Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De brochures van het reisbureau lagen op het bureau. Hoewel hij zelf vond dat hij wel een vakantie had verdiend, lagen ze er na twee dagen nog steeds onaangeroerd. Dertig jaar was hij nu. Net gescheiden en hij had geen idee waar en hoe hij zijn vakantie moest doorbrengen. Geld was geen probleem want als advocaat verdiende hij genoeg om een leuke reis te boeken. Toen zijn secretaresse Debby binnen kwam, zat hij nog steeds naar de dichtgeslagen brochures te kijken. 
'En, waar gaat de reis naar toe?' vroeg ze terwijl ze het dossier waar hij om gevraagd had op het bureau legde. 
'Geen flauw idee' zei hij met een diepe zucht. 'Ilse wilde altijd naar Frankrijk maar om nou in mijn eentje een hotelletje te boeken lijkt mij ook niks.' Debby slaakte een diepe zucht en zei: 
'Nou dan kunnen we elkaar een hand geven. Ik zou met Dennis naar Bonaire maar nu de verkering uit is, hebben we de reis maar geannuleerd.' Verbaasd keek hij zijn secretaresse aan: 
'Is het uit tussen jullie? Sinds wanneer,? Daar wist ik helemaal niks van.' Debby haalde haar schouders op. 
'Sinds drie weken en, achteraf gezien ben ik er alleen maar blij om. Het ging gewoon niet meer.' Zonder er bij na te denken en zonder verdere bijbedoelingen vroeg hij: 'Hoezo?' Ze keek hem een beetje onzeker aan en wachtte even voor ze hem antwoord gaf.
'Eh..nou ja…laten we maar zeggen dat we uit elkaar waren gegroeid. Verschillende interesses en behoeften.' 
Zijn gedachten gingen terug naar zijn voorbije huwelijk met Ilse. Ilse was nooit echt een hartstochtelijke vrouw geweest maar na een jaar huwelijk werd het helemaal erg. Altijd thuis zitten en nooit eens spontaan iets ondernemen. Daar kwam nog bij dat de seks de laatste tijd tot maximaal één maal per maand was gereduceerd en als het dan een keer zover was, lag ze ook nog als een soort opgewarmd lijk bewegingsloos te wachten tot het voorbij was. 'Ik weet precies wat je bedoeld' zei hij zonder er bij na te denken.

Debby keek een beetje dromerig voor zich uit. 
'Ik ben twintig en heb geen zin om als een oud wijf iedere zaterdagavond op de bank te zitten. Er is nog zoveel wat ik nog wil ontdekken en nog nooit heb gedaan. Gewoon een keer iets doen wat niemand van je verwacht, gewoon een keer niet nadenken en doen waar je zin in hebt.' Ze keek hem nu recht aan. 'Heb jij dat nooit?'

De jonge vrouw werkte nu bijna een jaar voor hem en natuurlijk had hij allang gezien dat zij uitermate aantrekkelijk was. Een mooi slank lichaam, een stel behoorlijke borsten en een mooi gezichtje met schitterend lang blond haar. Hij had ook best wel eens over haar gefantaseerd maar vanwege het feit dat zij beiden een relatie hadden, het leeftijdsverschil en hun arbeidsrelatie, had hij het voor zich zelf niet toegelaten om verder dan dat te gaan. Terwijl hij zich probeerde voor te stellen hoe zijn secretaresse er naakt uit zou zien, antwoordde hij: 
'Jazeker heb ik dat. Dat is ook precies wat er ontbrak in mijn relatie met Ilse, de spontaniteit.' Ineens veranderde de houding van Debby. Ze keek hem nu een beetje onderzoekend aan, alsof zij ergens over twijfelde. Zij beet op haar onderlip, draaide zich om, keek naar de deur en toen weer naar hem. Zonder dat zij iets had gezegd, begreep hij precies wat zij bedoelde. Heel langzaam stond hij op vanachter zijn bureau en keek zijn secretaresse strak aan. Met schorre stem vroeg hij: 
'Wat bedoel je precies met” doen waar je zin in hebt”?' 
Zij antwoordde niet maar haar ogen zeiden alles. Hij twijfelde geen moment toen hij zijn handen langzaam naar zijn gulp bracht, deze open ritste en zijn keiharde staaf tevoorschijn haalde. Debby kreunde zacht, plofte op haar knieën en in één beweging pakte zij zijn leuter en bracht die naar haar mond. Haar warme lippen zogen de op barsten staande pik gulzig haar vochtige mond binnen. Langzaam begon ze hem te pijpen waarbij zijn zijn ballen kietelde met haar vingertoppen. Hoe lekker hij het ook vond, hij wilde toch iets anders. Hij wilde haar gezicht en lichaam zien en terwijl hij met moeite zijn onderbuik naar achteren trok, pakte hij haar handen en trok haar omhoog. Debby keek hem aan toen zij het jasje van haar broekpak open knoopte en haar BH verwijderde. Haar stevige tieten leken hem te hypnotiseren en als vanzelf stak hij zijn handen uit. Hij pakte haar borsten vanaf onderen vast, duwde ze licht omhoog en met zijn vingertoppen tikte hij tegen haar tepels die inmiddels als twee kleine pikjes keihard naar voren stonden. Haar handen woelden door zijn haar en ze kreunde intens toen hij voorover boog en zijn lippen rond de tepel van haar rechter borst sloot. Hij kneedde haar linker borst terwijl hij ondertussen aan de rechter zoog. Plotseling duwde Debby hem wild van zich af en gehaast trok zij de pantalon van haar broekpak uit. Het slipje volgde snel en poedelnaakt stond ze voor hem.

Haar kutje was volledig kaal geschoren en hij kon zich niet meer beheersen bij het zien van haar goddelijke lichaam. Hij legde zijn handen onder haar billen en tilde haar op. Debby hielp hem door mee te springen en gelijktijdig haar benen te spreiden. Zij sloeg haar armen om zijn nek en terwijl hij haar begon te zoenen voelde hij hoe haar kletsnatte schede steeds verder over zijn paal zakte. Ze verloren hun evenwicht maar vonden steun tegen de deur. Haar mond was nu naast zijn oor en op het moment dat hij begon te stoten, begon zij in zijn oor te fluisteren en te kreunen.
'Jaaa' hijgde ze. 'Wat is dit lekker. Oooooh, lekker die heerlijke pik in mijn kutje. Toe maar schatje, neuk me, neuk me!' 
Hier had hij jaren op gewacht. Iemand die duidelijk net zo veel genoot als hij. Het voelde alsof zijn pik groter en dikker was dan ooit te voren en hij voelde hoe zijn paal langs haar schedewanden schoof telkens als hij haar diep penetreerde. 
'Ik wil dat je in mij klaarkomt' kreunde ze. 'Ik wil je zaad in mij voelen. Toe dan. Neuk me, aaaah. Ooooh schatje kom maar, kom maar.' 
Met een van geilheid totaal verkrampt lichaam neukte hij staande zijn jonge en mooie secretaresse en bij elke stoot kreunde zij licht of fluisterde geile woordjes in zijn oor. Toen haar lichaam steeds krampachtiger begon te bewegen en haar adem ook steeds sneller ging, voerde hij het tempo waarmee hij haar paalde nog maar eens op en op het moment dat hij een alles verzengend orgasme kreeg en haar vol spoot met een eindeloos lijkende stroom sperma, kreunde zij jankend in zijn oor: 'Oh mijn god, ik kom, ik kom, ik kooooom aaaaaah.' Haar hoofd viel op zijn schouder en met zijn slapper wordende pik nog in haar druipende grotje, begonnen zij elkaar te tongen alsof hun leven ervan afhing. Na een tijdje zette hij haar voorzichtig weer met beide voeten op de grond en vrijwel onmiddellijk zakte Debby door haar knieën en begon hem gulzig te pijpen. Heel langzaam groeide zijn pik weer tot het formaat dat haar zo goed was bevallen en toen zijn tweede orgasme zich aandiende, sperde zij haar mond wijd open en dronk zijn zaad. Na nog minuten lang te hebben gezoend, fatsoeneerden zij hun kleding en Debby zei: 
'Godverdomme man, waarom hebben we hier zo lang mee gewacht? Kom je vanavond naar mijn huis? Dan doen we het nog eens over en dan heb ik ook nog een verrassing voor je.

Zodra hij de lift uit stapte, liep Debby op hem af en begon hem direct enthousiast te zoenen. Daarna pakte zij zijn hand en trok hem mee. Haar appartement binnen.
'Ta ta ta ta, de verrassing! 'riep ze en gooide de deur van de woonkamer wijd open.
Op de bank zat een jonge vrouw van ongeveer dezelfde leeftijd als Debby en voor hij goed en wel van de verbazing was bekomen, stak Debby van wal.
'Dit is Francine, een vriendin van mij. Ik ken haar al vanaf de kleuterschool en wij hebben het al heel vaak over een triootje gehad maar het is er nog nooit van gekomen omdat die dooie diender van een Dennis zoiets nooit wilde. Wij hebben wel al een paar keer met elkaar seks gehad en na vanmiddag dacht ik: Nu doen we het gewoon.' 
Ineens keek zij hem geschrokken aan en begon vervolgens te lachen. 'Shit, ik ben er zo maar van uitgegaan dat jij het wel ziet zitten, sorry.' 
Nu was hij echt even uit het veld geslagen. Een triootje was altijd een stille droom van hem geweest maar hij werd er toch wel door overvallen. 
'Je vindt Francine toch wel aantrekkelijk' vroeg Debby heel aandoenlijk en nu was het zijn beurt om te lachen. Ze leek net een klein meisje die bang was op haar donder te krijgen omdat ze iets verkeerd had gedaan.
Hij keek nog eens naar de knappe Francine en zei snel: 'Nee joh. Dat is absoluut geen probleem, integendeel. Ik ben gewoon een beetje overdonderd.' Debby glimlachte heel lief naar hem, sloeg haar armen rond zijn nek en zei:
'Het komt gewoon omdat ik altijd al stiekem verliefd op je ben geweest en toen ik thuis kwam was ik zo blij en gelukkig dat ik direct Francine heb gebeld en haar zonder na te denken heb uitgenodigd.' 
Hij streelde haar lange blonde haar en, geheel naar waarheid, zei hij: 'Ik heb nog meer over jou gefantaseerd en als ik nu een beetje aarzelend over kom, is dat gewoon om nog nauwelijks kan bevatten dat het allemaal echt gebeurd. Geloof me, dit is precies waar ik altijd over heb gedroomd.' 
Toen Debby zich naar Francine keerde die hen met een brede grijns aankeek, realiseerde hij pas weer dat zij er ook nog was. 
'En? Wat denk je?' vroeg zij haar vriendin die heftig “ja” knikte. Debby pakte zijn hand en terwijl zij hem in de richting van deur van de woonkamer trok, zei ze tegen haar vriendin: 'Nou, schiet op dan, anders beginnen we zonder jou.'

Een beetje doelloos en onwennig stond hij in de slaapkamer waar het grote tweepersoonsbed een prominente plaats in nam. Debby kroop op het bed en wenkte Francine die na hem binnen kwam
'Wat denk je? Zullen we eerst een showtje voor hem opvoeren?' vroeg zij haar vriendin die bij haar op het bed kroop. 
De laatste knikte bevestigend en zodra zij elkaar omarmden en begonnen te zoenen, voelde hij zijn leuter stijf worden. Hoewel de vriendinnen ongeveer even lang waren, verschilden zij onderling toch behoorlijk. Debby was slank, had behoorlijke borsten en lang blond haar terwijl Francine zeer kort geknipt donkerblond haar had en eerder tenger dan slank te noemen was. Haar borsten waren duidelijk kleiner dan die van Debby maar om ze echt als klein te betitelen zou onterecht zijn geweest.

Op hun knieën zaten de twee vriendinnen elkaar af te lebberen of hun leven ervan af hing. Hij zag hoe Debby haar handen op de tieten van Francine legde die hierop reageerde door de spijkerbroek van Debby te openen. Het was al een erotische ervaring op zich om de beide vriendinnen elkaar te zien uitkleden en toen ze uiteindelijk beiden naakt waren, merkte hij pas dat hij al een tijdje in zijn pik stond te knijpen. Het viel hem op dat de borsten van Francine dan misschien niet zo groot waren, maar wel mooi van vorm en voorzien van een paar heerlijke lange tepels. Ze lagen met hun benen naar elkaar toe en zodanig in elkaar geschoven, dat hun kale kutjes elkaar raakten. Hun heupen maakten een draaiende beweging en hij zag hun schaamlippen langs elkaar schuren. Debby lag een beetje op haar linkerzij en leunde op haar linker onderarm terwijl zij met haar vrije hand haar rechterborst op elasticiteit testte. Francine lag op haar rechterzij en steunde op haar rechterarm.De vingers van haar linkerhand speelden afwisselend met haar eigen klitje en met die van Debby. Tot dat moment waren hadden zij alleen oog voor elkaar gehad maar nu keek Debby hem met een geile blik aan alsof ze wilde vragen: “Nou? Wat vindt je ervan?” Francine keek nu ook naar hem en terwijl beide vrouwen door gingen waarmee ze bezig waren, begon hij zich uit te kleden. De beide vriendinnen bleven hem onafgebroken aankijken en gaven daarmee te kennen dat zij niet alleen plezier beleefden aan hun fysieke bezigheden maar ook aan het feit dat hij toekeek. Hij kon nauwelijks geloven dat hij dit allemaal werkelijk beleefde maar toen hij naar het bed toeliep en de beide jonge vrouwen onmiddellijk reageerden door ruimte voor hem te maken, wist hij zeker dat het geen droom was. Met een tot het maximum uitgegroeide stijve leuter kroop hij op het bed waar Debby en Francine zich gelijk op hem stortten. Voor hij het goed en wel besefte, lag hij op een borst van Francine te zuigen en werd zijn pik door Debby aan een grondige pijpbeurt onderworpen. Omdat hij zelf op zijn rug lag en Francine, half over hem heen gebogen, op haar knieën zat, had hij een fantastisch uitzicht op haar kale kutje. Hij kon de verleiding niet weerstaan om zijn hand uit te steken en toen zijn graaiende hand het vochtige gleufje vond, kreunde de eigenaresse instemmend.

Zijn vingers sopten in het natte spleetje in het zelfde tempo dat hij werd afgezogen. Ondertussen speelde zijn tong met de lange tepel die zich in zijn mond bevond. Hij draaide kleine cirkeltjes en af en toen zoog hij de tepel voorzichtig langs zijn tanden naar binnen wat telkens een diepe zucht van Francine opleverde. Plotseling stopte Debby met pijpen en ook Francine trok zich terug. Nieuwsgierig en vol ongeduld tilde hij zijn hoofd licht op te zien wat er vervolgens stond te gebeuren. Dat was al snel duidelijk. Na hem eerst even kort op de mond te hebben gezoend, nam Debby schrijlings boven hem plaats en zakte met zichtbaar genoegen op haar hurken met de duidelijke bedoeling zich op zijn mast te spietsen. Francine deed exact hetzelfde, maar dan boven zijn gezicht. Een paar seconden later voelde hij de goddelijke schede van Debby over zijn staaf schuiven en gelijktijdig raakten de schaamlippen van Francine zijn uitgestoken tong. Terwijl Debby hem in een gestadig tempo begon te berijden, opende hij met beide handen het spleetje van Francine. Met zijn wijsvinger legde hij haar klitje bloot en zodra hij het kleinood aanraakte met zijn tong, voelde hij een rilling door haar lichaam gaan. “Godsamme”dacht hij bij zichzelf. “Gisteren nog vrijgezel zonder uitzicht op welke vorm van intimiteit dan ook, en nu lig ik hier met twee fantastische lekkere en geile meiden te neuken.” Terwijl de liefdessappen van Francine over zijn tong en kin dropen en Debby in een regelmatige cadans zijn pik bleef berijden, merkte hij dat hij, op het gebied van zijn lustbeleving, een niveau had bereikt dat hij nog niet kende. De taboeloze ongeremdheid van de meiden, tilde zijn lustbeleving naar een hoger plan.

Net toen hij zijn orgasme voelde naderen en dit wilde aankondigen, stapte Debby van hem af en ging ook de kont van Francine omhoog. Als een volleerd neukduo wisselden de meiden razendsnel van plaats en even later likte hij het kutje van Debby en zat hij met zijn stijve pik in het tunneltje van Francine te porren. Francine gebruikte een iets andere techniek dan Debby die behoorlijk rechtop had gezeten en hem in een rustig en gelijkmatig tempo had bereden. Francine lag meer voorover en bewoog niet alleen sneller maar ook veel heftiger. Hij legde zijn handen onder haar kont en duwde haar op die manier langs zijn paal heen en weer. Zijn tong had hij nu permanent uitgestoken en Debby draaide zodanig met haar heupen dat haar schaamlippen en klitje afwisselend zijn tong streelden. Langzaam begon Francine steeds sneller te bewegen en te hijgen en het was overduidelijk dat zij naar een daverend orgasme aan het toewerken was. Blijkbaar had Debby dit ook gemerkt want zij verplaatste zich en ging nu achter haar vriendin zitten. Met haar linkerhand kneedde zij nu één van de tieten van Francine terwijl haar andere hand zijn ballen streelde. Omdat hij zijn hoofd nu iets had opgetild, had hij een perfect uitzicht op de op en neer bewegende Francine die met een geconcentreerde blik naar een orgasme toe werkte. Haar harde tieten wipten op en neer en zij had haar handen op zijn borstkas geplaatst. Debby keek hem over haar schouder aan en bleef zijn ballen strelen en de tiet van Francine kneden. Ineens begon Francine luid te kreunen en verkrampte haar lichaam. Als reactie, stootte hij zijn lichaam een aantal keren hard en doelbewust omhoog om te merken dat nu ook zijn eigen orgasme op het punt stond zich te ontladen. Na nog een aantal stoten werd zijn zaad met kracht het neukkanaal van Francine ingespoten. Straal na straal pompte hij in de schede van de naar adem happende jonge vrouw die door luid te kreunen aangaf dat zijn sperma meer dan welkom was.

Even later lagen zij naast elkaar op hun rug bij te komen van de vermoeienissen en toen hun adem weer een beetje regelmatig was, keerden beide vrouwen zich naar hem en kropen tegen hem aan. Debby was de eerste die haar hand naar zijn slappe pik uitstak en deze begon te strelen al snel gevolgd door haar vriendin. Tergend langzaam voelde hij de bloedtoevoer naar zijn slappe pik weer toenemen en na een paar minuten, richtte zijn apparaat zich weer langzaam op. Twee handen streelde nu zijn pik en, vrijwel gelijktijdig, gingen de meiden met hun andere hand naar hun kutje. Hij werd nu door beiden afgetrokken terwijl zij zichzelf met zichtbaar genoegen aan het vingeren waren. Debby vond dat het nu haar beurt was om klaar te komen en ging op haar zij tegen hem aan liggen. Met één hand tilde hij een been op en duwde zijn pik tegen de schaamlippen die zij voor hem geopend hield. Zijn pik verdween tussen haar schaamlippen en langzaam begon hij te stoten. Francine was ondertussen tegenover Debby gaan liggen spreidde haar benen zo wijd dat hij bijna tot aan haar baarmoeder naar binnen keek. Zij vingerde zichzelf vol overgave terwijl zij dan weer aan de rechter en dan weer aan de linker tiet van Debby zoog. Heel beheerst en gestadig bleef hij Debby onverstoorbaar palen in een rustig tempo. Het orgasme dat volgde was er niet minder door en toen hij het tweede kutje van die avond vol spoot, besefte hij dat hij één van de gelukkigste mensen op aarde was. Na een korte rust, besloten de meiden de bijeenkomst door hem gezamenlijk schoon te likken en toen na, toch wel een behoorlijk tijdje, zijn derde orgasme kwam, werd zijn zaad glimlachend verdeeld over twee uitgestoken tongen.

Naakt zaten zij in de huiskamer. 
'Waarom gaan wij niet met ons drieën op vakantie?' vroeg Francine en terwijl zij onderuit zakte en met twee vingers haar poesje opende, 'Lekker naar Cap d' Agde. De hele dag in onze blote kont. Twee weken geen kleren aan en alleen maar slapen, zonnen en neuken. Wat denken jullie?'
Debby begon te lachen: 'Wat ben jij ook een geile slet. Denk jij eigenlijk wel eens aan iets anders dan seks?' Francine haalde haar schouders op. 
'Nee, eigenlijk niet. Jij wel?' Debby begon nog harder te lachen, 
'Soms, maar niet vaak.' Nu keken twee paar ogen hem vragend aan. 
'Vroeger wel' bekende hij eerlijk, 'maar ik heb sterk de indruk dat dit na vandaag veranderd is.' 
'Mooi, dat is dan geregeld' zei Francine en liep op Debby af en begon haar te zoenen. Nog geen paar tellen later, stonden de meiden elkaar te vingeren. Debby glimlachte even naar hem en zei:
'Kijk jij maar alleen even toe, want volgens mij heb jij vandaag genoeg gedaan en we hebben nog tijd zat.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen