Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Laatst was ik op mijn werk op de afdeling administratie. Achter een deur hoorde ik gekreun. Ik kon via het sleutelgat zien wat er gebeurde. Het degelijke trutje van mijn afdeling werd geneukt door de directeur. Ik dacht wat the Fuck.

Het is een mooie vrouw, met bril en altijd in stijl gekleed, hoge hakken, gewoon een echte status dametje. Ik liep door en vertelde het aan mijn naaste vrouwelijke college. Deze vertelde, mij dat Justine al vaker geneukt is door collega's. Ik keek haar aan en zei, hoe weet je dat. Ik heb het van haar zelf gehoord, ze was verliefd op Pim, maar Pim durfde niet, vervolgens werd ze op het bedrijfsfeest vorig jaar geneukt door de adjunct en nu dus door Piet de directeur van 50 jaar. Dat moet zijn vrouw niet te weten, komen, ze wordt helmaal gek. Ik kon het niet meer uit mijn hoofd zetten. Op een door de weekse dag zag ik Justin samen met Piet weg gaan. Ik dacht die gaan neuken.

Ik ging Piet volgen. Wat bleek ze gingen naar de woning van Justine en wie deed open, haar vriend. Ik dacht wat is dit.Ik probeerde door de ramen te kijken en zag ze samen op de bank zitten. Justine zat naast Piet en haar man Erik zat op de sofa. Net toen ik wilde gaan stond Justine op en kuste Piet. Ik zag dat Piet Justine bij haar kont pakte en ze liepen weg. Boven zag ik het licht aan gaan. Niet te geloven ze werd gewoon geneukt door Piet in haar eigen huis, met haar vriend in de woning.

De volgende dag op mijn werk vertelde ik het tegen Chantal mijn collega. Ze keek verbaasd, en wilde het ook zien. Twee dagen later vertrok Justine samen met Piet van de zaak.

Chantal en ik zijn er achteraan gereden. Ze reden naar e stil plekje op de Veluwe.

We konden het niet goed zien en zijn gaan lopen. We zagen dat Piet Justine neukte in de auto. Wij stonden te gluren op een afstand op eens had Piet ons in de gaten en schrok. Vervolgens herstelde hij zich en wenkte ons te komen.

je zus dacht ik, Chantal liep al naar Piet en Justine. Justine had een rood hoofd, maar groette vriendelijk. Piet vroeg wat wij hier deden, we gingen jullie volgen zei Chantal. Dus jullie vinden geil wat we doen. Chantal knikte en Piet zei, we hebben wel geile mensen op de zaak, daar moeten we wat mee doen Jan. Justine geef Jan even een welkomst kusje. Justine deed gelijk wat Piet vroeg. Chantal kom eens hier bij je baas. Chantal deed ook wat er werd gevraagd. Chantal ik wil dat jij mijn lul stijf maakt, omdat jij deze slap heb laten worden!!

Chantal wilde weigeren, maar Piet pakte haar hard vast en zei, je moet me pijpen of je nu wil of niet. Chantal ik ga je ook neuken, wen er vast maar aan. Justine laat even zien hoe het moet. Justine pakte zijn lul en pijpte mooi en langzaam. Zijn lul stond meteen rechtop, een grote vadsige pik. Piet pakte Chantal en zei, pijpen lief sletje, NU> Ik keek erna en deed niks, ik vond het fantastisch. Justine en Chantal zuigend aan de pik van onze baas. Piet keek mij aan en zei, Jan, jij gaat zo Chantal neuken en ze blijft mij pijpen. Kom kleed je uit, geile beer en lachte hard. Piet ging tegen de auto staan en Chantal en Justine stonden voor Piet. Ik had mijn pik in me hand en liep naar de kont van Chantal. Deed het zomerjurkje omhoog en zag dat ze geen slip aan had en een mooie tatoeage op de onderkant van haar rug. Zo Chantal geen slip zie ik. O, Chantal is gewoon geil, zei Piet.

Chantal keek om en wilde gelopen. Chantal niet doen, zei Piet. Dit kan niet Piet, ik kan geen twee lullen ontvangen in mijn lichaam, dat ik heb ik nog nooit gedaan. Justine ook niet, zei Piet, daarom wordt dit jullie eerste keer, je wilde zelf geilen. Nou doe er dan wat voor. We houden onze mond en we neuken elkaar gewoon, geniet van het dagje bos, Chantal.

Jan neuk die vrouw, Chantal laat je lekker neuken door Jan, voel je niks van!!

Ik stond nog steeds met mijn lul in mijn hand, Justine pakte mijn lul en duwde mij richting Chantal, neuken Jan, neuk Chantal. Justine kuste Piet en hij begon al te schokken. Chantal ik ga klaarkomen, sorry. Chantal bleef pijpen en kreeg kwakken zaad over haar gezicht gespoten. Justine stond er naast en tongde met Piet. Wat vond ik dit geil. Ik haalde mijn pik uit de kut van Chantal en liep naar Justine, ik ga nu jou neuken Justine. Ze ging naar achteren staan en liet zich neuken door mij, Piet vond het goed en pakte Chantal op haar mond, het zaad droop nog van haar gezicht. Geeft niet Chantal ik ben niet vies van mijn eigen zaad, kermde Piet. Ik stond Justine goed te neuken, mijn lange lul gleed mooi naar binnen, ik pakte haar tieten vast en vond het geweldig. Piet zag dat en kwam bij me staan. Jan vind je Justine een lekker mokkel, Ja piet, ik vind haar heerlijk. Op het werk geilde ik al op Justine. Piet nam haar over, ze is van mij. Ik heb Justine in haar macht en haar vriend vindt het goed. We neuken af en toe met elkaar en vinden het fijn om het zo te doen. Justine wil onderdanig zijnen ik overheersend. Piet vingerde Justine en tijdens zijn praatje, Chantal stond er naast te luisteren en Piet vroeg aan Chantal of zij ook zijn onderdanige vrouw wilde worden. Ze keek Piet aan en zei, ja hoor met zo'n lul mag je mij ook zo nu en dan aan duwen. Dat wil ik horen Chantal lekkere geile praat. Justine ga even met Chantal zoenen, vind ik geil. Ik vond et ook geil, de twee meiden gingen helemaal op in elkaar en de vingers verdwenen in de kutjes. Piet keek mij aan en gaf me een hand. Jan we gaan neuken jongen, we gaan gewoon neuken tot we neer vallen.

In het bos vind ik het altijd extra geil. Piet liep om de dames heen en betaste ze overal, vind ik lekker, korde hij. Zijn stijve lul hing alweer uit zijn broek. Piet had zij kleren nog aan en alleen zijn gulp open. De grote lul stak er fier uit. Hij haalde zijn lul af en toe onder de rokjes door en ik stond aan mijn lul te trekken in het bos. Ik keek vooral naar Justine, wat een geile meid is dat, ik wilde haar zo graag neuken. Piet. De meiden gingen zich splitsen, ik werd gepakt door Chantal en Piet door Justine, we werden tegen de auto gedruk en de dames begonnen ons te pijpen. Na een paar minuten, wisselde de dames en werd ik gepijpt door Justine. Ik hield het bijna niet meer en probeerde te knijpen, dat lukte niet. Ik spot haar mond helemaal vol met zijn sperma. Ze slikte het al pijpend gewoon door en keek mij met grote ogen vanaf beneden aan. Piet keek me aan en ik zei, ik hield het niet meer, ze is ook zo lekker die vriendin van jou Piet. Piet knikte en liet Chantal op staan, ik ga jou neuken Chantal, ik vind jou ook erg lekker, moet ik zeggen. Hij betaste Chantal overal en ze vond het gewoon goed. Chantal moet met haar kont naar achteren staan en Piet drukte zijn lul in haar kut. Ik kon het niet goed zei, omdat het rokje er over heen hing. Maar aan het gekreun van Chantal te horen was het formidabel. Justine wilde ook geneukt worden en duwde Chantal weg, Piet drukte vervolgens zijn lul in haar kut. Ik liep nar Chantal en zette mijn inmiddels stijve lul tegen haar lipjes aan. Ik drong naar binnen en ramde in en uit. Chantal kwam meerdere malen klaar. Ik kon het vrij lang, omdat ik net was klaar gekomen. Ze drukte haar kont steeds achteruit en ik ramde tegendraads. Heerlijk was het, Piet haalde zijn lul uit de kut van Justine en wilde wisselen, ik neukt vervolgens Justine op dezelfde manier als Chantal. We neukte ons suf en kwamen bijna tegelijk klaar in de kutjes. Piet gaf mij een hand en zei, geslaagde middag. Piet zei, wij gaan we zien elkaar morgen op het bedrijf. Ik liep weg met Chantal en we zeiden niks. Wat een middag, dacht ik. Ik heb Chantal bij het bedrijf afgezet, haar auto stond daar. We zeiden niks en ik reed voldaan naar huis.

Ik had Chantal afgezet bij het bedrijf en was naar huis gereden. Thuis groette mijn vriendin en ik deed niks. Ze vroeg of er wat was gebeurd. Ik zei, nee beetje druk op mijn werk.
Na het eten werd ik gebeld door Piet, hij wilde mij nog bedanken voor de fijne middag en vroeg mijn mond te houden. Ik kreeg extra geld en Chantal ging hij ook belonen.
In het gesprek kwam het op neuken in de natuur, Piet vertelde dat hij geil wordt van neuken in de natuur. De spanning om te worden betrapt maakte het extra geil, vertelde hij vol passie.
Piet vroeg of ik af en toe mee wilde doen met zijn spel en Justine en hem wilde uitdagen voor pittige sex in de natuur. Hij wilde graag dat Chantal ook mee ging doen, ik kon hem niets beloven, maar zal het bespreken met Chantal.
Mijn vriendin vroeg wat er was, ik vertelde haar dat mijn baas me wilde gebruiken en daar geld voor wilde geven. De volgende dag op mijn werk, bleek dat Chantal zich ziek had gemeld. Ze vertelde, me later, dat haar vriend er achter was gekomen. Piet had het namelijk verteld!! Wat voor spel speelt onze Piet, dacht ik. Chantal woonde nu bij haar broer.
Chantal vertelde mij, dat ze via haar broer een vriend had gebeld om Piet terug te pakken.
Ze had het namelijk verteld aan haar broer en die persverse hond had een idee. Deze vriend zit in de homo scêne en wilde Chantal graag helpen.
Piet kwam het kantoor in en vertelde mij, dat hij vanmiddag naar het bos ging voor een wandeling. Piet fluisterde missie in mijn oor.
Ik wist wat hij bedoelde en ben een uur eerder naar het bos gegaan met Chantal. We hebben de vriend Henk opgehaald en hem laten wachten tot Piet er zou zijn met Justine.
Justine en Piet kwamen aan rijden. Ik zag dat Justine al haar kleren uit deed. Ze gingen wandelen en Justine moest naakt met hem mee.

De bedoeling was dat ik Justine zou verkrachten voor de ogen van Piet. Chantal moest zich er mee bemoeien en zou worden verkracht door Piet. We lieten ze eerst een tijdje lopen voor de spanning. Ik had een zwarte bivakmuts op gezet en rende door het bos op Justine af. Ik duwde Piet hardhandig weg en pakte Justine beet. Zo vrouw jou ga ik hard neuken. Naakte vrouwtjes in het bos moeten verkracht worden. Ik liet haar kruipen en bood mijn lul aan om te zuigen. Zuigen vrouw, schreeuwde ik. Justine deed het meteen, ik zag kippenvel opkomen bij Justine.
Ze genoot zichtbaar en ik was wild en geil. Chantal kwam er als wandelaar bij en vroeg wat er aan de hand was. Ik zei, deze vrouw ga ik neuken en jij moet effe oprotten, slet.
Chantal werd gepakt door Piet en haar jurk werd grof van haar lichaam afgescheurd, zo lekker dingetje jou ga ik neuken. Nee, schreeuwde Chantal, wat nee, hij gooide Chantal op de grond. Ze stribbelde tegen en toen kwam Henk aanlopen. Pakte Piet vast en Piet probeerde te zeggen, dat het een sexspel was. Chantal schreeuwde, nee hij wilde mij verkrachten die ouwe lul.
Ik kwam met Justine aanlopen om het schouwspel te bewonderen. Henk keek Piet streng aan en zei, trek je broek uit. Piet deed wat er gevraagd werd en moest vervolgens op zijn knieën gaan zitten. Zo mannetje, jij denkt hier een paar vrouwen te neuken, omdat je geld hebt. Nou zo werkt het niet Pietje. Ik ga jou neuken in je vette hol. Henk haalde zijn lul uit zijn broek. Henk trog zijn lul stijf en drukte zijn lul door het sterretje van Piet. Piet genoot van deze verkrachting. Hij zei, niets en Justine werd geil bij het zien van deze homo verkrachting. Chantal ik ben zo geil, ze zacht. Chantal zei, hardop, jij moet je veel vaker laten neuken Justine. Laat mij dat maar regelen. Piet kan jou niet bevredigen, mijn broer wil wel met je neuken. Iedereen wil trouwens met jou neuken, behalve Henk, Henk neukt Piet.
Piet werd goed geneukt door Henk en Justine vond het prachtig, neuk mij ook even Henk vroeg ze. Nee, ik neuk geen sletten. Laat je maar neuken door Piet en Jan als ik klaar ben. Henk stoot zijn zaad in Piet en liep weg. Piet stond op en pakte Justine, nu ga ik jou hard neuken vuile vrouw. Ze werd op de grond gelegd en Piet neukt haar hard. Justine gilde en ik pakte Chantal, ze liet het toe. Ze was helmaal los en pakte mijn lul, neuk me dan, neuk me. Ik wil dat jij en Piet mij neuken in kut en kont. Kan ik makkelijk hebben. Piet schreeuwde dat wil ik horen Chantal een geile slet met wensen. Justine schreeuwde er over heen, ik wil ook door twee lullen geneukt worden. Ik ben alleen nog nooit in mijn kontje genomen door een man. Ik zei, dat het dan niet kon. We gaan je wel klaar stomen voor twee lullen de komende tijd. Nu even niet. Piet stond op en zei, tegen Justine ik ga Chantal in haar kont neuken, let op.
Chantal moest op de lul van Jan gaan zitten. Ze wipte hard op en neer. Justine zoende Chantal en Piet probeerde zijn pul in het kontje te stoppen. Het ging niet makkelijk, maar met een beetje spuug lukte en een vinger kreeg Piet zijn lul in het kleine kontje. Chantal genoot en Justine stond er beteuterd bij, ze probeerde het te compenseren door geil iedereen te tongen en haar kut aan te bieden aan de likkende tongen. Ze kwam in ieder geval klaar in het bos.
Piet stond op en spoot zijn zaad in de mond van Chantal, hij kneep haar keel dicht en ze moest wel slikken. Ik spoot mijn zaad diep in haar kut. Ze kwam hevig klaar.
Piet nam Justine mee, en Chantal bleef met mij achter in het bos. Ik zoende haar en zei, helemaal goed Chantal, jij bent echt een geile slet. Had ik nooit achter je gezocht. Nu mijn verkering uit is maakt het mij niet meer uit zei ze lief.
Zag je Piet kijken, we hebben hem. Ik heb namelijk ook foto's gemaakt, die ga ik mailen.

De rest van het bedrijf wist niet dat Piet Justine en Chantal buitensporig neukte, maar ik wilde het wel graag vertellen. Ik vond het een geil idee om het met meerdere mensen in de zaak te delen. Echter dat kon uitlopen en een leegloop of schandaal in het dorp.
Ik wilde Piet eigenlijk laten ebtrappen door zijn eigen vrouw. Kijken wat er gebeurde, dus ik had een plan om Piet zijn vrouw op te halen op het moment dat hij bij Justine thuis zou zijn.
Ik hoorde van Chantal dat Piet om de dag met Justine naar huis ging.
Haar man Erik vond het prachtig dat zijn vriendin werd geneukt door Piet. Ze kregen goed geld en Justine werd onderhouden met sex. Erik wist niks van de bosdagen, dat zouden we zo houden. De bosdagen waren af en toe gepland voor het extreme genot.

Ik ben op een donderdag naar het huis van Piet gereden, zijn vrouw Loni deed open. Ze herkende me van het laatste feest. Jan wat kom je doen, nou ik wil je graag wat laten zien. Wat dan? Nou dat kan ik niet vertellen, wil je meekomen.
Loni stapte vol vraagtekens in mijn auto. Ik vond Loni ondanks haar leeftijd er behoorlijk uit zien. Grote tieten, mooie volle kont en goed gekleed. Ze bleef vragen, Ik vertelde, dat het over Piet ging.
Ik vroeg haar of ze wist van Piet zijn uitspattingen. Nou vertelde, ze, ik weet wel dat hij van extreme sex dingen kan houden. Ik ga daar niet in mee. Aangekomen bij Justine waren de gordijnen dicht. Loni liep met mij me een ik liet haar door een kier de huiskamer in kijken.
We zagen Piet op de bank zitten en Justine zat op zijn schoot. Erik zat ook in de kamer. Loni keek mij vol ongeloof aan. Vuile schoft hij neukt gewoon dat lekkere wijf onder de ogen van haar vriendje Erik. Ik ken Erik wel zei, Loni, ik heb hem namelijk aangenomen om zijn vader een plezier te doen. Nou begrijp ik het, Piet vuile *********.

Ik bracht Loni naar huis en ze was woedend, ze vroeg hoe lang ik het al wist. Ik vertelde dat ik het een paar weken wist. Tevens vertelde ik dat we meer hadden gedaan dat dit. Inmiddels heb ik ook Justine geneukt en Chantal van kantoor hebben Piet en ik ook geneukt. Zo toe maar, lekker geil Jan. Ik word er zelf geil van, wil je me neuken. Ik wist niet wat er gebeurde, ik werd mee naar binnen genomen en neukte Loni op de bank in het grote huis. Ze kon er wat van, alle standjes werden benut en ik bleef haar hard neuken. Ik neukte haat tussen d'r tieten en dan weer in haar mond. Ze had haar kleren nog half aan. Het was geil, dat zeker ook omdat Piet zo thuis kon komen. Op het eind spoot ik mijn zaad over haar tieten. Bedankt, kwam er nog uit. Ik pakte mijn broek en ging er van door. Dag lieve Jan.
Op de oprijlaan kwam ik Piet tegen, ik zwaaide en ging naar huis.
De volgende dag werd ik aangesproken door Piet, wat heb jij in godsnaam gedaan. Ik heb je wijf geneukt, mag dat niet zei, ik grof.

Piet keek mij aan en lachte, is dat waar? Ja, ik heb haar geneukt op jullie sofa in huis. Bedankt Jan, dat is wat ik wil, mijn vrouw bij de sex avonturen betrekken, zou ze dat willen? Denk het niet, Piet. Ze is wel geil, je laat wat liggen thuis. Ja ik neuk bijna iedere dag met Justine, ik heb thuis niets over. Justine melkt mij helemaal leeg, dat geile ding.

Ik had afgesproken met Loni dat ik haar ging bellen, als we naar het bos gingen. Drie dagen later was het zover, Piet vertelde dat ze weer toe waren aan een dagje bos. Ik haalde Loni op en rond 15.00 uur waren we in het afgesloten gedeelte. Schrik niet wat je ziet, het is een beetje pervers, zei ik tegen Loni. In het bos zagen we Piet en Justine lopen. Justine liep in een soort doorzichtig gewaad met een ketting om haar hals, en had een buttplug met staart in haar kont. Het was een heel geil gezicht, de mooie Justine zo te zien.
Met een om weg liepen we Piet en Justine tegemoet. Zo Piet dit is wat je doet in je vrije tijd, Piet aarzelde en zei, ja Loni zo wil ik jou ook vernederen. Nou, Piet dat mag Jan dan doen, ik wil geneukt worden onder jou ogen en die slet likt mijn kut en maakt me geil.
Piet kuste haar en zei in haar oor, laat je neuken door iedereen, laat je neuken, dat maakt het zo geil, Loni. Piet zei tegen Jan, neuk die ouwe slet van me, Jan neuk dat wijf ik haar reet, vindt ze lekker.

Ik duwde Loni om laag om mij te pijpen, Justine begon Piet te pijpen, we stonden naast elkaar, Piet keek mij aan en gaf een knipoog. Justine nam de lul van Piet echt helemaal tot de wortel in haar keel. Loni keek erna en zei, jij bent goed Justine, lekker dier. Jan Loni, ik ben echt helmaal los gekomen, ik wil elke dag geneukt worden. Ja, dat zie ik, vrouwtje.
Ik liet Loni tegen een boom staan en neukte haar van achteren. Ze gilde het uit, neuk me Jan, neuk me, Piet zie dat hij me goed neukt, deze hengst. Lekker neuken in het bos, net als vroeger. Ik neukte Loni als en beest en kwam bijna klaar. Ik hield en net in. Piet ik wil mijn zaad in haar mond spuiten mag dat. Spuit die vrouw maar vol, ze kan het hebben, ze slikte mijn zaad ook altijd, zit in de familie. Ik drukte Loni weer naar beneden en ze zoog meteen aan mijn lul, ze hield mijn pik in haar mond ik spoot mijn sperma diep in haar keel, ze liet haar lippen om mijn lul, er kon niets uit haar mond. Het was geweldig, ze slikte alles door en keek mij aan. Goed zo, Loni dit is wat Piet wil, lekker onderdanig zijn. Ze liep naar Justine en begon haar te zoenen en te betasten, jij bent echt een lekker mokkeltje Justine, ik snap wel dat Piet jou elke dag wil neuken, zou ik ook doen met zo'n lichaam. Piet zette Loni naar achteren en begon zijn eigen vrouw te neuken. Ik ben toch geil op je Loni, ik neuk je helemaal gek, vrouwtje van me. Ze liet het gaan en ik stond te kijken. Justine probeerde Loni te verwennen, kuste haar intens en betaste haar tieten. Piet kwam kermend klaar in haar kut. Justine zei, nou ik wil ook sperma. Lik de kut van Loni maar uit, Loni ga liggen en laat Justine en overheerlijke mannenzaad van piet uit je kut likken. Justine deed gewoon wat er gevraagd werd ze slurpte het zaad uit de kut van Loni. Ik stond alweer met en stijve en neukte Justine en haar kut en hield haar halsband tijdens mijn stoten in mijn hand.
Piet vond het geil en schreeuwde, we gaan hier iets moois van maken Loni. Ik neukte Justine net zo lang tot ik klaar kwam. Pakte Justine vast en zei, hier heb je sperma, vrouw. Zuigen en slikken, dat moet je doen. Meer niet. Justine slikte alles door en likte met haar tong langs haar lippen, de buttplug zat nog steeds in haar kont en we liepen samen terug naar de auto's.

Justine sopte de hele dag, vertelde ze. Thuis loop ik altijd met Chinese ballen in mijn kut of met een kleine dildo in mijn kut op het werk. Op deze manier kom ik zeker 10 keer klaar, biechtte ze op. Justine ging met Piet naar het bedrijf, ik bracht geile Loni naar huis.
Loni vertelde in de auto, dat ze al langer een minnaar had. Ze werd geneukt door een vriend van Piet, maar deze sessie overtrof alle geiligheid, bekende ze. Jan kom mij af en toe even halen voor wat geils, nu kan ik nog meedoen met de spleetjes. Over een paar jaar ben ik te oud voor het jonge spul. Ik keek haar aan, ik ga jou laten neuken Loni, reken maar!!!

Op het werk werd er niet gesproken over het sexleven van onze baas Piet. Er waren sinds kort 2 nieuwe stagiaires van net 20 en deze dames kregen een rondleiding van Justine.
Ik keek dat zo aan en dacht zal Justine deze meiden nog voorstellen aan Piet.
Ik wist het eigenlijk wel zeker en volgde haar op afstand. Op het kantoor van Piet werden ze voorgesteld. Ik kon het zien door het raam en zag Piet even lonken naar de blonde stoot.
Terug op de afdeling liep Justine weg met de blonde stoot.
Ik zag ze weggaan in de auto en Piet ging er na 5 minuten achter aan. Ik volgde ze op ruime afstand. We kwamen aan bij het huis van Justine.
Ik parkeerde mijn auto in de andere straat en liep naar de woning van Justine. In de huiskamer zat Piet op de bank en Justine en de blonde stoot zaten op de andere bank.
Ik zag Erik met de koffie komen. Ik belde aan en werd binnen gelaten door Erik.
Jan ik had je verwacht, kleed je uit zei Piet. Ik deed wat Piet vroeg en stond naakt in de kamer. Mijn lul werd strijd en Justine stond op, zo geil mannetje, was je ons weer aan het begluren. De stagiaire Samantha keek haar ogen uit, maar zei niets.

Piet vroeg aan Samantha wat ze van de pik van Jan vond. Mooi en groot zei ze zacht. Wil je even aan de lul van Jan zuigen Samantha. Samantha deed wat er gevraagd werd en ik dacht hoe wist die Piet dat. Samantha zoog aan mijn dikke lul en Justine kwam erbij zitten. Zuig maar schatje, laat Jan lekker genieten van je tongetje. Jan kan goed spuiten, heeft hij al vaker gedaan bij mij. Ik heb het zaad van Jan al meerdere keren mogen slikken, Samantha laat je gaan. Justine ontblote de tietjes van Samantha en zoog er aan. Goed zo meisje, jij bent aangenomen zei, Piet. Samantha zoog aan de lul van mij en liet niet meer los. Piet en Erik keken hun ogen uit naar de nieuwe aanwinst van het bedrijf.
Stop eens Samantha, ik wil even weten of je een vriend hebt. Ja, knikte ze ik heb een Surinaamse vriend. Nu begrijp ik waarom je zo geil bent. Surinamer willen ook alleen maar neuken met blonde damesn. Jij bent zo'n negerslet en kan dus veel hebben.
Samantha knikte en moest van Piet haar kut aan laten zien. Vinger jezelf even Samantha, Samantha droeg een grijs rokje, wit kante bloesje en maakte mij zo geil.
Ik wilde haar neuken, maar was te laat. Piet ging achter haar staan en trok haar kont naar achteren. Ik ga jou even inwijden Samantha. Laat je neuken door mij en je bent definitief aangenomen. Piet drukte zijn dikke pik met gemak naar binnen en Samantha kreunde zacht. Ze geniet Piet, zei Justine, ze geniet van je ouwe dikke pik net als ik.

Opdat moment ging de mobiele telefoon van Samantha in haar tas. Piet zei, geef even Jan. Wie is dat Samantha, mijn vriend, neem even op vroeg Piet. Met Samantha, Piet bleef door neuken, die perverse vent.. Ja, ik ben aangenomen hoorde ik Samantha zeggen, goed zo schatje, konden we horen. Waar ben je, op het bedrijf van directeur Piet zei, ze. Piet zei, ik hou van je, zeg ik hou van je. Ik hou van je Roy, ik hou van je. Ik ook van jou schatje, Piet stootte zijn pik expres hard en snel in haar kut, ze kon van de geiligheid bijna niet goed praten. Samantha liet het gewoon toe hield de telefoon aan haar oor en genoot zacht. Piet zei, zeg even dat je geneukt wordt door mij. Zee hing op en keek naar Piet.
Justine schreeuwde, dit is echt geil Piet. Piet haalde zijn lul uit de kut van Samantha en vroeg aan Justine om op de achter tafel te gaan zitten. Samantha ik laat je even zien, hoe ik Justine neuk, als Erik aan het eten is.
Justine ging op haar knieën op tafel zitten, met haar benen uit elkaar en drukte haar kont achteruit. Beide gaatjes werden getoond in deze positie. Het kale kutje puilde uit en Piet rukte zijn dikke lul onder onze ogen het kutje van Justine naar binnen. Hij haalde zijn lul langzaam heen en weer. Samantha keek fascineert naar het in en uit gaan van de pik.
Justine werd weer onder de ogen van haar vriend geneukt door onze ouwe Piet en Piet kon goed neuken, dat werd nu weer getoond aan de dames en heren.
Justine kermde van geiligheid en genoot op tafel. Ze keek Erik aan en ze, Erik je wijf wordt weer geneukt door die *********. Piet zei, tegen Jan, neuk Samantha op dezelfde manier, kan Erik het verschil bekijken. Samantha ging zitten naast Justine en haar kut stond ook heel mooi naar achteren. Ze kon het beter, ze was iets leniger en kon met haar hoofd naar voren op tafel liggen. Ik stootte man pik hard in haar kut, in en uit. Het was weer een genot in de huiskamer van Erik. Piet haalde zijn lul uit de kut van Justine en klom op tafel. Hij stond op tafel met zijn pik in zijn hand. Hij gaf deze aan Samantha en zo had ze twee lullen gelijk in haar lichaam, ze vond het goed en zoog hard aan de pik van Piet. Ze kon hem niet hebben in haar mond, kokhals neigingen kreeg ze. Vervolgens stapte Piet naar Justine en die zoog ook hard aan zijn lul. Ik ga jullie mondjes vol spuiten dames, Ik kom bijna, zuig nog even Justine.
Ik kom hoorde ik Justine werd door piet naar Samantha gedrukt en ik neukt door. Het sperma spoot uit zijn pik, ik kreeg klodders zaad in mijn gezicht gespoten. Piet kijk effe uit zei, ik. Sorry, slikken dames, slikken moet je, kostbaar zaad moet je niet laten gaan.
Ik kwam ook klaar, maar kon niet meer op tafel klimmen, ik spoot mijn zaad diep in de kut van Samantha. Samantha stond naakt in de kamer en iedereen keek, haar aan, Piet zei, jij bent ene geil ding Samantha ik weet nog wel wat spelletje met je te spelen. Ik wil je toch bedanken voor het vertrouwen. Samantha keek Piet aan en vertelde, dat ze nog nooit zo'n lekkere grote lul had ontvangen, dat ze meer wilde. Ik wil eigenlijk nu weer geneukt worden, zei ze.
Erik werd erbij gehaald door Piet, Erik gaar jou neuken op de bank en Justine gaat kijken.
Erik deed wat er gevraagd werd en drukte zijn lul naar binnen, Samantha lag met haar benen wijd op de bank en Erik neukt haar hard. Erik was heelmaal los en neukte Samantha goed en lang. We keken elkaar aan en Justine, zei, Erik neuk die vrouw hard. Neuk, haar zoals Piet mij altijd neukt onder jou ogen. Neuk haar overal en spuit je zaad in die vrouw. Justine was los en stond vingerend voor de bank. Piet genoot en gaf mij een hand. Jan helemaal goed jongen.
Erik kwam klaar en de kut van Samantha en Justine schreeuwde spuit die vrouw vol, Erik, spuit die vrouw vol en ze zoende Samantha vol overgave op haar mond, goed zo Samantha jij bent mijn vriendin.
Piet nam ons mee naar kantoor en Erik bleef alleen thuis met en stijve lul in zijn hand. Op het bedrijf deden we of er niets aan de hand was. Chantal kwam aalopen en zei, wat is er gebeurd. De nieuwe stagiaire in gewijd.???

Na de laatste keer was ik twee weken op wintersport geweest. Toen ik terug kwam van vakantie, zag ik Justine lopen. Ze zag er anders uit, ze had haar haar gekleurd en gekort en ik zag dat ze piercing door haar tieten had. Je zag namelijk de staafjes door haar truitje priemen.
Ik sprak haar even kort en ze vertelde, dat Piet moest van Piet. Ik zag ook dat ze een tongpier5cing had. Dat wilde ik zelf sliste naar mij.
Justine nu ben je echt een geile secretaresse en kan je overal en altijd geneukt worden door Piet. Jan dat wil ik ook. Piet gaat mij introduceren bij een club in Breda.
Moet je niet doen Justine, blijf puur van Piet, veel geiler dan zo'n club, ik praat wel me hem.
Ik liep naar Piet en zag dat Samantha op zijn kantoor werkte. Zo Jan terug van vakantie, hoe was het? Fantastisch Piet, je moet eens mee gaan.
Ja, we gaan de volgende keer met Justine en Samantha naar Tirol!! Lekker skiën en neuken op de Alpen Jan. Samantha lachte lief en ik vroeg of er nog wat gebeurd was. Jan, zei Ja, Samantha en Justine hebben een tongpiercing gehaald en ik heb Justine laten piercen, om haar vast te binden in hun huiskamer. Ik heb ze gevraagd om mij te pijpen of het lekkerder was zonder piercing of met piercing. Samantha is heel goed met piercing, Justine moet erg wennen aan het ijzeren ding in haar mond. Ze lult nu ook al geil.
Samantha pijp Jan even en laat hem genieten van je techniek. Samantha haalde mijn pik uit mijn broek en zoog aan mijn lul. Ze is zo goed, het ringetje cirkelde om mijn eikel Samantha keek Piet aan onder het pijpen, goed zo Sam, zo ken ik je weer. Lekker pijpen onder mijn ogen, zo moet het!! Samantha pijpte me vol overgave en ik kwam al snel klaar. Piet zei, hou zijn dikke pik je mond als hij klaar komt, ik wil geen zaad zien, laat hem je mondje volspuiten, dat vindt ik geil. Ze deed wat hij vroeg. Ik spoot mijn zaad ik haar mond en ze liet niets glippen. Goed zo Sam.!!

Ik zei, nou er is niets veranderd na mijn vakantie, behalve dat jou vrouwtjes nog geiler zijn dan ze waren. Piet zei, dat we nog meer konden doen eerst. Justine en Samantha willen voor mij veel doen. Misschien wel alles, laten we daarvan uitgaan Jan.
Hoe is het met onze andere stagiaire. Zij valt niet te porren voor dit soort zaken. Ik heb ergens anders aan het werk gezet. Ik liep naar mijn werkplek en kwam Chantal tegen, ik vroeg aan Chantal hoe het was gegaan deze twee weken. Nou er is niet veel gebeurd, Justine had piercings laten zetten en dat moest herstellen. Chantal vertelde, dat ze mee was geweest met Justine en een clitpiercing had laten zetten. Jan, sindsdien ben ik super geil, mijn man neukt me overal in huis en ik wil nog meer. Chantal nam me mee naar de WC en ik moest haar neuken, snel en hard. Neuk, me, Jan, neuk me hard. Ik wil dat je klaarkomt in mijn geile kut. Ik ramde mijn lul van achteren in haar kut. Chantal wat ben je mooi meisje, ik wil je neuken Chantal. Jij bent van mijn, ik ga je altijd neuken zei, ik hard.
Toen ik uit de Wc stapte stond Piet daar, zo jij neukt alleen, Chantal pijp me, zei Piet. Cahnatl haalde zijn dikke pik uit zijn broek en zoog zijn lul stijf. Goed zo wijfie, pijp me, snel ik wil klaarkomen in je mondje, dat kan je zo goed, pijpen en slikken. Ik ga je de volgende keer neuken voor de ogen van je man, is dat goed? Nee, Piet dan kan niet, ik doe het toch, als je geil bent laat jij je toch overal neuken, dus ook thuis op de bank.

Twee dagen later was Chantal al weer 4x geneukt door mij op kantoor. Ik had een rauwe lul van al het geneuk. Ik had Chantal zover dat ze met mij en Piet naar haar huis ging om te eten. Haar man kees zou later komen, omdat hij moest overwerken. In de woning van Chantal had Piet het alleen maar over neuken met Chantal voor de ogen van Kees. Piet doe eens normaal, zei ze, ik wil dat niet. Justine zei, Piet doe eens gewoon, neuk mij maar voor de ogen van kees. Daarna mag Kees mij ook neuken, vind ik geil ten opzicht van Chantal. Ik wil je man ook neuken Chantal mag dat? Jij wel Justine, hij neukt je zeker gek.
De trend werd gezet en ik wist al dat Chantal geneukt ging worden of ze het nu wilde of niet!!
We aten macaroni en na het eten begon Justine Chantal te tongen. Ze gingen in elkaar op, ze hadden beide geen slip aan zag ik, de vingers glipte af en toe naar binnen.
Ik en Piet zaten nog aan tafel keken naar het schouwspel. Ik zag Chantal kronkelen en Piet gaf mij een knipoog. Dit had hij bedacht met Justine, ik weet het zeker.
Justine nam Chantal mee naar de bank en duwde haar bene wijd. Justine likte haar langzaam en Chantal schreeuwde van geilheid, de piercing werd goed bewerkt door Justine.
Jan, laat Chantal jou even pijpen Ik liep met mijn stijve lul naar de mond van Chantal en ze nam mijn helemaal in haar mond. Ze zoog goed aan mijn staaf en Piet kwam er ook bij staan, neem mijn lul ook in je mond Chantal en ze pijpte ons beide. Om en om nam ze de pikken in haar mond, Justine bleef likken, en Chantal schokte telkens met haar heupen, ze kwam keer op keer klaar. Chantal zoog met overgave aan onze pikken en Justine bleef haar kut bewerken. Justine vroeg aan Piet om Chantal nu op haar eigen bank te neuken voor het raam. De bank stond voor het raam en Justine wilde dat Chantal uit het raam keek terwijl Piet haar neukt.
Piet ging er gewoon achter staan en duwde zijn dikke lul naar binnen. Ik stond met mijn lul in mijn hand te kijken. Ik vond het spannend iedereen kon naar binnen kijken en Chantal werd gewoon voor het raam hard geneukt, ze kon alleen maar geil kijken. Ik liep naar Justine en duwde mijn lul in haar kutje. Ze vond alles goed en zei, tegen mij neuk me Jan, Piet wil graag zien hoe zijn eigendom geneukt wordt door een medewerker. Laat hem maar zien dat hij niet de enige is die sletten zoals ik mag neuken. Ik ben van iedereen tot Piet ingrijpt!!
Piet keek Justine aan en zei, vuile vrouw, daar kom je nog wel achter. Ik zal je laten neuken door 5 negers dan piep je wel anders. Piet kwam klaar in de kut van Chantal en liep naar Justine, lik even schoon, vrouwtje van me, likken vrouw, nu.!
Ik kwam snel klaar en spoot mijn zaad diep in het mooie lijf van Justine.
We gingen op e bank zitten en namen een bakje koffie.
Op dat moment kwam Kees thuis. Kees vroeg wat we kwamen doen. We komen je vriendin neuken Kees, zei Piet.
Jongens effe normaal zei, kees. Piet stond op en gaf Kees een hand, we moeten gaan. Bedankt en ik zie je nog wel Kees!! We werden uitgelaten door Chantal en iet gaf haar nog een dikke zoen op haar mond. Chantal bedankt voor de goede zorg. Jij ook bedankt Kees!!

Chantal liep de volgende dag naar Piet en zei, nog bedankt dat je me gered hebt gisteravond. Mijn man had een vermoeden, maar heeft niets gemerkt. Ik werd meteen geneukt door hem in de kamer. Hij was geil van jou opmerking over mij neuken geworden.
Piet vond dat een goed teken, kunnen we echt een keer neuken onder de ogen van Kees. Chantal ik vind dat zo geil, vrouwen neuken van anderen. Blijf je ook niet aan vast zitten, neuken en wegwezen. Chantal liep weg en ik keek Piet aan, Piet we gaan mooie tijden beleven.
Onze vrouwen zijn zo geil, dat we het niet mee aan kunnen. Moet je die Samantha nu weer zien lopen, hoge hakken, nageltjes gelakt, haar omhoog en strak gekleed in en soort mantelpakje. Piet keek naar haar en zei, tegen mij, ja Samantha is nog meer een vrouw dan Justine en Chantal. Samantha kan je ook laten neuken in groepen, vindt ze best.
Piet lachte en gaf mij een hand. Jan het komt allemaal goed we moeten alleen nog wat meer spelletjes gaan bedenken. Vernedering spelletjes waardoor we de sletjes goed kunnen neuken.

Piet vond het allemaal vreselijk spannend en wist niet dat ik zijn vrouw LONI om de dag neukte in zijn eigen huis. Piet wist dat ik zijn vrouw had geneukt, maar niet dat het door was gegaan. Zijn vrouw belt me elke dag op om mijn stem te horen. Ze wil telkens dat ik kom, ik kan het nog redelijk af houden, maar neuk haar extreem in haar huis. In haar kont, ik stop alles in haar gaten, ze vindt het fantastisch geil. Lekker mollig oud wijf waar je alle mee kunt doen.
Ik heb haar vandaag de opdracht gegeven om een geil; jurkje aan te doen, naaldhakken en een bril. Ik neem haar mee naar een kennis, deze kennis wil haar ook neuken.
Ik haalde Loni op en vroeg haar een blinddoek om te doen. Loni we gaan het spannend maken, je mag niet zien waar we heen gaan. Ik ga jou neuken in al je openstaande vrouwengaten. Loni mocht niets zeggen, en moest alles laten ondergaan. Aangekomen bij Frits werd ze mee genomen naar de keuken. Kijk Frits dit is Loni, Loni is geil en wil dikke lullen in haar lichaam. Ik weert dat Loni van deze praat houdt, ze wil vernederd worden met woorden en seksartikelen die in haar gaten gestopt worden. Ik heb alles al in haar kut gestopt, bannen, komkommers, hete peper, ballen, dikke butplugs. Frits liepen naar Loni en stak zijn vingers in haar mond. Proef eens Loni, lekker geil aan mijn vingers, ik ga zo mijn pik in je kut stoppen, zonder voorspel. Ik wil gewoon een oude vrouw hard nemen, geen gemaar, neuken. Loni zei, niets en ik wist dat zij nu al nat was. Ze kwijlt bij het horen van sex.

Loni werd in de keuken betast door Frits en ik zette haar tegen de tafel aan. Frits ontblote Loni haar grote tieten n begon er aan te zuigen. Loni je hebt lekkere tieten zei, Frits, lekkere tieten om mijn pik tussen te raggen. Hij zoende Loni en zij deed gewoon mee. Het was een geil gezicht ik had ook een stijve lul en haalde mijn lul naar buiten. Ik zei, tegen Frits neuk deze lekkere vrouw in haar kont Frits, lekker hard neuken deze vrouw, daar ben ik voor gekomen.
Frits wilde eerst een vibrator in haar kut en kont steken, lekker trillen in dit lekkere milf lichaam zei Frits. De vibratoren verdwenen makkelijk in de gaten. Frits duwde ze met overgave in haar kut. Loni vond het geil en kreunde. Frits liep om en duwde zijn lul inde mond van Loni goed zo Frits, laat haar maar lekker zuigen aan je lul. Frits heeft een vrij grote lul en liet Loni regelmatig kokken. Gewoon door zuigen vrouw zei, Frits dan hard.
Frits keek me aan en zei, Jan we gaan dit wijf nu sandwichen. De blinddoek werd afgedaan door Frits en hij gaf meteen een zoen op haar mond. We gaan je dubbel neuken zei, hij hard. Loni moest op mijn lul gaan zitten en Frits wilde zijn lul in haar kont stoppen. Ik wil mijn lul in je dikke reet stoppen zei hij hard. Laat je neuken Loni, laat je gewoon neuken, dat is wat je wil. Dat is wat wij willen, damesn neuken, die ervan houden.
Loni werd lekker geneukt door ons, eindelijk zei ze wat. Jan, ik ben blij dat ik ben meegegaan, wat een genot. Ik wil de hele dag door jullie geneukt worden, mannen. Nou, dat kan niet zei, Fris. Ik heb achter wel iets staan waar je de hele dag geneukt kan worden.
Frits spoot zijn zaad in de kont van Loni en ik spoot alles in haar natte kut. Ik wil sperma proeven zei, Loni, krijg je zo van me, zei Frits. Ik spuit die geile bek echt wel vol, maar je maar niet druk.

Kom loop mee, Loni moest naar een slaapkamer waar een dildo apparaat stond. Kijk deze machine kan je de hele dag neuken.
Ze werd meegenomen door Frits en in een positie gezet om de dildomachine goed te ontvangen. Dit vind ik geil Jan, dit vind ik echt geil, overgeleverd worden aan een machine. Ze kreeg de grote witte dildo voor haar kut geplaatst. Ze werd vastgebonden om te blijven zitten. Ze kreeg een kussen onder haar kont, zodat haar kut goed uitpuilde voor de dildo.
Frits pakte zijn foto toestel en liet Loni lachten in de camera. Goed zo Loni, nu gaat het gebeuren. Ik ga de machine aanzetten. Ik belde naar Piet om hier te komen. Hij vroeg wat er was. Verrassing voor jou.
Frits had inmiddels de machine aangezet heel langzaam verdween de dildo in de zeiknatte kut van Loni, kijk Loni hier mee kan ik de dildo harder en zachter zetten. Zelf kan je het ook bedienen, voor het spel, ga ik het nu doen. Frits liet de dildo harder in en uit de kut van Loni gaan. Ze kon hem makkelijk hebben en genoot. Ze schreeuwde het uit van geiligheid, harder hoorde ik haar roepen, harder, ik kom klaar, schreeuwde ze, nu kwam ze al klaar.
De dildo bleef gaan in haar kut, het was iets onbeschrijfelijks voor haar.
Frits liep naar Loni en bracht zijn stijve lul in haar mond. Zuigen vuile vrouw, ik ga nu mijn zaad in je bek spuiten. Loni zoog hard aan de lul van Frits, toen zag ik Piet aan komen rijden in zijn Mercedes. Ik deed de deur open en Piet vroeg meteen wat is er? Kom mee, dit6 moet je zien.
Ik deed de deur van de slaapkamer open daar lag zijn vrouw op de bank met een dildo die in en uit ging en ze zoog Fris af. Piet keek naar zijn vrouw en zei, vuile vrouw, vuile vrouw, Loni keek verschrikt op en zei, Piet dit is niet wat je ziet. Piet zei, dit is wel wat ik zie, je bent echt een vrouw, ik vind het goed, laat je maar lekker neuken door deze twee *********ken. Ik neuk je nooit meer, ik neuk geen vrouwEN van anderen. Jij neukt al die kleine meisjes Piet, en ik neuk jou vrienden, zo doen we het. Ik geniet en jij geniet en rot nu maar weer op, want ik wil het zaad van Frits slikken. Loni ik ga kijken hoe jij het zaad van Frits slikt, ik vind dat namelijk geil om jou te3 zien zuigen, met je geile bek.
Loni bgon te zuigen en Frits genoot van het spel, ik spuit je HOE vol Piet, lekker geile MiLF heb je Piet. Lekker om te neuken en te "gebruiken". Spuit haar vol, Frits, spuit haar vol, antwoordde Piet. Doet me niks dat mijn let door een wildvreemde wordt volgespoten,. Frits kwam klaar en Loni hiel zijn pik mooi in haar mond, kan er niks verloren gaan. Loni bleef door zuigen en liet los dat alle schoon was. Ja je hebt ene heerlijke vrouw zelfs Piet. Lekker slikken en geneukt worden door een dildo. Ze blijft nog 1 uur liggen aan deze machine en ik zal er dan naakt naar huis sturen Piet. Groetjes thuis!!
Piet grijnsde wat en had de regie niet meer over zijn eigen leven. Piet ging weg en ik spoot mijn zaad ook in de mond van Loni, dat was ze inmiddels gewend. Frits zei, we gaan keer op keer de duur van dit apparaat verlengen, kijken hoeveel keer je klaar kan komen Loni. Een oud wijf moet zeker 20x kunnen klaarkomen, vermoed ik. Loni zei, laat me klaarkomen, dan ben ik tevreden. Ik ben zo geil schreeuwde ze.
Later heb ik Loni slap meegenomen naar haar huis. Ze zei, dat ze niet meer kon. Ik ben slap van het klaarkomen jan. Wat een dag en wat een gevoel. Ik ben blij met je Jan.
Piet vertelde mij later, dat hij voor een eerst een ongemakkelijk gevoel had gekregen bij Frits.

Na het weekend kwam ik terug op mijn werk en werd bij mijn baas Piet geroepen. Jan, jongen na vrijdag ben ik een beetje teleurgesteld. Ik had gehoopt dat we onze sex spelletjes een beetje anoniem konden houden. Nu heb jij mijn vrouw erbij betrokken en kan ik niet genoeg mijn zelf zijn. Ik heb een kut weekend gehad en mijn vrouw was vrolijk en vertelde telkens dat ze nog nooit zo klaar was gekomen als vrijdag. Ze was in de hemel van het sexspel. Ze sprak veel over jou, Jan dit, Jan dat" Ja, Jan had haar volgespoten voor de ogen van haar man, ik dus. Piet jammerde door en ik zei, stop Jan. Je gaat te ver. Je kan ********* de mooiste vrouwen van je bedrijf neuken, loop je te klagen over je vrouw. Je vrouw neukte je toch niet meer. Je neukt wel de vrouwen van je bedrijf voor de ogen van hun man. Kom op Piet, w e gaan gewoon door met ons sexspel. We gaan alleen nog iets verder, die vrouwen moeten helemaal van ons worden. Ik help met het organiseren van buiten feesten.

Samantha de stagiaire kwam binnen ze had hetzelfde pakje aan als vorige week, wat een spetter, onze stagiaire. Piet riep Samantha, Samantha hoe is het thuis? Goed, hij weet van niks. Laat je kont even zien, ik ben geil zei, Piet. Samantha deed wat er werd gevraagd, wil je me neuken Piet op maandagochtend? Ja, vind je het goed? Piet neuk me hier en snel. Ik wil die dikke worst van je voelen. Jan wil jij kijken, daar geil ik op zei ze zacht. Piet trok haar rok omhoog en haar slip opzij. Pakte zijn harde lul vast en duwde zijn lul langzaam naar binnen. Samantha hoe oud was je ook alweer vroeg ik. 20 jaar Jan, Piet 50, 30 jaar ervaring in je kale kut Samantha, Nou neuk me dan ook 30 keer, zei ze. Piet neukte haar tegen zijn bureau en ik stond te kijken naar de stoten. Ik zag het prille lijfje heen en weer gaan. De lul van Piet zag je goed in en uit het nauwe kutje gaan. Jan, vind je het mooi, m vroeg Samantha. Ja, jij bent goed Sam. Ik wil je ook neuken. Kom ik pijp je wel even zei, ze. Ik deed wat ze vroeg en bood mijn lul aan. Piet keek mij aan en zei, nu weer dit sletje en vrijdag mijn vrouw vuile rukker.
Sam pijpte me met volle overgave, ze kan goed pijpen met haar tongpiercing ze is echt goed. Ik kwam ook snel klaar en spoot mijn zaad in haar gezicht. Jan, kan je het niet gewoon in mijn mond spuiten zei, ze. Ik slik wel Jan, Ik vind het zelfs lekker zaad van oude mannen. Zaad en pikken daar teken ik voor. Piet beukte door, op dat momnet kwam Justine binnen, nu al aan het neuken, zei ze. Piet je moet niet al je zaad in die Stagiaires spuiten, ik wil ook nog wat hebben van het oude zaad. Ze liep naar Samantha gaf haar een kus en nam de pik van Piet in haar mond. Vervolgens drukte ze de lul van Piet weer in het kutje van Samantha. Piet". Sam en ik gaan vanavond naar een sexclub voor 40 jaar en ouder. We gaan ons laten volspuiten in alle gaten. Via Jan ben ik bij Frits gekomen en Frits had deze party nog staan. Piet neukte door en zei, Frits, dat is toch die vent die mijn vrouw heeft verneukt!!

Ik wist ervan en vroeg aan Piet om mee te gaan. Ik kom je op tijd halen. Piet vond het goed en vroeg aan Justine hoe laat ze kwam. Ik kom niet bij jou, wij worden opgehaald door Frits zijn vader om 18.00 uur. Eerst even eten en dan neuken, vertelde Frits.
Het was bij een man met in rareoo, hij woonde in het bos en er stonden 5 auto's voor de deur. Ik liep met Frits naar de voordeur en daar werden we ontvangen door Samantha in een klein geil pakje. Sam je ziet erg weer lekker geil uit. Heb je al geneukt? Nee, ik ga zo neuken met mijn nieuwe vrienden. Piet keek Frits aan en zei, wat heb je nu weer bedacht voor mijn geile damesn. Jou geile damesn, mijn geile damesn zei Frits. Na dat ik jou wijf heb geneukt zijn het mijn geile damesn. Trouwens je wijf is er ook, ze wordt vandaag genomen door 2 oude negers. Piet liep mee en zag zijn vrouw buiten stan met twee negers. Ze liet zich betasten en haar tieten waren al bloot. Lekker buiten neuken, is goed voor oude sletten.
Loni liet zich gewoon verkrachten door de 2 negers. Ze stond al gauw naakt buitenen haar blanke lichaam werd lekker genomen door twee zwarte leuters. Ze zoog aan beide boomstammen en genoot. Ze keek naar binnen en zag haar man, Piet, ze liet zich meteen neuken, bij het zien van haar man. Tegen de vensterbank werd ze geneukt, z e keek recht in de ogen van haar man terwijl ze werd geneukt door de oudste neger.
Heel langzaam werd ze geneukt, Piet bleef kijken zag dat er gewisseld werd, de andere neger stopte zijn lul in haar kut. Loni genoot en schreeuwde, dat ze zwarte lullen wilde.
Ze werd lekker geneukt tegen het raam. Samantha kwam bij Piet staan,. Laat jij zo je wijf neuken Piet. Ik zou in de tegenaanval gaan. Piet pakte Samantha vast zette haar tegen het raam en neukte Sam onder de ogen van Loni. Het werd nu al bere geil. Echtgenoten die een ander neukt voor elkaar!!!
Frits riep Piet, en mij mee, naar een andere ruimte. Piet laat je wijf maar neuken, die hoeven we niet te helpen. In een kelder lag Justine in teugels klaar om geneukt te worden. Het waren teugels waar je omheen kon lopen. Ze lag in de teugels zodat kut, kont, tieten en mond toegankelijk waren voor iedereen. Ze was echt een gebruikslet zoals ze daar lag. In haar kont zat een butplug en haar kut stond bol naar voren. N har mond had ze een bal met riempjes achter haar hoofd. Justine wat ben je mooi, zei Piet. Justine ik heb je nooit zo gezien, maar je bent echt een geile gebruiksvrouw in deze positie. Justine keek in het rond en zag meerdere mannen binnen komen. Frits ging in de kelder staan en zei, dit is mijn gangbang kamer dames en heren. Hier laat ik af en toe een echte slet neuken. Ik was er achter gekomen, dat Justine niets anders wil dan neuken met een oude vent. Als je zo geil bent op de leeftijd van 24 jaar, dan moet je misbruikt worden. Justine is klaar voor veel lullen. Piet jij mag als haar sex vriendje als laatst, we laten haar eerst volpompen door deze heren van 40+.
Piet keek achter zich en zag 6 mannen staan, met hun lul uit hun broek. Deze mannen hebben een half jaar geen sex gehad, dus het sperma zal dik en lekker zijn.
De mannen waren niet te houden de bal werd in haar nek gelegd en ze kreeg de eerste lul in haar mond, de andere stootte zijn pik in har zeiknatte kut, Piet keek met mij naar de verkrachting. De andere lieten hun pik in de handjes van Justine gaan. Ze trok als een bezetene, ze genoot van de lullen, je zag het gewoon.

Het maakt onze Justine niks uit door wie ze geneukt wordt, ze wil alleen maar vlees.
Frits haalde de butplug uit haar kont, want deze zat eigenlijk in de weg bij het harde stoeten van de man. Al gauw kwam de eerste klaar in de kut van Justine.
Loni was ook binnen gekomen met de twee negers, lukt het zei, ze tegen Frits.
Je ziet het Justine is net zo geil als jou, alleen niet thuis!!?
Frits zag dat Loni werd geneukt in haar kont door de oudste man. Hij kende hem het was de broer van zijn vader. Kees, neuk die slet in har kont, dat wilde je toch, kontneuken bij een lekker wijf. Ik hoorde hem al snel kermen en hij kwam klaar in haar kont. je zus kees, nu al, zei Frits. De volgende neukte Justine weer in haar kut, Justine kreeg ook een lading zaad in haar mond, slik door hoorde ik Frits zeggen. Justine je moet slikken, want Piet staat erbij en laat hem niet boos worden, omdat jij nu niet doet wat je altijd bij hem moet doen. Alles doorslikken tot de laatste druppel hoorde ik van Jan. Justine slikte alles door, dat was geen probleem voor ons tongpiercingsletje. De volgende stopte zijn lul in haar mond, ze zoog gewoon door en werd geneukt door de rest. Ze had er geen moeite mee, ze verwerkte 4 lullen tegelijk, die handjes bleven over die pikken heen gaan.
Loni werd in het groepje naast haar man nog een keer geneukt door een neger, de andere neger stond bij Justine en ik zag zo die zwarte lul in haar kont glijden. Wat een geil zooitje was het Piet, liep naar voren en stak zijn lul in de mond van Justine, hij wreef over haar gezicht en ik hoorde hem zeggen, goed zo sletje van me, zo ken ik je weer. Laat je lekker neuken door de vrienden van jan. Geniet van deze lullen, morgen moet je het weer met mijn lul doen. Justine pijpte hem met overgave en had de zwarte lul in haar kont. Ed de neger kwam klaar en spoot zijn zaad over het geile lichaam van Justine, Piet spoot zijn zaad over haar gezicht. Loni de vrouw van Piet stond inmiddels naast Justine en liet zich weer vol spuiten door de andere neger.

Frits gaf Loni ene zoen en zei, Loni ik betaal een tongpiercing voor je, ik wil dat je deze de volgende keer in hebt. Lekker pijpen met een tongpiercing zal de party heten!! Maak de vriendin van je man even los, en maak haar schoon. Loni en Justine liepen naar de douche en de mannen namen een biertje. Frits kwam bij Piet staan en vroeg wat hij ervan vond? Nou, Frits ik ben erg, maar jij bent ook een perverse hond, samen kunnen we nog wel wat bereiken met deze sletten. Mijn vrouw is helemaal los, nooit verwacht.
Frits gaf Piet een hand en zei komt wel goed!!Jou vrouw gaat nog heel wat vreemde lullen ontvangen de komende maanden, let maar op. Meestaal zal jij er niet bij zijn, ik laat haar komen elke keer. Tot ze afgeleefd is en niet meer wil, dan zal ik iemand anders uitzoeken, vrouwen genoeg. Kijk om je heen. Ja, zei, Piet vrouwen genoeg.
Justine en Loni hadden zich omgekleed en we gingen weg. Frits kreeg een zoen van Loni en Justine. Frits zwaaide nog en de mannen van Frits stonden te lachen in de deuropening.

Het was een week rustig geweest op het bedrijf. Ik liep door het kantoor en vroeg aan Samantha of er wat was. Ja Roy haar vriend had gebeld naar Piet. Roy had iets in de gaten en vroeg wat er op het bedrijf gebeurde. Piet heeft hem aan het lijntje gehouden. Roy heeft vervolgens Piet bedreigd om zijn zaak in de fik te steken. Piet is en beetje van de rel. Hij is al twee dagen ziek thuis. Roy bedoeld het niet zo, maar hij had een vermoeden. Ik kwam namelijk afgeleefd thuis en dat maakte hem jaloers. Ik heb het natuurlijk ontkend, maar vertelde hem dat ik bij Piet was geweest. Nu mag ik niet meer weg na het werk, hij wil mij bezitten. Ik ben er helemaal klaar mee!! Samantha begon te huilen en ik pakte haar vast.
Sam jij moet gewoon je leven gaan leiden, ik weet wel een veilige plek, wil je dat?
Nee, ik ga eerst naar Roy om te zeggen, dat ik bij hem wegga.
Ik bleef op de hoek wachten en Samantha kwam na 3 minuten terug. Hij wil me niet meer, ik ben een vrouw volgens hem. Ik keek haar aan, dat ben je toch ook. Jan, Jan ik ben een geile vrouw, die lullen wil. Daar heb ik Roy niet voor nodig. We gaan naar Piet om hem een beetje op te vrolijken.

Piet deed open vond het fijn om ons samen te zien. Sam, sorry dat ik je in de problemen heb gebracht. Geeft niet Piet, ik ben klaar met Roy, ik ga bij Frits in Breda wonen.
We werden binnen gelaten en Loni de vrouw van Piet kwam van boven.
Ze keek Samantha aan en zei, door jou is dit gekomen sletje!!
Samantha keek haar aan en liep door, Loni ging bij mij staan en ik pakte haar direct onder haar rok. Zo Loni nu alweer geil, zei ik zacht in haar oor. Ja, neuk me Jan, NU.
Ik drukte haar op de achter tafel en likte haar kale kut. Piet haar man keek vanuit de woonkamer en zag het met lede ogen aan. Samantha ging bij mij staan en haalde mijn lul te voorschijn. Zuig aan mij staaf commandeerde ik naar Sam. Zuig me leeg Sam. Laat je tongpiercing gaan over mijn grote eikel. Ik likte Loni licht over haar klit en ze genoot. Piet kwam erbij staan en rukte zich naast ons af. Piet ik wil dat je nu Loni neukt in haar kont. Lekker geil, je eigen vrouw in haar hol neuken onder de ogen van je stagiaire.
Ik stond op en ging naast Piet staan, neuk dat wijf van je zei, ik nogmaals. Piet stak zijn dikke vette lul in het nauwe gatje van zijn vrouw. Ze gilde, Piet wat heb je toch ene grote lul schreeuwde ze. Neuk, me Piet, neuk me. Sam stond mij af te trekken en ze ging weer op haar knieën om lekkere lul te zuigen. Goed zo, sletje, en ik aaide haar en liet haar lekker zuigen.
Roy gaat je toch niet meer volspuiten, ik zal zorgen dat je genoeg lul krijgt de komende tijd.
Piet spoot zijn zaad in de kont van Loni, ze deed haar rok goed en kwam bij Sam staan. Zuigen schatje hoorde ik haar zeggen, zorg dat je het zaad van Jan in je mondje krijgt, lekkere sperma van Jan. Ik kan het weten, ik heb al zeker een liter sperma van deze geile bok ontvangen. Ik kwam klaar en spoot het in Sam haar mondje, goed zo Sam. Sam stond op en gaf Piet een dikke tongzoen vol met zaad, Piet maak je geen zorgen om Roy!!
Ik gaf Piet een hand en Loni een dikke tongzoen, tot morgen Piet.!!

Ik reed met Samantha naar Frits en vroeg of zij bij hem kon slapen de komende weken. Frits had het mi of meer al gezegd, maar ik wilde het zeker weten. Samantha jij mag zolang ge wilt in een kamer bij mij in huis wonen. Het enige wat je daarvoor moet doen is je dierlijke instinct volgen??! We gaan beginnen met het voorstellen aan mijn vriendin Tina. Tina dit is Samantha en die gaat een tijdje hier wonen. Tina zei, welkom Samantha, eindelijk een mooie jonge vrouw in mijn omgeving. Tina we gaan Samantha heerlijk verwennen in dit huis. Samantha zal van top tot teen verwend worden door onze huisvrienden, dat weet ik zeker, grijnsde Frits. Samantha bewoog al geil door het huis, ze had er zichtbaar zin in.
Samantha er is 1 plicht in dit huis, je moet er altijd geil bij lopen, in strakke shirtjes, jurkjes, lingerie of naakt met pumps. Ik moet wat te kijken hebben en zeker als ik vrienden over de vloer heb wil ik dat ze wat aan je hebben. Samantha vroeg aan Tina hoelang zij de vriendin was van Frits. Sinds vorig jaar. Ik was weggelopen en kon bij Frits komen wonen voor sex.
Hoe oud ben je dan nu 19 jaar en jij? Ik ben 20 jaar, Samantha maak je maar niet druk, het is gezellig en we neuken lekker lang in dit huis. Tina was al helemaal het sletje van Frits.

Frits liet Samantha bij zich komen. Kleed je uit en loop met me mee. Frits deed een deur open en inde kamer zaten 4 mannen te kaarten, het waren Poolse arbeiders. Samantha ik wil dat je deze mannen klaarmaakt om te tonen dat je deze verblijfplaats verdient. Tina gaat je helpen met de stijve pikken van deze mannen. Tina weet niet beter, dat ze lullen moet ontvangen, staat in haar contract met mij. Samantha liep naar de tafel van de mannen en dook onder tafel. Ze haalde alle 4 de pikken uit hun broek en begon ze om en om te pijpen. Tina dook ook onder tafel en zoog mee. De twee meiden werden onder tafel vandaan gehaald door de manen op tafel gelegd, Tina haar kleren werden van haar lichaam gescheurd en Samantha kreeg meteen een Poolse lul in haar gedrukt. De meiden werden om en om geneukt door de mannen. Frits stond te kijken en zei, tegen mij: "die damesn gaan veel geneukt worden Jan".
De Polen waren geil en spoten al snel hun zaad in de jonge meisjes. Ze bedankte Frits en gingen weer naar huis. ja, mijn huis is gevonden door veel mannen en aannemers. Als ze vrouwen zoeken voor hun mannen, bellen e mij en ik laat ze genieten van geile vrijwillige amateur vrouwen zoals Tina en ik denk ook onze charmante Samantha.

De meiden waren even weggeweest en kwamen schoon terug gekleed in een strak latex rokje en een kort hoog shirtje, met SEX als opschrift. Frits knikte en zei, Ja, Tina zo wil ik het hebben, lekker geil gekleed en toch spannend. Beide meiden hadden een tongpiercing wat mij altijd opgeilde bij het zien van het dingetje in hun mond. Het viel mij op dat Tina een 3 dubbele tongpiercing had. Ik vroeg aan Tina of de piercing wel lekker zat. Jan, het zot prima en ik voel mij een echte slet met de piercing. De bel ging. Piet stond voor de deur.
Ik wilde weten of Samantha nog een slaapplek heeft gevonden?
Piet kom binnen zei, Frits, ik heb namelijk een verassing voor Samantha. Een deur ging open en een blanke slet kwam aan lopen met een meester, de vrouw had een blinddoek om en werd door en dildo voortbewogen op een soort kar. Kijk Piet deze slet wil jou dikke lul ontvangen, neuk haar even voor onzer ogen. De kar werd weggehaald door Frits en haar kut stond helemaal open voor Piet. Piet haalde zijn lul te voorschijn en ramde zijn dikke gefrustreerde lul in het meisje. Het was een jong slank dingetje, maar wel met lekkere tietjes.
Piet en nu in haar kont, ik hoorde dat je eerder deze dag een vrouw in haar kont geneukt hebt onder de ogen van Jan nu dit sletje penetreren in haar kleine kontje. Ze kan een grote lul hebben, zei Frits Piet zette het meisje op de bank met haar kont achteruit. Goed zo, Piet nu kunnen we goed zien hoe jou grote lul het kleine kontje indringt. Spuit haar kont vol met jou zaad vindt ze lekker. Samantha zoen jij even het meisje, want dat vindt ze lekker.
Samantha ging naast zitten met haar kont achter uit, ik keek naar de kont van Samantha en kreeg spontaan een stijve lul,. Wat is het toch een geil wijf dacht ik.
Frits liep naar Piet e trok de blinddoek van het meisje af. Samantha groet jij je familie niet, zei Frits. Nee, Leonie, wat doe jij hier.? Ik ben de vriendin van Tina en laat mij af en toe gebruiken door Frits. je zus, Leonie, je bent net geneukt door Piet en Roy wil Piet afmaken. Als Roy hoort dat Piet zijn zusje geneukt hebt, dan is Piet dood? Piet stond met een slappe lul achter Leonie. Zeik, niet Samantha, Piet neukt Leonie gewoon en Jan, ook. Leonie werd naar de bank geleid door Frits en Piet stootte zijn inmiddels stijve lul weer in haar kont, ik bood mijn lul aan en ze begon te zuigen. Onze Leonie beheerste de deepthroat techniek en liet zich gewillig misbruiken in het huis van Frits. Piet hoorde ik, zeggen:"Ik neuk de zus van Roy, lekker geil, geile vrouw, je bent gewoon een geile vrouw/".
Ik keek naar Piet en zei, nu heb je praatjes Piet, morgen niet mee. Geeft niet, ik heb deze slet geneukt. Ik vind haar erg lekker, lekker kontje en kutje. Piet duwde zijn LUL in kut en kont die ouwe snoeper. Piet kwam klaar in haar kut en ik over haar gezicht, Samantha moest het sperma van haar gezicht likken. Dit is het laatste wat je van je schoonzus krijgt Samantha, een beetje zaad, vanavond gaat zij naar een opkoper in Duitsland. Leonie is verkocht aan een Duitser. Ze wil graag, geneukt worden in Duitsland, uit zicht van haar broer.
De opkoper heeft 20.000 euro betaald voor sex met een 18 jarige en 2 films. Ik vond dat genoeg, en Leonie vindt alles goed, vuile vrouw. Ze wil weg uit dit land.
Ik heb afgesproken met Loni, dat ik over twee weken Leonie ga opzoeken in Duitsland,. Dan beginnen ze net met een film en kan ik Loni nog een bijrol geven als moeder van Leonie.
Moeders worden in Duitsland altijd volgepompt met sperma, ik zal de film opsturen naar jou Piet. Misschien ook wel naar de moeder van Loni, maar dat weet ik nog niet.


Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen