Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

(Entrée)

De noordwestenwind schoof een wolkensluier opzij om de volle maan te onthullen. Langs de herfsthemel trok een vlucht ganzen. De klok van de stompe toren sloeg elf. Uit de richting van de tolweg in de straat ernaast rolde een zwarte limousine. Bij de kruising in het centrum van het stadje hield ze een ogenblik stil, draaide toen rechtsaf naar het marktplein. De straten waren verlaten.

De wagen stopte voor de biljartsalon aan de Rue de Verdun. De linker voorportier zwaaide open. Een man in een zwart pak stapte uit, liep om het voertuig heen en opende het achterportier bij het trottoir. Een zwartgelaarsd damesbeen betrad het groezelige plaveisel. De man reikte zijn hand, hielp zijn passagier om uit te stappen. Als vanzelfsprekend maakte de vrouw gebruik van zijn galanterie. Ze strekte haar gehandschoende hand uit naar de messing greep van de entree.

In de salon was de lucht zwaar van de tabaksrook en de geur van verschaald bier. Uit de luidsprekers dreunden de bassen van popmuziek. Haar hoge hakken tikten afgemeten op de afgesleten houten vloer. Doelbewust schreed de vrouw door het lokaal. Ze sloeg geen acht op de stokkende gesprekken aan de bar, hoofden die zich in haar richting draaiden. Ze was dan ook een opvallende verschijning in deze, naar haar maatstaven, ordinaire omgeving.

Gehuld in een mantel van astrakan die tot haar enkels reikte, afgezet met een dikke kraag van zwart bont. Lange zilverblonde haren, opgestoken zodat ze haar oren vrijlieten om een blik te gunnen op oorbellen waaraan diamanten flonkerden. Binnensmonds gefluisterde vragen. Hoe oud zou ze zijn? Een vrouw van klassieke schoonheid, haar leeftijd onbestemd. De veertig gepasseerd, misschien in de jaren waarin er kleinkinderen waren. Waar ze langs schreed verstomde een moment het geluid van klikkende biljartballen. Ze liep naar de pooltafel helemaal achter in de zaal.

In de lichtkring boven de tafel leunde een jonge man boven zijn queue. Zijn blik, geconcentreerd op de witte bal, gleed omhoog toen de vrouw bleef staan voor het biljart. Zijn tegenspeler leunde nonchalant tegen de rand, liet zijn ogen ook in haar richting gaan. De vrouw plaatste haar handen in haar zij. Het was weer tijd.

Dat hadden ook de andere leden van het kleine gezelschap rond de pooltafel in de gaten. Twee mannen gezeten op barkrukken tegen de achtermuur, op het tafeltje tussen hen in een gevulde asbak en half uitgedronken glazen pils. Tegen een van hen had zich een rondborstige blondine gevlijd. Allen keken ze naar de dame in de mantel van astrakan. Er werd geen woord gezegd, maar allen wisten ze wat er ging gebeuren.

Over het gelaat van de dame gleed een korte, hautaine glimlach. Ze liet haar handen in de zakken van de mantel glijden. Ze bracht de panden ervan enkele decimeters uiteen. Om de biljarters een blik te gunnen op wat ze eronder droeg: een zwart satijnen korset, ook haar dijen met jarretelles en kousen werden zichtbaar boven de rand van het biljart. Toen boog ze zich voorover, strekte haar in zwart leer gehulde hand over het groene laken. Om de bal met de nummer acht ermee te bedekken.

Ze pakte het speeltuig, stak het in haar zak. Bracht de panden van haar mantel weer samen en draaide zich om. Ze schreed in de richting van waar ze gekomen was. De zwarte bal liet ze achteloos op de bar vallen. De biljarters die ze achter liet, legden hun queues op de tafel en volgden haar. Dit spel was voorbij. Voorlopig. Ze zouden zich overgeven aan een ander.

(Goûter)

Dat was waar Thérèse hen indertijd aan had herkend, hun handen. Handen die waren gewend om aan te pakken. Krachtig, vingers met eelt en korte nagels, die sporen droegen van het werk dat ze deden. Handen die er niet voor terugdeinsden een vogel de nek om te draaien. Of in het warme lijf van een drachtige koe te reiken om een kalf te halen. In Parijs kwam ze weinig mannen tegen met zulke handen. Ze had ze ontmoet, in rokerige kroegen. Mannen wier wortels op de Balkan lagen. Ze had zich met hen ingelaten, maar ze waren maar beperkt in staat gebleken om haar lust te bevredigen.

Dat ze een zwak had voor zulke handen, wist ze vanaf het ogenblik waarop ze zich bewust was geworden van haar lichamelijke verlangens. Marc had van die handen, haar favoriete staljongen op het landgoed waar ze was opgegroeid. Ze had naar hem gekeken wanneer ze na een rit door de bossen haar paard terug bracht naar de stal.

Zijn krachtige schouders, zijn bezwete bovenlijf bedekt door een groezelig wit hemd terwijl hij onverstoorbaar mest in de kruiwagen schepte. Vingers in een vastberaden greep gestrengeld rond de houten steel van de riek. Smalle heupen, stevige benen. Ze had naar hem gekeken en hij had het gezien. Zijn blik had haar geraakt. Haar bewust gemaakt van het kriebelende gevoel in haar schoot. Van het gevoel van haar warme, vochtige schaamlippen die zich hechtten aan het kruis van haar rijbroek.

Meer dan eens had Thérèse zich na een rit teruggetrokken in een verlaten box in de stal. Ze had zich neergevlijd in het stro, omringd door het geluid van de paarden, de geur van hun lijven. Dan had ze haar rijbroek omlaag getrokken en waren haar vingers naar haar schoot gegleden. Met gesloten ogen had ze gemasturbeerd en voor haar geestesoog zag ze het lichaam van Marc. Naakt, met opgericht geslacht. Natuurlijk was dat iets wat een meisje van haar stand niet hoorde te doen. Maar het kon haar niets schelen. Hier in de stal was ze onbespied. Ze vond het genot wat ze haar jonge kut zo verschafte, onweerstaanbaar.

Thérèse was het nooit vergeten. Ze had een zomermiddag rondgezworven door de heuvels en de bossen op Odalisque, haar Hannoveraner merrie. De zon op haar huid, het gevoel van vrijheid, het had haar geil gemaakt. Terug in de stal trof ze Marc. Ze had Odalisque naar haar box gebracht en drooggewreven. Toen ze klaar was, stond Marc er nog steeds. Ze had zijn broeierige blik gefixeerd, was schielijk de lege box ernaast in gegaan. Maar niet voordat ze over haar schouder een laatste blik van onder haar wenkbrauwen zijn kant op had gezonden. Hij had het begrepen.

Ze had haar blouse open geknoopt en haar rijbroek tot over haar knieën omlaag geschoven. Zo was Thérèse achterover geleund op een paardendeken in het stro. Haar vingers hadden haar schaamlippen gestreeld toen Marc bij haar was gekomen. Hij had de deur gesloten en was naast haar gehurkt. Ongegeneerd was ze voortgegaan om voor zijn ogen met haar kut te spelen. Ze had de fascinatie in zijn ogen gelezen. Het bezorgde haar een geile kramp in haar schoot. Hij had de knopen van zijn gulp losgemaakt om zijn pik tevoorschijn te halen. Toen boog hij zich voorover in een poging haar te kussen. Ze had haar gezicht afgewend. En hem duidelijk gemaakt dat dat niet de bedoeling was. Maar ze was onverminderd doorgegaan zichzelf te vingeren.

Thérèse wilde zien hoe hij zich voor haar aftrok. Al gauw had ze alleen nog oog voor de harde lul waarlangs zijn vuist gleed. Ze hoorde zijn onderdrukte gesteun terwijl hij voor haar masturbeerde. De aanblik wond haar mateloos op. Het geslacht in zijn vuist glom dik en paars, een beetje zoals dat van de hengsten die ze had gezien in de stal of in de wei. Ze zag hoe er druppels vocht opwelden uit het donkere gat bovenop de eikel. Ze liet haar vingertoppen stevig rond haar klit cirkelen, twee vingers van haar andere hand in haar drijfnatte gleuf glijden.

Ze verlustigde zich aan die krachtige vuist. Ze had hem uitgedaagd te ejaculeren over haar laarzen. Marc gehoorzaamde, spoot dikke stralen sperma over het glimmende zwarte leer. Toen had ze hem toegebeten dat hij moest maken dat hij weg kwam. Anders zou ze het haar vader vertellen.

Verschrikt stopte de stalknecht zijn nog half stijve, leeggespoten pik terug in zijn broek en maakte zich uit de voeten. Thérèse was doorgegaan met masturberen. Haar vingers waren uit haar spleet gegleden. Ze voerde haar vingertoppen door het witte vocht, bracht ze naar haar mond. Ze proefde de smaak van zijn sperma vermengd met die van haar eigen geil. Ze drukte haar dijen tegen elkaar. Intens kwam ze klaar. Het was in de maand dat ze zeventien was geworden.

(En-cas)

Zulke handen had ze gezocht. En Thérèse had ze eigenlijk bij toeval gevonden, daar in die biljartsalon in Aumale. Op een avond had ze haar chauffeur geroepen om haar naar het landhuis te brengen gelegen vlakbij dit feitelijk onooglijke stadje in het noordelijkste puntje van Normandië.

Ze was Parijs zat: de coterie, het oppervlakkige gedoe. Ze was geil geweest en gefrustreerd. Ze verlangde naar intense bevrediging. Maar ze had alleen de voicemail bereikt van Jerôme, haar welvoorziene en onvermoeibare zwarte minnaar. Maar goedbeschouwd had ze ook onweerstaanbaar trek in méér. Meer penetratie, meer bevrediging dan één man haar kon bieden.

De rit naar het landhuis in de uitgestrekte bossen had Thérèse door het centrum van dit stadje gevoerd. Langs de biljartsalon. In een gril had ze haar chauffeur gezegd er te stoppen. Alsof haar instinct haar ingaf dat ze daar kon vinden wat ze zocht. Ze was naar binnen gegaan. Ze had haar blikken over de tafels laten glijden. En ze waren blijven rusten op het groepje mensen met wie ze zich nu ging amuseren.

Jonge mannen van de streek. Ze schatte ze op rond de dertig. Een van hen werd vergezeld door een jonge vrouw. Geen uitgesproken mooie mensen. In de kringen waarin ze in Parijs verkeerde, zouden ze part tout uit de toon vallen. Maar ze hadden een viriele uitstraling en iets zei haar dat ze zin moesten hebben in ongecompliceerde seks.

De jonge blondine was haar opgevallen als wulps. Een iets te strak jurkje dat zich sloot rond haar weelderige vormen. Een golvende boezem in een net iets te nadrukkelijk decolleté. Op haar wangen een natuurlijke blos, de schoonheid van een begeerlijke boerendochter. Al sinds haar studietijd wist Thérèse dat het lekker was om af en toe ook met een vrouw te vrijen.

Ze was naar het biljart gestapt. En had zonder gêne haar voorstel op tafel gelegd. Vijftig euro voor elke pik, honderd voor elke man die tot het einde volhield. En tweehonderd voor het zoete kutje.

Thérèses woorden en de manier waarop ze ze uitsprak lieten niets te duiden over. Enkele ogenblikken klonken ze na in de stilte boven de tafel. En ze misten hun uitwerking niet. De vijf betoonden zich ruimdenkend en inderdaad… ongecompliceerd. Ze waren op haar voorstel ingegaan. Ze had zich heerlijk laten nemen. Zeshonderd euro welbesteed. Bovendien bleek de constellatie voor alle betrokkenen voor herhaling vatbaar. Ze had sindsdien verschillende uitstapjes naar het Normandische platteland ondernomen.

(Collation)

De kiezels van de oprijlaan knerpten onder de banden van de zwarte limousine. Voor de bakstenen gevel van een achttiende-eeuws landhuis kwam hij tot stilstand. Aan weerzijden van het bordes brandden lantaarns. De chauffeur opende de portier. De inzittenden stapten uit. Zwijgend ging het gezelschap naar binnen. Thérèse ging hen voor naar de salon. Een blakerend haardvuur gaf het vertrek een aangename warmte. De zware fluwelen gordijnen waren toe. Op de schouw stonden kandelaars met brandende kaarsen. Schemerlampen lieten de ruimte baden in zacht, koperkleurig licht. Hier ging het gebeuren.

Thérèse liet haar mantel van haar schouders glijden. Ze nam plaats op een met zwart leer beklede chaise longue. Ze keek toe hoe haar gezelschap zich van zijn kleren ontdeed. De mannen geheel naakt, de blondine hield haar kniehoge witte laarsjes aan en zwarte nylon kousen die tot halverwege haar volle dijen reikten. Goedkeurend liet Thérèse haar blik over de lichamen glijden.

Ze zag de brede, rossig behaarde borstkas van Luc. Krachtig en gedrongen was zijn lijf, dik en kort het geslacht dat haar ging bezitten. Hervé en Jean waren langer, in alle opzichten. Ze hadden beide slanke, gespierde lijven met smalle heupen. Laurent was de oudste van het stel. Zijn buikspieren bedekt met een comfortabel laagje, tussen zijn omvangrijke dijen sluimerde een ontzagwekkende geslacht. Bij hem hoorde Corette, het zoete kutje.

Thérèse stond op van de chaise longue, liep naar de naakte mensen voor haar. Ze strekte haar handen uit naar hun lichamen. Haar lange handschoenen reikten tot over haar ellebogen, halverwege haar bovenarmen. Uitdagend liet ze haar vingers langs hun bovenlijven omlaag glijden, streek langs de zich oprichtende pikken. Ze had zich nooit geschaamd voor haar wellust. En ze was er al lang achter dat dit voor vrouwen van haar stand geenszins ongebruikelijk was.

Op het oog de keurige dochter, welopgevoed zoals het betaamde in de kringen waarin ze was geboren. Inwendig verfoeide ze de mores van haar stand, katholiek en bekrompen. Maar zich er tegen verzetten had ze nooit openlijk gedaan. Daarvoor was haar leven haar te comfortabel. Zo had ze zich gevoegd naar de verwachtingen. Ging iedere zondag naar de heilige mis. Kleedde zich, zoals het hoorde: hooggesloten blouses, decente rokken. Ze bezocht een peperdure meisjeskostschool. En in de vakanties leefde ze zich uit tijdens haar ritten te paard.

Als eerste na haar achttiende verjaardag bracht ze een bezoek aan een arts in Parijs. Hij had niet met de ogen geknipperd toen hij haar een recept uitschreef voor de anticonceptiepil. Niet lang daarna had ze zich laten ontmaagden door Marc, de stalknecht.

Ze had hem na hun eerste avontuurtje in de stal regelmatig opgezocht. Maar het enige dat ze bij hem toeliet was dat hij haar klaar befte. En uiteraard genoot ze er schaamteloos van wanneer hij zich voor haar aftrok. Meer dan eens had hij geprobeerd haar te kussen. Ze had hem steevast geweigerd, hem duister aangekeken en gefluisterd dat ze het aan papa zou verklappen wanneer hij bleef aandringen. Marc had zich geschikt.

Thérèse had hem uiteindelijk beloond voor zijn gulzige tong. Na een wilde rit had ze besloten dat het moest gebeuren. Maar wel op haar manier. Ze had Marc meegelokt en hem opgedragen al zijn kleren uit te trekken. Ze had hem aangespoord voor haar op een paardendeken op zijn rug te gaan liggen. Zijn harde lul lag van pure opwinding plat tegen zijn buik gedrukt. Ze had haar blouse uitgedaan en haar rijbroek van haar billen gestroopt. Zo was ze naast het naakte mannenlijf geknield.

Ze had zijn pik tussen haar vingers genomen, de eikel ontbloot en er enkele keren op gespuugd. Haar kleine vuist was langs de dik dooraderde schacht op en neer gegleden. Ze zou de blik nooit meer vergeten, waarmee Marc haar had aangekeken. De smeulende geilheid, het dierlijke, het zond geile scheuten rechtstreeks naar haar baarmoeder. Een blik van een roofdier. Dat was de blik waarmee een man haar aankeek, die haar bevredigen kon. Haar hele verdere volwassen leeftijd was ze op zoek naar mannen met een dergelijke blik.

Ze bleef hem aankijken, ook toen ze zijn eikel tussen haar lippen liet glijden. De lustvolle grijns die over zijn gezicht trok, het bezorgde haar een genotvolle huivering. Ze liet haar mond langs de sidderende schacht gaan en fixeerde het verwachtingsvol kijkende mannengezicht. Het gaf haar een gevoel van macht, onbeschrijfelijk en onweerstaanbaar. Ze deed zich tegoed aan de kloppende lul tot het voorvocht onophoudelijk in haar mond bleef wellen. Toen liet ze hem tussen haar lippen vandaan glijden. Ze nam de eikel, kneep een keer venijnig met haar duim en wijsvinger. Naar ze had gelezen een adequate manier om bij een man de stuwing voor zijn ontlading te remmen.

Vervolgens nam Thérèse wijdbeens plaats boven zijn onderlijf. Ze had Marcs schacht weer tussen haar vingers genomen, wreef de glibberige eikel tussen haar schaamlippen op en neer. Om haar doornatte kut over de volle lengte van zijn pik te stulpen. Ze voelde de sensatie om gevuld te worden door heet, hard mannenvlees. Nog beter dan een rit te paard. Ze bereed de lul, boog zich voorover om Marc met zijn tong haar tepels te laten likken. Ze had zijn graaiende handen bij de polsen gepakt en ze tegen de paardendeken gedrukt. Zij was het die de teugels in handen had. Ze had hem een eeuwigheid geneukt. Marc had niet gewaagd om zich tegen haar te verzetten.

Ten slotte was ze weer van de diep in haar onderlijf pulserende pik afgestegen. Ze was weer naast het hijgende mannenlijf geknield, had in Marcs oor gefluisterd hoe geil ze het vond als hij zich voor haar aftrok. Weerwillig was zijn hand naar zijn stijve pik gegaan. Hij had gehoorzaamd. Rijkelijk was zijn zaad over zijn pompende hand gespoten, over zijn gespierde buik, zijn borst, tot in zijn hals toe. Thérèse had zich voorover gebogen en de klodders sperma een voor een opgelikt, schaamteloos de smaak ervan tot zich laten doordringend. Om Marc vervolgens te verleiden tot een tongzoen om hem zijn eigen zaad te laten proeven.

Die avond was ze ongedoucht bij haar ouders aan tafel gekomen. Onder haar geplisseerde rok had ze geen onderbroekje aan. Gedurende het hele diner had ze smaak van sperma in haar mond geproefd. In haar neus droeg ze de muskusachtige geur van het bezwete lijf van de stalknecht. Die had ze ook geroken toen ze haar vader uiteindelijk een goednachtkus op zijn gladgeschoren wang had gedrukt.

(Bouchées à la reine)

Thérèse gaf zich over aan de begerig graaiende handen. Ze had zich aangenesteld tegen de warme naakte lichamen. Haar gehandschoende handen in haar nek gelegd onderging ze hoe haar trotse borsten werden ontbloot. Ze voelde hoe de zijde over haar tepels omlaag werd geschoven. Haar pracht rustte op de cups van het satijnen korset. Het waren borsten waar menig dertigjarige moeder jaloers op was.

Stevig, bekroond met een stel grote, brutaal priemende donkerroze tepels. Een cadeau van haar echtgenoot voor haar zestigste verjaardag. Gecreëerd door de beste plastische chirurg van de republiek. Neerkijkend zag ze hoe twee tongen zich naar haar tepels uitstrekten. Ze liet het genot door haar lichaam golven dat de twee monden haar schonken.

Ze voelde hoe een stel lippen de dunne huid van haar hals beroerde. Ze voelde er een stoppelige kin en werd gewaar hoe een tong langs haar oor raspte, het puntje ervan in haar oorschelp drong en toen gefluisterde woorden: “Heb je het weer nodig, ma vieille salope?” Dat was Laurent, de leider van het stel.

Ze was toevallig achter zijn identiteit gekomen. Ze bladerde op een ochtend met haar echtgenoot aan de ontbijttafel door een van de vaktijdschriften, die hij uit hoofde van zijn functie krijgt toegezonden. Als secretaris-generaal van het ministerie van landbouw moet hij per slot van rekening op de hoogte blijven wat er onder de Franse boeren leeft. Het tijdschrift was van het Institut Technique du Porc.

Thérèse zag de foto van Laurent en zijn wulpse jonge vrouw, met naam en toenaam, bij een artikel over een toonaangevend project op het terrein van kunstmatige inseminatie. Ze had een glimlach amper kunnen onderdrukken. En haar persoonlijke assistent opdracht gegeven de laureaat een mooie fles whisky te sturen. Het bijgevoegde kaartje schreef ze zelf: “Voor de zaadbaron, met complimenten.” Ondertekend had Thérèse met zwierige letters: “La reine du sperme.” Ze wist dat ze kon rekenen op Sarah’s discretie.

Het gevoel van sperma op haar lichaam was voor haar onweerstaanbaar. Niet noodzakelijkerwijs dat van haar echtgenoot, integendeel. Zijn zaad had ze slechts toegelaten in haar uterus. Ze had haar man een zoon en een dochter geschonken. Zoals het hoort. Het had haar niet ervan weerhouden tot in de zevende maand van haar zwangerschap zich door haar favoriete minnaar te laten nemen.

Haar fascinatie voor sperma was in de loop der jaren alleen maar groter geworden. Zoals het uit haar kut langs haar dijen sijpelde, of langs haar hals en borsten. Of de smaak in haar mond. Of de geur als het langzaam opdroogde op haar huid nadat een man zijn ballen had geleegd over haar onverzadigbare lijf.

Heel haar leven was goedbeschouwd een zoektocht naar lessing van haar dorst naar sperma. Ze had altijd de vrijheid genomen om in haar behoefte te voorzien. Dat was begonnen in haar studententijd. Ze had zich ondergedompeld in de vrijheid, die bandeloos te genieten was in het begin van de jaren zeventig. Schier eindeloze uitspattingen in de naar lavendel geurende nachten van Zuid-Frankrijk. Op reis langs bestemmingen over de hele wereld, naar de plekken waar begerige lijven elkaar vonden in een cascade van lust. Ze had nooit ook maar de geringste moeite hoeven doen om de mannen om haar vingers te winden om te krijgen wat ze verlangde.

Bij haar escapades bediende ze zich nooit van de naam Thérèse. Die droegen sinds generaties alle eerstgeboren dochters in het geslacht dat haar had voortgebracht. Ze had zich een andere identiteit aangemeten, noemde zich Chloé. Een naam die waar ook ter wereld tot de verbeelding sprak. De betekenis ervan, hoedster van het jonge zaad, deed daarnaast volledig recht aan dat wat haar lust onophoudelijk aanwakkerde.

***

Ze voelde handen haar billen betasten, vingers glijden onder de stof van haar slipje. Terwijl een hand in het malse vlees van haar billen klauwde, voelde ze hoe de vingers van een andere hand tussen haar benen door, naar haar vulva reikten. De vingertoppen gleden op en neer over de gladgeschoren lippen, gleden tergend in de vochtige opening. Een andere hand pakte aan de voorkant het slipje vast, trok eraan, liet het kruisje in de gleuf glijden. Bewoog de delicate stof er op en neer zodat haar klit werd geprikkeld. En al die tijd cirkelden twee begerige tongen langs haar tepels. Thérèse voelde de onvervalste geilheid bezit nemen van haar. Een wonderbaarlijke symbiose van haar lichaam en haar geest.

Ze voelde de spanning van de stof in haar kruis toenemen. Toen het geluid van textiel dat kapot gereten werd. Het slipje dat uit haar kruis werd weggetrokken. En het gevoel van graaiende handen op de huid van haar billen. Ze werden uit elkaar getrokken, ruw betast. Een vinger die ertussen op en neer gleed, het sap van haar kut uitsmeerde over haar kontgaatje om uiteindelijk diep in haar schoot te glijden.

Haar armen reikten opzij, haar handen schoven rond krachtige schouders. Als vanzelf viel haar hoofd naar links, waar haar mond een mond voelde die haar gretig begon te kussen. Thérèse opende de hare, liet haar tong onderzoekend naar buiten glijden. Vond een tong, wreef de hare er tegen. Ze voelde stoppelige huid, proefde in de mond sporen van de smaak van bier en nicotine.

Twee vingers gleden op en neer in haar kut. Ze voelde een tong haar klit beroeren, er krachtig langs heen en weer wrijven. Haar wentelende tong verliet de mannenmond. Ze wendde haar gezicht naar rechts, waar ze de zoete lippen vond van Corette, de wulpse blondine. Haar mond zoog zich vast aan die van het blonde snolletje. Maar al te graag spreidde dat haar benen als Thérèse wapperde met haar honderd-eurobiljetten. Maar mijn hemel, wat kon dat kind beffen!

Ze drukte haar bekken naar voren, om de tong beter in staat te stellen haar klit te likken. Haar handen waren van de schouders gegleden, graaiden langs de lichamen naast haar omlaag om te grijpen rond twee gereedstaande pikken. Ze tongde Corette, voelde haar strelende vingertoppen langs de warme huid van haar hals. Haar gehandschoende handen bewogen langs de schachten op en neer. Haar vingers knepen in het harde vlees.

Ze kon zich niet meer herinneren hoeveel mannen ze in de loop der tijd zo had omvat. Zeker, er waren haar een paar bijgebleven. Sommige minnaars waren haar door de jaren blijven bezoeken. Ze kwamen en gingen. Geen seconde was er twijfel dat er altijd mannen zouden zijn die haar konden bevredigen.

Ze besteedde dan ook veel energie om in vorm te blijven. Haar persoonlijke trainer, een homo met ongetwijfeld sadistische neigingen, vergde alles van haar. Maar het was het waard. Ze genoot ervan hoe haar stralende verschijning mannen aantrok die vele jaren jonger waren dan zij. Het moest door het sperma komen, waarmee ze haar huid verwende zoals andere vrouwen de hunne met exclusieve schoonheidsproducten. Verse cellen houden een vrouwenhuid immers jong.

(Hors-d'œuvre)

Thérèse liet zich naar hartenlust kussen, likken en betasten. Het voedde haar geilheid, maakte dat ze zin kreeg in de volgende gang van haar lustvolle souper. Ze duwde de hongerige lijven van zich af. Ze nam plaats op de chaise longue, liet haar ogen glijden langs de verhitte lijven van de vier mannen en de jonge vrouw die haar verwachtingsvol aankeken. Ze fixeerde hun blikken, sprak toen gedecideerd: “Ik heb zin in pik.” Toen richtte ze zich tot Corette, siste: “Meisje, je weet wat je moet doen.”

De blondine knielde neer midden in de salon. Thérèse wenkte Luc en Laurent. Ze stelden zich voor Corette op. De jonge vrouw legde haar handen tegen hun onderbuik rond de schacht van hun geslacht. Ze bracht haar mond er naar toe, stulpte haar lippen eerst rond de ene, dan rond de andere eikel. Haar beide handen gleden op en neer langs de pikken, die zich oprichtten geprikkeld door de zuigende vrouwenmond. Thérèse keek goedkeurend toe tot ze vaststelde dat de ze de juiste hardheid bezaten. Ze stapten naar de oudere vrouw met het zilverblonde haar, boden zich aan haar aan.

Thérèse liet haar ogen begerig langs de harde staven glijden, streelde ze met haar gehandschoende vingers. Toen liet ze ze een voor een tussen haar lippen glijden. Ze wreef haar mond langs de pikken op en neer, liet ze zover naar binnen reiken dat de eikels haar keel prikkelden. Ze zoog, voelde met haar tong de aderen onder de dunne, zachte huid. Ze bevoelde met haar vingertoppen de zware ballen.

Vanuit haar ooghoek kon ze zien hoe Corette ook de twee andere mannen voor haar voorbereidde. Ze voegden zich bij haar, zodat ze zich nu kon verlustigen aan vier pikken tegelijk. Ze spreidde haar dijen, schoof naar de rand van de zitting om Corette in staat te stellen zich over haar kut te ontfermen. De lul in haar mond onderdrukte de genotvolle zucht die uit haar keel opwelde toen ze voelde hoe de jonge blondine haar tong tussen haar schaamlippen op en neer haalde.

Ze nam de erecte pikken een voor een tot zich. Ze bespeelde ze, met haar handen en met haar mond. Met haar jarenlange ervaring zorgde ze er met speels gemak voor dat de staven geen seconde in hun hardheid hoefden na te laten. Ze liet haar tong langs de beenharde schachten op en neer glijden, likte gretig aan de zakken die voor haar gezicht bengelden. Ze drukte het puntje van haar tong tegen de lonkende openingen bovenop de gezwollen eikels. Ze proefde hoe het voorvocht her en der tevoorschijn welde, een voorbode van de traktatie die haar straks ten deel zou vallen. Maar eerst zou ze zich uitgebreid door die pralende pikken laten nemen.

Thérèse voelde hoe Corettes raspende tong haar op de rand van een orgasme bracht. Ze liet de lul uit haar mond glijden, beet de jonge vrouw toe: “Ja, ga door. Lik me klaar, ma petite pute…” Ze liet het bronstige gekreun van de boven haar uittorenende mannen weerklinken in haar oren, om de korte dikke pik van Luc in haar mond te laten glijden. Ze zoog hem tot aan zijn ballen naar binnen, twee andere schachten in haar handen masserend. Ze liet zich mee glijden in het weergaloze genot van de tongpunt die rond haar klit cirkelde. Toen Corette ook nog twee vingers in haar kut duwde, kwam ze hijgend klaar.

(Pièce de résistance)

Thérèse liet zich bedienen door de vier mannen die bereidwillig hun pikken aan haar lust beschikbaar stelden. Afwisselend namen ze haar. De positie van haar voorkeur was op haar knieën, met haar billen uitgestrekt naar het haar penetrerende geslacht. Dan had ze het gevoel alsof het tot in haar baarmoeder in haar kon dringen.

Het vervulde haar met een gevoel van triomf dat de mannen haar rijpe kut met evenveel vuur neukten als een grietje van twintig. Ze genoot ervan de erecties in haar vagina te voelen wrikken en tegelijkertijd een keiharde lul in haar mond te hebben. Corette zorgde er met haar gulzige mond voor dat de geslachten op oorlogssterkte bleven, die haar lichaam niet kon gerieven. De blondine kweet zich van haar taak met onverholen plezier.

Het was tijd dat het jonge snolletje ook naar behoren bevredigd ging worden. Dat was een vast onderdeel geworden van het ritueel. Omdat Thérèse er ronduit van kon genieten om toe te kijken hoe andere vrouwen genomen werden.

Haar blik zocht die van Laurent. Hij stond naast haar met zijn snoeiharde lat in zijn vuist te masturberen. Op zijn gezicht een uitdrukking van lustvolle concentratie. Ze las de roofdierenblik in zijn ogen en huiverde onwillekeurig. Ze liet de pik van Luc uit haar mond glijden en beet Laurent toe: “Allez, ga die hete zeug van je dekken.” Ze zag hoe hij grijnsde en zijn echtgenote bij de arm pakte. Ze registreerde hoe zijn enorme  lul bij zijn bewegingen op en neer deinde. Het bezorgde haar een geile scheut in haar toch al oververhitte onderlijf.

Laurent legde zijn vrouw ruggelings op de divan, eveneens bekleed met zwart leer. Vanzelfsprekend in het volle zicht van Thérèse. Hij spreidde haar benen zover dat Corettes pruilende schaamlippen als vanzelf weken. Hij liet zijn vingers een paar keer in de spleet op en neer glijden, zich ervan verzekerend dat Corette er klaar voor was om hem te ontvangen. De blondine keek naar haar man op, haar blik vertroebeld door haar geilheid. De opgewonden blos op haar wangen straalde nu rood als een granaatappel.

Thérèse keek toe hoe Laurent Corette bij de enkels beetpakte. Hij bracht zijn eikel naar het smachtende gleufje van haar schoot. De jonge vrouw jammerde wezenloos toen haar man tot aan zijn ballen in haar binnendrong. Ze sloot haar ogen, vormde met haar lippen een stemloze schreeuw terwijl ze onderging hoe Laurent haar begon te bewerken. Thérèse zag in de spiegel achter de divan hoe Jean zijn plaats in haar kut afstond aan Hervé.

Hij nam haar heupen stevig vast. Ze genoot ervan hoe zijn vingers begerig in haar vlees klauwden. In een ongenadig tempo roste hij in haar kut op en neer. Thérèse verdacht hem ervan dat hij eelt op zijn eikel moest hebben, zo lang en hard kon de jonge boer neuken. Naast haar stonden Luc en Jean plichtgetrouw met hun pikken in hun vuist. Ze wenkte Jean, liet zijn erectie in haar mond glijden. Gretig zuigend proefde ze smaak van haar eigen geil op de huid.

Corette had haar rechter hand naar haar schoot gebracht. Haar kaken op elkaar geklemd en haar ogen stijf dichtgeknepen liet ze haar vingertoppen rond haar klit draaien. Onder de in en uit glijdende staaf van haar man. Thérèse kon niet nalaten haar aan te sporen: “Ja toe maar, ma petite pute: laat je gaan.” Haar woorden misten hun uitwerking niet. Corettes schrille kreten resoneerden in de salon. Haar man verhoogde zijn tempo. “Komaan… Insemineer je geile zeug,” daagde Thérèse hem uit. Ze genoot van haar eigen liederlijkheid, het uitspreken van die ordinaire woorden voelde haast als zinnelijk genot.

Ze zag hoe Corettes voluptueuze lijf ongecontroleerd schokte. Wulps deinden haar ferme borsten en de welving van haar buik op en neer. Ze zag hoe Laurent zijn kaken op elkaar klemde en toen een bronstige kreet uitstiet terwijl hij zijn zaad diep in de schoot van zijn vrouw liet vloeien. Ze voelde hoe Hervé zich uit haar terugtrok. Hij wist net zo goed als alle anderen dat het nu tijd was voor het pièce de réstistance.

Thérèse richtte zich op. Haar kut gloeide. Ze had er geen idee van hoe vaak ze was klaargekomen. Het interesseerde haar ook geen zier, want nu zou ze zich overgeven aan de moeder van alle orgasmen. Ze keek toe hoe Luc ruggelings op de divan ging liggen, zijn benen over de rand. Zijn hoofd rustte tussen de gespreide benen van Corette op het intens geurende leer. Thérèse besteeg hem, stulpte haar gezwollen kut als vanzelfsprekend over zijn korte, dikke schacht. Jean nam plaats achter haar. Hij spuugde een paar keer op het rozenmondje tussen haar billen. Hij wreef zijn eikel ertegen en drukte. Moeiteloos voegde het zich naar zijn binnendringende pik.

Een ogenblik sloot Thérèse haar ogen. Ze liet het intens opwindende gevoel door haar lichaam rollen dat nu haar beide lustopeningen met hard mannenvlees gevuld waren. Toen ze ze weer opende, blikte ze recht in de opengesperde kut van Corette. Ze snoof de geur van Corettes schoot, metaalachtig en dierlijk. Ze zag hoe het sperma tussen de vochtig glimmende schaamlippen vandaan begon te sijpelen. De pikken die haar onderlijf vulden, begon te bewegen. Thérèse strekte haar hals uit, bracht haar gezicht tot vlakbij Corette. En stulpte haar lippen over het zoete kutje om zich tegoed te doen aan het zaad.

(Entremets)

Langzaam keerde Thérèse terug in haar volle bewustzijn. Het genot had haar doen opstijgen in een geestestoestand waarin geen plaats meer wat voor rede. Ze had alleen nog gevoeld. De pompende pik die onophoudelijk haar aars oprekte. De pompende pik die onophoudelijk haar g-plek had getergd. Ze was een geworden met haar zintuigen. Ze had de smaak van het sperma geproefd, gezwelgd in de geur van leer vermengd met die van Corettes kut. Zo had ze zich laten overweldigen door een orgasme dat zo heftig was dat het een straal vocht langs haar dijen omlaag had laten gulpen.

Ze voelde zich als herboren, huiverde terwijl het genot in haar lichaam na-ijlde. Ze was gereed voor het dessert. Hoewel de laatste gang van haar lustvolle souper meer weg had van het ontkurken van de champagne.

Toen ze afstapte van de divan, werd Thérèse het vermoeide gevoel in haar dijen en liezen gewaar. Daar was uiteindelijk geen enkel trainingsprogramma tegen bestand. Ze knielde wijdbeens op het tapijt midden in de salon. Ze liet haar blikken langs de mannenlijven glijden die nu boven haar uittorenden. De kerels wisten wat er nu van hen werd verwacht.

Thérèse genoot van het gezwollen gevoel van haar kut, om van het prikkelende, schrale gevoel in haar achterste nog maar te zwijgen. Ze strekte haar armen uit, wenkte de pikken die haar gingen dienen. Ze streelde ze, liet de haar met leer bedekte vingers ook langs de zakken glijden die de mannen voor haar zouden legen. Onder haar werkte Corette haar blozende gezicht tussen haar opengesperde dijen. Onwillekeurig zuchtte Thérèse toen ze de tong van de hitsige blondine weer door haar spleet voelde raspen.

Alle vier namen de mannen hun harde pikken in hun vuist. Ook Laurent was weer present. Terwijl Thérèse zich aan Corettes leeg druipende schoot had gelaafd, had deze zich ontfermd over Laurents pik. Het had haar weinig volharding gekost om het geslacht van haar echtgenoot weer erect te krijgen.

Thérèse voelde het bloed in haar oren ruisen terwijl ze toekeek hoe de vier kerels om haar heen masturbeerden. Onwillekeurig likte ze haar lippen, in lustvolle anticipatie van de traktatie die haar ten deel zou vallen. Ze hoorde het bronstige gesteun, richtte zich op, haar boezem optillend in de richting van waar de beloning zou komen. Ze voelde Corettes tong likken rond haar klit. Toen kwam de ontlading.

Straal na straal schoot uit de purperen eikels die haar omringden. Thérèse voelde hoe het warme vocht haar wangen beroerde, sporen trok over de welving van haar borsten. Ze voelde hoe het over de dunne huid van haar lippen in haar open gesperde mond gutste. Ze huiverde van genot, incasseerde de parelsnoeren van sperma als een operadiva haar ovatie.

Het gevoel van het warme zaad op haar huid, de gulzige tong in haar kut, het maakte dat een laatste orgasme Thérèse liet sidderen. Ze voelde de druppels langs haar hals. Vrijmoedig likte ze haar tong langs haar lippen, proefde. Als altijd waren de mannen kwistig geweest. Ze smeerde het vocht uit over haar opgerichte tepels, likte haar vingertoppen schoon. Ze deed zich tegoed aan hun geil. En ondertussen schonk ze het viertal dat leeggespoten op haar neerkeek, van onder haar wenkbrauwen een kokette glimlach. Triomfantelijk en liederlijk.

(Digestif)

Gezeten in een mollige fauteuil keek Thérèse uit het venster omlaag. Ze zag de achterlichten van de limousine door de poort van het landgoed verdwijnen. Ze bracht het glas calvados naar haar lippen en nipte. Ze wreef haar dijen tegen elkaar, koesterde het gebruikte gevoel in haar onderlijf. Ze nam een trek van de sigaar, die haar chauffeur voor haar had aangestoken. Ze had hem de envelop overhandigd. Met onbewogen gezicht had hij haar boudoir vervolgens verlaten om haar gezelschap terug te brengen naar Aumale.

De calvados vermocht de smaak in haar mond nog niet te overheersen. Thérèse werd het gevoel gewaar van het sperma dat opdroogde in haar hals. Prikkelend, als zeewater dat verdampend in de zon op de huid een ragfijn laagje zout achterlaat. Traag trok de genotvolle huivering door haar lijf.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen