Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De volgende morgen fietste ik al om 9 uur met de meisjes naar het natuur gebied vlak bij ons huis, Carmen was gekleed in een paars strak rokje met een split die weinig te raden overliet en een strak zwart truitje waar haar stevige tieten mooi in uitkwamen. Shirley was gekleed in een kort spijkerbroekje met daaronder haar badpak en een spijkerjasje er overheen. Onder het fietsen genoot ik van het uitzicht, de forse billen van Carmen en het meisjes kontje van Shirley die beiden op de maat van het trappen heerlijk heen en weer gingen. In het gebied aangekomen wist ik een strandje tussen het riet wat bijna niet te vinden is en ook onzichtbaar van alle kanten ,een stukje gras en wat zand en een doorgang het meer in zodat je nog kan zwemmen ook, groot genoeg voor 4 a 5 mensen. Ik keek met genoegen hoe de meisjes zich van hun kleding ontdeden. Carmen had een gebloemde bikini aan en Shirley een zwart badpak.

 

Carmen keek om zich heen ik ga topless, jij ook Shirley en ze trok haar boven stukje uit. Shirley rolde haar badpak naar beneden en begon zich in te smeren met zonnebrandcreme. Vooral haar nog witte tietjes deed ze tergend langzaam en uitgebreid. Doe mij ook even vroeg Carmen, en Shirley begon Carmen uitgebreid in te smeren met extra aandacht voor haar borsten wat Carmen een dieppe zucht ontlokte en wat zacht gekreun. Draai om dan zal ik je rug doen zei Shirley en Carmen ging op haar buik liggen Waarna Shirley haar benen, rug en billen begon in te vetten. Carmen reageerde op Het smeren van haar billen met een zacht gekreun en Shirle haar ene hand verdween in Carmens broekje en ik hoorde haar vingers in Carmens kutje soppen. Ooh ga door ,lekker zo ja mijn klitje kreunde Carmen en even later kwam ze luid kreunend klaar. Mijn pik was hierdoor keihard geworden wat Shirley onmiddelijk opviel. 


Zo mannetje,lekker geil geworden, zal ik je even helpen? Zonder op mijn antwoord te wachten schoof ze mijn broek naar beneden en begon mijn pik te masseren. Met haar tongetje begon ze mijn eikel en pisgaatje te bewerken. Haar vrije hand zag ik door haar kruisje strelen en terwijl ze mijn pik in haar mond naar binnen zoog duwde ze via haar broeks pijpje een vingerin haar spleetje, Wat kon dit meisje pijpen, zeker als je wist dat ze voor gisteravond nog nooit een naakte man had aangeraakt! Carmen schoot Shirley tehulp en speelde met haar klitje en toen Shirley met haar kontje ging draaien en door haar neus begon te snuiven was dat voor mij het sein om mijn lading in haar mondje te spuiten! Shirley rekte zich uit en kwam met een paar diepe zuchten klaar. Shirley liet Carmen middels een lange tongzoen ook mijn sperma proeven en na wat gedronken te hebben vielen we tevreden in slaap.

Opeens werden we wakker door geritsel in het riet en Carmen schoot overeind om haar topje aan te schieten. 

Laat maar, klonk een bekende stem en Irene liep het strandje op! Irenede bitch uit de buurt met altijd de nieuwste en duurste spullen, waar iedereen een hekel aan heeft en die al sinds dat ze 5 waren de baas speelde over Carmen en Shirley! Irene Blond haar , harde ogen en haze tanden! Irene met haar brede heupen en kleine tietjes voor haar 16 jaar. Zo spreekt Irene terwijl ze naar ons kijkt, mooie show gisteravond! Hebben jullie mij niet gezien voor het raam, door die kier! Nee zeker ? Dat gaat je geld kosten man, Kleine meisjes neuken, dat kost je 100 gulden per week! Ik mompel dat ze zelf wilden en dat ze het eerst moet bewijzen maar zit ook in een rotpositie want ik denk niet dat mijn buren het leuk vinden dat ik sex heb met hun dochters! Carmen staat op, woest is ze: Dan vertel ik van het jatten bij V&D, van je stiekem roken en drinken. En van je gespijbel en dat kan ik allemaal bewijzen! Volgens mij wil je gewoon ook weer iets wat wij hebben,ben je gewoon jaloers!

 

Ik zie de blik in Irene haar ogen en trek haar op de grond. Als dat het is kan je het krijgen hoor zeg ik omdat ik weet dat als ze mee doet ze niks kan verraden. Ik pers mijn lippen op de hare en duw mijn tong in haar mond, die ze onmiddelijk opend en haar tong beantwoord mijn zoen. Mijn handen vinden haar tietjes en door de stof van haar jurk voel ik haar tepels hard worden! Mijn hand schuift onder haar korte zomerjurkje en vind haar kruisje, Over de stof van haar slipje vind ik haar lipjes en als ik die streel kreunt ze zacht, ik schuif haar jurkje omhoog en en een witte slip en bh worden zichtbaar, ik schuif de bh over haar borstjes naar boven en lik haar tepels die al fier recht op staan, mijn hand verdwijnt in haar slipje en betast haar drijfnatte fijnbehaarde kutje. Ik wil je kreunt ze, ik wil het ook neuk me en ik haal mijn lul uit mijn zwembroek en duw hem tussen haar lipjes. Nee wacht even heb je geen condooms want ik gebruik niets vraagt ze terwijl ze me weg duwt. 

Omdat Shirley ook niet aan de pil was en als het weer zo gebeuren had ik ze mee genomen. Onhandig prutst Carmen er een om mijn harde paal terwijl Irene wijdbeens wacht op mijn pik in haar lijf. Eindelijk zit hij er om en ik pers mijn leuter met een lange haal in de natte druipgrot. Met lange halen begin ik haar te neuken en ze reageerd door steeds haar kontje tegen mijn pik te duwen, Carmen zit naast ons en steelt mijn ballen en Irene haar klitjedie kreunend komt.Om dat ik nog niet zover ben draai ik haar om en neuk verder op zijn hondjes haar vasthoudend bij haar brede heupen. Shirley kruipt voor Irene en spreid haar benen en zegt Kom Irene lik me wat Irene gretig doet. Na nog even zo genaaid te hebben komt Irene voor de tweede keer klaar en loos ik mijn zaad in hetknijpende kutje.Shirley heeft nog wat langer nodig en terwijl ik mijn pik uit Irene haar doos trek komt ook zij klaar. Naast me hoor ik ook Carmen zuchten met haar vingers diep in haar spleetje, en ik besluit het af te maken bij haar met mijn tong. Lekker kreunt ze terwijl ze haar orgasme beleeft.

 

Die dag was ik niks meer waard na al die sex en dus hebben we geslapen, gezond en gezwommen en moe kwamen we thuis, Nog voor ik ging eten viel ik al in slaap dromend van alles wat ik gister en vandaag had meegemaakt.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen