Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik ben Missy, 38 jaar en sinds een paar jaar weer alleen. Regelmatig ga ik met mijn vriendinnen op stap of blijven we lekker met elkaar gezellig thuis. Een paar weken geleden had ik met twee vriendinnen afgesproken bij mij thuis. Lekker bijkletsen en de laatste roddels uitwisselen. Domi en Gerry zouden rond twee uur komen en 's avonds lekker blijven eten. Op dezelfde dag had ik 's Ochtends ook een afspraak met de man van mijn verzekeringsmaatschappij om een aantal zaken af te handelen, mijn dag was daarmee gevuld.

Om tien uur ging de telefoon, mijn verzekeringsagent was opgehouden bij een andere afspraak waardoor hij pas later kon komen. Of twee uur in de middag uit kwam? "Ik krijg rond die tijd wel visite", was mijn reactie. Wat hem betrof maakte dat niet uit, hij had niet veel tijd nodig en met een half uur zou alles geregeld kunnen worden. Omdat ik geen zin had om weer van alles te moeten verzetten en een nieuwe afspraak te organiseren, stemde ik in met zijn bezoek om twee uur.


Half twee gaat de bel. Voor de deur staat een man. Hoewel hij er niet uitziet als een verzekeringsagent is het toch de man waarmee ik de afspraak had gemaakt. "Komt u binnen", nodigde ik hem uit. Het was een man van rond de veertig met bruin haar en normale lengte. Hij was niet in pak maar wel netjes gekleed. Wij handelden onze zaken af en bleven nog even over koetjes en kalfjes praten. Hij was een aardige, wat verlegen man die ook wel iets aantrekkelijks en spannends over zich had. Hij heette Jan. Ik merkte dat ik mij stiekem zat op te geilen en begon te fantaseren. Ik moest mij vergissen, maar ik had de indruk dat hij mij ook wel aantrekkelijk vond.

"U krijgt zo visite, ik moest maar weer eens gaan", zei mijn gast. Op dat moment ging de bel. Ik zei: "blijf nog even als u tijd heeft. Ik denk dat daar mijn vriendinnen zijn. Zij vinden extra gezelschap helemaal niet erg, zeker niet als het een aardige man is". Ik opende de deur en liet Domi en Gerry binnen en kuste hen beide op de wangen. Gerry is van mijn leeftijd, heeft blond haar en is met 1 meter 55 wat klein van stuk. Domi is een jaar ouder en heeft net als ik blond haar.

"Kom binnen, ik heb nog even iemand op bezoek, maar dat vinden jullie vast erg". "Toch geen spannend mannenbezoek?" zei Gerry. Toen we de kamer binnen kwamen zei ik: "Jawel, inderdaad spannend mannenbezoek". De verzekeringsagent moest er van blozen. "Bent u de nieuwe vriend van onze Missy?" vroeg Domi, "dat heeft ze mooi geheim weten te houden". "Ik weet niet of hij mijn nieuwe vriend is" zei ik, "maar ik vind hem wel aardig", en ik ging plagerig tegen hem aan staan. Ik was nog een beetje opgewonden van mijn gesprekje met hem alleen. In een opwelling gaf ik hem een kusje half over zijn lippen. Hij rook lekker en in een reflex legde hij een hand op mijn billen en beantwoordde voorzichtig mijn kus. "We vallen met onze neus in de boter", zei Domi, "hoe zit dat hier"? Ik legde de situatie uit aan de meiden. Ik moest lachen toen ik zag dat Jan er een beetje beteuterd bij stond te kijken. "Kom, zo erg is het toch niet" en ik kuste hem op zijn volle lippen. Hij wist niet hoe hij had maar gaf wel toe aan mijn kus. Hij zoende heel lekker, nooit eerder raakte ik zo opgewonden van een kus. Zachtjes legde hij zijn handen op mijn heupen. Het puntje van zijn tong beroerde heel zachtjes mijn lippen die enigszins van elkaar gingen.

"Nou daar zijn we klaar mee" zei Gerry, "ik denk dat wij wel weer kunnen gaan". "Toe, ga niet weg, het is niet wat jullie denken. Bovendien zoent hij heel lekker, je zou het zelf eens moeten proberen". Gerry keek even verbaasd maar leek ook interesse te hebben in mijn voorstel. Ze kwam naar ons toe en voordat Jan wist wat hem overkwam, werd hij door Gerry met volle overgave gekust. Haar tong ging al snel tussen zijn lippen naar binnen. Jan beantwoordde haar kus en daar stonden ze als een jong stel te tongzoenen. Ik denk dat Jan intussen ook behoorlijk opgewonden begon te raken. Zijn handen streelden zachtjes over Gerry's blonde haren en zakten langzaam af naar haar billen. Voorz ichtig beroerde hij de stof van haar blouse ter hoogte van haar borsten. Met moeite maakte Gerry zich los. "Zoenen kan hij inderdaad als de beste, ik heb zoiets nog nooit meegemaakt. Kom op Domi, dit moet je proberen". Domi vond het helemaal geen goed idee. "Dit kunnen we toch niet zomaar doen. We kennen hem nauwelijks. Bovendien om hier om beurten iemand af te likken, nee". Gerry en ik probeerden haar ervan te overtuigen dat het echt geweldig was. Jan gaf te kennen dat Domi zelf moest weten wat ze wel en niet wil, maar daar namen wij geen genoegen mee. Domi had vaker de neiging om te lang de kat uit de boom te kijken, waardoor ze naar ons idee veel te kort kwam. We duwden haar vriendelijk maar zeker richting Jan. Om ons ter wille te zijn ging ze tegen hem aan staan. "Nou" zei ik, "probeer het toch eens". Voorzichtig bracht ze haar mond naar de lippen van Jan. Hij kuste haar zachtjes op haar mond en verhoogde langzaam de druk. Ook Domi kon geen weerstand bieden aan deze prikkel en instinctmatig opende ze haar mond een beetje. De tong van Jan likte zachtjes over haar lippen en ging steeds verder in haar mond. Domi raakte in extase en sloeg haar armen om Jan's nek. Jan streelde haar billen en probeerde haar borsten te betasten. Een siddering ging door Domi's lijf. "Zij wil hem voor zichzelf hebben" merkte ik op en kwam bij de twee kussende mensen staan. Ik begon Jan in zijn nek te kussen en met mijn mond in de richting van zijn lippen te gaan. Domi deed een stapje opzij. Dat gaf mij de kans om Jan weer volop te zoenen. Zijn tong vloog bij mij naar binnen, ik werd helemaal warm.

Ik voelde een hand van Jan op mijn linkerborst. Door de stof van mijn blouse voelde ik hem over mijn tepel wrijven. Ik draaide wat bij om hem meer ruimte te geven. Langzaam begon hij de knoopjes van mijn blouse open te maken tot deze helemaal openviel. Zachtjes voelde ik nog twee handen mij beetpakken. Het was Gerry die mij voorzichtig opzij schoof. "Laat mij nog even zoenen, straks mag jij weer". Jan nam Gerry in zijn armen en kuste haar met volle overgave. Gerry was gekleed in een makkelijke harembroek die was afgesloten met een koord. Daarboven had ze een truitje aan dat was gesloten met een rits. Jan trok langzaam de rits naar beneden en deed het truitje bij Gerry uit. Zachtjes masseerde hij de borsten van Gerry terwijl hij doorging met tongzoenen. Domi en ik hoorden Gerry zuchten. Ik zei tegen Domi dat wij zo nog achter het net zouden vissen. Domi keek nog steeds bedenkelijk en wist niet goed hoe ze met deze situatie om moest gaan. "Kom" zei ik tegen Jan, "besteed ook wat aandacht aan Domi". Gerry maakte zich met tegenzin los van Jan en maakte plaats voor Domi. Ondanks haar bedenkingen liet Domi zeer weer intens kussen door Jan. Voorzichtig streelde hij haar kleine borsten door haar jurkje heen. Jan kuste haar hals en Domi zuchtte zacht. Langzaam trok Jan de rits van Domi's jurk naar beneden. De rits liep door tot haar kont. De jurk gleed in een keer over de schouders van Domi op de grond. Domi zag er mooi uit, ze was allen nog gekleed in een zwart kanten BH en zwart slipje en haar panty’s. Het werd voor ons wel erg opwindend toen Jan de BH loshaakte. Domi was terughoudend om haar BH los te laten. Geen van ons had ook maar enige ervaring in de damesliefde, wij hadden elkaar zelfs nog nooit naakt gezien. Jan pakte voorzichtig de BH van Domi in zijn handen en gooide deze op grond. Domi had kleine, puntige borstjes waarvan de harde tepels stoer naar voren stonden. Zachtjes ging Jan met zijn nagels over één van de tepels, de andere tepel likte hij. Domi had haar ogen dicht, gooide haar hoofd achterover en slaakte een diepe zucht. Gerry kroop achter Jan en begon zijn overhemd los te knopen. Zachtjes kroelde ze door zijn donkere borsthaar en wreef over de tepels van Jan. Deze draaide zich om en kuste Gerry. Hij ontdeed ook Gerry van haar BH. Bewonderend keek ik naar de borsten van mijn vriendinnen. Gerry had grote volle borsten met grote harde tepels. Jan nam beide borsten in zijn handen en verwende de tepels met zijn lippen. Hij beet er voorzichtig in. Gerry slaakte een kreetje van genot.

Jan keek ons allemaal aan en zei: "Jullie zien er fantastisch uit en voelen geweldig aan. Missy, heb jij de borsten van je vriendin al eens gevoeld?" Wij kennen elkaar als vriendinnen niet zo intiem. Onwennig keken wij elkaar aan. "Kom" zei Jan tegen mij, "streel je eigen vriendin, ze zal het geweldig vinden". Voorzichtig voelde ik aan de borsten van Gerry. De tepels waren keihard. Langzaam ging ik met mijn mond naar haar borst en sabbelde op een tepel. Dit wond ook mij vreselijk op. Ik voelde dat ik steeds natter werd tussen mijn benen. De spanning in mijn buik nam almaar toe. Domi was weer tegen Jan aan gekropen. Hij likte aan haar tepels en ging met zijn mond verder naar beneden tot onder haar navel. Langzaam begon hij haar panty af te stropen waardoor Domi uiteindelijk slechts in een zwart slipje was gekleed. Jan kuste haar door de stof op haar venusheuvel. Romy boog haar knieën licht en deed haar benen iets uit elkaar. Plagerig hield Jan op en sloop met zijn mond weer naar boven. Ik richtte mij weer op onze vriend en begon zijn broek los te maken. Hij hielp zelf mee en trok zijn schoenen en sokken uit. In zijn slip was een flink gezwollen geslacht zichtbaar. Ik kuste zijn buik en tepels en fluisterde hem toe: "Kleed mij ook uit, ik ben helemaal nat". Jan ontdeed mij van mijn wit kanten BH. Mijn vriendinnen keken vol bewondering naar mijn stevige borsten, waarna Domi naar ons toe kwam en over mijn tepels wreef. Zinderend van genot slaakte ik een kreet. Jan maakte mijn rok los die op de grond zakte. Ik schopte mijn rok aan de kant en trok mijn schoentjes uit. Ik stond daar in een rood kanten hotpants met Domi die aan mijn tepels zoog en Jan die mij streelde. Ik voelde zijn hand onder de rand van mijn hotpants tussen mijn benen. Hij woelde een beetje door mijn schaamhaar en duwde voorzichtig twee vingers een beetje tussen mijn natte schaamlippen. Ik stond te trillen op mijn benen. Langzaam ging Jan met zijn lippen en tong over mijn buik naar beneden tot aan de rand van mijn hotpants. Hij legde zijn handen op mijn billen en ging met zijn tong langs de binnenkant van mijn dijen omhoog naar mijn natte driehoek. Hij trok mijn broekje uit en daar stond ik naakt tussen mijn vriendinnen met Jan aan mijn voeten die langzaam zijn tong tussen mijn schaamlippen bewoog. Nooit hebben wij als vriendinnen elkaar zo intiem bewonderd. Ik ging door mijn knieën en strekte mij uit op het zachte tapijt. Ik streelde over de harde bobbel in de slip van Jan. Ik had het idee dat zijn penis schreeuwde om bevrijding. Maar Jan verlegde zijn aandacht naar Gerry. Hij zoende haar en deed het touwtje van haar harembroek los. Hij trok haar broek uit en ontdeed haar meteen van haar slipje. Haar schaamlippen waren bedekt met blond krullend haar dat glinsterde van haar geile vocht. Terwijl Jan haar vurig kuste bewoog hij twee vingers tussen de schaamlippen van Gerry. Kreunend probeerde zij zich staande te houden maar moest zich gewonnen geven en ging uiteindelijk op haar knieën zitten. Domi was ondertussen bij mij gekomen. Ik vond het tijd om Domi van haar slip te bevrijden. Ik trok deze uit en zag een prachtig geheel van gezwollen schaamlippen en clitoris gebed in donker schaamhaar. Ik voelde voorzichtig tussen haar benen en merkte dat Domi's vagina droop van haar geile vocht. Ze zocht met haar mond mijn lippen en kuste mij vurig. Even schrok ik hiervan, wij hadden nooit eerder een vrouw gekust. Mijn schroom duurde maar kort. De zachte lippen van mijn vriendin op mijn mond en haar tong die speelde met mijn tong wonden mij nog verder op.

Ik vond het ook tijd worden om te zien wat Jan nog meer had. Ik maakte mij los van Domi en begon de slip van Jan uit te trekken. Zijn harde penis sprong te voorschijn. De eikel was helemaal vrij. Ik pakte zijn penis in mijn volle hand en begon hem langzaam af te trekken. Aan zijn gezicht zag ik dat Jan genoot. Gerry kwam dichterbij en likte aan zijn eikel. Ik verplaatste mijn hand naar zijn zak en masseerde zijn ballen terwijl Gerry de penis in haar mond liet glijden. Jan had zijn ogen dicht en ademde hoorbaar. "Voorzichtig, anders kom ik te snel klaar", zei Jan en maakte zich van ons los. Ik kroelde nog wat door zijn donkere schaambaar en rook aan zijn ballen. Het wond mij nog meer op.

Jan richtte zich op Domi. Hij legde haar neer en dook met zijn gezicht tussen haar benen. Domi spreidde haar dijen en liet Jan toe bij haar vagina. Gerry en ik keken gefascineerd toe hoe Jan met zijn tong Domi's schaamlippen spreidde en haar clitoris likte. Met zijn volle lippen en zijn tong bespeelde hij haar geslacht. Domi drukte haar heupen naar voren en kreunde steeds luider. Haar handen hielden Jan's hoofd vast en drukte deze stevig in haar kruis. Al likkend en zuigend masseerde Jan met zijn handen de harde tepels van Domi. Gerry en ik kropen tegen elkaar en kusten elkaar vurig. Tegelijkertijd vonden onze vingers elkaars clitoris. We lagen elkaar volovergave te vingeren. Gerry stopte haar vingers in mijn soppende vagina. "Ik wil weten hoe een vrouw smaakt" zei Gerry. "Ja, spannend" gaf ik toe. We likten elkaars borsten en vonden met onze monden de weg naar onze vochtige vagina's. Voor ik het wist lag Gerry in standje 69 boven op mij. Ik keek recht in haar geslacht. Ik stopte mijn neus tussen haar blonde schaamhaar en likte met mijn tong aan haar clitoris en binnen in haar, tussen haar natte schaamlippen. De ziltige smaak van Gerry's geile vocht dreef mij tot grotere activiteit en ik ging met mijn tong en lippen hard aan het werk. Ik voelde hoe Gerry mijn gevoelige plekjes bewerkte met haar tong en haar vingers. Ik kon mijn heupen niet in bedwang houden en begon stotende bewegingen te maken. Ik voelde mijn hoogtepunt naderen, mijn benen begonnen te trillen. Toen bereikte Gerry haar orgasme. Met kracht stootte ze haar onderlijf in mijn gezicht. Op dat moment kwam ik klaar, Zalige krampen schoten vanuit mijn kruis door mijn buik. Ik gilde het uit. Gerry bleef doorlikken, het kon mij niet lang genoeg duren. Wij rolden van elkaar af en zoenden elkaar vurig, waarbij wij beiden ons eigen geile vocht proefden. Jan was nog steeds met Domi bezig. Zij lag met haar ogen dicht te genieten. Haar benen lagen over Jan's schouders, haar onderlijf kwam steeds feller naar voren. Schokkend over haar hele lijf, maar zonder geluid kwam zij klaar terwijl Jan fanatiek door bleef likken. Zachtjes duwde Domi Jan's hoofd van haar af.

Het gezicht van Jan was nat van Domi's vocht. Ik kuste Jan en proefde Domi's geil, heerlijk. Jan was opgewonden. Ik tastte naar zijn penis en trok zachtjes tot hij weer keihard was. Jan duwde mij zachtjes op de grond en kuste mijn tepels. Een siddering ging door mij heen en ik opende mijn benen voor hem. "Kom in me" zei ik zachtjes. Hij bracht met zijn hand zijn eikel voor mijn vagina. Ik bracht mijn heupen naar voren en zei "toe maar, stoot toe, neuk me, ik wil je in me voelen". Jan wreef met zijn eikel tussen mijn schaamlippen en over mijn clitoris. Ik dacht dat ik weer ging klaarkomen. "Niet zo plagen, steek hem erin, neuk me", kreunde ik. Langzaam voelde ik zijn penis in mijn vagina schuiven. Mijn vriendinnen keken toe terwijl hij een paar keer zachtjes stootte en toen stil hield. Gerry zuchtte "dat ziet er lekker, ik wil ook wel geneukt worden". Domi zat zachtjes aan Jan's zak te wrijven en zijn ballen te masseren. "Kom op", zei ik, "doorgaan, ik wil je voelen bewegen, neuk me, neuk me". Jan begon te stoten, harder en harder. Ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoedermond stoten. Bij iedere stoot kletsen de ballen van Jan tegen mijn kont. Ik kreeg steeds meer het ritme te pakken. Jan boog zich naar mij toe en kuste mij en masseerde mijn tepels. Ik deed mijn benen verder uit elkaar om hem nog dieper te laten stoten. Ik sloeg mijn benen om hem heen en spande de spieren in mijn vagina aan. Jan begon meer te zuchten. "Kom maar klaar in mij", kreunde ik, "spuit je zaad maar in mijn baarmoeder, geef mij je sperma". Stoot na stoot voelde ik zijn harde penis in mijn schede heen en weer schuiven. "Ik wil je zaad, ik wil je zaad, spuit me vol, ah lekker". Jan klemde zich aan mij vast en kromde zijn rug, Ik voelde dat hij bijna ging spuiten. "Kom maar met je sperma, spuit maar in mij". Met een zacht kreetje kwam Jan klaar in mij. Ik voelde zijn sperma in mijn vagina spuiten, stoot na stoot tot hij stil bleef liggen. "Blijf nog even in mij" zuchtte ik, "het voelt zo lekker". Jan kwam iets omhoog en kuste mij zachtjes op de mond en op mijn tepels. "Heerlijk", zei hij, "ik heb lang niet zo lekker een mooie vrouw geneukt". Langzaam trok hij zijn verslappende penis uit mij. Ik voelde wat van zijn zaad uit mijn vagina over mijn kont lopen.

"ik denk dat we nog niet klaar zijn", zei Gerry, "je hebt nog meer gaatjes te vullen". "Laten we naar boven gaan en op bed verder gaan" stelde ik voor. "We kunnen ons boven ook even opfrissen". We raapten onze kleren bij elkaar en gingen naar mijn slaapkamer voor het vervolg.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen