Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik zal mezelf eerst even voorstellen, Missy, 49 jaar, en voor mijn leeftijd een prima figuur en een paar mooie grote borsten, ik had het er lastig mee omdat mannen meer tegen mijn bollen praatten dan tegen mij. Ik keek mijzelf eens aan in de spiegel en zag borsten die gigantisch waren. Ik dacht bij mezelf, dan maak ik er toch gebruik van. Dus nam ik een topje uit de kast en kort rokje, een witte string en een witte bh. Ik paste mijn lingerie en zag mijn borsten lekker zitten. Daarna keek ik naar mijn kontje en ook dat zag er prima uit.

Ik wist dat een groot aantal mannen graag een stevige borsten en billen zien. Ik was geïnteresseerd in een vriendje en hoopte iemand te ontmoeten. Het witte topje volgde en mijn jeansrokje die halverwege mijn bovenbenen kwam. Mijn doos was geschoren en ik vond mezelf presentabel om uit te gaan.

 

Aangezien ik nog niet lang in deze stad woonde had ik nog niet veel vrienden, maar dat zou ik vanaf vanavond in orde maken. Omdat ik mezelf losser voel met een beetje alcohol heb ik een flesje wijn geopend terwijl ik naar een tvprogramma keek. Het werd dan 11u en vond ik het hoog tijd om te vertrekken. Ik kwam in een soort danscafé binnen. Het 1ste gedeelte stond de bar, het 2de is er de dansruimte en wat verderop de toiletten. Ik ging naar de toog en vroeg om een wijntje. Ik kreeg de kans niet om mijn centjes boven te halen of die mocht op de rekening van de jongeman die naast mij zat. Hij zag er niet onaardig uit en we begonnen een babbeltje, voor zover dat mogelijk was met deze muziek. Hij zette er nog een paar wijntjes bij en ik begon me redelijk beschonken te voelen.

Daarna vroeg mij te ten dans, wat ik deed. Het was op een bepaald moment een lied waarbij me als springend dansten en mijn borsten sprongen vrolijk mee. Ik kreeg meer en meer mannelijk aandacht. Het was ondertussen bijna ochtend geworden. Ik kreeg steeds meer alcohol voorgeschoteld en kreeg steeds minder tijd om deze op te drinken. De jongen en zijn vrienden dansten om mij heen. Andere meisjes waar reeds huiswaarts getrokken en ik stond met meer dan 15 man om mij heen. Ze werden ook steeds meer handtastelijker en ik had er niet veel erg in; ik vond het toen wel leuk, als deze aandacht. Eigenlijk waren ze vooral geïnteresseerd in mijn grote, springende borsten. Plots maakte er een mijn bh los en kregen mijn borsten alle vrijheid. Ze dansten mijn topje uit. Eer ik de kans kreeg om mijn borsten weer vast te gespen was ik mijn bh al kwijt.

Met volle kracht werd deze van mijn lichaam getrokken. Ik wou deze terug maar mijn verzet maakte weinig indruk. Een deel van de jongens danste heel dicht bij mijn lichaam, een ander deel frutselde ongeneerd aan mijn borsten. Ik vond het welletjes en wou vertrekken. Men liet mij niet door, integendeel, ze wilden steeds verder gaan en niet veel later hadden ze mijn rokje opgerold en stond ik in mijn string. Ik had weinig kracht om weerstand te bieden en daarvan profiteerden ze om mijn topje naar beneden te trekken. Het enige wat nu nog bedekt was, was mijn buik omdat mijn rokje zo hoog opgerold was en mijn topje zo laag.

Mijn string werd gretig opzij geschoven en ik werd zonder pardon gevingerd. Ze deden allemaal hun best om elk mollig deeltje van mijn lichaam te betasten. Mijn borsten werden gretig betast, gelikt, zuigzoenen op toegepast, in mijn tepels genepen. Iemand stak zelfs zijn vingers in mijn aars, en dit zonder enige remming. Ik vond dit allesbehalve fijn en schreeuwde om mij los te laten. Het enige wat gebeurd is dat de muziek wat luider gezet werd, Plots zag ik blote stijve lullen en wist wat er ging gebeuren.

Ik spartelde, maar kon niets beginnen. Ik werd vastgehouden en over een hoge barstoel geplaatst. Mijn borsten hingen te bengelen en mijn kont stond wel heel beschikbaar. Het duurde niet lang of de eerste duwde zijn stijve penis in mijn poes en begon mij te verkrachten. Luid aangemoedigd door zijn zatte vrienden. Ondertussen zwiepten mijn dikke tetten heen en weer. Dit was voor die jongens heel opwindend, voor mij heel wat minder, maar op dat ogenblik was mijn mening totaal onbelangrijk. Ik voelde hoe zijn lul slapper werd, hij moet zijn zaad in me gespoten hebben. Ik neem niet eens de pil,ik had vroeger altijd seks met een condoom, paniek werd mij meester, maar het enige dat er gebeurde is dat de volgende pik in mij zat de duwen. Ook hij spoot in mij. Zo ging iedereen aan de beurt, ik was het gratis gebruiksvoorwerp.

Missy wil een dikke lul in haar kontje

Het ergste was dat er iemand op het idee kwam om in mijn kont te zitten. Droog stootte hij toe en de weerstand die hij ondervond, maakten hem snel klaar. Ik voelde nu zaad zowel uit mijn kut als mijn kont via mijn been naar beneden sijpelen. Anderen volgden zijn voorbeeld en de helft had mijn aars opengeramd. Ik voelde mijn sluitspier branden. Nadat iedereen voldaan was hebben ze mij laten liggen op de dansvloer. Er was letterlijk een plas met sperma dat eerst in mijn openingen is gespoten en daarna langzamerhand weer uitdruppelde. Ik bleef daar een tijdje liggen, niemand trok zich wat van me van aan. De zaal begon leeg te lopen en iedere gast was weg. Er bleven enkel nog 2 barjongens over en die sloten de deur af.

Ook zij waren opgewonden en stonden even later ook naakt bij mij. Ik protesteerde niet eens, ik had geen reactie meer. Ze duwden me een beetje recht op mij knieën en kreeg een lul in mijn mond geduwd. Ik kon niet anders dan likken. Veel energie had ik niet meer en dus werd ik ruw in mijn mond geneukt. De ander drukte zijn lul in mijn kut en neukte me hard. Ik had er weinig gevoel in en het kon me niet meer schelen. Ook zij hebben mij volgespoten. Naderhand hebben ze mij mijn topje terug aangetrokken en mijn rokje werd terug beneden getrokken. Mijn bh was onvindbaar en bij elke stap die ik zette, schommelden mijn borsten. Zonder veel poeha werd ik buiten gezet en strompelde ik verder.

Ik was op weg naar mijn appartement en liep eenzaam en gekraakt door de verlaten straten.
Alsof mijn avond (of beter ochtend) nog niet erg genoeg was verlopen werd ik plots vastgegrepen. Ik werd een onbewoonbaar huis ingetrokken en een hand werd voor mijn mond gehouden. De man en zijn vriend roken niet al te fris en namen een mes en sneden mijn kleren door. Het enige dat ik nog aanhad waren mijn schoenen met hakken.

Hij deed de moeite niet om zijn broek uit te trekken en stootte direct zijn leuter in mij. Het was blijkbaar lang geleden dat hij nog seks heeft gehad. Hij kwam heel snel klaar. De 2de man zette mij op mijn kniëen en nam me van achter. Ook zij lieten mij daar liggen nadat ze me gebruikt hadden. Toen ik daar alleen was strompelde ik langzaam weer recht. Mijn kapotte kledij hebben ze meegenomen. Ik was beschaamd en moest naakt de straat op om bij mijn appartement te gaan.

Gelukkig was het nog vroeg en kwam ik niemand meer tegen.

Xjes Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

meer lezen van Missy

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen