Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik had een cursus voor mijn werk in Amsterdam. De cursus duurde een week en elke ochtend om 9:30 moest ik present zijn in het opleidingscentrum. Om 18:30 was ik weer vrij, maar er zat wel een mogelijkheid in dat het soms kon uitlopen. Mijn baas had een hotel voor me geboekt midden in het centrum. Het leek me leuk als Missy mijn vriendin mee zou gaan. Als ik dan overdag de cursus volgde dan kon Missy winkelen. En ’s avonds konden we dan samen uit gaan.

 

Ongelukkig genoeg bleek de cursus heel zwaar te zijn en was ik elke dag pas rond 21:00 klaar, het gevolg van een paar medecursisten die de stof maar niet begrepen, waardoor alle lesstof steeds maar herhaald moest worden. Zodra ik terug was in het hotel was ik bekaf en had nergens zin meer in. Het was niet leuk voor Missy, ze zat meestal maar alleen in haar hotelkamer en verveelde zich vaak. Maar komende vrijdag was de laatste dag en ik was er vrij zeker van dat ik dan wel op tijd klaar was. Ik vertelde mijn vriendin dat ze dan sexy gekleed moest zijn. Zodra ik klaar was met de cursus konden we direct de stad in. Lekker stappen, om het goed te maken dat ik de hele week geen tijd voor haar had.

 

Het zat echter tegen, ondanks dat het de laatste opleidingsdag is werd het toch weer 22:00. Mobiele telefoons moesten uit staan tijdens de les. Dus had ik haar ook niet kunnen bellen.

Ik kom aan bij ons hotel en snelde me naar boven naar onze kamer. Ze is er niet. Ik ga weer terug naar de receptie/hal, kijk in het restaurant. Maar nergens een spoor van Missy.

Ik ben bang dat ze boos met de trein naar huis is gegaan, of dat ze alleen is uitgegaan. Ik besluit naar de bar te gaan om daar een paar biertjes te drinken en om na te denken over wat ik nu moet gaan doen. Terwijl ik aan de bar zit zie ik een luidruchtige groep mannen in de hoek zitten, ze zijn redelijk aangeschoten.

Een van de mannen heeft een meisje op zijn schoot zitten. Ik kijk tegen haar rug aan. De man heeft zijn handen onder haar shirt en haar rokje is een behoorlijk eind omhoog gekropen. Ik kijk geamuseerd toe, hij heeft nu 1 hand onder haar truitje uitgehaald en die verdwijnt nu aan de voorkant onder haar rokje, als ik me niet vergis zit hij met die hand aan haar kutje.

Mijn vermoeden klopt als ik 1 van de mannen hoor zeggen; “En nu je hele vuist erin Bart.” De groep begint te lachen. Het meisje draait haar hoofd om te zien wie de opmerking heeft geplaatst. Ik schrik me helemaal wezenloos. Dat meisje is mijn vriendin!

Ik kijk haar in de ogen maar ze kijkt zo wazig. Volgens mij is ze straal bezopen. Ze kijkt naar mij maar geeft geen blik van herkenning. Ik sta op en loop naar de groep mannen en mijn vriendin toe.

Bij de groep aangekomen wordt me gevraagd of ik er gezellig bij kom zitten. Een van hen zei; “Dit meisje gaat al onze dromen laten uitkomen. We wilden haar net mee naar boven nemen naar de kamer van Jeroen.”

Missy is echt straal bezopen, zo erg dat ze me niet eens herkent. De mannen zijn zo te zien heel wat met haar van plan. Als ik haar nu mee zou sleuren zouden de mannen boos worden en mijn vriendin zal waarschijnlijk ook flink gaan protesteren. Alhoewel misschien ook niet, was zal ik doen? Ik twijfel en besluit het spel mee te spelen en vraag hoeveel ze kost. “Nee man dat is het mooie ze is geen hoer dus het kost niets. We hebben er wel voor €60,- drank in moeten gooien, om haar zo dronken te krijgen. Dus als je in die kosten mee wilt delen prima.” Ik leg €10,- op tafel en zeg; “Ik zie jullie boven. Welk kamernummer?”

Het blijkt kamer 85 te zijn. “Nou dan zie ik jullie daar zo. Ik ga even douchen en condooms kopen.” Ik had behoorlijk wat gezweet vandaag en wilde mezelf eerst wat opfrissen.

Vergeet de condooms”, zei Bart. “Met deze slet gaan we bareback. Ze vertelde dat ze hier is met haar vriend. Hij is de laatste weken de enige geweest die haar heeft geneukt. Maar die eikel heeft haar de hele week laten zitten. Aangezien ze volgens ons flink tekort is gekomen zullen we haar eens flink verwennen met een overdosis zaad. We brengen haar naar de spermahemel.”

Ze staan allemaal op en Missy hangt helemaal tegen Bart aan. Ze kan niet eens meer op haar benen staan. Ik loop snel naar mijn eigen hotelkamer en neem een douche. Na ongeveer 20 minuten ben ik klaar en loop naar kamer 85.

Een man doet de deur open. “Hee kom binnen, mijn naam is trouwens Tim”, zei hij. En ik stel me voor als Rob.

Iedereen in de kamer is naakt behalve Missy. Zij heeft nog haar jarretelles aan met kousen en haar pumps. Ze zit op handen en knieën op bed. Vanachter word ze geneukt en van voren is ze ijverig aan het pijpen. Ik zie zaad op haar kin, dit is duidelijk niet de eerste pik van de avond die nu in haar mond zit. Ik vraag me af of ze sperma in haar mond heeft gekregen. Ze vindt dit normaal gesproken niet lekker, maar volgens mij heeft ze nu geen idee van wat ze aan het doen is. Lang leve de alcohol moet ze gedacht hebben toen ik niet kwam opdagen. In ieder geval vind ik het er ongelooflijk geil uitzien en ik voel mijn pik stijf worden.

Dat is Jeroen met zijn pik in haar mond en Rick die haar kutje vult”, zei Tim. Hij wijst naar een man in de hoek en zegt; “Dat is Thomas en die heeft haar mond net gevuld met zaad. En ze pijpt heerlijk, ze zuigt als een super hoer en slikt alles braaf door.”

Waar is Bart”, vraag ik. Tim lacht. “Die is naar zijn kamer om een salade te bestellen met roomservice.” Hij ziet dat ik met grote verbaasde ogen naar hem kijk en moet lachen. “Ja het zit zo. Als je hier een salade besteld krijg je zo’n schaal rauwkost met allerlei dingen erbij. Croutons, olijfolie, dressing enz. Zodat je hem naar je eigen smaak kunt samenstellen. Bart wil haar in haar kontje nemen en als glijmiddel wil hij die olijfolie gaan gebruiken.”

Rick is aan het kreunen en spuit haar kutje vol, niet lang daarna spuit Jeroen haar mond vol en ik zie inderdaad hoe ze probeert alles door te slikken. Tim kijkt me aan, “het ziet er naar uit dat het nu jouw beurt is Rob.” Ik loop naar haar toe en rol haar op de rug. Ik spreid haar benen en leg mijn handen in haar knieholte. Ik spreidt haar benen zo ver als mogelijk. Haar zaadkut ziet er geil uit en ik laat mijn pik in haar glijden. Als ik ruw in haar begin te stoten opent ze haar ogen even om te zien wie er met haar bezig is. Ze kijkt naar me en ik zie haar ogen wat verschrikt kijken. Ik heb het idee dat ze me herkent.

Ik kus haar op de mond en laat mijn tong in haar glijden. Ze beantwoordt mijn zoen hartstochtelijk. Ze heeft haar ogen weer gesloten en is weer van de wereld. Ik ben zo geil dat ik het niet lang vol houdt en spuit mijn zaad diep in haar kutje. Tim neemt mijn plaats over en ook hij neukt haar hard en ruw als hij klaarkomt haalt hij snel zijn pik uit haar en spuit zijn zaad over haar buik en borsten. Dit was de 5e man die ze gehad had. Er wordt op de deur geklopt, het is Bart. Trots houdt hij een klein flesje olijfolie omhoog. “Ik heb het.”

Net op tijd”, zei Bart. “De slet is net beschikbaar geworden.”

Ik draai haar op de buik en trek haar billen uit elkaar. Bart giet een scheutje olijfolie tussen haar billen en ik zie hoe het naar haar sterretje loopt. Ik smeer het uit over kontgaatje en laat een vinger in haar anus glijden. Bart giet nog meer olie over mijn vingers en ik laat nog 2 vingers in haar verdwijnen. Ik vinger haar kontje een tijdje en zeg tegen Bart; “Volgens mij is ze nu klaar voor je.” Terwijl ik haar billen weer uit elkaar trek zet Bart zijn eikel voor haar sterretje en duwt voorzichtig zijn eikel in haar gaatje. Dan glijdt hij geholpen door de olie helemaal naar binnen. Missy kreunt en Bart begint haar kontje te neuken. Hij trekt haar omhoog zodat ze weer op handen en knieën zit. Met zijn rechterhand begint hij nu haar kutje te vingeren, terwijl hij in haar anus blijft pompen. Missy komt schreeuwend klaar. Zo hard dat Tim snel zijn hand voor haar mond houdt omdat anders de hele verdieping van het hotel haar hoort. Bart spuit zijn zaad diep in haar kontje. Vervolgens wordt zo door de rest ook in haar kontje genomen, behalve door Tim die zich door haar liet pijpen. Hij kwam in haar klaar op het moment dat Thomas haar kontje vult.

Uitgeput zitten we op de bank of op de grond na te hijgen. We plunderen de minibar en zetten de televisie aan. Natuurlijk zoeken we het pornokanaal op. We zien daar hoe een negerin in een sandwich genomen wordt door 2 grote bodybuilders.

Hee dat is ook een idee”, zegt Bart. “Zullen we haar sandwichen.” Rick vindt het een goed plan en samen lopen ze naar mijn vriendin toe. Bart gaat op zijn rug op bed liggen en trekt Missy op zich. Ze zakt met haar kutje over zijn pik. Rick neemt achter haar plaats en penetreert haar kontje. Zo zijn allebei haar gaatjes gevuld. Als beide mannen haar zo nemen komt Missy klaar zoals ze nog nooit is klaargekomen. Ze gilt het uit haar gezicht is helemaal rood geworden als ze nog wat naschokt van haar orgasme komt Rick ook al snel klaar en spuit haar kontje vol, als hij zich terug trekt draait Bart haar op de rug en neukt hij haar zo verder om dan ook grommend en kreunend in haar klaar te komen. Mijn vriendin kan niet meer en ligt volkomen laveloos op bed.

Niet alleen Missy was nu volkomen uitgeteld ook wij waren uitgeput.

Zullen we haar naar haar kamer brengen”, zei Rick. “Bij het uitkleden van haar zag ik een sleutel van kamer 300.

We kleden haar zo goed als mogelijk aan. Haar string en BH stoppen we in haar handtasje. Tim en Rick trekken haar omhoog en brengen haar naar kamer 300.

De rest bleef zitten wachten tot ze weer terug waren. Ze waren langer weg als ik verwachte. Als ze terug zijn verontschuldigen ze zich. Ze waren bang dat haar man inmiddels terug was gekomen en hadden haar zittend op haar billen voor de deur neergezet, klopten op deur en renden snel weg. Om een hoekje bleven ze staan kijken of de deur open ging. Omdat dat niet gebeurde liepen ze maar weer terug en hebben haar de kamer binnen gebracht. “Terwijl we haar op bed legden hebben we haar gelijk maar uitgekleed. En ja je weet hoe dat gaat. We hebben haar nog een afscheidswip gegeven. Volgens mij zit die vent van haar op de wallen bij de hoeren. Die eikel was gewoon nog niet terug man.”

We moesten allemaal lachen. We namen afscheid van elkaar. Het bleek dat geen van de mannen elkaar kenden. En elkaar vanavond voor het eerst zagen. Ik loop naar mijn kamer en vraag me af wat ze gezegd zouden hebben als ze wisten dat ik haar man was.

Toen ik kamer 300 binnen liep zag ik haar op bed liggen. Ze sliep als een roos. Er zat vers zaad op haar kin en haar kutje en kontje lekten ook nog steeds na. Ik lach en vraag me af hoe ik gereageerd zou hebben als ik haar niet in de bar gevonden zou hebben. Als ik haar buiten in de stad was gaan zoeken en nu binnen zou komen. Om haar dan zo aan te treffen. Ik kleed me uit en neuk haar kutje nog een keer, uitgeput val ik hierna naast haar in slaap.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen