Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

We hadden al 7 weken niets meer gehoord van Frank of Leroy , we waren in de veronderstelling dat we snel gebeld zouden worden want Missy was een aardige bron van inkomsten voor hun geworden.
Omdat we in afwachting waren planden we zelf verder ook geen activiteiten.
Maar in de achtste week kregen we een belletje van Frank, hij vroeg of we bij de opening van de club wilden zijn .
Ik gaf de telefoon aan Missy en de twee begroetten elkaar hartelijk. Missy vroeg hem wat ze kon verwachtten en later vertelde ze me dat ze een pakket kleding zou ontvangen en ze zelf maar een selectie moest maken.
Twee dagen later ontvingen we twee grote dozen, die waren afgegeven bij de buren. Vol spanning maakten we de dozen open .
Een doos was gevuld met diverse setjes bovenkleding en schoenen.
De tweede doos was gevuld met lingerie, prachtige schoenen en laarzen.
In de tweede doos zat een briefje waarin stond dat ze zich geen zorgen meer hoefde te maken over haar lingerie want alle vernielde panty’s en body’s zouden vervangen worden.
De setjes bovenkleding en schoenen zouden altijd naar de stomerij en schoenmaker worden gebracht.
Missy schatte de waarde al snel op zo’n 10.000 euro en vroeg zich af of dit een beloning was voor eerder bewezen diensten of dat er wat werd verwacht.
We wisten natuurlijk nog niet van de opnames.
Twee uur lang was ze aan het passen en tijdens het passen werd er al gebeld of alles naar wens was.
Ze vertelde dat de maten klopten en dat ze net een mooi setje had aangetrokken en dat ik het keurde.
Overmorgen zou de club worden geopend en Frank vertelde dat hij haar die middag op zou halen van haar werk en dat ze maar de mooiste combinatie moest aantrekken.
Ook vertelde hij haar dat in de club van alle setjes nog een exemplaar aanwezig was.
De twee dagen vlogen voorbij. In die tijd hebben we natuurlijk de prachtige kleding gepast en ingewijd.
Ik zou om een uur of 10 als klant komen.
Er stond een taxi klaar om haar op te halen, eenmaal in de taxi gaf Frank haar een dikke zoen.
Missy kreeg een diner aangeboden voordat ze naar de club gingen.
Frank, Leroy en een aantal klanten waren er aanwezig.
Frank en Missy kletsten bij en Frank verontschuldigde zich dat het zo lang had geduurd.
Missy stelde hem gerust dat het niet zo erg was want zij had toch eindelijk een beetje rust nodig.
Leroy stond na de koffie op en nodigde de mannen uit vast naar de club te komen zodat Frank en Missy nog het een en ander konden bespreken.
Frank kwam snel ter zake en vertelde haar dat ze haar aanboden om ca. 2 avonden per week te komen werken en 60% van de opbrengsten zouden voor haar zijn. Dit was exclusief de onkosten voor lingerie en kleding.
Voor vanavond kreeg ze gegarandeerd 5.000 euro maar dat kon natuurlijk meer worden.
Missy vertelde hem dat ze met hem meeging en dat ze het er later nog over zouden hebben.
Eenmaal gearriveerd in de club zag Missy dat het al aardig druk was en dat ze ook wel wat gezichten herkende.
Ze hadden voor haar een ruime kamer laten inrichten met een gigantisch groot bed, volgens haar schatting was het bed 4 meter bij 4.
Frank vertelde haar dat zijn vrienden af en toe ook assisteerden en Missy verteld hem dat ze dat wel prettig vond.
Gebeurd alles alleen in de club of gaan we ook nog naar buiten wilde ze tot slot weten. Frank vertelde dat de jongens het buitengebeuren zouden begeleiden
Ook verklaarde Frank dat hij in de meeste gevallen ook mee zou gaan.
Frank vertelde haar dat ze vanavond ook direct naar buiten zouden gaan want de bedrading en het water in de club waren nog niet helemaal af en door de hoge verbouwingskosten konden ze niet langer wachten .
Missy zou voor dit ongemak ook 5.000 euro extra krijgen, de klanten die wisten dat Missy er zou zijn betaalde grif het dubbele want die wisten waar ze toe in staat was.
De jongens zouden haar vast vooruit brengen en dan zou een touringcar de gasten naar de locatie brengen.Eenmaal buiten Amsterdam werd Missy geblinddoekt en zo reden ze nog zo’n 20 minuten door.
Missy was gekleed in een vrolijk jurkje met prachtige kousen die vast zaten aan een heel geil corset.. Ze had extreem hoge hakken aan.
Ondanks de blinddoek konden ze rustig met de jongens bijpraten.
Toen de auto stopte wist ze nog niet waar ze was..
Ze liepen over een houten ondergrond en toen ze merkte dat ze eenmaal ergens binnen was moest ze behoorlijk veel trappen af. Het was een stenen ondergrond en de jongens moesten haar ondersteunen want op deze hakken was ze behoorlijk instabiel.
Ze werd op een soort kleed gelegd terwijl ze al haar kleren aan moest houden.
Na een half uur kwam de bus aan, alleen Missy had dit niet door .
De mannen werden in 4 groepen verdeeld.
Het spel was simpel .
Het was een paintbal game met Missy als inzet.
De locatie was het Muiderslot.
De mannen werden tegelijkertijd losgelaten en men moest Missy zoeken en wie haar had mocht haar net zo lang neuken tot dat een andere groep haar had veroverd.
De jongens stonden als schildwachten in het kasteel om er op toe te zien dat men zich aan de regels hield.
Een aantal mannen hadden betaald om alles via de bewakingscamera’s te volgen. Ook ik koos voor het kijken. Het is toch als toeschouwer misschien veel geiler om te zien hoe de geile mannen er alles voor over hebben om hun zaad kwijt te raken.
Na het startschot werd alles aan Missy uitgelegd.
Nu kon ze alleen maar wachten totdat ze gevonden werd.
Na het startschot rende alle groepen een andere kant op, maar al binnen 5 minuten was ze gevonden in de kelders van het Muiderslot.
Als een echte middeleeuwse hoer werd ze direct geneukt zonder enige opwarming. Langer dan zo’n 10 minuten duurde het niet voordat een groep andere mannen Missy hadden gevonden. Nu moesten ze allemaal helpen met het afslaan van de aanval. Missy kreeg ook links en rechts verfspatten op zich.
Met de moed der wanhoop werd ze verdedigd maar al snel begon er één haar weer snel te neuken want ze zouden haar snel verliezen en hij wilde nog even laten zien hoe goed hij deze hoer kon neuken.
Eenmaal veroverd kregen de winnaars 15 minuten de tijd om een schuilplaats te zoeken.
Iemand sloeg haar over de schouders en daar ging ze nog met een druipende kut op de schouders het kasteel door.
Men zocht in de oude stallen een schuilplaats en ook deze mannen wilden snel een deel van de buit en begonnen haar direct te neuken. Haar bovenkleding werd van haar lijf gescheurd .In haar kut, kont en mond werd ze afgepaald.
Ze zouden in ieder geval 15 minuten de tijd hebben om Missy af te neuken.
Terwijl ze geneukt werd moest ze de kerels hun kont uitlikken. Elke groep bestond uit 10 mannen en aangezien ze niet allemaal de tijd zouden krijgen om haar af te neuken spoten er een aantal haar kousen en body onder hun geile zaad.
Op de één of andere manier had niemand door dat ze in de stallen waren en zo kregen de mannen nog zo’n 15 minuten de tijd om haar snoeihard af te neuken. Door het testosteron en adrenaline was elke tederheid ver te zoeken. Ze hadden geen gevoel in hun lijf, alleen het gevoel in hun stijve lullen telde mee.
En zo kreeg ze nog een aantal lullen te verwerken en alweer werden haar kousen en haar body ondergespoten.
De combinatie van de verf en het geile zaad op haar kousen en body bracht de mannen die via de bewakingscamera’s keken ook in extase en Frank vertelde hun dat ze haar aan het einde ook wel mochten afpalen of onderspuiten. Luid gejuich barste los.
Ik moest en zou Missy ook onderspuiten .
Al die kleuren verf op haar kousen maakte me zo geil dat ik wel in mijn eentje tegen die gasten wilde vechten.
Toen ik dat Frank vertelde, zei hij me dat hij nog wel één pistool over had en dat ik me wel bij een stel aan kon sluiten. Dat zouden ze vast niet erg vinden , dat geeft hun ook een grotere kans om te neuken, ze zouden dan een man meer hebben om die hoer te veroveren en te verdedigen.
Snel had ik mijn team gevonden en ik riep ze dat ik ze kwam helpen om die geile heksenhoer te komen neuken. Al snel was dat ons strijdlied.
Ze riepen de hele tijd maar waar die geile heksenhoer was en hoe ze haar zouden afpalen.
Pas na zo’n 30 minuten rondrennen vonden we het team dat haar nu aan het neuken en verdedigen was.
We moesten zo’n 10 minuten strijd leveren en aangezien dit hun eerste overwinning was vielen ze aan als vliegen op de honing. De andere teams hadden al twee neukrondes achter de rug en waren iets minder fanatiek. Zo zonder enige strijd konden we Missy gedurende 35 minuten in één van de torens afneuken.Ik had stiekem een reserve panty meegenomen en die in haar mond gestopt zodat ze ons niet kon verraden met haar gegil.
Één van de mannen had een inktpatroon losgemaakt en neukte Missy hiermee in haar kut zodat de groene verf met ons zaad uit haar kut liep.
Sommige mannen moesten ook gigantisch pissen en pisten over haar panty en body, alle verf begon nu door elkaar te lopen maar ook dat hield ons niet tegen om haar te blijven neuken.
Maar uiteindelijk raakten wij haar ook kwijt , maar voordat het spel over was kregen we die heksenhoer nog een keer te pakken.we wisten dat we nog een uur hadden en toen hebben we lekker onze kont uit laten likken, ik vertelde hen dat ze er een meester in was, ze had de langste tong van ons land.bijna iedereen kwam aan de beurt en degene die ze had uitgelikt spoot van puur genot haar body onder het geile zaad.
Een enkeling neukte nog haar kut maar ook bij ons was het op.
Ze werd nu opgehaald door de jongens en alle camera’s gingen uit en de band werd ook meegenomen.
Het duurde wel wat lang voordat de jongens naar de controlekamer kwamen maar kennelijk hebben ze van de gelegenheid gebruik gemaakt om haar ook even lekker af te neuken.
Uiteindelijk spoten nog zo’n 15 voyeurs hun zaad in al haar gaten en over haar panty en body.
Haar schoenen was ze kwijtgeraakt dus ze stond nu op haar kousenvoeten terwijl het geile zaad uit haar kut en kont dropen. Ook droop het zaad van haar body en panty op haar voeten.
We zongen nog eenmaal het lied van de heksenhoer en zo gingen de mannen naar de bus en zouden we elkaar weer treffen in de club.
Missy kon zich in het kasteel fatsoeneren, ze heeft even lekker een douche genomen en zich vervolgens weer netjes aangekleed.
Een camelkleurig pakje met een donkerbruine panty zonder slipje er onder .
Ze had onder haar jasje alleen een bh aan , dat kon je alleen zo niet zien.
Niemand kon zien dat zij net het heksenhoertje was. Wij gingen nu ook naar de club en hebben daar gezellig nog wat na zitten babbelen en Missy werd apart genomen en uitbetaald. Ze had op een avondje zo’n slordige 14.500 euro verdiend. Deze keer ook geen onkosten wat betreft haar kleding en om dat allemaal te vieren hing ze de rest van de avond de hoer uit .
We mochten ons alleen op haar panty en tieten aftrekken, ze vond dat ze haar portie wel had gehad en wilde haar kutje een beetje sparen. Ook haar kont had rust verdiend.
De jongens werden als beloning nog diep in hun kont gelikt nadat ze zich eerst grondig hadden gewassen.
Ze liet zich lekker vollopen met de champagne en zo pakte ze nog een slordige 2.000 euro mee.
Na zo’n twee uur was haar panty compleet ondergespoten met al ons geile zaad en was haar panty doorweekt.
En toch liet ze zich weer neuken, iemand scheurde haar panty open en propte zijn stijve lul in haar kut er volgden nog een paar man en een paar neukten haar in haar mond en ook dat liet ze weer toe.
Een enkeling ging voorover gebukt op zijn knieën zitten en liet nog even lekker zijn kont uit likken.

Frank wenkte me dat we haar naar haar kamertje brachten en stelde voor haar eens lekker te verwennen. Haar kletsnatte panty werd van haar lijf gescheurd en we likten om beurten haar kut en haar geile kontje.
Frank vertelde dat ze zich nu maar moest aankleden en dat wat hem betreft de avond er op zat en dat we nog een afzakkertje moesten nemen.
Er werd ook medegedeeld dat de avond er op zat en dat Missy nu niet langer beschikbaar zou zijn.
Missy kwam nu ook bij mij staan en samen toasten we op een bijzondere opening van de club.
Frank vertelde dat ze over 3 dagen de video wel gemonteerd zouden hebben en dat wij een première zouden krijgen .
Missy wist nog van niets maar vond het wel een geil plan om te kijken hoe al die opgewonden mannen door dat kasteel aan het rennen waren.
We namen afscheid en werden door een taxi naar huis gebracht.
Nadat we uit de douche kwamen en ons tanden aan het poetsen waren zei Missy tegen mij dat ze maar beter kon stoppen met werken.
En zo vielen we in een diepe slaap en droomde ik van ons avontuur in het Muiderslot.

Xjes Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen