Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In een eerder verhaal heb ik al verteld over mijn baan. Ik werk op het vliegveld als douanebeambte. Daarbij gaat het vooral om het onderscheppen van bolletjesslikkers. Het is leuk werk, maar soms kan het ook erg pittig zijn omdat de verdachte passagier dan ineens agressief uit de hoek komt. Heel af en toe heb je wat meer geluk. Dat had ik verteld in deel één. Toen was er een mooie Latijns-Amerikaanse meid die verdacht was. Uiteindelijk stond ik er alleen voor. De meid had niets te verbergen. Het enige wat ze had was een kleddernat kutje. Dat heb ik toen ook even goed bevredigd.
Ditmaal was het ook weer raak. Er was een vlucht uit het Caribisch gebied met flink wat verdachten. De relatief rustige vlucht had zeven potentiële verdachten aan boord. Allemaal wilden we ze hebben voor een uitgebreide controle. Daarom werden ze al bij aankomst opgewacht. Het waren stuk voor stuk opvallende types. De meeste gedroegen zich ook erg verdacht en zenuwachtig. Twee andere werden eruit gepikt omdat we ze al kenden van eerder controles waarbij ze iets te verbergen hadden gehad. Die mensen werden eigenlijk altijd weer gecheckt.
Ons team deed alle controles van de mannen in tweetallen. De verdachte mannen zorgden meestal voor meer problemen. Als een verdachte vrouw, waar je alleen bij was in deze situatie, moeilijk ging doen, dan stond de marechaussee zo binnen om te helpen. Daardoor namen we het risico om de vrouwen door één kracht te laten checken.
Ik had al samen met Mike al twee mannen gecheckt. Een van hen was rijp voor een straf, de andere hadden we ten onrechte opgehouden. Gelukkig begreep die man het wel en deed hij niet moeilijk. Nu stond ik alleen voor de klus om een vrouwelijke verdachte te gaan controleren. Ik keek haar gegevens na. Het betrof een vrouw die afkomstig was uit Honduras. Ze was net drieëntwintig geworden. Verder was ze niet al te groot. Ze reikte net tot boven de 1.60. Toen ze binnen kwam, zag ik dat ze er behoorlijk mooi uit zag. Het was geen onverzorgde vrouw die gekleed in votjes haar laatste geld probeerde te verdienen met dit gevaarlijke klusje. Deze dame, Angela genaamd, had een mooi slank figuur. Haar borsten vielen me gelijk op. Ze had een boezem van een grote omvang. Dat was wat tegenstrijdig met haar slanke lijf. Haar achterwerk was ook stevig. Verder keken haar donkere ogen behoorlijk gespannen. Ondanks dat waren ze wel mooi. Haar ronde hoofdje mocht er sowieso zijn.
Ik gaf haar de vragenlijst. Terwijl ze die invulde, bekeek ik haar even goed. Ze zag er erg lekker uit. Ze hing iets voorover, waardoor ik wat haar shirt in kon kijken. Haar lichtbruine huid was mooi glad. De aanzet naar haar borsten maakte me een beetje geil. De dame was gewoon bloedmooi.
Toen de lijst klaar was, zei ik haar dat ze haar kleren aan de onderkant mocht verwijderen achter het scherm. Daarna mocht ze op de stoel komen liggen.
Ik deed nog wat administratieve dingen toen ze alleen in haar bh tevoorschijn kwam. Haar borsten waren inderdaad heel mooi. Het zwarte stofje van haar bh stond erg geil. Wat me nog meer opwond, was het mooi glad geschoren kutje. Het leek wel of deze een beetje glom. Angela ging liggen in de stoel. Ze plaatste haar beide benen in de beugels. Ik deed wat glijmiddel op haar kutje en deed zelf een handschoen om mijn arm. Ondertussen zag ik hoe ze zelf wat rustig over haar klitje begon te wrijven. Ze smeerde zelf het glijmiddel uit over haar doosje. Het was een supergeil gezicht om haar zichzelf te zien bevredigen. Ze leek te genieten van haar eigen vingers. Misschien was dat voorlopig wel het enige waarvan ze zou kunnen genieten.
Toen ook mijn hand ingesmeerd was met glijmiddel drukte ik met mijn vingers tegen haar natte schaamlippen. Gemakkelijk konden drie vingers naar binnen. Even ging ik een paar keer op en neer. De inmiddels geile meid hielp wat mee door haar klitje te blijven masseren. Zo had ik ze nog nooit meegemaakt. Na een tijdje ging mijn vierde vinger er ook bij. Ze sloot haar ogen en leek gewoon te genieten. Ik voelde al wel dat ik tegen iets aan zat.
Toen ook mijn duim er helemaal in zat, had ik al snel beet. Ik haalde wat goed verpakte pakketjes uit haar drijfnatte kutje. De meid kreunde geil in plaats van boos of verdrietig te zijn dat ze gepakt was. Elke keer als mijn hand op en neer ging, kreunde ze geil. Ondertussen bleef ze met haar klitje spelen. Haar andere hand had nu haar ene borst beet.
Na vier pakketjes kon ik niets meer vinden. Ik merkte dat ze nog lag te genieten. Ze wist dat alles er uit was. Toch wilde ze dat ik niet stopte. Ze pakte mijn arm vast, en begon met mijn arm in en uit haar kutje te pompen. Ze liet mijn arm snel op en neer gaan. Dit voelde wel heel geil aan.
Ik haalde haar vingers van mijn arm. Zelf begon ik nu op en neer te gaan met mijn vuist in haar kutje. Bijna elke keer kwam mijn vuist in zijn geheel uit haar natte kutje. Angela ging weer haar klitje bevredigen.
De meid begon luider te kreunen. Mijn vuist ging nu telkens sneller in haar kutje op en neer. De meid begon wat te schokken. Haar vingers gingen sneller over haar klitje. Ze sloot haar ogen en begon te hijgen. Schokkend kwam de verdachte klaar. Ze greep mijn vuist vast. Ik voelde hoe haar kutje zich samentrok om mijn pols. Dit voelde heerlijk.
Ik trok mijn vuist uit haar kutje. De meid bedankte me en zei dat ze het snapte dat ze nu vast kwam te zitten. Ze zei me dat ze daarom even wilde genieten. Met alle plezier dacht ik, terwijl ik haar op haar kleren wees.
Toen ze aangekleed was, sloeg ik haar in de boeien en nam ik haar mee naar de tijdelijke cel. Ze vroeg me of ik nog even wilde langskomen die avond. Misschien dat ik deze geile meid nog wel even zou op gaan zoeken. Nu eerst nagenieten van deze geile vuistneukpartij!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen