Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ons huwelijk is bovengemiddeld goed, ik denk niet dat we ooit uit elkaar gaan. Er is echter een probleem. Ons sexleven is nul komma nul. Ik wil niets liever, maar zij “klapt dicht” ,alleen al bij het idee. Ik heb haar ontmaagd (dat wel), maar daar is het helaas ook bij gebleven. Natuurlijk heb ik mijn fysieke behoeften, dat weet mijn vrouw. Ze zal ook weten dat ik bij tijd en wijle mijn sexuele lusten buitenshuis laat bevredigen.

We hebben het er vaak over, maar niets kan haar overtuigen. Volgens medisch specialisten is er lichamelijk niets mis met haar. Zou het psychisch kunnen zijn? Wellicht zou een psycholoog of een sexuoloog uitkomst kunnen bieden? Mijn vrouw huivert al bij de gedachte, ze wil er niets over weten.

Een paar weken geleden kwam ik thuis na een lange werkdag. Normaal staat ze bij de voordeur om mij hartstochtelijk te omhelzen. Vandaag was het doodstil. Vreemd, er was niemand thuis. Er lag een briefje op tafel: “ Lieffie, ik heb een consult met dokter zus-en-zo. Je weet wel, die zielenknijper, de zoon van de familie Smit”.

Dit had een overwinning moeten zijn. Ze is bereid ons sexleven onder de loep te nemen. Toch stonden mijn haren recht overeind, want ik kende de zoon van de familie Smit. Een jager, veroveraar, en inderdaad......een sexuoloog. Met gierende banden reed ik naar zijn praktijk. Gelukkkig stoof ik niet direct de behandelkamer in, maar bleef aarzelend staan met de deurkruk in mijn hand.

Ik hoorde ze praten. “Waar komt die angst vandaan?”, sprak hij. Ze haperde......”ik weet hoe groot zijn penis is, dat kan ik nooit aan”. Hij vroeg hoe ze dat kon weten als ze het maar een keer geprobeerd had. De eerste keer was voor veel maagden niet bepaald pijnloos.

Stilte, ze antwoordde niet. Er klonk geschuifel en geroezemoes vanachter de deur. Hij had het over vergelijkingsmateriaal en ervaringsdeskundigen. Voetstappen, geritsel van kledingstukken. Het zou toch niet waar zijn? Voorzichtig opende ik de deur en gluurde naar binnen. Zij lag uitgestrekt op de bank, zijn gezicht was verdwenen tussen haar benen. Haar benen slechts ietsje uit elkaar (mijn vrouw is erg terughoudend), maar de glinstering in het spleetje was overduidelijk. In al die jaren heb ik geen sex met haar kunnen hebben, toch werd ik enorm hitsig om mijn vrouw zo te zien.

Hij kwam overeind en opende zijn broek. Ze leek er niet gerust op, maar liet hem begaan. Door zijn boxershort heen, was een zeer harde pik van groot formaat te zien. Als ze die zou toestaan, kon ze mij nooit meer weigeren. De angst in haar ogen maakte plaats voor een soort wellust. Zijn staaf kwam zichtbaar uit zijn ondergoed en zijn eikel maakte aanstalten richting haar opening te gaan.

Ik begreep het niet. Ik zou razend moeten zijn door het gebrek aan sex met haar in al die jaren. Terwijl meneertje de poes van mijn vrouwtje nu zorgeloos binnen bereik had. Maar ik was niet boos, erger nog, mijn harde pik was geiler dan ooit. Zou het mogelijk zijn dat ze zich ter plekke liet neuken? Voor de tweede keer in haar leven en dan ook nog door een wildvreemde? Het idee alleen al maakte mij gek.

Ze aarzelde en vroeg of dit een normale behandelmethode was. Hij sprak haar geruststellend toe. Deze therapie was wetenschappelijk bewezen en had bovendien al heel veel succes geboekt. Het leek haar gerust te stellen en ze spreidde haar benen iets meer. Ik had ondertussen mijn kloppende lid in mijn hand en trok er ongeduldig aan. Mijn god, als hij haar zou nemen.......... En ja hoor, zijn penis schoof doodrustig haar kutje in. Seconde na seconde. Ontspannen trok hij zijn geslachtsdeel weer terug, ik kon zijn eikel zelfs zien. Zo ging hij minuten lang door. Mijn vrouw kronkelde en zweetdruppeltjes parelden over haar slanke lijf.

Ik was juist van plan naar binnen te gaan en mijn deel op te eisen. Ik was weliswaar niet razend maar wel stikjaloers. Een tikje op mijn schouder deed mij beschaamd omkijken. “Ik ben Cindy, kan ik iets voor u doen?”, sprak de verpleegkundige speels. Mijn lul stond nog steeds fier overeind, ik had m niet op tijd terug kunnen stoppen. “Mijn vrouw...binnen...kijk dan.... ” stotterde ik. Ze lachte en liep de kamer binnen, mij aan mijn hand meesleurend.

Mijn vrouw schoot overeind maar werd met geruststellende hand terug geduwd. Haar ogen keken mij vol angst en schaamte aan. “Ontspan nu maar, dit hoort er allemaal bij” sprak meneer de sexuoloog. De borsten van de verpleegkundige puilden bijna uit haar uniform terwijl ze mij op tafel dwong. Mijn broek was nog open dus met 1 uithaal had ze mijn lid diep in haar mond. Haar lippen sloten strak om mijn schacht waardoor de voorhuid nog geiler over mijn eikel bewoog. De dokter had ondertussen het kutje van mijn vrouw weer in bezit genomen. Ik kon er niet over uit, het was zo horny om te zien.

Ik keek naar mijn vrouw en zag net op tijd dat de dokter zijn paal uit haar poes haalde. Een co-assistent stond naast hen, en had een erectie van 23 cm lang in de aanslag. Het was ongelovelijk, mijn vrouw hield haar lipjes open om deze nieuwe pik nog dieper te laten binnendringen. Met lange halen naaide hij mijn meisje en het meisje snakte naar meer.

Ik wilde nog maar 1 ding. Ik stond op springen en moest van mijn zaad af. Ik stopte voorzichtig het pijpen van Cindy en vroeg haar te gaan staan. Ik sprong van tafel, draaide de verpleegster om en dwong haar voorovergebogen over tafel. Met 1 hand duwde ik mijn erectie hard in haar vochtige spleet. Ik stootte zo ver mogelijk en genoot van haar natte kut. De co-assistent verlekkerde zich ondertussen aan mijn vrouw, dieper en dieper. Zijn eikel moest bijna in haar baarmoeder zitten. Mijn lid groeide in het kutje van Cindy. Ik vroeg haar waar ze mijn zaad wilde hebben, maar het was al te laat. Haar schaamlippen spanden zich waardoor mijn zak volledig in haar spleetje werd geleegd.

“Ruilen knul”, sprak de dokter onverbiddelijk. “Je kunt nu eindelijk je eigen vrouw een goeie beurt geven. Ik wil Cindy naaien maar alleen als de patiente mijn sperma zal slikken”. Gedwee vroeg ik mijn vrouw op tafel te gaan liggen. Ze opende haar spleet en ik schoof na al die jaren bij haar naar binnen. De verpleegster was met haar kutje vlak boven het gezicht van mijn vrouw gaan zitten en liet zich langzaam zakken. Mijn vrouw werd ongeduldig en duwde haar tong in het spleetje. Ze genoot van het klitje en mijn geile vocht dat eruit sijpelde, haar tong likte sensueel over Cindy’s lipjes. Ze verslikte zich bijna in de eikel van de dokter. Hij bewoog ongeduldig, om hetzij in mijn vrouw’s mond, hetzij in de kut van Cindy te verdwijnen. De dokter begon in het kutje. Mijn vrouw zag de enorme pik een paar centimeter boven haar gezicht in een geile doos verdwijnen. De co-assistent stond er vlak naast en probeerde zijn penis in het kontje van Cindy te duwen.

“Waarom trek je je niet af in de mond van mijn vrouw?” vroeg ik, terwijl ik zeer wellustig de poes van mijn vrouw oprekte. Hij kwam inderdaad naar haar gezicht en duwde zijn pik zo ver mogelijk in haar mond.

Mijn vrouw zuchtte: “dokter alstublieft, neuk Cindy’s kutje en spuit het vol. Ik beloof dat ik uw sperma eruit zal likken”. De dokter bewoog sneller en sneller, zijn pik wilde zo diep mogelijk. Hij twijfelde, spuiten in een natte kut of spuiten in de mond van een patient? Hij loosde zijn zaad hard in het hete spleetje, wetend dat zijn patient het zaad toch wel zou krijgen.

Ik was zeer benieuwd. Ik kon me bijna niet voorstellen dat mijn vrouwtje zijn sperma uit het poesje zou zuigen. Mijn lul explodeerde zowat. De volgespoten verpleegster liet schaamteloos alle sperma en haar kutvocht in de mond van mijn vrouw lopen. De co-assistent stamelde dat ie nog nooit zoiets geils gezien had. Direct daaropvolgend stroomde de mond van mijn vrouw over van het zaad dat hij in haar keel spoot. Ik hield het niet meer. Voor de tweede keer in ons huwelijk kwam ik klaar in mijn eigen vrouw.

Binnenkort ben ik waarschijnlijk degene die een hulpverlener nodig heeft. Mijn vrouw vindt sindsdien een gemiddelde van 4 keer per dag sex niet genoeg.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen