Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Na de superneukbeurt van zaterdagavond met de dubbele penetratie door Melvin en Ricky, dacht ik voorlopig even genoeg te hebben gehad, maar daarin vergiste ik me. Ik had meteen toen ik opstond die zondag al weer zin in iets leuks, bijvoorbeeld een stel jongens lekker uitdagen en opgeilen. Maar ik had nu wel even genoeg gehad van die Antillianen, ik had de laatste week bijna niemand anders gesproken in mijn vrije tijd. Daarom besloot ik die dag lekker naar buiten te gaan, zodat als ze toch op bezoek kwamen, ze mij niet thuis troffen.

Het was nog erg warm weer, dus ik besloot een stukje op mijn sportfiets te gaan rijden. Ik wilde niet gewoon in een spijkerbroek fietsen, dus zocht ik tussen mijn sportkleding. Ik vond een ruimvallend hemdje en een leuk broekje, wit met een blauwe bies. Ik ging het aantrekken. Zonder behaatje leek me wel leuk, dan kon je mijn volle borsten mooi zien hangen in het hemdje. Als je goed keek, zag je mijn tepels doorschemeren in het witte hemd, maar dat vond ik wel leuk, lekker uitdagend. Ik durfde niet zonder onderbroekje en deed dus een string eronder aan. Die ging wel helemaal tussen mijn billen en mijn spleetje zitten, maar dat was maar goed ook, dan had ik geen lelijke randjes die me zadelpijn konden geven.

Ik stapte op mijn fiets, reed direct de stad uit. Op de buitenweg had ik eerst een apart fietspad, dat ging lekker, maar verderop kwam ik op een smal weggetje, waar ik veel meer last had van passerende auto's. Op een bepaald moment toeterde de auto achter me, ik ging nog iets dichter langs de rand van de weg rijden, maar hij bleef toeteren. Ik werd boos en keek om, het waren vier jongens in een oude open auto, die mij lachend aankeken. "Lekker kontje, heb je!" riep de bestuurder naar me en nu begreep ik waarom ze toeterden. Ze haalden me in en bleven even voor me rijden. De jongens achterin de auto bleven naar mij kijken; ik durf te wedden dat ze genoten van mijn heen en weer bungeldende borsten in het ruime hemdje. Toen moesten ze doorrijden en ze zwaaiden nog naar me. Ondertussen kreeg ik dorst van de hitte en de inspanning van het fietsen, ik had inmiddels een drie kwartier gefietst. Een kilometer verderop zag ik een restaurantje met terras, dus dat leek me een leuke gelegenheid even iets te drinken. Toen ik aankwam zag ik de open auto van de jongens er ook staan. Nadat ik mijn fiets had weggezet, zocht ik een plaatsje op het grote terras. Zover ik kon zien was er geen plaats meer vrij, maar ik bleef nog even staan kijken. Totdat ik gewenkt werd, het waren de jongens van de open auto, die me riepen: "Hé, kom maar, je kan hier nog wel bij!" Even later zat ik uit te rusten naast de vier flinke jongens, waarvan twee leuke blonde gozers. Ik nam een water en dronk dat in één keer leeg, zo dorstig was ik geworden, en bestelde er gelijk een wijntje achteraan. De jongens waren denk ik, zo rond de 25 jaar, dus flink jonger dan ik. Ze vroegen waar ik naar toe ging; ik vertelde dat ik gewoon wat rond reed. Ik begon ze een beetje te plagen. Ik vertelde ze dat ik door de hitte nu overal vochtig was van de inspanning van het fietsen, waarbij ik mijn benen wijd deed, net alsof het daar nu moest drogen. Zo ongemerkt mogelijk deed ik ook een paar keer mijn borsten naar voren, waardoor mijn tepels goed tegen het ruime hemdje aan priemden. Ik zag ze vol bewondering kijken en werd er zelf ook geil van. Maar hier op het drukke terras konden we toch niets meer doen dan een beetje praten en flirten. Na mijn derde wijntje vertelde ik dat ik weer verder wilde fietsen. Ik rekende af, stapte weer op mijn fiets en reed weg.

Al na drie kilometer hoorde ik weer een auto achter me toeteren; het waren de jongens weer in hun open auto. Toen ze langsreden, sneden ze mij, zodat ik de kant in moest sturen en hard moest remmen. Ik bijna viel op het gras langs de weg en stopte boos. De jongens stopten ook en zetten hun auto in de kant. Ze liepen naar me toe en ik was van plan flink tegen ze uit te vallen. De vier jongens boden hun excuses aan en de ene blonde gozer zei: "Ja, als we je niet gesneden hadden, was je toch niet gestopt." Ik keek eens rond en het was best een goed plekje om met de jongens te dollen. In de brede strook gras naast de weg stonden ook veel struiken, waarna het gras iets schuin naar beneden liep en uitkwam uit op een brede sloot. Ik vroeg of ze even met mij langs het water wilden zitten. Dat wilden ze wel, we liepen langs de struiken en even later zaten we bij elkaar aan de rand van de vaart, uit het zicht van de langsrijdende auto's en fietsers. Het water zorgde meteen voor wat verkoeling op deze hete dag. Ik voelde de erotische spanning toenemen en de jongens begonnen een beetje te dollen. Ze trokken aan elkaars T-shirts, net zolang tot die uitgingen. Ik kreeg per ongeluk een duwtje en deed mee met het trek- en duwwerk. Al snel trokken de jongens van beide kanten aan mijn sporthemdje, waardoor mijn borsten grotendeels bloot kwamen tot groot plezier van de jongens. Ik deed net of ik een beetje boos werd, stond op, maar ze gingen natuurlijk door.

Ook de blonde jongen naast mij stond op, trok weer aan mijn hemd en ik gaf hem een duw. Maar daarbij viel hij om! Hij greep mij beet in zijn val en we vielen samen! Ik gilde, want we tuimelden samen de brede sloot in! We gingen helemaal kopje onder! Proestend en vloekend kwam ik boven. De andere jongens trokken ons er meteen uit, maar we waren natuurlijk volledig doorweekt. De blonde jongen had alleen zijn spijkerbroek aan, die nu nat was. Bij mij hing de sportkleding slap over mijn lijf, het plakte aan mijn borsten en billen, die nu wel erg goed zichtbaar waren. De jongens stelden meteen voor dat we de natte kleren uit zou doen om in de zon te laten drogen. De blonde jongen deed zijn spijkerbroek uit en ging weer in het gras zitten. Iedereen keek nu naar mij. Ach, wat kon het me schelen, dacht ik, en trok het hemdje uit. Ze keken met open mond naar mijn blote borsten, waarvan de tepels door het frisse water keihard opgezet waren. Toen was het sportbroekje aan de beurt; ik deed het langzaam naar beneden en legde het in de zon. Nu had ik alleen nog mijn string aan, net groot genoeg om mijn spleetje te bedekken. Aan de achterkant zat de string helemaal in mijn bilspleet en leek ik wel naakt. De jongens maakten complimenten voor mijn prachtige gebruinde lichaam, waar natuurlijk ook geen afscheidingen te zien waren, zoals bij vrouwen die met een bikini of string gaan zonnen. Het was duidelijk welke uitwerking ik had op de jongens; bij de blonde jongen met wie ik in het water was gevallen, zag ik een grote bult in zijn natte onderbroek ontstaan. Ik ging naar hem toe en bood mijn verontschuldigen aan voor de duw, waardoor hij het water in was gevallen. Ik bukte, gaf hem een kus op zijn mond, die hij gretig beantwoordde. Ik deed mijn mond open en maakte er een lange tongzoen van, terwijl ik voorover gebukt bleef staan, mijn volle borsten bungelden uitdagend zichtbaar voor de anderen. Langzaam zakte ik door mijn knieën, de tongzoen niet verbrekend. Ik ging zachtjes op zijn schoot zitten en voelde zijn erectie tegen mijn onderlijf aan. Alleen onze twee kleine onderbroekjes zaten er nog tussen. Wat werd ik hier geil van! Ik pakte zijn handen en legde die op mijn borsten; hij begreep het en begon me daar lekker te masseren. Ik kon mezelf niet meer inhouden en verbrak de tongzoen. Ik ging op mijn knieën, kroop iets achteren en maakte brutaal zijn onderbroek open! Direct sprong een flinke stijve penis omhoog, een druppel voorvocht kwam direct te voorschijn uit het pisgaatje. Ik ging er met mijn mond op af, likte de druppel van de gezwollen eikel en sloot toen mijn lippen om het apparaat. Ik begon hem fantastisch af te zuigen. Maar zelf was ik ook geil en ik wiebelde met mijn kontje in de lucht.

De andere blonde jongen had me door en kwam er op af. Hij streelde eerst mijn billen en de binnenkant van mijn dijen. Ik liet even de lul in mijn mond los en riep: "Alsjeblieft, lik me, lik me tussen mijn benen!" Ondertussen trok ik brutaal de string opzij zodat mijn geile kutje vrij kwam! De jongen dook tussen mijn benen en ik voelde zijn tong even later heen en weer gaan tussen mijn kutlipjes. De andere twee jongens stonden ademloos toe te kijken. Wat zal dat een apart gezicht zijn geweest: ik lag als een lekkere geile slet te lurken aan een omhoogstaande stijve penis van een blonde gozer, terwijl ik van achteren gelikt werd door zijn vriend! Ik was net zo lekker bezig toen we andere jongens hoorden praten bij de auto boven langs de weg! Blijkbaar waren er anderen gestopt bij de open auto, die verlaten leek. We braken het liefdespel gauw af en de drie nog geklede jongens renden naar boven. Voor ons was toen de lol er al van af. Al snel kwamen ze weer terug, de anderen waren inmiddels weer doorgereden, maar ik had geen zin om hier in de open lucht door te gaan. Maar mijn sportkleding was nog kletsnat, zo kon ik niet naar huis op de fiets! De jongens boden aan mij thuis te brengen met de auto, de fiets kon wel in de kofferbak. "Oké", zei ik. De fiets ging in de auto en de blonde gozer en ik trokken onze half-natte kleren maar weer aan. Mijn sporthemdje plakte aan mijn lijf, vooral aan mijn borsten, het was geen gezicht en ik stonk naar het vieze slootwater. De blonde gozer liet nu een ander achter het stuur plaatsnemen, want hij wilde graag met mij achterin zitten. Ik stapte in, moest tussen de twee jongens achterin zitten, maar het was erg krap, dus zei de blonde jongen dat ik beter op zijn schoot kon gaan zitten. We reden hard weg, waarbij ik voelde dat ik verder tegen de jongen aanschoof. De geile beren hadden er plezier van, probeerden me verder uit en begonnen me te kietelen. Aangezien ik daar niet tegen kan, lag ik al snel erna plat op hun schoot. Met mijn hoofd bij de ene jongen achterin, en mijn benen bij de andere blonde gozer. De jongens grepen hun kans: de een deed mijn hemdje opzij en streelde mijn borsten, de ander schoof met zijn hand via een broekspijp mijn sportbroekje in en ging mijn string in om me te gaan vingeren. Ik lag de hele weg hulpeloos met mijn benen omhoog en ik werd gek van alle lekkere strelingen.

Maar in plaats dat ze mij thuisbrachten, namen ze mij mee naar hun studentenflat! Eenmaal binnen, nam de blonde jongen mij mee naar zijn kamer, niet meer dan een hokje met bed en bureau. Daar moest ik mijn natte sportkleding van hem uittrekken om te laten drogen. Ik was al behoorlijk geil geworden en stapte op de jongen toe om zijn broek los te maken. Hij had een lekkere lange jongenslul, die ik wel in me wilde voelen. Toen de tweede blonde gozer binnenstapte, werd ik net op het bed gelegd om door de eerste genaaid te gaan worden. De tweede gozer keek mee terwijl zijn vriend z'n lul net zo lang in mijn kutje pompte dat hij klaarkwam; toen hij klaar was, dook nummer 2 meteen op me. Ik werd lekker genaaid werd door de twee blonde jongens, maar ze waren te vlug voor mij klaar. Ze stonden op en ik mocht ook opstaan. Ze liepen de kamer uit naar de gezamenlijke eetruimte. Ik had geen zin weer in mijn natte sportkleren te moeten en vroeg of ik iets kon lenen van de grote blonde gozer.

Die gaf me een groot volleybalshirt van hemzelf, maar die was mij wel tien maten te groot. Het shirt slobberde om mijn tengere bruine lijf en hing tot vlak boven mijn knieën. Ook mijn borsten waren nog maar amper bedekt, omdat het een sporthemd met lage uitsnede was. Hij vond het wel leuk zo; ik kreeg geen broek of zo van hem, ik moest maar zo rondlopen, vond hij. Hij nam me mee naar de gezamenlijke eetruimte, waar al vier andere studenten zaten te wachten. Ik liep binnen en de blonde gozer sloeg een arm om mij heen, hij wilde ze laten zien wat voor sletje ik was. Hij zei: "Dit is Missy, ze is een lekker geil sletje, dat aan het fietsen was." Hij duwde mij zo, dat ik recht voor ze stond, gaf me een kus en drukte ondertussen het lange T-shirt met zijn hand in mijn flamoes. Ik was die middag nog steeds niet klaargekomen en vond het best lekker, die woelende hand tussen mijn benen. Het sperma en geil in mijn kutje maakte een vlek in het shirt. Hij liet me los en toonde de natte plek aan de jongens: "Zo nu kunnen jullie zien hoe geil zij is. Durven jullie haar hier in de keuken op de tafel neuken, terwijl de anderen toekijken?" Ja, riepen de vier jongens. "Kan ze ook pijpen?" vroeg er een. "Ik zal het haar even vragen. Nou, Missy, kan jij pijpen?" Ik was zo geil, dat ik begon mee te doen. "Alleen als die groot is en ik hem eerst mag schoonmaken!" "Dat is goed, dan mag je meteen beginnen met de mijne!" riep er een.

Hij had zijn gulp al open en haalde een hafslappe lul eruit. Ik kreeg van een andere jongen een washandje en hielde die onder de kraan in de keuken. Met handwarm water ging ik met het washandje over zijn pik heen en weer, ik maakte zijn pik schoon, waarbij je zag dat de lul steeds meer ophoog kwam. Toen hij op volle sterkte was, moest ik hem in mijn mond nemen. Vol overgave begon ik op zijn lul te zuigen en te sabbelen. Hij genoot ervan. Je kan wel raden wat er daarna nog allemaal met mij gebeurde.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen