Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De hartslag en ademhaling van Richard waren bijna weer normaal. Op zijn rug liggend, streelde hij de haren van de jonge vrouw die met haar hoofd op zijn borst lag. Met een dankbare, stralende lach keek ze naar hem op. Om vervolgens zijn penis, nog glibberig van de heerlijke seks die ze zojuist hadden, vast te pakken. Hij gaf haar een kus. "Heb je soms nog niet genoeg gehad," vroeg hij, half vragend, half spottend. "Nee, giechelde ze, terwijl ze haar hoofd naar zijn kruis bewoog, dat heb ik zeer zeker nog niet." Toen hij haar lippen over zijn verslapte penis voelde schuiven, drukte hij in verrukking zijn hoofd achterover. Kreunend probeerde hij iets van de sc�ne te zien. Zonder resultaat. Want haar gezicht, dus ook de mond om zijn pik, was verborgen achter een dikke bos haar. Het enige dat hij kon zien, was het dansen van haar hoofd. Met trekkende en knijpende bewegingen van haar hand, ondersteunde ze het driftige werk van haar lippen en haar tong. Ze kon heerlijk pijpen, vond hij. Gulzig en gedreven deed ze er alles aan om zijn vermoeide lul te reanimeren. Een vermoeidheid waartoe alle reden was.

Het was nog maar iets meer dan twee uur geleden dat ze elkaar hadden ontmoet, op een terras, te midden van een paar gemeenschappelijke vrienden. Melinda, zo heette de vrouw, was een zevenentwintig jarige receptioniste in het plaatselijke ziekenhuis. Ze was al vijf jaar getrouwd. Of beter gezegd, ze was nog getrouwd. Want ze was sinds een paar weken weg bij haar man en de scheiding was intussen ingezet Richard had er nog steeds geen idee van waarom ze zich had laten uitnodigen om met hem mee te gaan naar zijn appartement. Per slot van rekening was hij bijna twee keer zo oud, weduwnaar, en allesbehalve een opvallende spetter. Toen ze zei dat ze het nodig had om met iemand te praten, had hij het gewoon voorgesteld en was zij er op in gegaan. Tot een gesprek was het echter nog niet gekomen. Want ze waren nog niet binnen, of ze had hem gevraagd of hij vond dat ze aantrekkelijk was. Naar waarheid had hij geantwoord dat ze in zijn ogen een lekker ding was. �Maar ben ik ook goed genoeg om mee te vrijen,� had ze vervolgens gevraagd. Het volgende moment hadden ze in elkaars armen gelegen voor een intens opwindende kus, die ze op weg naar de bank geen moment verbraken. Onderweg hielpen ze elkaar uit de kleren. De blik in haar gezicht toen ze zijn penis kreeg te zien, was onbetaalbaar geweest. �Wat is hij groot,� had ze geschokt uitgeroepen. Hij had erom moeten lachen. Op een goede dag haalde hij misschien 18 � 19 centimeter, wat volgens hem niet meer was dan de gemiddelde lengte van een penis in erectie. Overigens was het vandaag zo�n dag. Nadat hij haar op de bank had laten zakken, had hij een hele tijd zijn handen en tong op haar gebruikt. Tot zijn grote genoegen was haar overgave daardoor hand over hand toegenomen. Ook hijzelf werd er extreem geil door. Sinds het overlijden van zijn vrouw, twee jaar geleden, had hij geen enkele keer een date gehad. Laat staan seks. Maar nu was het dan eindelijk weer eens zover. Met een vrouw nog wel, van wie hij ruimschoots de vader kunnen zijn. De eerste keer dat hij haar nam, was nog op de bank. Met haar billen over de rand hangend, had ze haar knie�n opgetrokken tot op haar borsten. In die positie had ze het hem mogelijk gemaakt om zich tot aan zijn ballen in haar te penetreren. Vlak nadat hij zich in haar leeg gespoten had waren ze echter verkast naar de slaapkamer.

Eenmaal in bed was hij haar gaan likken. In eerste instantie was ze daar huiverig voor geweest, timide stamelend dat het �daar beneden� een smeerboel was. De weerstand was echter ook weer niet zo groot dat ze zijn tong had kunnen weerstaan. Van genot had ze het twee keer kort achter elkaar uitgeschreeuwd. Vervolgens had hij haar nog eens goed langs achteren genomen, terwijl hij ondertussen haar niet al te grote borsten vasthield. Die rit was zo lang en zwaar geweest, dat ze er allebei hevig van waren gaan zweten. Daarna waren ze, nadat ze kort na elkaar klaarkwamen, uitgeput neergevallen. Intussen zoog en likte ze dus alweer aan zijn pik, in een naarstige poging om hem weer paraat te krijgen. Haar mond was warm en zacht, en haar tong uiterst actief, dus kreeg ze het voor elkaar. Terwijl zijn erectie aan het ontstaan was, verraste ze hem door te stoppen met pijpen en zich om te draaien. �Zou ik bovenop mogen,� vroeg ze, met een timide glimlach. Het scheelde weinig of Richard was in lachen uitgebarsten. Iets in hem vertelde echter dat hij dat maar beter niet kon doen, dus hield hij zich in. �Natuurlijk,� antwoordde hij eenvoudig. Melinda zwaaide een been over hem heen en liet zich op hem zakken. Terwijl haar warme kut in een beweging over zijn hele pik gleed, zodat ze letterlijk met haar billen op hem kwam te zitten, observeerde Richard haar genotvolle gelaatsuitdrukking. �Waarom vroeg je dat?� �Hans, mijn bijna ex-man, wilde dat niet. Hij vond het geen goede positie voor een nette vrouw,� antwoordde ze, diep blozend. �Meen je dat nou,� vroeg hij perplext. �Ja,� antwoordde ze. �Jouw penis is trouwens veel groter dan die van hem, wel anderhalf keer,� voegde ze er in dezelfde adem aan toe. Richard dacht dat hij het bestierf. �Dat is niet aardig om te zeggen.� Melinda haalde haar schouders op. �Het is gewoon waar. Weet je dat hij de enige man is met wie ik ooit ben geweest? Jij bent de tweede.� Vervolgens slaakte ze een diepe zucht. Maar dat was omdat Richard allebei zijn armen strekte en haar tieten greep. �Hij ging verdorie alleen met me naar bed als hij dat wilde. Als ik eens in de stemming was, had hij geen zin.� Reageer je dan maar lekker af op mij, dacht Richard stiekem, en begon met zijn heupen te bewegen. Melinda reageerde er echter niet op, ze bleef gewoon zitten. Blijkbaar had ze nog meer op haar lever en dat moest er eerst uit. �Wat ook heel anders is, is wat je daarnet met me deed. Als Hans zijn mond al eens daar beneden had, dan was het maar net lang genoeg om me nat te maken.�

Het was een bijzondere situatie. Daar lag hij, twee�nvijftig jaar oud, met een mooie meid van zevenentwintig die bovenop hem zat, of eigenlijk over hem, en in plaats van te neuken waren ze in gesprek over de seks met haar bijna ex-man. En zijn penis bleef intussen gewoon zo hard als staal. �Dat is inderdaad niet leuk,� antwoordde hij. �Een van de leukste dingen in seks is juist om aandacht aan de ander te geven en hem of haar op te winden.� De reactie van Melinda was afgemeten. �Seks is niet bedoeld om een ander op te winden, maar voor de voortplanting. Althans, volgens Hans.� Wat is die arme meid gefrustreerd over haar ex, dacht Richard. �Geniet je nu dan wel een beetje,� vroeg hij, in de hoop zo een wending aan het gesprek te geven. �Ja,� klonk het zachtjes, terwijl ze van genot haar ogen dichtkneep. Vervolgens begon ze te neuken. Onmiskenbaar op weg naar de derde zaadlozing in korte tijd, deden zijn penis en ballen zeer. Maar het was een aangename pijn. Melinda ondertussen, neukte hem met een brede, genotvolle lach op haar gezicht. Af en toe boog ze zich voorover om hem te kussen, waardoor ze hem tegelijkertijd in staat stelde om aan haar tepels te zuigen. Op het moment dat hij bijna begon te spuiten, en hij dat door zijn gekreun liet merken, voerde ze het tempo waarop ze hem bereed furieus op. Zo kreeg ze het voor elkaar om haar eigen orgasme precies af te stemmen op dat van hem en kwamen ze op hetzelfde moment klaar. Het verschil zat hem erin dat hij luid kreunde en zij een harde, langgerekte, schrille kreet slaakte. Nat van het zweet, liet ze zich daarna machteloos op hem vallen. �Ik had nooit gedacht� dat seks� zo lekker kon zijn,� bracht ze er uit, uitgeput happend naar adem. Richard grinnikte. Het laatste dat hij zich later kon herinneren, voordat ze allebei in slaap vielen, was dat hij haar billen aan het strelen was.

Toen Richard wakker werd had hij ruim negen uur geslapen. Het eerste dat hij gewaar werd was de geur van seks. Het tweede dat het beddengoed niet bepaald schoon en fris meer was, en het derde dat er niemand meer in zijn bed lag. Zijn bedpartner was er stiekem tussenuit gepiept! Begrijpend, maar toch ook wat teleurgesteld, begreep hij de boodschap; het was een one night stand geweest. De gelegenheid had zich voorgedaan en allebei hadden ze de kans met beide handen gepakt. Om vervolgens elk hun eigen draad weer op te pakken. Met een zucht zocht Richard zich een weg naar de badkamer voor een hoognodige, verfrissende douche. Bewegen ging echter moeilijk. Hij was stijf en zijn lichaam deed zeer, het voelde alsof hij een marathon had gelopen. Er was niet veel meer in huis. Dus besloot hij na het ontbijt om de stad maar eens in te gaan. Om boodschappen te doen, maar ook om in beweging te zijn en zo weer wat soepeler te worden. Toen hij een paar uur later weer thuis kwam, bepakt en bezakt, knipperde het lampje van het antwoordapparaat. Richard zag het meteen, want hij kreeg anders nooit een bericht. De boodschap bracht een lach op zijn gezicht. Het was de stem van Melinda, die hem vroeg om haar terug te bellen. Vervolgens had ze haar mobiele nummer ingesproken. Richard aarzelde geen moment en toetste meteen het nummer. �Met Melinda,� klonk het. �Hoi Melinda, met Richard.� Het was even stil aan de andere kant van de lijn. �Ben je thuis? Ik bedoel, moet je ergens naartoe?� Hij hoorde overduidelijk de aarzeling in haar stem. �Nee,� antwoordde hij naar waarheid. �Dan ben ik met een paar minuten bij je,� zei ze, en drukte toen af.

Richard vroeg zich af wat hij van haar bezoek kon verwachten. Melinda had niet opgewekt geklonken, noch overstuur. Het was eerder onverschillig geweest. Het zou hem niet verbazen als ze haar spijt kwam betuigen over, of zich kwam verontschuldigen voor de seks met hem. Of dat ze kwam zeggen dat het leuk was geweest, maar dat ze niet uit was op een relatie met hem. Hoe meer hij erover nadacht, hoe meer hij ervan overtuigd raakte dat het zoiets wel zou zijn. Hoewel hij ook niet op een relatie zat te wachten, en al helemaal niet met zo�n jong ding, had hij wel heel erg van dat soepele, jeugdige lichaam genoten. In afwachting van haar komst ruimde hij haastig de kamer en de slaapkamer op. Als laatste verschoonde hij het bed. Hij was daar nog maar net mee klaar, of daar klonk de deurbel al. Na eerst een hartgrondige zucht geslaakt te hebben, en zich te hebben gewapend tegen de afwijzing die hij verwachtte, deed hij open. �Kom binnen.�

Er kon maar net een gespannen lachje af, dat ook nog eens heel kort duurde. Hoewel, het had meer weg van een grimas. Langs hem lopend, liep ze lin�a recta de kamer in. Terwijl zij plaatsnam in de bank, liep hij naar de keuken. �Wil je iets drinken? Koffie, thee? Of liever iets fris?� Ze wilde alleen maar een glas water. Richard besloot om dat dan ook maar te nemen. Na de glazen op tafel gezet te hebben, ging hij aan de andere kant van de bank zitten. Zonder iets te zeggen namen ze elk een slokje. De stilte was zo beklemmend, dat Richard besloot om de knuppel maar in het hoenderhok te gooien. �Vertel eens, waarom zie je er zo somber uit?� In eerste instantie gaf ze geen antwoord en staarde ze alleen maar naar haar handen, die ze over elkaar wreef. �Ik geloof dat ik in de war ben,� bracht ze er eindelijk uit. �Je weet niet zeker of het een one night stand was, of niet, h�?� Melinda hief haar hoofd op, met een geschokte blik in haar gezicht. �Was dat zo?� Richard haalde zijn schouders op. �Dat is aan jou. Of eigenlijk aan ons beiden. Maar als je ermee verder zou willen gaan, zullen we er toch eerst over moeten praten. Ik bedoel, wil je wel een nieuwe relatie? Zo kort nadat je bij je man bent weggegaan?� Voor het eerst zag hij iets van ontspanning. Ze giechelde zelfs een beetje. �Dat zou wel eens kunnen helpen bij verwerking.� Ook Richard ontspande. Glimlachend stak hij een hand uit en klopte haar bemoedigend op een schouder. Melinda leek echter �bemoedigend� te verwarren met �aanmoedigend�. Want een tel later was ze zover opgeschoven, dat ze stijf tegen hem aan zat. �Ik was ongerust, Richard, een beetje bang zelfs� zei ze. Toen ze tegen hem aan was gaan zitten, had hij in een natuurlijke reactie zijn arm om haar heen geslagen. Wat weer tot gevolg had dat Melinda haar hoofd op zijn schouders legde. �Waar was je dan bang voor?� Voordat ze antwoord kon geven, diende ze eerst iets weg te slikken. �Dat als je vanochtend wakker zou worden, je van me zou walgen,� klonk het fluisterend. Haar gevoel van eigenwaarde was duidelijk niet erg groot. �Wel, lachte hij hartelijk, ik voelde van alles, behalve walging. Om eerlijk te zijn was ik bang dat je niet meer terug zou komen.� Melinda draaide haar hoofd en keek hem recht in de ogen aan. �Is dat echt waar,� vroeg ze. Toen hij bevestigend knikte brak er een lach door in haar gezicht. Het was een lach die haar ogen lieten twinkelen. Richard kuste haar voorhoofd. Haar lach werd breder en ze drukte zich nog steviger tegen hem aan. Een deel in Richard wilde gebruik maken van de situatie en een vrijpartij beginnen, maar het gezonde verstand zegevierde. Wellicht kwam dat door zijn levenservaring, hij was immers al drie�ntwintig jaar getrouwd voordat zijn vrouw stierf. �Dus je vindt me geen slet,� vroeg Melinda. �Natuurlijk niet, antwoordde hij ferm, wat is dat nu voor vraag.� Een van haar handen begon over zijn dij te strelen. �Nou, Hans vond dat een vrouw alleen van seks mocht genieten als het met haar man was. En dan alleen als het de bedoeling was om een kind te maken.� Richard wilde eigenlijk zeggen dat ze moest ophouden met te vertellen wat haar ex te melden had over seks, maar hij hield zich in. �Tja. Ik vind het moeilijk voor te stellen dat sommige mensen er zo over denken. Maar helaas zijn die er ook. Misschien is het alleen maar een vorm van afgunst en zijn zulke mensen jaloers op hen die er wel van kunnen genieten.� Vervolgens schoot hij in de lach. �Misschien heeft Hans wel last van penisnijd,� voegde hij eraan toe. Melinda keek hem niet begrijpend aan. �Wat is dat,� vroeg ze. �Je zei toch dat hij niet zo groot geschapen is? Welnu, misschien kon hij je daardoor niet laten genieten van seks, omdat hij gewoon de aanleg mist. Wellicht liet hij je daarom geloven dat de manier waarop hij seks beleeft, de enige juiste manier is.� �Is er een juiste manier,� vroeg ze, terwijl haar hand zich voorzichtig van zijn dijbeen naar de bobbel in zijn broek bewoog. �Ik veronderstel dat elke manier die plezier en genot geeft, de juiste manier is,� grinnikte Richard. �Denk je ook dat Hans een sukkel is?� �Dat weet ik niet, ik heb hem nooit ontmoet.� Melinda glimlachte. �Je bent een wijs man, Richard. Maarre� hoe gaat het nu verder met ons?�

De nerveuze blik die ze had toen ze de vraag stelde, was hem niet ontgaan. Voorzichtig jongen, zei hij tegen zichzelf. �Waar jij wilt dat het heen gaat, Melinda.� �Zou je me... willen hebben?� Richard glimlachte. �Ja, natuurlijk. Maar dat zou voor jou een enorme stap zijn, nietwaar?� Die vraag leek haar nogal te verbazen. �Wat bedoel je precies?� Omdat hij haar niet wilde kwetsen formuleerde Richard zijn woorden heel voorzichtig. �Melinda, ik was toevallig de eerste man die je tegenkwam nadat je bent weggegaan bij Hans. Er zijn er daarbuiten vast veel meer die je hetzelfde, misschien zelfs wel meer en beter, kunnen laten voelen als ik heb gedaan.� Dat idee leek haar somber te stemmen. �Nou, zo knap ben ik echt niet hoor.� Van die opmerking begon Richard te snuiven en daardoor keek Melinda quasi woest naar hem op. Hij zuchtte eens diep en verzocht haar toen om te gaan staan. Omdat ze niet reageerde herhaalde hij het verzoek. �Kom op, ga eens voor me staan.� Nu luisterde ze wel. Hoewel ze niet goed raad wist met haar houding, wachtte ze gespannen af. �Kleed je uit.� Met stomheid geslagen, en met een vreemde blik in haar ogen, bracht ze haar handen omhoog. Terwijl Melinda de knoopjes van haar blouse opende, trok Richard de rits van haar spijkerbroek naar beneden. Vervolgens trok zij haar blouse uit en hij de broek naar beneden. Daarbij nam hij meteen maar het slipje mee. Toen ze de sluiting van haar beha losmaakte, trok Richard aan de veters van haar sneakers. Als laatste hielp hij haar om uit haar broek te stappen. Daar stond ze dan, helemaal naakt. "Zo, dat is nou een prachtig gezicht. Een jonge vrouw, mooi en naakt." Melinda giechelde. "Dat zeg je alleen maar omdat je me uit de kleren wilde. En wie weet wat je allemaal nog meer met me wil doen." Richard grinnikte ook. "Dat klopt, net als menig andere kerel zou willen." Vervolgens knielde Melinda tussen zijn benen en maakte zijn broek open. Hij hielp haar door even op te wippen, zodat ze zijn broek kon uitrekken. Terwijl ze haar hand om zijn penis klemde, keek ze op. "Weet je, Hans is nooit in mijn mond klaargekomen." "Nou, als dat is wat je graag wilt, ga je gang dan maar. Het lijkt me heerlijk," antwoordde hij, met een gelukzalige lach.

De aanblik van haar jonge, hete lichaam, haar lieve gezicht, en de wijze waarop ze haar mond openhield en met haar tong over de schacht van zijn penis likte, was overweldigend. Zijn pik begon er hevig van te trillen. Toen ze haar lippen voor het eerst over de eikel schoof, was dat al bijna voldoende om hem klaar te laten komen. Met een uiterste krachtsinspanning kon hij het nog maar net voorkomen. Zichzelf dwingend om te ontspannen, liet hij Melinda haar gang gaan met haar mond en hand. Tot hij het echt niet langer kon houden. Ze was hem nog geen vijf minuten aan het pijpen of hij zette zijn rechterhand tegen haar achterhoofd, kreunde het hardop uit, en spoot vervolgens zijn lading in haar keel. In eerste instantie begon ze te kokhalzen. Maar al snel herpakte ze zich. Melinda deed toen haar uiterste best om al zijn zaad in te slikken. Terwijl Richard intens genoot van dat speciale gevoel dat vlak na een orgasme altijd ontstaat, veegde Melinda met de rug van een hand haar lippen schoon. �Nou, hoe was dat,� vroeg hij, grinnikend en nog steeds wat buiten adem. �Niet slecht, ik had erger verwacht,� antwoordde ze, met een dromerige glimlach. Vervolgens kwam ze overeind en ging op zijn schoot zitten, met zijn benen tussen haar in. Hoewel zijn erectie aan het afnemen was, was zijn penis nog steeds halfhard. Melinda manoeuvreerde haar onderlijf zo, dat zijn penis precies tussen haar spleetje kwam te liggen. �Hij is niet meer zo hard,� zei ze teleurgesteld. �Wrijf er dan maar eens een tijdje overheen, met je onderlijf, misschien helpt het,� suggereerde hij. Prompt begon Melinda met haar kut heen en weer te schuiven, waardoor haar klitje telkens in contact kwam met zijn penis. Het enige geluid dat ze vervolgens maakte, was een verrast klinkende �oh�. Daarom vroeg Richard wat er was. �Dat is lekker,� giechelde ze, terwijl ze plots veel steviger begon te stoten. Richard schoot in de lach. �Je hebt zeker nog nooit tegen iets aan zitten rijden, h�?� Hoewel er een blik van verrassing in haar ogen verscheen, stopte ze niet met rijden. �Eh, nee, ik denk het niet.� Haar ogen dichtdoend, leunde ze vervolgens voorover. Met open mond kusten ze elkaar hartstochtelijk terwijl Richard haar bij de taille vasthield. Overigens was de wrijving van haar gladde en natte schaamlippen over zijn penis, ook voor hem een erg prettige sensatie. Al tongzoenend kwam Melinda klaar. Zonder de kus te verbreken, kreunde ze het orgasme uit in zijn mond. Haar jonge lichaam trilde van top tot teen van het genot dat ze zichzelf had bezorgd. Daarna sloegen ze elk hun armen stevig om elkaar heen. �Volgens mij vond je dit lekker,� zei hij zachtjes. �Ja, hijgde ze adrem terug, net als jouw piemel.�

Daarin had ze helemaal gelijk. Door de wrijving en de warmte van haar strakke kutje �n door het besef dat Melinda zich werkelijk helemaal aan hem gaf, was zijn pik inderdaad weer overeind gaan staan. Richard duwde haar van zich af, draaide haar om haar as, en trok haar vervolgens weer op zijn schoot. Terwijl ze, gewillig meewerkend, ging zitten, positioneerde hij zijn pik zo dat hij hem direct in haar gladde en natte kut kon schuiven. Jezus, dacht hij, wat is ze toch heerlijk strak. Aldus gepenetreerd leunde Melinda naar achteren, tegen zijn borst. Hij greep allebei haar borsten, die hij langzaam en teder masseerde. �Mijn God, zei hij, wat een zeldzaam heerlijke borsten heb je. Dit is de droom van elke man.� Het lachje klonk verheugd, gelukkig zelfs. �Probeer je me soms zover te krijgen dat ik wegga en andere mannen probeer,� vroeg ze, half schertsend. �Ik ben gewoon bang dat je op termijn teleurgesteld raakt. Omdat je de kans niet hebt genomen om andere mannen te ontmoeten en te ervaren wat die te bieden hebben.� Met kleine bewegingen begon Melinda op hem te wippen. �Daar zeg je zoiets. Alleen al het idee dat ik met andere mannen seks heb, zou hem pisnijdig maken.� �Hoezo, wie� vroeg Richard. Toen begreep hij het pas. �Oh, je bedoelt Hans.� �Ja, ging ze verder, hij zocht altijd naar porno op het Internet. Wat hij vervolgens veroordeelde. Vooral als hij dacht dat de vrouw er plezier aan beleefde. Maar ik wed dat hij zich ondertussen streelde over dat kleine piemeltje van hem.� Het was vals, maar gezien de situatie was het ook grappig. Terwijl ze hem neukte, zat ze te foeteren op haar bijna ex! Richard begon er weer van te grinniken. �Misschien moet we dan een foto van je nemen waarin je geniet van een veel groter lul, grapte Richard, en die naar hem opsturen.� Ineens zat ze doodstil. �Ja, zullen we dat doen,� vroeg ze bloedserieus. Zijn lach was net zo snel verdwenen als ie opkwam. Zijn gezonde verstand zei hem dat ze dat niet moesten doen. Tegelijkertijd was het echter ook een heel spannende gedachte. �In de la van dat kastje, daar, naast de bank, ligt mijn camera. Kun je die pakken?� Melinda ging rechtop zitten en Richard schoof op in de bank, waarbij ze er allebei voor zorgden dat de penetratie in stand bleef. Vervolgens pakte ze de camera.

Alleen al van het idee begon zijn pik hevig te kloppen. Nadat hij had uitgelegd hoe de camera werkte nam ze, giechelend haar armen strekkend, de eerste foto van hun twee. Daarna richtte ze hem op haar kruis, precies op de plek waar ze verenigd waren, en drukte weer af. Richard suggereerde om een foto te nemen van zijn schacht, om te laten zien hoe groot hij was. Melinda kwam meteen omhoog en maakte een foto waarop alleen zijn eikel nog een stukje in haar zat. Vervolgens liet ze zich weer zakken, om zo zijn penis weer in zich te laten glijden. Uiteindelijk kwamen ze op het idee om de camera op de eettafel te zetten en de zelfontspanner te gebruiken. Alle standjes die ze konden bedenken, fotografeerde ze. Melinda liet zich langs achteren nemen, tegen de muur, op de grond, staand, en liggend op de bank. Daarbij keek ze telkens gelukzalig in de camera, een blik die ze niet hoefde te faken. De fotosessie duurde uren. Want nadat ze in de kamer niets anders meer konden bedenken, gingen ze naar de slaapkamer. Daar pijpte ze Richard in standje 69, waarna ze zelfs het sperma in haar mond fotografeerde, en ze liet zich likken en vingeren. Zelfs de vinger die hij in haar anus stak, moest op de foto. De enige die tijdens de sessies klaarkwam, was Melinda. Twee keer nog wel. Beide keren lukte het om haar gezicht op de plaat vast te leggen.

Uiteindelijk, de dag was toen al bijna voorbij, bekeken ze samen de foto�s die ze gemaakt hadden. Het waren er honderden. Om vervolgens allebei tot de conclusie te komen dat ze het toch maar niet moest doen. Het was Richard die ermee kwam, door te zeggen dat ze in zijn ogen niet alleen heel mooi was, maar ook te goed voor zo�n goedkope wraak. Zijn beloning was niet alleen de plotselinge zachtheid in haar ogen, maar ook een pijpbeurt van een kwaliteit die hij zich niet kon huigen. En dit keer kokhalsde ze niet, maar slikte ze elke druppel van zijn sperma gulzig in. Daarna was het de beurt aan Richard, die haar meer dan een uur van het ene naar het andere orgasme liet gillen met zijn tong. Haar pijpen en zijn likken waren slechts het voorspel tot een hemels einde. Want eenmaal weer heup tot heup liggend, neukten ze zich finaal total loss. Nadat hij zalig in haar was klaargekomen deden ze een dutje. Waarna ze douchten, uit gingen eten, en vervolgens snel terugkeerden naar zijn appartement. In no-time waren ze weer uit de kleren om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen. Uitgeput en nog nagloeiend, lagen ze daarna meer dan een uur in elkaars armen. Voldaan en gelukkig.

�Lijken alle mannen op elkaar,� vroeg Melinda zich hardop af. Richard grinnikte, terwijl hij een van haar tepels plaagde met een duim. �Tuurlijk niet. Hoewel de meesten van ons toch wel een goede vrouw in bed verlangen. Hoezo? Wil je het eens met andere mannen proberen?� �Ik weet nog niet. Om eerlijk te zijn geniet ik van jou en van wat je met me doet. Het voelt goed. Maar ik wil ook graag settelen en een gezin stichten,� reageerde ze. �Hoeveel vrouwen heb je gehad,� vroeg ze na een stilte van een paar minuten. �Ik heb geen idee, antwoordde Richard naar waarheid, sinds het overlijden van mijn vrouw ben ik �berhaupt niet meer met een vrouw ben geweest.� �Je hebt haar toch nooit bedrogen h�. Ik bedoel, ben je wel eens vreemd gegaan?� �Als je het allebei met een ander doet, telt dat ook als vreemdgaan,� was zijn wedervraag. Melinda keek hem niet begrijpend aan. �Lang verhaal,� zei Richard. �Een jaar of tien geleden waren we met een ander stel op vakantie. Nou, op een ochtend, na een gezellige avond en veel drank, werden we allemaal wakker met de andere echtgenoot naast ons.� �Hebben jullie een keer van partner geruild,� vroeg ze geschokt. �Nou, niet een keer. We vonden het namelijk allemaal wel wat hebben. Dus deden we het vaker. We werden zelfs clubswingers. Een jaartje maar,� legde hij uit. �Oh,� zei ze, en legde toen haar hoofd op zijn schouder. �Waarom zijn jullie ermee gestopt?� Richard trok een grimas. �Omdat het saai werd,� antwoordde hij. Melinda keek hem aan alsof hij gek was. �Het had altijd hetzelfde patroon,� legde hij uit. �Zodra we op de club waren begon iedereen te lonken en te jagen. Het ging maar om ��n ding, neuken. Op het laatst ontbrak de spanning.� �Wel, hoeveel vrouwen heb je nu gehad?� �Geen idee, lachte hij, tientallen?� �En je vrouw, met hoeveel is zij er naar bed geweest?� �Ik weet het niet. Hetzelfde aantal, vermoed ik. Plus nog een flink aantal vrouwen.� Weer was daar die geschokte blik. Richard haalde zijn schouders op. �Het is eigenlijk wel natuurlijk om te zien hoe vrouwen het met elkaar doen,� grinnikte hij. �Plus hielp het om de erecties weer op gang te brengen.� �Ja, dat geloof ik wel,� was haar droge commentaar. �Ik weet niet zeker of ik dat ook zou kunnen, seks hebben met andere mannen of vrouwen dan mijn partner,� vervolgde ze, na een korte stilte. �Nou, dan doe je het toch niet,� fluisterde Richard. Ondertussen hadden zijn vingers haar klit gevonden, waardoor Melinda zachtjes begon te kreunen. �Ik weet zeker dat Hans het ook niet zou goedkeuren,� voegde hij er, quasi vals, aan toe. �Nu probeer je me erin te praten,� lachte ze. In plaats van antwoord te geven begon Richard haar borsten te kussen. Genietend van de harde tepels tussen zijn lippen, penetreerde hij haar op hetzelfde moment met een vinger. �Maar nu ik jou gevonden heb, ben ik geloof ik wel in voor een avontuurtje,� hijgde ze. Richard tilde een been van haar op en leidde zijn herboren piemel haar strakke grotje weer in. �Wel, als we dat gaan doen is het maar goed dat je aan de pil blijft.� �Maar ik ben helemaal niet aan de pil,� flapte ze eruit, met uitpuilende ogen. Een paar tellen leek Richard bevroren te zijn. Toen Melinda hem bezorgd begon aan te kijken, brak er echter net een brede grijns door op zijn gezicht. Vervolgens begon hij haar weer lekker te neuken, haar ondertussen op de lippen kussend. �Nou ja, wat er gebeurt, gebeurt!� Richard was heel benieuwd wat dit heerlijke ding hem de komende tijd te bieden had.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen