Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Voor ik begin, zal ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Mieke, ik ben achtentwintig jaar oud en sinds twee jaar keurig getrouwd met Rik. Mijn man is een lieverd hoor, daar niet van, maar om eerlijk te zijn is het wel een beetje een saaie piet. Als accountant verdient hij genoeg om mij een leuk leventje te bezorgen maar als je achtentwintig bent, is hele dag thuis zitten ook niet alles. Kortom ik ging op zoek naar een baantje en vond er één bij een klein bedrijfje dat bubbelbaden, sauna's enzovoort verkoopt. Behalve mijn persoontje, werken er nog twee mensen. De eigenaren, Edwin en Erik, zijn broers en respectievelijk dertig en zesentwintig jaar oud. Edwin is getrouwd en Erik heeft vaste verkering. De relaxte en ontspannen sfeer beviel mij onmiddellijk, al vond ik wel dat de jongens nogal vrij waren. De opmerkingen en grapjes die zij maakten deden mij af en toe wel even de wenkbrauwen fronsen maar ik zocht er verder niets achter. Om heel eerlijk te zijn vond ik het stiekem ook eigenlijk best wel leuk als ik 's ochtends werd begroet met de opmerking: 'Godsamme Mieke wat zie jij er weer lekker uit vandaag.' Achteraf gezien stelde mijn seksleven met Rik niet zo veel voor maar dat voelde ik toen helemaal niet zo. Waarschijnlijk is dat echter wel de reden geweest dat ik de jongens niet terecht wees, sterker nog, ik ging zelfs mee doen.

Ik betrapte mijzelf erop dat ik plotseling erotische fantasieën kreeg en daarin kwam dan altijd Edwin of Erik in voor en soms zelfs allebei. Ik ging mij ook anders kleden en reageerde steeds vaker op de opmerkingen van de broers. Zonder eigenwijs te zijn, kan ik gerust stellen dat ik er goed uit zie. Ik ben slank, heb een strak kontje, een platte buik en twee stevig cup-c tieten. Daar komt bij dat ik zeker niet onaantrekkelijk ben maar wat vooral aan mij opvalt is mijn enorme bos donkerrode krullen. Hoe het ook zij, de manier waarop wij met elkaar omgingen werd steeds vrijer en leek soms meer op flirten dan op het contact tussen collega's. Volgens mij kon dat geen kwaad omdat wij alle drie een vaste relatie hadden en wij toch altijd met ons drieën waren. Dat ik mij daarin had vergist bleek al snel.

Het was een bloed hete dag en er was weinig te doen in de zaak. Vanwege de warmte was ik nogal luchtig gekleed in een kort rokje en een laag uitgesneden topje. Bij mijn binnenkomst die ochtend had Erik al gezegd dat ik maar de hele dag achter de balie moest gaan zitten omdat hij anders niet voor de gevolgen kon instaan. Glimlachend had ik zijn compliment in ontvangst genomen en was gewoon begonnen met mijn werk. In de loop van de dag werden de opmerkingen steeds directer en af en toe schrok ik zelfs een beetje. Misschien dat het door het extreem warme weer kwam, maar de broeierig temperatuur vertaalde zich in een al even broeierige sfeer. Bij het afsluiten van de zaak hebben wij altijd hetzelfde ritueel. Wij wachten alle drie tot de laatste klant geholpen is en verlaten dan gezamenlijk, via de deur van het magazijn, het pand. Erik liep voorop, daarna volgde ik en achter mij liep Edwin. Zodra wij in het magazijn waren, draaide Erik zich om en verrast bleef ik staan. Achter mij sloot Edwin de deur tussen de showroom en het magazijn en ik werd overvallen door een vreemd gevoel. Erik keek mij aan met een bijzondere blik in zijn ogen en op een manier die ik niet van hem gewend was, zei hij: 'Volgens mij hebben we het spelletje nu lang genoeg gespeeld. Of niet?' Niet begrijpend keek ik hem aan. 'Wat bedoel je? ' vroeg ik aarzelend. 'Dat we de woorden maar eens moeten omzetten in daden' antwoordde hij ruw en deed een stap in mijn richting. Op dat moment voelde ik hoe Edwin mij van achter beetpakte. Voor ik kon reageren, stak Erik zijn handen uit en legde ze vlak boven mijn borsten. Met kracht schoof hij zijn handen naar beneden en stroopte zo, in één beweging, mijn topje en BH naar beneden. Met ontbloot bovenlijf stond ik voor hem en ik raakte volledig in paniek. Ik wilde schreeuwen maar mijn kreet smoorde in de mond van Erik die hij op de mijne had gedrukt. Ondertussen voelde ik de handen van de broers op mijn lichaam. Over mijn tieten, tussen mijn dijen en ik probeerde uit alle macht tegen te spartelen. 'Waarom doe je zo moeilijk?'hijgde Edwin in mijn oor. 'Dit wil je toch.' Met moeite ontworstelde ik mij aan de zoekende tong van Erik en riep: 'Dit wil ik helemaal niet. 'O nee?'zei Erik en terwijl hij mij vol in het kruis pakte: 'En waarom ben je dan helemaal nat van het geil?' Ik wilde schelden, ik wilde vechten maar het enige wat ik deed, was een diepe zucht slaken toen Erik mijn slipje aan de kant schoof en zijn vinger in mijn kletsnatte grotje naar binnen bracht. 'Zie je wel dat je het lekker vindt. Beken maar eerlijk, je bent gewoon een geile slet die geneukt wil worden.'

Mijn geest wilde zeggen dat ik dat helemaal niet wilde, maar mijn lichaam sprak dat volledig tegen. Edwin hield mij nog steeds vast maar Erik deed een nu een stap naar achteren. Zonder zich te haasten begon hij zich uit te kleden en ik realiseerde mij pas dat ik helemaal niet meer probeerde om los te komen toen hij poedelnaakt en met een stijve pik, voor mij stond. 'Kleed je uit' zei hij op een toon alsof hij vroeg of ik hem een pen wilde aangeven. 'Wat zouden Marit en Julia hier van zeggen?' probeerde ik nog op hun gemoed te werken maar als antwoord kreeg ik van Edwin te horen: 'Die zouden zeggen: Goh jammer dat wij het hebben gemist.' Edwin liet mij nu los en achter mij hoorde ik hem zeggen: 'Nou vooruit, kleed je uit.' Onafhankelijk van mijn wil, als ik die al had, schopte ik mijn slipje uit dat toch al op mijn enkels hing en stroopte mijn rokje naar beneden om vervolgens mijn topje en BH uit te doen. Bang en poedelnaakt stond ik tegenover Erik die net zo naakt was. Dat Edwin zich ondertussen ook had uitgekleed, ontdekte ik toen ik zijn keiharde piemel tegen mijn billen voelde drukken. 'Godverdomme wat ben jij een lekker geil wijf' zei Edwin grof en pakte vanaf achteren mijn tieten vast. Erik kwam nu vlak voor mij staan, keek mij diep in de ogen en stak zonder omwegen twee vingers in mijn kutje. Ik was boos maar vond het heerlijk. Dat was ook waarom ik zo van de kaart was. Ik vond het heerlijk! Het kutgeil droop over mijn dijen en toen Erik mij begon te vingeren en Edwin mijn tieten begon te kneden, had ik allang alle weerstand opgegeven. Ik kon niet anders dan toegeven aan mijn wat blijkbaar mijn diepste verlangens waren geweest, want ik zakte iets door de knieën en spreidde mijn benen om Erik zodoende een betere toegang tot mijn flamoes te geven.. 'Zie je wel dat je het lekker vindt' lispelde Edwin in mijn oor. 'Je bent gewoon een geile slet' voegde zijn broer er aan toe. Tot mijn eigen verbazing hoorde ik mijzelf zeggen: 'Ja, ik ben een geile slet.' Ik werd overvallen door een onbekend gevoel van totale en taboeloze geilheid. Het was alsof ik, door het zeggen van die woorden, een deur had geopend. Alsof ik had gewacht op dit moment. Het moment waarop schaamte niet meer bestaat en er alleen nog maar wellust overblijft en mij eindelijk overgaf aan mijn diepste gevoelens.

Erik ging op een grote doos zitten, pakte zijn harde staaf in de hand en zei: 'Neemt u plaats mevrouw.' Als op afstand bestuurd, liep ik op hem toe, zette mijn linkervoet naast zijn been op de doos en terwijl ik mijn handen uitstak en Erik ze vastpakte om mij te ondersteunen, zette ik ook mijn rechtervoet neer. Met gespreide benen stond ik schrijlings boven de vlaggenmast van Erik en liet mij voorzichtig door de knieën zakken. De forse pik van Erik leek niet tot een einde te komen toen ik mijn schede steeds verder over zijn paal liet zakken. Hij legde zijn handen onder mijn kont en gaf zo aan dat ik weer iets omhoog moest. Mijn tunneltje was volledig gevuld door de pik van Erik en als vanzelf begon ik hem te berijden. Plotseling voelde ik een hand in mijn nek die mij ruw voorover duwde. Als de stampende zuiger in mijn cilinder niet zo goddelijk bezig was geweest, had ik er iets van gezegd maar ik liet het er bij. Toen ik echter een vochtige vinger mijn aars voelde binnendringen zij ik werktuigelijk: 'Nee.' Een hardvochtig: 'Lul niet, straks vindt je het lekker' was wat ik als reactie van Edwin kreeg Direct daarop voelde ik iets groots en massief heel voorzichtig tegen mijn kringspier duwen. De poging tot verzet die ik in gedachten had smoorde in goede bedoelingen toen Erik mij sneller begon te palen en ik een hemelse pijn voelde op het moment dat de pik van Edwin mijn endeldarm binnendrong. Erik had nu zijn handen op mijn tieten en geheel vrijwillig bereed ik zijn steigerend lid terwijl broerlief puffend en hijgend mijn rectum op elasticiteit testte. Een nietsontziend gevoel van verzengende geilheid raasde door mijn lichaam en ik kreunde dat het een lieve lust was. 'Vindt je het lekker? Twee pikken in je lijf?' vroeg Erik hijgend. 'Als bevestiging kreunde ik luid. 'Mijn God wat een heerlijk geil wijf ben je' gromde Edwin. 'En wat een fantastisch kontje.' Erik vulde zijn broer aan: 'Haar kutje is anders ook niet te versmaden.'En toen, heel plotseling op boze toon tegen mij: 'Zeg dat je een hoer bent. Dat je een geile slet bent die alleen maar wil neuken. Toe dan...toe dan!' De jongens begon sneller te bewegen en te hijgen en zelf voelde ik een orgasme komen waarvan ik al bij voorbaat wist dat het de meest allesomvattende en intense zou worden die ik ooit had beleefd. 'Ik ben een hoer, een slet, een geil neuk monster ik ben...ik ben... AAAAAAACCCHHH, MAMMA!' Twee pikken tegelijk lostten grote golven heet zaad in zowel mijn darm als schede en ik dacht dat ik zou sterven.

Minutenlang zat ik naar adem snakkend nog op de pik van Erik bij te komen die, toen ik van hem af stapte, zei: 'Lik mijn pik schoon slet' en ik deed wat hij vroeg. Op mijn knie:en zat ik op de magazijn vloer zijn pik schoon te likken toen Edwin naast hem kwam zitten. Afwisselend likte ik de ene en dan de andere pik. Net zo lang tot ze weer stijf werden. Terwijl ik Edwin aan het pijpen was, trok ik Erik gelijktijdig af en toen Edwin aangaf te komen, begon Erik ineens heel snel aan zijn eigen pik te trekken om vlak nadat Edwin begon te spuiten ook klaar te komen. Het zaad van de broers vermengde zich in mijn geopende mond en met moeite slikte ik zo veel mogelijk van hun liefdessap door. Naakt en wezenloos zat ik op de grond van het magazijn toen Edwin zei: 'Morgen weer, of niet soms?' Ik wist het even niet meer en pas toen Erik mij omhoog tilde, mijn haar begon te strelen en mij zoende, kwam ik weer en beetje tot mijn positieven. 'je vond het zelf toch ook lekker?'vroeg hij heel lief en nam mij in zijn armen. Edwin streelde ondertussen teder mijn rug en merkte op. 'Je bent gewoon van alles onder de indruk maar, geloof me, je bent ervoor geschapen.'

Hoewel ik in eerste instantie totaal van slag was en thuis vol twijfels en onzekerheid op de komst van Rik wachtte, voelde ik mij zoals ik mij nog nooit had gevoeld namelijk: 'Totaal bevredigd.' Het vreemde was dat ik 's avonds voor het eerst echt goede seks met Rik had. Het was alsof de rem er bij mij af was. Blijkbaar voelde Rik dat ook en voor het eerst in onze relatie vroeg hij of hij mijn kutje mocht likken. Dat mocht en het kutje dat die dag al zoveel had meegemaakt, werd nog eens goed onder handen genomen. De volgende dag ging ik met frisse tegenzin naar mijn werk maar zodra ik er was, bleek dat Edwin en Erik heel normaal deden. Het enige was dat zij nu af en toe mij een zoentje gaven en even over mijn billen of borsten streken. Eigenlijk was het contact met hen nog nooit zo ontspannen geweest. Nu was ik echter degene die het initiatief nam. Ik was zo geil geworden door alle aandacht en aanrakingen dat ik tegen de middag vroeg wie mee naar het magazijn wilde. Achtereenvolgens, neukte ik eerst met Edwin om daarna heerlijk te worden genomen door Erik. Terug in de showroom zei Edwin: 'Marit was helemaal enthousiast toen ik haar het van gisteren vertelde.'Met grote ogen keek ik hem aan maar voor ik goed en wel was bekomen van de schrik, voegde Erik er aan toe: 'Julia ook. Zij vroeg al wanneer zij eens mee mag doen.' Ik viel nog net niet van mijn kruk en de verbazing moet van mijn gezicht af te lezen zijn geweest. 'Kijk maar niet zo verbaasd' lachte Erik. 'Julia en Marit weten alles hoor, of dacht je dat het voor Edwin en mij de eerste keer was dat wij seks met meer dan twee personen hadden?'
'En Rik dan? 'vroeg ik zonder te weten waarom. 'Die doet natuurlijk ook gewoon mee' was het antwoord van Edwin. 'Da's makkelijker gezegd dan gedaan' dacht ik bij mij zelf. En ik legde Edwin en Erik uit hoe de situatie was. 'Laat dat maar aan Marit en Julia over' zei Erik. 'Die wassen dat varkentje wel. En Edwin vroeg:'Zaterdagavond bij mij thuis?'

Toen ik aanbelde bij het huis van Edwin, had ik nog niks aan Rik verteld. Ten eerste wist ik helemaal niet wat ik die avond precies kon verwachten en, ten tweede, zou ik niet hebben geweten hoe ik het had moeten brengen. De broers en schoonzussen ontvingen ons met een kop koffie en lieten ons vervolgens het huis zien. 'En daar staat de sauna' wees Edwin naar een houten gebouwtje in de tuin. 'Als je ze verkoopt, moet je natuurlijk ook zelf één hebben. Inkoopprijs natuurlijk.' 'Dat zou ik thuis ook wel willen' reageerde Rik spontaan en daar haakte Marit direct op in. 'Zullen we hem aanzetten? Dan kunnen we er over een half uurtje in. Gezellig.' Rik schrok zichtbaar. 'Maar...eeh...wij hebben niets bij ons.' Marit legde een hand op de arm van Rik, keek hem overdreven serieus aan en zei op plechtige toon: 'Beste Rik, ten aanzien van het sauna gebruik is het reeds eeuwen de gewoonte dat deze vorm van reiniging en ontspanning, uitsluitend ongekleed plaatsvindt.' Ik zag her en der een grijns verschijnen die veranderde in een lach toen Marit er plat aan toevoegde: 'Oftewel, je mot in je blote kont.' Rik en ik waren de enigen die niet lachten. Rik omdat hij te verbaasd was en ik vanwege de zenuwen. Eventuele bezwaren werden bij voorbaat de grond in geboord door simpelweg over iets anders te beginnen en net te doen of er niets aan de hand was. Vragend keek Rik mij aan en ik haalde slechts mijn schouders op. In een onbewaakt ogenblik siste hij: 'We kunnen tocht niet..'en ik siste terug: 'zeg jij het dan..'en daar bleef het bij.

Rik probeerde het nog één keer toen de meute opstond om naar de sauna te gaan. 'Ik weet niet of...' begon hij maar hij werd onderbroken door Julia. 'Kom op zeg, doe niet moeilijk het is 2009 en toch heel gewoon.' Dat Rik het niet zo heel gewoon vond, bleek wel aan zijn reactie toen De andere vier aanwezigen zich, bij aankomst in de sauna, meteen begonnen uit te kleden. Het duurde even maar aarzelend volgde Rik hun voorbeeld en ik ook. Even later stonden Edwin, zijn vrouw Marit, Erik en zijn vriendin Julia helemaal naakt op ons te wachten. Erik en Edwin had ik al gezien en dus richtte mijn aandacht zich voornamelijk op de meiden. De hoogblonde en langharige Marit was slank en had een paar fraaie tieten die niet al te groot waren, maar als twee puntige kegels keihard vooruit stonden. Haar schoonzus was heel licht getint en droeg haar gitzwarte haar in een soort wrong. De borsten van Julia waren groter, ongeveer mijn formaat, en voorzien van grote, donkere tepels. Wat mij direct opviel was dat beiden volledig waren kaalgeschoren. Toen Rik en ik waren uitgekleed, volgden wij hen naar de sauna.

De sauna was redelijk van formaat met aan weerszijden twee banken op verschillend niveau. Edward, Erik en Marit namen aan de ene zijde plaats waarbij Marit op de onderste bank ging zitten en Edwin en Erik op bovenste. Vanaf onze kant gezien, zat Erik rechts van haar en Edward links. Zelf zat ik op de bovenste bank met links van mij Rik en daar weer naast Julia. Ik merkte aan alles dat Rik zich niet op zijn gemak voelde. Blijkbaar was dit Marit ook opgevallen want ze vroeg hem op de man af of dit inderdaad het geval was. 'Nou ja, het is wel helemaal nieuw voor mij natuurlijk' zei Rik eerlijk. 'Misschien moet ik er gewoon nog aan wennen.' Ondertussen zaten Edward en Erik ontspannen achterover geleund en ik kon mijn blik gewoon niet van hen afhouden. De twee, inmiddels zeer bekende, pikken oefenden een magnetische aantrekkingskracht op mij uit die ik nauwelijks kon weerstaan. Ook Marit ging nu iets relaxter zitten en ik kan mij hebben vergist maar het leek er heel even op dat zij haar benen kort van elkaar deed. Aan de reactie van Rik te merken had hij, net als ik, ook een glimp van haar geopende kutje opgevangen want de arme jongen verschoof ongemakkelijk. 'Waar ben je bang voor dan? ' hoorde ik Julia vragen. 'Dat je een stijve krijgt?' Haar directe vraag leek door de ruimte te knallen en toen ik naar Rik keek, zag ik dat hij zich zeer ongemakkelijk voelde. 'Ook al zou dat zo zijn dan geeft dat niks hoor' gaf zij zelf antwoord op haar vraag en Marit viel haar bij. Zij keek schuin omhoog naar Erik, legde eerst een hand op het dijbeen van Erik en toen ook op die van Edwin. Met een grijns rond haar lippen zei ze: 'Dat overkomt deze heren ook wel eens, daar ben je man voor tenslotte. Of niet?' Snel keek ik opzij naar Rik om zijn reactie te peilen en kwam tot de ontdekking dat Julia bij hem hetzelfde had gedaan. Die actie had mijn arme man niet onberoerd gelaten want heel langzaam richtte zijn lid zich op. Op dat moment zag ik, vanuit mijn ooghoeken, dat Marit zowel de slurf van Edwin vastpakte als die van Erik. Als bij toverslag ontwikkelden de broers beiden een erectie en naast mij hoorde ik een zachte kreun. Julia had de knots van Rik nu ook vol in haar hand en was er zelfs al aan begonnen te trekken. Wanhopig keek Rik mij aan en toen ik hem bemoedigend toeknikte, was hij eerst heel verbaasd om vervolgens een glimlach van oor tot oor te krijgen. Marit had ondertussen haar benen zover gespreid dat haar kale, roze kutje helemaal open stond. De blik van Rik was helemaal gefixeerd op het kutje tegenover hem en hij had pas door dat Julia naar hem toe gebogen was om hem te gaan pijpen toen haar mond al over zijn leuter schoof. Enthousiast trok ik zijn hoofd naar mij toe en begon hem te tongen. Plotseling gebeurde er van alles. Edwin was naar ons toegekomen, ging op zijn knieën en nadat hij mijn benen uit elkaar had gedaan, begon hij mij te beffen. Julia was opgestaan en maakte aanstalten om Rik te bestijgen en Erik en Marit waren al zover dat Marit, met haar gezicht naar ons toe, op de schoot van Erik zat te wippen. Haar tieten stonden keihard vooruit en haar tepels waren keihard van opwinding. De aanblik van de stampende heipaal van Erik, die in haar wijd opengesperde kutje, op en neer ging, was zo vreselijk geil dat ik alleen daardoor al bijna een orgasme kreeg. Rik was ondertussen bezig Julia te palen en had zijn handen op haar tieten gelegd. Hoewel ik tamelijk ongemakkelijk achterover lag, lukte het mij een hand op het been van Rik te leggen die mij intens dankbaar aan keek. Zij lippen vormden de woorden: 'Ik hou van jou' en dat was het beste wat hij op dat moment had kunnen zeggen.


Edwin zoog op mijn klitje, vingerde mijn kutje en likte mijn schaamlippen met zoveel passie en enthousiasme dat ik al vrij snel mijn orgasme voelde naderen. Rik was echter sneller want terwijl ik het bekende warme gevoel vanuit de toppen van mijn zenuwen naar het centrum van mijn wezen voelde gaan, kwam hij al spuitend klaar in de gulzig slikkende keel van Julia. Precies op het moment dat ik een knallend orgasme kreeg, opende hij zijn tot dan toe gesloten ogen, legde zijn rechterhand op mijn linkertiet en keek mij intens gelukkig aan. Na genietend en na hijgend, zaten wij hand in hand te kijken hoe Erik en Marit gelijktijdig klaar kwamen. 'En nu gaan we in de jacuzzi' zei Julia en liep in haar blootje de volledig afgeschutte tuin in. De tuinverlichting en het onderwaterlicht van de jacuzzi zorgden voor een sprookjesachtige sfeer die heel goed paste bij het moment. Blijkbaar was nu het moment aangekomen dat de mannen gingen toekijken terwijl weer bij hun positieven kwamen, want ik zat nauwelijks in de jacuzzi of Marit en Julia schoven naar mij toe. Marit zal links van mij en Julia rechts. Tegenover mij zaten de mannen ontspannen toe te kijken hoe de schoonzussen ieder een tepel van mij naar binnen zogen. Voor mij was het de eerste keer dat een vrouw mij op die manier aanraakte en ik moet eerlijk bekennen dat ik het net zo geil vond als met een man. Anders dat wel, maar zeker niet minder. Even later tilde ik mijn tieten omhoog om ze aan de zuigende mond van Marit aan te bieden. Julia zat ondertussen voor mij en met behulp van de opwaartse kracht van het water, tilde zij mijn onderlijf zover omhoog dat mijn open gesperde kutje zodanig boven het water uit stak, dat de drie mannen zo naar binnen konden kijken. Ondertussen vingerde Julia mij of haar leven er van af hing. Het idee dat ik, volledig open en bloot en voor iedereen zichtbaar, onderhanden werd genomen, maakte mij zo vreselijk geil dat ik kronkelde, spartelde en kreunde als een halve gare. Toen ik ook nog eens zag dat drie pikken door hun respectievelijk eigenaren ter hand werden genomen, werd ik helemaal gek en kwam gillend en puffend klaar. Het feest werd pas compleet toen Rik Marit van achteren nam terwijl zij Julia likte die wijdbeens op de rand van de jacuzzi zat haar eigen tieten te masseren. Ik zat op de paal van Erik gespietst en zoog ondertussen Edwin af die voor mij stond. De broers kwamen vrijwel gelijktijdig klaar en nadat zij geduldig al hun zaad in mijn kut en mond hadden laten lopen, keken wij rustig toe hoe Rik zijn genen loste in het kutje van Marit.

Geloof het of niet, maar thuis gekomen was Rik nog steeds zo onder de indruk van het gebeurde dat hij weer een erectie kreeg en mij nog eens langdurig en diep neukte op de tafel in de woonkamer voor wij eindelijk gingen slapen. De volgende dag werd ik wakker en kwam tot ontdekking dat Rik al beneden was en koffie had gezet. Hij liep volledig naakt door het huis en zodra hij mij zag, opende hij mijn ochtend jas, duwde mij tegen het aanrecht en nam mij staande terwijl hij mijn tieten bijna tot moes kneedde. Die dag hebben wij niets anders gedaan dan likken, pijpen, neuken, zoenen en strelen en voor het eerst in mijn relatie hadden wij beiden het gevoel dat wij de gelukkigste mensen op aarde waren. Sindsdien is ons seksleven behoorlijk veranderd of, beter gezegd, sindsdien hebben we een seksleven. Groepsseks, triootjes, dubbele penetraties, niets is ons te gek en we genieten. Van elkaar en van anderen. We zijn nog nooit zo gelukkig geweest.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen