Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

spermaIk ben een niet onaantrekkelijke vrouw van 48 jaar. Voor mijn werk draai ik veel nachtdiensten. Door dat ik veel nachtdiensten draai, kan ik ook soms een nachtje wat anders doen dan werken zonder dat vriendlief er thuis achter komt. Vaak heb ik geile verlangens en denk en fantaseer veel over sex. Sinds mijn verhuizing naar Brabant, fantaseer ik om sex te hebben met donkere mannen ofwel negers. In mijn eigen omgeving ken ik nauwelijks tot geen donkere mannen en in Brabant kom ik beroepshalve veel in contact met donkere mannen.

 

Ze brengen mij op de meeste geile gedachten. Ongeveer twee maanden geleden reisde ik weer op Brabant aan en had als gewoonlijk weer een kamer in het goedkoopste hotel; een zeer goed hotel. Meestal ging ik er voor een week naar toe en ging ’s avonds meestal wat drinken in de bar van het hotel. Zo nu dus ook maar deze week werd heel anders. Op de eerste avond ging ik als gewoonlijk naar de bar om wat te gaan drinken en mijn oog viel op twee hele grote en mooie donkere mannen van midden 30 schatte ik zo, die aan de bar zaten.

Het waren duidelijk businessmen.

 

 

Ze hadden mooie kostuums aan en zagen er heel goed verzord uit. Ze waren beide helemaal kaal maar vond dat heel goed staan. Ik ging wat verderop aan de bar zitten en nam de mannen in me op. Ik probeerde stiekem wat te kijken en tegelijkertijd ook hun aandacht te krijgen. Mijn fantasien speelden weer op en begon te fantaseren wat er niet allemaal zou kunnen gebeuren. Helaas raakte ik hun niet direct en begon inmiddels te denken waar ik mee bezig was. Sex met hen leek me geweldig maar wat zou er allemaal niet kunnen gebeuren.

Misschien zijn ze getrouwd en willen helemaal niets. Ik weet van mijzelf dat ik er best mag zijn maar keek naar mezelf en vond me er eigenlijk wat te zakelijk gekleed uitzien. Toch vond ik alles verschrikkelijk spannend en kwam op het idee om quasi naar het toilet te lopen om hun aandacht te krijgen. Het lukte want ik voelde hun ogen prikken in mijn rug toen ik naar het toilet liep. Toen ik terug kwam ging ik wat dichter bij hun in de buurt zitten. Even later vroeg een van beide heren of ik ook wat wilde drinken en ik zei, zonder te laten merken maar al te graag ja.

 

We raakten in gesprek en we kletsten over van alles en nog wat. Ondertussen fantaseerde ik er op los. Ineens gaven ze aan dat ze weg moesten voor een afspraak en vertelde en passant dat ze er de volgende avond vermoedelijk weer zouden zijn. We namen afscheid en ik baalde maar was gelijk ook wat opgelucht. toen ze opstonden, zag ik pas hoe groot ze echt waren wel zo’n twee meter of misschien wel langer. Het was allemaal zo spannend. Mijn fantasie maakte me bloed nerveus. Ik had wel de indruk dat ze me leuk vonden maar meer wist ik eigenlijk niet. De hele nacht bleef ik maar fantaseren en had de wildste sex met hen. Ik was zo nat en masturbeerde eindeloos. Het werd de volgende dag en ging naar mijn businessmeeting. Het duurde niet langer dan 4 uur ’s middags. De hele dag speelden die twee grote donkere mannen door mijn hoofd. Misschien vonden ze me niet sexy genoeg.

 

Op de terug weg naar het hotel, kwam ik langs een winkel waar ze sexy kleding cq clubwear verkopen. Ik ging naar binnen en keek wat rond. Aangezien ik eigenlijk altijd zwart draag, kwam ik natuurlijk ook weer met zwarte kleding naar buiten. Ik had een hele strakke zwarte broek gekocht, een heel strak zwart blousje en een kort leren jasje met belt. Maar dat was niet alles, ik had ook een paar zwarte enkel laarsjes gekocht met plateauzool en super hoge naaldhakken. Van achter waren ze geveterd en waren super sexy. De verkoopster vond ze het einde en waren perfect voor mij, ja ja het was een goede verkoopster. Die avond na het eten werd heel spannend. Ik trok mijn sexy kleding aan en mijn super gave laarsjes. Mijn haar deed ik wat wilder en deed wat extra make-up op. Op die laarsjes kon ik amper lopen. Ik was wel gewend om op hoge hakken te lopen maar deze hakken waren wel zo’n 14 cm. Toen ik in de bar kwam, zaten de beide heren er al. Mijn hart bonkte in mijn keel. Ik was zo geil en dacht alleen om die twee super grote negers in mijn bed te hebben. Mijn fantasie werd steeds heviger en ik liep verleidelijk naar ze toe. Ik kreeg direct complimenten over mijn uiterlijk. We kletsten weer wat en mijn kruk stond pal tegen hun krukken. Ik zat zowat op hun schoot. Het maakte me aleen maar geiler. Ik hoopte dat ze me zouden uitnodigen op hun kamer maar het bleef maar uit. De spanning gierde door mijn keel en dacht dat ik het maar weer naar de volgende dag moest verschuiven.

 

Ergens maakte de spanning het alleen maar mooier. Het was al laat en ik vertelde dat ik naar me kamer zou gaan. Misschien reageren ze hier wel op maar geen reacties hoor. Opeens pakte ik totaal ondachtszaam een pen van de bar en schreef mijn kamernummer op een bierviltje. No 357. Alleen het nummer schreef ik op en liep weg. Zouden ze het snappen dacht ik. Maar onderweg naar mijn kamer werd ik steeds nerveuzer. Ik had ze nu weliswaar indirect maar toch ook weer duidelijk uitgenodigd. In mijn kamer aangekomen, wist ik het niet meer waar ik het moest hebben. Straks komen ze echt! Wat dan…Na 15 minuten had ik nog niets vernomen en had het strerke vermoeden dat ze niet meer komen. Ergens was ik wel opgelucht. Sex met twee mannen en dan nog wel van die hele grote donkere kerels. Net op het moment zo’n 10 minuten verder toen ik mijn kleren al uit wilde doen, werd er geklopt op de deur.

 

Oh jezus, ze staan er…ik durfde eerst niet open te doen maar deed het toch toen ik weer op de deur hoorde kloppen.

Ik deed de deur open en daar stonden ze. Twee emorme kerels…en ik liet ze binnen. Ik had mijn hakken nog aan en torende toch zo naar een 1.85 mtr maar ze staken nog een kop boven mijn uit. De hotelkamer was vrij donker want ik had maar een lampje aan en in een notime kuste een van de mannen mij. De ander stond achter me en begon me te strelen. Ze wilden dat ik me kleren uitdeed en terwijl ik daar mee bezig was, lieten ze hun broeken zakken.

 

In het schemer zag ik twee enorme donkerbruine lullen. Wat een palen. Zoiets had ik nooit gezien. Ik zat op het bed en pakte die enorme lullen vast. In beide handen had ik zo’n paal vast. Ik begon er voorzichtig aan te likken. Ik kreeg mijn mond maar net om hun eikels heen. Wat waren ze lekker. Die palen straalden een enorme power af. Een van de mannen ging op het bed liggen en beveelde mij om op zijn gezicht te komen zitten.

Voor ik het wist zat ik op zijn gezicht. Hij likte mijn inmiddels kletsnatte vagina. Ik voelde zijn tong maar tegen me klitoris aan en even later begon hij ook mijn kont te likken.

Ik kwam gigantisch klaar. De ander ging voor me staan op het bed en ik begon aan zijn pik te likken en te zuigen. Ongelofelijk….terwijl ik op de een zijn tong reed, zoog ik aan een enorme zwarte stam.

 

Ik wilde maar al te graag die pik in mijn voelen en even later duwde ik een pik in mijn vagina. Wat was dat ding groot.

De ander kwam achter me en begon mijn kont te masseren. Hij stopte zijn vinger in mijn kont en begon me te vingeren. Ik wil je in je kont neuken, zei die.

Ik hield best van anale sex maar zo’n enorme lul van zeker 25 cm lang en wel 7 cm in doorsnede kon ik echt niet hebben. Ik moest helemaal gebukt op mijn knieen zitten.

 

Hij spuugde in mijn kont en probeerde zijn pik in mijn kontje te persen. Het lukte niet en ik begon het al pijnlijk te vinden. Hij pakte opeens een fles shampoo wat op een kastje stond en smeerde zijn pik er mee in. Zijn pik werd super glad en ik voelde zijn glibberige eikel tegen me anus aan. Hij begon weer te persen. Het ging al beter. Het deed pijn en ik schreeuwde. Na een paar keer proberen, schoof hij zijn pik diep in mijn kont.

Jezus ik voelde hem door mijn hele lichaam heen.

 

 

Hij begon me steeds harder te neuken. De ander kwam onder me en wilde mij in mijn vagina neuken. Geen seconde later voelde ik ook zijn enorme pik. Ik lag tussen hun in. Dit is nou wat ze een sandwich noemen dacht ik nog. Mijn lichaam was helemaal tussen die twee grote negers geperst. Mijn slanke en tengere lichaam beklemde tussen hun enorme en gespierde lijven.

 

Wat was dit geil. Mijn lichaam zat helemaal klem en voelde twee enorme lullen in mijn gaatjes stoten. Ik begon weer klaar te komen.

Opeens trok de man achter me zijn pik uit mijn kont en trok mij bij mijn haren omhoog. Ik wil in je mond klaar komen schreeuwde hij. Ik draaide mijn hoofd wat en pakte met mijn hand zijn pik beet. Ik duwde het dampende gevaarte in mijn mond.

Ongelofelijk, ik had die grote smerige lul in mijn mond en voelde hem kloppen. Ik voelde dat ie ging komen en ja..hij spoot een enorme lading in mijn mond. Ondertussen reed ik nog steeds op die andere pik.

Mijn mond zal vol sperma en ik probeerde het door te slikken. Ik moest zijn hele pik schoon likken.

 

Nu wil ik dat je mijn kont likt commandeerde hij. Hij ging op zijn knieen op het bed zitten. Ik moest achter hem komen. Ik wilde niet maar de ander duwde me naar zijn kont toe. Ik zat achter hem, ook op mijn knieen en de ander die weer achter mij zat duwde mijn hoofd zowat in de kont van de kerel voor me. Ik kon geen kant op. De vent achter me duwde zijn pik in mijn kontje en drukte met zijn hand mijn hoofd van achter in de kont van de ander. Hij duwde zo hard dat ik niets anders kon dan zijn kont likken. Mijn mond was nog vol met spermaresten en begon zijn kont te likken. Wat was dit smerig maar ook ontzettend geil. Mijn hoofd klemde tussen zijn billen en mijn tong glibberde in zijn kontgat. Ik begon het steeds geiler te vinden en stak mijn tong zover ik kon in zijn endeldarm. Zijn kont werd gewoon drijfnat. Ik begon ook aan zijn pik te trekken en voelde dat hij klaar ging komen. Hij duwde zijn pik naar achter en kwam in mijn mond klaar. Ik was zo smerig en geil en spuugde het sperma in zijn kont en begon het er uit te likken.

 

De ander begon ook klaar te komen en spoot mijn kont vol en drukte in zijn enthousiastme mijn mond tot mijn neus toe steeds dieper in de ander zijn kont. Ik stikte zowat en kreeg geen lucht meer.

Opeens trok ie me op en wilde ook dat ik zijn smerige pik schoon likte. Ook dat deed ik en mijn mond zat vol met sperma en mijn eigen stront. Ze gingen allebei op het bed liggen en ik kroop naar de badkamer. Ik nam een douche en spoelde mijn mond 10 keer.

 

Toen ik uit de badkamer kwam ben ik maar tussen hen in gaan liggen. Ik wilde hun smerige zwarte slangen weer tegen me aan voelen. De volgende ochtend moest ik weer naar een klant. Dat lukte niet echt. Ik voelde me van de ene op de andere dag een smerige slet.

 

Toch had ik geen spijt van deze smerige neukpartij.

Twee dagen later kwamen ze weer.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen