Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een paar jaar geleden hebben wij via Marktplaats een huis in Frankrijk gehuurd . De tekst op de internetsite vertelde dat een hollandse familie 2 huizen in de Dordogne bezat : 1 huis bewoonden ze zelf en de het andere werd verhuurd. Wij huurden het huis voor 3 weken omdat het op een mooie plaats lag, redelijk betaalbaar was en omdat het optimale privacy zou garanderen. We arriveerden op een hete zaterdagmiddag in augustus; mijn vriendin Daisy en ik, John, snakten naar wat koelte. We werden ontvangen in het huis van de eigenaars Elly en Krein . Elly was een prachtige brunette die in shorts en een t-shirt rondliep; duidelijk te zien dat ze geen bh aan had, haar mooie borsten en tepels waren goed te zien in het strakke katoenen ding. Krein liep in zijn zwembroek op ons toe en begroette ons hartelijk. Mijn Daisy kreeg de bekende brabantse drieklapper en ik zag dat hij mijn vriendin vriendelijk maar ook heel nieuwsgierig opnam. Nu is Daisy een heel aantrekkelijke meid maar op dit moment zag ze na zo’n lange rit er behoorlijk verfrommeld uit. Krein en Elly boden ons een drankje aan maar Daisy wilde toch graag eerst naar ons gehuurde huis om zich daar wat te verfrissen. “ We zitten hier 3 weken en dat drankje halen we wel een keer in “. Elly gaf me de sleutel “het huis is 200 meter verder aan dit zandpad, het ligt heerlijk rustig want de enige die het pad gebruiken zijn Krein en ikzelf ‘ verder is alle grond hier rondom van ons dus geen pottekijkers”zei ze met een raadselachtig glimlach, “Alles in het huis wijst zich vanzelf en morgen komen wel een keer langs om eventuele vragen te beantwoorden”.

Daisy en ik gingen naar het huis , een prachtig gelegen ding met een kanjer van een tuin. Daisy ging naar binnen , trok in de woonkamer haar blouse ,rok en string uit en ging naar de douche. Ik keek haar na een paar prachtige billen, mooie borsten en lange slanke benen. Het zou een heerlijke vakantie worden met de nodige sex. Na 10 minuten horde ik Daisy uit de douche komen en weer een paar minuten horde ik een hardvochtige “Shit”. “wat is er?” vroeg ik. “Ik heb alleen m’n zwembadpak bij me en dat is nu wel het laatste wat ik hier aan wil doen”. “Doe je toch niets aan, niemand die je hier ziet ; we kopen volgende week wel een bikini”.Ik wist dat mijn Daisy graag in haar nakie rondliep en inderdaad , binnen een minuut stapte ze in haar eva-kostuum binnen : “maar dan ook jij die kleren uit”. “Ok, eerst douchen en ik doe dan ook maar niets meer aan”. Na de douche stapte ik de keuken binnen en zag Daisy op de keukentafel zitten, haar benen iets uit elkaar zodat ik haar kale kut kon bewonderen. Ik stapte gelijk naar haar toe. Ik kuste haar vol op de mond en voelde haar tong bij mij binnenkomen. Ze wreef met haar hand over mijn lul. Ze pakte mijn gezwollen piemel vast en ging met haar hand op en neer. Ik streelde haar borsten beurtelings. Ik ging voor haar staan en ging op mijn knieën zitten. Eerst nam ik de tepels in mijn mond, zakte langzaam, via haar navel, naar beneden. Daisy kreunde onder die strelingen en deed haar benen nog verder uit elkaar. Ik kwam bij haar kut en rook haar heerlijke sappen. Ik trok haar wat naar voren om beter aan de slag te kunnen gaan. Eerst likte ik zacht een kringetje rond haar schaamlippen, toen haar schaamlippen. Ze vond het heerlijk en gaf een gil toen ik mijn vinger in haar kut duwde. Ik prikkelde met mijn vinger haar kittelaar die al snel opzwol en het kopje liet zien.

Met mijn tong verwende ik dat genotsknobbeltje en Daisy gaf met gekreun aan dat ze er van genoot. Haar kutsappen liepen over mijn lippen en ik merkte dat de bijna haar hoogtepunt ging bereiken. Met lichte bijtjes en zuigen aan haar kittelaar kwam ze klaar. Een stevige gil en gekreun was het hoorbare, mijn vinger voelde een lichte samentrekking. Na een tiental seconden kwam Daisy weer bij haar positieven. Ze wreef me over mijn haren en trok me naar boven. Ze kuste mij op mijn lippen. “Ik heb genoten van deze verwennerij. Wat verlangde ik daarnaar, nu ben jij aan de beurt voor een stevige ontlading”. “Kom we gaan naar boven. Daar heb ik een heerlijk stoeiplek gevonden ”. Zo gezegd, zo gedaan. Ik liep achter Daisy de trap op, regelrecht naar haar slaapkamer. Ze duwde me naar het bed. Ik ging op de rand zitten en zij boog zich naar voren. Ze pakte mijn harde lul vast, keek hem met een geile blik aan en begon hem t likken. Eerst langs de schacht, daarna de eikel en mijn plasgaatje. Heerlijk. Vervolgens nam de hem in haar mond en pijpte mij heerlijk, met lange halen. Ik voelde mijn eikel haar keel raken. Doordat ik al behoorlijk geprikkeld was, moest ik me beheersen om niet al gelijk klaar te komen en haar mond vol te spuiten. Daisy merkte mijn pogingen en stopte. “Jij wilt me zeker graag neuken en die eerste lading tegen mijn baarmoeder kwakken. Ook ik verlang daar naar. Het is alweer een paar dagen geleden dat ik je lul in mijn lijf gevoeld heb. Ga gerust je gang en doe het alsjeblief heftig. Daisy kroop op het bed en ging gewillig, met gespreide benen, op haar rug liggen. Ik kroop vanaf haar tenen naar boven, haar lijf overdekkend met kusjes. Bij haar hoofd aangekomen gaf ik haar een heerlijke tongzoen en voelde dat mijn lul in de juiste positie voor haar kut lag. Met een zachte beweging gleed ik in de sappige kut. Als een warm mes dat door de boter glijdt. Haar kut was heerlijk strak en mijn al harde penis werd bij het op en neer bewegen nog harder. Ze kreunde heftig en zei lieve woordjes tegen me. Ik ramde er steeds heftiger op los.

Omdat ik lang wilde genieten, trok ik mijn lul uit haar kut. Ik draaide Daisy op haar buik en tilde haar onderlijf omhoog. Haar sappige kut stond geopend op me te wachten. Ik gleed er weer in een haal in en ramde weer stevig op en neer. Ook Daisy bewoog mee en wilde maximaal genieten van die vleespaal in haar lijf. Ik pakte haar borsten vast en kneep zachtjes haar tepels. Ze kreunde steeds heftiger en ik verwachte dat ze weer op punt stond klaar te komen. Met een hand streelde ik haar anusgaatje en duwde heel voorzichtig, tussen die pompbewegingen door, mijn wijsvinger in dat gaat. Ik zat er nog niet in of ze gilde het weer uit. Ze kwam weer heftig klaar. Ook voor mij werd het teveel en een paar tellen later spoot mijn zaad met een stevige straal in haar kut. Er leek geen einde aan te komen. Beide zakten we voldaan neer op het bed. Daisy was nog even van de wereld en langzaam kwam ze weer tot haar positieven. “John , wat was dat lekker. Zelden ben ik zo lekker geneukt. De kracht van je zaadlozing voelde ik tot in mijn baarmoeder en viel samen met mijn klaarkomen. Heerlijk wat een knaller ; deze vakantie wordt te gek!!

We waren bekaf en die avond lagen ,na een fles wijn ,vroeg in bed en de volgende morgen waren we om een uur of tien weer op. We gooiden de deuren naar de tuin open en zaten heerlijk naakt op terras te ontbijten. De zon scheen al fel en onderuitgezakt genoot ik van de stralen op mijn lichaam. Ik zakte wat onderuit in de stoel en liet de zon op mijn lul schijnen. Heerlijk gevoel en bovendien kon die lul best wat zonneschijn gebruiken na de goddelijke sex van gisteren. Daisy pakte een strandbed en ging op haar buik erop liggen; ik genoot van de prachtige billen en de mooie lange benen die een beetje uit elkaar lagen. Tussen die benen zag ik vaag de kleine kutlipjes. Daisy hield niet van haartjes rond haar kut en ze schoor zich daar bijna iedere dag.. Na een uurtje in de zon zag in de verte iets bewegen op het pad naar ons huis : “ Daisy ,daar komen Krein en Elly aan”. “Jammer”, mopperde Daisy, “ ik lag net zo lekker en wat moet in nu aan? Het laatste wat ik leuk vind om nu zo’n dweil van een badpak aan te trekken”. Ik keek het pad weer af : Krein en Elly waren al wat dichterbij gekomen en ik zag dat ze gekleed waren in zwembroek en bikini. “Ok , ik doe wel snel een zwembroek aan en neem voor jou de parero mee”. “Ook goed zei Daisy loom en kwam langzaam overeind van het ligbed. Binnen een paar minuten waren we net gekleed toen Krein en Elly de tuin binnenliepen. Elly liep voorop en ik zag een stunning vrouw met een bikini die eigenlijk die naam niet mocht hebben. Het gevalletje was niet meer als 3 postzegels groot. Het bh-stukje bedekte amper de onderzijde van haar C-cupborsten .Haar gladde slip was amper groter als haar kut en in de stof kon je duidelijk de contouren van de kutlipjes zien zitten. In mijn ooghoeken zag ik dat mijn Daisy meer belangstelling had voor het lijf van Krein en ook hij had een slip aan die alleen het hoogstnodige bedekte. De begroeting was allerhartelijkst en binnen kortste keren zaten we op het terras te genieten van een drankje.

De sfeer werd losjes en ik zag dat Krein zijn ogen bijna niet af kon houden van mijn Daisy in haar doorschijnende parero. Haar mooie borsten waren goed zichtbaar door de dunne stof en Daisy liet (bewust??) af en toe het ding wat verder openvallen als vooroverboog om haar glas van tafel te pakken. Na een half uurtje vertelde Elly dat ze om de 2 huizen ongeveer 60 ha land hadden. “Zin om eens wat plekjes te bekijken?”. We liepen met z’n vieren naar de leukste plaatsen. Daisy en Krein voorop en Elly en ikzelf volgden. Na het mooie zwembad bij hun huis (mochten we ook gebruiken) liepen we via de bossen naar de vroegere speeltuin van de kinderen van Elly en Krein. Daisy en Krein liepen wat harden en plots realiseerde ik me dat ik hier alleen liep met een bloedmooie vrouw. Ik bekeek haar lichaam zo onopvallend mogelijk ; helemaal bruin, ik kon geen stukje wit ontdekken, heerlijke strakke billen en slanke taille. Tot mijn schrik hoorde ik Elly zeggen “en …bevalt m’n figuur?”. Ik stamelde “sorry, maar inderdaad je ziet er leuk uit”. Ze lachte me toe en zei” ook jouw lichaam mag er best wezen”. Met wat bravour floepte het er bij me uit “en volgens mij draag je deze bikini niet al te vaak”. “Waarom niet ?”. “Ik zie geen enkel stukje witte huid en zo groot is die bikini ook weer niet?”. Elly vertelde dat ze inderdaad, als er geen gasten in het 2e huis woonden, ze beiden normaal naakt rondliepen. Ik vertelde dat wij ook vaak naakt rondliepen en de parero en zwembroek voor hun hadden aangetrokken”. “Dus jullie dragen die spullen alleen maar voor ons”. “Zo ongeveer” antwoordde ik. “Dan stel ik voor om maar nu snel alles uit te trekken” zei Elly, “ want ik ben zelfs dit minuscule ding behoorlijk beu”. Ze trok direct de strikken van de bikinidelen los en stond poedelnaakt voor me. Een prachtige vrouw met mooie borsten . Haar tepels waren lekker groot en staken trots vooruit en haar hele schaamstreek was gladgeschoren. Haar kutlipjes waren van een mooi formaat en stonden een heel klein beetje uiteen. “ Nou, trek jij ook nog wat uit?” bracht ze me weer bij mijn positieven. Ik stapte uit mijn zwembroek en zag uit mijn ooghoeken dat mijn lul aan een grondige blik werd onderworpen : hij was door mijn en haar belangstelling wel wat stijver als normaal.

Elly kwam een paar stappen dichterbij, nam mijn lul even los in haar handen en streelde hem kort. “Mooi ding’ mompelde ze” zullen we Krein en Daisy maar snel volgen en ook hen het goede nieuws brengen dat ze alles uit kunnen doen?”.Het erotisch moment werd snel onderbroken en we liepen door het bos richting de speeltuin. Na 5 minuten hoorden ik de stemmen van Daisy en Krein; Daisy had duidelijk plezier want haar lach galmde door het bos. We kwamen aan de rand van het laatste struikgewas om de speeltuin en stopten beiden. Wat we voor ons zagen was leuk om te zien. Mijn Daisy zat op een grote schommel en ze werd geduwd door Krein. Hoger en hoger ging ze; haar parero waaide alle kanten op en plots zagen we dat Krein het ding in zijn handen had en mijn Daisy totaal naakt op de schommel zat. Als bij afspraak bleven Elly en ik in de struiken staan en keken hoe dit tafereeltje zou aflopen. Krein duwde Daisy op haar billen en rug en ze scheen het absoluut niet erg te vinden dat ze nu naakt was. Na een paar minuten stopte Krein met duwen en hield Daisy op de schommel tegen. Van achteren pakte hij haar borsten en begon die te strelen. We zagen dat Daisy dit heerlijk vond. Met haar handen aan de touwen van de schommel en ze zette haar voeten naast zich op de schommel en wij keken, vanuit de bosjes, zo tegen haar kale kut aan. Krein stond nog steeds achter haar en ging langzaam met z’n handen over de strakke buik van Daisy naar haar kutje toe.Daisy kon weinig doen omdat ze zich vast moest houden aan de touwen van de schommel. Krein speelde verder met Dasy’s borsten en kutlipjes. We zagen dat hij ze langzaam uit elkaar duwde en we zagen het zachte roze van haar kutje. Even later stak hij zijn wijsvinger even in haar kutje, haalde die natte vinger met kutvocht eruit en liet de vinger door Daisy aflikken. Zonder aarzelen pakte Daisy de vinger in haar mond en begon die met smaak af te likken. Ik zat op mijn hurken in de struiken en was stom verbaasd ; maar ook heel nieuwsgierig bekeek ik deze situatie. Elly stond achter me en leunde voorover over mijn rug. Ik voelde haar borsten tegen mijn schouderbladen komen. “ Spannend he?” fluisterde ze in mijn oor. “zullen we hier nog even blijven voyeuren ?”.

Ze drukte haar bekken tegen mij aan en ik voelde haar vochtige kutlipjes lekker tegen m’n billen. Zo genietend keken we naar het schouwspel bij de schommel. Krein had net zijn zwembroek uitgedaan en zijn lul sprong stijf naar voren. Hij stond nu voor Daisy d’r kut pakte zijn lul en drukte die zacht tegen het haar kutje gaan; Daisy stootte naar voren en we zagen z’n hele lul in haar kut glijden. Langzaam bewoog Krein op een neer em zelfs van deze afstand hoorden wij de soppende geluidjes. Plots duwde Daisy zich af; Krein’s lul schoot uit haar kut en ze pakte zijn pik vast en begon haar eigen kutvocht eraf te likken. Daarna liet ze z’n pik los en ging achterover liggen, met haar benen uit elkaar. Krein ging op mijn knieën voor haar op de grond zitten en bekeek haar kutje van dichtbij, en duidelijk vond hij het een prachtig gezicht !! Haar kut stond inmiddels al behoorlijk open en was al flink nat, wat natuurlijk een extra geil gezicht was. Bovenop zag hij duidelijk haar genotsknobbeltje zitten. Voorzichtig wreef hij daar met twee vingers overheen, een beetje van haar kutsap uitsmerend. Hij liet zijn vingers een beetje onhoog gaan en voelde aan haar kale schaambeen, zachtjes duwend. Hij zag dat mijn vriendin dit erg lekker vond en en Daisy duwde zelf haar bekken een stukje omhoog. Nu liet hij zijn vingers weer wat zakken en pakte een schaamlip tussen duim en wijsvinger. Hij trok de schaamlip een stukje naar buiten, opnieuw hoorden wij dat ze dit lekker vond : een zacht gekreun ontsnapte aan Daisy’s lippen. Met mijn andere hand trok hij haar andere schaamlip naar buiten en zo lag ze nu wijdbeens met een wijd opengesperde kut vlak voor zijn neus.. Hij moest zich duidelijk bedwingen om niet onmiddellijk zijn mond op die heerlijke pruim te zetten. Hij liet haar lippen weer los, na er nog een beetje mee gespeeld te hebben en zette nu een vinger tegen haar open kutje aan. Terwijl hij weer met mijn andere hand over haar klitje wreef, duwde hij heel zachtjes zijn vinger naar binnen.

Opnieuw kreunde ze en dit moedigde Krein aan om er meteen een tweede vinger bij te duwen. Zachtjes begon hij haar met zijn vingers te neuken en nu zette hij zijn mond op haar kut.Hij stak zijn tong uit en likte van onderen naar boven over haar gleuf heen. “Wat doe je ? “ riep ze verschrikt. Krein liet me hier echter niet ontmoedigen, wetend dat ze het vanzelf lekker zou gaan vinden. Hij ging rustig door met likken, terwijl hij tegelijkertijd met zijn ene hand over haar klit bleef wrijven en met zijn andere hand met twee vingers in haar soppende kutje duwde. Hij cirkelde met zjn tong rond haar klit en zoog deze zachtjes naar binnen. Wild duwde ze nu haar bekken omhoog. “Oh, god, wat doe je allemaal met me ? Wat lekker, ga door, niet ophouden !!” We konden nog net zien dat ze wild aan haar tepels lag te plukken, die nog steeds kogelhard waren. Ze duwde haar linkertiet omhoog en likte aan haar tepel. Krein vehoogde het tempo van mijn vingers en Elly en ik zagen dat ze ging komen. Ze kreunde luid, een diep, dierlijk gegrom, gilde toen even en toen voelde Krein het. Zijn gezicht werd kletsnat van het overvloedige kutsap wat rijkelijk stroomde. Hij likte nog even verder en deed ook nog even verder met zijn vingers en toen pas toen zagen we dat haar orgasme wegzakte stopte ik. We zagen dat Krein’s gezicht plakte van haar geil en ook zijn vingers zaten onder het slijmerige geil uit Daisy’s kut.

Wat zullen we nu doen? , hoorde ik Elly in m’n oor fluisteren., “ik ben van dat voyeuren zo geil als boter geworden”. “ Ja, dat voel ik “ antwoordde ik, “ je kutje is zo nat dat m’n billen helemaal onder je geil zitten”. “Draai je maar eens om dan lik ik dat weer helemaal schoon” Ze ging achter mij staan en ik voelde dat haar sensuele tong over mijn billen gleed. “buig je eens voorover” gebood ze en voelde ik haar tong over mijn aars gaan. Tussen mijn benen door pakte ze mijn ballen beet een begon die tegelijk te masseren. Wat een allemachtig heerlijk gevoel, mijn pik werd nog stijver en die begon ze achterlangs langzaam af te trekken. “Ik ga je nu namelijk heerlijk pijpen, als je beloofd dat je mij dan vervolgens ook een heerlijke bef beurt geeft”. Uiteraard, zei ik. .Machtig, wat pijpte zij lekker, ze likte, ze zoog, ze beet en nam hem in zijn geheel in d’r mond, iets wat mijn vriendin nooit deed. Ik werd helemaal gek en dat voelde ze, maar ik wou nog niet komen en haalde haar hoofd naar me toe en fluisterde: “Zo’n heerlijke pijpbeurt verdient een vergoeding,en pakte haar keiharde tepels. Dit was mijn droom, een andere vrouw met zulke lekkere tieten! Ik plaagde haar ermee terwijl ze was gaan liggen tussen de struiken Ik likte haar benen van onder naar boven. Zo kwam ik met mijn tong terecht bij haar kletsnatte kut.. Ik plaagde haar nu terug door met mijn tong over haar lipjes te gaan, terwijl de geuren al bij mij naar binnen gingen. Ze kon niet meer wachten en beval me haar hele kut te likken . Ik likte haar heerlijk, nam haar kutvocht in mijn mond, terwijl ik met mijn vingers bij haar naar binnen ging. Ze werd werkelijk waar helemaal gek en krioelde met haar lichaam alle kanten op, terwijl haar handen het gras vaspakte. Nadat mijn tong haar clitje te pakken, was het gedaan met er, ze schreeuwde een moment mijn naam en kwam behoorlijk heftig klaar.

Ik heb zelden zo’n opwindend orgasme gezien bij een vrouw, heerlijk gewoon. Na de eerste schokken te hebben overleefd trok ze nu mijn hoofd naar haar toe en met een bezweet hoofd vertelde ze me dat dit de lekkerste befbeurt ooit was die ze had gehad, maar ze mij ook nog wilde zien klaarkomen. Haar ogen gloeiden en ze vertelde me dat ze nu meteen zo snel en hard mogelijk genomen wou worden tegen een boompje aan. Ik wist weer niet wat ik hoorde, en pakte haar op en zette haar tegen het boompje aan. Ik kon nu heerlijk genieten van haar heerlijke ronde billen, die ik stevig vastpakte en vervolgens ging ik zonder moeite bij haar naar binnen. Krein en Daisy konden ons horen en nu elk moment bij ons komen kijken. Dit maakte mij alleen maar gekker, terwijl Elly weer steeds heftiger begon te hijgen. Ik pakte daarom nu haar hoofd naar achter en hijgde in haar oor, dat dit de heerlijkste neukpartij ever was, zonder dat er een woord van gelogen was.ik neukte haar nog een paar keer hard, waarna ik het niet meer had en haar kut vol schoot. Bezweet en betraand keek ze me aan, pakte mijn lul in haar mond, proefde het zaad en slikte dit door. Op dat moment kwamen Mijn Daisy en Krein bij ons aan en ik hoorde Daisy zeggen : “Aha, jullie ook zo genoten? Het zou me niets verbazen als jullie ons ook hebben zien neuken “. We begroetten elkaar alsof we elkaar in geen dagen hadden gezien. Onze naakte lijven zaten onder het geil en toen ik een kus van mijn Daisy kreeg greep ze gelijk mijn nog stijve lul beet en likte die helemaal schoon. “ Wat lekker zeg”mompelde ze, “ jou zaad vermengt met de kutsappen van Elly” . “Niet jalours “ vroeg ik ? “ Nee hoor want ik heb ook een heerlijke beurt gehad” “Zullen we naar het zwembad gaan?” Dan kunnen we daar een douche nemen en een drankje nemen”. En zo liepen we met z’n vieren naakt naar het zwembad.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen