Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

'Oef,' zuchtte ik, terwijl ik op de bank neerplofte. 'Toch wel vermoeiend, zo'n middagje squashen.' 'Mijn idee,' lachte Jade, die naast me kwam zitten. Jade was niet alleen mijn collega, maar ook een goede vriendin. Na het werk waren we meteen naar de squashbaan gegaan, Stiekem had het mij wel opgewonden om haar in een kort broekje en strak topje te zien, maar ik durfde dat haar niet te vertellen. Ze had al wel een vriend. Nog steeds een beetje geil bij die gedachte keek ik hoe ze opstond en haar jas ophing. Haar lange, bruine haren dansten op haar rug.

 

Toen ze zich omdraaide wendde ik mijn hoofd af. Ze hoefde niet te zien dat ik naar haar zat te gluren. Ik hoorde haar zachtjes grinniken, maar durfde niet te vragen waarom. Om mezelf een houding te geven stond ik op en hing ook mijn jas op de kapstok. Toen ik weer zat keek Jade me glimlachend aan. 'Even naar het toilet,' verontschuldigde ze zich. Ik knikte en keek haar in haar mooie bruine ogen. Ze draaide zich om en haar haren zwaaiden mee.

Stiekempjes keek ik naar haar borsten, die bij het lopen zachtjes op en neer dansten. Ik weet niet hoe het kwam, maar toen ik de deur dicht hoorde gaan sloop ik naar de WC. Ik zuchtte zacht en boog me langzaam voorover om door het sleutelgat naar haar te kijken. Zo te zien was ze ook heet, want ze trok haar slipje naar beneden en begon zichzelf zacht te bevoelen. Eén, twee vingers verdwenen in haar kutje en maakten snelle neukbewegingen. Met haar andere hand verwende ze haar clit. Het was een ontzettend geil gezicht en ik voelde mijn slipje nat worden. Opeens leek Jade me recht aan te kijken. Ze keek, zichzelf nu heftig vingerend, richting het sleutelgat naar mij. Toch wel wat verschrikt trok ik mijn hoofd terug en sloop terug naar de bank. Een rode blos kleurde mijn gezicht toen Jade terugkwam en mij met een half lachje bekeek. 'En, heb je je vermaakt terwijl ik weg was?' vroeg ze met haar zwoele stem.

Ik lachte zacht en sloeg mijn ogen neer. 'Geneer je niet, hoor. Met geil zijn is niets mis. En volgens mij met jou ook niet.' Ze liep op me af en kroop op mijn schoot. 

Eerst schrok ik wat, maar mijn geilheid overwon toen ik haar natte slipje tegen mijn been aanvoelde. Langzaam begon ik haar witte bloesje los te knopen en haar prachtige borsten, cup B schatte ik, kwamen tevoorschijn. Twee harde, donkere tepels sierden ze. Ik kon de verleiding niet meer weerstaan en begon haar borsten te verwennen. Met mijn tong maakte ik figuurtjes en ik zoog zachtjes aan haar tepels. Ze kreunde en zei dat ik zo lekker door moest gaan. Dat deed ik dan ook. Opeens ging ze van me af en ritste haar broek los. Ze trok hem uit en had nu alleen nog een slipje aan. Ook ik trok nu alles uit, tot aan mijn slipje. Mijn tepels waren inmiddels flink hard geworden.

Langzaam liepen we naar elkaar toe en onze borsten raakten elkaar. We ontaardden in een lange tongzoen. Toen duwde Jade mij van haar weg en ging ze op de bank zitten met haar benen wijd. Ik zag dat haar slipje helemaal doorweekt was en kreeg de drang om haar te beffen, haar kutsappen te proeven. Jade wenkte mij en ik herinnerde me wat ze had gezegd: met geil zijn is niets mis. Ze moest zelf vast al eens kinky zijn geneukt. Met die gedachte liet ik me op mijn knieën zakken en begon haar slipje af te likken. Zo te voelen vond ze het lekker, want ze werd natter en natter. Ze pakte mijn haren en trok mijn hoofd naar achteren.

We keken elkaar geil aan. Ik trok nu haar slipje uit en zag een mooie poes met zwarte schaamharen. Ze duwde mijn hoofd nu tegen haar kut en beval dat ik moest likken. Niets liever! Mijn tong verdween diep in haar neukgrot en we genoten. Ze tilde haar benen nu op en zat zo in een ontzettend geile houding. Toen ik met mijn vingers bijviel om haar clitje te verwennen kwam ze in no time kreunend en schokkend klaar. 'Nu ga ik jou klaarmaken,' zei ze zacht en dook met twee handen mijn slipje in. Ze streek wat over mijn blonde poes en trok mijn slipje uit. 'Ga liggen,' beval ze. Ik deed wat ze zei. Eerst kwam ze met haar kut boven mijn gezicht. Ik probeerde haar te likken, maar ze bleef net iets te ver boven me. 

'Pak me dan, als je kan,' zei ze plagerig. Ondertussen begon ze me uitgebreid te vingeren. Eerst met één vinger, maar al snel werden het er twee en drie. Ze gleden in en uit me en draaiden om mijn knop. Toen ik voelde dat ik bijna kwam, draaide Jade me op mijn buik en zei dat ik op handen en voeten moest gaan zitten. Dat deed ik dan ook en zij ging boven me hangen. Haar kruis beukte tegen mijn hete kontje en ze drukte zich stijf tegen me aan. Ze bleef maar stoten en hieronder kwamen we beiden tot ons hoogtepunt.

 

Echter, tussen ons gekreun door hoorden we nog iemand kreunen! Verschrikt keken we om en bij de deur zagen we Michael, Jade's vriend, met een ontzettend grote, stijve pik in zijn hand staan. Hij had ons betrapt en zich lekker staan rukken onder ons geneuk. Ga maar door, gebaarde hij, en na enig aarzelen deden we dat ook. We kusten elkaar nog eens langdurig en keken elkaar aan.

We besloten dat we Michael ook bij ons liefdesspel zouden betrekken. Langzaam en sexy liepen we op hem af en terwijl Jade hem tot liggen dwong en zijn stijve voor haar rekening nam, deed ik mijn nog altijd hete kut over zijn gezicht en voelde zijn tong diep in me. Toen Michael stijf genoeg was begon Jade hem te berijden. Hij hield het als eerste niet meer, en Jade en ik volgden gauw genoeg. Zij ging van hem af, ging op handen en knieën en spreidde uitdagend haar billen.

 

Ik vingerde mezelf en zag hoe Michaels nu zo schatte ik 20 centimeter lange pik in haar kont verdween. Heerlijk begon hij in haar te rammen. Na die sessie wilde ik ook wel eens genaaid worden. Michael had ook nog wel zin en tilde mij op. Ik sloeg mijn benen strak om hem heen en hij duwde mij tegen de muur. Hij begon heerlijk te stoten en bij elke stoot kwam ik omhoog en we schreeuwden het uit. Jade was lekker met zichzelf bezig. Na mijn kutje flink te hebben geneukt wilde Michael mijn kontje uitproberen.

 

Ik stond met mijn gezicht naar de muur en mijn nagels schraapten over het behang toen zijn heerlijke pik in mijn kontje kwam. Ik was nog nooit eerder in mijn kont genaaid en kon merken dat Michael moeite had om hem er helemaal in te krijgen. Het deed wel een beetje pijn, maar ondanks dat stak ik mijn kontje naar achteren en met wat spuug kwam hij tot aan zijn ballen in me. Heerlijk kwam ik klaar. Zo lekker had ik nog nooit geneukt!

 

Tot slot pijpten we om beurten Michael en likten het wit glanzende sperma van elkaars gezicht en borsten. Op de grond hebben we met zijn drieën nog de hele avond liggen nagenieten. We hebben die avond nog vaak overgedaan.

 

Een fantasie van een zeer fantasierijke meid, die zich nog veel verder zal blootgeven de komende tijd...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen