Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik was zestien en had ‘verkering’ met Bobby. Hij had me een maand of drie eerder ontmaagd en vanaf die tijd neukten we een of twee keer in de week, meestal in het weekend, ergens in het bos of op een ander verlaten plekje. Het ging snel en ik beleefde er weinig plezier aan. Hij sabbelde aan de borstjes die zich nog steeds aan het vormen waren, deed mijn broekje uit, of soms niet eens, schoof zijn opgewonden piemel naar binnen, stootte een minuutje of zo en, hupsaké, daar vloeide zijn jonge zaad mijn spleetje in.

Het was in het paasweekend toen Bobby me opgewonden vertelde dat we terecht konden in het huis van een vriend van een vriend van hem. Daar zouden we eindelijk eens kunnen vrijen zoals het moest, in bed, en met alle tijd van de wereld. Ik verzon thuis een smoesje om een hele nacht weg te kunnen blijven, trok de meest sexy kleding aan die ik kon vinden – een klein doorschijnend zwartkanten slipje, dito behaatje, kort rokje met split aan de zijkant en een wit halfdoorschijnend bloesje, allemaal spullen van mijn vijf jaar oudere zus, behalve het rokje – en ging met wild kloppend hart het avontuur tegemoet.

De vriend van de vriend heette Jack. Hij was, hoorde ik later, 28 jaar. Ik had eigenlijk verwacht dat hij niet thuis zou zijn, maar hij was er wel en bovendien was er nog een vriend van hem, David. Ik voelde me behoorlijk opgelaten, want ze wisten natuurlijk wat ik kwam doen. Het was negen uur en Jack vertelde dat David en hij om een uur of elf van plan waren weg te gaan.

‘Maar je mag meteen naar boven hoor, als je wilt’, voegde hij er met een vette knipoog naar Bobby aan toe.

Maar we hielden ons groot natuurlijk.

‘Neen zeg, ben je gek!’

Dus dronken we wat en nog wat. Er werden wat toespelingen gemaakt op de komende nacht, Bobby lachte mee met de mannen. Ik wist eerst niet waar ik het zoeken moest. Ik zag de verstolen blikken op mijn benen die nu wel erg uitnodigend ontbloot leken en durfde me nauwelijks te bewegen. Na een uur had ik drie wijntjes op en begon ik me iets meer op mijn gemak te voelen. Ik kleurde niet meteen meer tot in mijn nek als ze een gewaagde opmerking maakten, maar lachte besmuikt mee. Toen zette Jack een plaatje op en zei tegen Bobby dat hij eens met me moest dansen.

‘Pak ze maar eens lekker vast jongen’, lachte hij. ‘Doe maar net of wij er niet zijn.’

Bobby moest zo nodig stoer doen, meedoen met de boys. Ik voelde dat hij over mijn schouder naar hen keek, terwijl hij zijn handen over mijn rug omlaag liet glijden. Ze moedigden hem aan en hij groeide. Om te laten zien wat hij wel niet durfde kuste hij me en schoof zijn hand in de split van mijn rokje. Arme Bobby. Met zijn 17 jaar was hij geen partij voor deze volwassen mannen. Ineens stond Jack naast ons.

‘Goed gedaan jochie’, hoorde ik hem zeggen. ‘Mag ik nu eens?’

Natuurlijk mocht ‘ie van Bobby. Stel je voor, mannen onder elkaar nietwaar?

Jack zou wel eens even laten zien hoe het moest. Dat voelde ik meteen. Ook zijn handen gleden over mijn billen, maar anders, onderzoekender. Ik voelde elke vingertop afzonderlijk en ze sloegen niets over, van boven naar beneden gleden ze, weer naar boven, weer naar beneden en opnieuw naar boven en huiverend merkte ik dat hij de laatste keer mijn rokje mee omhoog trok. Mijn verkrampte billetjes gloeiden onder zijn bedrijvige handen en toen zijn rechterhand plompverloren mijn broekje binnenschoof joeg er een siddering door mijn hele lijf. Het was alsof hij op dat teken had gewacht. Ik voelde zijn lippen op de mijne en opende trillend van de zenuwen mijn mond. Ik hoorde niets meer achter me en ook de muziek was gestopt.

Even raakte ik in paniek. Wat zou Bobby wel niet denken? Hoe zou hij zich voelen? Maar Jacks tong was dwingend en met samengeknepen benen gaf ik me over. Zijn vingers rukten op tot het spleetje tussen mijn billen en ik voelde me week worden. Hij zag het in mijn ogen en hoorde het aan mijn gejaagde ademhaling toen hij zijn tong langzaam terugtrok. We draaiden een kwartslag. In een flits zag ik Bobby. Hij zat op de bank naast David en stak net een sigaret op. Ik sloot mijn ogen en liet me tegen de muur drukken. Jacks handen waren nu op mijn heupen. Ik probeerde mijn stotende ademhaling onder controle te krijgen, maar het werd alleen maar erger toen hij met een flinke ruk mijn bloesje uit mijn rok trok. Ik was als verlamd en bleef stokstijf staan. Zijn vlakke hand gleed koesterend over mijn wanhopig trillende buik. Zijn lippen streken langs mijn oor, hij beet zacht in mijn oorlelletje en ik liet een wanhopige kreun ontsnappen.

‘Ben je al lekker geil?’, fluisterblies hij in mijn oor.

Tot mijn ontzetting schoven de toppen van zijn vingers brutaal onder de bovenrand van mijn rokje. Onnozel als ik was hield ik mijn buik in, waardoor ik het hem alleen maar gemakkelijker maakte.

‘Je broekje zit diep’, ruiste zijn adem, terwijl zijn hand langzaam helemaal verdween.

Ik ademde schokkend uit.

‘Rustig maar liefje, rustig maar…’

De toppen van zijn vingers hadden nu de rand van het slipje bereikt.

‘Daar is ‘ie dan, ik voel het randje’, bleef hij hijgend commentaar geven en die voortdurende ademstootjes in mijn oor, gecombineerd met de tintelende slangetjes op mijn naakte buik, ontsloten ongekend hartstochtelijke bronnen in het diepst van mijn lijf.

‘Nu zullen we gauw weten of je geil bent, liefje.’

Mijn haartjes in mijn nek gingen recht overeind staan, terwijl ik een poging waagde het onheil af te wenden.

‘Nee’, hakkelde ik, ‘nee, asjeblieft…’

Ik was bang dat ik het zou besterven als hij aan mijn pruimpje zou komen. Bobby, dat was tot daar aan toe, mijn eigen leeftijd, die kon ik aan, maar deze mannen! Mijn verweer leidde tot niets.

‘Ik wil alleen maar even voelen’, zei hij, ‘kijken of ik gelijk heb. Als je je buik inhoudt is het zo gepiept.’

Ik voelde zijn vingers naar binnen glippen en stopte met ademen.

‘Zo ja’, hoorde ik.

Ik drukte mezelf krampachtig tegen de muur en wilde mijn benen tegen elkaar klemmen, maar ik was net te laat. Met een triomfantelijke steun bereikte hij zijn doel, mijn vochtige spleetje.

‘Ja, zie je wel, lekker nat’, knorde hij goedkeurend.

Ik jammerde zacht toen hij zijn vingers tussen de lipjes liet glijden. Godallemachtig, hij zou me zo kunnen klaarmaken! Maar dat was hij toch niet van plan, bleek. De hand werd teruggetrokken en hij keek me glimlachend aan.

‘Lekker?’

Ik stamelde iets onverstaanbaars wat hij kennelijk als een bevestiging opvatte.

‘Zal ik nu je bloesje uitdoen?’, fluisterde hij.

Wat kon ik nog zeggen? Ik hoefde niets te zeggen. Drie knoopjes, een zachte windvlaag en mijn bloesje gleed van mijn armen.

Nu mocht David. Er kwam geen enkel protest van Bobby, ik zag hem zelfs lachen toen Jack naast hem ging zitten. Er klonk weer muziek. David was al net zo voortvarend als Jack, zodat ik geen tijd kreeg om op adem te komen. Zijn vingers op mijn blote rug bezorgden me kippenvel. Ook hij nam bezit van mijn mond en terwijl zijn begerige tong tot in mijn keel leek te willen doordringen vond hij de sluiting van mijn beha. Ik had me erop voorbereid. Natuurlijk zou hij zich na wat hij van Jack had gezien niet door zo’n onnozel behaatje laten kennen, maar het openen van de sluiting gaf me toch een schok. De spieren in mijn hele lichaam trokken samen, ik hapte naar adem en toen hij de bandjes van mijn schouders schoof en het besef door me heen schoot dat drie paar ogen zich direct zouden kunnen verlustigen aan mijn prille borstjes en dat ik daar niets aan kon veranderen, dat ik maar moest afwachten wat ze zouden doen als ik alleen nog een rokje met daaronder een minuscuul slipje aan had, leek het alsof ik verlamd raakte.

‘O wat geil’, baste zijn stem, ‘wat geil dat we je tietjes mogen zien….’,

Maar het drong nauwelijks tot me door, zo liederlijk vond ik deze onthulling van mijn ontluikende borstjes. Met mijn armen slap langs mijn lijf liet ik hem de contouren betasten.

‘Kijk eens naar die jonge tietjes’, betrok David ineens de anderen erbij.

Ik trilde van kop tot teen toen hij me omdraaide. Hij hield mijn beide handen op mijn rug, zodat Jack en Bobby niets van mijn ontblote bovenlijf kon ontgaan.

‘Zo Bobby’, zei Jack, ‘je vriendinnetje ziet er lekker geil uit zo, vind je niet?’

En Bobby, ocharme, kon alleen maar instemmend knikken.

‘Vooruit’, ging Jack door, ‘maak jij het maar af.’

David liet me los en Bobby kwam in trance op me af. Hij staarde naar mijn borstjes en keek me aan met een blik die bijna smekend was. Jack en David stonden belangstellend om ons heen.

‘Kus die tepeltjes’, adviseerde Jack, ‘bijt er zachtjes op, maak ze hard.’

Hij deed het, de lieverd, en ik had het gevoel dat ik van de grond loskwam. Niet zozeer vanwege Bobby’s liefkozingen als wel vanwege de gretige belangstelling van de twee mannen naast ons. Mijn tepeltjes werden kei- en keihard, dat voelde ik niet alleen, dat werd ook goedkeurend opgemerkt door David en Jack.

‘Goed zo Bobby, bijt er zachtjes in, maak ze geil je kleine meisje. Als je zo doorgaat wordt haar kutje zo nat dat je straks vanzelf helemaal in haar glijdt, helemaal tot diep in haar lijf.’

Zo hitsten ze hem op. Ik hoorde hun stemmen vanuit de verte, in een waas. Mijn verstand had het al lang begeven, de dierlijke lust die bezit van me nam verdreef al andere gevoelens. Ik begon te steunen en te kreunen.

‘Je bent op de goede weg Bobby, je bent op de goede weg.’

De stemmen klonken opgewondener nu. ‘

Nu moet je haar buik onderhanden nemen, lik haar buik en blijf haar tieten strelen.’

Bobby was een ijverige leerling. Zijn tong in mijn navel en likkend over mijn schokkende buik, zijn handen over mijn borstjes, de tepeltjes tussen zijn vingers, zo goed had hij het nog nooit gedaan. Ik stond in vuur en vlam en kon alleen maar toegeven aan de liederlijke begeerte die me doorkliefde. Eindelijk kwam ik zelf in beweging. Ik legde mijn handen op Bobby’s hoofd en drukte hem amechtig tegen mijn blote buik, terwijl ik vulgair mijn onderlijf tegen hem aandraaide.

‘Het beest is los’, hoorde ik Jack geestdriftig roepen. ‘Bobby hier neem ik het weer over.’

Bobby kroop opzij en Jack ging op zijn knieën voor me zitten.

‘Goed kijken’, zei hij, terwijl hij zijn lippen likte, ‘dan kun je zien hoe je je meisje voortaan moet opgeilen.’

Hij gromde goedkeurend toen ik hem net als Bobby bij zijn hoofd pakte mijn schoot hunkerend tegen hem aanwreef. Ja, ik was zo wilde van verlangen dat ik voor het eerst ook mijn mond opendeed.

‘Ja’, beet ik hem toe, ‘ja, ja…’

‘Ze is zo geil als boter’, grinnikte David. ‘Zie je dat Bobby? Hoe ze haar kut tegen Jack aanwrijft? Die is er niet vies van! Ik wed dat ze zo meteen klaarkomt…’

Het drong wel tot me door, maar mijn prioriteit lag ergens anders. Jack had zijn handen onder mijn rokje laten glijden en betastte opnieuw de rondingen van mijn billen in mijn broekje, maar nu had hij meer ruimte en werkte ik maar al te graag mee.

Toen het wat al te lang duurde werd David ongeduldig.

‘We zien niet wat je doet Jack’, zei hij. ‘Als je Bobby iets wilt leren moet je hem ook laten zien wat je onder dat rokje uitvoert.’

‘O?’ Jack draaide zich om naar Bobby. ‘Wil je dat ik haar rokje uitdoe jongen?’

Bobby zat lamgeslagen op zijn knieën.

‘Nou’, duwde David Bobby aan. ‘Zeg op joh.’

‘Ja’, zei hij verschrikt, ‘ja, doe maar uit.’

‘Eens kijken of ze zelf wil’, draaide Jack zich weer naar mij. ‘Wat denk je ervan liefje?’

Dit wilde ik zelf. Ik keek naar de opgewonden koppen en deed zelf het enige knoopje open dat mijn rokje ophield. Het gevoel dat me doorstroomde toen ik mijn rokje liet vallen was onbeschrijflijk lekker. Ze staarden allemaal gebiologeerd naar het kleine broekje waarachter ze de donkere haartjes op mijn mosseltje duidelijk konden zien.

‘Ik ga je meisje helemaal ontbloten’, kondigde Jack aan, nog steeds als de leraar tegenover de leerling. ‘Want ze is eraan toe Bobby, ze is er helemaal klaar voor. Ze wil dat ik haar broekje uittrek. Maar weet je wat je moet doen, je moet de spanning opdrijven, niet meteen alles uittrekken, maar zo, met je handen, zacht en geil over haar slipje strijken. Zie je hoe ze steigert van genot? Zo doe je dat, zachtjes, vooral zachtjes, voel dat begroeide heuveltje door het broekje heen, en ga langs haar heupen, zo, naar achteren, waar haar lekkere billetjes strak in het slipje zitten. En steek daar rustig een paar vingers van onderen in het broekje, even maar, om de blote, zinderende huid te voelen, de samentrekking van de spieren die aangeeft dat ze geniet, en terug, nu even stiekem een vingertopje van voren in het broekje, alleen maar om het peil van haar vochtafscheiding te voelen. Heel belangrijk, het moet als het ware langs haar benen druipen, dan weet je dat je het goed doet.’

En tijdens die hele lezing stond ik daar en voelde hoe buitensporig geil ik werd. Ja, het liep mijn kutje uit, zoals hij had gezegd, en ik werd bijna waanzinnig van begeerte, stond letterlijk op mijn benen te trillen en probeerde het contact met zijn hand vast te houden, die dan eens hier dan eens daar een gevoelig plekje tot ontbranden bracht

‘We gaan beginnen met haar kontje’, ging Jack op docerende toon verder. ‘Het kutje altijd voor het laatst bewaren, Bobby, want als het kutje bloot komt schiet de vlam in de pan, als je het goed doet tenminste.’

En hij deed het goed! O god, wat deed hij het goed!

‘Dus vragen we Rietje nu zich om te keren’, zei hij.

De allereerste keer dat mijn naam werd genoemd, dat ik niet een anoniem liefje was! Hij kon met me doen wat hij wilde. Als hij me gezegd had ter plekke in mijn broek te plassen omdat hij dat zo geil vond, had ik het zonder aarzelen gedaan. Geil, weet je wel, super-, super-geil, zo geil dat er geen kruid tegen gewassen was. Dus draaide ik me om en steunde in volle overgave mijn handen tegen de muur.

‘Kijk’ zei Jack. ‘Je ziet nu haar blote rug en dat geile broekje. Ik kan je verzekeren dat ze dat broekje nu liever niet aan heeft omdat ze ons graag haar blote kont wil laten zien. Een geil kontje is het. Het broekje is te klein om dat te verbergen. We kunnen het voorzichtig een stukje naar beneden trekken om de prachtige bilspleet te bekijken. Kijk zo. En nu zien we haar billen in volle glorie. Ze zijn mooi, Bobby, dat is zeker. Als ze zich een beetje vorover buigt, en dat doet ze – zie je wel? – kun je de haartjes van haar kut zien, geheimzinnig tussen haar benen, mysterieus, net nog verborgen, maar klaar om ontdekt te worden. Haar geile sap vloeit nu rijkelijk, Bobby, dat weet ik. Dat doet een vrouw als ze geneukt wil worden, dan maken sapjes de doorgang naar haar genotsplekje zo nat dat je er zonder problemen de grootste lul in kunt laten afdalen, soepel, zonder geweld. Wat denk je Bobby, kan haar broekje nu uit?’

”Ja’, klonk het gesmoord achter me.

‘Dus je denkt dat ze er klaar voor is, dat ze haar geheimste plekje aan ons wil laten zien?’

‘Ja.’

‘Oké, Bobby, maak jij je meisje dan maar bloot voor ons.’

Geschuifel en trillende handen op mijn hete kont.

‘Nee Bobby’, wees Jack hem zacht terecht. ‘Nu vraag je of Rietje zich wil omkeren. De onthulling van haar kutje is heel belangrijk. Dat doe je niet door haar broekje van achteren uit te trekken, dat behoort aan de voorkant te gebeuren. Een vrouw wil je aankijken als je haar laatste kledingstukje uittrekt.’

Mijn god, wat wist hij het allemaal goed! Natuurlijk hadden ze mijn slipje van me af kunnen trekken terwijl ik met mijn rug naar hen toe stond, maar ja, het was immens veel geiler als ik ze kon zien.

Ik draaide me om. Ze waren alledrie net zo geil als ik. Mijn schaamheuveltje met de zorgvuldig geknipte haartjes stak al boven de rand van het broekje uit. Maar het laatste stukje, het belangrijkste stukje, mijn arme kutje, was nog aan het oog onttrokken. Dit moment zou ik niet zo meer meemaken besefte ik. Mijn nog net niet helemaal volgroeide lichaam zou hier en nu zijn onschuld verliezen en volwassen worden. Als ik, god-weet-wanneer, mijn broekje weer zou aantrekken, zou mijn kutje een ervaren kut zijn geworden, door volwassen mannen in bezit genomen, geneukt en besproeid. Die gedachten schoten door mijn hoofd toen ik mijn armen in overgave ten hemel hief, zodat de mannen heel mijn pure naaktheid konden zien als de laatste vierkante centimeters werden onthuld.

Het leek alsof ook de mannen zich bewust waren van dit cruciale moment van overgave. Het was doodstil. Het moet voor hen ook een ongekend geile aanblik zijn geweest, dat ranke meisjeslichaam, tot in alle vezels gestrekt, wachtend op het onvermijdelijke. Het leek minuten te duren, maar zo lang zal het niet hebben geduurd. Haast plechtig werd ik toen eindelijk door Bobby van mijn broekje ontdaan. Hij schoof het helemaal naar beneden en toen ik een voor een mijn voeten optilde om het echt definitief te laten verwijderen ervoer ik dat als het geilste wat ik ooit had gedaan.

Alsof ze het onderling hadden afgesproken, werd ik door zes handen opgepakt en zorgzaam op de grond gevlijd. Jack nam meteen de leiding weer over.

‘Rietje verdient zo langzamerhand wel een beloning’, zei hij. ‘Daarom ga ik haar klaarmaken.’

Zijn leiderschap werd niet betwist. Bobby en David gingen ieder aan een kant van me zitten en keken belangstellend toe hoe Jack dat ging aanpakken. Hij spreidde mijn benen en kroop er op zijn knieën tussen. Toen hij zich voorover boog en met beide handen mijn kutje opende begon ik al zacht te jammeren. Er was niet veel voor nodig om me te doen ontvlammen. Met het puntje van zijn tong begon hij mijn clitoris te likken en mijn billen begonnen te dansen. Op het juiste moment stak hij twee vingers naar beneden die hij driftig op en neer liet bewegen. En toen kwam ik. Ik hief gillend mijn benen op en greep in het wildeweg de armen beet van David en Bobby. Mijn kont kwam van de grond toen mijn benen op Jacks schouders neerkwamen. Hij bleef hard en genadeloos mijn kutje ranselen gedurende het hele orgasme, dat langer duurde en heftiger was dan ik ooit had meegemaakt.

‘Lekker’, hijgde ik dankbaar toen ik langzaam tot bedaren kwam, ‘wat was dat lekker!’

David mocht het daarna proberen. Hij vond het geil dat Bobby en Jack ieder een been van me achteruit trokken om zo beter mijn kut te kunnen zien. Mijn kutje was nu in staat drie vingers te ontvangen en daarmee naaide hij me binnen no time opnieuw naar een liederlijk orgasme. Bobby kreeg de opdracht om het van achteren te doen. Op mijn handen en voeten schudde ik ten pleziere van Jack en David wild mijn borstjes heen en weer terwijl Bobby probeerde hen te evenaren wat snel klaarkomen betreft. Dat lukte wonderwel, mede omdat Jack en David intussen hun kleren begonnen uit te trekken.

Het echte werk kon nu beginnen. Ik was nu drie keer gekomen, maar hunkerde ernaar echt genaaid te worden en Jacks penis zag er veelbelovend uit. Op mijn rug, met mijn benen wijd gespreid, wachtte ik hem op. Zijn penis was groot en hard en wiebelde vervaarlijk voor mijn gezicht.

‘Heb je wel eens gepijpt?’, vroeg hij.

Neen, schudde ik mijn hoofd.

‘Dan zal ik het je leren’, zei hij.

Hij ging schrijlings over me heen zitten en duwde de eikel tegen mijn lippen. Achter zijn rug zag ik David op zijn knieën tussen mijn benen kruipen. Langzaam, beetje voor beetje, duwde Jack zijn apparaat mijn wijd opengesperde mond binnen. David had mijn clitoris gevonden en begon eraan te sabbelen. Ik reageerde heftig. Jacks lul was nu helemaal binnen. Terwijl hij zacht op en neer bewoog, zette ik mijn nagels in zijn rug.

Een geweldig, ongekend geil gevoel maakte zich van me meester. Mijn lijf begon spastisch te bewegen en ik voelde een wilde begeerte om ongekend hard geneukt te worden, liederlijk en intens. Toen Jack zijn lul druipend van mijn speeksel uit mijn mond trok, kwam het kreunend uit mijn binnenste: toe neuk me, neuk me! Zo wilde hij het. David moest plaats maken. Jack legde allebei zijn handen om mijn billen, ik trok mijn benen omhoog en legde ze op zijn schouders. In één vloeiende beweging was hij binnen. Schokkend en trillend kwamen we op gang. Eerst langzaam, diep in en uit, dan sneller, sneller en harder. En ja, riep ik, kom, kom, spuit, spuit!

Op dat moment was ik aan een orgasme begonnen dat alle voorgaande overtrof. Ongekend fel, langdurig en fantastisch. Ik moet het hele huis bij elkaar hebben gegild, stampend, klotsend, beukend. En zijn stroom kwam precies op tijd. David nam meteen Jacks taak over. Hij nam me van achteren, diep, diep in mijn kut, met zijn beide handen om mijn tietjes, zijn ballen rammend tegen mijn kont. En opnieuw kwam ik, huilend dit keer.

Ik had enorm genoten, was fantastisch klaargekomen en wist tegelijkertijd dat ik nu afscheid moest nemen van Bobby. Jack en David voelden aan dat zich een klein drama ging voltrekken en verlieten de kamer, wat ik ontzettend aardig vond. We maakten elkaar geen verwijten. Ik wist dat hij niet zou blijven en hij wist dat ik niet met hem mee zou gaan. Ik zat op mijn knieën voor hem.

‘Ik wil van tijd tot tijd best nog eens met je neuken’, bood ik hem als afscheidscadeau aan.

Hij knikte. Ik ritste zijn broek open en haalde zijn piemel tevoorschijn. Hij kon de vergelijking met die van Jack en David in de verste verte niet doorstaan en paste gemakkelijk in mijn mond. Ik wist nu wat pijpen was en leerde hem hoe lekker het was in een vrouwenmond te groeien. Zijn gezicht werd rood en hij begon onrustig te snuiven. Hij zou zo komen, zoals altijd. Ik wilde het niet in mijn mond en liet de eikel uit mijn mond floepen.

‘Zal ik je aftrekken?’, vroeg ik.

‘Ja, over je tieten’, kreunde hij.

Drie, vier rukken en zijn straal kletterde over mijn borsten. Het was de eerste keer dat ik een lul zag spuiten en ik vond het fascinerend. Eerst een krachtige straal, dan twee korte achter elkaar en tenslotte de laatste stuiptrekkingen, de laatste druppel. Ik wreef mijn borsten ermee in, alsof het olie was.

‘Dat mag je best vaker doen’, zei ik nog eens.

Van Jack en David was geen spoor te bekennen toen ik samen met Bobby naar de deur liep. Daar zoenden we elkaar nog een keer en weg was hij. Zijn sperma begon nu behoorlijk te plakken en ik liep naar de keuken. Daar waste ik zijn aanwezigheid voorgoed weg.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen