Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoi ik ben Tommy, een leuke donkere man van 25 jaar. Ik had pas een nieuw bijzettafeltje gekocht dus ja, wat moest ik met mijn oude bijzettafeltje? Zoals zoveel Nederlanders zette ik mijn tafeltje op Marktplaats. Na 3 dagen had ik 3 reacties waaronder een van angel82. Zij mailde: Hoi, ik heb interesse in het bijzettafeltje dat je te koop hebt staan. Wat wil je er voor hebben? Ik antwoordde dat ik er 25 euro voor vroeg en dat ze de tafel zelf moest komen ophalen. Ik kreeg een reactie terug dat het goed was. Ik gaf haar mijn adres en we spraken af dat ze zaterdag zou komen.

Ik was wel nieuwsgierig hoe die angel82 er uit zou zien. 's Zaterdags om 1 uur 's middags werd er aangebeld en stond zij aan de deur. Hoi ik ben Hanneke zei angel82. Zij was een vrouw van tegen de dertig, rond de l.70m, blond en met een paar mooie borsten. Ze had een mooie blauwe blouse aan met een leuk blauw spijkerrokje er onder. Dit was 2 voor de prijs van 1 dacht ik zo, je kan lelijker mensen aan de deur krijgen om iets op te halen. Ik liet Hanneke het tafeltje zien en zij besloot meteen het te nemen. Ik vroeg of ze misschien koffie wilde. Ja lekker zei Hanneke. Ze vertelde dat ze op zo'n 25 minuten rijden van mijn huis woonde en dat ze net gescheiden was van haar man. Ze was nu voor het eerst sinds 10 jaar weer singel. Mooi dacht ik, ik ben ook singel. Hanneke vertelde verder dat ze nu via Marktplaats haar huis aan het inrichten was.

Leuk huisje heb je hier trouwens zei ze, heb je ook een vriendin? Ik vertelde dat ik ook singel was waarop Hanneke opmerkte: hoe kan zo'n mooie donkere man nou singel zijn? Ja het kan antwoordde ik. Toen vroeg ze opeens: mag ik zo vrij zijn, hoe zit het dan met je sexleven? Wel goed zei ik, en bij jou? Hanneke antwoordde: ik moet sinds de scheiding nog met de eerste man naar bed, ik sta ondertussen al bijna 5 maanden droog. Ik zei: je moet gewoon een keer de stap zetten zonder er echt bij na te denken. Je moet jezelf gewoon een keer een plezier doen. Je bent mooi genoeg van je eigen. Je moet misschien alleen een beetje meer zelfvertrouwen krijgen, maar dat heb je wel volgens mij anders zou je er niet zo sexy bijlopen. Vind je dat ik echt mooi ben vroeg ze. Ja dat vind ik echt, antwoordde ik, en ik snap niet waarom jij nog geen sex gehad hebt in al die maanden. Dank je wel voor het compliment, dus je vind me mooi vroeg Hanneke nog eens. Ja, antwoordde ik opnieuw. Zou je mij dan ook willen neuken vroeg ze brutaal. Kijk dat bedoel ik nou zei ik, als je het maar vraagt.

Ik stond op en liep naar Hanneke toe en ging naast haar zitten. Ik gaf haar een heerlijke zoen op haar mond. Hanneke opende haar lippen en onze tongen vonden elkaar. Na een lekker lange romantische tongzoen van bijna 5 minuten stopte ik en vroeg: en hoe was dit nu? Wauw dit heb ik te lang gemist, zei Hanneke, dit is hemels, ik ben er goed geil door geworden. Toen vroeg ze: Is het waar van zwarte mannen dat ze zo'n grote hebben? Er is maar ��n manier om daar achter te komen antwoordde ik. Hanneke glimlachte geheimzinig en begon me opnieuw te zoenen. Ze ging met haar hand naar mijn pik toe die ondertussen al behoorlijk stijf geworden was. Mijn hand verdween nu onder de blouse van Hanneke en ik begon haar mooie volle borsten te kneden. Ik voelde hoe haar tepels hard stonden. Mijn linkerhand ging nu van haar borsten naar haar slipje toe. Hanneke kneep ondertussen stevig in mijn lul die daardoor nog harder werd. Ik voelde het voorvocht uit mijn eikel komen. Mijn vingers zochten in haar slipje. Ik voelde wat schaamhaar. Langzaam ging ik met mijn vingers naar haar kutje. Het was al zeiknat. Ze slaakte een gilletje toen ik er met mijn vingers inging. Wat een geil wijfje ben je toch, zei ik. Niet praten maar doorgaan kreunde Hanneke terwijl ze mijn pik in een stevige houdgreep had. Ik deed wat ze vroeg en ging door.

Na een tijdje gingen we naar mijn slaapkamer. Ik legde Hanneke op mijn bed neer en trok haar slipje uit. Ik begon haar zachtjes te likken. Hanneke begon nog harder te kreunen toen ze mijn tong door haar kutje voelde gaan. Ik sloeg geen plekje over en Hanneke gilde het uit. Na een paar minuten kwam ze gillend klaar en spoot zo een straal in mijn gezicht. Dat was de eerste keer dat ik zag en voelde dat een vrouw met een straal klaarkwam. Ik werd er megageil van. Wauw dit is amazing hijgde Hanneke nog na. Ze ontdeed zich van de kleding die ze nog aan had en ook ik kleedde mij uit. Toen ik mijn boxer uittrok sprong mijn donkere paal tegen mijn buik. Zo zei Hanneke, die van negers zijn inderdaad groter dan die van een blanke. Nu is het mijn beurt om verwend te worden zei ik en bracht haar hoofd naar mijn pik toe. Zonder aarzelen nam Hanneke mijn chocoladestaaf in haar mondje. Ze begon mijn 24cm goed te pijpen. Dat doe je verdomme heel lekker meisje moedigde ik haar aan. Ik pakte haar hoofd beet en duwde haar mond nog dieper over mijn lul. Zo verlegen ben je dus niet zei ik, je bent een echt sexbeest.

Ik haalde nu mijn pik uit haar mond en ging op haar liggen. Ik spreidde Hanneke's benen en duwde mijn lange chocoladestaaf haar blanke kutje binnen. Er kwam gelijk een gilletje van Hanneke toen ik haar meteen als een gek begon te neuken. Ik hoorde steeds soppende geluiden tijdens het stoten. Man wat had die een natte kut zeg, mijn paal ging er soepel in op en neer. Wat een geil beest ben je toch kreunde ik. Niet praten maar doorneuken hoorde ik Hanneke terug hijgen en ik voelde hoe zij haar nagels in mijn rug zette. Ik duwde bijna heel mijn chocoladestaaf haar grotje in en neukte haar als een bezetene. Ik nam ook haar tepels beurtelings in mijn mond en zoog er aan en beet er zachtjes in. Ik neukte haar en neukte haar en Hanneke kreunde steeds harder. Toen hoorde ik haar opeens zeggen: nu wil ik boven.

Even later lag ik op bed en zat Hanneke op mijn lul heen en weer te schuiven. Mijn harde lul verdween steeds helemaal in haar natte kut. Mijn ballen stonden op springen.Wat een geil pittig wijf was dit zeg. Terwijl ze mij heerlijk neukte bewogen haar borsten lekker heen en weer wat mij nog geiler maakte. Ik kreunde bij elke stoot en na een paar minuten voelde ik dat ik op het punt stond om klaar te komen. Ik ga die kut van je helemaal volspuiten riep ik. Kom maar op riep Hanneke, daar verlang ik al maanden naar. Ik voelde het sperma uit mijn ballen komen en door mijn lul gaan en ja ja jaaaaaaaaaaaaaaaa ik spoot haar kutje helemaal vol. De ene na de andere straal spoot ik met kracht haar kut in. Ook Hanneke kwam niet veel later voor de tweede keer klaar. Haar kutgeil stroomde ook nu weer langs mijn pik. Ze viel bovenop me en we lagen nog lang na te genieten terwijl ik mijn lul in haar kut liet zitten. Sindsdien spreken we regelmatig af en hebben we lekker sex met elkaar.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen