Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In een laag tempo liep ik over een voetpad naast de provinciale weg. Mijn ademhaling ging zwaar en luidruchtig. Mezelf te horen puffen en steunen was niet prettig, maar ik zette door. Tegelijk met mijn lichaamstemperatuur steeg de temperatuur van de omgeving. De frisse ochtendkoelte maakte plaats voor zonnestralen die door de lichtgrijze bewolking braken. Ik begon te zweten. 
Na enkele kilometers verliet ik het voetpad en liep het bos in. Ik snoof de geuren op van de nog vochtige bomen en planten. De zachte humusachtige bosgrond dempte mijn voetstappen. Duizenden vogels kwetterden anoniem en onzichtbaar door het gebladerte.
Mijn ademhaling werd gelijkmatiger. Ik rende door het bos alsof ik achterna gezeten werd door een roedel jankende op bloed beluste jachthonden.
Door de stammenschemering glinsterde de rivier. Het groene water stroomde snel langs de overs. In het midden van de rivier spatten golfjes over elkaar heen. Ik verliet het bospad en baande me een weg door de struiken naar een klein strandje dat slechts bij laag water droogviel. 
Komend vanuit het koele bos was het temperatuurverschil met het zonbeschenen strandje aanmerkelijk. Ik trok mijn schoenen, sokken en hardloopkleren uit, legde ze aan de voet van een boom en liep ik het koele water in.

Ik zorgde ervoor niet te ver uit de kant te gaan. Met stevige slagen zwom ik stroomopwaarts tot de volgende bocht en liet me vervolgens terugdrijven. De verkoeling van het water was weldadig na de inspanning van het hardlopen. 
Nogmaals zwom ik stroomopwaarts. Voorbij de bocht hoorde ik stemmen. Door het gebladerte langs de oever zag ik twee gedaanten op fietsen voorbij komen. Ik draaide me om en liet me terugdrijven.

Bij het strandje, fietsen aan de hand, stonden Demi en Ellen me op te wachten. 
Ik zwaaide en liet me naar de kant drijven.
'Dus hier zwem jij' stelde Demi vast.
'Ja' zei ik 'hoe komen jullie hier?'
'We wilden je strandje wel eens zien' zei Ellen 'dus toen je vanmorgen ging hardlopen hebben wij de fiets gepakt.'
Demi en Ellen stonden op dezelfde camping waar ik mijn vakantie doorbracht. De avond ervoor had ik bij hun tent wat wijn gedronken en verteld over mijn hardloop-zwem-ritueel.
'Komen jullie ook zwemmen?' riep ik.
Demi en Ellen keken elkaar aan. 
'We hebben geen zwemkleding bij ons' antwoordde Demi.
'Ik ook niet. Dat is nou juist het fijne.'

Ne een ogenblik van vertwijfeling en het uitwisselen van blikken legden ze hun fietsen in het struikgewas. Demi keek me stoer aan en trok zonder blikken of blozen haar strakke wielershirt uit. Mijn ballen tintelden in het koude rivierwater. Ik waadde naar de oever en gaf Demi een hand. Voorzichtig liep ze het water in. Haar blauwe ogen schitterden. Haar mooie mond vormde een brede glimlach die de zonnigheid van de ochtend versterkte. Ik liet mijn blik over haar lichaam glijden en knikte goedkeurend. Toen ze tot haar knieen in het water stond liet ik haar los. Behoedzaam gleed ze in het water.

Ellen was forser en krachtiger dan Demi. Haar ogen waren bruin, diep en glanzend. Haar dikke steile haar had dezelfde kleur als haar ogen. Haar venusheuvel was overwoekerd door woest donker schaamhaar dat tegen haar brede dijen opkroop. Haar dikke borsten bungelden traag heen en weer toen ze mijn hand vastpakte. Mijn hart klopte in mijn keel. Snel gleed ik in het water, nog net op tijd om mijn erectie te verhullen.
Gracieus dook Ellen in de rivier, waarbij haar billen even boven water uitkwamen. Proestend kwam ze boven en slingerde haar haar in een boog van druppels naar achteren. 
'Lekker' stelde ze vast terwijl ze met twee handen het water uit haar gezicht veegde.
'Heerlijk' concludeerde Demi die rustig op en neer zwom en slechts de krullen in haar nek nat liet worden.

Ik zwom naar het strandje om me te laten drogen in de zon. Demi kwam ook uit het water en bleef naast me staan. Haar wielershirt als handdoek gebruikend keek ze uit over de rivier. Haar blanke huid was rossig geworden door het koude water. Ze deed haar staartje uit en schudde haar krullen los. Haar billen gloeiden rossig door het koude water. In de schaduw van haar dijen, belicht door de zon, zag ik de met kort kriebelhaar begroeide schaamlippen. Twee zachte walletjes die zusterlijk tegen elkaar aan schurkten.
Bij elke stap wegzakkend in de zachte modder kwam ook Ellen het water uit. Met twee handen pakte ze een dikke streng haar en kneep het water eruit. Doordat ze haar hoofd opzij hield keek ze me schuin aan.
'Mooie plek heb je hier' complimenteerde ze me.
'Dank je,' zei ik, 'knap dat jullie het gevonden hebben. Ik heb nog nooit anderen gezien hier'
Ellen zette een voet tegen de oever en veegde de druppels van haar been. Haar gebruinde lijf glansde in de zon. Ik keek recht omhoog naar haar forse geslacht. De dikke gebolde lippen drukten stijf tegen elkaar aan en vormden een dunne donkere streep tussen het onregelmatige schaamhaar. De binnenste schaamlippen flapperden rafelig en onregematig als wild vlees langs de gleuf en deden me denken aan een getuite mond.
'Het lijkt wel het paradijs hier,' verzuchtte ze.
Ik knikte. Ik was zo goed als opgedroogd. In de stilte van de omgeving ruiste de rivier. Zwaluwen scheerden over het wateroppervlak en piepten met lichte hoge geluidjes. Het gebladerte om en boven ons werd in beweging gebracht door een bries. De bladeren ratelden. Ik voelde hoe mijn ballen rolden in hun scrotum. Er werd productie gedraaid. Ook mijn penis leek een eigen leven te leiden, alsof het een radar was die met de paarsrode kop vrouwelijk schoon had gedetecteerd. Langzaam strekte hij zich uit, verdikte en verstijfde. Als een kernkop werd de eikel in positie gebracht. Hij kwam los van mijn buik en richtte zich schuin omhoog. Met de beste wil ter wereld kon ik het proces niet stoppen. Ellen keek me met een goedmoedig spottende blik in haar ogen aan en glimlachte. Ze keek opzij naar Demi.

De sfeer van sensualiteit die als ochtendmist boven de rivier hing was bijna tastbaar. Onze handelingen leken niet vanuit onszelf te komen maar gestuurd te worden vanuit de ons omringende natuur. We volgden haar roep en gaven ons over aan het natuurlijke verloop der dingen. Natte waterwezens waren we die aan land geklommen waren om gehoor te geven aan de niet te weerstane oproep om te paren en lief te hebben. Te geven en te nemen. 
'Kijk nou eens,' zei ze, wijzend op mijn stijve lid.
Demi keek achterom.
'Nou zeg, wat gebeurt daar?'
Ze deed het overkomen alsof het de eerste keer was dat een dergelijk natuurwonder zich voor haar ogen voltrok. Ze draaide zich naar ons toe.
'Hier geldt de hoogste staat van paraatheid,' grapte Ellen.
'Het blijft een mooi gezicht,' mijmerde Demi.
'Oh El, ik word hier zo geil van.' 
Demi klonk niet alleen wanhopig, ze zag er ook zo uit. Zelfs de meest geharde scepticus had de smekende blik in haar grote ogen niet kunnen weerstaan. Ze zakte door haar benen en greep met een hand in haar kruis. De schaamlippen puilden tussen haar vingers uit. Met haar andere hand duwde ze een borst omhoog. Ergens diep uit haar binnenste welde een smachtende zucht op die klagerig haar luchtpijp uitstroomde.
'Zijn jullie ook zo geil?'
Ze keek naar mij en toen naar Ellen. Haar bekken bewoog schunnig heen en weer, alsof ze haar hand ermee wilde wegduwen. Ik kreeg het vermoeden dat haar vagina net zo zelfstandig opereerde als mijn fallus.
Ik keek van Demi naar Ellen, Ellen richtte haar blik naar Demi en knikte.
'Ik ben behoorlijk opgewonden van ja.' Het klonk als een bekentenis.
Mijn gemoedstoestand behoefde geen verdere toelichting. Ik volstond met een simpele tik tegen mijn opgerichte fallus die even heen en weer bewoog.

Demi ging op haar knieen in het zand zitten, boog voorover en legde haar armen en hoofd op het gras van de steile wallenkant. Ze maakte haar rug hol en duwde haar billen omhoog. Demonstratief begon ze te masturberen. Haar hand bewoog opzichtig over haar schaamlippen die ze alle kanten opduwde en trok. Ellen knielde achter haar en schoof een hand tussen haar blanke billen. Ze beet zachtjes in het witte vlees en streek haar vingers langs Demi's blankroze kut die open stond als een gulzige mond.
'Je bent al helemaal nat' constateerde ze.
Demi knikte met gesloten ogen en stak haar kont nog iets omhoog. Met twee vingers trok Ellen de schaamlippen uit elkaar. Een derde vinger gleed naar binnen.
Met een trefzekere beweging stak ik een hand uit naar Ellens borsten die als pendulums heen en weer bungelden. De zachtheid en warmte brachten me in vervoering en beweging. Mijn andere hand gleed langs haar overhangende buik, door het kroezende schaamhaar en eindigde met een vinger in de vochtige warmte holte tussen haar gespreide benen waar mijn bewegende vinger soppende geluiden veroorzaakte. Ellen duwde haar neus tussen Demi's billen en begon haar te likken. Haar vrije hand zocht en vond mijn pik. Haar greep was stevig en doortastend. Haar duim gleed over de bovenkant van mijn eikel. Ik sidderde van genot, hapte naar haar borsten en zoog me vast aan een zachte tepel die onder de bewegingen van mijn tong verstijfde. Met soepele polsbewegingen begon ze me af te trekken.

——————

Een tent opzetten deden we niet dagelijks. We waren dan wel handig en van goede wil, maar het geklungel met de tentstokken had weinig met kamperen te maken, hoezeer Demi en ik ook ons best deden. We kregen er de slappe lach van. Uiteindelijk besloten we een pauze in te lassen en thee te zetten. Dat lukte dan weer wel. Genietend van de zon en onderuit gezakt op onze campingstoelen lurkten we aan onze thee. Het was een heel avontuur, kamperen. In ieder geval hadden we de camping gevonden, dat was toch ook al heel wat voor twee vrouwen in den vreemde. Die tent zou ook wel lukken.

Op een camping is hulp nooit ver weg. Een jongen met een afwasteil met schone vaat kwam op zijn dooie akkertje langslopen. Hij zag er sportief en ontspannen uit. Gespierd en ongeschoren, haar in de war, afgeknipte jeans en een openstaand overhemd.
'Hebben jullie een handje hulp nodig?'
Demi en ik keken elkaar aan.
'Graag' zeiden we tegelijk.
'Ik zet even dit weg' zei hij, het teiltje omhoog houdend 'en dan kom ik jullie helpen.'

Met hulp van Joris was het snel gepiept. Hij had het vaker gedaan en had feilloos door dat stokken rode, blauwe en groene stickertjes hadden en dat hieruit een systeem gedestilleerd kon worden. We schaamden ons voor ons onbenul en probeerden hem zo min mogelijk in de weg te lopen. Nadat we hem een kop thee hadden aangeboden ging hij terug naar zijn tent. We nodigden hem uit binnenkort een glas wijn te komen drinken. Dat leek ons wel zo gepast als vergoeding voor de hulp die hij had geboden. Hij nam de invitatie graag aan.

Onze vakantie was nu echt begonnen. Even geen werk, geen zorgen, geen vriend. Zowel Demi als ik hadden kort voor de vakantie onze relaties stuk zien lopen. Nu was het tijd onze herwonnen vrijheid te vieren. We voelden ons stoer en vrij. We zouden zelf wel bepalen wat we deden deze vakantie.

Vriendinnen waren we al jaren. Begonnen als collega's bij hetzelfde bedrijf. Demi was een knappe meid met blond krullend haar met vleugjes oranje er doorheen, wat me extra opviel nu ze voor onze tent zat in de middagzon. Ze was lang, niet te dun en had heldere blauwe ogen. Haar borsten waren stevig en fors. Niet zo groot en zwaar als de mijne, eerder stevig en fraai van vorm. Dat stelde ik me zo voor tenminste. Haar benen straalden kracht uit en waren lang en stevig. Ze was een echte wandelaarster. Ik vond haar billen mooi, ze staken een beetje uit en schommelden als ze heen en weer liep. Mijn blik rustte op haar strakke jeans toen ze voorovergebogen in de opening van de tent stond om spullen te pakken uit haar tas.
'Ik denk dat ik even ga douchen' zei ze. Stoer gooide ze een handdoek om haar schouder.
'Ok' zei ik 'dan ga ik kijken of ik vast wat te eten kan maken'

——————

Het buitenleven is vermoeiend. Dat merk je vooral als je gegeten hebt en met z'n tweeen een fles wijn soldaat hebt gemaakt.

Toen ik terugkwam van het douchen had Ellen het eten al bijna klaar. De gemakkelijke kleding die ze had aangetrokken deed haar vormen goed aankomen. Het topje was bijna te klein. Haar grote borsten vielen er bijna uit toen ze vooroverboog om me bij te schenken. Ze schommelden enorm nu ze ze vrijelijk liet bewegen zonder bh. Dat haar tepels hard en groot door de dunne stof heen staken kon haar niets schelen. Ze was een lekker ding met haar mooie dikke haar dat ze samengebonden had in een knot, wat haar een nog kordatere uitstraling gaf. Ze was molliger dan ik en ongeschoren.

'Waarom lach je?' vroeg ze toen ik mijn lach niet kon inhouden bij het zien van haar schaamhaar dat uit de zijkanten van haar slipje puilde. Ze zat wijdbeens tegenover me in de campingstoel en liet zich de spaghetti smaken. Ze vergat helemaal dat ze een rokje droeg.
'Oh dat' grinnikte ze, toen ze doorhad waar ik naar keek 'daar ben ik nog niet aan toegekomen. Ik zal er beter op letten.
Kuis sloot ze haar benen en schoof ze opzij. Heerlijke benen had ze.

'Ik denk dat ik er maar eens vroeg inga' zei ik 'ik ben bekaf'
'Mijn idee' antwoordde Ellen 'die afwas doen we morgen wel.'
We stapelden de borden en pannen en zetten ze aan de zijkant van de tent. De schemering kleurde de hemel rood. Het was knus in de tent.

Ik kleedde me uit en ging op mijn slaapzak liggen. Vanuit het slaapgedeelte keek ik toe hoe Ellen zich uitkleedde. Haar borsten waren echt groot en schommelden loom heen en weer toen ze haar hemd uittrok. De witte onderkant werd samengeperst toen ze haar armen omlaag deed. Ik kon niet nalaten een opmerking te maken.
'Je hebt echt grote borsten' 
Ellen keek omlaag en schudde haar borsten demonstratief heen en weer. 
'Lekkere tieten he?' grinnikte ze.
Ik moest ook lachen, vooral toen ze ze met haar handen omhoog hield en de grote donkere tepels op mij richtte.
Ellen giechelde. Op handen en knieen kwam ze het compartiment in
'Hou jij je onderbroek aan?' vroeg ze.
Ik dacht even na en schudde toen van nee.
'Ik ook niet' zei ze.

Ik lag op mijn rug op mijn slaapzak, mijn handen onder mijn hoofd. De punten van mijn borsten stonden overeind. Ellen en ik keken elkaar aan.
Ze kwam naast me zitten en boog naar me toe. Met twee handen pakten ze mijn onderbroekje vast en trok 'm omlaag. Ik tilde mijn billen op om het uittrekken te vergemakkelijken.

Ik hield haar niet tegen toen ze mijn benen spreidde. Ze legde een hand op mijn onderbuik. Haar vingertoppen gleden over mijn schaamstreek. Ik hoorde mezelf zuchten toen ze een vinger langs mijn schaamlippen haalde. Ik was heet en nat. Ik pakte haar been vast toen ze mijn schaamlippen opzij deed en een vinger in me schoof.
Ze boog zich over me heen. Haar lange haar kriebelde over mijn borsten. Ze liet haar borsten neerdalen op de mijne. De opstaande tepels schampten elkaar. Ik schoof mijn hand in haar slipje en werd verwelkomd door een dampende hete natheid tussen haar wellustige dijen. Het lange schaamhaar knisperde geluidloos in mijn handpalm. Haar kut was groot en zacht en verzwolg gulzig en soppend twee vingers.

Niet eerder had ik een vrouw gekust, laat staan bemind. Het voelde goed. Het was heerlijk.

———————-

Pas achteraf hoorde ik van Demi dat het de eerste keer was dat ze sex had met een vrouw. Ik werd behoorlijk opgewonden toen ze terugkwam uit de douche met haar natte haar, blote benen en opwippende borsten onder haar smetteloos witte t-shirt. Toen we in de tent lagen was er geen houden aan. We waren elkaars prooi.

Geluidloos kwam ik klaar op Demi's ronddraaiende tong waarmee ze mijn clitoris likte. Ik zat bovenop haar en voelde mijn lijf schudden en schokken toen ik klaarkwam. Ik bleef op haar zitten en dempte haar gekreun met mijn billen die ik resoluut op haar mond duwde wanneer ze luidruchtig werd. Ik spreidde haar benen en boog me over haar kut, haar heerlijke kut die strak geschoren was als een Engels gazon en er zo decent uitzag dat ik me bijna schaamde voor de bruutheid waarmee ik haar te lijf ging. Maar ze was zo lekker, zo heet, zo nat. Met twee vingers neukte ik haar. Ik wilde haar horen soppen. Ik drukte mijn vingertoppen tegen haar G-plek. De regelmatige en diepe stimulatie leidde tot een heftig en nat orgasme. Ze kronkelde en schokte onder me. Op haar slaapzak ontstond een grote donkere plek.
Ik stak mijn vingers in haar mond en liet haar erop zuigen. We schurkten tegen elkaar aan en vrijden tot we in slaap vielen.

Toen ik wakker werd was ik nog nat of weer nat. Ik keek recht in Demi's gleuf. Ze zat aan mijn voeteneinde en had de tent een stukje opengeritst.
'Het is nog vroeg' glimlachte ze.
'Nog geen tijd om op te staan' geeuwde ik.
'Zeker niet' zei Demi.

Ze deed de rits weer dicht en kwam op me liggen. Ook zij was nog nat. Onze schaamheuvels schuurden krakend tegen elkaar aan. Ik kon me geen betere manier voorstellen om wakker te worden. Ik legde mijn handen op haar koele billen en masseerde haar roomnatte geslacht totdat ze klaarkwam. Ze gleed van me af en viel weer in slaap. Kijkend naar haar mooie lijf begon ik te masturberen. Ik drukte mijn bekken omhoog en luisterde naar het soppen van mijn kut, dat lustverhogende en weinig flatteuse geluid waar ik zo opgewonden van word. Ik bracht mezelf naar een langgerekt orgasme, en nog een keer. En nog een keer. En nog…

——————–

Ik vroeg me af wat de oorzaak was van Demi's gekreun. Het werd me snel duidelijk toen ik zag dat Ellen haar duim tot aan de knokkel in Demi's kont had gestoken en deze met een geconcentreerde blik in haar ogen ronddraaide terwijl ze haar wijs- en middelvinger ook nog in haar kut had geschoven. Het zag er behoorlijk opwindend uit. Deze dames waren heet en allesbehalve terughoudend. Ik liet Ellen los en ging naast Demi tegen de wallenkant zitten. Mijn pik stak omhoog als een knoestige tak. Demi keek omhoog. Haar blik was een mengeling van lust en onbeheersbaar genot. Ze kronkelde haar achterwerk tegen Ellens werkende hand en jankte af en toe als een krolse poes. Ik pakte haar bij haar blonde krullen en duwde haar mond over mijn pik. Gulzig en gewillig begon ze me te pijpen met grommende keelgeluiden.

Ik keek uit over de rivier en zag het water wegvlieden. Het hardlopen had me energie voor tien gegeven. Ik spande mijn buikspieren en klemde mijn tanden opeen om het genot dat Demi met haar mond verschafte het hoofd te bieden.

Mijn blik ontmoette die van Ellen.
'Is het lekker?' vroeg ze met een veelzeggende glimlach.
Ik glimlachte slechts terug. En of het lekker was. 
Ik keek omlaag om mijn pik in Demi's mond te zien verdwijnen en haar keel te zien opbollen. Ik boog voorover en nam haar borsten in mijn handen, wat me een dankbare glimlach opleverde.
'Trekken' commandeerde ik op gedempte toon.

Met woeste bewegingen begon Demi me af te trekken. De combinatie van haar hand en mond was onweerstaanbaar. Ik voelde het zaad opborrelen.
'Het komt' kreunde ik 'ga door'
Demi keek verwachtingsvol omhoog en verhoogde het tempo van haar hand.
Een oerzucht uit mijn binnenste was het startsein van mijn ejaculatie. Een eerste golf zaad landde in Demi's mond. Een tweede dikke sliert kleefde aan haar wang. Een derde kwam onder haar oog terecht en vormde slijmerige draden toen ze met haar ogen knipperde.

Ellen liet Demi los en keek toe hoe ik klaarkwam. Met haar handen had ze haar borsten beetgepakt, draaide ze alle kanten op en trok aan de tepels. Het zag er enigszins pijnlijk uit, maar kennelijk vond ze het lekker. Ze ging op haar knieen naast Demi zitten en likte de laatste druppels op die ik uit mijn pik wist te persen. Daarna zoende ze Demi en likte mijn sperma van haar gezicht.

Mijn pik voelde rauw en pijnlijk aan. De tere huid rond de schacht was op een paar plekken beschadigd door Demi's tanden of nagels. Ik masseerde mijn geslachtsdeel voorzichtig terwijl ik toekeek hoe Ellen en Demi elkaar liefkoosden. Ze duwden hun borsten tegen elkaar aan en zoenden met snelle tongbewegingen die hun hitsigheid leken te versterken. Demi had nu de leiding en vingerde Ellen met snelle handbewegingen. Ellen kreunde en jammerde met klagende geluidjes die slechts bedoeld waren als smeekbede aan Demi om vooral verder te gaan. Demi nam wraak voor Ellens duim. Ze duwde Ellen van zich af en gebood haar zich om te draaien.
'Voorover' gebood ze, streng als een meesteres maar lachend als een vriendin.

Ellen knielde voorover. Demi trok haar billen uit elkaar, verzamelde wat spuug in haar mond en spoog dit tussen Ellens billen. Ze smeerde de klodder over haar anus en schoof tergend langzaam haar middelvinger naar binnen. Ik huiverde toen ik de lange, slanke vinger met de scherpe roodgelakte nagel de kringspier zag penetreren.

'Oooh ja' hoorde ik Ellen verzuchten.
Ze lag voorover met haar schouders en wang in de zachte klei van de oever en bevredigde zichzelf door met een hand over haar schaamlippen te strijken en haar clitoris te stimuleren. Ze was in andere sferen.

Demi richtte zich tot mij. Met een gekromde vinger maande ze me naar haar toe te komen en wijzend op Ellens kont gaf ze aan wat de bedoeling was. Mijn pik was, hoewel ook pijnlijk, ook nog hard. Ik maakte me los van de oever. Demi maakte ruimte. Ik ging achter Ellen staan en zakte door mijn knieen. Demi trok haar vinger langzaam uit Ellens anus, pakte mijn pik en bracht 'm naar haar mond. Met getuite lippen drukte ze een dikke klodder speeksel op de paarse eikel en smeerde het uit met haar tong. Daarna zette ze de punt tegen de samengeknepen kringspier. Ik leunde met een hand op Ellens rug en duwde mijn pik naar binnen. Ellen richtte haar hoofd op uit de klei en zette zich schrap.

De nauwe anale opening werd allengs wijder. Ik greep me vast aan Ellens lurven en dreef mijn pik tot aan mijn ballen in haar kont. Wanneer mijn pik uit haar kont schoot was Demi er als de kippen bij om 'm terug te stoppen. Gedreven door lust en aangewakkerd door haar schuddende billen en slingerende tieten ramde ik mijn lid heen en weer. Ellen leunde op haar ellebogen. Bij elke stoot ontsnapte er een puf of kreun uit haar openhangende mond. Mijn voeten zakten weg in de zachte modder.

Demi keek op haar knieen toe, gebiologeerd. Ik doorbrak haar hypnose door haar borsten te pakken en te masseren. Ze glimlachte en kwam tot leven. Ze ging rechtop zitten, zoende me en drukte haar borsten tegen me aan. De kracht van mijn stoten nam af. Langzaam gleed mijn pik heen en weer. Ik sloeg een hand om Demi heen en wreef tussen haar billen. Ik duwde mijn middelvinger in haar anus en bewoog 'm heen en weer. Ik duwde haar voorzichtig van me af.
'Op je knieen' fluisterde ik.
Ze boog voorover en ging op haar knieen naast Ellen zitten. Voorzichtig stapte ik achteruit. Mijn pik floepte tussen Ellens billen vandaan en veerde op.

Als bevrijd van een loden last viel Ellen op haar zij. Demi keek achterom.

Ellen kwam half overeind en hield behulpzaam Demi's billen uit elkaar. De grijns op haar gezicht was veelzeggend. Ze spuugde snel in haar hand en smeerde het speeksel over Demi's roodbruine dichtgeknepen kringspier.

Demi trok met een hand een bil opzij toen ik mijn pik tegen haar anus drukte.
'Oh' riep ze uit toen de eikel langs de kringspier floepte.
'Oh' riep ze nog een keer toen ik in een vloeiende, krachtige beweging de schacht naar binnen schoof.

Demi's kont was kleiner van omvang dan die van Ellen, maar minstens zo lekker om te neuken. Ik trok aan haar haren alsof het leidsels waren en kneep in haar borsten terwijl ik haar in een staccato tempo neukte.

Net als Ellen hing haar mond open en drukten haar ellebogen in de modder. Ellen lag op haar zij, keek toe en masturbeerde zichzelf door met haar vrije hand tussen haar gespreide benen te wrijven.

Ik had het gevoel dat mijn lul rood aanliep. Hij werd gevoelloos en daardoor een des te effectiever instrument. Ik beukte mijn lendenen tegen Demi's billen en kwam onherroepelijk klaar. Ik spoot mijn zaad in de Demi's duistere darmstelsel, trok me terug en wankelde uitgeput het water in. Het zoete water verkoelde mijn verhitte lijf en verzachtte de pijn in mijn getormenteerde lid dat langzaam verschrompelde tot normale proporties. Demi zat nog op haar knieen, hijgend, en keek me aan met een mengeling van vechtlust en wellust. Ze maakte zich los uit de modder en liep stijfjes het water in. Voorzichtig plensde ze het verkoelende water tussen haar billen en waste zich. Haar kut stond nog open als een happende vissemond die langzaam in het water zakte.

'Oooh' verzuchtte Demi 'dat was heftig'
Ze ging languit in het water liggen.
Ik knikte, wist niet wat ik daaraan toe moest voegen.
'Hoe is het met jou El' riep Demi naar achteren.
Weinig flatteus kwam Ellen overeind.
'Oeeh' zei ze en greep met een hand naar haar billen 'dat was best lang geleden'

Op haar gezicht verscheen een grimas. Ze bleef met gespreide benen aan de oever staan en boog voorover om haar vagina te inspecteren. Ze plensde een paar handen water tussen haar benen, trok met een hand de uitpuilende schaamlippen strak en waste zich. 
'Oe, koud' riep ze uit waarna ze zich omdraaide uitdagend een paar keer op haar billen sloeg.
'Lekker kontje!' riep ze over het water.
Gelijk had ze. Demi en ik grinnikten.
'Lekkere tieten!' gilde Demi.
Ellen draaide zich om en liet haar borsten in haar handen rollen. Tegelijkertijd maakte ze een soort rondedans.

'Lekkere wijven!' galmde ik en zwom snel weg toen Demi en Ellen tegelijktijd de aanval inzetten en me besprongen. In een fontein van opspattend water kregen ze me te pakken en mangelden me tussen hun zachte lijven en duwden me onder water. Proestend zwom ik stroomopwaarts en liet me weer terugdrijven tot mijn hoofd tegen Ellens zachte buik botste en ik begroet werd door haar enorme borsten met fraaie donkere tepels waar ik de kristalheldere waterdruppels vanaf aflikte. Het was een ochtend in het paradijs.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen