Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hoi. Mijn naam is Missy, en om maar met de deur in huis te vallen: ik ben een slet. Ik ben een blondine van achtenveertig jaar en ik ben al vijfendertig jaar geen maagd meer, dus dan kun je wel uitrekenen hoe oud ik was toen ik me voor het eerst door een vent liet pakken. En in die jaren heb ik met zoveel kerels geneukt, dat ik al tijden geleden de tel ben kwijtgeraakt. Het moeten er zeker al meer dan vijfhonderd zijn.

Een paar weken geleden kwam ik een advertentie tegen op een sexsite waar ik vaak kom. Het was maar een korte boodschap, maar hij was duidelijk genoeg. “Heb je zin om je een heel weekend te neuken met zeven geile jongens?” stond er. “Zorg dan dat je vrijdagmiddag om vier uur klaar staat achter Amsterdam Centraal, met een opgevouwen krant onder je linkerarm. Dan vinden we je wel.” Er stond geen naam onder of wat dan ook, maar dat kon me niet schelen.

Mijn kutje werd al nat bij het idee. Een heel weekend neuken! Ik hoopte maar dat die jongens lekkere grote pikken hadden. Die vrijdagmiddag stond ik ruim op tijd te wachten op de afgesproken plek, met een opgevouwen krant onder mijn arm en een weekendtas met schone kleren. Ik had een kort, dun jurkje aangetrokken en schoenen met hoge hakken, en voor het gemak droeg ik geen beha of slipje. Dat zou ik toch niet nodig hebben, dacht ik. Ik stond een beetje om me heen te kijken of ik ze al zag, en paar minuten voor vier zag ik ineens een paar gozers aan komen lopen. Ze waren met z”n drieën en ze liepen zoekend rond te kijken, tot één van hen mij zag staan. Hij stootte de andere twee aan en nu keken ze allemaal naar me. Ik voelde me best een beetje zenuwachtig en opgelaten, maar ik hou wel van een beetje spanning. Ik glimlachte maar eens naar ze, en ze liepen in mijn richting. “Hoi”, zei de voorste knul. Ik schatte hem op een jaar of 25, en de andere twee waren ongeveer even oud. “Ik ben Richard”, zei hij, “en dit zijn Rob en Ger. Kom jij voor de advertentie?” Ik knikte en keek hem recht aan, ook al voelde ik de vlinders in mijn buik dansen van de zenuwen. “Ja, dat klopt”, zei ik. “Ik ben Missy.

Dus jullie hebben die advertentie geplaatst?” vroeg ik. “Dat waren wij, ja”, zei Richard. “Heb je er een beetje zin in?” Of ik er zin in had? Dat was een stomme vraag! Zou ik hier gestaan hebben als ik er geen zin in had? Ik lachte maar wat en Rob stelde voor om maar te gaan, want hun busje stond verderop dubbel geparkeerd. Tussen de jongens in liep ik naar een geblindeerd bestelbusje toe dat ongeveer honderd meter verderop stond.. “Weet je zeker dat je dit wil doen?”vroeg Richard nog, en ik knikte vastbesloten. “Voel maar aan m’n kutje als je zeker wil weten of ik het zeker weet”, lachte ik. Bij het busje aangekomen, schoof Ger de zijdeur open en gebaarde dat ik in moest stappen. Ik klom in het busje en stond meteen oog in oog met nog twee andere jongens. Deze waren iets jonger, ongeveer even als mijn zoon, en Richard stelde ze voor als Jan en Henk. “Jongens, dit is Missy”, voegde hij er aan toe, en ze bekeken me goedkeurend. “Wat een lekker grietje”, zei Jan, en Henk knikte gretig. Ik werd spontaan bloedgeil tussen die vijf lekkere knullen. M’n tepels werden stijf en m’n kutje begon te kriebelen. Ik snapte alleen niet waarom het er maar vijf waren, maar die vraag werd door Richard beantwoord voor ik hem kon stellen. “Kom op, we gaan”, zei hij. “We moeten Tom en Bertus ook nog oppikken.” Er zaten geen banken in de bus. In plaats daarvan lagen er een paar oude matrassen op de vloer waar we op moesten zitten. Ger ging achter het stuur zitten en Richard en Rob zaten naast hem op de voorbank, en ik zat achterin tussen Jan en Henk. De jongens keken geil naar me en aarzelden geen moment.

De tieten van Milf MissyNog voordat het busje in beweging kwam, had Jan de schouderbandjes van mijn jurkje al naar beneden getrokken en begon hij met mijn borsten te spelen. Ik heb een paar mooie D-cup tieten, dus daar hadden ze niet over te horen klagen. Henk liet zich evenmin onbetuigd. Hij schoof een hand onder mijn jurkje en zette grote ogen op toen hij merkte dat ik geen slipje droeg. “Moet je dit zien!” riep hij naar voren, terwijl hij me geil begon te vingeren. “Ze heeft niet eens een broekje aan!” De jongens lachte en ik ook, maar dat ging al gauw over in geil gekreun toen de jongens echt aan het werk gingen. Henk kneep in mijn tieten en likte aan mijn harde tepels terwijl Jan me hard begon te vingeren en met zijn duim over mijn klitje wreef. Hij ging zo tekeer dat m’n kutje spontaan begon te lekken en het sap over zijn hand droop. Ik kreunde steeds harder en schokte met mijn hele lijf. Jan was de eerste die zijn lul tevoorschijn haalde, en ik zag meteen dat hij een lekkere dikke had. Niet erg lang, maar een centimeter of achttien, maar dat maakte hij goed met zijn omvang. Zijn lul was bijna net zo dik als mijn pols! Zonder een woord te zeggen, boog ik me naar hem toe en begon ik hem te pijpen, en in mijn mond voelde ik hem steeds groter en harder worden. Het voorgeil lekte al snel uit zijn eikel en ik slurpte het allemaal op. Hij legde zijn handen op mijn achterhoofd en begon mijn hoofd in een stevig ritme op en neer te bewegen. Eigenlijk gebruikte hij mijn mond gewoon om zich af te rukken, en dat maakte me bloedheet. “Zuigen, slet!” kreunde hij terwijl hij mijn hoofd steeds sneller op en neer pompte.

Dat hoefde hij geen twee keer te zeggen! Ik ontspande mijn keelspieren en slokte zijn pik helemaal op, tot zijn schaamhaar tegen mijn neus kriebelde. Ik kon de opgezwollen eikel in mijn keel voelen kloppen en kon alleen nog door mijn neus ademen. Plotseling werd ik van achteren beet gegrepen. Het was Henk. Ik kon niet achterom kijken want Jan had me stevig vast, maar Henk had zijn broek uitgetrokken terwijl ik Jan aan het pijpen was. Nu zette hij me op mijn knieën, zodat hij me kon neuken terwijl ik zijn vriend afzoog. Ik voelde zijn vette eikel een paar keer door mijn natte spleet glijden, en toen zette hij kracht en ramde hij zijn paal keihard naar binnen. Zo hard dat ik naar voren schoot en bijna de pik van Jan uit mijn mond liet glippen, maar dat wist ik nog net te voorkomen. Dit was precies waar ik op gehoopt had. We waren nog geen tien minuten onderweg en ik had nu al twee stijve pikken in m’n lijf. Het voelde bloedgeil en na een paar minuten voelde ik dat ik ging komen. Het eerste orgasme knalde door me heen, net op hetzelfde moment dat Jan mijn hoofd voor de laatste keer hard naar beneden duwde. Hij kreunde schor en toen spoot hij een vette lading zaad in mijn keel. Ik was te ver heen om het allemaal door te slikken en stikte bijna in die keihard spuitende lul.

Het was fantastisch!

Ondertussen had ik niet eens gemerkt dat het busje weer was gestopt. Pas toen de zijdeur ineens weer open werd geschoven en er twee nieuwe kerels naar binnen klommen, schrok ik op. Henk was me nog steeds van achteren aan het neuken en hield daar niet mee op toen de nieuwkomers binnen kwamen. Mijn jurkje zat rond mijn middel opgestroopt en mijn tieten schudden heen en weer op het ritme van zijn stoten. Ik kermde het uit terwijl het sperma langs mijn kin droop. “Wow, wat een geile teef”, zei één van de nieuwelingen. “Waar heb je die vandaan?” Richard vertelde dat ik op de advertentie was afgekomen en ik knikte instemmend. Niet dat ik wat kon zeggen, want ik was net voor de tweede keer aan het komen. Ze keken me alle twee ongelovig aan. Ik denk niet dat ze verwacht hadden dat er iemand op die advertentie zou reageren, en zeker niet zo’n geile hoer als ik. Terwijl we de stad uitreden, kwam Henk klaar. Hij spoot een vette lading zaad in mijn kut en toen hij klaar was en zijn lul uit me trok, draaide ik me razendsnel om en likte hem helemaal schoon. Toen kon ik eindelijk worden voorgesteld aan de nieuwe jongens, Tom en Bertus. Tom was ook een jaar of achttien, maar Bertus was een heel stuk ouder. Zeker al een jaar of veertig, dacht ik. Hij leek erg op Tom, dus ik vermoedde dat hij zijn vader was. We verspilden niet veel tijd aan het voorstellen.

Tom was zich inmiddels al van zijn kleren aan het ontdoen, dus ik wist wat me te wachten stond. Hij legde me op mijn rug neer en kroop bovenop me. Ik trok mijn benen hoog op zodat hij vrij toegang tot mijn kutje had, en het volgende moment schoof hij zijn paal naar binnen. Hij had echt een grote! Hij rekte me zalig op. Het deed wel een beetje pijn, maar dat maakte me alleen maar heter. Ik sloeg mijn armen om zijn nek en mijn benen om zijn middel. “Neuk me hard”, fluisterde ik in zijn oor, en dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Hij begon te rammen, grommend als een wild beest. Hij beukte zijn lul zo hard en zo doep in me dat ik hem al bij de derde stoot tegen mijn baarmoeder voelde rammen. Ik begon klaar te komen als een gek en mijn vingers klauwden in zijn rug. Ik gierde het uit, zo lekker kwam ik. Het lukte hem nog twee keer om me keihard te laten komen voordat hij begon te spuiten. Toen hij van me afrolde, gutste het zaad uit mijn opgerekte spleet. Ik graaide met twee handen naar mijn kut en stopte er drie vingers tegelijk in, want het voelde daar beneden ineens ontzettend leeg aan. “Twintig minuten. Niet slecht, knul”, zei Bertus terwijl hij op zijn horloge keek. “Je begint het te leren. Maar nu zal ik je eens laten zien hoe een ervaren vent een slet neukt…..” En ervaren was hij zeker! Nadat hij zich had uitgekleed, zei hij dat hij me op z’n hondjes wilde neuken, dus ik ging weer op m’n knieën zitten en stak m’n kontje voor hem in de lucht.

Hij kwam achter me zitten, en tussen mijn benen door kon ik zien dat zijn lul nog groter was dan die van Tom. Misschien was het wel één van de grootste die ik ooit gehad had! Maar mijn kutje was goed gesmeerd door het zaad van Henk en Tom, dus het kostte hem maar weinig moeite om die paal naar binnen te schuiven. Toen begon hij me in een traag maar dwingend tempo te naaien. Bij iedere stoot ging hij tot aan de ballen in me en dan trok hij zich weer terug tot aan het puntje van zijn eikel. Na een paar minuten begon hij het tempo op te voeren en ging hij ook steeds harder stoten. Dit was de beste neukbeurt die ik tot op dat moment had gehad, en het duurde dan ook niet lang of ik begon te komen als een trein. Ik klauwde met mijn vingers in het matras en gilde het uit, en ondertussen ging Bertus maar door met neuken. Al snel kwam ik opnieuw, en nog eens, en nog eens, tot het wel één groot doorlopend orgasme leek. Op een gegeven moment trok hij zijn lul opeens uit me terug, en ik kreunde teleurgesteld. Maar het volgende moment had hij me al op mijn rug gedraaid en ramde hij die reuzenpaal opnieuw tot aan de ballen in me. Nu neukte hij me een stuk harder en sneller, en ik blééf maar komen.

Ik hoorde dat de jongens Bertus allemaal aanmoedigden. “Neuk die hoer, Bertus!” riep Richard vanaf de voorbank. “Ja, neuk ‘r suf, pap!” zei Tom. Ik dacht dat ik gek werd. We wisselden nog een paar keer van standje. Ik moest bovenop hem gaan zitten, eerst met mijn rug naar hem toe en toen met mijn gezicht naar hem toegekeerd, en daarna legde hij me voorover op mijn buik en ging hij bovenop me zitten. Hij duwde zijn lul weer naar binnen en zei: ”Nou komt de eindsprint, hoer.” Het duurde nog zeker tien minuten, maar toen spoot hij me brullend vol met een gigantische lading zaad. Terwijl hij nog aan het spuiten was, begon het al uit mijn kut op het matras te lekken. Pas toen hij van me af was gekropen en ik daar half voor pampus lag, merkte ik dat het busje stil stond en de motor niet meer draaide. “Zo, zijn jullie eindelijk zover?” zei Richard vrolijk. “We zijn er.” “Waar zijn we precies?” vroeg ik wazig. “Op de Veluwe, bij het weekendhuis van mijn ouders”, zei Richard. Het weekend was nog niet eens begonnen en nu had ik al vier ladingen zaad naar binnen gekregen en was ik God weet hoe vaak klaargekomen. En dit was inderdaad nog maar het begin. Maar over de rest van het weekend vertel ik de volgende keer.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen