Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het was een avond waar we al een tijdje op hadden gewacht, de avond dat mijn vrouw Missy door een groepje mannen geneukt zou worden. Alles was geregeld. Ik had een kamer in een van der Valk hotel gereserveerd en mijn vrouw was zo geil als boter. De hele dag liep ze al met kriebels in haar buik en kutje rond.   

Rick, Jeffrey, Robert en Mark waren de mannen die we via internet ontmoet hadden. Samen met mij zou Missy dus door 5 mannen genomen worden. We hebben al een week geen sex gehad. Mijn vrouw weigerde dat en wilde dat ik al mijn zaad en geilheid zou opsparen voor de gangbang op vrijdagavond.

 

Vrijdagmorgen ging ik naar mijn werk en ik moest er de hele dag aan denken. Hoe zal de avond verlopen? Ik kwam om 16:00 thuis. Mijn vrouw had mijn eten al klaar staan en keek me al geil aan toen ik even in de badkamer kwam gluren. Ze had al gedoucht en was net bezig haar kutje te scheren. Ik liep door naar onze slaapkamer en zag dat ze haar kleren op het bed had klaar gelegd. Zwarte netkousen, rode kanten string, strak zwart shirt en een kort spijkerrokje. Naast het bed stonden zwarte pumps.


Ik kleedde me uit en liep naar de badkamer om mezelf te gaan douchen. Missy had net haar haren geborsteld en was bezig make-up op te brengen. Terwijl ik onder de douche stond bleef ik naar haar kijken hoe ze haar oorbellen in deed en haar gouden enkelbandje bevestigde om haar enkel. Ze zag er geil uit en ik werd opgewonden van het idee dat ze vanavond door een groepje mannen geneukt ging worden.

 

We reden met de auto naar een café vlakbij het hotel. Missy wilde graag een paar wijntjes drinken om haar nervositeit weg te drinken. Ze was bloedgeil maar ook zenuwachtig. Een paar wijntjes lieten de zenuwen en haar verlegenheid verdwijnen en de geile slet in haar naar buiten komen. Na ongeveer 40 minuten kwam Rick het café binnen. We herkenden hem van de foto die hij had gestuurd. Hij was wat vroeger zei hij en had daarom besloten om even een biertje te gaan drinken. Hij vond het leuk om ons hier al te treffen en ging bij ons zitten, en we maakten een beetje kennis met elkaar. Hij trakteerde ons op verschillende rondjes. Rick had er duidelijk zin in en hij keek begerig naar Missy. Hij had al een behoorlijke bobbel in zijn broek.
Missy zag dat ook en kleurde toen hij zag hoe ze naar zijn bobbel keek.

 

Rick pakte haar hand en legde hem op zijn kruis. De afspraak die we met de mannen gemaakt hadden was dat Missy zich als een echte slet zou gedragen en alles zou doen wat de mannen wilde.
We dronken onze glazen leeg en liepen naar het hotel. Rick zat tijdens het lopen aan Missy’s billen en liet op een gegeven moment zijn hand onder haar rokje glijden. Ze giechelde, de wijntjes hadden inderdaad de slet in haar naar boven gebracht.

Toen we bij het hotel kwamen waren de andere drie mannen er ook al. Ze stonden bij de ingang te wachten en zaten op een bankje. Toen ze ons aan zagen komen lachten ze van oor tot oor. Ze herkenden ons ook van de gemailde foto’s. Mijn vrouw zag er heerlijk geil uit en het beviel ze duidelijk wat ze zagen. Rick stelde haar aan de andere mannen voor als de neukslet van de avond. Ondertussen had hij nog steeds haar billen vast onder haar rokje.


Mark ging de sleutel van de kamer halen en met z’n allen liepen we de lift in. Er was nog een stelletje in de lift. Ik kon mijn vrouw niet zo goed meer zien. Ze stond helemaal in de hoek en de mannen stonden voor haar met hun ruggen naar me toe. Ik hoorde haar giechelen en iemand zei; “Wacht tot we in de kamer zijn jongens.” De mannen waren haar behoorlijk aan het betasten en konden bijna niet wachten tot we er waren.

Missy borsten 0032

Het andere vrouwtje wat in de lift stond met haar man vond het blijkbaar allemaal reuze spannend wat er gebeurde. Ze bleef maar gluren uit haar ooghoeken wat er met Missy gebeurde. En ze kreeg blosjes op haar wangen. Op de eerste verdieping ging het stelletje de lift uit en we waren alleen nu. Robert was aan het zoenen met haar, Rick was haar borsten aan het betasten en Mark had haar rokje aan de voorkant opgetild en zat met zijn vinger in haar kutje. Missy had haar ogen dicht en kreunde een beetje. Ze genoot er zichtbaar van.
We kwamen op de derde verdieping aan. Hier moesten we zijn. We liepen snel naar onze kamer. Robert gooide de deur open en riep: “Hup naar binnen slet.” Eenmaal binnen opende Rick de minibar en haalde er wat blikjes bier uit. Robert liep naar Missy en trok haar op zijn schoot terwijl hij tegelijkertijd in een stoel plofte. Hij stak meteen zijn vingers in haar kutje. Jeffrey liep naar ze toe en begon haar te tongzoenen.

 

Nadat hij haar had gekust riep hij; “En nu kleren uit hoer.”
Mark zei: “Je hebt hem gehoord slet, dus kom op.”

Missy ging staan en trok haar shirt uit en liet haar rokje over haar heupen naar beneden glijden.
“Ook je string hoer”, riep Rick.

Daar stond ze dan met alleen haar kousen, jarretelles en pumps aan. “Op je knieën hoer en kruip naar me toe”, vervolgde Rick verder.

 

Ze gehoorzaamde en kroop op handen en knieën naar hem toe. Eenmaal bij hem aangekomen moest ze van hem haar knieën zo wijd mogelijk uit elkaar doen. Zodat de mannen die achter haar stonden goed haar kutje konden zien. Ik keek ook en zag dat ze een nat kutje had. Hij stond een beetje open en ik zag haar vocht glinsteren tussen haar schaamlippen.

Robert liep naar haar toe en pakte haar bij haar haren. “Kom op slet”, zei hij en trok haar omhoog. “Het is tijd dat we je vrouwtje gaan gebruiken”, zei hij tegen mij.
Hij nam haar mee naar het bed en ze moest op haar rug gaan liggen midden op het matras. De anderen kwamen ook naar het bed gelopen en keken neer op mijn vrouw. Mijn geile sletterige vrouwtje.

Ze spreidde haar benen en begon haar klitje te vingeren. “Wie wil er eerst?” zei Robert. Mark pakte een stuk papier uit zijn zak en een pen uit zijn jaszak.

“Laten we nummertjes trekken”, zei hij. Hij schreef de nummers 1 t/m 4 op. Ik kreeg geen nummer. Mijn beurt was als iedereen haar gebruikt had. De mannen trokken een nummer. Jeffrey eerst, dan Rick, dan Mark en als laatste Robert
Jeffrey kleedde zich uit en klom boven op Missy. Hij liet direct zijn pik in haar natte kutje glijden en begon haar te neuken. We keken allemaal toe hoe zijn pik in en uit haar kutje gleed. Rick had zich inmiddels ook uitgekleed en stond een beetje aan zijn pik te trekken terwijl hij toe keek. Na een tijdje zo gestaan te hebben liep hij naar het hoofd van mijn vrouw en stak zijn pik in haar mond. Ze begon hem te pijpen terwijl hij met twee handen haar hoofd vast hield.

jm

Plotseling riep Jeffrey; “Shit ik ga klaarkomen.” Zijn billen schokten en hij spoot zijn sperma in het condoom.
Rick wilde dat ze nu op handen en knieën ging zitten. Hij nam achter haar plaats en duwde met 1 stoot zijn pik tot aan zijn ballen in haar. Hij pakte haar bij haar heupen beet en begon haar wild te neuken.

We hadden nu allemaal onze kleren uitgedaan en we stonden allemaal met onze pik te spelen terwijl we toekeken hoe Missy als een hoer werd gebruikt.
Ze kreunde en had haar hoofd naar beneden hangen. Haar haren hingen langs haar gezicht en met iedere stoot zag ik haar borsten heen en weer wiebelen.

Zij was ons gebruiksvoorwerp, zij was degene die ons moest dienen en plezieren.


Ook Rick ging zo dadelijk klaarkomen. Hij begon steeds harder te kreunen en hij kwam diep in haar klaar terwijl ik zijn billen zag krampen terwijl hij Missy stevig bij haar heupen vasthield.

Hij bleef een tijdje zo op zijn knieën zitten met zijn pik nog in haar en trok uiteindelijk zich terug. “Shit”, zei Mark. “Je condoom is gescheurd.” Missy zat nog op handen en knieën en er lekte zaad uit haar kut.
Ik schrok, dit was niet de bedoeling. Maar na de eerste schrik maakte het me eigenlijk ook niet meer uit. Ik was geil en kon alleen maar aan neuken denken en Missy maakte het blijkbaar al helemaal niet uit. Ze wilde dat de volgende haar zou neuken.

missy 1019

Mark draaide mijn geile slet op haar rug en spreidde haar benen. Hij liet zijn pik in haar glijden en neukte haar een minuut of vijf. Hij had geen condoom om. Het maakte niemand meer uit. Het enige dat iedereen wilde was mijn geile vrouwtje neuken. Toen hij voelde dat hij klaar ging komen trok hij zijn pik uit haar en spoot zijn zaad over haar buik heen. Het zag er heel geil uit. Haar kutje stond open en was lichtelijk gezwollen. Er zat zaad rond haar schaamlippen en zaad op haar buik.
Robert was nu en hij neukte haar wild, hard en ruw. Rick en Mark pakten ieder een enkel van haar vast en trokken die richting haar hoofd. Robert neukte haar zo hard als hij maar kon. “Hou haar benen goed wijd jongens”, riep hij. Hij kwam schreeuwend klaar en ook Missy kreeg een orgasme.

 

Missy kon er geen genoeg van krijgen en ze begon haar zaadkut te vingeren. We zagen het sperma uit haar lopen terwijl ze kreunend doorging met haar kut te bewerken.
Jeffrey’s pik was inmiddels alweer hard geworden en hij stond zich af te trekken boven haar gezicht. Hij spoot voor de tweede keer zijn sperma. Nu over haar gezicht heen. Ook Rick en Mark waren zich inmiddels gaan aftrekken en spoten hun zaad over haar borsten heen. Missy was al die tijd doorgegaan met haar kutje te vingeren en ook zij kwam kronkelend en gillend klaar.

Robert klom weer op haar en begon haar voor de tweede keer te neuken. Het duurde deze keer langer als de eerste keer maar uiteindelijk kwam hij weer diep in haar kutje klaar.

missy 1051
Nu kroop mijn hierige vrouwtje bovenop Rick! Geil wipte ze op zijn harde pik op en neer. Ik zag zijn lul diep in het kutje van mijn Missy verdwijnen! Ze kreunde geil en opgewonden. Haar heerlijke borsten wipte op en neer. God! Wat een heerlijk wijf was ze toch! Ondertussen was mijn lul keihard geworden, Jezus! Ik wilde haar ook neuken! Alle hoeken van de kamer laten zien! Zonder verder na te denken liep ik op ze af. Missy keek om toen ze wat hoorde, ze keek naar mij met een vreselijk geile blik in haar ogen. “Oh, Ja! Daar ben je! Kom gauw ik verlang naar je! Ik wil dat jullie mij allebei neuken! O, wat geil is dit!”kreunde ze. Ik zag Rick schrikken, heel even maar.

Missy had gelijk, hij was zo geil dat hij niet eens stopte met haar neuken! Ik lachte even naar Rick. Missy graaide naar mijn pik en begon er op te zuigen. Ik sloot mijn ogen van genot, wat kon ze dat toch goed. Terwijl ze op de lul van Rick op en neer wipte liet ze mijn harde lul in en uit haar mondje glijden. Dit was niet wat ik wilde ik was zo opgewonden! Ik wilde neuken! “Kom schatje, laat mij je nu eerst even neuken, ik kan niet wachten!”zei ik. Missy keek mij geil aan en liet de lul van Rick uit haar strakke poesje glippen. Ze schoof haar kontje naar achteren en begon nu Rick te pijpen. Ik stapte van het bed en ging achter haar staan. Mijn neuker perste ik tegen haar voorgeneukte kutje aan en duwde hem diep in haar doosje.

 

Ze kreunde toen hij er kompleet in zat. Ze kreunde gesmoord, met een mond vol pik! Wat een geil gezicht was dit! Ik was zo opgewonden door de bijzondere situatie dat ik haar al snel hard en diep neukte. “Jezus! Kom op, wij mogen wij haar ook neuken!”hoorde ik plots achter mij! Shit! Ik realiseerde mij dat de andere mannen ook nog steeds geil waren! Ik keek om en zag dat zich weer hadden hersteld en met hun stijve leuters weer klaar stonden om mijn sletje nog een lading zaad te geven! Ook Missy was gestopt met pijpen en keek uitnodigend en geil naar de harde lullen, Jezus, ze vond het allemaal best! Dat het zo‘n sloerie was! Echt nooit gedacht! Terwijl ik haar neukte trok ze flink aan de harde lullen, en zoog ze weer op de stijve lul van Rick. God! Ik voelde al snel dat ik dit niet lang zo ging volhouden en haalde mijn stijve uit haar kutje en liet mij naast Rick op het bed vallen. Mark nam onmiddellijk mijn plaats in! Hij neukte haar als zonder condoom een bezetene! Wild hijgend pompte hij zijn lul in en uit het kutje van mijn Missy! Hij maakte een gek geluidje en kwam klaar.

 missy 1053

Een bijna onbekende vent spoot zijn zaad in mijn Missy en ze genoot ervan! Ze voelde hoe hard en die die lul was! Hij ramde met een laatste stoot zijn sperma in haar, ze gooide op dat moment haar hoofd achterover en kreunde wellustig toen ze het zaad in zich voelde spuiten! “Oh, Ja! Spuit mij lekker vol!”kreunde ze. Mark liet zich schijnbaar uitgeput van het bed glijden.
Missy kroop naar voren en liet zich nu met haar zaad lekkende kutje over de neuker van Rick heen zakken. “Nu jij weer! Lekker, ja, neuk mij, neuk mijn kutje!” Mark die nog niet in Missy was klaargekomen ging op de rand aan het hoofdeinde van het bed zitten zodat hij met zijn lul vlak voor Missy‘s mond zat. Ze begon hem gelijk te pijpen, op die manier Rick een goed uitzicht op haar pijpende mondje gevend. Ik was van plaats veranderd en keek nu naar vanachter naar het neukende kutje van Missy. Het was een ongelofelijk geil gezicht! Haar kutje strak gespannen om de dikke pik van die Rick!

 

Zijn pik wit van het zaad en geil!

 

Nu kwam Mark in aktie, wat een enorme lange paal had hij zeg. Nu Missy op de paal van Rick zat, richtte hij zijn enorme paal op haar kontje. Missy keek even ahterom toen ze zijn dikke eikel tegen haar sterretje voelde, haar ogen glommen toen ze zijn apparaat zag, Oh, ja geil, neuk me in mijn kontje gilde ze, "wie as daze vrouw, zo had ik mijn Missy nog nooit gezien".
Voor Rick was dit te geil, met gekromde rug en een brul van genot kwam hij diep in Missy haar kutje klaar. Hij kreunde:”O, Fuck, “ja, je bent zeker een geil wijf!”en spoot zijn laatste zaad schokkend diep in mijn vrouw.

Voldaan zakte hij in de kussens, Missy die op zijn pik zat, die langzaam verslappend uit haar kutje gleed en de grote paal van Mark neukte die nog in haar kontje zat keek ons allemaal een voor een aan. Geil en uitdagend keek ze ons een voor een in de ogen. De enorme lul pompte in en uit haar strakke anus. Haar kutje stond uitnodigend open en er lekte wat zaad van Rick uit.

Mark had nu alle vrijheid om stevig door te neuken, en na een paar diepe stoten kwam hij ook klaar. Zijn dikke pik in haar kontje loosde ook zijn zaad, gesmoord kreunde Mark terwijl zijn sperma diep in haar kontje werd gespoten. Missy kreunde wellustig toen ze de dikke pik voelde opzwellen en zijn zaad in haar aars spoot. Terwijl ze nog over de dikke tamp heen en weer gleed sijpelde sperma langs de knots uit haar kontje. De slapper wordende lul glipte uit haar aars, gevolgd door een golf zaad.

 missy 3074a

Veel tijd om uit te blazen kreeg ze niet. Jeffrey was ongeduldig en kroop op het bed naar haar toe. Missy spreidde gewillig haar benen en leunde achterover. Weer werd haar kutje gevuld met een nieuwe verse lul. Missy liet zich als een echte zaadslet neuken door een ieder die maar wilde! Ongelofelijk hoe geil ze was, ik zag haar naar de lul kijken die haar kutje nu vulde.
In en uit, in en uit ging de neukstaaf. Weer kreeg mijn sletje  een orgasme, ze werd klaar geneukt door Jeffrey, een knaap van net drieëntwintig jaar spoot zijn sperma diep in haar hete kutje, ze kreunde en sloot haar ogen:”Oh, je neukt mij klaar, je neukt mij klaar!” En ook Jeffrey kwam, hij brulde luid en kwam klaar in haar kutje! Terwijl ik mij ook niet meer kon houden, ik ramde mijn paal in haar kontje en spoot haar vol!
De opzwellende pikken in haar neuk gaatjes en het warme sperma dat haar kut en kont vulde deed ook haar nog een keer klaar komen. Druipend uit beide gaatjes liet ze zich voldaan en doorgeneukt op het bed vallen, uitgeput was ze maar tevreden.

 missy 3228a

“Hier heb ik stiekem al heel lang van gedroomd!”bekende ze.

 

De mannen hadden genoeg gehad. Ze kleedden zich aan en vertrokken. Ik keek naar mijn vrouw, daar lag ze dan. Als een afgeneukte hoer gebruikt door 4 mannen. Die hun zaad op en in haar hadden gespoten. Ik liep naar haar toe.

 msn 142

“Kom schatje van me. Ik ben jouw eigen geile hoer. Nu is het jouw beurt. Neuk me”, zei ze.

 

Tsja wie ben ik om dat te weigeren! Het werd een lange geile nacht welke we nog vaak willen herhalen!

 

Daten met Missy? mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen