zo kon hij even lekker genieten. Hij stak zijn pik zo diep mogelijk in haar en wachtte rustig even. Bink zou hem wel een teken geven als hij verder kon gaan met het naaien van dat prachtige kontje. Nancy bleef maar gillen. Hij zit in mijn kont. Dat monster kan er niet in. AI, ai, hij zit er wel in. Ik voel dat er een stuk in zit. Hij is veel te groot. Hij begint te bewegen. O nu zit hij er helemaal in..... Zo is het beter hij trekt hem er weer uit. ...neeeeee, hij stopt hem er nu helemaal in.....Hij begint me nu in mij kont te neuken. Ik ben te nauw, dat gaat niet, ik moet meer open. Dat roepend zette Nancy haar benen nog wat v erder zodat ze wat verder open kwam. Het hielp een beetje, maar dat ding dat in haar stak was geweldig groot. Ze voelde dat Howie flink in en uit haar schoof Iedere haal leek steeds makkelijker te gaan. Nancy probeerde een houding aan te nemen dat ze zich zo goed mogelijk opende. Ineens haalde Howie uit en stopte terwijl hij helemaal in haar zat. Nancy wilde net wat zeggen als Bink de microfoon voor haar hield. En vroeg hoe ze zich voelde. Nancy wilde gillen maar kon het niet meer. Zachtjes prevelde ze: zorg ervoor dat hij hem weer uit mijn kont haalt. Hij is te groot. Bink zei dat hij er niets aan kon doen, maar dat Howie er veel plezier aan beleefde. Maar hij heeft me toch al lang genoeg in mijn kont geneukt, zei ze. Bink gaf simpel als antwoord, dat de maximale tijd nog niet voorbij was en dat de interviewtijd niet meetelde. Zodra wij klaar zijn met dit interview gaat hij weer verder met het neuken van jouw mooie kontje. Zullen we maar verder gaan? Nancy knikte, dan zou het ook sneller voorbij gaan. Ze werd zo erg uitgerekt. Ze kreeg last van de houding waarin ze stond. Nadat ze had geknikt zei Bink wat ze moest doen. Geef aan het publiek een eens mooie beschrijving wat je doet en hoe het voelt, die penis van Howie in je kont. Daarna vraag je vriendelijk of Howie wil verder neuken. Nancy zei dat het in orde was. Ze wilde alles doen om er maar zo snelmogelijk vanaf te zijn. Nancy haalde diep adem en sprak in de microfoon. Ik lig hier voorover met de penis van Howie in mijn kont. Hij beweegt nu niet. Hij heeft hem wel helemaal bij mij naar binnen geschoven. Hij is te groot en het voelt of hij mij helemaal uitscheurt. En nu voel ik hem weer bewegen in mijn anus. Het is ongelofelijk hoe diep ik hem in mij voel. En zeg hem nu dat we verder gaan. Bink knikte minzaam naar Nancy. Ze wachtte totdat het verder zou gaan maar er gebeurde niets. Waarom bewoog hij niet. Ineens herinnerde zij zich, dat ze het vriendelijk moest vragen. Ze moest dat vreselijke verzoek doen. Als ze dat moest doen, dan deed ze dat maar, dit moest stoppen. Ze draaide zich weer naar de microfoon en zei, alstublieft meneer, wilt U Howie vragen of hij verder wil gaan met mijn kontje te neuken. Nancy zag Bink weglopen en even later voelde ze weer beweging in haarkont. Nancy slaakte een zucht van verlichting Dat ding ging als een wilde in en uit haar kont Het leek wel uren te duren maar dat was toch niet zo. Ineens met een plop, werd het vreselijke ding eruit getrokken. Ze liet zich uitgeput op de grond zakken, ze voelde zich helemaal uitgewoond. Howie had rustig met zijn pik in Nancy gestaan totdat het interviewgedaan was. Het was heerlijk, zo gewoon staan. Bink kwam weer terug bij Howie en gaf een teken om verder te gaan. Hij begon dat strakke kontje weer lekker te naaien. Wat was dat fijn. Dit gevoel wilde hij niet meer over laten gaan. Hij kon zo wel uren doornaaien. Ineens tikte Bink hem op zijn schouder. Zonder te stoppen keek hij naar Bink. Je bent over de toegelaten tijd en je bent niet klaargekomen. Je moet terugtrekken. Teleurgesteld trok Howie hem er weer met een plop uit. Bink kondigde aan dat omdat Howie het kontje van Nancy niet had volgespoten, Nancy bij de volgende tegenprestatie een keuzemogelijkheid kreeg. Bink keek naar Nancy, die langzaam weer van de grond omhoog kwam. Daarna kondigde hij spel 15 aan. Howie stond klaar om de volgende ronde te spelen. Tot nu was het de beste dag van zijn leven geweest. Toen hij begon, vond hij het erg vervelend om naakt voor het publiek te staan. Maar dat het al zoveel lol gebracht had, had hij niet verwacht en dat naakt zijn deed helemaal niet meer toe. Nancy, van haar kant wist niet meer wat ze er van moest denken. Ze was er zo zeker van dat ze Gods plan gekend had. Maar niets was zo gelopen als ze verwacht had. Ze kon nog steeds niet geloven dat ze al drie keer geneukt was, eerst door Howie, dan door die kleine griezel en tenslotte door Howie in haar kont. Maar het allerergste was dat ze het had laten gebeuren. Ze was zelfs al een keer klaar gekomen, dus het leek echt of een deel van haar het soms fijn vond. Onder het lopen begon ze met zichzelf te discussiëren. Was God haar aan het straffen omdat ze maar probeerde te denken wat hij met haar voorhad. Was Hij haar aan het testen om te zien, of ze Zijn wensen kon doorstaan. Nancy wist het echt niet, maar ze was bang dat als deze testen zouden doorgaan, dat Hij haar zou ontvallen.

Na een korte wandeling kwamen ze aan het einde van het pad. Nancy besloot het maar zo te laten komen als het kwam, aan wat haar nu nog boven haar hoofd hing, wilde ze maar liever niet aan denken. Ze zou niet meer denken aan wat God met haar voorhad, ze zou Zijn wil accepteren, wat het ook was. Het enige wat ze nog kon doen was een wanhopig gebedje naar boven sturen. Aan het einde van het pad lag weer een ovale baan. Maar deze was groter als de vorige en geasfalteerd. Op een van de rechte stukken was een finishlijn getrokken, en daarvoor stonden twee gocarts. Bink gaf ze allebei een helm en gaf uitleg. Het werd een gewone simpele race. Ze moesten 5 ronden rijden en diegene die het eerst over de finish kwam, had gewonnen. De enige uitzondering was dat als er een door toedoen van de ander uit de baan ging, dat dan de veroorzaker zou worden gediskwalificeerd. Beide deelnemers stapten in de carts, deden hun riemen vast en wachten op het startsignaal. Bink liep naar een plaats naast de finish en deed het rode licht aan. Dan werd het licht groen en ze konden vertrekken. Geen van beide spelers waren experts in cart racing, maar als kind hadden ze wel eens met een cart gereden. Nancy en Howie vertrokken zo snel ze konden en Howie nam gelijk de koppositie. De eerste ronde ging gelijk op, beide spelers beloerden elkaar en Nancy probeerde een gaatje te vinden. Ook ronde twee en drie gingen in deze volgorde. Toen Nancy de vierde ronde inging begon ze wanhopig te worden. Ze wist wat er op het spel stond als ze dit spel zou verliezen. In de derde bocht probeerde Nancy het en trok heel kort de bocht in. Al slippend lukte het haar om langs Howie te komen. Op het moment dat ze de finish passeerden, lag Nancy een hele lengte voor op Howie. Nu was het alleen nog zaak om in de laatste ronde deze voorsprong vastte houden. Na de tweede bocht lag Nancy nog steeds aan kop. Ze gingen nu op de derde bocht af en Howie wist dat hij nog iets moest proberen om er langs te komen. Op ging het naar bocht 4. Howie stuurde naar de buitenkant van de bocht om te proberen om er langs te komen. Nancy zag dit in haar ooghoeken gebeuren en stuurde ook die richting uit om dit te voorkomen. Daar had Howie op gewacht, hij stuurde gelijk naar de binnenkant en schoot Nancy in de binnenbocht voorbij. Nog voordat Nancy had kunnen bijsturen was Howie op het rechte eind voor haar en over de eindstreep. Howie remde en sprong uit de wagen. Hij deed zijn helm af gooide die inde lucht en begon met zijn armen in de lucht een soort indianendans. Ineens realiseerde hij zich, dat hij naakt was en dat dit een stom gezicht moest zijn. Maar dat kon hem geen barst schelen. Nancy liet haar wagen gewoon uitrollen. Toen hij stil stond bleef zegewoon zitten. Was ze nu zo dom geweest, in de laatste bocht? Ze bad dat dit alles alleen maar een boze droom zou zijn en dat ze dadelijk wakker zou worden. Maar er gebeurde niets. Uiteindelijk maakte ze haar gordel los en stapte uit het wagentje. Ze liet haar helm op de grond vallen en liep van de baan af. Bink nam haar mee, gaf Howie een teken en samen liepen ze weer terug naar het hoofdterrein. Nancy schudde haar hoofd. Wat wil God eigenlijk van haar, en wat wilt Hij wat ze doet? Terug op het hoofdveld liepen ze gelijk door naar de tribune. Carol kondigde aan dat Howie had gewonnen, en ook deze keer gaf het dezelfde reactie van het publiek.Staande op de banken werd Howie als een held toegejuicht. Er werden al spandoeken opgehouden met neuk haar erop. Howie kon zijn ogen niet geloven, wat een verschil met het begin van de wedstrijd. Hij gooide zijn armen nog eens in de lucht met een overwinningsgebaar. Hij voelde zich onoverwinnelijk. Nancy stond er maar meewarig naar te kijken. Wat is er toch leuk aan om telkens weer genomen te worden. Het is toch gewoon benen open, in en uit en dan weer eraf. Alleen plakt het. Is het nu zo leuk om zo iets te zien. Bink nam het weer over en kondigde de regels aan. Omdat Howie bij de vorige ronde niet was klaargekomen in haar kont, kreeg Nancy nu een keuze uit twee mogelijkheden. Howie moest een ronde wachten om weer op krachten te komen. Hij mag dan weer meedoen met het publiek. Nancy mag nu kiezen, ofwel iemand uit het publiek nemen en er net zolang op rijden totdat ze klaar is, komt de man eerder klaar dan moet ze een nieuwe uitzoeken, net zolang totdat ze klaar is, of door iemand uit het publiek in haar kont worden genaaid. Nancy begon te duizelen. Ze moest het nu niet alleen ondergaan, ze moest zichzelf nu actief neuken en nog publiekelijk klaarkomen. Nee, dat kan niet, dat is te erg. Maar in haar kont vond ze nog erger. Dat was echt niet lekker. Howie had haar al een keer klaar geneukt. Ze zuchtte en keek naar Bink. Die hield de microfoon al bij Nancy en vroeg wat haar keuze was? Ze moest kiezen, anders werd ze op dat vreselijke paard vastgebonden en ruw genomen. Zachtjes mompelde ze tegen Bink dat ze dan wel iemand zou gaan zoeken. Bink vroeg haar om het wat luider te herhalen, want het publiek had het niet verstaan. Iets harder zei ze dat ze er wel eentje zou gaan halen. Waarvoor ga je iemand halen, vroeg Bink, wil je het publiek dat zeggen. Ik ga iemand uit het publiek halen, waar ik op kan rijden.

Hoe ga je rijden, vroeg Bink. Ik ga op hem rijden net zolang totdat ik klaar kom, zei Nancy omzichtig. Het publiek werd bij ieder antwoord wilder en wilder en na haar laatste woorden stonden ze op de banken te juichen en aar zichzelf te wijzen. Tegenover Nancy zaten 2000 uitzinnige mannen die allemaal vrijwilliger waren. Nancy vond het vreselijk. Zo veel uitzinnige mannen, die zich allemaal al verlekkeren aan haar naakte lichaam, en dan nu er een uitzoeken die zij moest neuken. Ze stond voor een dilemma en toch niet. Haar kont was uitgesloten, dan maar eentje uit het publiek, dan maar gewoon in haar kutje. Maar wel een met zelfbeheersing. Stel je voor dat hij te snel klaar kwam, moest ze nog een keernaar die joelende menigte. En dan die etter van een Bink met zijn vragen. Hij had toch gezegd wat er moest gebeuren, waarom dan al die stomme vragen. Nu leek het net of ze zelf ook wilde en dat was niet zo. Maar ze had Hem beloofd alles met ere te dragen. Ze liep naar de tribune toe, maar die maakte zoveel lawaai dat ze terugdeinsde van schrik. Bink liep naar haar toe en zei dat ze toch echt nu in actie moest komen, anders werd het deel twee. Nancy pakte al haar moed samen en liep richting publiek. Een paar meter voor de tribune stopte ze en keek wanhopig om haar heen. Wie moest ze nemen, wie was een heer. In pure wanhoop wees ze maar eentje aan op de tweede rij, die er redelijk voor haar uitzag. Carol kwam gelijk in actie en met wiebelende borsten liep ze naar de persoon toe. Steven zag zijn grootste wens in vervulling gaan. Hij had een kaartje gekregen van zijn vriendenclub. Hij kende de show pas kort maar was er gelijk door gefascineerd geraakt. Hij had er zijn vrienden over verteld en gezegd dat hij daar wel bij zou willen zijn. En het liefste die stoot een flinke beurt gegeven. Daar kwam al snel een weddenschap van. Hij kreeg een kaartje van zijn vrienden en als hij er in slaagde om actief in beeld te komen, dan betaalde ze ook nog zijn verblijf. En zijn wens kwam nu dubbel uit, hij mocht die blonde stoot neuken of liever werd erdoor geneukt en alles werd voor hem betaald. Carol liep naar hem toe, pakte zijn hand en voerde hem de tribune africhting Nancy en Bink. Voor de tribune begon ze hem uit te leden en ook Steven nam de gelegenheid te baat om aan de geweldige tieten van Carol te zitten. Ze waren te groot om zijn handen eronder te krijgen terwijl ze hem aan het uitkleden was, maar hij pakte simpelweg haar tepels en trok de tieten daaraan omhoog. Het liefste had Carol hem een klap voor zijn kop gegeven daarvoor, maar ze moest net doen of ze het lekker vond. Wat een baan dacht ze, gelukkig betaalt het goed. Bink liep naar Steven toe en legde hem uit wat er van hem verwacht werd.Hij moest op de grond gaan liggen op zijn rug met zijn voeten naar het publiek. Verder moest hij zijn handen thuishouden en zorgen dat het belangrijkste recht overeind stond. Gebruikte hij zijn handen dan was het over en werd hij vervangen. Nancy stond dit alles met grote ogen aan te kijken. Wat een gedoe, dat mensen dat leuk vonden. Bink kwam naar haar toegelopen en vertelde wat hij van haar verwachtte. Ze moest met haar gezicht naar het publiek recht op Steven gaan zitten, dus met haar rug naar Steven toe. Ze moest zijn penis duidelijk zichtbaar voor iedereen bij haar naar binnen stoppen en op hem gaar rijden net zolang totdat ze klaar kwam. Was Steven eerst, dan moest ze een nieuwe gaan zoeken. Omdat ze met haar rug naar hem zat kon ze niet zien hoe ver hij was. Verrukt ging Steven op de grond liggen. Eerst met die gigantische tieten van Carol gespeeld en nu gaat die blonde zich over zijn lekkerste deel laten zakken. Hij lag vol spanning te wachten, veel spanning. Nancy liep naar hem toe en ging schrijlings op hem zitten, met haar rug naar hem toe en dus met het gezicht naar het publiek. Bink stond gelijk naast haar met zijn microfoon en vroeg haar of ze zich erop verheugde om Steven te neuken. Omdat ze al eens had proberen te liegen dacht ze gelijk aan wat de straf kon zijn op onwaarheden. Beter dit dan in mijn kont zei ze, verder hoop ik dat het zo gedaan is. Dat ligt aan jezelf kindje zei Bink nog met een grijns en wenkte de camera die dichtbij stond. Deze werd tussen de voeten van Steven gezet en zo zag de hele wereld hoe Nancy de penis van Steven pakte en die langzaam naar haar kutje bracht. Ze bewoog hem even heen en weer en met een zucht liet ze zich op hem zakken. Gelukkig is hij niet zo groot als die van Howie dacht Nancy nog, terwijl ze hem bij haar naar binnen voelde glijden. Ze voelde zich schuldig, naast het feit dat ze zich vreselijk opgelaten voelde omdat ze zo open en bloot voor het publiek met zelfs een camera op haar kut gericht met de penis van Stefan erin, maar een ander deel stuurde al tekenen naar haar toe dat het een lekker gevoel was. Voorzichtig begon ze te bewegen. Dan richtte ze zich helemaal rechtop en begon op hem te rijden. Het publiek had zo een geweldig zicht op de neukende Nancy.

Haar borsten wiebelden heen en weer. Nog een schietgebedje naar de Heer en dan besloot ze zich om er helemaal op te concentreren, dan zou het vlug over zijn. Steven zag zijn stijve tot aan de wortel bij Nancy naar binnen glijden.Wat een lekker gevoel, een heerlijk kutje. Ze bleef nog even voorover hangen en dan zag hij, dat ze haar rug rechtte en zo op hem begon te rijden. Ze was niet meer zo nauw na al die andere neukpartijen, zelfs extra vochtig, maar lekker was het wel. Hij hoopte dat hij het even kon volhouden. Nancy merkte dat ze door al die vorige smeringen er te weinig van voelde om echt tot een orgasme te komen. Langzaam begon ze haar kutspieren samen te trekken om zo meer gevoel te krijgen. Ja, dat werkt, het gevoel begint te komen. Ze begon nog wilder te bewegen en ze kneep haar ogen dicht om niet te worden afgeleid door het juichende publiek. Plotseling bemerkte ze een verandering in haar kut en hoorde ze een kreun. Steven voelde ineens dat Nancy met haar kutspieren begon te knijpen. O wat lekker was dat. Dit werd hem te veel. Een beeldschoon blond wijf zat hem te naaien en in zijn pik te knijpen. Nee, dat is te snel, ik koooom. Ineens begon alles bij hem te borrelen, hij begon te spuiten en grommend kwam hij klaar. Nancy merkte dat Bink naar haar toekwam en een teken gaf om te stoppen.Hij pakte de microfoon en vroeg haar, hoe ze het vond dat ze net Steven had klaar geneukt. Als beloning mocht ze er nu nog een gaan uitzoeken. Nancy keek hem verschrikt aan, ze was er bijna geweest en nu was alles tevergeefs. Die stommeling, had hij dan geen beheersing. Bink gaf aan dat ze overeind moest komen. Druppend uit haar kut stond ze op en liep weer naar het publiek. Wat was ze aan het doen. Ze had net voor het eerst in haar leven een man klaar geneukt en nu moet ze gelijk er nog een uitzoeken. Ze vond het vernederend om zo met een lekkende kut voor de mensen te staan. Geef die eerste maar zij ze om er snel van af te zijn. Zo hoefde ze niet dichterbij te komen. Het verhaal van Steven herhaalde zich, alleen heette hij nu Jan. Na een ronde trekken aan de tieten van Carol ging hij op de grond liggen en Nancy liet zich over hem zakken. Ze kneep gelijk haar ogen dicht, greep tussen haar benen en liet zich op Jan zakken. Jan had een veel dikkere stijve en deze voelde ze goed. Ze ging recht zitten en begon gelijk op hem te rijden. Deze keer hebben ze haar niet dacht ze en een hand ging naar beneden naar haar klitje. Al wrijvend bereed ze Jan zijn pik. Na een paar minuten voelde ze dat het zover was. Ze begon steeds wilder te hijgen en met een gil kwam ze klaar op de pik van Jan. Jan lag eigenlijk net te genieten van het wilde gedrag van Nancy toen hij merkte, dat ze klaarkwam. Hij wist dat nu het leuke voor hem kwam. Gelijk na de gil van Nancy pakte hij haar borsten vast, trok haar iets omhoog en begon haar van onderen snel te neuken. Hij wist dat hij snel moest zijn, voordat ze zich van hem losmaakte. Wat was ze lekker, druipend van alle soorten geil en toch lekker nauw. Hij voelde het opkomen, nog even vlug doorstoten en ja, met een zucht leegde hij zijn zak in haar. Nancy voelde het orgasme door haar heen schieten. Ze trilde en liet zich wat voorover vallen op haar handen en bleef zo uitgeput zitten Langs de zijkant voelde ze handen naar haar borsten grijpen en de man onder haar begon haar te neuken. Nee, dat kan toch niet dacht ze, ik moet eraf. Maar ze was te leeg om snel te reageren. Terwijl ze de kracht bijeen zocht om overeind te komen voelde ze hoe hij in haar klaar kwam. Volgespoten liet ze zich van hem afrollen en ging op haar rug op de grond liggen. Ze voelde hoe er van alles uit haar kut liep. Ze deed voorzichtig haar ogen weer open en zag op het grote tv-scherm, hoe haar kut langzaam leegliep. Verschrikt deed ze haar benen weer bij elkaar en probeerde weer op te staan. De tweede poging lukte. Wankelend liep ze naar de spelleiding. Ze voelde hoe alles langs haarbenen naar beneden liep, haar geil en dat van twee mannen, ...... twee mannen, o mijn god, ze was nu twee keer geneukt en was zelf ook klaar gekomen, voor al die mensen en camera's. Hoe ver kon ze nog zinken. Wat wilde Hij toch van haar, dat kon toch niet zijn wil zijn, of wel soms. Bink wees hen richting pad 17. Dit pad eindigde op een open plek, met helemaal niets. Nancy keek vreemd om zich heen, wat moesten ze hier? Ze kon zich niet herinneren welk spel nu kwam en wat ze moesten doen. Het was een heel simpel spelletje, gewoon schaar-steen-papier. De spelleider vroeg aan beiden of ze het spel kenden, en ze knikten allebei. Dan spelen we de eenvoudige versie. Ik zeg 1-2-3 nu. Jullie houden je hand in een schaar, steen of papier. De eerste speler die drie spelletjes heeft gewonnen, heeft deze ronde gewonnen. Howie stond al klaar om te beginnen, maar Nancy was nog bezig met wat er net gebeurd was. Ze dacht er nog aan en aan wat haar te wachten stond als ze dit zou verliezen. Nancy haalde nog eens diep adem en probeerde zich te concentreren. Ze was niet zeker, wat een goede techniek zou zijn bij dit spel, maar ze wist zeker, dat ze zich goed moest concentreren, om een resultaat te behalen. Zodra Nancy en Howie aangaven, dat ze er voor klaar waren, begon Bink met het spel. Bink riep een twee drie nu. Howie bewoog zijn hand als papier, Hij keek naar Nancy en zag daar het schaarsymbool. 1-0 voor Nancy. De volgende ronde hadden ze allebei schaar, Howie dacht de zaak te herhalen. Zodra Bink weer het teken gaf, gaf hij weer schaar, Nancy had nu papier. 1-1 Bink telde weer af en deze keer gaf Howie steen. Hij zag dat Nancy schaar had. De stand was nu 2-1 voor Howie. Zou het helpen om weer hetzelfde te doen. Wat zou een goede tactiek zijn. Hij besloot om met schaar te komen. Voorzichtig keek hij naar Nancy, ze had papier. Even wachtte Howie, dan stak hij zijn armen in de lucht, hij had weer gewonnen. En de tegenprestatie, dat was iets om zeker naar uit te kijken. Nancy keek naar haar hand, wat klopte er niet met haar hele tactiek. Ze had zich toch goed geconcentreerd, wat was er dan fout gegaan. Langzaam begon de waarheid tot haar door te dringen. Wat er net gebeurd was, was het ergste nog niet. Nu zou de door drie man genomen worden of was er nog een ontsnappingsmogelijkheid. Bink en Howie waren al vrolijk pratend onderweg naar het hoofdveld. Thing 1 stond voor de zekerheid naast haar om haar te vangen, mocht ze een andere kant uit willen. Ze draaide zich met alle krachten die ze nog had om en liep weer in de richting van het hoofdveld, het onvermijdelijke tegemoet. Zodra de heren al op het terrein waren, kondigde Carol al snel aan dat Howie had gewonnen.

Zo had Bink niet de kans om aan haar te zitten, maar moest hij zich met de show bemoeien. Nancy kwam nu ook langzaam het veld opgelopen en liep op Bink en Howie af. Bink gaf nu aan dat Nancy haar een na laatste tegenprestatie moest leveren, ofwel een vrijwillige pijppartij volgens bepaalde extra regels, dan wel vastgebonden in alle gaten geneukt worden. Nancy sprong eerst een gat in de lucht; die groepsverkrachting ging niet door, ze zou gelijk meewerken aan het pijpen dan kwam hij tenminste niet klaar in haar .....mond. Ineens drong het tot haar door, Howie ging haar naaien in haar mond, ze moest hem met haar mond klaarmaken en niet alleen dat. Bink begon gelijk met het uitleggen van het gebeuren. Ze moest voor Howie knielen, en hem zo afzuigen en met haar tong werken, dat hij klaar kwam in haar mond. Nancy moest alles in haar mond opvangen totdat Howie helemaal uitgespoten was, er mocht niets verloren gaan. Daarna moest ze haar mond openen en aan de camera haar mond vol sperma tonen. Vervolgens mocht ze haar mond sluiten en moest ze alles doorslikken. Als bewijs moest ze daarna haar lege mond weer tonen aan de camera. Als ze dit niet goed deed zou ze alsnog in drie gaten geneukt worden. Bink vroeg nog een keer aan Nancy, of ze de regels begrepen had en Nancy knikte gelaten van ja. Howie liep naar de plek waar Nancy op haar knieën zat. Ze zag zijn penisvoor haar gezicht. Ze pakte hem met haar rechterhand beet, en bracht hem vlak voor haar mond. Daarna kneep ze haar ogen stijf dicht en zoog hem naar binnen. Op het moment dat Nancy hem naar binnen zoog, was hij nog redelijk zacht. Ze kreeg hem gemakkelijk helemaal in haar mond. Maar zodra ze er echt aan begon te zuigen hoorde ze Howie kreunen en begon hij snel te groeien. Ze kon niet geloven wat ze aan het doen was. Howie had zijn penis in haar mond gestoken en ze ging er vrijwillig net zolang aan zuigen en likken totdat hij klaarkwam in haar mond. En niet alleen dat, ze ging het ook nog doorslikken. Nancy zoog aan Howie zijn monster en likte eraan dat het een lieve lustwas. Het smaakte niet eens zo slecht, maar het idee wat ze aan het doen was, daar kreeg ze koude rillingen van. Ze probeerde zich alleen maar te concentreren op wat ze aan het doen was, en er niet aan te denken wat er dadelijk in haar mond zou gebeuren. Ze zoog en ze zoog, en terwijl ze dit deed begon Howie steeds harder te kreunen. Howie voelde zich in de zevende pijphemel. Nancy haar mond voelde zolekker aan. Hij probeerde om het grote gebeuren zo lang mogelijk uit te stellen, dit was zo lekker. Hij probeerde ergens anders aan te denken, maar dat lekkere mondje deed zoveel fijne dingen. Ineens voelde hij dat Nancy iets heel speciaal deed met haar tong en hij wist dat hij het niet lang meer kan houden. Nancy voelde dat de penis van Howie begon te kloppen. Ze wist wat haar nu stond te wachten en het liefste had ze dat vreselijke ding nu uitgespuugd. Maar ze had God beloofd dat ze alles zou doen wat Hij voor haar in petto had. Maar bovendien zo werd ze weer niet in haar kont genaaid. Dus ze wist wat haar te doen stond. Ze likte met haar tong hem helemaal af terwijl ze hem goed in haar mond hield. Dat was het. Op het moment dat Howie haar tong er over heen voelde gaan werd het hem te veel. Het was het beste en hemelse gevoel wat hij ooit had ervaren. Gelijk daarna zoog Nancy hard aan zijn pik en hij kwam klaar. Hij bleef maar spuiten en dat mondje maar zuigen. Nancy zoog hard en hoorde Howie kermen. Een ogenblik later belandde de eerste straal in haar mond. Het was dik, warm en zout. Ze kreeg geen kans om op die straal te reageren. Straal na straal werd in haar mond geblazen. Nancy had dit nog nooit gedaan en ze wist niet hoe lang ze nog moest zuigen. Haar mond zat helemaal vol met sperma en de pik van Howie was aan het verschrompelen. Maar Nancy bleef er maar op zuigen, ze nam geen enkel risico, anders ..... Het was ongelofelijk heerlijk. Howie had zoiets nog nooit ervaren. Nancy zoog hem helemaal droog. Zijn apparaat was helemaal slap, maar hij zat nog steeds in Nancy haar lekkere mondje en ze bleef maar zuigen. Howie wist niet zeker wat de regels hierover zeiden, maar hij was van plan hem zo lang mogelijk in dat lekkere mondje te laten zitten.

Maar helaas tikte Bink hem op de schouder en zei dat het gedaan was. Zo voorzichtig en langzaam mogelijk trok hij zich uit dat voortreffelijke mondje terug. Toen hij naar beneden keek zag hij Nancy daar op haar knieën zitten met haar mond open. Howie stak hem er gelijk weer terug in en tot zijn verbazing begon Nancy gelijk weer te zuigen. Howie genoot van deze gestolen seconden, maar Bink kwam gelijk ertussen en meldde dat het toch echt gedaan was. Hij trok zich weer terug en deed een paar stappen terug. Nancy probeerde zich te herinneren wat ze nu moest doen. O ja, ze moest haar mond open doen zodat de camera kon zien dat hij vol zat met sperma. Ze zocht de camera en opende haar mond. Het publiek begon hard te klappen en te juichen. Op de schermen was haar geopende mond goed te zien met alle slierten sperma. Ineens drong het tot haar door wat ze aan het doen was. Ze had haar mond vol met sperma van een of andere kerel, en liet dit nu aan de hele wereld zien. Het spul smaakte niet eens zo heel slecht, maat het was plakkering en nu ook koud geworden. Het werd echt heel erg. Na een tijdje zei Bink tegen haar, dat ze haar mond mocht sluiten en alles doorslikken. Doorslikken?????? Opeens drong het tot haar door wat men verwachtte wat ze nu moest gaan doen. Ze moest dat goedje in haar mond doorslikken. Ze verwachtte dat ze dit alles naar haar maag zou geleiden. En zo niet, dan begon de nachtmerrie voor haar. Ze deed een schietgebedje dat ze niet gelijk zou gaan overgeven en slikte. Weg was het. Ze deed haar mond weer open en het publiek begon weer te juichen, alles was weg, haar mond was leeg. Nancy kwam langzaam overeind. Ze wist niet wat ze moest denken. Ze voelde zich vreselijk omdat er geen hulp van Boven was gekomen. Maar ze had nog andere gedachten. Ondanks het feit, dat ze bij zichzelf dacht dat ze alle tegenprestaties verschrikkelijk zou vinden, voelde ze nu steeds meer het gevoel opkomen, dat het fijn was. Dat het lekker was, dat ze meer wilde. Ze probeerde te voelen waar dat vandaan kwam. Alles wat ze had gedaan, zou zonde zijn geweest, maar God had haar er niet tegen beschermd, integendeel hij had al deze beproevingen laten gebeuren. Maar nu ineens drong het tot haar door dat het geen beproevingen waren. God wilde haar laten weten dat seks een gift van hem was. Met seks kon men hem eren natuurlijk. Dat was de boodschap die ze had gekregen. Verheugd liep ze weer naar de andere heren op het middenterrein. Nu wist ze het.God liet haar veel geld winnen en leerde haar gelijk ook de geneugten van het vlees. Ze vond het bijna jammer dat ze zo weinig had genoten van alle zaken. Howie had haar heerlijk geneukt, dat durfde ze nu toegeven, ze mocht het ook, dat wist ze nu zeker. Als ze terug thuis zou zijn, zou ze de wil van God uitvoeren. Ze zou haar studie afmaken en zo vaak mogelijk met zo veel mogelijk mannen lekkere dingen doen. Al haar gaten waren nu welkom voor iedereen. Ze wist het zeker: looft de heer en laat je nemen en geef. Wat was de laatste prestatie, o ja ze wist het weer. Ze voelde zich al nat worden bij het idee, het uiterste ultieme orgasme. Maar ze wilde ook nog proberen of ze geld kon verdienen. Ze was al denkend aangekomen bij Bink en die kondigde het volgende spel aan. Pad 18 leidde naar een open terrein. Ook daar stond een grote kist. Uit de kist kwamen twee Amerikaanse voetballen, nog puntiger dan een rugby bal. Hij gaf ze allebei een bal. De wedstrijd was heel eenvoudig. Ieder mocht drie keer schieten en wie het verst kwam had gewonnen. En om het eerlijk te laten verlopen tussen de seksen kreeg de vrouw een voorsprong van 20 meter. Nancy hoopte, dat Howie niet zo goed zou zijn in dat schieten. Zij had mooie maar sterke benen, maar ze had nog nooit met zo een vreemde bal geschoten. Verder had ze wat last van het feit dat alles nog tussen haar benen plakte, en dat kon wel tegen werken. Howie wist zeker, dat hij dit niet ging redden. Hij had misschien tweekeer in zijn hele leven tegen zo een bal geschopt, en dat was een ramp geweest. De bal was nooit ver weg geraakt. Omdat hij eerst mocht besloot hij om gewoon de bal een geweldige trap te geven en dan maar kijken wat er van kwam. Howie zette zich klaar voor het eerste schot. Hij raakte de bal totaalverkeerd en deze vloog naar rechts. De tweede poging was nog slechter, hij schopte echt langs de bal en deze bewoog maar een klein beetje. Howie zette zich schrap voor zijn laatste poging. Als hij hier niets iets fatsoenlijks mee deed, konden ze al gaan teruglopen, Nancy won dan zonder problemen. Hij nam een aanloop en schoot, in de grond. De bal huppelde een beetje vooruit. Nancy legde haar bal klaar. Bink gaf al aan dat ze zich geen zorgen hoefde te maken. Alles wat ze hoefde te doen was de bal slechts een paar meter vooruit te schieten en ze had gewonnen. Ze gaf hem een klein schopje en de bal vloog een paar meter weg. Bink riep gelijk dat Nancy deze ronde had gewonnen.

Nog twee ronden dacht Nancy, fietsen en hardlopen. Ineens wist ze niet wat ze er van moest denken, ze winnen om het geld of toch een keertje verliezen? Als alles gewoon zou lopen zou ze allebei de ronden moeten winnen, toch eens over denken. De deelnemers en Bink kwamen weer bij het hoofdveld. Voor het eerst voelde Nancy een twinkeling door haar heen gaan toen ze zich realiseerde dat ze daar naakt voor zoveel mensen stond. Ze voelde zich ineens geil worden in plaats van schaamte. Een heel lekker gevoel was dat. Men keek naar haar met lust en ze vond dat fijn. Haar tepels begonnen hard te worden en het gevoel begon steeds harder te kriebelen. Ze zag dat Bink weer naar Carol toe liep en met haar tieten begon te zwaaien. Bink zei tegen Carol dat ze de resultaten van de 18e ronde bekend moest maken. Carol riep af dat Nancy deze ronde had gewonnen, en het publiek begon weer te joelen. Zowel wegens het feit dat de slotvoorstelling nog niet begon maar ook omdat Bink ondertussen maar met de tieten van Carol aan het zwaaien was. Nancy voelde haar handen langs haar lichaam glijden en ze stelde zich voor dat Howie nu haar borsten zou pakken. Ze zou het lekker vinden, ze mocht er nu aan toegeven. Ineens hoorde ze op de achtergrond dat het voorlaatste spel werd aangekondigd. Hij gaf nog een zwaai aan de tieten van Carol en liep naar pad 19. Daar aan het einde lag een houten baan. Deze leek erg op de skater baan, maar was wel een stuk langer, bijna zo lang als de cartbaan. Op de baan stonden twee fietsen. Iedere speler kreeg een helm en het spel werd uitgelegd. De race ging over 5 ronden voor de man en 4 voor de vrouw. Wie het eerste zijn afstand had afgelegd had gewonnen. Als je viel, moest je gewoon weer opstaan en verder gaan. Maar als je de tegenstander ten val bracht had je zelf verloren. Bink gaf aan dat ze op de fietsen konden klimmen. Klaar voor de start, af. Nancy sprong op haar fiets en was vertrokken. Ze fietste al van af het moment dat ze kon lopen. Ondanks het feit dat ze nooit op een fiets aan een race had meegedaan, dacht ze wel dat ze deze race kon winnen. Ze was blij dat ze gelijk aan kop lag bij deze race, dat gaf haar een veilig gevoel, je wist nooit of die Howie er gelijk weer vanaf lag. Howie echter had ook veel vertrouwen in deze race. Als kind had hij veel gefietst in de buurt. Hij vond dat hij eigenlijk goed kon fietsen, maar zag er wel een beetje tegen op of hij een hele ronde kon goedmaken. Maar opgepast, de start was een beetje gevaarlijk. Als hij op de fiets klom kon hij wat edele delen van hem beschadigen. Dus startte hij wat voorzichtig. Op het eerste gezicht waren Howie en Nancy aan elkaar gewaagd. Nancy lag een klein stukje voor op Howie en ze wist dat dit een groot voordeel was. Zij gaf geen kansen weg en hij moest haar 2 keer inhalen. En ze wilde het geld verdienen. Howie keek maar tegen de achterkant van Nancy aan. Wat een lekker kontje, straks zouden ze er wat insteken, maar nu wilde hij er langs. Hij kwam maar niet dichterbij, ze ging veel te hard. Hij probeerde echt super snel door de bochten te gaan, zonder te remmen, maar Nancy bleef maar voorop. Howie wist dat hij het niet ging redden, maar hij kon toch proberen om er een nette uitslag van te maken. Halverwege de derde ronde voelde Nancy, dat haar benen wel erg moe werden. Ze had niet genoeg krachten meer om zo snel te trappen. Nancy duwde zo hard mogelijk als ze kon op de pedalen, maar ze begon vaart te verliezen. Ineens werd ze ingehaald door Howie. Nu lag hij nog minder dan een ronde achter. Nancy passeerde de streep voor haar laatste ronde. Howie begon op haar in te lopen, maar hij lag toch nog zeker driekwart ronde achter op haar. Nancy voelde zich wat rustiger worden. Dat haalt hij nooit meer in. Howie zou best nog een stuk inlopen maar nooit meer zoveel. Nog een bocht en dan was ze bij de streep en was de kassa weer wat meergevuld. Howie ging net door de tweede bocht en moest nog aan zijn laatste halve ronde beginnen. Wat er toen gebeurde, werd nooit duidelijk. Misschien dat Nancy een steentje raakte, misschien lag er wat water op de baan. Wat er gebeurde was dat Nancy ineens begon te slingeren, terwijl ze over haar schouder naar Howie keek. Haar voorwiel sloeg opzij en ineens lag ze op de grond. Nancy was niet echt gewond. Het deed wel allemaal zeer. Vallen met je blote tieten op een houten baan is geen pretje. Maar er was geen tijd om daar over te denken. Snel overeind komen en weer op de fiets. Ze zat weer op de fiets en nu weer snelheid maken. Maar het was hopeloos. Tegen de tijd dat ze weer een beetje snelheid had, zoefde Howie haar voorbij. Het was gebeurd. Howie was het eerste over de finish. Howie stopte zo snel mogelijk. Dan gooide hij zijn fiets in de lucht.Hij had het voor elkaar. Het spel was afgelopen. Hij had zijn elfde spel gewonnen. Dit betekende dat het spel over was en dat hij nu automatisch het laatste spel had gewonnen. Er lag nu een check klaar voor hem van 60.000 euro. Hij had nog nooit zoveel geld bij elkaar gezien in zijn hele leven. Maar niet alleen dat, hij mocht nu regisseur en deelnemer in zijn in laatste deel van de show. Nancy haar prachtige gaten stonden nu ter beschikking. Nancy stopte haar fiets en stapte af. Ze had verloren, Howie was er met het geld vandoor. Maar dat andere konden ze haar niet meer afnemen. Laat ze maar denken, dat ze nu tegen haar wil wordt meegenomen voor iets verschrikkelijk.

Ze had er zin in, eindelijk zou ze geofferd worden voor de Heer en haar het ultieme van de vleselijke lusten aan Hem kunnen opdragen. Ze boog haar hoofd en bad een dankgebed en sprak de hoop uit, dat Hij haar gift zou aanvaarden. Ze zou zich voor Hem o zo graag openstellen en hem laten weten hoe lekker ze het ging vinden. Wat zal die kwal van een Bink opkijken als hij de microfoon onder mijn neus duwt. Hij zal andere taal horen. Ze liep iets achter de twee mannen aan richting het hoofdveld. Haarhoofd gebogen, niet omdat ze er tegen op zag maar om haar geile grijns te verbergen. Ik zal ze laten schrikken. Ze bereikten het hoofdveld en Howie danste bijna over het terrein. Nancy kwam in haar gemaakte pose het veld op. Het leek net of ze naar de slachtbank werd geleid. En in stilte dacht ze dat ze naast het komende neukfeest wat nu ging komen ook nog naar huis ging met 90.000 euro. Toen ze bij Howie kwam had ze haar gezicht weer onder controle en keek eens naar zijn gezicht. Die stond naar Bink te kijken, die wat verderop stond. Zijn handen hadden haar grote tieten weer vast en hij wees er mee naar het publiek. Ertussen had hij de microfoon geplet en zei tegen haar dat ze het spel moest afkondigen. Het publiek bulderde van het lachen. Nancy en Howie stonden verbaasd te kijken hoe Bink met Carol bezig was. Carol wachtte even totdat het weer wat rustiger was geworden en haalde dan diep adem. Het probleem was dat dit alles heel moeilijk was als er iemand haar van achteren vast had en haar tieten vasthield. Bink riep dan maar: Carol, vertel eens tegen onze spelers waar het nu tijd voor is. Carol haalde nog een paar keer adem en toen kreeg ze het eruit: HET IS TIJD VOOR HET WIEL VAN ORGASME. Zeker wel, riep Bink, waar onze mannelijke deelnemer het wiel mag bedienen en zelf de 21e plaats krijgt. Nancy's hoofd ging omhoog en een geile lach kwam op haar gezicht. Daar had ze zin in, een echte neukpartij in al haar gaten. Ze werd al doornat bij de gedachte. Thing 1 en Thing 2 kwamen met een hele stellage aangereden. Bink begon gelijk uit te leggen. Deze stellage is voor Nancy plaats te nemen. We kunnen haar als een soort rad van fortuin ronddraaien. Op 21 plaatsen staan mannen klaar om in het aanliggende deel wat van hun is erin te steken. Ze moet 7 maal in haar mond, 7 maal in haar kut en 7 maal in haar kont genaaid worden. Om die reden nodig ik nu dan ook de 20 toeschouwers met de gouden entreekaarten uit om naar hier te komen en zich te ontkleden. Op de tribune begonnen nu 20 mannen op te staan en naar beneden te komen. Ze hadden extra betaald voor goede plaatsen en voor eventuele deelname aan de laatste ronde. Eventueel, want het was al eens voorgekomen dat een vrouwelijke deelnemer eraan ontsnapt was. Maar glimmend van trots en zo geil als wat kwamen de heen aangelopen. Ze moesten zich voor de tribune uitkleden en rond de stellage gaan staan. Bink liep naar Nancy toe en vroeg met een valse grijns wat ze er van dacht om zo het lustobject te zijn van zoveel mannen. Zijn mond viel open toen hij Nancy hoorde zeggen dat ze er naar uitkeek. Ik doe het graag en vrijwillig. Nancy zag Bink al aankomen en wist dat ze hem nu zou hebben. Op zijn vraag wat ze er van dacht antwoordde ze dat ze er zin in had. Ze zou het zien als een offer aan Hem, vooral omdat ze 7 keer in al haar gaten geneukt zou worden, een heilig getal. Al het genot droeg ze op aan Hem, Hij die haar leerde te genieten. Daarna liep ze naar de stellage en kroop erop. Ze liet zich er rustig op zakken en lag in geile afwachting van wat er ging komen. Howie zag die blonde stoot naast hem staan. Wat zou het lekker zijn die weer te naaien. Hij hoopte dat ze deze keer niet zo zou tegenstribbelen. Bij het horen van haar reactie was hij heel verbaasd, maar snel kwam bij hem nog grotere lust op, als ze het lekker vond, dan zou hij haar ook laten genieten ook. Hij zag hoe ze gewillig op de stellage ging liggen en haar benen al open deed. Ze lag op haar rug en men zag zo haar glinsterende kutje in de zon, dat lag te schitteren van geilheid. Bink gaf Howie een teken dat hij de heren moest opstellen zodat iedereen aan zijn trekken kon komen. Howie ging aan de stellage staan en wist dat hij de eerste keus had. Hij wilde weer in haar lekkere kut. Hij wees iedereen zijn plaats en Bink gaf het teken dat het kon beginnen. Nancy lag in hevige afwachting totdat het zou beginnen. Ze zag op de monitor hoe ze van top tot teen in beeld werd gebracht en ze rilde gewoon van geiligheid. Wat lekker om een lustobject te zijn. Ze voelde hoe er mannen om haar heen kwamen staan en ineens voelde ze een vinger in haar kontje. Ze wist dat ze zich moest ontspannen en langzaam ging het nare gevoel over in een lekker gevoel. Dan werd de vinger weer weggetrokken en voelde ze dat er een eikel tegen aan drukte. Ineens floepte die erin en een hele stijve schoof zo in haar anus tot aan de wortel. Tegelijk voelde ze dat er een grote in haar kutje binnenschoof. Dat was Howie, dat had ze gezien. Dan voelde ze tegen haar wang nog een stijve.

Ze draaide haar gezicht er naar toe en hapte die gelijk naar binnen. Als op een teken begonnen ze nu alle drie haar te neuken. Door alle bewegingen had ze het wel moeilijk om die ene in haar mond te houden. Maar ze voelde de golven van genot door haar heen gaan. Ze gaf zich er nu helemaal aan over, deinde weg op haar gevoelens, o wat lekker, waarom heb ik me niet eerder laten gaan. Als vanuit het middelpunt van zichzelf voelde ze ineens de grote golf door haar lichaam trekken. Gillend kwam ze klaar. Het neuken ging maar door. Vooruit jongens spuit me vol, doe het, neuk me. Ze riep allerlei aanmoedigingen en ineens voelde ze dat de heren klaar kwamen, eerst in haar kontje, dan in haar kut en dan spoot nummer drie haar mond vol. Alle drie schoven ze uit haar. Als bij de vorige keer hield ze alles in haar mond en deed hem open. Met een grijns deze keer keek ze naar Bink die naar haar toeliep. Lekker hè, zei ze al voor hij een vraag kon stellen. Schiet op met je vragen, ik kan niet wachten op de tweede beurt. Bink stond zo verbaasd te kijken dat hij helemaal vergat om wat te vragen. Howie gaf dan maar een zwaai aan de stellage en deze begon te draaien. Zodra hij tot stilstand kwam werden opnieuw drie gaten gevuld. Howie stak zijn stijve er met een duw in. Wat was ze nat, ongelofelijk, wat een verschil met de eerste keer. Gelijk begon hij wild op haar in te stoten. Hij voelde hoe de andere twee ook begonnen. Dat prachtige lichaam van die blonde lag eronder te kronkelen en ze zuchtte en steunde dat het een lust kwam. Hij hoorde hoe ze klaar kwam en hun aanmoedigde om haar vol te spuiten. Wat was het lekker om een gewillig ding zo te neuken. Zij ballen begonnen te bruisen en voor de derde keer vandaag spoot hij alles in Nancy. Langzaam trok hij zich terug en hoorde Nancy zeggen dat ze meer wilde. Wat was die meid ineens veranderd. Vic zat achter zijn monitor en bekeek alles met de grootste verbazing.Hij had toch echt verwacht dat ze haar hadden moeten vastbinden en zo een groepsverkrachting zouden regelen. Maar hij zag nu een gewillig meisje, dat graag meewerkte aan de eerste gangbang van haar leven. En ze vond het leuk. De tweede ronde was begonnen en ze gilde van genot riep dat ze vooral door moesten gaan. Nancy dacht even dat dit de hemel moest zijn, ze voelde de ene genotgolf na de andere opkomen. De hele tijd werden haar gaten gevuld, het was zo lekker, en overal voelde ze sperma. Ze lag wild te kronkelen en wilde dat het nooit meer zou stoppen. Meer, meer, meer dat was alles wat ze wilde. Bink kwam er met zijn microfoon niet meer tussen. Een dergelijk geweld, een zo heftig klaarkomend meisje, die bijna een permanent orgasmen had, het was te veel voor hem. Deze apotheose van de show was nog nooit zo geweest. Meestal was het een gedwongen zaak, zo vrijwillig had nog nooit iemand meegedaan. Hij liep naar Carol en ging weer achter haar staan. Hij voelde dat haar tepels al hard waren van het kijken naar de show. Ze waren al aan ronde 5 en ze bleef maar roepen om meer. Ineens greep Bink het slipje van Carol en trok het kapot. Voordat ze wist wat er gebeurde had hij haar al op handen en voeten geduwd en schoof zijn stijve en al lekkende pik bij haar naar binnen. Gelukkig hadden de camera's alleen aandacht voor Nancy, anders hadden ze nog een stom tafereeltje gehad. Na zes slagen spoot hij Carol al vol. De zevende ronde was afgelopen en voldaan en helemaal gevuld met sperma lag Nancy op de stellage. Dit was het einde, de hemel op aarde, wat een geschenk. Ze stuurde snel een gebedje naar boven van dank. Ze zou deze manier van eren van de Heer in ere houden en het nog vaak doen. Naastenliefde was voor haar een ander begrip geworden. Terwijl Nancy nog lag na te genieten greep Bink zijn microfoon en de tieten van Carol. Hij nam haar nu geheel naakt mee naar de tribune. Daar bedankte hij het publiek dat ze waren gekomen. En dan de finale: Dit is dan weer het einde van deze editie van de IslandX Gameshow. Ik hoop U volgende week weer aan uw toestel te treffen. Ik ben uw gastheer Bink en ik wens U nog een prettige voortzetting van de dag. Carol stond druipend voor het publiek. Zo erg was het nog niet voor haar geweest. Maar ze wist dat ze kon kiezen, of de baan met de nieuwe taak, of eruit, want de show had deze keer weer een extra attractie bij gekregen, dat ook zij zou worden geneukt. En ze wist zeker dat die erin zou blijven. En ze zou het weer leuk moeten vinden. Maar haar huis moest nog worden afbetaald. Dus wist ze dat ze het zou doen. Samen met Bink liep ze nu naar de uitgang. Bink keek naar haar en zei, kom dadelijk maar naar mijn kleedkamer, je hoeft je niet aan te kleden, we gaan nog even verder. Howie probeerde alles weer onder controle te krijgen. Wat een slot, wat orgasmen. Het was fantastisch geweest. Langzaam liep hij richting de uitgang. Dit zou hij nooit vergeten. Met tegenzin eigenlijk liep hij weg, die blonde stoot, wat kon die neuken. Nancy kwam gelukzalig van de stellage af. Ze was gedoopt in de liefde.Uit alle gaten drupte sperma, haar borsten zaten onder. Naakt liet ze zich nog een keer aan het publiek zien, een lichaam dat net door 21 man was geneukt. Dit is de juiste manier om de Heer te dienen. Ze keek om zich heen en zag iedereen richting de uitgang lopen. De deuren stonden weer open. Ze liep er snel naar toe en haalde ondertussen Howie in. Binnen zou haar check klaarliggen en dan kon ze nog een paar dagen genieten van het eiland, voordat ze weer naar huis zou worden gebracht. Ze keek weer naar Howie. Ga je mee naar de kleedkamer, zei ze, dan eerst even douchen en dan wil ik het nog een keer doen met jou. Met grote ogen keek Howie Nancy na. Maar beneden bij hem werd het snelweer stijf en vlug ging hij die heerlijke blonde achterna. Voor hem was het nog niet afgelopen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen