Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Het grote moment nadert. Ik was al 4 dagen samen met Liesje op avontuur. We hadden meegedaan aan een cross-country wedstrijd in een team met nog 3 andere teamleden en nu reden we naar huis. Zij rijdt. We zijn allebei getrouwd, maar we zoeken bij elkaar sterke sexuele prikkels. Ik hou er van om haar bevelen te geven. Haar geil te maken en haar dan te laten wachten en smeken om te mogen komen. En ook nu had ik weer hoge verwachtingen. Toch zou ik vandaag niet streng zijn: ik wou haar vooral laten genieten. De nacht voordien hadden we al wat ‘gespeeld’. We hadden elkaar met de hand laten klaarkomen, en ik had mijn paal in haar natte spleet laten glijden. We moesten echter stil zijn omdat we met 4 in één kamer sliepen.

 


Maar nu konden we ongestoord onze gang gaan, en ik zou haar naar mijn pijpen laten dansen. Zodra we alleen in de auto zijn doe ik mijn broek open en begin me af te trekken. Terwijl ze verder rijdt kijkt ze af en toe hoe ik masturbeer en aan de blik in haar ogen zie ik hoe heet het haar maakt. De geur van mijn naar sex verlangende eikel bereikt haar neus. Ik steek 2 vingers in haar mond, wrijf er mee over mijn eikel, en steek ze weer in haar mond. Ze kreunt als ze mij proeft.

Tijd om haar nog meer op te winden. Ik doe haar broek open. Ik streel de binnenkant van haar dijen. Ze verstrakt. Ik ga steeds hoger en stop net vóór haar slipje. Ze siddert van verlangen en ze heeft het moeilijk om zich op de weg te blijven concentreren. Zachtjes wrijf ik over haar slipje, ik voel aan haar schaamlippen en klitje. Dan stop ik bruusk en begin mezelf weer te masturberen. Ze hunkert naar meer en ik geef even toe. Ik laat haar voorzichtig mijn lul en ballen strelen. Ik geniet van haar voorzichtige liefkozingen. Dan trek ik haar hand weer weg en begin haar borsten te strelen. Ik zie haar tepels door haar bloesje priemen.

 

Ik laat haar weer wat afkoelen en plaag haar door me af te trekken. Ik verbied haar me aan te raken. Ik laat haar weten dat als ze niet snel een plaatsje vindt om de wagen te parkeren en te neuken, dat het dan te laat zal zijn en dat mijn sperma op mijn buik verspild zal worden. Het duurt nu niet lang meer voor ze een donker veldwegje gevonden heeft. Ik laat haar haar bloesje en bh uittrekken zodat ik haar prachtige borsten wat kan strelen.

 

Dan gebied ik haar om me te pijpen. Ze moet me laten spuiten door me enkel met haar mond te verwennen. Ze buigt zich over mijn paal en begint me fel af te zuigen. Ze gaat zo gulzig tekeer dat ik haar moet intomen omdat ze me pijn doet. Ik verplicht haar om zachtjes mijn eikel te likken, dan naar beneden met haar tong over mijn schacht, dan mijn ballen.

 

Dit is lekker.

 

Doordat ze op de bestuurderszetel zit en zich voorover gebogen heeft om me af te zuigen, kan ik gemakkelijk met mijn hand in haar broek om haar billen te strelen. Ik doe dit heel even, maar trek dan direct haar string opzij en steek een vinger langs achter in haar drijfnatte kut. Ze kreunt van genot.

 

Ondertussen heeft ze mijn ballen in de steek gelaten en verwent ze opnieuw mijn eikel. Ze likt, neemt mijn paal ook voorzichtig in haar mond, zuigt er zachtjes op. Ik trek mijn vinger uit haar spleetje, om dan zonder waarschuwing 2 vingers heel diep in haar nauwe grotje te rammen. Ze schrikt en richt zich op (van pijn en/of genot ?).

Ik vraag haar of ik gezegd had dat ze mocht stoppen met pijpen.

 

Ik laat haar duidelijk verstaan dat ik ontevreden ben, en ze herbegint dan ook snel opnieuw mijn lul met haar mond te verwennen. Ik trek mijn 2 vingers uit haar kut en ik lik ze af. Ik maak mijn middelvinger nat. Ik duw er haar string mee opzij, laat hem langs haar bilspleet naar beneden glijden, en wrijf over haar kontgaatje. Ik vraag of ze hem in haar kontje wil voelen.

Ze kreunt goedkeurend.

Geïrriteerd zeg ik haar dat dat geen antwoord is.

 

Ze haalt snel mijn eikel uit haar mond en zegt ja.

Voorzichtig duw ik mijn vinger naar binnen. Ik voel haar gaatje verstrakken, maar ik duw door en mijn vinger glijdt diep naar binnen. Ze ontspant en geniet. Zo veel dat ze zich opricht en zich volledig overgeeft aan het gevoel van mijn vinger die langzaam haar kontje neukt. Ik vraag haar fel of ik gezegd had dat ze mocht stoppen met pijpen. Snel neemt ze mijn lul opnieuw in haar mond, maar ik zeg haar dat ze dit op een andere manier zal moeten goedmaken.

Ik trek mijn vinger uit haar kleine gaatje en denk na over wat ik haar ga laten doen.

 

Ik vind niet onmiddellijk een goede straf, dus zeg ik haar dat ze later zal komen. Ik zeg dat ze het nu verdiend heeft dat ik haar niet meer vinger. Of wil ze het lief vragen? Ze vraagt met een smekende stem of ik mijn vinger opnieuw in haar kontje wil steken. Ik laat haar er aan likken en steek hem opnieuw diep in haar kontje. Ze is me nu al een hele tijd aan het pijpen, maar het is duidelijk dat ze me niet zal kunnen laten spuiten zonder dat ze ook haar handen gebruikt. Ik zeg haar dan ook om me af te trekken terwijl ze me verder pijpt.

Ondertussen blijf ik duchtig haar kont vingeren.

 

Ik kan niet meer wachten, ik wil nu klaarkomen. Ik voel dat het te lang zal duren als ik haar laat verder doen, dus neem ik het van haar over. Ik trek me af terwijl zij mijn eikel likt.

Nu gaat het snel en ik spuit mijn zaad in haar mond.

Ze slikt alles door.

 

Ik ben gekomen en zij nog niet. Ze moet me nu dus opnieuw kunnen opwinden om verder te kunnen gaan. Ik zeg haar dat ik wil kijken terwijl ze zich masturbeert. Ze strekt zich languit op de bestuurderszetel en begint zich te strelen. Met haar linkerhand streelt ze haar borsten, nijpt ze in haar tepels.

 

Met haar rechterhand gaat ze tussen haar benen, en afwisselend gaat haar middelvinger over haar klit en in haar kut. Ik trek me af terwijl ik naar haar ’show’ zit te kijken en mijn lul staat al snel weer stijf. Ze staat heel heet en het duurt dan ook niet lang eer ze trillend klaarkomt. Ik geef haar geen tijd om te bekomen.

Ik laat haar naar de achterbank kruipen.

 

Ikzelf stap uit en stap ook achteraan in. Ik leg me op mijn rug op de achterbank en ik zeg haar dat ik haar wil beffen. Ze zet zich op mij zodat ik met mijn tong aan haar spleetje kan. Ik lik eventjes over haar dijen, maar ik ben zelf te gretig dus begraaf ik mijn hoofd snel heel diep tussen haar benen.

 

Ze begint mijn paal te likken terwijl ik haar spleetje met mijn tong verwen. Lang houdt ze dat niet vol omdat al haar aandacht gaat naar het genot dat ze zelf ervaart. Ik laat mijn tong over haar schaamlippen gaan, dan even over haar klit, dan opnieuw lange halen over haar kutje. Haar kutsap stroomt uit haar spleetje, heel mijn gezicht hangt vol.

Ik hou zo van de geur en de smaak van haar kutje. Ik steek mijn tong zo diep mogelijk. Ook haar andere gaatje vergeet ik niet. Ik trek haar billen uit elkaar en lik haar aarsje.

 

Eerst met mijn vlakke tong, dan voorzichtig met de punt van mijn tong, om dan mijn tong naar binnen te duwen. Opnieuw klit, kut, kont: ze hijgt van opwinding. Ik wil haar nu laten komen, dus concentreer ik me op haar genotsknopje.

Ik maak er kringetjes rond met mijn tong, ik geef likjes, ik zuig er op.

Ze kreunt, ze hijgt, haar kutsap stroomt, haar hele lichaam spant zich op.

 

Als een bezetene blijf ik haar klit likken en ze komt klaar. Ik krijg echter niet genoeg van haar kut, en ik wil haar nog hoger voeren, dus ik blijf likken. Als een hongerige wolf blijf ik met mijn tong haar klit te lijf gaan.

Ze komt opnieuw klaar, en opnieuw, en opnieuw.

Ze smeekt me tenslotte om op te houden, om haar wat te laten bekomen.

 

Nadat ik vind dat ze genoeg gesmeekt heeft houd ik eventjes op. Ik laat haar eventjes op adem komen en zet me dan recht in het midden van de achterbank.

Ik laat haar op mijn stijve lul zitten.

 

Ze is zo nat van haar eigen geil en van mijn speeksel dat ik moeiteloos naar binnen glijd. Gelukkig is haar spleetje nauw, anders zou ze me nooit kunnen klaar rijden. Ik geniet van de aanblik van haar prachtige lichaam terwijl ze me neukt.

Ik lik haar mooie borsten, bijt in haar tepels. Haar vochtige kut zuigt aan mijn lul.

 

We zijn beiden niet ver van een orgasme.

We kussen hartstochtelijk. Ik trek haar billen van elkaar en vinger haar kontje. Ze gaat klaarkomen. Ik duw haar helemaal op mijn paal en neuk haar hard en diep.

We komen beiden klaar.

 

Wat was dit weer een lekkere beurt.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen