Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Met tegenzin was ik ingegaan op de wens van mijn echtgenote om eens een parenclub te bezoeken. Niet dat ik zelf nooit een scheve schaats gereden had met hier en daar een secretaresse uit op promotie, maar het feit dat mijn vrouw niet enkel met een andere man wilde neuken maar bovendien ook nog eens wilde dat ik toekeek, stuitte me op een hypocriete manier tegen de borst. Toch was het mijn schuldgevoel dat me uiteindelijk deed instemmen.

Ik stond er wel op een parenclub ver van huis op te zoeken. Stel je voor dat een bekend koppel ook viespeuken zouden blijken te zijn. Ik zou niet graag hebben dat de perverse neigingen van mijn vrouw kennissen ter ore zou komen. De lange trip heen had ik graag over voor mijn reputatie.

Bij de inkom werd ons verzocht onze kleren aan de vestibule achter te laten. Dat prikkelde me en ik sloeg de badhanddoek die men me aanbod dan ook af. Ik wenste dat anderen dat niet hadden gedaan, want toen we de lounge betraden merkte ik naast mooie lichamen evenveel hangbuiken en rimpelig vel. Mensen van middelbare leeftijd maakten duidelijkheid de meerderheid van het cliënteel uit, als trachtten ze op deze manier de seksuele sleur uit te bannen.

Anne en ik namen plaats op een kruk aan de elegante bar en bestelden een drankje. Ik nam meteen een flinke slok, want ik moest mezelf moed in drinken. Ik had het heft immers niet zelf in handen, maar moest me schikken naar de luimen van mijn vrouw. Benieuwd waar haar voorkeur naar uit zou gaan. Heimelijk hoopte ik dat niemand bij haar in de smaak zou vallen, en ze op die manier van haar gril zou genezen.

Plots stootte haar elleboog onzacht in mijn dij. “Heb je die bink gezien?”, fluisterde ze hees en met blosjes op haar wangen. “Waar”, vroeg ik stil terwijl ik discreet om me heen trachtte ze kijken. Zij gaf haar hoofd een knik naar rechts. “Daar op de hoek” antwoordde ze en schoof lichtjes naar achter zodat ik kon zien wie ze bedoelde. Ik zag een rijzige neger met kaalgeschoren kruin. “Ik wist niet dat jij voor clichés viel”, merkte ik schamper op, in de hoop dat ze de jaloersheid in mijn stem niet zou opmerken. “Jij moet hem niet neuken hé”, beet Anne terug. “Kijk trouwens wat een stuk de vrouw bij hem is”, probeerde ze hem via zijn metgezellin aan me te verkopen. Ik moest echter toegeven dat het ruilpakket inderdaad niet te misprijzen was. Ze had een enorm afrokapsel, dat uit de mode was gegaan met Angela Davis, en een paar al even indrukwekkende tieten, die zwaar op het gepolijste oppervlak van de toog wogen. Ik verlustigde me aan het profiel van haar uitgestulpte klaplippen en trachtte me voor te stellen hoe ze zouden zoenen of hoe het zou voelen moest ze die mond over mijn lul schuiven.

“Ja, ze is best lekker”, antwoordde ik na haar een paar tellen te hebben geobserveerd. “Best lekker?”, vroeg Anne. “Is dat alles? Je lul vertelt een heel ander verhaal”, zei ze vulgair. Ik kon inderdaad niet verbergen dat ik een erectie had gekregen.” Oké, jij wint. Mijn pik liegt slechter dan ik, “grinnikte ik al even plat. “Ja dus?”, drong ze aan. “Ja dus”, knikte ik, reeds in de ban van de spanning. Anne draaide haar kruk een halve slag naar het zwarte koppel toe. Ze drapeerde haar blote armen op de krukleuning en zette haar voeten op de hoogste steun zodat haar knieën de hoogte in staken en haar dijen wijd gingen. “Hey”, vestigde ze met luide stem de aandacht van de man op zich. “Beval ik je?” Discreet kon je deze benadering niet bepaald noemen, tijd besparend wel. Over Annes schouders zag ik hoe de man zich keerde en haar langdurig bekeek, van haar gezicht over haar tieten naar haar bekken. Het was alsof Anne zijn blikken lichamelijk voelde, want ze ging zwaar hijgen om dan een arm van de leuning af te halen, een hand naar haar dijen te brengen en een vinger in haar kut te steken. De man had nog steeds niets gezegd, maar zijn pik sprak voor hem. Met behoorlijk wat naijver zag ik hoe het ding overeind kwam en zich tegen de gespierde buikwand oprichtte. “Lieve hemel”, hoorde ik Anne gesmoord fluisteren. “Gaat DAT me neuken?” “Wat denk jij Helen?”, sprak de man inmiddels zijn partner aan. “Ben je straight? Of lust je pussy too?”, richtte de vrouw zich in een sappig mengelmoes van Nederlands en Engels rechtstreeks tot Anne. “Try me”, repliceerde die uitdagend terwijl ze haar vinger uit haar kut haalde en die met een lange tong aflikte. “You sold me baby”, kwam Helen langbenig van haar kruk af en kwam naar ons toe gestapt, ostentatief met haar borsten deinend. “En jij bent?”, keerde Helen Anne een wang toe voor een kus terwijl ze mij een slanke hand toestak. “Rudi”, antwoordde Anne in mijn plaats. “Peter”, stelde Helen ons tenslotte aan haar man voor, die ook naderbij was gekomen. Peter? Die naam verbond ik eerder aan een afgeborsteld Oxbridge-studentje dan aan een zwarte stud, maar wat maakt het ook uit.

We trokken ons terug in een afgesloten ruimte. Ik vond het spijtig dat ik Helen niet kon uitkleden, want ik had die grandioze tieten graag voor mezelf ontdekt. Nu vergenoegde ik me ermee achter haar te gaan staan en mijn stijve lul tegen haar billen aan te wrijven terwijl ik haar zware borsten in mijn handen nam en haar in de hals zoende. Anne en Peter waren op het kingsize bed gaan liggen. Ze nestelde zich in zijn armen en leek haast in het niet te verzinken naast dat gespierde ebbenhouten lichaam. Ze begonnen koortsachtig te zoenen, en lieten hun handen het verkenningswerk van hun ogen doen. Helen nam me intussen bij de rechterhand en verstrengelde ze met de hare, bracht die naar haar dijen en duwde dan twee vingers, één van haar één van mij, in haar kutje. Ze was broeierig nat. “Ik word geil van kijken, jij niet?”, zuchtte ze. Node stelde ik het ogenblik uit waarom ik op die prammen van haar zou gaan sabbelen en vleide me tegen haar rug aan, nadat zij zich op haar dij had neergelegd zodat we allebei naar het minnespel van Anne en Peter konden kijken. We zagen hoe Annes slanke hand afdwaalde en zich tegen Peters schacht legde, de vingertoppen onder zijn ballen gehaakt, zijn eikel tegen haar pols. “Lieve hemel”, smachtte ze, haar mond gehaast van de zijne losmakend. Haastig zoende ze langs zijn borst, zijn tepels, zijn navel en buik naar omlaag en zoog zich gulzig vast op zijn lul. Ik zoende Helen verstrooid in de nek, maar werd net als zij volledig opgeslorpt door het schouwspel van Anne die Peter pijpte, het schouwspel van haar ene wang die bol ging staan door de inwendige druk van zijn eikel, het schouwspel van haar hand die draaiende en trekkende bewegingen maakte rond zijn schacht.

“Stop”, kermde Peter al na enkele minuten. “Ik wil je neuken”. “Ik wil zien hoe je haar pe-ne-treert”, hijgde Helen masochistisch. Mijn vrouw schoof omhoog en draaide zich om in Peters armen, zodat zij tegen hem kwam aan te leggen zoals Helen tegen mij. Peter trok haar bovenliggende been naar zich toe zodat haar kut goed zichtbaar werd, legde de vouw van zijn elleboog in het scharnier van haar knie en drong dan in haar. Het tartte de wetten van de fysica haast dat die dikke paal van hem in het onooglijke neukgaatje kon verdwijnen. Anne brak uit in overdadig zweet van de inspanning en ook haar tepels leken als twee bloedrode zweetdruppels van haar borsten te biggelen. Ze keek me recht aan en ik zou gezworen hebben dat ze meer genot puurde uit mijn ontredderde blik dan uit de penetratie. Het zicht van die monsterlijke zwarte pik in dat blanke onderlichaam deed onvermoede racistische gevoelens bij me ontwaken. Haar verraad voelde aan als een kaakslag en deed me tintelen.

“Jij ook”, bracht Helen me bij de les. Voor de tot spleetjes vernauwde ogen van Anne plooide ze één been, de zool stevig in het laken geplant, nam ze mijn gezwollen lid beet en loodste het in haar. Ze kneep haar anus en haar kut samen zodat het binnendringen, alhoewel mijn pik niet zo groot was uitgevallen als die van haar man, even moeizaam ging. Zag ik op mijn beurt pijn in Annes blik? Ik vergat het spoedig, want kijken en kijkende bekeken worden terwijl ik neukte, was een roesmakende ervaring. Het was alsof ik in een spiegel keek wanneer ik zag hoe Annes borsten bij elke stoot in Helens kut aan het trillen gingen als geile gelei.

“Kus me” zuchtte Helen, niet naar mij, maar naar Anne. Ik duwde haar met mijn pik en de druk van mijn bekken een eindje vooruit totdat haar tepels die van Anne raakten. De hevige rilling die door haar heenging, plantte zich voort tot in het merk van mijn eikel. Anne had haar mond geopend en stak haar spitse tong uit. Helen likte er traag over heen in een gebaar van obscene schoonheid en zoog ze dan begerig in haar mond. Ze namen brede happen uit elkanders gezicht terwijl Peter en ik gefrustreerd in ze bleven pompen, het neuken slechts een bleke afschaduwing van de intimiteit van die gedeelde mond. “Ik wil op je pruim zuigen”, hijgde Anne verhit tussen twee zoenen door. “Mmmmm ja”, lispelde Helen nauwelijks hoorbaar.

Ik draaide me op mijn rechterschouder zodat ik half op mijn rug kwam te rusten. Peter trok zijn pik lang genoeg terug om Anne de tijd te nemen tussen Helen dijen te knielen, haar wilskrachtig kontje de hoogte in. Anne begon meteen om Helens gekartelde kutlippen te zuigen, slechts kort pauzerend voor een kreet van lust toen Peter haar opnieuw penetreerde. Ik voelde haar tong, rasperig als die van een jonge kat, over mijn schacht likken telkens ik mijn pik in Helen dreef. Door de dunne scheidingswand voelde ik hoe Anne een omgedraaide vinger in Helen anus masseerde. De sensatie van mijn eikel die over die knokkel schoof bij het penetreren bezorgde me preorgastische kriebels. Anne keek me van tussen de kralen van haar wimpers aan terwijl ze de andere vrouw likte en vingerde. De volgende keer dat ik me terugtrok, duwde ik mijn lul niet in Helens kut, maar in Annes mond. Ik maakte enkele stotende bewegingen, genietend van de vertrouwde warmte van haar mond, en loodste mijn pik weer in Helen. Het gemis van enkele luttele seconden, hadden Helen nog geiler gemaakt, indien dat al mogelijk was. “Ik ga zo komen”, jammerde ze. Anne ging tikkertje spelen met Helens klit, haar tong vlug als de vleugels van een kolibrie Peter liet alle remmen los en ging haar loeihard neuken, als om haar aan te moedigen Helen nog sneller te likken. Anne draaide haar hoofd lichtjes opzij zodat Peter een duidelijk zicht kreeg geneukte kut van zijn vrouw en liet dan haar duim in een razendsnel tempo over het ontloken knopje van Helens klit vibreren. Helen verstijfde in mijn armen, luidruchtig lucht inzuigend tussen haar opeengeklemde tanden, en kwam klaar. Haar kut pulseerde zo hevig dat ik een seconde lang vreesde dat ik zelf zou afgaan. Maar de hevigheid van haar orgasme nam snel af, alsof de intensiteit invrat op de duur.

Bevredigd schoof ze van me af zodat Anne tegen mijn glimmende en trillende pik aankeek. “Pijpen?”, rondde haar lippen zicht tot een stille smeekbede. Haar tong gaf een lange haal over de hele lengte van mijn schacht. De huivering deed het vel van mijn ballen rimpelen. Helen, die inmiddels was bijgekomen, schoof een eind naar omlaag en begon mijn pik ook te zoenen en te likken. Die twee krolse tongen over mijn lul deden de kop van mijn lul blauw aanlopen, als stond hij op het punt te verstikken. Anne had haar vuist rond mijn schacht gesloten en liet ze op en neer gang. Dan legde Helen haar hand om die van Anne. De vrouwen waren gestopt met likken en keken gebiologeerd toe hoe ze me vuistten. Ze trokken mijn voorhuid zo ver omlaag dat ik vreesde dat het toompje zou scheuren en bij elke opwaarts beweging van mijn handen voelde ik hoe het bloed naar mijn eikel geperst werd. Mijn zaad werd ongeduldig en ik ejaculeerde. Twee monden hapten naar het sperma dat uit mijn pik spoot terwijl Anne door de slierten zaad heen gilde dat ook zij ging komen. In haar lustkreet haalde Peter zijn lul te voorschijn, die hij als een tube tandpasta leegkneep op haar rug.

We waren allemaal behoorlijk uitgeput door de intensiteit van die eerste vrijpartij. De loomte en de vertrouwelijkheid van het moment maakte mijn tong los. “Dat was geweldig”, zuchtte ik, terwijl ik met mijn vingers door Helens krullenbol woelde, die tegen mijn borst rustte. Ze richtte haar gezicht naar me op en zei “Dat is pas het begin”. “Ja de nacht is nog jong”, lulde ik voortvarend. “Maar geef me wel wat tijd om bij te komen.” “Ik denk niet dat je begrijpt wat ik bedoel”, sprak ze. “?”. “Ik moet me al sterk vergissen als dit niet de eerste keer is dat je swingt?” “Maakt dat wat uit. Het is heus niet de eerste keer dat ik neuk.” “Wees nou toch niet zo dom. Wat ik bedoel is dat jij je vrouw nu wel hebt geruild met een andere man, maar dat je heel de tijd bij haar bent gebleven. Durf je ook de volgende stap te zetten? Durf je haar los te laten? Durf je haar aan mijn toe te vertrouwen.” “Ja durf je dat” echode Anne haar worden. Wilde ik niet voor bezitterig doorgaan, dan kon ik niet anders dan op haar voorstel ingaan, hoe ongraag ik het ook deed.

We lieten de twee meiden verdwijnen, de arm rond elkanders middel, en trokken dan zelf op versiertocht. De verdere herinneringen van die nacht waren vaag, als volgden de uitspattingen zich te snel op om zich in mijn geheugen te kunnen griffen, en de gezichten en lichamen van mijn partners versmolten tot een anonieme vrouw. Af en toe meende ik tussen de dunnen tussenschotten van de vertrekken Annes extatische kreten te horen en vroeg ik me af door wie ze zich liet neuken, door één of meerdere mannen, door besneden Arabieren of zwaargebouwde Afrikanen, of door vrouwen wat me om één of andere reden nog afgunstiger maakte.

Het was half drie in de ochtend toen Peter en ik een laatste keer naar de bar terugkeerden. De dames waren er niet. Het lange wachten maakte me ongeduldig en dan zenuwachtig, en sloeg tenslotte om in ongerustheid toen Helen tenslotte alleen kwam opdagen en ziet op een barkruk liet neerploffen. “Dat was fantastisch”, zei ze, terwijl ze geil aan het strootje van haar cocktail zoog. Haar ongevoeligheid maakte me boos. Merkte ze mijn ongerustheid dan niet? Zou ze niet eens vertellen waar ze mijn vrouw gelaten had verdraaid! Ik trachtte mijn kalmte te herwinnen en vroeg dan “Waar is Anne eigenlijk”. “O ja”. Ze lachte kort. “Ik moest je zeggen dat ze in de auto op je wacht.” “Misschien wil ie jou nog een keertje te grazen nemen’”, bootste ze Annes stem na. Ik was echter leeg en keek er naar uit mijn vrouw terug te zien.

Ze zat inderdaad in de auto. Alhoewel ze duidelijk gedoucht had, zag mijn geest uitgelopen lippenstift en afschilferend sperma op haar gezicht. De rit huiswaarts verliep in alle stilte, verzonken als we waren in onze herinneringen, zij in de hare en ik in de mijne, die als een film voor mijn ogen voorbij trokken.

’s Morgens echter was ik nauwelijks wakker porde zij haar elleboog in mij zijn. “Vertel me alles”, zei ze met een koortsachtige schittering in haar ochtendogen. En of ik Peter gepijpt had wou ze weten. Naarmate ik begon te vertellen, merkte ik dat mijn herinneringen terug kwamen en ik bespaarde haar geen detail. Zij masturbeerde zich ongegeneerd als las ik haar voor uit een seksboekje. En toen ik bij het hoofdstuk was aanbeland dat ik Peter stiekem pijpte terwijl een rosse duivelin zijn gezicht bereed – daar deed ik de waarheid geweld aan, want hij was het die mij had afgezogen – toen ik haar dus vertelde hoe ik Peter had gepijpt omdat dat was wat zij wilde horen, toen kwam ze klaar.

Ik wachtte tot ze was bijgekomen. “Nu jij”, zei ik, terwijl ik mijn hand rond mijn harde pik legde. “Jouw beurt”. Maar zij zweeg en weigerde één woord te zeggen. Hoe hard ik ook zanikte de volgende dagen en weken, ik kreeg niets te horen. Wel merkte ik dat veel vaker dan tevoren zin had om te masturberen. “Waar denk je aan?” vroeg ik dan telkenmale terwijl ik keek hoe haar vingers zich vermenigvuldigen in haar ogen en in haar kut. “Aan die nacht”, antwoordde ze steevast en tikte tegen de druppel van haar klit. “Aan wat ik je verteld heb of aan wat je zelf beleefd hebt?”. Zij schonk me een onverminderd een Mona Lisa-achtige glimlach. “Wat denk je?”. En dan kwam ze.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen