Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De dag begon mooi. Lina was wakker geworden door de eerste zonnestralen. Naakt lag de meid op bed. Ze sloeg de dekens weg. Lina gleed met haar handen over haar lichaam. Wat was ze toch tevreden hiermee. Ze werd geil van zichzelf. Rustig begon ze met haar kutje te spelen. Lina sloot haar ogen. In het licht van de opkomende zon vingerde ze heerlijk. Ze draaide en kronkelde. Dit was geil. Ze droomde weg bij het idee dat ze opdrachten moest doen. Lina voelde haar kutje natter en natter worden. De meid werd gek. Heerlijk kwam ze klaar. 
Even lag ze nog te denken. De tiener was nog niet helemaal bevredigd. Ze wilde iets geils beleven. De meid wist echter niet wat. De slanke griet, met een mooie cup C, dacht meteen aan Gaby. Dat was een van haar beste vriendinnen. Gaby was echter de tegenpool van Lina. Lina was netjes en modieus. Gaby was een kleine rebel met een lichte huid die nog lichter leek door haar zwart geverfde haren. Ze was erg alternatief en had veel piercings. Lina was erbij geweest toen Gaby een ringetje door haar clitoris had laten zetten. Dat was echt niets voor Lina. Gaby was daarentegen ook heel erg into porno. De meid praatte veel over haar geile avontuurtjes. Gaby kwam over als een alternatief sletje dat van de een naar de andere wipte. Ondertussen hield ze er ook van om dominant te zijn. Ze hield wel van sm en bondage. Een gewone wip zat er bij Gaby vaak niet in. Ze prefereerde dan ook anaal boven vaginaal. De meid deed het ook zelden in bed. Als ze het al in bed deed, dan ging het gepaard met andere dingen, zoals bondage. 
Lina belde, nog naakt in bed, haar vriendin. Ze vertelde dat ze een dag haar slavin wilde zijn. Gaby was even stil. Dat had ze niet verwacht. Ze had al een paar keer aan Lina gevraagd of ze interesse had, maar dat had deze nooit gehad. Nu wel. Gaby vroeg haar direct te komen. Ze mocht alleen een lange jas aan.


Lina stapte uit bed. Ze nam snel een ontbijt en vertrok naar haar vriendin, een paar straten verderop. De meid belde aan. Ze voelde zich wel apart. Haar tepels drukte tegen de stof van haar jas. Haar kutje voelde de wind erlangs gaan. Gaby deed open en gaf drie zoenen. 
Eenmaal binnen nam Gaby de jas aan. Lina kreeg een halsband om. De meid werd mee naar boven genomen. Daar werd een ketting aan de halsband vast gemaakt. Lina moest nu in de buurt van het bed blijven. Ze voelde zich naakt. Gaby keek verlekkerd naar het mooie lichaam van Lina. Rustig begon ze deze te zoenen. Lina genoot van de tong die haar tepels hard maakte. Ineens schrok ze. Gaby zette op beide tepels klemmen. Dat was heel pijnlijk. Lina wist niet hoe te reageren. Ze voelde de tranen in haar ogen komen. Het stopwoord wilde ze echter nog niet gebruiken. Het spel was nog maar net begonnen. 
Gaby daalde af naar de benen van haar vriendin. Ze keek verlekkerd naar het kale kutje van haar ietwat preutse vriendin. Even gaf ze er een lik over. Ze merkte dat haar slavin al nat was. Ondanks de pijn genoot ze dus toch. 
Gaby pakte de enkels van haar vriendin. Rustig bond ze er bandjes van leer omheen. Aan de ringetjes die er aan zaten, bevestigde ze een ketting. Met deze kettingen werd Lina vast gelegd op het bed. Ze nog nu haar benen niet meer bewegen. Deze werden wijd getrokken. Lina wist dat Gaby nu een goed uitzicht had op haar kutje. Dit was geil en pijnlijk. De kettingen waren strak en de tepelklemmen waren ook niet erg comfortabel. 
Lina voelde hoe Gaby langs de benen omhoog begon te zoenen. De meid kwam steeds dichter bij het kutje van haar vriendin. Een geil likbeurt van Lina wel zitten. Ze was een keer bij de hockey door een teamgenootje gelikt. Sindsdien wist ze dat meisjes elkaar beter wisten te verwennen met hun tong. Lina voelde hoe Gaby aan haar klitje begon te sabbelen. Daarbij gleden twee vingers in haar kutje. Dit was erg geil. Lina wilde kronkelen van geilheid, maar de kettingen hielden haar tegen. 
Gaby bracht een derde vinger naar binnen. Ze likte nu minder snel aan het klitje van Lina. De drie vingers gingen sneller en sneller in het kutje op en neer. Lina werd helemaal gek. Gaby bracht haar hoofd iets naar beneden. Met haar lange tong begon ze nu het anusje van Lina te likken. Dat gevoel maakte de meid helemaal gek. Ze vergat de pijn. 
Op deze manier had ze ook niet door dat Gaby al vier vingers in het kutje liet soppen. Diep penetreerde ze de meid. Lina had dit totaal niet door. Normaal konden altijd maar twee vingers in haar nog redelijk nauwe kutje. Door de opwinding had ze de pijn, die er wel degelijk was, niet door. Ze kreunde nog luider. 
Gaby wist wat ze wilde doen. Ze wilde haar vriendin trakteren om een geile vuist in haar kutje. Gaby vond vuistneuken enig. Ze had zelfs al wel eens bij jongens die graag met haar het bed wilde delen, een vuist in hun anus gebracht. Die moesten dat wel ondergaan, wilden ze hun pik in de geile meid steken. 
Nu was het zover. Gaby bracht haar duim ook naar binnen. Lina kreunde. Dit deed pijn. Ze schrok toen ze Gaby bezig zag. Een hele vuist? Gaby begon haar hard te neuken. De vuist ging diep van binnen hard op en neer. Gaby likte nu weer snel aan het klitje van haar vriendin. Die wist niet of het nu lekker of pijnlijk was. Ze ging er echter wel helemaal in op. Dit was geil. 
Gaby begon haar slaafje harder te neuken met haar vuist. Dit was zo geil. De schaamlippen van de meid spanden zich strak op de pols van haar vriendin. Gaby begon ook nog sneller te likken. Ze wilde dat Lina klaarkwam met de vuist in zich. Lina kreunde. De pijn was er, de opwinding ook. Ze volgde echter de opwinding en kwam in extase. De meid werd gek. Ze zag sterretjes. Dit was een ongekend hoogtepunt. Luid kreunend kwam ze heftig klaar. Zo heftig was ze nog nooit gekomen. 
Gaby voelde hoe de natte lippen om haar pols spanden. Rustig haalde ze de vuist uit het kutje. Ze pakte de klemmen van de tepels. Deze zette ze op de schaamlippen. Een scheut van pijn ging weer door Lina. Het was door het genot echter snel weg. Dit was geweldig, en de dag was nog maar net begonnen. De twee gingen een super dag beleven.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen