Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hey, ik ben een jongeman van 23 en het liefste wat ik doe is met mijn vrienden naar een festival gaan. Zo begon ook deze fantastisch geile avond. Een aantal vrienden van mij zaten op een festival ik besloot om even langs te rijden met de moto, nog een gezellige avond op de camping zag ik wel zitten.

Een aantal uur later besloot ik toch maar naar huis te gaan. Onderweg passeerde ik de straat waar een ex van me woont en besloot eens te horen of ze nog wakker was.
Ze zei me dat ik even moest wachten want dat ze op punt stond om te gaan slapen en dat ze dus even terug haar kleren moest aandoen dus zette ik me aan de pickniktafel in haar straat. Een aantal minuten later kwam ze buiten.

Ik wist niet wat ik zag. Mijn ex was altijd al een mooi meisje maar na al die jaren was ze bloedmooi geworden. Een spannende t-shirt met aansluitende pul accentueerde haar mooie ronde borsten en haar lekkere kont zat omhuld met een kort rokje en panty's.
Ze kwam op de tafel zitten omdat dat iets makkelijker praatte. Na een half uurtje bijpraten en lachen begonnen we elkaar te plagen door elkaar in de zij de steken en te kietelen...tot we spontaan begonnen te knuffelen...Opeens gaf ze mij een kus op mijn lippen en en al snel begonnen we hevig te kussen, ik was even vergeten hoe goed ze kon kussen.

Mijn handen streelden rustig over haar rug en zij tot ze de weg naar haar strakke borsten vonden. Ik masseerde haar borsten en streelde met men vingers langs de rand van haar t-shirt met men andere hand streelde ik haar blote buik en schoof stilletjes op tet ik haar stijve tepeltjes kon voelen.

Ik deed haar t-shirt omhoog zodat ik vrij spel had met haar borsten en begon zachtjes aan haar tepeltjes te zuigen. Toen ik merkte dat ze dit wil heel lekker vond zakte ik met men hand onder haar rokje en toen wist ik zeker dat ze het leuk vond...Haar kutje was zo nat dat haar slipje en panty doorweekt waren. Na eventjes over haar poesje te strelen trok ik haar panty en slip in 1 vlotte beweging tot op haar enkels en begon haar sappige kutje te vingeren. Ze werd steeds geiler en natter dus besloot ik haar te beffen. Haar kustsappen smaakten zo heerlijk. Ik duwde af en toe mijn tong in haar kale kutje en na een paar minuutjes kwam ze klaar in mijn gezicht, ik moest serieus moeite doen om al dat geil op te kunnen likken.

 

Ze moest duidelijk even bijkomen dus besloot ze om mijn t-shirt uit te doen en aan mijn tepeltjes te sabbelen. Het duurde niet lang voor ze de weg naar mijn broeksknop had gevonden en ze greep direct naar mijn ondertussen enorm geworden penis. Eerst begon ze me zeer zacht te masturberen en gaf ze lieve zachte kusjes en likjes op mijn eikel. Even later stopte ze mijn stijve lul tot diep in haar keel ze zoog zo lekker aan mijn paal dat ik bijna zou komen dus ik trok weg en legde haar terug op de tafel en begon haar kale grotje terug wild te beffen tot ze kreunend aan mijn haar begon te trekken wat ervoor zorgde dat ik alleen maar sneller en harder begon te likken.

Plots duwde ze mij op de bank en kwam boven op mijn paal zitten en begon die lekker te berijden met haar strakke kutje. Na een aantal minuten besloot ik een iets aangenamere houding aan te nemen en ik legde haar op de bank en duwde mijn stijve lul met 1 stoot diep in haar haar natte grotje ze kreunde zo lekker dat ik het tempo wat opdreef tot ze bijna klaarkwam en ik het tempo weer even afnam zodat haar orgasme werd uitgesteld na enkele minuten voelde ik dat mijn eikel op springen stond dus dreef ik het tempo weer even serieus op. Ze begon wo hard te kreunen dat ik moest zeggen dat ze stil moest zijn want dat er anders misschien mensen buiten zouden komen kijken.

 

Na nog enkele zeer krachtige stoten kon ik niet meer langer en spoot ik heel haar grotje vol met mijn hete sperma. Ik was zo hard in haar gekomen dat mijn liefdessap uit haar geile grotje droop snel streelde ze met haar vinger door haar kutje en likte al het sap op. Toen hebben we ons maar snel aangekleed want het begon al lichter te worden buiten en haar ouders stonden met de vroege dus konden elk moment opstaan...ik liep nog mee tot aan de deur en daar gaven we een afscheidskus maar al snel vond mijn hand de weg naar haar poesje. Ik streelde zacht over haar clitoris en snel was haar kutje weer lekker nat ik stak een vinger in haar grotje en al snel volgde de 2e.

 

Aan haar gezichtje te zien had ze dat wel graag dus snel volgde nummer 3 en 4...ze stond te trillen op haar benen van geilheid en haar geile sap liep langs haar benen naar beneden. Even laten kwam ze kreunend in mijn oor klaar.

Toen is ze naar binnen gegaan en ben ik naar huis gereden.

 

Sindsdien sms’en we regelmatig... binnenkort misschien nog eens op bezoek gaan.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen