Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mariëtte was blij dat ze eindelijk van school mocht, eindelijk kon ze gaan werken, eindelijk zelf bepalen wat ze deed en wanneer, en ijverig begon ze te solliciteren. Maar ondanks alle brieven, telefoontjes, en reacties via internet viel het niet mee om een baan te krijgen. Dolgelukkig was ze daarom dat ze mocht komen praten bij een administratie kantoor, en netjes gekleed in een rokje en een blouse ging ze op weg. De afstand viel tegen, en ze besefte dat ze bij haar ouders vandaan zou moeten, en moest verhuizen naar die andere stad als ze die baan zou krijgen. Het kantoor was kleiner dan ze verwacht had, en bestond uit de eigenaar (Arno) en zijn vrouw (Liesbeth). Het gesprek verliep vlot, en het werk leek haar wel wat, en toen ze over de afstand begon stelde Liesbeth voor dat ze bij hun op de zolder mocht wonen. Arno liet haar het huis zien waar ze zou komen te wonen, en Mariëtte vond het steeds fijner om hier te mogen wonen en werken. Beneden in het statige herenhuis met super grote tuin woonden Arno en Liesbeth, en hun gedeelte was weelderig ingericht. Duidelijk was dat die twee geld genoeg hadden, en zeker de grote woonkamer met vier luxe banken, en de grote badkamer met een bubbelbad voor zes personen waren superluxe. Glimlachend dacht Mariëtte dat een zespersoons bad in haar ogen echt onzin was, omdat je nooit met andere mensen tegelijk in bad ging, maar verder dacht ze hier niet over na, en ze besefte niet dat ze binnenkort in dat zelfde het bad zou liggen, en niet alleen!. Op de begane grond was ook de werkkamer van Arno, en de ontvangstkamer voor gasten, en ook hier droop de luxe er vanaf. Op de eerste verdieping waren twee werkkamers, één was van Liesbeth, en in de andere zou Mariëtte gaan werken. De werkkamer van Mariëtte was ruim, en met een schuifdeur kon ze op het grote terras komen. Op deze verdieping waren nog twee deuren, maar die maakte Liesbeth niet open, en op de vraag wat daar was zei Liesbeth: dat komt later wel. Met een spiltrap kwamen ze op de tweede verdieping, en ook daar bleven twee deuren gesloten.

 

De andere deur was van de slaapkamer van Mariëtte, en naast een gezellige zithoek was er ook een keukentje, een aparte slaapkamer, een badkamer, en een schuifdeur naar het dakterras. Mariëtte was helemaal enthousiast van de baan, het huis, en de bewoners, en na overleg met haar ouders nam ze de baan aan en pakte ze haar spullen in. Wat Mariëtte niet wist was dat Arno en Liesbeth fanatieke swingers waren, die regelmatig een avondje organiseerde waar de drank, softdrugs, en vrije (groep) seks de overhand hadden. Op zo, n avond waren meestal tussen de zes en de twaalf mensen, en Arno en Liesbeth regelden op zo, n avond meestal een thema, en kwamen de mensen verkleed en speelde ze dat thema vol vuur, wat altijd uitliep op uitbundige seks tot diep in de nacht. De thema, s waren soms het wilde westen, of het Romeinse rijk, of de sloppenwijken, en nog veel meer thema, s, die Arno altijd verzon, en meestal regelde hij wat lichte Sm erbij, want dat was de specialiteit van het huis! Ook wist Mariëtte niet dat Arno en Liesbeth uit alle sollicitaties speciaal gezocht hadden naar een wat simpel meisje met een mooi gezicht en een slank lijf, zonder veel sociale contacten, liefs van ver weg zodat ze in moest wonen, en wat timide en verlegen type, zodat ze snel klaargestoomd kon worden voor die swinger avonden. Dit was de echte oorzaak van de sollicitatie, voor het werk was het niet echt nodig, want veel werken deden Arno en Liesbeth niet, want geld hadden ze meer dan genoeg. Ze hadden via internet (hyves e.d.) nagekeken wat voor contacten Mariëtte had, en bij bevriende mensen uit het dorp van Mariëtte informatie opgevraagd, en wisten dat ze weinig vrienden had, thuis sober leefden, en daar niet echt gelukkig was. Zo kwam het dat twee weken later Mariëtte door haar ouders en haar twee jongere zussen gebracht werd, en ook de ouders en zussen waren onder de indruk van het huis, de tuin, en de omgeving. Mariëtte pakte met haar zusjes de koffers uit, en richtte de kamer van haar netjes in, en de zusjes vroegen al snel of ze een keer mochten komen logeren. De ouders van Mariëtte zaten ondertussen met Arno en Liesbeth te praten, en de vader van Mariëtte zei: ik hoop dat u veel lol aan onze dochter beleefd, het is een wat verlegen, maar net meisje. Arno zei lachend dat hij zeker veel lol aan Mariëtte zou beleven, en als haar vader zou weten wat voor lol Arno in gedachten had zou hij zijn dochter direct weer meenemen.

Na een hartelijk afscheid zaten Arno, Liesbeth en Mariëtte nog even te praten, en toen zei Mariëtte geeuwend dat ze naar bed ging. Arno en Liesbeth wachten even tot het meisje naar boven was, en liepen toen snel naar de deur op de eerste verdieping die voor Mariëtte afgesloten gebleven was. Toen ze binnen waren deden ze de deur weer zorgvuldig op slot, en zagen ze de rij pc, s en monitoren die opgesteld stonden. Arno drukte op wat knopjes, en op drie beeldschermen kwam de badkamer, de zitkamer, en het slaapgedeelte van Mariëtte duidelijk en in kleur in beeld. Zo konden nog net zien hoe het meisje binnen kwam en haar schoenen uitdeed, en Liesbeth vroeg snel: hij staat wel op opnemen hé!, en Arno knikte bevestigend. Zo zat het stel te kijken hoe het jonge meisje zich uitkleedde, onder de douche ging en haar pyjama aandeed, en al snel in bed stapte. Met een zucht zei de biseksuele Liesbeth: wat een lekker kippetje, dat gaan we verleiden, dresseren, en africhten tot ons speciale seksslavinnetje! Arno lachte om de begerige blik in de ogen van zijn vrouw, en zei toen: ook die zusjes mogen er wel zijn, als Mariëtte gewend is mogen die eigenlijk ook wel eens komen logeren. Samen keken ze de beelden van de uitkledende en douchende Mariëtte nog eens, en Liesbeth zuchtte: wat een ouderwetse kleren, en wat een nonnenondergoed, daar ga ik mee beginnen wat verandering in aan te brengen. Wel kleine tietjes, zei Arno toen hij het beeld nog eens terugspoelde, en dat haar tussen haar benen moet ook sneuvelen, dat beft niet lekker. Zo praten die twee nog even door, en gingen toen opgewonden door het beeld van de douchende Mariëtte, de hete plannen met het meisje, en het idee over de zusjes samen naar bed, en samen verwenden ze elkaar tot ze uitgeput in slaap vielen.

De volgende dag zat Mariëtte voor het eerst achter haar bureau, en luisterde naar de aanwijzingen van Liesbeth, die achter haar stond met haar handen masserend op haar schouders. Vind je het erg als ik mijn handen op je schouders heb? vroeg Liesbeth aan Mariëtte, die aandachtig op de computer deed wat Liesbeth vertelde. Al typend schudde het meisje dat ze het niet erg vond, en terwijl ze de programma, s van de computer probeerde door te krijgen masseerde Liesbeth rustig verder. Na een poosje werkte Mariëtte even zelfstandig, en riep ze Liesbeth als ze het niet meer wist, rustig legde de oudere vrouw dan uit wat ze moest doen, en steeds waren haar handen op Mariëtte, s schouders, rug, of bovenbeen. Al snel was Mariëtte er aan gewend dat Liesbeth altijd aan haar zat, en eigenlijk gaf het haar wel een vertrouwd gevoel, maar het leek wel of de handen steeds verder en langer op haar lijf waren. Zo werkte de twee dame, s die dag samen, en ook de volgende dag ging zo door. Aan het einde van de tweede werkdag hadden de twee even een privé praatje, en handig bracht Liesbeth het onderwerp op kleding. Vind jij jou kleding niet erg stijfjes en ouderwets? vroeg Liesbeth ineens, bij jullie in het dorp kan dat wel, maar hier in de stad…….. Mariëtte gaf toe dat haar kleren hier wel opvielen, en dat haar moeder thuis altijd haar kleren kocht. Weet je wat, begon Liesbeth tactisch, we hebben gisteren en vandaag al heel veel werk gedaan, morgen gaan we samen de stad in en kopen wat moderne kleding voor jou. Een beetje stotterend zei Mariëtte eerlijk dat ze daar echt geen geld voor had, en terwijl Liesbeth troostend haar armen om haar deed zei ze: nee lieverd, dat begrijp ik, maar jij heb zo hard gewerkt dat ik trakteer. Eerst wilde Mariëtte weigeren, maar Liesbeth hield voet bij stuk, en het meisje stamelde: ok, alvast bedankt dan. Daarna stelde Liesbeth voor om haar eigen kleren apart in een kast te bewaren, en te dragen als ze naar huis ging of als haar ouders of er klanten waren. Haar nieuwe kleren kon ze dragen als ze boven aan het werk was, en als ze gezellig samen niet aan het werk waren. Ondertussen waren de armen van Liesbeth nog steeds vanaf de achterkant om het meisje heengeslagen, en die waren al zo ver gezakt dat haar handen al een klein stukje van haar borstjes bedekte. Automatisch duwde Mariëtte de handen een stukje terug, maar het was niet met volle overtuiging, en Liesbeth wist dat ze terrein aan het winnen was.

De volgende dag gingen Liesbeth en Mariëtte samen de stad in, en liepen winkel in, winkel uit. Mariëtte was dol enthousiast over de aankopen, maar merkte wel dat het totaal andere kleren waren dan haar moeder altijd voor haar kocht. Bij haar moeder waren de bloesjes altijd hooggesloten, de rokken lang, de broeken degelijk, en alles was sober en erg bedekt (Liesbeth had het over burka, s!). Nu kochten ze shirts met flinke V-halzen, naveltruitjes, korte rokjes, en alles lekker fel gekleurd. Kom op, zei Liesbeth steeds, je bent een jonge meid, je moet er lekker uit zien. Ook kochten ze haklaarsjes, kniekousen in de kleur van het minirokje, en shirts zonder mouwen en met flinke armsgaten. Steeds keek Mariëtte bedenkelijk naar de grote V-halzen, de erg korte rokjes, de grote armsgaten wat flink wat inkijk gaf, maar steeds bedacht ze dat ze niet veel gewend was. Daarna gingen ze een lingeriezaak in, en kocht Liesbeth voor Mariëtte strings, body, s, uitdagende bh, s, push up bh, s, en nog veel meer spannende lingerie. Wel vond Mariëtte het vreemd dat Liesbeth bij het passen steeds bij haar in het paskamertje bleef, maar ze wist dat ze preuts opgevoed was, en vrouwen onder elkaar deden het zeker zo. Ook aten ze uitgebreid in een luxe zaak, en moe maar voldaan gingen ze naar huis. Thuis aangekomen liep Liesbeth mee naar de kamer van Mariëtte, en hielp alle kleren op te ruimen. Gezellig pratend waren de twee zo bezig, en samenzweerderig zei Liesbeth: eindelijk samen, Arno is twee dagen naar het buitenland en de zaak is vandaag gesloten, dus kunnen we eindelijk elkaar eens goed leren kennen. Mariëtte voelde een speciale, zwoele sfeer komen tussen hun, en werd er een beetje nerveus van, maar vond (naïef) dat deze mensen zoveel voor haar deden dat ze rustig wachtte wat er ging gebeuren. Liesbeth had ondertussen wat nieuw gekochte kleren apart gelegd, en vroeg Mariëtte: schatje, trek dit nog eens aan, ik denk dat deze kleren je een heel ander meisje maken. Even aarzelde het meisje, maar de vragende ogen van haar bazin kon ze niet weigeren, en ze pakte het stapeltje aan. Ze keek eens goed, en zag wat Liesbeth uitgezocht had: lange witte kniekousen, een fel rood minirokje met split, een licht geel T-shirt zonder mouwen en met een diepe V-hals, een bijna doorzichtige string en een push up bh. Aarzelend keek ze naar Liesbeth, maar die deed net of ze de kast verder opruimde, en toen besloot Mariëtte de vrijgevige vrouw haar zin te geven. Met haar rug naar Liesbeth trok ze de kleren aan, maar besefte dat de vrouw haar in de verschillende pashokjes ook bloot had gezien. Liesbeth keek ondertussen soms uit haar ooghoeken naar het verkledende meisje, en wist dat in het kamertje op de eerste verdieping de beelden opgenomen werden.

Alle kamers waren voorzien van camera, s, en zodra die beweging zagen namen ze op, dus konden Arno en zij het later nog eens rustig nakijken. Toen Mariëtte klaar was met omkleden keek ze in de grote spiegel, en ze moest twee keek kijken om zeker te zijn dat het echt haar spiegelbeeld was wat ze zag. In plaats van haar sobere, sombere uitstraling zag ze nu een jonge, hippe meid die er goed, en wat uitdagend uitzag. Liesbeth keek naar het meisje dat verbaast naar haar spiegelbeeld keek, en enthousiast klapte ze in haar handen. Wat zie je er fantastisch uit schat, veel beter dan die truttige kleren die je aan had, en Liesbeth overladen het meisje met complimenten. Zoveel complimenten had Mariëtte nog nooit gehad, en een beetje verlegen blozend lachte ze naar de oudere vrouw. Ze was er nu aan gewend dat Liesbeth veel aan haar lijf zat, en vond het geen probleem dat Liesbeth haar haren in een staartje deed, over haar rug en billen streelde, haar shirt iets beter schikte, en ze vond het nu wel prettig als de vrouw een beetje aan haar zat. Mariëtte moest een paar keer omdraaien van Liesbeth, en ze wist niet dat Liesbeth dat vroeg omdat haar man op de opname later goed kon zien hoe opwindend het meisje eruit zag. En je stringetje, hoe staat dat?, vroeg Liesbeth geïnteresseerd, en tilde zonder wat te vragen haar korte rokje op. Nee hè, riep Liesbeth verbaast toen ze het bijna doorzichtige stringetje zag, waarom heb je je poesje niet netjes geschoren?, alle meiden hebben hun doosje toch kaal? Ze moest lachen om het verbaasde gezicht van Mariëtte, en ze ging verder: dat is veel schoner, en prettiger met vingeren, en de jongens vinden het prettig, je vingert toch zeker wel eens? Blozend hoorde Mariëtte de intieme vraag, en stotterend bekende ze dat ze weleens vingerde, en al een paar keer met een jongen naar bed geweest was. Nog eens keek Liesbeth naar de bos haar die zichtbaar was achter het doorzichtige stringetje, en de haren die aan alle kanten uit het kleine stukje stof kwamen. Dit kan echt niet, zei Liesbeth beslist, kom liefje, dan zal ik jou eens helpen om van die bos haar af te komen. Een beetje gebiedend pakte ze de hand van Mariëtte, en trok het verbaasde meisje zachtjes de kamer uit. Ze liepen de trap af naar de grote badkamer op de begane grond van Arno en Liesbeth, en duwde Mariëtte zachtjes met haar billen op de badrand. Met twee handen pakte Liesbeth de string, en gewillig tilde Mariëtte haar billen op. Soepel trok Liesbeth de string naar beneden, en ook het korte rokje werd losgemaakt en van haar billen getrokken. Zo zat Mariëtte met haar blote poesje op de rand van het bad, en had ze alleen haar kniekousen, T-shirt en bh nog aan. Liesbeth zocht in een laatje, en kwam met een tondeuse naar het wachtende meisje gelopen. Net ervoor het ze het grote zespersoons bad aangezet, en daar veel heerlijke lavendelolie ingedaan. Heerlijk rook de olie, en een beetje jaloers keek Mariëtte naar al die weelde, ik wil zo even in bad gaan, dus ik zet hem vast aan, vind je het erg?, vroeg Liesbeth, en zag in de ogen van het meisje het verlangen ook eens in z, n bad te kunnen. Het zoemende geluid van de tondeuse vulde de kamer, en langzaam scheerde Liesbeth het jonge kutje van Mariëtte zorgvuldig kaal, en steeds ging ze met haar vingers over de onthaarde delen om te voelen of het kaal genoeg was.

Bijna automatisch deed Mariëtte haar benen steeds iets verder uit elkaar, en kreeg Liesbeth zo steeds meer de ruimte voor de tondeuse, en voor haar strelende vingers. Toen het kutje helemaal kaal was pakte Liesbeth een tube met zalf, en begon het onthaarde gedeelte in te smeren. Mariëtte had het eerst vreemd gevonden, zo halfbloot voor een vrouw, en tot haar verbazing vond ze het steeds normaler, en ook merkte ze dat ze de strelingen eigenlijk wel lekker vond. Doe normaal!, dacht ze bij zichzelf, dit is toch een getrouwde vrouw, die streelt en smeert alleen met de beste bedoelingen voor mij, en denkt er echt geen seks bij. Toch begon de twijfel te rijzen, de hand streelde erg lang, de vinger ging veel te veel tussen haar lipjes, en machtloos deed Mariëtte haar benen nog iets uit elkaar. Het wrijven was nu echt vingeren geworden, en het kale kutje werd steeds natter, en gevoeliger. Al vingerend zei Liesbeth fluisterend: lekker hè, geniet maar liefje, laat je maar gaan, en terwijl ze dat zei trok haar andere hand het T-shirt iets omhoog. Zelf trok Mariëtte het shirt verder uit, en toen Liesbeth de sluiting van haar bh losmaakte gooide Mariëtte die zelf op de grond bij haar T shirt. Zo zat het jonge meisje met alleen haar kniekousen aan genietend op de badrand, en genoot ze van de snelle vinger van de oudere vrouw in haar kale grotje.

Zonder waarschuwen haalde Liesbeth haar vinger uit haar natte kutje, en drukte ze haar mond direct op de natte schaamlipjes. Heerlijk ging de tong over alle tintelende delen, en met open mond en achterover hangend liet het jonge ding zich heerlijk beffen. Heerlijk, kreunde ze, jaaa, wat is dat lekker, oooo, ik kom bijna, jaaaa, ooooo, en Liesbeth voelde het meisje verstrakken. Heftig kwam ze klaar door de ervaren tong van de oudere vrouw, en naar adem happend liet ze de genotsgolven door haar jonge lijf gieren. Toen ze weer een beetje bijgekomen was keek Mariëtte naar Liesbeth, en stamelde: wat was dat lekker, ik had nog nooit met een vrouw gevreeën, en er zelfs nooit aan gedacht, maar het was bijna nog lekkerder dan met een jongen. Weet je wat ook lekker is?: lachte Liesbeth ondeugend, en gaf het meisje een stevige duw. Achterover dook het kind in het mega bad, en proestend kwam ze weer boven. Eerst was ze even een beetje boos, maar de ontwapenende lach van Liesbeth, het heerlijke warme water, de heerlijke lavendellucht, en het snel stromende water door het bubbelbad maakte al snel dat ze de lol er van in kon zien, en ging genietend achterover liggen. Zo kon ze niet zien dat Liesbeth snel haar kleren uit deed, en bij het meisje in het bad stapte. Ze glimlachte even bij het gezicht van het drijvende kind met alleen haar kniekousen aan, en zette toen haar mond op de mond van Mariëtte. Even keek het meisje naar de oudere vrouw, maar opende toen toch haar mond en liet ze de tong van Liesbeth haar mond inkomen. Zo dreven de twee vrouwen zoenend, strelend, vingerend, en aaiend door het grote bad, en vroeg Liesbeth ineens aan Mariëtte: mijn tong heeft jou grotje lekker verwend, wil jou tongetje mijn grotje nu eens verwennen? Mariëtte moest hier even over nadenken, maar ze vond dat de vrouw haar heerlijk verwend had, en zij nu niet achter kon blijven. Goed, zei ze, maar ik weet niet goed wat ik moet doen, wil jij het me leren? Prima, fluisterde Liesbeth, ik zal je alles leren, kom, dan gaan we lekker op mijn bed liggen. De vrouwen stonden op en liepen het bad uit, uitgebreid droogde ze elkaar af, en konden niet van elkaar af blijven. Met de armen om elkaar heen liepen ze naar het grote bed, en daar ging Liesbeth op haar rug op liggen. Geef maar eens een likje, ja, een beetje harder, ja, en zo leerde ze het meisje de meest gevoelige plekjes vinden. Liesbeth wist dat de camera, s aan stonden, en dat Arno via zijn laptop online mee kon kijken, en handig stuurde ze het meisje zo dat Arno het beste uitzicht had. Steeds meer vergat het jonge meisje dat ze nooit gedacht had dat ze lesbische trekjes kon hebben, en op aanwijzing van haar lerares likte ze het natte kutje alsof ze nooit anders gedaan had. Veel te snel voelde Liesbeth dat ze klaar ging komen, en sidderend klemde ze haar benen om het hoofd van Mariëtte, jaaaaaa, oooo, ik kom, ooooo, gilde de oudere vrouw, en bijna bewusteloos lag ze na te schokken. Nog heel lang lagen de twee elkaar te strelen, kussen, masseren, vingeren, en te liefkozen, en Mariëtte beloofde dat ze dit niet voor het laatst gedaan had. Zo vielen ze tegen elkaar in slaap, en droomde het jonge meisje van heerlijk likkende vrouwen, vingeren, en nog veel meer.

Arno had via zijn online verbinding op zijn laptop het hete spel tussen Mariëtte en zijn vrouw gevolgd, en heet geworden door die lesbische beelden had hij zich op zijn hotelkamer twee keer op heerlijk klaargetrokken. De volgende ochtend belde Arno naar huis, en maakte zijn vrouw dikke complimenten voor het zo snel en vakkundig verleiden van Mariëtte, en daarna overlegde ze hoe hij het meisje het beste verder kon gaan verleiden. Ineens zei Liesbeth: ik weet het, morgen kom jij weer thuis, als we zorgen dat jij ongezien binnen komt zal ik Mariëtte weer verleiden (na gisteren is dat niet zo moeilijk meer), en kan jij dat via de camera, s volgen. Als we dan net lekker bezig zijn moet jij binnen komen en ons zogenaamd betrappen, dan zal ze zo overdonderd zijn dat ze haar beentjes wel spreid voor jou, en later voor ieder die wij voorstellen. De twee bespraken nog wat details, en heet en verlangend keken ze uit naar de volgende dag. De volgende dag belde Arno naar het mobieltje van zijn vrouw, en die keek even of Mariëtte aan het werk was. Toen ze doorgaf dat ze achter haar bureau zat glipte Arno zijn eigen huis binnen, en nam een hete douche. Daarna ging hij naar de kamer met monitor, s, en bekeek de beelden. Zijn vrouw was net begonnen met het verleiden van het jonge meisje, en zag hij hoe Liesbeth achter het werkende meisje stond, en haar handen op haar schouders gelegd had. Arno zag hoe de handen naar beneden gleden, en de borsten bereikte, en hij wist dat zijn vrouw het meisje aan het opwarmen was voor hem! Wat denk je Mar, fluisterde Liesbeth in het oor van het werkende meisje, zullen we even een lekkere pauze nemen? Eergisteren vond ik het erg lekker, en ik heb wel zin in een herhaling, zullen we even? Ging ze verder en masseerde de kleine, stevige tietjes. Mariëtte aarzelde even, en vroeg: verwacht je Arno nog niet?, of klanten?, en wist Liesbeth dat ze gewonnen had. Nee liefje, geen Arno, geen klanten, alleen wij samen in een warm bed, ga je mee?, en pakte haar bij haar hand. Gewillig liet het meisje zich storen in haar werk, en liep ze mee naar de slaapkamer van Arno en Liesbeth.

Daar zijn we weer, lachte Liesbeth terwijl ze de gordijnen dichttrok, een muziekje opzette, en naar het meisje toeliep. Ze ging achter Mariëtte staan en draaide het meisje tactisch naar de lens van de camera en haakte het rokje los. Opgewonden zag Arno hoe zijn vrouw het meisje langzaam uitkleden, en voelde zijn paal nu al langzaam harder worden. Liesbeth wist dat Arno het een geil gezicht vond als jonge meisjes alles uithadden behalve hun kniekousen, en daarom kleedde ze Mariëtte helemaal uit, behalve haar kniekousen, en duwde haar zo zachtjes op bed. Daarna deed ze zelf haar kleren uit en ging naakt boven het hoofd van Mariëtte staan, langzaam liet ze zich zakken en haar natte kut ging langzaam op de mond van het liggende meisje af. Mariëtte begreep wat ze moest doen, en toen de natte schaamlippen haar mond bijna bereikt had stak ze haar tong uit en likte gewillig het kale doosje van de oudere vrouw. Zo liggend verwende Mariëtte met haar tong het heerlijke natte kutje, tot Liesbeth van positie veranderde en op het meisje ging liggen, de buiken raakte elkaar en het kutje van Liesbeth raakte de mond van Mariëtte. Zo liggend raakte het kutje van Mariëtte de wachtende mond van Liesbeth, en in standje 69 begonnen de twee vrouwen elkaars kutje heerlijk te likken. Al snel kwamen de eerste krampen door het onderlijf van Mariëtte, en sidderend voelde ze een heerlijk orgasme aankomen. Met open mond genoot ze van de likkende tong tussen haar lipjes, en zelf vergat ze het kutje van Liesbeth te likken. Liesbeth merkte wel dat het meisje was gestopt met haar te beffen, en bedacht terwijl ze haar vingertopje in het aarsje van Mariëtte stopte: ze geniet zo dat ze mij niet likt, maar ook ik zal vanavond niets tekort komen, waar blijft Arno toch? Arno stond ondertussen net achter de deur, en hoorde zijn vrouw en hun secretaresse samen kreunen, likken, steunen, en wilde binnen komen zodra Mariëtte klaar kwam, dan schrok ze het meest en was ze sneller te onderworpen te maken. Mariëtte besefte niet dat ze klaargelikt werd door Liesbeth om daarna prooi te zijn voor haar man, en voelde haar orgasme steeds dichterbij komen: de likkende tong, de vinger in haar kontje, een hand om haar borstje, en de geile sfeer brachten haar steeds dichter bij haar genot, en na een paar minuten kwam ze met een diepe intense kreun heel heftig klaar. Schokkend lag ze klaar te komen, en voelde nog steeds de tong bij haar sidderende kutje, voelde ze nog steeds de vinger in haar kontje, en de wrijvende hand om haar tietje. Langzaam ebde de krampende genotsgolven weg, en dat was het moment waar Arno op gewacht had. Wat is hier aan de hand? Hoorde het nog half bewusteloze meisje hard door de kamer schallen door de zware stem van Arno. Liesbeth speelde daarna haar rol perfect, en met een hoge gil, en een hand voor haar mond kwam ze erg geschrokken en betrapt over. Bij Mariëtte leek het of haar hartje stilstond, ze besefte dat ze betrapt waren, en schaamde zich daarom ongelukkig. Ze zag de boze man midden in de kamer staan, en ze wist zich met haar naaktheid en met haar houding geen raad. Gelukkig hoefde ze nog niets te zeggen omdat Liesbeth begon te praten: sorry lieverd, maar je ben al een paar dagen weg en Mariëtte en ik konden de verleiding niet weerstaan, zo heel erg is dat toch niet?. Maar ook jij staat al een paar dagen droog, en misschien kunnen Mariëtte en ik het goed maken als we jou ook even verwennen. Het bloed vloog naar het hoofd van Mariëtte toen ze het voorstel hoorde, maar voelde zich zo vreselijk betrapt dat ze niets durfde te zeggen omdat ze haar baan kon verliezen, en eigenlijk vond ze dat Arno nu ook wel recht had op zijn deel. Ja, mooie boel, jullie samen genieten en ik niet mee mogen doen, dat zal helemaal mooi worden, bromde Arno, en hij keek Mariëtte lang aan. Wil jij het goedmaken met een uurtje spel? Vroeg hij een beetje overheersend aan het geschrokken meisje, en ze hoorde Liesbeth naast haar zeggen: natuurlijk, dat doet ze wel, dat heb jij nu wel verdiend Arno! Overdondert door die twee knikte Mariëtte ja, en zag niet de geile knipoog die de twee oudere mensen elkaar toezonden, ze wisten dat Mariëtte overwonnen was en nu gedresseerd ging worden in hun seksslaafje en als spelgenoot in de swinger avonden.

Arno deed een stap naar voren en ging voor Mariëtte staan, goed dan- begon hij, als ik mee mag doen vergeef ik jullie avontuurtje en ontsla ik je niet. Zoek hem maar eens op, mijn lekkere paal, en neem hem maar een diep in je zaadbekje, ging Arno uitdagend verder, en zag de hand van het meisje naar zijn rits gaan. Mariëtte maakte de rits en het knoopje open, en samen met Liesbeth trokken ze de spijkerbroek en de onderbroek naar beneden. Hard en stijf stond de paal van Arno bloot voor de ogen van Mariëtte, en toen de broeken helemaal verwijderd waren zei Liesbeth tegen Mariëtte: jij mag eerst, je heb vast wel eens gepijpt?, sabbel maar eens lekker aan zijn harde knots. Opgewonden nam het meisje de eikel tussen haar lippen en draaide haar tong eromheen, aan het kreunen hoorde ze dat Arno het lekker vond, en terwijl zijn vrouw zijn ballen bewerkte pijpte het jonge meisje de oudere man. Soms nam Liesbeth het even over, en om de beurt verwende de monden van de vrouwen de harde paal van de man, even dacht Arno hoe hij de eerste keer klaar wou komen, en hij besloot zijn eerste lading in het gezicht van het jonge meisje te willen schieten. Toen hij bijna klaar kwam gaf hij Liesbeth een teken, en Liesbeth ging achter Mariëtte zitten, en deed haar armen op haar rug. Omdat haar hoofd tegen het lichaam van Liesbeth drukte zat Mariëtte, s hoofd gevangen tussen het lichaam van Liesbeth en de stotende paal van Arno. Dwingend neukte Arno zo de mond van Mariëtte, en omdat haar handen op haar rug vastgehouden werden moest ze machteloos de hele paal in haar mond en keel verwerken. Zo ging de oudere man een poosje kreunend zijn gang tot hij zich niet meer kon houden, hij trok zijn paal uit de mond van het meisje en ging trekkend voor haar staan. Mondje open schat, hier komt wat lekkers voor je, en gehoorzaam opende Mariëtte haar mond. Direct kwam Arno klaar en schoot zijn zaad diep in haar mond, op haar voorhoofd, tegen haar kin, en zo droop haar hele gezicht van het witte zaad. Even stak Arno zijn paal nog in de mond van het met zaad overdekte gezicht van het meisje, en zo moest ze de laatste restjes zaad uit zijn lul zuigen. Toen Arno daarna even ging liggen om bij te komen zag ze Liesbeth naar haar toe kruipen, en verbaast zag ze hoe de oudere vrouw het zaad van haar man van haar gezicht begon te likken. Ook schoof Liesbeth klodders zaad met haar tong over haar gezicht naar haar mond, en al tongend speelde de vrouwen met het zaad dat in haar mond zat. Nooit had Mariëtte gedacht dat ze zaad van een man op deze manier zou delen met zijn vrouw, en al zoenend en strelend voelde ze de zoekende hand van Arno al weer tussen haar benen. Ga maar weer eens zoals net in standje 69 op mijn vrouw liggen, vroeg Arno aan Mariëtte, en gehoorzaam ging Liesbeth op haar rug liggen en ging Mariëtte op de vrouw liggen en stak ze haar tong uit. Opgegeild door het pijpen van de man likte de vrouwen aan elkaars kutje, en stond Arno even te kijken hoe de vrouwen elkaar verwende. Langzaam voelde hij zijn paal weer harder worden door het geile gezicht van de beffende dame, s, en toen zijn paal weer op volle oorlogssterkte was ging hij achter Mariëtte staan. Moeiteloos schoof hij zijn paal in het natte kutje, en werd het gleufje verwend door de likkende tong en de harde paal. Heftig neukend gingen ze een poosje door, tot Arno zijn lul uit haar kutje haalde, en hem tegen haar sterretje zette. Nog nooit had het meisje een pik in haar poepertje gehad, en onrustig riep ze: nee, niet doen, neeee, niet daar, maar onverstoorbaar duwde Arno verder, en gleed de harde paal stukje voor stukje haar aarsje in. Eerst deed het zeer, maar al snel wende het gevoel, en na een poosje was Mariëtte gewend aan de harde paal in haar kontje, en vond ze het spannend dat ze ook dat een keer meegemaakt had.

Liesbeth likte ondertussen weer aan haar kutje van het genietende meisje, en voelde hoe het meisje weer bijna klaarkwam. Kom maar liefje, kom maar lekker, laat je maar gaan, kom maar klaar, je gaat dit nog een miljoen keer meemaken, kom maar, en fel ging de tong door haar kutje en de paal in haar kontje. Twee keer kort achter elkaar kwam Mariëtte heftig klaar, en terwijl ze half bewusteloos en slap op de buik van Liesbeth lag voelde ze Arno verkrampen en grote klodders zaad diep in haar kontje schieten. Lang lagen de drie bij te komen, en lang streelde, knuffelde, zoende, vingerde ze elkaar tot ze uitgeput in slaap vielen. De volgende ochtend werd Mariëtte wakker in het grote bed met alleen Liesbeth naast haar, Arno was weer weggegaan, en rustig vertelde Liesbeth aan het jonge meisje dat ze regelmatig feestjes hielden in het weekend. En dat daar heerlijk met een groepje aan vrije seks gedaan werd, en lekker geblowd, en gedronken, en ze vertelde het ze enthousiast dat Mariëtte daar ook zin in kreeg. Ze spraken af dat Mariëtte de volgende keer een weekend zou blijven, en zo ook eens een parenavondje mee zou maken. Nog even speelde ze met elkaar, en Mariëtte hoopte dat er vlug nog een avondje georganiseerd zou worden.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen