Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik zag de beide meiden aan het hoektafeltje meteen zitten. Ze waren eerder aan de mollige kant en de gedachte aan de zware borsten en brede heupen onder hun truitjes bezorgde me een opkomende erectie. Lesbisch, dacht ik beteuterd toen ik zag hoezeer ze in elkaar opgingen en vooral hoe ze elkaars hand boven het tafelblad vasthielden.

Maar ik stelde mijn mening bij toen ze na een kortstondige blik in onze richting opstonden en naast mij en mijn vriend Bram aan de bar kwamen zitten. Ze deden geen moeite om te verbergen dat ze contact zochten. Ik keek Bram vragend aan en bestelde toen een paar drankjes voor de meiden. De ene heette Maite, en bleek afkomstig uit Baskenland. Ze had inktzwart haar, dat ze heel erg kort droeg, op een dunne lange zijvlecht na, waarmee ze voortdurend zat te spelen. Maite was veel spraakzamer dan haar vriendin Hanne, die ondanks haar goedlachse Hollandse sproetenkop eerder aan de schuwe kant bleek. We spraken dus vooral tegen Maite. “Hebben de meiden zin om een avondje met ons te gaan stappen?”, vroeg ik nadat het ijs was gebroken. “We zijn op trektocht en net vanavond in de stad aangekomen. We kunnen een stel ervaren gidsen goed gebruiken om het nachtleven te verkennen”. “Ervaren zijn we zeker”, schaterde Maite het uit. “En wat het nachtleven verkennen betreft” – toen keek ze ineens haar vriendin aan – “Wat denk je Hanne? Zullen we een stel doortastender kerels oppikken?”. Had ik iets gemist? “Hebben jullie dan geen zin om…?”, vroeg ik. “Ik heb vooral zin om …”, liet Maite haar zin onaf, maar ze maakte een holle vuist en liet haar wijsvinger daar veelbetekenend in- en uitglijden.

“Je bent wel voortvarend”, was ik diep gaan blozen. “Waren jullie dan niet van plan ons te versieren?” “Nou dat wel maar…” “Maar het kwetst je mannelijk ego om jezelf te laten oppikken?” “Niet echt. Het was gewoon even schrikken.” “Ben je wel zeker dat je ons aankan…?” “Jaja,” zei ik snel. “Mijn vriend en ik zitten wel samen op één hotelkamer”. “Dat geeft niet. Hanne en ik blijven toch liever samen”.

Kinky meiden, dacht ik bij mezelf terwijl we de zoele nachtlucht in stapten, en de armen in elkaar sloegen, wij aan de buiten- en de meiden aan de binnenkant. Praten deden we niet meer. In onze gedachten waren we immers al in de kamer waar we een tiental minuten later aankwamen.

Haast gelijktijdig alsof ze perfect op elkaar waren afgestemd trokken Maite en Hanne hun truitjes uit, ritsten hun spijkerbroek los en schopten hun schoenen weg. Ze duwden de twee bedden die elk in een hoek stonden tegen elkaar aan en lieten zich dan in het midden vallen, nog enkel in broekje en bh gekleed.

Bram en ik stripten ons rechtstaand tot op onze naakte huid. Nieuwsgierig keek ik uit een ooghoek toen hij zijn slip uittrok. Ik had me geen zorgen hoeven maken, want ik was minstens even fors geschapen als hij. Zelfverzekerd deed ik op mijn beurt mijn slip uit. Ik wachtte niet zo Bram gekozen had en ging naast Hanne liggen. Ik zou die schuchterheid wel doen ontdooien. Bram had zich tegen Maite genesteld. Ik bracht mijn handen achter Hannes rug om haar bh los te maken, maar prutste maar wat aan. “Wacht”, stelde Bram voor. “Als ik nou eens die van jouw meisje losmaak en jij die van de mijne”. Dat ging een stuk makkelijker. Er ging een felle lustscheut door mijn eikel toen ik Hannes bh van haar lichaam wegtrok. Ze had erg zware borsten met grote tepelhoven, die vanuit het centrum van haar spenen in vervagende cirkels over haar tieten leken uit te deinen. Ook Bram kreunde opgewonden. Ik legde een hand over een van Hannes tieten en kuste haar dan vol op de mond. Ze leek wat weerspannig te zoenen, maar leidde mijn vrije hand wel naar beneden, tussen haar benen, en in haar slipje. Ze was drijfnat. Hanne liet zich op haar rug kantelen en trok me bovenop zich. De beknelling van mijn stijve pik tussen mijn lichaam en haar buik, maakte me gek van verlangen. Met moeite bedwong ik mijn zin haar meteen te penetreren. Bram lag eveneens languit op het lichaam van zijn partner, die krols onder hem kronkelde terwijl ze haar nagels krassend over zijn rug liet gaan.

Ik was gestopt met zoenen en bewoog mijn mond omlaag. Mijn wang raakte bijna die van Bram, want hij was fervent op Maites linkerborst aan het sabbelen terwijl ik op Hannes rechtertiet zoog. Hoe zeer ik daar ook in opging, toch ontging me niet dat de meiden elkaar straal aankeken, de hoofden naar elkaar toegedraaid en dat ze hun handen tussen elkaars lichaam in verstrengeld hadden.

Hun vingers gleden nog inniger in elkaar toen Maite klaaglijk begon te kreunen nadat Bram zijn vinger in haar kutje had geschoven. Ik kon niet langer wachten en trok Hannes broekje over haar heupen naar beneden, waarbij zij bereidwillig haar billen optilde. Haar geslacht was glad op die inkerving in het midden van dat malse vlees na. Ik ademde de bedwelmende geur in en blies bij uit uitademen zachtjes tegen klit & kut. Ze rilde en kreeg meteen kippenvel over heel haar lichaam. Ik begon haar in lange halen te likken. Mijn tong dreef op haar sappen, zo nat was ze. Mijn hand bracht ik onder haar billen, morrelde een kootje voorin haar anus en maakte met mijn duim cirkelende bewegingen over haar bloeddoorlopen schaamlippen. Met de tip van mijn tong gaf ik tikken tegen haar klit, nu eens plagend, dan weer ferm. Bij elke uithaal ging er een siddering door haan heen.

Ik schrok kort toen Bram een van mijn handen beetnam en een vinger naast de zijne bij Maite naar binnen masseerde. Het was een eigenaardig sensatie de gladde huid van zijn vinger langs de mijne te voelen glijden in de hete koker van haar kut. Maite kreunde luidruchtig terwijl Hanne het bij geremd gehijg hield.

“Neem me”, klonk het ineens uit één mond. Op gestrekte ellebogen hees ik me omhoog boven Hanne om haar te penetreren, maar ze draaide zich op haar zij, net als Maite trouwens, zodat Bram en ik gedwongen waren als lepeltjes tegen hun rug te gaan aanliggen. Ik tilde Hannes rechterbeen op, het over mijn heup leggend, nam mijn pik stevig beet en duwde hem in haar. Ze had een strakke kut, die zich met honderdduizend monden vast zoog om de huid van mijn schacht. Ik nam ruim de tijd om volop te genieten van de sensatie van mij in haar en pas toen haar billen ongeduldig werden tegen mijn bekken, zette ik me met langzame diepe halen aan het neuken. Over haar schouder heen zag ik Maites gezicht dat van binnenin werd verlicht en dat van Bram, die een verbeten trek om de mond had gekregen terwijl hij haar met vinnige felle stoten neukte. Hij had een arm onder haar oksel doorgestoten en kneedde haar tieten, een tepel oprekkend tussen zijn gespreide vingers.

“Kus me”, hijgde Maite, maar terwijl ik mijn gezicht over Hannes schouder naar haar toedrukte, was zij haar vriendin al haar het zoenen, met open mond en kronkelende tong. Alsof de aanblik van die twee tongende meiden me nog niet gek genoeg maakte, bracht Maite een hand tussen mijn en Hannes benen. Een vingernagel tegen de opening van mijn anus aan, wreef ze mijn ballen met de muis van haar duim tegen de kut van haar vriendin aan. Hanne zelf liet een vinger over haar klit, haar schaamlippen en mijn stotende schacht glijden.

“Ik ga komen”, jankte ze. “Wacht nou toe”, kreunde Maite en nam meteen een hap uit het gezicht van haar vriendin. Even verstilden ze en dan begonnen hun lijven onbedaarlijk te schokken. Ik kon me niet langer inhouden en schoot me leeg in Hannes pulserende kut, die de laatste druppel zaad uit mijn lul melkte. Brams gezicht was vertrokken in een afzichtelijke grijns terwijl zijn bekken oncontroleerbaar pompende bewegingen maakte in Maites onderlijf.

Langzaam kwamen we tot bedaren. Uithijgend zoende ik lieve woordjes in Hannes bezwete hals en haren. Maar zij had enkel ogen voor haar vriendin. “Is het gelukt denk je? “, zuchtte ze. “Eentje op twee toch zeker”, klonk het terug. “En misschien wel allebei.”

En toen over elkaars schouder naar ons “We zouden zo graag een kind hebben met elkaar begrijp je. Nog een keertje?”

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen