Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik ben een vrouw van 36 jaar en ik heb een heleboel vriendjes, waar ik met regelmaat mee naar bed ga. 

Het is gewoon heel simpel. Kan de ene niet, dan ga ik gewoon naar de andere toe, tot ik er uiteindelijk eentje gevonden heb die tijd voor mij vrij kan en wil maken voor een lekkere beurt. Meestal kom ik bij Bart uit. Bart is een jongeman van dezelfde leeftijd, die mij seksueel enorm goed bij kan houden. Hij neukt mij op manieren, die de anderen nooit zouden doen. Lekker ruig als ik het wil, in gaten die de anderen maar smerig vinden (anaal, maar sommigen willen niet eens afgezogen worden!).

 

Gisteren was ik ook bij Bart en we gingen flink tekeer. Ik lag naakt op zijn bed op hem te wachten, toen hij ineens de kamer binnenkwam, met een blinddoek in zijn handen. 

Het leek hem leuk mij eens te neuken, zonder dat ik kon zien wat hij allemaal van plan was. Ik moet eerlijk zeggen, dat wilde ik al heel lang eens proberen, maar ik was er gewoon nooit over begonnen, zelfs bij Bart niet. Dat komt omdat hij al zo enorm creatief is als het om sex gaat, dat ik toch wel geniet. 

Uiteindelijk deed hij dan de blinddoek bij mij om en moest ik maar wachten wat er ging gebeuren. Ik deed voor de zekerheid mijn benen zo ver als mogelijk van elkaar, zodat hij mij niet per se aan hoefde te raken om zijn ding te doen. Ik voelde ineens iets langs en hards bij mijn poesje en ook een aantal vingers. 

Hij trok mijn schaamlippen van elkaar en begon mij heerlijk te beffen. Ik voelde zijn tong beter als wanneer ik kon kijken, ik was volledig afhankelijk van mijn gevoel en mijn gehoor. Ik wist voelde zijn tong langs mijn schaamlippen likken, merkte dat hij daarna over mijn klitje wreef en dat hij daar toen rondjes omheen begon te likken. Hij stak twee vingers in mijn poesje en toen kwam ik door al dat vingeren en likken eindelijk heerlijk klaar.

 

Toen voelde ik even niets meer, tot die eikel tegen mijn licht geopende mond drukte. Ik deed mijn lippen verder van elkaar en werd hard in mijn mond geneukt. Ik leek haast te stikken, maar ging lekker door met het zuigen aan die harde paal, zelfs toen hij achterin mijn keel gleed, iets wat ik nog niet heel vaak gevoeld heb. 

Sneller en sneller zoog ik en toen trok hij zijn lul weer uit mijn mond, kroop zo te voelen tussen mijn benen in en neukte mij hard. Zijn pik boorde diep in mijn kletsnatte poesje en ik sloeg mijn benen om zijn middel heen. 

Hij pompte hard en diep door, sneller en sneller, tot hij eindelijk klaar leek te komen. Hij trok zich terug en zei dat ik mijn mond moest openen en mijn tong uit moest steken. 

 

Ik gehoorzaamde en voelde toen het warme sperma op mijn tong en gezicht terecht komen. Het was werkelijk niet te geloven hoe ontzettend geil dat was. 

 

Ik deed de blinddoek daarna meteen af en zag dat zijn lul nog steeds overeind stond. Ik begon eraan te likken, zuigen en trekken, tot er nog een lading sperma uit zijn zak kwam schieten. 

Dit slikte ik allemaal door, tot zijn lul uiteindelijk slapper werd. Het was een zalig gevoel zal ik je vertellen en ik geniet er nu nog van. 

 

Ik denk dat ik al die andere gozers maar aan de kant ga zetten en mij alleen maar op Bart ga richten. Tenzij er hier iemand is die mij misschien net zo lekker als Bart te pakken kan nemen?

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen