Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het was een koude dag. 's morgens stond ik wat te dubben voor de kledingkast, ik moest aan het naar een cursus vandaag. ga ik voor sexy of ga ik voor comfort.


Ik besloot het laatste.


Gekleed in een strakke spijkerbroek, strak truitje met daaroverheen een knalrood jasje reed ik met de auto naar het treinstation Breda. Ik stapte in de trein die al klaarstond en daar gingen we. Op naar station 's-Hertogenbosch, daar zou ik overstappen op de bus die voor het pand waar de cursus werd gegeven zou stoppen bij halte 118 (dacht ik). In de trein zat een kerel tegenover me, hij keek me vriendelijk aan en zei me op vrolijke toon goedemorgen.


Zo, jij hebt er zin in, lachte ik en hij keek me veelbetekenend aan.


Dat heb ik zeker!


Hij keek brutaal van mijn borsten naar mijn strakke spijkerbroek en bleef heel lang in mijn kruis kijken. Dat ziet er erg lekker uit, dame zei hij en legde zijn hand op mijn knie.

Ik keek hem provocerend aan, jammer alleen dat jij naar je baas moet dan he. vroeg ik hem en ik schrok van mezelf. Ik ben normaal helemaal niet zo.

 


Hij lachte naar me en zei als je eigen baas bent kun je het nog redelijk zelf plannen schat. We kwamen aan op 's-Hertogenbosch Centraal en we stapten op om de trein te verlaten. Onopvallend keek ik om me heen, die lekker vent was nergens meer te zien. Jammer vond ik wel, ik had wel zin in een spannend onverwacht leuke dag!

 


Langzaam liep ik over het perron richting de bushalte's. Hmmm nog achttien minuten dus ik kan wel even een sigaretje roken dacht ik. Ik liep naar een rookpaal en stak een sigaret op. Hmmm zoals jij die peuk in je mond stopt. ik krijg er vieze ideetjes bij, hoorde ik achter me. En ja hoor, daar was die lekkere kerel weer. Hij had twee koffie bij zich en we gingen op een bankje zitten, net als in de trein, recht tegenover elkaar. Ik trok driftig aan mijn sigaret, was wel een beetje nerveus. Hij keek me aan. en kreunde. oooow schatje, ik hoop dat je mij lul nog eens bewerkt als die sigaret. Ik lachte. en zei dat is voor mij een weet maar voor jou nog een vraag.


Mijn bus reed het station binnen. Hij vroeg of ik niet verder moest, ik keek hem aan, pakte mijn telefoon en belde de secretaresse. Ik voel me niet zo lekker, dus ik blijf vandaag thuis, kan niet naar Den Bosch komen en ben niet telefonisch bereikbaar, ik blijf in bed en verbrak de verbinding.


Geil keek ik die lekkere kerel weer aan. Zoooo. ik heb de hele dag de tijd. nu is het jouw beurt. Hij pakte mijn hand, trok me overeind en bood me galant zijn arm.


Hij leidde me het station uit en nam me mee naar een gezellig koffietentje. Eerst even een lekker ontbijtje. en we gingen heerlijk samen zitten ontbijten.
We wisten niet eens wie we waren en hoe we heette, maar een ding wisten we allebei heel zeker. we gingen ongelooflijk geile sex hebben.
Nadat we onze broodjes en koffie op hadden vroeg hij of ik klaar was voor een wandeling van ongeveer 20 minuten.


Ja hoor, het is heerlijk weer. kom maar op zei ik. En daar gingen we. stevig gearmd, om de tien meter even zoenen en na anderhalf uur kwamen we uit bij een leuk pand aan de singel midden in de stad. We gingen naar binnen en we liepen gelijk door naar de slaapkamer. Een heel groot raam en ik zag allemaal mensen langslopen, zag er echt gezellig uit. Voor het raam stond een groot bed, met het voeteneind naar het raam zodat je lekker over de terrasjes en de winkelende mensen heen keek.


Achteraf bleek dat je wel van binnen naar buiten kon kijken maar niet van buiten naar binnen. Maar dat wist ik nog niet. Langzaam kleedden we ons uit en uiteindelijk stonden we naakt tegenover elkaar. Hij met een enorme erectie en ik met een ontzettend geil gevoel.


Langzaam pakte ik hem bij zijn enorme lul en ik ging op mijn knietjes zitten, voor mijn gevoel voor iedereen zichtbaar en dat gaf me echt een kick! Ik begon hem lekker te pijpen, hij zat lekker diep in mijn keel. Toen hij bijna kwam trok hij zich terug, en ging op het bed liggen.


Blijf eens voor het raam staan, en steek nog eens een sigaret op, vroeg hij en ik deed braaf wat hij zei. Iedere keer als ik aan mijn sigaret trok speelde ik met mijn andere hand met mijn gevoelige tepels, en bij mijn laatste trekje speelde ik met mijn inmiddels drijfnatte kut.
Hij lag lekker met zijn enorme erectie te spelen en ik was supergeil geworden van zijn gretige blik. Ik stond nog steeds voor het raam en vertelde hem dat ik lekker geneukt wilde worden.


Lekker voor het zicht van iedereen, in alle standjes die we maar kunnen bedenken. Hij lachte maar maakte me niet wijzer.


Ik keek naar buiten, zag allemaal mensen die naar boven keken, maar had nog steeds niet in de gaten dat ze niets zagen. Ik begon met mezelf te spelen en kreeg er gewoon een kick van dat ze allemaal konden zien dat ik met wijd open kut voor het raam zat.
Hij speelde daar handig op in, ik zat op een krukje mijn natte kut te laten zien en hij kwam voor me staan en duwde hardhandig zijn stijve lul in mijn mond, ineens vroeg hij mij of ik nou echt een kick kreeg dat iedereen mij kon zien.


En ik vertelde hem dat ik daar super geil van werd.


Mensen het gevoel geven dat ik daar voor hen zat, en zeker als er dan iemand naar me toekomt om me te vertellen dat hij geil van me wordt. geweldig.


Nou schatje, ik ga je uit de droom helpen, van buiten zie je alleen maar schimmen. Maar als je dat zo geil vind, ga ik wat anders voor je regelen.

Maar nu ben je voor mij! En hij trok me het bed op.


Flink opgegeild begonnen we tegen elkaar aan te schurken. Ik begon hem zachtjes af te trekken terwijl hij keihard met drie vingers begon te vingeren.
Ik brulde het uit en kwam gillend klaar, het hele bed onderspuitend.
Pfff zei hij, ben je altijd zo geil?


Ik lachte en vertelde hem dat ik hem niet wijzer ging maken en dat hij daar vanzelf achter zou komen als hij lief voor me was.

Hij trok me over zich heen, langzaam liet ik me over zijn enorme erectie heen zakken en ik begon hem rustig te berijden. Hij greep me bij mijn supergevoelige tepels en ik begon steeds harder te bewegen.
Zijn enorme lul zat lekker heel diep in me.


Mijn hele kutje tintelde. Lachend keek hij me aan, lekker he? Zou je er niet nog een lekkere lul bij willen hebben?


Geil keek ik hem aan, minstens een, liever meer kreunde ik en wreef met mijn klitje tegen hem aan.
Pff wat een geil sletje ben jij, maar meen je het. ?


Ongelovig keek hij me aan, Joh, wat Kim Holland zegt wat ze doet, is maar kinderspel lachte ik en terwijl ik nog even lekker diep over zijn lul zakte kwam ik nog een keer gillend klaar.

Hij kon zich ook niet meer inhouden en brullend spoot hij me vol.


We lagen nog even bij te komen en in zijn armen zakte ik langzaam in een rustige slaap.


Na een poosje werd ik wakker, de kamer was helemaal donker, ik kon niets meer zien. Ik schraapte mijn keel en riep "Hallo?" Ik voelde dat er mensen waren maar ik zag ze niet. Gelukkig gaf hij antwoord, ik heb wat vrienden uitgenodigd en we zullen je laten voelen dat Kim Holland kinderspel is.
Hij lachte en ik zei heel stoer, "kom maar op dan".


Nou zei hij, "je wilt ons sletje zijn" dat zal je weten en hij liet me op mijn knieën zitten. Ik kreeg een blinddoek voor en mijn handen werden op mijn rug gebonden. Open die mond sloerie! Hoorde ik en gehoorzaam opende ik mijn mond. Het licht ging aan, dat had ik wel door, maar ik kon door die blinddoek niets zien.
Ik kreeg een lekkere stijve lul in mijn mond geduwd en begon hem gretig te pijpen. Na een paar minuten werd ik aan mijn haren van hem afgetrokken en de volgende lul verdween weer diep in mijn keel.


Zo diep dat ik zat te kokhalzen, pfff, dat was eventjes te!
Maar no mercy er werd mij nog even verteld dat ik dit zelf wilde en dat was het begin van een enorme pijpsessie. Ik voelde allerlei formaten mijn mond in gaan, van heel dik tot enorm lang en smal en pijpte door tot ik echt letterlijk kramp in mijn kaken kreeg.
Mijn handen werden losgemaakt en voor ik het wist stond ik voorovergebogen. Mijn handen werden op de grond vastgemaakt, ik kreeg iets van een tafeltje onder mijn buik geschoven en voor ik het wist werd ik keihard achterlangs geneukt.


Ik gilde het uit, vooral omdat iemand met zijn tong mijn klitje lag te bewerken.
Ik gilde weer, voelde dat ik bijna kwam en voor ik het wist werd er een enorme dikke lange lul mijn mond in geduwd.


Bek houden slet. zuigen maar kreng!


Gretig begon ik die lekkere dikke lul af te likken, te pijpen, te zuigen en ik werd beloond met een paar druppels van zijn heerlijke voorvocht. Nog steeds werd ik achterlangs keihard geneukt terwijl mijn handen en voeten vastgebonden waren. Tussen mijn benen zat een stang zodat ik lekker wijdbeens stond.


Terwijl ik keihard genomen werd, werden mijn billen bewerkt met een zweepje, en werd mijn kontgaatje lekker nat en soepel gemaakt. Ik wist eigenlijk wel wat er zou komen.
Een heerlijke dubbele penetratie.


En bij de gedachte eraan kwam ik alweer gierend klaar. Ik hoorde mijn geile kutsappen kletteren op de grond en kreeg een oorverdovend applaus.
Pfff hoeveel mannen zijn hier eigenlijk? Vroeg ik, en ik kreeg alleen maar gelach te horen.


Mijn handen en voeten werden losgemaakt en ik werd op het bed geduwd. De man met die enorme dikke lange lul ging op zijn rug liggen en trok me over zijn enorme paal heen. Ik zat rechtop te genieten van dat heerlijke gevoel diep in mijn kutje maar ik werd al snel voorover geduwd.
Voor ik wat kon zeggen had ik weer een lul diep in mijn mond. Ik lag over die enorme dikke lange neukstaaf heen, flink op een neer te gaan en ook driftig te pijpen toen ik voelde dat er iemand achter me kwam zitten.


Langzaam voelde ik zijn lul mijn kontje in glijden, Wow, ik voelde die twee lullen in mijn onderlijf zo langs elkaar heenschuiven. Mijn god wat een geweldig gevoel.Ik trilde over mijn hele lichaam en toen ze me allebei keihard begonnen te neuken kwam ik zoooo gigantisch klaar.
Ik voelde het orgasme door mijn hele lichaam razen, de tranen liepen over mijn wangen.


Over mijn hele lichaam had ik kippevel, pfff zo"n geweldig orgasme had ik echt nog nooit gehad.
De man uit de trein lachte. Goed zo geile slet, zo wil ik het zien.


En daarna werd ik echt in de gekste standjes letterlijk en figuurlijk sufgeneukt en volgeneukt, niet een gebruikte een condoom!


De ene spoot mijn kutje vol de andere mijn kontje en weer een ander mijn mond.Ik kleefde van top tot teen van het zaad, had geen idee hoeveel kerels er nu eigenlijk waren, maar mijn God, wat genoot ik.


Mijn tepels waren helemaal blauw en stonden alleen nog maar stijf.
Mijn kut voelde aan of ik drie bevallingen achter de rug had, mijn kontgaatje stond wijd open, uit al mijn gaatjes stroomde zaad en eindelijk na uren mocht mijn blinddoek af.


Voor mij stonden zes heerlijke kerels. Nog steeds met een enorme stijve lul en ze gingen zich in een kringetje om me heen af staan trekken. Ik kon dat natuurlijk niet aanzien en wilde ze helpen. Geil als ik was, zeker nu het werd gefilmt, ging ik op mijn knieën en bood mijn kontje nogmaal aan, ik wilde dat ze om beurten mijn kontje nog een vol zouden spuiten, ik had hun zaad toch al op een of andere manier in me gehad, dus het maakte niets meer uit, maar ik wilde zaad diep in mijn darmen.


Joelend kwamen ze in een rij achter me staan, de een na de ander deponeerde zijn zaad diep in mijn kontje, terwijl ik meerdere keren kijkende in de camera klaarkwam kreeg ik 6 ladingen heet zaad diep in mijn darmen.

Toen pas zag ik de man uit de trein staan. Met een enorme camera op zijn schouder, aan de andere kant van het bed stond er nog iemand te filmen.

Nadat ik door die zes kerels ben volgespoten zijn de camera's uitgegaan. De zes kerels zijn weggegaan en ik heb nog een heerlijke trio gehad met de twee cameramannen.


Nog steeds weet ik niet hoe de kerel uit de trein heet, het schijnt dat hij ook hier een profiel heeft. En ik heb me laten vertellen dat delen van mijn filmpje hier ook geplaatst zijn.


Ik zou hem graag nog een keer ontmoeten voor weer zon heerlijke dag vol met geile kerels, misschien nog wat meer mannen erbij en weer een leuke film laten maken.

 

Ben jij of ken jij die heerlijke kerel? Laat het weten. Of is er iemand die me hetzelfde kan bieden en er een beetje leuk uitziet, niet te oud en groot geschapen, laat het weten!

 

Je sletje, Missy

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen