Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het leek wel een kinderboerderij, met al die jonge studentjes, giechelend en luid kwakend over hun stadse avonturen, terug op weg naar hun mammie en pappie. Het was een tijdje geleden dat ik studeerde, maar ik kon me niet herinneren dat ik zo geweest was, zo’n blousje-sjaaltje geval. Ook zat ik niet bij een studentenvereniging, daar ergerde ik me toen ook al aan, aan dat eeuwige gejengel en gehang aan elkaar.

 

Ik had toen ook al niet de behoefte om 20 jaargenoten, die er allemaal hetzelfde uitzagen, elke dag te moeten zien, elke dag te moeten aanhoren of nog erger je beste vriendinnen zouden worden. Ik prees mij gelukkig zoals het toen ging en nu nog trouwens. Nu op mijn 33e had ik een handje vol vrienden, mijn studie op tijd af, woonde ik in een geweldig huis en had een leuke, goede baan. Er leek geen einde aan te komen aan de stroom mensen die de bus in kwamen.

Ik keek naar achterin de bus, de mensen zaten opgepropt op elkaar of hingen aan de lussen die daarvoor bestemd waren. Ik zat klem tussen de stempelautomaat en de glaswand van de deur, daar waar ook een aantal studenten tegenaan stonden.

Er werd van achteren geroepen dat het vol was en de buschauffeur keek in zijn spiegel. Het was inderdaad stampesvol.

 

Er kon niemand meer bij. Gelukkig sloten de deuren, eindelijk zouden we vertrekken. De bus trok met een schok op en verschillende mensen verloren hun evenwicht. Ook de man voor mij, met zijn hele gewicht viel hij pardoes op me.

Het was een op het oog wat gezette man, keurig in pak en misschien net een kop groter dan ik. Hij rook lekker, ik dacht een bekende aftershave te ruiken. Hij had een volle bos donkerbruin, grijzende krullen, die nu wat door de war geraakt waren. Boven zijn overhemd zag ik net wat borsthaar uitsteken, wat zich aftekende tegen een zongebruinde huid. Hij keek me aan, kreeg een kleur en verontschuldigde zich meerdere malen. Ik glimlachte en keek diep in zijn bruine ogen.

Hij had mooie ogen, ze keken alleen wel een beetje verdrietig. Hij zette zich af door zijn hand op mijn bovenbeen te leggen om weer te staan. Voordat hij zich nomaals kon verontschuldigen, nam de bus een flinke bocht waardoor hij weer bovenop me viel. Ik voelde zijn warme kruis tegen het mijne, zijn borst tegen mijn borsten en zijn ademhaling in mijn nek.

 

Er ontsnapte een zachte kreun uit mijn mond, en schaamde me. Nu was het mijn beurt me te verontschuldigen, want dit kon ik niet maken, de man was minstens 15 jaar ouder! Hij keek me aan, geschrokken van mijn kreunen en duwde zich nogmaals van me af. Weer zijn hand op mijn bovenbeen en ik sloot mijn ogen. Het was alweer een tijdje geleden dat ik verliefd was geweest en was daardoor nog vrijgezel. Het beviel me tot nu toe wel, dat single zijn, ik hoefde met niemand rekening te houden.

 

Aan mannelijke aandacht ontbrak het me meestal ook niet dus ik voelde me als een vis in het water. Ik was er alleen niet zo mee bezig, als ik geil was had ik daar ook de nodige speeltjes voor. Maar dit overviel zelfs mij, een man van zijn leeftijd waar ik geil van werd! Ruw werd ik uit mijn gedachtes gehaald doordat de bus stopte.

De man kwam weer tussen mijn benen terecht en dit keer sloeg ik mijn arm om hem heen om hem in zijn evenwicht te houden.

Ik drukte mijn kruis dichter tegen dat van hem, het warme, tindelende gevoel joeg door mijn lichaam en weer ontsnapte er een kreun.

 

Ditmaal harder dan zonet en ik keek gauw om me heen of niemand het gehoord had. De andere mensen waren gelukkig met zichzelf of elkaar bezig dus daar hoefde ik me niet om te bekommeren. Er stapte niemand uit. De man keek me verbaast aan, zijn ogen wijd open en er vormde zich een zenuwachtige glimlach rond zijn mond.

Toen de man nogmaals mijn bovenbenen pakte om zich af te zetten, hield ik hem tegen.

 

Ik was geil en wilde hem tegen me aan voelen. Ik keek hem recht in zijn ogen en zei hem dat hij zo wel mocht blijven staan. Zijn ogen lichtten op en hij was duidelijk in de war van mijn woorden. Ik voelde de twijfel bij hem inslaan. -Het voelt lekker-, zei ik, pakte zijn handen, legde die tegen mijn billen en sloot mijn ogen voor een aantal seconden.

Zijn ogen gleden over mijn lichaam, ik drukte me nogmaals tegen hem aan en hij kneep heel even in mijn billen. Door de hobbels en bochten in de weg, kwam zijn kruis steeds tegen de mijne en ik voelde dat hij een stijve begon te krijgen.

Dit droogneuken wond me meer en meer op en mijn ademhaling werd zwaarder. Hij moest voelen dat ik nat was, in ieder geval heet want ik hijgde in zijn oor. Helaas stopte de bus abrupt, de laatste halte voor de mijne. De studenten stroomden luidkeels de bus uit, waardoor er meer ruimte ontstond en er zelfs een aantal stoelen vrijkwamen. Niet genoeg, maar het zou wel reuze opvallen als wij tegen elkaar aan bleven staan.

Zachtjes fluisterde hij in mijn oor of ik bij hem op schoot wilde komen zitten, want hij had een lege zitplek ontdekt. -Heel even dan want ik moet er zo uit-, zei ik. Hij keek wat treurig, -maar je mag wel met me mee-, fluisterde ik er achteraan. Ik was overmand door geilheid, want om op deze manier een vreemde man mee te nemen had ik nog nooit in mijn hoofd gehaald!

Hij pakte me bij mijn billen en schoof me bij hem op schoot, op zijn stijve. Zalig voelde dat en drukte alvast op het knopje. Ik moest uit de bus, ik wilde vreselijk met hem zoenen, hem zijn kleren van zijn lijf rukken en hem in mijn bed zien te krijgen!

 

Gelukkig minderde de bus vaart, het duurde niet lang of mijn halte was bereikt. Ik gleed van zijn schoot, over zijn stijve, pakte zijn hand en trok hem met me mee.

Als een trouwe hond liep hij me achterna, de bus uit. Toen de bus optrok om te vertrekken drukte ik hem op het bankje van het bushokje en ging tergent langzaam op zijn schoot zitten. Zijn reactie wachtte ik nieteens meer af en zoende hem vol op zijn mond. Na enige seconden zoende hij me terug door zijn mond te openen en zijn tong om de mijne te draaien. Mijn hand gleed als vanzelf richting zijn kruis en kneep voorzichtig in zijn broek.

Nu was hij het die een kreun liet horen. Nog even en ik zou vreselijk klaarkomen, terwijl we nog helemaal aangekleed waren!

 

Dit moest echt stoppen, er kwamen al mensen aan om de volgende bus te halen en ookal was ik geiler dan geil, dit ging me echt te ver zo en public. Ik stopte met zoenen en vroeg hem zachtjes of hij met me mee naar huis wilde. Een knikje van zijn kant besloot me van zijn schoot te gaan. Hij stond op en pakte een pakje sigaretten uit zijn jaszak. Hij bood me er 1 aan en gaf me vuur. Samen liepen we al rokend richting mijn huis. Aangezien ik vond dat ik dit allemaal teweeg had gebracht, brak ik de stilte door hem mijn naam te vertellen, de straat waar ik woonde en hem te zeggen dat ik dit allemaal wel erg spannend vond, om het wat persoonlijker te maken. Hij keek me ietwat verlegen aan, met een blos op zijn wangen en gaf zijn naam.

 

Ik pakte trillend van geilheid zijn hand en vouwde mijn vingers in die van hem. Ik ging hem voor toen we bij mijn vrijstaand huis waren aangekomen, en opende de deur om de hal in te stappen. Hij kreeg van mij geen kans om zijn jas uit te doen want ik greep hem meteen beet om weer heftig met hem te gaan tongen. En oh mijn lieve god, wat kon hij lekker zoenen! Ik hoorde hoe zijn ademhaling zwaarder werd en ik natter en natter. Hij pakte me bij mijn billen en drukte zichzelf nog steviger tegen me aan, waardoor ik zijn inmiddels weer stijver wordende pik tegen mijn onderbuik voelde duwen. Zijn jas en colbert had ik binnen een mum van tijd uit, net als zijn overhemd en de riem in zijn pantalon.

Zijn handen vlogen op mijn rug, zoekend naar de aanzet van mijn truitje en trok deze na mijn jas, over mijn hoofd uit. Mijn broek had ik voor het gemak zelf al snel naar beneden gewerkt, en mijn bh duwde ik omhoog. Even twijfelde hij, om mijn blote borsten aan te raken, maar die twijfel was al gauw verdwenen. Vol overgave masseerde hij mijn borsten en mijn tepels en daalde toen weer af naar mijn billen. Zijn pantalon en short trok ik tegelijk van zijn kont, waardoor zijn enorm grote stijve pik tegen mijn buik aankletste. Ik probeerde nog richting de trap te schuifelen, maar hij legde me al neer, net voor de 1e tree en kwam tussen mijn opengesperde benen liggen.

 

Zijn grote, paarse eikel glom van het vocht, klaar om zich in mijn kletsnatte gleufje te boren. Hij pakte zijn pik bij de stam en begeleide hem richting mijn gezwollen schaamlippen. De paarse kop drukte deze opzij om in de natte roze opening te glijden. Oef, wat een dikke pik, ik werd compleet gevuld. Hij gromde en beet zachtjes in mijn lip, terwijl zijn pik dieper en dieper in mijn kutje duwde. Zijn balzak kletste tegen mijn kontje, toen hij zijn hele stam in –en bijna uit bewoog. Ik voelde zijn eikel langs mijn wanden en mijn kutgeil sijpelde naar buiten. Mijn handen gleden over zijn borst, richting zijn zij en zette mijn nagels in zijn huid toen hij ineens hard in me beukte.

 

Ik schreeuwde bijna dat ik zou komen waarop hij zijn pik nog harder in me pompte. –Ik wil tegelijk met je komen-, zei hij en kreunde luider en luider. –Ik ga je volspuiten, ik spuit al mijn pap in je natte gleuf en ik kom nu, nu nu, nu, NU!- gromde hij.

 

Zijn warme zaad stroomde in mijn kut terwijl ik kwam als nooit tevoren. Ik drukte mij dichter tegen hem aan, kneep met mijn kut in zijn pik en tintelingen gierden door mijn lijf. Secondenlang bleven we zo liggen, nakreunend en grommend, het zweet van zijn voorhoofd plakte aan de mijne. Jezus, wat geil zeg. Nog steeds hijgend met ondertussen dat heerlijke gevoel, voelde ik zijn pik in me krimpen.

Zachtjes gleed hij uit me, waardoor zijn sperma naar buiten gutste.

 

Ik kon niet anders dan hem verliefd aankijken, ik was in trance. Nogmaals zoende ik hem, maar nu minder wild. Hij probeerde op te staan en stak zijn hand naar me uit om me omhoog te trekken. Met mijn hand hield ik zijn sperma tegen en liep de trap op, hij volgde dicht achter me. Boven in de douche zette ik deze aan en stapte eronder. Ik pakte zijn hand en trok hem bij me, tegen me aan. Ik kon nu goed zien dat hij een behoorlijk buikje had maar het deerde me niets. Ik had net de spannendste sex van mijn leven meegemaakt, dat ik zijn lichaam graag tegen mij aan wilde hebben. We zoenden onder de stralen van de douche, en liet zijn sperma uit me lopen. Ik voelde me geweldig en maakte mijn lippen los van die van hem. –Blijf je vannacht bij me?-, vroeg ik, waarop hij me dicht tegen zijn borst aandrukte en –ja- zei. Dit verhaal is zo’n 4 jaar geleden gebeurd, na 2 weken zijn we samen gaan wonen en 3 jaar geleden zijn we getrouwd! En onze sex is nog steeds helemaal fantastisch!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen