Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Robin was een frisse en aantrekkelijke, 17-jarige verschijning. Ze had lang, stijl, donker haar en een open gezicht, met ogen die sprankelden. Voor haar leeftijd was ze tamelijk lang. Ze was slank, maar niet mager, en had tamelijk kleine borsten. Een B-cup, meer was het niet. Hoewel ze zich absoluut nooit op de voorgrond zette, was ze van nature een type waar altijd heel wat mannelijke blikken op gericht werden. Jong en naief, had ze echter geen besef van het effect dat ze op jongens en mannen had. Gelukkig maar, want nu was haar gedrag en uitstraling heel natuurlijk en onbevangen. Daarbij kwam dat ze helemaal niet open stond voor jongens. Althans, niet voor andere jongens. Want sinds een halfjaar was ze samen met Jordi. Ze was hem op een strandfeest tegen gekomen, waar ze uren met elkaar gekletst en gedanst hadden. Het was zo'n leuke jongen, knap ook, dat ze zich graag door hem naar huis had laten brengen. In de week die volgde hadden ze elkaar doorlopend sms-jes gestuurd en veel met elkaar gechat via MSN. Het weekend daarna hadden ze hun eerste date, en vanaf toen had ze een vriend. Hoewel pas zeventien, had Robin vanaf het begin geweten dat hij de ware was voor haar. Hij was knap, stoer, lief, attent en had precies dezelfde humor als zij. Hun verkering zou niet meer uitgaan, daarvan was ze al na een paar weken overtuigd.

Desondanks duurde het bijna vijf maanden voordat ze voor de eerste keer seks hadden. Het had wel eerder gekund, maar het had haar telkens aan de moed ontbroken. Omdat ze zich niet op haar gemak had gevoeld of omdat de omstandigheden niet gunstig genoeg waren. Immers, het was haar droom dat 'de eerste keer' heel speciaal zou zijn. Iets om nooit te vergeten. Dus toen ze eenmaal wist dat ze op een avond alleen thuis zou zijn, haar ouders en jongere zouden er de hele avond niet zijn, had ze haar kans geroken. Hoewel ze vooraf alles perfect geregeld had, had ze helaas geen rekening gehouden met Jordi. Hij had een condoom omgedaan, was op haar geklommen, had onhandig zijn piemel in haar gestoken, en was vrijwel direct daarna klaargekomen. Robin had zich bedrogen gevoeld. Bedrogen door Jordi, omdat ze nauwelijks iets van zijn penis had gemerkt, en bedrogen omdat ze altijd had gedacht, en gehoopt, dat seks een sensationele ervaring zou zijn. Sinds die avond was Robin van mening dat seks overschat werd en helemaal niet zo belangrijk als ze altijd had gedacht.

Intussen lag die teleurstellende ervaring alweer een maand achter haar. Ze hadden het daarna nog zes keer gedaan, waarvan de laatste keer de afgelopen middag. Alle keren waren op dezelfde manier verlopen. Ze vree�n, hij deed een condoom om, ging op haar liggen, en een paar tellen was hij er al mee klaar. Vervolgens was alles alweer voorbij voordat ze er erg in had. Na vanmiddag dacht Robin dat ze misschien beter af zou zijn zonder seks. Maar ze kon toen nog niet weten dat ze diezelfde dag, 's avonds, de eerste stappen zou zetten op weg naar een uiterst opwindend en bevredigend seksleven.

Ze hadden afgesproken om naar de film te gaan. Jordi was gek van films als Rambo en de Terminator dus het werd een film uit dat genre. Voor Robin maakte het niet veel uit, ze wilde gewoon in het gezelschap van haar vriend zijn. Want ondanks de teleurstellingen op het gebied van seks, was ze nog steeds helemaal weg van hem. Druk was het niet in de bioscoop en dus ze konden gaan zitten waar ze wilden. Rondkijkend, schatte ze dat er hooguit honderd mensen in de zaal zat. Schijnbaar ging het niet om een blockbuster. Niet lang nadat de film begonnen was zag Robin iemand uit de andere rij opstaan en in hun richting schuifelen. In het halfduister kon ze niet heel veel zien, maar wel dat het een al wat oudere man was. Hij ging pal naast haar zitten en legde zijn lange jas over zijn benen. Vreemd, dacht ze, er zijn zoveel vrije plaatsen maar hij kiest precies de stoel naast mij. Omdat ze hem en dat eng vond, leunde ze maar zover mogelijk naar Jordi. Er gebeurde echter niets en daarom voelde Robin zich na een tijdje weer wat meer op haar gemak. De film vond ze ondertussen maar niets, Jordi zat er echter gefascineerd naar te kijken.

Op een bepaald moment merkte ze dat de man, een vijftiger, zijn hand naast zich had neergelegd. En wel zo dat die ook tegen haar been rustte. Dat was wel een beetje raar, maar ze besefte dat de stoelen smal waren en dat hij het misschien nodig had om af en toe even te verzitten. Dat had ze namelijk zelf ook. Een paar minuten daarna werd ze gewaar dat hij zijn hand heen en weer bewoog. Hij wreef zich over het been, alsof hij kramp had. Maar daardoor wreef hij tegelijkertijd ook langs haar dij. Net op het punt dat ze zichzelf ervan had overtuigd dat de man inderdaad last had van kramp, wreef hij een paar keer over haar bovenbeen. Dat gebeurde duidelijk niet per ongeluk. Geschrokken draaide ze zich naar Jordi, met de bedoeling om het hem te vertellen. Maar die ging zo op in de film dat hij niets in de gaten had. Dus liet ze het er maar bij zitten. Omdat ze niet protesteerde dacht de kerel kennelijk dat hij vrij spel had. Want zijn hand keerde terug en nu begon hij haar bovenbeen aan ��n stuk door te strelen. Wat moest ze in hemelsnaam doen? Dit was toch aanranding? Robin wist dat ze de kerel op z'n plaats zou moeten zetten. Ze zou hem met een flinke mep duidelijk moeten maken dat ze daar niet van gediend was en dat hij z'n vieze handen thuis moest houden. Maar dat zou een scene veroorzaken en dat was wel het laatste wat ze wilde. Plus was het op een vreemde manier ook wel spannend. Trouwens, wat zou haar kunnen gebeuren, met tientallen mensen in de zaal en haar vriend vlakbij? Dus verstijfde Robin alleen maar en reageerde ze verder niet. Het logische gevolg was dat de strelingen bleven doorgaan. Dat niet alleen, hij bewoog zijn hand ook telkens een stukje hoger. Tot hij uiteindelijk op haar heup terechtkwam. Hoewel, het was eigenlijk het buitenste deel van haar bil. Van ingehouden spanning hield Robin haar adem in. Ongegeneerd, in het openbaar en in het bijzijn van haar vriend, die nota bene pal naast haar zat, streelde een vreemde kerel moedwillig en doelbewust haar billen! De bizarre situatie greep haar bij de keel �n deed haar hart sneller kloppen. Want tot haar ontsteltenis bemerkte Robin allerlei onbekende lichamelijke reacties bij zichzelf. Reacties die helemaal niet klopten en die ze in deze situatie ook niet hoorde te hebben. Maar die ze op de een of andere manier toch niet erg vond. Zo ademde ze snel en oppervlakkig vanuit haar buik, alsof ze net een trap was opgelopen, en ze voelde haar aderen kloppen in haar slapen. Haar huid leek te gloeien en op verschillende plaatsen in en op haar lichaam, maar vooral in haar kruis, ontstonden vreemde tintelingen.

Het was echter niet zo dat Robin alles wat ze voelde ook kon benoemen. Voor haar was het meer een verwarrende maar aangename brij van prikkels. Het riep een ondefinieerbare hunkering bij haar op, een vreemd gevoel, dat ze ook al in niet taal kon vatten. Waardoor ze er dus niets van begreep. Elke deskundige had haar echter kunnen vertellen dat het signalen waren die bij seksuele opwinding horen. Of anders gezegd, dat Robin geil geworden was. De simpele rechttoe, rechtaan aanraking van een vreemde, opdringerige oude kerel, hadden haar opgewonden en heter gemaakt dan haar vriend tot nu toe voor elkaar had weten te boksen. Hoewel ze het belachelijk vond, en ze zich schuldig voelde ten opzichte van Jordi, was de opwinding haar gedachten de baas. Stilletjes dacht Robin dat ze het eigenlijk niet erg vond wat die ouwe naast haar deed. Ik laat hem nog maar even z'n gang gaan, dacht ze ook nog. Wat de man dan ook prompt deed. Alleen streelde hij haar bil dit keer niet maar kneedde hij erin. Al dat verwarrende gevoel in haar kreeg daardoor een extra impuls en in reactie kroop Robin dichter tegen haar vriend aan. Ook kruiste ze haar benen, om nog dichter tegen hem aan te kunnen leunen. Althans, dat leek de bedoeling. Maar feitelijk kwam ze zo op ��n bil te zitten en daarmee gaf ze de man een veel betere toegang tot haar achterwerk. Robin kon van zichzelf niet geloven dat ze hiertoe in staat was. Dat ze zo was gaan zitten was geen naieve actie geweest. Het was ook niet per ongeluk gebeurd, ze had het expres gedaan.

Vanzelfsprekend liet de man de kans niet liggen. Ze had zich nog niet in de nieuwe houding genesteld of hij had de hele bil al in zijn hand. Robin kon maar net voorkomen dat ze een gilletje slaakte. Twee bewegingen later was zijn grip zodanig, dat zijn vingers precies op haar spleet lagen. Op dat punt begon Robin moeilijker te ademen. Hoe na�ef ook, ze had zich vooraf niet gerealiseerd dat dit de uiteindelijke bedoeling was. De vingers streelden een paar maal over het kruis van haar broekje, maar wel precies over de uitwendige delen van haar vagina. Toen hij zijn hand terugtrok, een paar tellen later, gloeide het kruis van Robin nog meer. Het was er zelfs heet en nat.

Opnieuw streelde de man haar been. Op driekwart van haar dij stopte hij echter, om even later toch weer terug omhoog te gaan. Alleen trok hij ditmaal de rand van haar rokje mee. Hij trok het zover omhoog, tot over heup, dat haar bil er door ontbloot werd. Zelfs letterlijk, want uiteraard had Robin een string aan. Natuurlijk wist ze wat de volgende zet zou zijn en dat wond haar extra op. Toen ze inderdaad zijn hand op de blote huid van haar bil voelde, en direct daarna zijn vingers in haar kruis, huiverde ze. Want wat was ze daar heet, en nat, en broeierig, en vol verlangen. Schijnbaar merkte hij dat. Ineens werd namelijk het kruisje van haar string naar beneden getrokken. Vervolgens drukte hij zijn vingers tegen haar nu blootliggend spleetje. Robin moest alle moeite doen om niet te kreunen. In een roes werd ze gewaar dat een van zijn vingers de opening vond en daarna in haar kutje gleed. Nat als ze was, ging dat heel gemakkelijk. Een tweede vinger volgde, en ook dat was geen probleem. Vervolgens begon de man z'n vingers in en uit haar te bewegen. Door het vernederende besef dat deze man, die ze niet eens kende, die ouder leek dan haar vader, haar vingerneukte viel ze bijna in katzwijm. Het leek wel alsof de kerel wist hoe geil ze was, en dat ze al bijna op het punt van klaarkomen stond, want het tempo waarin hij haar neukte ging flink omhoog. Haar ademhaling ging nu zo snel dat ze bang werd dat Jordi het zou merken. Maar daar hoefde ze niet ongerust over te zijn, haar vriend ging nog net zo diep in de film op als hij al die tijd al had gedaan. Jordi was zich totaal niet bewust van wat zich op slechts een halve meter van hem afspeelde.

Ergens in haar onderbuik ontstond een hunkerend gevoel, een hele intense, genotvolle prikkel. Met elke beweging van zijn hand werd het sterker. Tot het zo hevig werd dat ze het meest geweldige gevoel kreeg dat ze ooit gehad had. Hoelang het precies duurde kon ze bij benadering niet zeggen, maar het was lang. Maar toen het dan toch weer wegebde, kwam er een warme, aangename, voldoening gevende gloed voor in de plaats. Weer enigszins bij haar positieven, besefte Robin wat er gebeurd was, Voor het eerst in haar leven was ze klaargekomen! Haar eerste orgasme ooit, was meteen de beste ervaring ooit. Het feit dat een oude, vreemde kerel het veroorzaakt had, en public nog wel, leek de intensiteit alleen maar te versterken. Ondertussen zaten er nog steeds twee vingers in haar. Echter, op het punt dat ze dacht dat ze er een nog orgasme door zou krijgen, trok de man zijn hand weg uit haar kruis.

Robin bleef achter met een gevoel van leegte, en de vreemde hoop dat hij zoiets nog eens zou doen. Maar de man had andere plannen, zo bleek. Terwijl zij weer gewoon ging zitten, ondertussen haar rokje fatsoenerend, zag ze uit een ooghoek dat haar buurman zijn handen onder de jas op zijn schoot had gestopt. Hij frummelde wat en pakte toen haar hand, die hij onder de jas bracht. De bedoeling daarvan begreep Robin pas toen haar vingers de penis al beroerden. Het was de tweede penis in haar leven die ze aanraakte, maar wat een verschil met die van Jordi! Deze was heel wat groter en dikker. De huid was superglad, met hier en daar voelbaar kloppende aderen. Hoe onwaarschijnlijk ook, Robin begon de penis te verkennen. Voorzichtig strelend, en met een zeker ontzag, wenste ze dat ze hem had kunnen zien. De man liet haar een paar tellen haar gang gaan, pakte toen haar hand en wikkelde die om zijn erectie. Vervolgens trok hij de hand op en neer. De boodschap was helder en Robin begon de man af te trekken. Eerst was ze door hem tot een orgasme gevingerd, nu zat zij de kerel te masturberen. Terwijl nota bene haar vriend aan de andere kant van haar zat. De situatie was nog gevaarlijker dan daarstraks. Door zich licht voorover te buigen zorgde ze er echter voor dat Jordi het niet per ongeluk zou kunnen zien. Stel je voor dat hij zich haar toch nog eens zou herinneren en z'n ogen los zou maken van het scherm. Wat uiteraard niet gebeurde. Resoluut en in een regelmatig tempo trok ze de man af. Aan het zachte gekreun naast haar, en aan de plots hevige krampen in de penis, wist Robin dat hij klaarkwam. Een paar tellen later werd haar hand bedekt onder een golf van warm en plakkerig vocht. Robin probeerde zich voor te stellen hoe het er uit zou zien, haar hand onder die jas, om die penis, en onder het sperma. Van dat beeld liep er een rilling over haar ruggengraat.

Doodgemoedereerd borg de man z'n penis op en liep daarna de zaal uit. Robin keek hem na, met een vreemd gevoel omdat ze geen gedag gezegd had. Ze hadden �berhaupt geen woord met elkaar gewisseld en elkaar zelfs niet eenmaal aangekeken. Daarna bekeek ze haar hand, waar het sperma nog vanaf droop. Het besef dat ze zojuist een compleet vreemde man had toegestaan om haar aan te raken waar alleen zijzelf en Jordi haar ooit hadden aangeraakt, riep een nieuwe golf van opwinding op. Een paar minuten later ging ze naar het toilet. Daar waste ze haar handen en ze bracht haar kleren op orde. Toen zij en Jordi de bioscoop uitliepen vroeg haar vriend of zij ook zo genoten had, wat ze volmondig en welgemeend beaamde.

In de nacht die volgde, voelde ze zich afwisselend schuldig en opgewonden. Pas nadat ze zich had voorgenomen dat zoiets nooit meer zou gebeuren, viel ze in slaap. In het vervolg zou ze trouw blijven aan Jordi, hoe dan ook. Daarin vergistte Robin zich. In de bioscoop was namelijk iets in haar wakker gemaakt wat de rest van haar leven wakker zou blijven.

Wordt vervolgd...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen