Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Met nog steeds de gedachten aan de lekkere vrijpartij zo midden in de week in gedachten, kwam ik de volgende werkdagen wel door. Het werd zaterdag en ik ging de stad in om boodschappen en inkopen te doen. Ik voelde me goed en besloot ook langs te gaan bij het café, waar de Antilliaanse groep vaak kwam. Ik trok een leuke korte zomerjurk aan, het weer was er mooi genoeg voor en ik wilde de jongens alvast warm laten lopen voor een volgende vrijpartij. Misschien vanavond al weer?

 

Die middag had ik weinig geluk: ik kon weinig leuke nieuwe kleding vinden in de winkels en ook geen van de Antilliaanse jongens was aanwezig in hun vaste stamkroeg. Toen ik daar binnenliep, zag ik wel drie stevig gebouwde blanke jongens. Die boden mij meteen in het Engels een drankje aan en vroegen of ik in de buurt woonde. Ik vertelde dat ik mijn vrienden Melvin, John of een van de anderen zocht. Die kenden ze niet. Ze vertelden dat ze hier voor het eerst waren, het waren Britse mariniers, die een weekend vrij hadden. Ze lagen in Amsterdam, maar waren op doorreis in Nederland nu hier terechtgekomen voor een pilsje. Het waren leuke jongens en ik bleef in de kroeg om even met ze door te praten. Ze heetten Jack, Ron en Michael. Ze gaven me complimenten voor mijn uitdagende jurkje en vonden dat ik maar opvallend mooie ogen had. Ik bloosde er van, maar genoot wel van de aandacht van de jongens. Ik kreeg nog een wijntje en hoorde dat ze maar één dag hier zouden zijn, morgen moesten ze terug naar de haven van Rotterdam. Twee van de jongens wilden nog iets kopen voor hun vriendin thuis en ze vroegen of ík met ze mee wilde gaan. Ik had toen al drie wijntjes op en ik kreeg er weer lol in, dus ik besloot mee te gaan. We gingen met zijn allen naar buiten en liepen diverse winkels langs. Een van de twee, Jack, kocht een fles parfum. De ander gozer, Ron, vertelde dat hij een lingeriesetje voor zijn vriendin wilde kopen. Ik nam hem mee in een gewone lingeriezaak en liet hem een en ander zien. Ondertussen vroeg ik hoe zijn vriendin eruit zag en nadat hij zei dat zijn vriendin ongeveer even groot was als ikzelf, vroeg hij of ik zo'n setje eens aan wilde trekken en hem wilde laten zien. Eerst had ik niet zo'n zin, maar toen bood de gozer aan dat ik dan ook een lingeriesetje mocht uitzoeken, dat hij dan zou betalen. Tja, ach, dacht ik nog, dat wil ik wel en alleen laten kijken, dat kan geen kwaad en ik besloot het te doen. Nou, dat vonden ze wel leuk en ik ging een beschaafd lingeriesetje van witte kant voor ze passen.

Toen ik het aanhad, deed ik het gordijn van het kleedhokje half open, zodat de jongens mij konden zien. Ik zag ze vol bewondering kijken naar mijn gebruinde lichaam met daarover de witte lingerie. Ze kregen de smaak te pakken en ze lieten me nog drie setjes aandoen, maar bij de laatste was ik wel wat bloter! Ik zag ze kijken, vooral Ron, die vol bewondering keek naar mijn borsten die nu alleen met een klein behaatje nog bedekt waren. In de winkel hield het personeel ons ondertussen wel goed in de gaten, zag ik, we kregen geen kans meer te doen. De jongens gaven me ondertussen complimenten voor mijn slanke, gebruinde body. Toen stopte ik met omkleden en showen, ik vond dat Ron nu zijn keus moest maken. Hij kocht het eerste setje voor zijn vriendin en toen vroeg hij wat ik wilde. Ik vond de lingerie in die winkel nogal duur en stelde voor dat hij voor mij een setje kocht in de seksboetiek verderop. Nou dat wilde hij wel, graag zelfs. In de seksshop zocht ik een leuk, niet al te shockerend lingeriesetje uit. Het werd een kanten korsetje, strapless, hoog opgesneden aan de onderkant en met een erg laag decolleté, felgeel gekleurd, want dat komt goed uit op mijn gebruinde huid. Ik liet het ze zien toen het aan het rek hing, ik heb het ook wel gepast, maar toen niet aan de gozers laten zien. Ik kwam al weer omgekleed uit het pashokje en vertelde dat het goed zat en ik het wel wilde hebben. Ron hield zijn belofte en betaalde de lingerie voor mij.

Terwijl we de winkel uitliepen, bleven ze me maar vragen of ze het toch nog mochten zien terwijl ik het aan had. Ook terwijl we nog wat dronken in een volgende kroeg, hielden ze niet op met zeuren daarover. Ze hadden de lingerie voor mij betaald en wilden toch wel graag zien hoe dat bij mij stond. Uiteindelijk hadden ze mij zover: ik gaf toe. Ik zou het aantrekken, maar dan wel op een goede plek, niet hier midden in de kroeg. Uiteindelijk namen we een taxi naar mijn flat. Daar zou ik het ze laten zien. Na een ritje van tien minuten waren we bij mij thuis. Ik bood de drie Engelsen een flesje bier aan en nam zelf een wijntje. Ze gingen op de bank zitten. Tja, toen moest het gebeuren, ik zou mijn sexy lingerie aandoen en laten zien. De jongens zaten af te wachten. Ik besloot me om te gaan kleden in de slaapkamer. Ik deed de gele lingerie aan en ging voor de spiegel staan. Ja, het was wel erg sexy: onderaan liep het korset uit in een smalle strook tussen mijn benen, dat maar amper mijn net gladgeschoren kutje bedekte. Van boven bedekte het korset alleen de onderkant van mijn borsten; ik trok het korset nog wat op, zodat mijn tepels nog net bedekt werden door de rand van het gele kant. Toen werd het tijd naar de huiskamer te gaan. Nadat ik binnenstapte, kreeg ik een gejoel en gefluit van de enthousiaste jongens. Ik lachte, paradeerde expres heen en weer langs hun, draaide een keertje rond vlak voor Ron en wachtte tot ze uitgejoeld waren. Toen zei Ron dat ik me nog een keertje moest ronddraaien; ik keek en zag dat ze graag naar mijn bijna blote billen keken, want het bleek dat het lingeriesetje daar ook niet veel meer bedekte. Ik werd zelf ook steeds geiler en daagde de jongens uit. Toen bukte ik voorover, strekte mijn buik, zodat mijn borsten over de rand van het korset heen vielen!

Nu stond ik met mijn blote tieten voor ze. Jack floot even tussen zijn tanden en ook de andere twee reageerden enthousiast. Ik vroeg of Ron mijn borsten wilde voelen en dat wilde hij natuurlijk wel. Ik ging tussen ze inzitten op de bank en Ron en Michael begonnen aan mijn borsten te voelen en te strelen. Ik sloot mijn ogen en liet me verwennen. Even later bukte Jack voor me en voelde ik zijn hand op mijn bovenbenen. Toen duwde hij mijn benen uit elkaar om dichter bij mijn natte poesje te kunnen komen. Ik zat met mijn benen wijd tussen de gozers op de bank en werd gevingerd. Niet lang erna hoorde ik broekriemen losmaken en toen ik mijn ogen opendeed zag ik drie prachtige stijve pikken rondom me. Jack trok me steeds verder naar de rand van de bank, hij deed mijn benen nog wijder. Hij trok de gele lingerie voor mijn poesje weg en zette zijn penis klaar voor penetratie in mijn openstaande gaatje. Even later werd ik voortreffelijk geneukt door Ron. Daarna volgden de andere twee. Ik genoot en kwam meerdere keren heerlijk klaar. Toen ze alle drie klaar waren met me, kleedden ze zich weer aan. Ik was nog even aan het nagenieten, maar toen ik hoorde dat ze met de taxi terug wilden naar de stad, vroeg ik of ze mij dan wilden afzetten bij de kroeg van vanmiddag. Dat kon, maar dan moest ik me wel haastten, ze hadden de taxi al gebeld en ik kreeg twee minuten van ze! In de badkamer friste ik me snel op en trok daarna mijn zomerjurkje over mijn hoofd. Oja, ook nog snel een string aangetrokken en zo was ik nog net op tijd klaar om in de taxi te springen.

Tien minuten later kwamen we met de taxi bij de kroeg aan. Ik bedankte de jongens, maar toen bleek dat ze ook nog even een pilsje wilden drinken in dezelfde kroeg. Ik vertelde dat ik daar nu mijn vrienden ging opzoeken en dan geen tijd meer had om met hun te praten. Dat begrepen ze, het maakte ze niet uit, zeiden ze. Toen ik binnenkwam zag ik Jack en Melvin al direct staan. Ik liep op ze af en gaf ze een stevige kus. Ik zag Melvin al kijken naar de drie Engelsen mariniers die tegelijk met mij binnenkwamen en een plekje in de overvolle kroeg zochten, terwijl ze mij met hun ogen nadrukkelijk volgden. Toen ze langs schuifelden naar een vrij plekje aan het eind van de bar, maakten ze opmerkingen tegen mij en Melvin en Jack. Direct daarna draaide Melvin zich naar mij toe en zei furieus tegen mij: "Je hebt je toch niet door die gozers laten naaien, hé?" Ik wist niet wat ik zeggen moest, maar dat hoefde ook niet meer. Melvin ging met gedempte stem tekeer tegen mij. Ik verontschuldigde me eerst, zei toen dat ik dat toch zelf mocht weten met wie ik ging, het hielp niet.

Het verbaasde me dat Melvin zo snel door had wat er gebeurd was, één opmerking en een paar blikken was voldoende voor hem. Het laatste wat Melvin zei voordat hij stopte met zijn tirade was: "Je krijgt je straf nog wel, vanavond nog." Ik nam een wijntje en besloot me even rustig te houden, misschien ging zijn boosheid nog over. Na een kwartiertje gingen de Engelsen weg uit de kroeg. Ik keek ze expres niet meer aan, om de boosheid van Melvin niet opnieuw aan te wakkeren. Nog geen half uur erna zei Melvin tegen mij en Jack dat we naar buiten zouden gaan. Het was toen inmiddels schemerdonker geworden. Eenmaal buiten liepen we een stukje door de stad, tussen de verlaten winkels. Toen trok Melvin mij een klein donker steegje in. Hij zei tegen Jack, dat hij aan de slag kon. Jack begon met te kussen en te strelen, ik begreep niet zo goed waarom, maar hij deed zijn best en ik begon het wel lekker te vinden. We maakten een superlange tongzoen, terwijl ik gestreeld werd. Even later ging hij met zijn hand onder mijn zomerjurkje en wreef hij over mijn buik en mijn string. Zijn hand ging over mijn poesje, schoof hij de string iets opzij, zodat hij met zijn vingers in mijn gleuf kon. Ik werd weer heet van alle strelingen en liet hem zijn gang gaan. Melvin zag ik niet meer, die was al snel het steegje weer uitgelopen. Jack ging lekker verder met vrijen en haalde mijn borsten over de rand van mijn zomerjurkje naar buiten. Hij zoog aan de tepels en ik werd nu echt supergeil. Ik was zo nat, dat ik wel geneukt wilde worden door Jack.

Ineens zag ik dat Melvin samen met iemand anders de steeg in liep en bleef toekijken! Het was een onfrisse gozer, zo'n dertig jaar, een beetje mager, niet echt mijn type. Jack zag blijkbaar ook dat Melvin nu met iemand anders toekeek, want hij zei toen tegen mij: "Schatje, je gaat nu hier genaaid worden door en wildvreemde als straf voor je gedrag! Waag het niet tegen te werken, want dat wordt het nog veel erger! Dus: Maak de gozer gelukkig of eh…." Ik wilde nog iets terugzeggen, maakte Jack maakte zich snel los van mij, Melvin en de gozer kwamen dichterbij en de gozer werd tegen mij aangezet! Ik schrok, terwijl de gozer direct mijn gevoelige borsten beet greep en me stevig tegen hem aan trok. Hij stonk naar de drank, keek lodderig uit zijn ogen en ik zag in het schemerlicht dat hij een grote grijns op zijn gezicht had. Ik hoorde Melvin roepen: "Ze is heet genoeg, ze is er klaar voor! Neuk haar!" Ja, geil was ik wel, maar ik wilde niet zomaar door iemand gepakt worden! Maar de gozer maakte meteen zijn broek los en haalde zijn pik tevoorschijn. Ik zag dat Melvin en Jack bleven toekijken, dat was natuurlijk om te zien of ik wel meewerkte. Ik kon moeilijk anders. Toen zei de gozer: "Doe je broekje even uit." Ik twijfelde even, maar ik wilde geen grote problemen, dus deed ik het maar. Hij pakte de string van me af en gooide die naar achteren. Tegelijk met het gevoel van de frisse buitenlucht over mijn natte poesje nam mijn geilheid de overhand: dan maar een lekkere neukpartij er van maken. Ik zei tegen de gozer: "Zo goed, schatje? Zo ben ik onder mijn jurkje helemaal bloot voor jou." Ik trok de rand van het rokje omhoog tot boven mijn navel en in het schemerlicht zag je mijn blote onderlijf. Meer aanmoediging had hij niet nodig. Zijn pik was nu gegroeid tot een flink formaat en hij pakte die beet om recht voor mijn kutje te brengen. Hij wilde me blijkbaar zo staande met mijn rug tegen de muur neuken, maar ik draaide mij gauw om en bukte iets voorover om hem achterlangs te laten. Ik trok mijn jurkje omhoog en zette mijn benen uit elkaar: uitnodigend deed ik mijn blote billen verder achteruit. Hij pakte mij bij mijn middel beet en spietste mij op zijn vooruitstekende lul. Ik voelde hem toen direct tot aan zijn ballen bij mij binnenstoten. "Je bent lekker nat daaronder, schatje!" Ik had het niet verwacht, maar hij deed het echt lekker, alsof hij mij al jaren kende. Eerst langzaam beginnen binnen te dringen, er helemaal uithalen, dan weer er zo ver mogelijk in, tempo verhogen en uiteindelijk ging hij in een flink ritme op me instoten. Hij graaide ondertussen naar mijn borsten die nog uit het jurkje hingen en hij kneep er nu hard in. Zonder tempo te verliezen, rolde hij de tepels tussen zijn vingers. Deze straf vond ik niet zo erg. De gozer beukte wel steeds harder op me in en ik moest me afzetten tegen de muur om niet om te vallen. Zijn lekkere penis drong telkens diep in mijn natte neukgrotje door. Het was dat de gozer al snel klaarkwam, maar als hij langer was doorgegaan was ik zelf ook heerlijk klaargekomen. Ik voelde hoe hij op het hoogtepunt zijn pik stilhield, zo ver mogelijk in mijn binnenste, en het sperma in ladingen richting mijn baarmoeder ging. Ik kon het niet erg vinden, ik was echt een geile donder. Toen hij klaar was en zijn pik terugtrok, draaide ik me weer terug en hij zei tegen mij: "Dat was lekker, schatje! Je hebt goed je best gedaan." Ik glimlachte naar hem: "Nou, jij deed het ook niet verkeerd hoor."

Hij borg zijn pik op en deed zijn broek weer dicht. Melvin en Jack stonden nog te kijken en kwamen nu dichterbij. De gozer zei tegen hen: "Nog bedankt! Ik hou wel van zo'n gewillige geile teef, die zich zonder zeuren laat naaien! En dan nog wel zo mooi en strak!" Dat vond ik niet leuk om te horen, het bedierf veel van mijn plezier. Nog erger werd het toen ik zag dat hij Melvin geld uit zijn portemonnee gaf en zei: "Hier, het was het waard!" Hij pakte eerst nog mijn slipje van de grond en zei: "Die neem ik mee als trofee!" en toen ging hij het steegje uit. Melvin trok me mee uit het steegje en zei: "Kom mee, slet dat je bent! Ik breng je naar huis." Ik liep met de jongens mee, probeerde snel te vergeten wat er net was gebeurd en voelde de kou bij mijn billen en onderbuik nu ik zonder ondergoed liep. Gelukkig viel het jurkje over mijn blote onderlijf en zolang ik maar niet hoefde zitten, zag niemand dat.

We liepen naar de bushalte, zodat we naar mijn flat konden. Onderweg dacht ik nog aan de neukpartij in de steeg en zonder nadenken vertelde ik aan Melvin en Jack dat ik zelf ook bijna was klaargekomen. Toen zei Jack ineens: "Nou, dan zal ik dat zo wel even afmaken, schatje!" Dat was niet de bedoeling, zei ik nog, maar ik begreep al dat Jack nu zijn kans schoon zag. Die had me van te voren opgegeild en wilde dat wel afmaken. Toen we moesten wachten bij de bushalte, voelde ik ineens dat er een druppel langs mijn been liep. De lading sperma van de gozer was nogal groot geweest en omdat ik geen broekje meer droeg om het op te vangen, liep er nu een klein straaltje uit mijn natte kut langs de binnenkant van mijn been. Ik probeerde het ongemerkt met mijn vinger op te vangen, maar Jack en Melvin zagen het. Met een gemene glimlach op hun gezicht zeiden ze: "Oplikken, schatje!" Ik geneerde me dood maar ik moest het mijn vinger het straaltje wegvegen en de vinger in mijn mond schoonlikken. Het lukte niet in één keer en de jongens genoten. Gelukkig stond er verder niemand en ik hoop dat ook andere voorbijgangers niets hebben gemerkt. Toen kwam de bus. Ik wilde graag blijven staan, maar Melvin en Jack liepen door naar achteren en wilden dat ik ook op de achterbank ging zitten. Ik wilde nog in de hoek maar dat mocht niet. Nu zat ik midden voor het gangpad en hield angstvallig mijn benen tegen elkaar, zodat niemand kon zien dat ik geen ondergoed droeg. Maar de jongens gingen verder. Jack zei dat ik ervoor moest zorgen dat ik geil genoeg bleef om straks als hij mij ging neuken, zelf klaar te komen. Ik moest me onderweg blijven vingeren van hem. "Schiet op, benen wijd en aan de slag!" Voorzichtig deed ik mijn benen iets uit elkaar, zodat ik er net met mijn vingers tussen kon. Ik wreef met een vinger over mijn schaamlippen heen, maar toen pakte Jack mijn hand en duwde die stevig tussen mijn benen waardoor de vinger diep in mijn natte kut schoot.

Ondertussen trok Melvin aan mijn ene been, waardoor ik ineens wijdbeens zat, terwijl Jack mijn hand op en neer haalde tussen mijn benen. Ik keek of niemand ons zag, maar moest als gauw weer opletten wat de jongens met me deden. Nu deed Jack er een schepje bovenop en stootte meteen drie vingers van mijn hand in mijn soppende kutje. Tjee, dat deed hij wel lekker. "Kom op, nu zelf doorgaan!" zei hij toen. Ik deed mijn ogen dicht en ging zelf met drie vingers aan de slag. Heerlijk was ik bezig toen de bus stopte bij een halte. "Doorgaan!" hoorde ik. Ik keek niet maar hoorde dat er enkele mensen instapten, die moeten me zo hebben zien zitten. Maar de bus reed weer door en ik deed ook net of er niets aan de hand was. Ik werd wel steeds geiler en natter van mijn werk en kon me nauwelijks inhouden niet luid te gaan kreunen van genot. Ik was blij dat we uiteindelijk bij de halte vlak bij mijn flat waren. "Oké, stop maar." zei Jack en ik haalde mijn natte hand uit mijn poes. Het sperma en geil droop van mijn hand af. Maar ik moest nu snel opstaan en de bus uit.
De smeerlappen hadden ervan genoten, zo bleek. Vooral toen een stel iets oudere mensen binnenstapten in de bus; ze kregen ogen als schoteltjes toen ze zagen hoe ik bezig was, maar ze zeiden niets en gingen gewoon zitten in de bus. Eenmaal buiten moest ik van hun mijn hand afvegen aan mijn korte jurkje, dat daarmee nog meer smerige vlekken kreeg. Jack vroeg aan Melvin of hij nog een goed idee had om mij nog iets ordinairs of vulgairs te laten voordat we mijn flatje in zouden gaan. Ik werd boos en zei: "Ja, kom, ik blijf niet aan de gang!" Toen zei Melvin glimlachend tegen Jack: "Ach jôh, neuk haar nu maar, dan komen we gewoon morgen weer terug!" We liepen naar mijn flatje en ik liet ze binnen. Jack liet er geen gras over groeien, want ik hoefde me niets eens uit te kleden.

Ik moest op de bank gaan zitten en me weer gaan vingeren. Ondertussen trok hij zijn broek naar beneden en haalde hij zijn flink uit de kluiten gewassen penis tevoorschijn. Ik moest mijn hand weghalen en toen kreeg ik zijn stijve leuter in mijn gloeiende kutje geschoven. Hij ging lekker tekeer, terwijl Melvin toekeek. Hijgend werkten we beiden naar een hoogtepunt toe. Dat duurde niet lang. Tegelijk met zijn sperma-explosie kwam ik zelf ook heerlijk klaar. Het had misschien niet meer dan vijf minuten geduurd, maar die ontlading was wel fijn als afsluiting van een heftige dag. De jongens gingen weg en ik viel een kwartiertje later tevreden in slaap in mijn bed.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen