Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hoi! Ik ben Missy, 49 jaar en werkzaam in de verzorging. Van nature ben ik blond, slank en rondborstig. Ik heb een lieve aantrekkelijke vriend, de 47 jarige Brabo, met wie ik sinds vijf jaar samenwoon. We zijn stapelgek op elkaar en dat uit zich vooral in ons seksleven. Eigenlijk kunnen we nooit van elkaar afblijven. We hebben meermaals per dag goeie en geile seks. Zowel Brabo als ik zijn onverzadigbaar. We kunnen er maar geen genoeg van krijgen.

Dat wil echter niet zeggen dat we monogaam zijn. We slapen beiden wel eens buiten de deur en vanaf het begin van onze relatie deelt ook Brabo’ boezemvriend en zakenpartner Tinus regelmatig mee in de vreugde. Ik ga helemaal door het lint als ik door meerdere monden, handen en pikken uitgebreid word verwend. Om die reden fantaseer ik al jaren over een gangbang. Brabo weet dat ik dolgraag eens gepakt en uitgewoond zou worden door minstens vier mannen. Misschien zelfs nog meer. Ik droom er zelfs van om als een goedkope slet te worden gebruikt en misbruikt.

Ik kom vaak en makkelijk klaar, dus ik zou meerdere mannen best aankunnen. Alleen Brabo vindt het maar niks. Hij voelt er niets voor om een stel wildvreemden op me los te laten, die we niet of nauwelijks kennen. Hij vindt de risico’s te groot. Omdat hij daar eigenlijk wel gelijk in heeft, heb ik me er bij neergelegd dat het altijd wel een fantasie zou blijven.

 

Maar op een dag krijg ik een smsje van Brabo met de mededeling dat hij die avond moet overwerken. Tegelijkertijd vraagt hij me om de verloren tijd te benutten door mezelf extra goed te verzorgen en mijn lijf helemaal glad en schoon te maken. Onder ‘schoon’ verstaat hij niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant moet smetteloos zijn, van voor en van achter.

IJverig ga ik aan de slag want meestal betekent zo’n berichtje het voorspel voor een lange en supergeile nacht in het bijzijn van Tinus. Maar tot mijn verbazing komt Brabo zonder gezelschap thuis. Met een mysterieuze glimlach werpt hij me een cadeautje toe. Uit het pakje komt een robijnrood dun jurkje met spaghettibandjes en een kanten string in dezelfde kleur. Ik glunder. Er gaat dus wel degelijk iets spannends te gebeuren vanavond.

Het is al bijna middernacht als ik naast Brabo in de auto stap met niets anders aan mijn lijf dan het rode jurkje, de string en mijn zwarte schoentjes met stilettohakken. Ik weet nog steeds niet waar we heen gaan en wat we gaan doen, maar de verrassingen van mijn vriend kennende zal hij me niet teleurstellen. We rijden de stad uit. In een nabijgelegen natuurgebied bevindt zich een bungalowpark, tegenover de hoofdingang ligt een bruine kroeg die vooral door verveelde vakantiegangers uit het park wordt bezocht. Met flair doe ik mijn entree. Het rode jurkje werkt als een rode lap op de aanwezige stieren. Alle ogen zijn gelijk op mij gericht. De aanwezige mannen kijken met ademloze bewondering. In de blikken van de vrouwen bespeur ik afgunst. Ik geniet volop van al die aandacht en loop nadrukkelijk heupwiegend achter Brabo aan. Mijn tepels priemen brutaal door het stofje en ik ben me ervan bewust dat iedereen kan zien dat ik geen beha draag. Mooi zo!

Achter in de zaak bevindt zich een loungehoek met comfortabele lage banken en kussens. Er ligt een briefje op het tafeltje: ‘gereserveerd’. Brabo verfrommelt het briefje en mikt het in de asbak. Dan trekt hij mij naast zich en slaat een arm om mijn schouders. Hij vertelt me dat ik het mooiste en geilste meisje in de kroeg ben terwijl hij me zachtjes op mijn blote schouders en in mijn hals kust. Zijn hand wrijft subtiel over mijn knie. Even later voel ik zijn natte tong in mijn oor. De spanning stijgt. Langzaam begin ik te begrijpen dat hij niet alleen bezig is mij op te geilen, maar ook het aanwezige publiek uit te dagen.

Nieuwsgierig geworden kijk ik om me heen. Het is niet druk. Enkele stellen maken aanstalten de kroeg te verlaten. Een vrouw sleurt haar protesterende man niet al te diplomatiek mee naar buiten. Twee blonde mannen komen dichterbij, het vertegenwoordigers type. Hun leeftijd schat ik net over de dertig. Ze zoeken zo nonchalant mogelijk een plekje in onze buurt, maar juist daardoor vallen ze op. Ik knipoog naar ze en glimlach. Een van de mannen bloost.

De barman heeft echter het beste uitzicht op ons hoekje. Hij is indrukwekkend groot en stevig, gebouwd als een bouwvakker. Hij draagt een ringbaardje en heeft een bescheiden bierbuik. Op verzoek van Brabo brengt hij mij een wodka met ijs, mijn favoriete drankje, waarbij hij zijn blik ongegeneerd op de inkijk van mijn jurkje richt. Hij likt langs zijn lippen, maar gaat dan terug naar zijn plaats achter de bar waar hij ons scherp in de gaten houdt. Hoewel de beide mannen doen alsof ze elkaar niet kennen, ontgaat me de blik van verstandhouding tussen Brabo en hem niet. Er broeit iets tussen die twee. Mijn kut gaat er spontaan van lekken.

Als ik mijn glas aan mijn lippen zet en iets te gulzig mijn wodka drink, zet Brabo zijn kruistocht voort. Hij geeft me een lange tongzoen. De hand die om mijn schouders ligt kruipt stiekem onder de stof van mijn jurkje. Daar kneedt hij mijn borst en knijpt mijn tepel hard en puntig. Zijn andere hand glijdt tussen mijn benen omhoog. Ik kreun hoorbaar als hij het kruisje van mijn string tussen mijn schaamlippen trekt. “Ga even plassen,” mompelt hij in mijn oor.

Hè? Ik snap het even niet. “Ik hoef niet,” zeg ik. “Ga toch maar.” Schijnbaar steekt er iets achter, dus doe ik wat hij zegt. Ik vraag me nog steeds af wat de bedoeling van dit uitstapje is. Gaat hij me midden in de zaak neuken? Moet ik straks naakt op de bar dansen? Met de juiste respons van mijn toeschouwers ben ik overal toe in staat. In de toiletruimte grijpt iemand me bij mijn bovenarm. Het is de barman. Ik schrik, maar dan begrijp ik dat hij bij het spel hoort dat Brabo heeft uitgedokterd. “Jij gaat even met mij mee,” gromt de man.

Hij opent een piepende deur en duwt me de trap af naar een vochtige kelder, waar biervaten en flessen drank staan opgeslagen. Hij draait de deur achter zich op slot. Een TL buis verspreidt een fel licht door de ruimte. Gelijk grijpen grote handen me vast. Zijn dikke vingers trekken mijn jurkje omhoog tot onder mijn oksels en klauwen gretig in mijn stevige vlees.

Terwijl hij mijn kont en tieten brutaal betast en zijn buik tegen me aan wrijft, duwt hij zijn wellustige tong in mijn mond. Zijn kwijl druipt in zijn baard en van mijn kin. Hij smaakt naar alcohol en nicotine. Een lichte zweetlucht dringt door in mijn neus. Ik doe alsof ik het lekker vind en ga onder zijn buik op zoek naar zijn pik. Ik ben maar in een ding geïnteresseerd, ik wil neuken. Desnoods met deze beer. Al uren verlang ik naar een orgasme, maar mijn belager heeft blijkbaar andere plannen. Hij scheurt de kanten string van mijn billen en drukt het kletsnatte kruisje onder zijn neus. Hij snuift er verlekkerd aan en stopt het vervolgens in zijn broekzak. Om te voorkomen dat mijn jurkje hetzelfde lot moet ondergaan trek ik het helemaal uit. “Geile slet,” bromt hij als hij zijn puilende ogen over mijn hitsige lijf laat glijden. “De hele wereld gaat naar de verdommenis door teven zoals jij.” Ik lach hem uit. Op het moment dat hij zijn lul in mijn kut mag rammen is hij vergeten dat hij me verfoeit.

“Hoe heb je me het liefst?” vraag ik terwijl ik wulps met mijn kont draai. Verbeten schudt hij zijn hoofd. “Mijn vrouw is niet achterlijk. Ze ruikt een andere kut op een kilometer afstand. Ik zou je graag in je geile kut willen neuken maar dan sta ik vannacht op straat.” Verwoed begint hij aan zijn riem te sjorren. Even later zakt zijn broek op zijn knieën en springt er een joekel van een besneden erectie tevoorschijn. Hij grijpt me bij mijn lange haren en dwingt me op de knieën. “Pijpen jij,” luidt zijn niet mis te verstane commando. Ik begin zachtjes aan zijn eikel te likken, maar ik heb te maken met een ongeduldig type. Hij slaat zijn stijve een paar keer ruw tegen mijn wangen. Vervolgens schroeft hij zijn handen in mijn nek en begint als een idioot mijn mond te neuken. Dat ik telkens heftig moet kokhalzen als ik zijn lul diep in mijn keel en zijn harige zak tegen mijn lippen voel, schijnt hem niet te interesseren. Gelukkig duurt het niet lang. Ik hoor hem steeds harder hijgen en als zijn ballen samentrekken spuit hij zijn stralen midden in mijn gezicht. De klodders zaad druipen via mijn ogen, neus en mond langs mijn kin op mijn borsten. Ik voel me hoerig en slecht. Heerlijk!

Als hij me eindelijk los laat reik ik naar mijn jurkje, maar hij verbiedt me dat. “Zo snel kom je niet van me af. Ik wil je eerst zien klaarkomen.” Hij maakt een gammele oude tafel leeg en gebaart me erop plaats te nemen. Uit een door in de hoek haalt hij een wijnfles en reikt me die aan. “Neuk jezelf,” gebiedt hij. “En zodanig dat ik het goed kan zien. Benen wijd…! Niet faken, want dat heb ik meteen door. Ga liggen!” Ik heb echter geen aanmoedigingen of dreigementen nodig. Ondanks alles geniet ik er van als een sloerie te worden behandeld. Zijn respectloze benadering is precies waar ik naar verlang. Gewillig leun ik dan ook achterover op het tafelblad. Ik trek mijn knieën op en spreid mijn dijen zover mogelijk zodat hij bij wijze van spreken bij me naar binnen kan kijken. Voorzichtig wring ik de brede kant van de fles in mijn kale kut. Ik hap naar adem. Jezus, wat is dat koud. Maar het gevoel went en in rap tempo voel ik mijn opwinding stijgen, vooral als ik merk dat de barman een verouderd ogende camera op mijn kruis richt en mijn masturbatie digitaal vastlegt. Ik ben een geboren exhibitionist. Er is niets geiler dan tijdens mijn seksuele uitspattingen te worden gefilmd en daarom doe ik extra mijn best. Terwijl ik de wijnfles stevig op en neer beweeg in mijn soppende kut en met mijn andere hand beurtelings mijn tepels en klit masseer, hijg en kreun ik in de lens. Wanneer ik mijn orgasme voel aankomen doe ik er nog een schepje bovenop. Ik slaak hoge kreetjes en op het moment suprème gil ik het uit. Als een natte dweil blijf ik daarna uitgeput liggen tot mijn voyeur me overeind helpt.

Was het lekker, schatje?” vraagt Brabo plagend als ik me weer bij hem voeg. “De volgende keer moet je erop letten dat de wc’s schoon zijn,” is mijn ontwijkende antwoord. De kroeg is nu bijna leeg. Behalve de barman, Brabo en ik, zijn de twee blonde mannen er nog. Naast de ingang zitten vier knullen te pokeren. Studenten zo te zien. Ze gaan volledig op in hun spel en hebben nauwelijks aandacht voor hun omgeving. Vermoeid laat ik me naast Brabo vallen. Een lange hete tongzoen is mijn deel. Ik zie dat ik ook weer de volle aandacht van de twee blonde vertegenwoordigers geniet. Ze kijken naar me alsof ze weten wat er zojuist in de kelder is voorgevallen. Misschien weten ze het inderdaad. Ik hoop het voor hun. En voor mij.

Met een brede grijns op zijn gezicht brengt de barman ons nieuwe drankjes. Dit keer krijg ik een dubbele wodka. Ik sla het glas in een keer achterover, want seks maakt nu eenmaal dorstig. Terwijl de nieuwe lading alcohol naar mijn hoofd stijgt, wordt Brabo weer handtastelijk. Onmiddellijk voel ik de kriebels in mijn lijf toenemen. Gedwee sta ik toe hoe hij een spaghettibandje van mijn jurkje langs mijn schouders omlaag trekt en hiermee een van mijn tieten ontbloot. Hij buigt zijn hoofd en kust mijn blanke huid, likt mijn stijve tepel en zuigt er aan. Ik zucht genietend en zak wat onderuit, mijn benen licht spreidend als teken dat ik meer wil. Brabo neemt de uitnodiging dankbaar aan. Hij toont zich niet verbaasd dat mijn string is verdwenen. Zijn middelvinger dringt moeiteloos door in mijn kleddernatte kut. Bewust ontlokt hij soppende geluiden die oorverdovend in mijn oren klinken. Omdat de muziek even wegvalt, moet het haast wel door de hele zaak te horen zijn.

Als de twee blonde mannen nieuwsgierig in mijn richting kijken trek ik tergend langzaam de zoom van mijn jurkje tot halverwege mijn buik. Ik zie letterlijk hun adem stokken. Ze kunnen nu ongehinderd mijn gladde kut zien en dat laat hen niet onberoerd. Ik zie hun adamsappels bewegen en ze schuiven ongemakkelijk heen en weer op hun stoelen. Brabo wenkt hen. Ze aarzelen, maar een vette knipoog van mijn kant doet wonderen. Brabo maakt plaats en het volgende moment zit ik ingeklemd tussen twee wildvreemde kerels die hun monden en handen vrijpostig over mijn lijf laten dwalen. “Wat een heerlijke tieten,” complimenteert de grootste van het duo terwijl hij een van mijn borsten tussen zijn handen heeft. “Minstens cup E, nietwaar?” Hij beschouwt zichzelf als een kenner. “Cup D,” corrigeer ik naar waarheid.

Even later komen de kaartende studenten ons gezelschap houden. De barman heeft hen bij het sluiten van zijn zaak de keuze gelaten om te vertrekken of de droom van het geile sletje achter in de kroeg (ik dus) te verwezenlijken. Het zijn gezonde jongens, dus die keus is snel gemaakt. Brabo en de barman kijken op afstand toe. Ik snap nu opeens waarom ik eerst de barman moest plezieren. Hij dient als uitsmijter op het moment dat iemand te ver gaat. Mijn veiligheid ligt in zijn handen. Brabo heeft alles van tevoren tot in de puntjes geregisseerd, de lieverd.

Het licht in de kroeg wordt grotendeels gedempt en de barman brengt nog een rondje van de zaak. Met een half oog registreer ik dat ook de camera weer op mij is gericht. Ik verkeer intussen in een euforische stemming. Mijn vurig gewenste gangbang staat eindelijk op het punt te gebeuren. Zes hitsige mannen met steigerende erecties omringen me heen. Zes! Ik moet het even tot me door laten dringen. Zes tongen, zes lullen, twaalf handen. Godsamme, ik ben minstens zo geil als zij allemaal bij elkaar. Ik kom bijna spontaan klaar als mijn rode jurkje opnieuw moet wijken.

Ook de herenkleding vliegt in het rond. Ik volg het niet precies, want er wordt aan alle kanten aan me gevoeld en getrokken. Ik proef tongen in mijn mond en voel zuigende lippen om mijn tepels. Handen knijpen, niet allemaal even zachtzinnig, in mijn borsten en billen. Vingers vechten met elkaar om in mijn kut te mogen poken. Ik besef nauwelijks wat me overkomt. Dit is de hemel op aarde. Dit is seks in het kwadraat. Binnen een minuut raast een intens orgasme door elke vezel van mijn hete lijf. Wow! Een van de studenten is erin geslaagd als eerste mijn kut te vullen. Als een gek begint hij te raggen.

“He joh, niet zo snel,” wordt hij tot de orde geroepen. “Laten we het beste tot het laatste bewaren.” De opmerkingen zijn intussen niet van de lucht. “Neuk die hoer. Ze vraagt erom.” “Schuif eens wat op. Ik kan er niet bij. Ze moet me pijpen.” “Trek die spleet eens open. Zie hoe ze druipt, man!” “Teringslet. Ik schop haar met kind, zowaar ik hier sta.” “Dat mokkel lust er wel pap van.” “En pap zal ze krijgen… kom op mannen, we laten haar een cocktail drinken.” Er worden tafeltjes tegen elkaar geschoven. Ze leggen me er ruggelings op zodat het zestal in een kringetje om me heen kan gaan staan. De barman geeft een leeg limonadeglas aan. Een van de vertegenwoordigers neemt spontaan de leiding. Hij probeert het zootje ongeregeld te coördineren. Het plan is dat ik ze stuk voor stuk klaarmaak door ze te pijpen of af te trekken. Het eerste zaad zal echter worden verzameld in het glas. Die ‘cocktail’ zal me na afloop te drinken worden aangeboden.

“Maar als ik na een keer niet meer kan?” piept een van de studentjes. Zo te oordelen is hij de jongste van het stel, hooguit achttien. Ik vermoed dat hij nog niet veel ervaring heeft op het gebied van seks. Misschien is hij zelfs nog maagd. “Ben jij een man?” vraagt een van zijn kameraden. “Zodra die zaadvragende oogjes op je worden gericht, heb je hem zo weer stijf. Neem dat maar van me aan.” Ik lach verleidelijk naar het ventje. Zijn prachtige gekromde lul gaat er zo van steigeren dat hij hem in bedwang moet houden. Er is niets mis met de libido van dat joch. Zo gezegd, zo gedaan. Het kost me geen enkele moeite om zes zakken in korte tijd leeg te zuigen. De mannen staan op springen en met mijn tongpiercing is het klusje zo geklaard. Natuurlijk maak ik er een showtje van als ik het glas met hun slijmerige goedje aan mijn lippen zet. Ik doe alsof ik het smerig vind en trek een vies gezicht. Kerels genieten ervan als je ze een oppermachtig gevoel geeft. Het feit dat ze me ertoe moeten overhalen het glas leeg te drinken, werkt lustverhogend.

Ondertussen komt het volgende punt op de agenda aan de orde. Mijn kut wordt geproefd, gelikt en gevingerd. Beurtelings wordt er tussen mijn dijen gelebberd, geslurpt, gezogen, gekieteld en geknabbeld. Het is zo gruwelijk lekker dat in een mum van tijd een volgend orgasme door mijn lijf jaagt. Uiteraard willen mijn geilaards meteen weten of ik het niet stiekem fake. Meerdere vingers worden diep in mijn binnenste gestoken om te bepalen of mijn bekkenspieren wel samenknijpen. Tot grote hilariteit van de boys is dat inderdaad het geval. De hitte stoomt nu echt van me af. Ik raak nu steeds meer op dreef en ik verlang naar meer. Het wordt tijd voor het betere neukwerk. Uitnodigend trek ik mijn knieën naar mijn borsten zodat mijn kut en kont beter toegankelijk zijn. Ik voel de sappen langs mijn bilspleet stromen. Dit heeft het gewenste effect. Voor zover nog niet alle pikken weer stijf stonden, is dat nu binnen luttele seconden gepiept.

“Kom op jongens, doe je best,” kreun ik hunkerend bij het zien van zoveel glanzende eikels. “Pak me. Grijp me. Spuit me vol.” Meer aanmoediging hebben ze niet nodig. Ik word op mijn wenken bediend. “Mogen we ook in haar kontje?” vraagt een hoopvolle student. De vraag is niet aan mij gericht, maar aan Brabo. Brabo knikt. “Je zou haar teleurstellen als het niet gebeurde.” Een luid gejubel klinkt door de zaak. De eerste vinger prikt al in mijn darm. “Wacht even,” roept iemand. “We doen het anders. Ze moet op haar knieën.” “Ja, op de grond,” voegt een ander eraan toe.

Sterke handen trekken me overeind. De tafeltjes worden opzij geschoven en daarna word ik hard met mijn knieën op de houten vloer gedwongen. Nog een wilder plan wordt gelanceerd. Mijn jurkje wordt tot een lange strook gevouwen en voor mijn ogen gebonden. Een stropdas uit de stapel mannenkleren doet dienst om mijn polsen op mijn rug vast te binden. Ik vind het supergeil, maar om mijn minnaars verder op te jutten stribbel ik een beetje tegen. Zoals verwacht heb ik niets meer in te brengen. Ik word hardhandig met mijn schouders en gezicht tegen de grond geduwd, zodat alleen mijn kont omhoog steekt. Talrijke genadeloze klappen komen als een mitrailleur neer op mijn billen. Het doet pijn, maar tegelijkertijd geniet ik er mateloos van. Ik hou wel van een beetje pijn.

Toenemende seksdrift heeft bezit genomen van mij en mijn gezelschap. De spanning stijgt. De sfeer wordt uitbundig, maar ook geladen. Er wordt geruzied en gevochten om de plek tussen mijn benen. Ik weet niet wie uiteindelijk als eerste zijn bikkelharde geslacht in mijn kut ramt. Ik weet alleen dat hij al vrij snel zijn zaad tegen mijn baarmoeder spuit. Hij vloekt hartgrondig. Kennelijk was het zijn bedoeling om ook mijn andere gaatje nog te gebruiken, maar hij wordt onherroepelijk weggeduwd door nummer twee. Die doet het beter. Hij gebruikt het vocht in mijn moerassige kut als glijmiddel en stoot dan in een keer diep door mijn kont. Ik gil van schrik en genot. Als hij begint te neuken kom ik vrijwel meteen hevig klaar. Met mijn kringspier knijp ik zijn pik er bijna af. Ook hij schreeuwt zijn orgasme daarna spoedig uit. Door de volgende twee geilaards word ik gesandwicht.

Dan gaat het zo snel dat ik de tel nauwelijks bij kan houden. Het sperma vloeit rijkelijk in en over mijn geile lichaam. Ik word geneukt, gebruikt, misbruikt, verkracht en uitgewoond in al mijn gaatjes. De hormonen en orgasmen gieren zo veelvuldig door mijn lijf dat ik in een prettig soort roes terechtkom, alsof ik helemaal high ben. Seks als drug. Ik heb altijd geweten dat het verslavend is. Als de allerlaatste druppel zaad is verspoten en noch ik, noch een van de mannen nog ergens toe in staat is, druipen ze een voor een af. Ik ben afgepeigerd. Brabo raapt me van de grond en maakt me op het damestoilet weer enigszins toonbaar. Gelukzalig hang ik in zijn armen. Ik voel me de gelukkigste vrouw ter wereld.

“Dank je schat,” prevel ik wazig. “Graag gedaan.” “Wil jij ook nog?” vraag ik als ik merk dat zijn lul kaarsrecht in zijn broek staat. “Straks,” knipoogt hij. Hij houdt een usb stick onder mijn neus en ik snap dat de beelden van mijn gangbang daarop zijn opgeslagen. De nacht is nog niet voorbij.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen