Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De volgende ochtend werd Robin misselijk en met hoofdpijn wakker, ze had een kater. Met moeite kon ze zich ertoe zetten om op de rand van het bed te gaan zitten. Pas toen merkte ze de pijn tussen haar benen en in een flits stond alles weer op haar netvlies. In wanhoop en vol schaamte liet ze zich terug op het bed vallen en ze begroef haar hoofd in het kussen. Hoe kon ze zich zo hebben laten gebruiken! Ze hield van Jordi en toch had ze zich willens en wetens laten vernederen door een oude, dikke kerel.

Een kwartiertje later vond ze alsnog de moed om zich op te knappen. De pijn in haar kruis maakte lopen moeilijk, maar ze kreeg het voor elkaar. Voor de spiegel in de badkamer twijfelde ze even. Ze had in haar slipje en een T-shirt geslapen en was bang om het uit te doen. Want wat zou ze daar aantreffen? Toen ze het broekje dan toch uitdeed staarde ze met verbazing naar haar kruis. Het kleine plukje schaamhaar dat ze had, het gebied er omheen, plus haar bovenbenen, alles was bedekt onder een witte korst opgedroogd sperma. Haar vagina stond nog steeds een stukje open en haar schaamlippen waren dik en rood. Het deed pijn als ze zich daar aanraakte. Jezus, dacht ze, wat zou die Harald gebruikt hebben, dat kan toch niet alleen door zijn penis komen. Nadat ze ook haar T-shirt had uitgetrokken nam ze een weldadige douche, waardoor ze zich al snel stukken beter voelde. Door het warme water kalmeerde ze, en het spoelde het smerige bewijs van haar ontrouw weg. Haar kruis waste ze uiterst voorzichtig. Het was daar zo pijnlijk, en hypergevoelig, dat ze er tien minuten over deed om al het zaad van zich af te wassen. Pas na drie kwartier voelde Robin zich schoon genoeg. Ze droogde zich af met de zachtste handdoek die ze kon vinden. Haar kruis ontzag ze door er zachtjes op te deppen. Toen ze zich bukte om haar voeten af te drogen voelde ze ineens een straaltje vocht uit haar vagina druppen. Tot haar schrik en verbijstering liep er nog steeds sperma uit haar. Tering, zei ze hardop, hoeveel heeft hij wel niet in me gespoten. Voor de zoveelste keer walgde ze van zichzelf. Tegelijk ontbrande er echter ook een vonkje wellust. Gauw riep ze zichzelf tot de orde. Want er was ook nog de vrees dat ze zwanger zou kunnen raken. Daar zou ze iets aan doen en wel meteen. Snel kleedde ze zich aan, zocht op het Internet waar ze op nieuwjaarsdag terecht zou kunnen, en pakte haar fiets om een morning after pil te scoren. Robin voelde zich op dat moment een enorme slet.

In de weken die volgden werd alles langzaam weer gewoon. Ze zat in de eindexamenklas van het VWO en belandde in een periode van hard studeren en toetsen maken. Tot haar opluchting hoorde ze niets van Harald. Daardoor lukte het om meestal niet te denken aan wat er was gebeurd. Meestal, niet altijd. Intussen mochten Jordi en zij van hun beider ouders af en toe bij elkaar blijven slapen. Dus hadden ze meer de gelegenheid om comfortabel seks met elkaar te hebben. Maar in bed was ze telkens met haar gedachten bij de jaarwisseling, en bij die verbazingwekkend heftige orgasmen die Harald haar in een paar tellen had bezorgd. De zielige pogingen van Jordi vielen erbij in het niets. En ze deden haar niets. Robin vond uit dat de goedkope, schandelijke manier waarop het was gebeurd, en ook nog door zo�n oude, walgelijke kerel als Harald, het voor haar zo spannend had gemaakt. Hoewel ze zich nog steeds schaamde, was ze door dat besef wel zover dat ze er zonder schuldgevoel over kon fantaseren. En dat leidde vervolgens tot masturberen. In haar fantasie protesteerde ze altijd en bood ze weerstand. Maar daar stoorde Harald zich nooit aan. Hij neukte haar bruut en zonder genade, hij liet haar telkens klaarkomen, en hij spoot haar altijd vol met een enorme hoeveelheid heet sperma. Voor het incident met Harald had Robin zich nog nooit gevingerd, intussen deed ze dat regelmatig. Soms ook als Jordi naast haar lag te slapen.

Het was intussen eind januari. Robin had een paar uur lesvrij en hing met wat vriendinnen in een cafetaria toen haar telefoon afging. Het was een onbekend nummer en daarom nam ze terughoudend op. �Hallo Robin, hoe is het met je,� klonk de diepe stem van Harald. Het hart van Robin bonsde. �Het gaat wel,� zei ze aarzelend, waardoor haar vriendinnen nieuwsgierig opkeken. �Ik vroeg me af of we met elkaar konden praten. Vanavond, kan dat?� Robin wilde niet dat haar vriendinnen vervelende vragen zouden gaan stellen en ze wilde al helemaal niet dat Jordi ooit iets te weten zou komen. �Nou, eigenlijk moet ik vanavond heel veel huiswerk maken,� hield ze gedempt de boot af. Vanzelfsprekend gaf Harald het niet op. �Het hoeft niet lang te duren.� Robin zuchtte eens diep. �Kunnen we de hele zaak niet gewoon vergeten,� probeerde ze. �Nee, daarvoor is het te belangrijk. Ik vind het niet fraai wat er is gebeurd en ik denk dat het beter is als we er open over zijn. Ook voor Jordi.� Daar had hij haar te pakken, dit was haar angst. �NEE,� zei ze scherp, waardoor er weer naar haar gekeken werd. Dus dempte ze gauw haar stem weer. �Laat anderen er alsjeblieft buiten.� Het bleef even stil aan de andere kant van de lijn. �Ik vermoedde al dat je dat liever zou hebben. Maar dat kan alleen als we eerst met elkaar praten.� Robin wist dat ze een nederlaag geleden had. �Goed dan, zei ze verslagen, zeg maar waar en wanneer.� Harald gaf zijn adres. �Vanavond, om zeven uur stipt.� Robin borg haar telefoon op en probeerde het gesprek met haar vriendinnen weer op te pakken. Maar inwendig was ze verstrikt in een wirwar van emoties. Wat wilde Harald van haar? Wat wilde hij met haar doen? Wilde hij echt alleen maar praten, of was hij uit op een herhaling? Het was die laatste gedachte die haar het meest verontruste. Ook tijdens die ene les die ze nog had, was de afspraak van vanavond het enige waar ze aan dacht. Toen de les voorbij was en ze opstond, merkte ze, tot haar verbijstering, dat het vochtig was tussen haar benen. Haar kutje was nat, maar waarom? Robin schudde haar hoofd en fietste haastig naar huis.

Het huis van Harald was groot. Het lag in een chique buurt en het zag er allemaal heel verzorgd uit. Precies om zeven uur belde ze aan, na eerst heel diep adem gehaald te hebben. Waarschijnlijk had hij op de uitkijk gestaan en haar zien aankomen, want de deur zwaaide onmiddellijk open. �Kom er in. Ik zie dat je maatregelen hebt genomen,� zei hij, breed glimlachend en verwijzend naar de kleren die ze aanhad. Het klopte. Robin had expres een strakke spijkerbroek aangedaan en een wijde slobbertrui. Een rokje bood niet veel bescherming, had ze per slot van rekening nu al tweemaal ervaren. En het was niet de bedoeling om het hem gemakkelijk te maken. Haar lichaamstaal echter, was ondertussen dat van een onzekere tiener. Lang, soepel en slank, kon ze geen woord uitbrengen en schaapachtig knikte ze daarom maar wat. Aarzelend en met tegenzin liep ze de vestibule in, en vandaar in de huiskamer.

Hoewel haar focus er niet lag, merkte Robin wel op dat de huiskamer warm en sjiek was ingericht. Er was maar een ��npersoons stoel, en op die plek ging ze zitten. Op de tafel voor haar, stonden een opengemaakte fles witte wijn en twee glazen te wachten. Robin begon spijt te krijgen van haar besluit om te komen. Heimelijk keek ze eens goed naar Harald. Nu ze hem met nuchtere ogen zag, zag ze hoe onaantrekkelijk hij eigenlijk was. Zijn gezicht zat vol rimpels en andere oneffenheden, hij zag er net zo oud als hij was, twee�nzestig jaar, en zijn enorme buik hing over de band van zijn broek. Wat ze wel stoer vond, was dat hij in de tussentijd zijn kop gemillimeterd had. Harald ondertussen, schonk de glazen vol en gaf er een aan Robin. Achterdochtig keek ze hem aan, maar uiteindelijk nam ze het glas toch aan en nipte ze wat. Hij mocht zijn wie hij was, van wijn had hij wel verstand. Want Robin vond het erg lekker. Intussen voelde ze zich weer wat meer ontspannen. �Harald, over oudejaarsavond�� begon ze. �Ik was dronken en ik wist niet wat ik deed.� Harald knikte. �Dat weet ik. Dat gold voor mij ook. Maar dat betekent nog niet dat ik het niet leuk vond.� Robin negeerde de zelfvoldane grijns op zijn gezicht. �Het was stom van me. Ik houd van Jordi en ik heb verschrikkelijke spijt dat ik zijn vertrouwen heb beschaamd.� Harald vulde hun glazen bij. �Dat geloof ik best, dat je van hem houdt bedoel ik. Alleen vraag ik me af waarom het dan is gebeurd. Want zie je, ik weet natuurlijk dat ik niet de ideale bedpartner voor een tiener ben. Daarom vind ik de kik zo vreemd, die je kreeg toen we neukten.�

Harald gebruikte het woord �neuken� en Robin sloeg gauw haar benen over elkaar. Wat was er toch met haar aan de hand? Ze vond hem, en wat hij allemaal zei, afstotend maar haar lichaam gloeide. Was ze wel normaal? �Zoals ik al zei, ik was dronken.� Harald keek haar recht in de ogen aan. �Natuurlijk. Maar toch denk ik dat er meer aan de hand is. Het komt niet zo vaak voor, maar volgens mij ben jij een van die vrouwen die geen bevrediging kan vinden in een gewone relatie.� Robin schoof ongemakkelijk in de stoel heen en weer, maar reageerde niet. �Jij wilt dat er gezegd wordt wat je moet doen, je wilt overheerst worden. Je hebt iemand nodig die je dwingt om al die perverse dingen te doen waar je over fantaseert.� Dat maakte haar zo kwaad, dat ze wel reageerde. �Dat is niet waar! Totaal niet zelfs. Ik houd van Jordi en voor mij is dat genoeg.� Harald schudde zijn hoofd. �Nonsens. Ik durf te wedden dat je elke dag aan oudejaarsavond denkt. Het is zielig dat je de waarheid niet durft toe te geven.� Robin keek hem woedend aan. �Welke waarheid,� vroeg ze strijdlustig. �Dat je een kleine, geile slet bent die hard en veel geneukt wil worden.� Robin versteende. Dat kwam echter niet alleen door zijn woorden, maar ook door het besef dat hij de spijker op z�n kop geslagen had. Zelfs nu, terwijl die perverse oude kerel al die vreselijke dingen tegen haar zei, voelde ze de tintelingen in haar kruis. Maar verzet was nog niet gebroken. Robin stond op om weg te gaan, wat haar betrof kon hij doodvallen. �Ik vind het best, ga maar. Dan geef je het maar niet toe. Ik hoop alleen dat je een goede uitleg voor Jordi hebt.� Met de knop van de deur al in haar hand, leek Robin te bevriezen. �Nee, doe dat niet,� smeekte ze, terwijl het huilen haar nader stond dan het lachen. �Ik doe het voor je eigen bestwil. Hoe eerder je toegeeft wat en wie je bent, hoe beter af je zult zijn. Kom hier en laat je neuken!� Robin kon aan zijn ogen zien, en aan de klank van zijn stem horen, dat hij het meende. Met gebogen hoofd, verslagen, maar met een rare kramp in haar buik, liep ze terug de kamer in.

Wat Robin niet wist, was dat Harald haar komst heel goed had voorbereid. Op de belangrijkste plekken in de kamer had hij verborgen digitale camera�s geplaatst. Wetende dat er twee camera�s gericht waren op de plek waar hij zat, kwam hij overeind uit de bank. Gedwee liet Robin toe dat hij eerst haar trui, en daarna haar broek uittrok. Voor hem staand in slechts een miniem slipje en beha, nam hij eerst nog een vernederend slokje van z�n wijn. Ondertussen bekeek hij haar zonder enige g�ne. Hij likte er zelfs zijn lippen bij af. Vervolgens draaide hij haar om, zodat hij de sluiting van haar beha kon openen, en weer terug. Waarna ze voor hem stond in haar blote, prachtige, kleine, perfect gevormde en toch stevige borsten. Het hart van Robin, die niet meer wist waar ze moest kijken, ging als een razende tekeer en ze had zichtbaar moeite met ademen. Harald nam opnieuw de tijd om haar eens goed te bekijken en greep toen een borst. Zachtjes kreunend kneep Robin haar ogen dicht. Maar toen Harald vervolgens aan een tepel begon te zuigen, deed ze haar ogen weer wijd open. Ze keek op zijn kale kop en hoorde hem luidruchtig aan haar tepel zuigen, die intussen keihard geworden was. Door de plotselinge spierspanning in haar kruis, knikte haar knie�n. Een paar tellen later gleed zijn hand over haar platte buik, zo haar broekje in. Om hem een betere toegang tot haar vagina te geven spreidde Robin, bij wie de weerstand wonderlijk snel verdwenen was, volgzaam haar benen. Nat als ze was, kon hij in een beweging met twee vingers bij haar binnendringen. Dat was al voldoende om haar klaar te laten komen. Dit keer was er geen stemmetje dat zei dat ze zich in moest houden. Dus schokte ze met haar heupen, ondertussen het orgasme er uitschreeuwend.

Met als gevolg dat er weer een zelfvoldane grijns op het gezicht van Harald verscheen. Hij trok zijn vingers uit haar kut en bracht ze naar haar mond. Toen hij de vingers, druipend van haar sappen, over haar lippen wreef draaide ze snel haar hoofd af. Harald pakte haar echter stevig vast en duwde zijn vingers bruut haar mond in. Eerst zoog ze aarzelend, maar het eindige ermee dat ze gulzig en gretig haar eigen sappen proefde. Robin was voor de zoveelste maal een grens overgegaan. In de ban van Harald, leek ze alleen nog te bestaan uit schandelijk geile, onderdanige lust. Dat ze spiernaakt voor deze walgelijke, vette, oude kerel stond, en door hem gedwongen werd om haar eigen kut te proeven, was het meest vernederende dat ze ooit ervaren had. Toch maakte het haar echter zo geil, dat ze op dat moment alles gedaan zou hebben wat hij wilde. Dus toen hij haar naar beneden trok, zodat ze op het vloerkleed kwam te liggen, wist ze al, en wilde ze ook, dat ze weer door hem zou worden geneukt. Dat hij haar zorgvuldig positioneerde had als gevolg dat de spieren in haar kruis zich al bij voorbaat samentrokken. Het gevolg voor hem was dat alles door de camera�s precies in beeld gebracht ging worden.

Harald knielde op het kleed. Hij pakte Robin bij de enkels en trok haar benen zover mogelijk uit elkaar. Op en neer verend onder zijn dikke buik, stond die gigantische paal op het punt om haar strakke meisjeskut, dat glinsterde van het vocht, te martelen. In plaats van zelf dichterbij te schuiven, trok hij haar dichterbij. Vervolgens pakte hij zijn pik en wreef hem door haar spleetje, aldus de eikel smerend met haar eigen sappen. Robin kreunde van lust en probeerde haar benen nog wijder te spreiden. Ze schoof zelfs dichterbij, zo geil en begerig was ze ineens. �Robin, wat wil je dat ik doe,� vroeg Harald met hese stem. Er kwam geen antwoord. Robin kreunde alleen maar, ondertussen wellustige rondjes draaiend met haar heupen. Dus vroeg hij het nog eens. �Neuk me,� zei ze eindelijk. �Wat zeg je? Ik verstond je niet.� Robin deed haar ogen open en keek Harald direct aan. �Neem me. Alsjeblieft, neuk me hard. Spuit me vol met dat hete sperma van je.� Wetende dat het allemaal opgenomen werd, had Harald geen verdere aanmoediging nodig. Op hetzelfde moment dat zijn gewicht op haar landde, voelde Robin zijn enorme penis haar kut binnendringen en zich met kracht een weg in haar banen. Het was precies als ze zich herinnerde, het deed zeer en tegelijkertijd was het heerlijk. In tegenstelling tot die keer in de oudejaarsnacht, haalde hij niet eenmaal zijn penis terug. Hij bleef haar in ��n keer penetreren, waardoor op het gezicht van Robin een grimas van pijn verscheen. Tot eindelijk zijn ballen tegen haar billen aanlagen, het bewijs dat er 20 centimeter pik in haar fr�le lichaam zat. Vlak boven haar hing het gezicht van Harald. Het was uitgezakt, met dikke groeven van ouderdom. Dat zag ze, maar meer nog zag ze de lust in zijn ogen. Plus nog iets anders. Toen hun blikken elkaar kruisten realiseerde ze zich wat het was; triomf! Ze was door de knie�n gegaan en had zich aan hem overgegeven. Hij had gewonnen en triomfantelijk inde hij nu de beloning. Ik ben een vuile hoer, dacht Robin. Ik ben een slet die gebroken wil worden, en vernederd. Die gedachten maakten haar alleen maar stukken geiler.

Harald neukte haar meedogenloos, met lange, krachtige en snelle bewegingen. Toen hij zich in een van die bewegingen weer eens een stukje uit haar had getrokken, en vervolgens weer inwaarts stootte, trok ze op het zelfde moment haar benen op. Zelf zover, dat haar knie�n bij haar schouders uitkwamen. Zonder remmingen schreeuwde Robin het luidkeels uit. Omdat ze, dubbelgevouwen als ze lag, zijn pik nog dieper in zich voelde �n omdat ze haar tweede orgasme had. Er was geen reden meer om nog iets verborgen te houden. Dus liet ze Harald hijgend, kreunend en kermend weten dat ze klaarkwam, door hem! Die reageerde daarop door zijn temp te verminderen. De spieren in haar kruis konden zich daardoor enigszins ontspannen.

Terwijl ze herstelde van het orgasme kwam hij overeind. �Draai je om,� verordonneerde hij. Robin, nog steeds in de greep van lust en genot, gehoorzaamde gedwee. Eenmaal op haar buik liggend, greep Harald haar heupen en lichtte haar middenrif op. Ze kwam wijdbeens op haar knie�n te zitten, met haar kont omhoog en met de bovenste helft van haar lichaam nog steeds op het kleed. Van achteren waren haar anus en kut perfect te zien. Het was in deze positie net alsof ze zichzelf aan hem aanbood, en dat was precies z�n bedoeling. Harald controleerde de stand van de dichtstbijzijnde camera�s, uiteraard zonder dat Robin het zag. Hij verplaatste het meisje zelfs nog een stukje. �Zeg wat je wilt,� begon hij weer. Robin keek achterom, met omfloerste ogen. �Ik wil dat je me neukt. Ik wil je in mijn kut voelen. Neuk me langs achteren, als een teefje.� Robin gebruikte obsceniteiten en dat had ze nog nooit gedaan. De woorden kwamen er echter vanzelf uit. Harald greep haar heupen en penetreerde zich in een moeiteloze beweging naar binnen. Vervolgens neukte hij haar zo ruig als hij kon. Robin wist niet meer hoe vaak ze klaarkwam, na de vierde keer vergat ze verder te tellen. Tot en met zijn laatste stoot bleven de orgasmen komen, om de zoveel tellen. Toen Harald ook zijn hoogtepunt had, voelde Robin zijn penis in zich exploderen. Direct gevolgd door de sensationele gewaarwording dat ze volledig volliep met zijn warme zaad.

Verzadigd trok Harald zich even later uit haar geteisterde vagina. Er drupte meteen het nodige sperma op de grond. Toen Robin zeich weer wat hersteld had keek ze, nog steeds naakt op de grond zittend, eens goed naar Harald. Hij zat er zelfvoldaan bij, van z�n wijn nippend en breed glimlachend. Robin besefte dat ze haar lust weer de vrije loop had gelaten en dat ze zich zonder reserves aan hem had gegeven. En dit keer had ze geen excuses. Ze verzamelde haar kleren en kleedde zich gauw aan. Bij de deur draaide ze zich nog een keer om. �Dat was het dan, Harald. Afspraak is afspraak. Tot ziens.� Harald lachte meesmuilend. �We zullen zien,� was alles wat hij zei.

Opgelucht dat Jordi en zij elkaar die avond niet zouden zien, fietste Robin zo snel mogelijk naar huis. Kreupel lopend, vroegen haar ouders bezorgd wat er aan de hand was. Ze zei dat ze zich verstapt had, maar liet verder niets los. Ze stapte onder de douche in en bleef een vol uur onder het warme, en toch verkoelende water staan. Haar schaamlippen waren pijnlijk, rood en gezwollen, en stonden nog steeds open. In feite was er een gat te zien waar de penis van Harald haar had opgerekt. Morgen zou ze langs de huisarts gaan, voor alweer een morning after pil. Misschien was het beter om toch maar eens aan de pil te gaan. Slapen deed ze die nacht bijna niet. Grote delen van de tijd lag ze alleen maar naar het plafond te staren, kwaad omdat ze zo weinig controle had over zichzelf. Ze kon maar niet begrijpen waarom ze telkens zo overweldigd raakte door dat schandelijke lustgevoel. Weer besloot ze dat het niet meer zou gebeuren. Maar niet eens zo diep van binnen wist ze dat haar persoonlijke doos van Pandora geopend was, en dat ze die nooit meer zou kunnen sluiten.

Wordt vervolgd...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen