Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Na een saai middagje op het strand kleedde ik mij aan en stapte op de fiets. De strandwachter was er niet, dus de kans een goede beurt te krijgen zat er hier niet in. Donkere wolken dregen te gaan lekken, dus via het buitenweggetje snel naar huis. Een jas had ik niet bij me, alleen een strandjurkje en mijn bikini broekje, meer had ik aan kleding niet bij me. Het was geen beste weg maar het scheelde tien minuten, nog geen twee kilometer had ik gereden, toen het gebeurde, lekke band.

Gelukkig stonden er een paar huizen onderweg, hopen maar dat ik hier mijn band kon oppompen en zo weer een paar kilometer halen. Hij was al zacht toen ik bij het strand wegging, dus misschien kon ik het redden.

 

Bij het eerste huis werd ik door een vriendelijke mevrouw doorverwezen naar Nico, die woonde 200 meter verderop. Eenmaal het hekje uit begon het te regenen, en hoe. Nico was gebeld dat ik er aan kwam, maar eenmaal daar, was ik door en door nat. Nico nam me mee naar het plaatsje achter het huis, zette daar de fiets weg en vroeg me even binnen. Gaf me een handdoek voor mijn haar en stelde voor een t-shirt te halen en mijn jurkje even in de droger te gooien. Ik moest maar even wachten tot de bui over was. Een leuke vent, mooi bruin en guitige ogen, liep zelf in alleen een sportbroekje die ook zeiknat was geworden. Hij bood me wat te drinken aan. Toen ik mijn cola op had scheen de zon alweer, Nico kon dwars door mijn jurkje heen kijken door de nattigheid dus ik zei, laat dat T-shirt maar zitten, je hebt toch alles al gezien, ik ritste mijn jurk open en trok hem uit, Nico volgde al mijn bewegingen en ik voelde zijn ogen mijn lijf afspeuren. Ik ga even naar je fiets kijken, loop je mee? Het was mijn voorwiel, in nog geen vijf minuten was de klus geklaard. Mooi bruin ben je: zei Nico. Ik lig meestal naakt op het strand, dan krijg je niet van die witte plekken zei ik hem.

Ongelofig keek Nico me aan. Ik liet snel mijn billen zien en trok ook de voorkant even snel omlaag en toonde hem mijn kale bruine spleetje. Nico bekeek het terwijl hij zijn handen stond schoon te maken en genoot van mijn spontaniteit. Dat wil ik binnen nog eens van dichter bij bekijken: zei hij. Dat hij het kon warderen zag ik aan de vulling van zijn sportbroekje, die mij een aardige indruk gaf wat voor speeltje deze jongen in huis had. Eenmaal binnen schonk hij nog wat te drinken in en ging op de bank zitten, of ik voor hem kwam staan. Voorzichtig haakte hij een vinger in mijn broeksrand en trok hem een stukje onlaag, met zijn andere hand ging hij heel zachtjes over mijn spleetje. 

Je hebt gelijk, helemaal bruin en ook zo heerlijk zacht maar moet ik die natte broek ook niet in de droger stoppen? Voor ik antwoord had gegeven lag hij al op mijn enkels en moest Nico ook mijn billen van dichtbij bekijken. Mijn broek verdween ook in de droger, ik liep hem achterna om ook zijn natte broek op zijn enkels te deponeren, die kan er dan ook wel bij. Op de terugweg naar de kamer pakte ik zijn halfharde leuter beet en leidde hem als een hondje naar de bank. Hoe heet je eigenlijk en hoe oud ben je? Ik heet Jan, kort voor Janneke en ben 14. Eenmaal bij de bank ging ik op zijn schoot zitten met mijn gezicht naar hem toe. Ik kreeg zachte kusje op mijn borstje en zuigzoentje op mijn tepeltjes, terwijl hij met een vinger door mijn spleetje aaide. Ik voelde mijn lichaam zich opladen en nam even polshoogte hoe de stand was van Nico. Die verstijfde in mijn hand en ik zag er een druppeltje voorvocht uitkomen.

Toen ik die demonstratief met mijn vinger er af haalde en hem in mijn mond stopte, had Nico het helemaal niet meer. Als je dat zo lekker vind, wil je het niet vers van de pers? Ik likte heel bescheiden met mijn tong langs het puntje, Nico stond beteuterd te kijken, ik voelde precies aan wat hij wilde, maar even kijken wat hij nog meer overredings kracht in zijn mars had. Nog een klein stukje verder, de hele top is lekker, hoor!

Ik nam hem even in mijn mond ging er een keer met mijn tongetje langsheen en haalde hem er weer uit. Zo moet je nog even doorgaan en nog iets dieper, en dan zachtjes aan zuigen. Ik stelde me ineens op als een bleu meisje die nog van niets wist. Maar besloot om hem eens goed gek te maken, tot aan het hoogtepunt. Ik ging nu tussen zijn benen op de grond zitten, pakte met een hand de stijfe paal en met mijn andere masseerde ik zijn ballen.

Tot in mijn keelgat bijna verdween hij in mijn mond en mijn tongetje deed zijn best. Nico plaatste zijn handen op mijn hoofd en maakte neukbewegingen in mijn mondje. Na korte tijd begon hij te kreunen en te steunen, toen de korte hijgen kwamen scheed ik uit. Bedoel je zo, vroeg op quasi onschuldig. Te laat, Nico pakte hem nu zelf beet en met een paar korte rukken spoot hij een ferme straal recht in mijn gezicht, de tweede lading ging over mijn borstjes. De rest was voor mij, ik zoog hem leeg tot diep in zijn ballen. Nico kreunde van genot. 

Met mijn handdoek veegde ik het meeste er af, maar mijn kutje was nu toch wel aan de beurt mocht ik hopen. Ik ging met mijn beide voeten naast zijn benen op de bank staan, met mijn kutje recht voor zijn gezicht. Je was ontzettend goed, zei Nico. Krijg je een kusje voor op je spleetje. Nico pakte me bij de billen en duwde zijn mond tegen mijn spleetje, ook voelde ik gelukkig zijn tong langs mijn klitje gaan. Om hem betere toegang te verschaffen tot het geheel zette ik een voet op de leuning. Met langzame halen likte hij hem helemaal schoon, door iedere keer even bij mijn klitje te blijven hangen zette hij mijn kutje in vuur en vlam. Net voordat ik het wilde vragen voelde ik een voorzichtige vinger mijn kutje betreden. Niet wetend dat mijn maagdenvlies al jaren geleden eraan was gegaan met een stevige douchbeurt met mijn stiefvader zocht hij langzaam de binnenkant op.

Dieper kreunde ik, en pakte nu zijn hoofd beet om hem op de gevoelige plaats te houden. Schokkende voelde ik hoogtepunt naderen, zuig zachtjes aan mijn klitje, kreunde ik weer. Op het moment van explosie drukte ik met mijn kutje zijn hoofd diep in de bank en zoog met mijn spieren aan zijn vinger om daarna een lading vocht om zijn vinger heen naar buiten te persen, heerlijk! Eenmaal op adem liet ik mij langszijn borst op zijn schoot zakken, en trok een heel nat spoor over zijn lijf. Heerlijk lag ik na te genieten in een geur van kutvocht en aftershave. Ik voelde wel zijn immiddels hard geworden staaf tussen mijn billen maar had er nu gelijk nog geen zin in, eerst wat drinken of zo. Ik kreeg het ook een beetje fris van al die inspanningen en besloot toch mar het aanbod van het t-shirt te aanvaarden. Om te plagen schoof ik iets naar achter en wreef met mijn natte kutje over zij paal heen en stond daarna op. Ik ga even toch maar iets aantrekken. Nico wees me de slaapkamer. 

OP een plank lagen een aantal shirts, ik zoch de langste uit en mijn oog viel op een aantal sexboekjes naat het brede bed. Ik graaide er een van de stapel enging dwars over het bed liggen om het eens rustig te bekijken. Kan je het vinden, vroeg NIco en kwam de kamer in. Ik zei niets en bladerde rustig door, met mijn benen iets uit elkaar en mijn voeten in de lucht. Nico bego mij kusjes op de benen te geven en ging langzaam naar boven. Eenmaal bij mijn nek aangekomen voelde ik zijn stijfe paal tussen mijn billen, door mijn knieen in het bed te drukken en mijn kontje iets omhoog te duwen was zijn eikel recht voor mijn kutmondje gekomen. Langzaam voelde ik zijn eikel zich een wegbanen tussen mijn lipjes en vrij gemakkelijk door het vele vocht schoof Nico hem tot aan zijn ballen naar binnen. Met langzame halen begon hij mij en zichzelf te verwennen. Bonk, bonk, he Niek, ben je thuis? Onder het rolgordijn kon ik vier benen zien, die binnen een minuut in de kamer zouden zijn. Shit, zei Nico, dat is waar ook, die zouden langskomen om te kaarten.

Met een plop trok hij hem uit mijn grot en stoof naar de kamer om zijn broek aan te trekken. Ik deed mijn t-shirt goed en volgde hem. Van wie is die fiets, oh...hoi, ik ben John en dit is Hans. Jan kort voor Janneke stelde ik mij voor, ik had een lekke band en de buurvrouw verwees me naar Nico. De jongens maakten gelijk een aantal opmerkingen tegen Nico onder welke voorwenselen die mij uit de kleren had gekregen. Ik was slachtoffer van die stortbui zonet, en nu zitten mijn kleren in de droger. De jongens waren volgens mij wel in voor een partijtje en ik bedoel niet iets met kaarten. Eigenlijk waren we net aan het neuken tot dat jullie kwamen, vervolgde ik. Nico werd rood en de jongens hadden hierop ook geen woorden meer. En ik zou dat graag afmaken want het ging net zo lekker, doen jullie soms ook mee? Ik moet wel over een uurtje thuis zijn dus een rondje kan nog wel. Hoor dat: zei Hans, hoe oud ben je eigenlijk? Oud genoeg en ik heb ook nog plaats genoeg voor jullie alle drie, maar als ik eerst zie wat jullie in huis hebben doe ik de rol verdeling. De jongens waren in een no time uit de kleren en mijn t-shirt hadden ze ook al snel te pakken. Zes handen gingenover mijn lichaam en ik mocht drie pikken een voor een betasten en stijf maken. Nico was er zo klaar voor en Hans had de grootste van de drie, die zou maar amper passen John was wat kleiner maar kei hard en een beetje krom.

Alle drie tegelijk, hoe wou je dat doen dame. Nico in mijn kutje, Hans in mijn mondje, John in mijn kont. Nico stond achter mij en reed tegen mijn kontje aan terwijl ik de jongens voor mij begon af te trekken. John wilde dat ik ook zijn pik eens moest proeven voordat hij in mijn strontgaatje zou verdwijnen en ik ging door mijn knieen zodat John mij in mijn mondje kon neuken. Hans begon al wat voorvocht te verliezen en kwam al aardig naar zijn eerste hoogtepunt. John zijn bewegingen werden steeds wilder en hij pompte zijn eikel tegen mijn keelgat aan, net toen ik rechtopstond reden die twee zich tegen mijn lijf klaar, Hans spoot tot tegen mijn kin, dikke klodders, Hans kwam niet zo hoog maar het resultaat was wel dat een dikke stroom zaad over mijn buik en handen liepen. Aan mijn kutlipjes hing een lange sliert. Nico liep terug om een handdoek te halen. Terwijl ik bij de jongens de laatste restjes er uit zoog. Dat hadden jullie snel gedaan, jullie waren hier wel aan toe zeker, ik hoop wel dat jullie niet gelijk uitgeblust zijn.

 

Nadat ze mij met een washandje schoon hadden gemaakt en afgedroogd hadden begon John op zijn knieen zich over mijn kutje te ontvermen. Hans begon te tongen en mijn borstjes te masseren en Nico zijn tong voelde ik in mijn kontje, ook gleden een paar vingers naar binnen. Alleen Hans zijn pik was binnen mijn bereik, door er zachtjes met mijn vingers over te kriebelen stond deze zo weer rechtop. Mijn kutje stond nu in vuur en vlam en ik wilde nu neuken. Ik sommeerde Nico op zijn rug te gaan liggen en schoof zijn paal naar binnen. John nam ik als eerst in mijn mond om hem in no time in gelid te brengen terwijl Hans het nog even mer mijn linker hand moest doen. John ging achter mij zitten,vette zijn paal en mijn kontje in en zette zijn eikel tegen mijn kontgaatje. Op het goede moment, tja je moet je even ontspannen, drukte hij hem door mijn sluitspier. Steunend op een Hand en bijna hangend aan de lul van Hans werd ik door drie man tegelijk genomen. Op en neer bewegen hoefde ik niet, John en Nico hadden allebei een mooi rustig tempo en ik voelde mijn hoogtepunt ook al snel komen. 

Heerlijk als je tegen het klaarkomen aan met je spieren begint te knijpen en ook alle gaatjes zijn gevuld. Doordat de jongens van hun eerste lading bevrijd waren konden ze het lekker langzaam volhouden. Toen Nico met zijn hand mijn klitje ook nog begon te beroeren hield ik het niet meer en moest moeite doen om tijdens het klaarkomen niet mijn anden in Hans zijn pik te zetten. Even liet ik mij slap voorover vallen en vroeg ze allen even stil te houden, mijn naschokken zorgde toch wel voor genot bij die twee die in mij zaten, omdat je spieren zich konstant samentrekken en ontspannen. Toen alle aktie uit mijn lichaam verdwenen was begon John als eerste weer op gang te komen. Opgepept door mijn klaarkomen begonnen de jongens nu met stevigere halen te neuken en Hans stootte tot kokkens aan toe diep in mijn strot. Ik begon me nu iets aktiefer met Hans te bemoeien en mijn tongetje draaide op volle toeren, Hans ging steeds wilder en ik klemde een hand om zijn pik om hem niet te diep in mijn strot te laten gaan. Met twee handen op mijn achterhoofd drukte hij hem zo diep mogelijk in mijn mond, keunde het uit en loste zijn lading als eerste. Geen druppel ging er verloren alleen een klein stroompje uit mijn mondhoek verraadde dat hij mij vol had gespoten.

Nu kon ik mij rustig helemaal op Nico laten rusten. En John begon nu als een wilde te pompen en met een luidde kreet voelde ik het warme vocht over mijn rug lopen. Zonder hem uit mijn kutje te halen drukte Nico mij in de armen van John, die nog steeds achter mij zat, en neukte mij op hoog tempo zich tot een einde. Een velle stroom zaad spoot over mijn buik toen hij een luidde schreeuw gaf. Weer kon ik naar de handdoek grijpen, gelukkig waren er zes hulpvaardige handen die mij daar bij hielpen, Hans was het meest geinterresseerd in al mijn sleten en gaten bij het schoonmaken en een stijve pik verraadde waarom.

 

Toen ik mij moe en voldaan voorover op de tafel liet vallen om hem mijn billen goed af te laten vegen vroeg hij om een kusje om me te bedanken. Ik deed mijn hoofd opzij en tuitte mijn lippen. Hans boog zich over mij voorover om bij mijn hoofd te komen, maar verraadde zich door zijn harde pik tegen mijn kontje aan te duwen. Realiserend dat hij als enige niet geneukt had drukte ik mijn kontje iets omhoog en leidde hem in een gaatje lager. Uitgerekt van de vorige sessies lukte het net en Hans pakte me bij de billen en ging voor een derde keer. John was al onder de douche gestapt en Nico bood de zijne aan om verder schoon te likken. Hans ramde steeds wilder en wilder en ik voelde bij mij ook al weer aktie ontstaan, toen hij mijn kontje optilde en met zijn ballen tegen mijn klitje begon aan te slaan hield ik het ook niet meer en liet mijn lijf zich heerlijk verkrampen. Nico schreeuwde het uit, ik zette mijn tanden iets te hard op elkaar. Hans kwam door mijnzuigende kutje en alle spierwerkingen extra lekker klaar en loste zijn lading tussen mijn billen, Nico had er weinig van geleden en neukte rustig door, toen Hans er uit was legde Nico mij op de rug op tafel, pakte me bij de enkels en ramde wild tot diep in mijn buik. Tegen het einde drukte hij zich strak tegen mijn lijf en spoot zijn laatste krachten diep in mijn kutje. John beloofde ik een volgende keer nog wel iets leuks maar ik had er nu echt genoeg van. Onder de douche vandaan stond Nico mij op te wachten met mijn droge kleren.

 

Na een uitgebreidde afscheids zoen van iedereen ging ik terug naar huis. Wat ben je laat? Lekke band zei ik. Maar gelukkig was er iemand die hem even voor mij heeft geplakt. Kon die man het gaatje makkelijk vinden dan.... Ja hoor, daar had hij totaal geen moeite mee,

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen