Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hij: na een zalige en supergeile nacht met onze nieuwe duitse vriendjes was het een poosje weer rustig.

We hadden elkaars email en telefoonnummers wel, maar toch niet veel en oppervlakkig contact, zo iets van hoe gaat het met jullie en zo. En iets af spreken ging ook haast niet, of wij zaten met de kinderen of zei zaten met hun vriendinnen.

Totdat je me belde dat ze een bericht hadden gestuurd dat hun vriendinnen een lang weekend weg gingen over een paar weken en ze het rijk alleen hadden thuis, of we zin hadden om te komen. Nou en of we zin hadden, we hadden er al weer vaak over gefantaseerd hoe het die nacht ging en dat we weer uitkeken naar een nieuwe ontmoeting met de heren, dus we waren beiden dol enthousiast en het bleek ook een vrij weekend voor ons te zijn (zonder kids dus) hun vriendinnen gingen met een hele groep (vriendinnenclubje) naar Texel en vertrokken al op een donderdagmiddag en zouden ‘s maandags laat weer thuiskomen. De volgende dag gingen we checken op ons werk of we die vrijdag en maandag vrij konden krijgen en dat lukt ons beiden ook nog (jippie) haha. Dus mailden weer terug dat we het hele weekend 'beschikbaar' waren en uitzagen naar dat weekend. Het antwoord kwam snel dat zei er ook naar uitkeken en gelijk met adres erbij. Het was niet erg ver over de grens en konden er binnen een half uur heen rijden. Jij had wel eerst het idee om voor die tijd ff te shoppen bij een leuke sexshop om er dat weekend lekker sexy uit te zien om de mannen (inclusief mij) flink geil te maken. Ik ging wel mee maar mocht niks zien van de pakjes die je ging passen, dus ik ging zelf ook maar ff kijken naar lekkere geile slipjes, en vond ook best wel leuke. Het duurde nu nog maar een paar dagen voor het zover was en we waren ook weer flink opgewonden en fantaseerden er al flink op los terwijl we elkaar heerlijk verwenden.

Eindelijk was het donderdag. en we keken uit naar einde werkdag. We hadden onze tassen al gepakt en waren klaar voor vertrek. Ik kreeg telefoon... Gunther!! de dames waren net weg en ze hadden het rijk alleen nu, met de vraag hoe laat wij kwamen. Ook hij had er verschrikkelijk veel zin in en Heinrich ook zei hij. Ik zei we moeten nog ff douchen en dan zijn we klaar voor vertrek. Dus om een uur of zeven, half acht gingen we redden. Hij zei mooi zo dan zet ik vast de jacuzzi aan (he? een jacuzzi dacht ik) wow kon het nog mooier? Het was namelijk prachtig mooi voorjaarsweer en het zou een zwoele nacht worden zeiden ze op het nieuws dus, ik dacht ja haha letterlijk en figuurlijk!

Zij: We waren al behoorlijk opgewonden onderweg...Hoe zou het zijn en wat stond ons allemaal te wachten daar. Ik legde tijdens het rijden mijn hand op je been, je keek me aan. Erg verwachtingsvol en ik meende zelfs een flinke glimp geiligheid in je blik te zien. Mijn hand gleed verder naar boven...ff voelen...ja hoor knetterhard. Hm schat dat zou me een weekendje worden zeg. We hadden zo'n 20 minuten gereden, het was niet zover meer maar we waren zo verschrikkelijk opgewonden. Zou ik? Ja snel ff een parkeerplaats. Toen ik gestopt was had jij je broek al open. Ik dook naar beneden om die heerlijke pik van je te pijpen. Stop! zei je...Er kwam een auto langs. Toen die uit het zicht was duurde het maar even...Je hete zaad spoot diep in mijn keel. We fatsoeneerden ons een beetje trokken een blikje drinken open en vervolgden ons weg...lacherig. Gek stel dat we zijn.

Na nog een 10 minuten gaf de tom tom aan nog 500 meter pfff spannend. We zagen in de wijde omtrek slechts 1 huis, nogal afgelegen, beschut tussen een paar bomen. We sloegen af en dichterbij gekomen zagen we een schitterend huis opduiken, veel hout met balkons en dergelijke. Echt duits ja inderdaad maar mooi. We stopten voor het huis en stapten uit. Meteen ging de deur open. Hey, riep Gunther, welkom op mijn stekkie. Pfff stekkie zei die de gek. Hij omhelsde ons beiden hartelijk en vroeg ons gauw mee te komen naar binnen. Hij had slechts een handdoek om zijn middel. We zetten onze tassen neer in de grote koele gang en volgden hem. Kom zegt ie we zaten al te wachten. Buiten achter het huis gekomen, het werd al iets schemerig, zagen we een schitterende tuin, met hier en daar sfeerverlichting. Achterin in een intiem bijna tropisch hoekje zagen we een blauw schijnsel. Dichterbij gekomen zagen we iemand zwaaien vanuit dat licht dat omringd werd door fakkels. En ja hoor, Heinrich zat in de jacuzzi met een drankje en riep: Kom erbij! Vlakbij de jacuzzi stonden heerlijke grote ronde fauteuils, nou ja het leken wel grote ronde bedden. We ontdeden ons snel van onze kleding en schoten de jacuzzi in. Heinrich zoende jou meteen vol op de mond waarop je hem even stevig tegen je aandrukte. Lekker zo'n bloot nat lichaam tegen je eigen. Jullie gingen zitten en ik begroette Heinrich ook. Hij drukte me tegen zich aan en ik merkte meteen dat hij al opgewonden was geworden van jou. Gunther stond nog naast de jacuzzi hartelijk te lachen en vroeg wat we wilden drinken. Onder het bankje waar we onze kleding hadden gelegd was een soort van koelkastje en naast het bankje een tafel met galzen en hapjes ook zag ik. Ze hadden er werk van gemaakt. Ik zei dat hij maar wat lekkers in moest schenken en jij wilde een biertje. Gunther zetten de drankje op de grond aan de rand van de jacuzzi emt een schaal vol hapjes ernaast. Hij deed zijn handdoek af en kwam bij ons zitten. Het water was heerlijk, niet te warm maar precies goed. het deed heel gezellig aan met die lampjes onder water. We proosten met elkaar op een heerlijk weekend.

Zij: Gunther had me een heerlijke cocktail gemaakt en ik genoot van de sfeer. We waren lekker relaxed aan het kletsen. Het werd al wat donkerder en Heinrich draaide aan een knopje en toen was het blauwe licht ineens goud. Wow zo zagen we er allemaal wel heel lekker uit. Heinrich die naast jou zat sprong uit het water en deed nog een paar drankjes in. Terug gekomen zetten hij de glazen neer en ging op zijn knieeen achter je zitten. Hij tikte je op de schouder, je keek achterom en keek recht tegen zijn grote harde pik aan. Je bedacht je geen moment en je greep zijn ballen en begon er aan te likken en te zuigen terwijl je met je andere hand zn billen stevig vastpakte. Ja Heinrich had ook wel een heel lekker strak kontje. Heinrich kreunde en begon zichzelf langzaam te trekken. Ik zat naar jullie te kijken hmmm lekker gezicht was dat, toen ik ineens Gunther zijn handen stevig om mijn borsten voelde die hij begon te kneden. Hij begon m’n tepeltjes te masseren en ik werd behoorlijk geil. Hij duwde me het water uit en ik kwam naast Heinrich te zitten. Heinrich begon met me te tongen terwijl Gunther mn benen uit elkaar duwde om me een lekkere likbeurt te geven. Jij nam heinrich zijn pik in de mond begon hem te pijpen en ik zag dat Gunther onder water aan jouw harde pik begon te trekken terwijl hij me likte.

Hij: ik verbaasde me weer over die heerlijke dikke pik van Heinrich ik moest mijn mond ver openen om zijn pik lekker te kunnen pijpen maar vond het zalig en het gevoel erbij dat Gunther aan mijn harde pik sjorde gewoon super, ik hoorde jou ook kreunen naast me en keek op om te zien wat er gebeurde en het uitzicht beviel me goed, terwijl je kutje werd gelikt door Gunther was je heftig aan het tongen met Heinrich. Ik begon Heinrich steeds harder te zuigen en merkte dat hij bijna ging komen, ik nam zijn pik uit mijn mond en liet me weer in het water zakken en ging achter Gunther zitten die je nog steeds aan het beffen was op zijn knieën tilde hem met zijn kont omhoog uit het water en begon zijn sterretje te likken wat zo te horen hem goed beviel ondertussen kneedde ik zijn lul en ballen zachtjes, na hem zo even verwent te hebben ging ik achter hem staan en drukte mijn eikel zachtjes tegen zijn kontje aan, ik zag dat jij nu Heinrich zijn harde pik nu aan het zuigen was ik duwde mijn lul nu diep door in zijn kontje en begon langzaam maar zeker steeds harder te neuken, ij stopte met pijpen om te zien hoe ik hem lekker aan het neuken was en zei tegen me wat een heerlijk geil gezicht is dat schat waarop ik zei kom naast Gunther zitten dan wil ik graag zien hoe Heinrich jou lekker neukt. Je glimlach zei genoeg en Heinrich had het ook wel goed begrepen en jullie kwamen samen in het warme water je ging naast Gunther met je knieën op de rand zitten en Heinrich kwam achter je staan en ik zag hoe hij zijn dikke eikel tegen je lipjes zetten en krachtig bij je naar binnen drong je gaf een gil van genot en begon nu met Gunther te tongen, Heinrich en ik stonden nu jullie in het zelfde tempo te neuken en ik voelde dat ik ging komen en melde dat ook aan Gunther waarop hij zij ja spuit mijn kontje maar vol na nog een paar harde stoten voelde ik mijn sperma in zijn kontje spuiten en stond uithijgend naast mij te kijken hoe ook Heinrich op het punt stond om klaar te komen, je gilde het uit omdat hij zo diep en hard in je kutje stootte en wist dat je echt goed klaarkwam, Heinrich zijn lichaam leek te verkrampen toen hij heftig klaarkwam in je en viel over je rug heen van uitputting. wow dit was een goed begin van ons weekendje Duitsland zeg.

We gingen het bad uit en droogden ons af, we namen nog wat te drinken en proosten weer op zo'n heerlijk begin van het weekend.

We hadden ons afgedroogd en gingen naar 1 van de ronde bedden in de tuin waar we ons nestelden en genoten van alle heerlijke hapjes die de jongens hadden klaargemaakt, ik vroeg aan Gunther waar het toilet was want moest toch nodig plassen, hij wees me de wc en nam gelijk onze tassen mee naar binnen, ik liep een beetje rond om het prachtige huis te bewonderen. Na mij ook ff gedouched te hebben en weer lekker fris naar buiten liep naar jullie zag ik dat jullie het alweer heel gezellig hadden op het grote ronde bed (jullie hadden inmiddels ook gedouched buiten), Heinrich en Gunther lagen beiden op hun rug dicht naast elkaar en jij was hun tegelijk aan het pijpen van dat uitzicht werd ik gelijk weer bloedgeil want mijn pik was meteen keihard. Je zag me niet aankomen en ik kroop achter je en begon je kutje te likken, je slaakte een gilletje en keek lachend achterom en zei lekker schat en begon gelijk weer snel de pikken van onze vrienden te verwennen, je was alweer kletsnat van geiligheid en ik had zin om je te neuken dus pakte je lekker van achter terwijl ik een mooi uitzicht had hoe je die 2 lullen van de jongens verwende, Gunther vroeg mij mag ik ook even? ik heb nog steeds niet geneukt. ik zei ja hoor maar denk dat g nu wel zo geil is dat ze 2 tegelijk aankan of niet schat? je kreunde alleen instemmend en ik dirigeerde de heren zo dat jij op Heinrich ging zitten en Gunther achter je kwam staan om je in je kontje te neuken, ik pakte eerst een beetje glijmiddel om je kontje en Gunther zijn pik mee in te smeren en gaf hem toen groen licht om je kontje te neuken, hij drukte zijn eikel tegen je sterretje en drukte in 1 stoot krachtig door tot aan zijn ballen, je schreeuwde het uit van beetje pijn maar vooral genot. De mannen begonnen nu beiden te neuken en ik ging op mijn knieën naast je hoofd zitten zodat je mij kon pijpen en ik kon genieten van het uitzicht. Na zo een poosje bezig te zijn zei je ineens nu wisselen en wou dus Heinrich in je kontje. Gunther ging liggen op het bed en jij gleed met je kutje over zijn pik, Heinrich stond nu achter je en drukte zijn toch wel hele dikke eikel zachtjes tegen je kontjegaatje, ik kon het haast niet geloven dat die grote pik van hem toch makkelijk naar binnen gleed en werd zo ongelofelijk geil door dat aanzicht dat ik er niks van wilde missen en ging dus over je heen staan met mijn lul naar Heinrich toe zodat hij me kon pijpen terwijl ik goed kon zien hoe zijn knots in en uit je geile kontje ging terwijl ik lekker werd gepijpt. De mannen begonnen steeds feller te neuken en het duurde dan ook niet lang dat de 1 na de andere luid kreunend klaarkwam en ook ik spoot mijn sperma in Heinrich zijn gezicht en hoorde jou ook keer op keer klaarkomen en tevreden vielen we allen uitgeput neer op het bed.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen