Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mirjam was met haar vriendin Lidia naar een Hip-Hop feest gegaan. Ze hadden beide ‘iets’ met negers. Mirjam is net 18 geworden. Op het feest aangekomen bleek dat zij de enige blanke meisjes waren.

Het was een druk feest en iedereen stond tegen elkaar aan gedrukt. Tijdens de optredens van enkele Hip-Hop artiesten voelde ze de ene neger na de andere tegen haar aan dansen en wrijven. Intiemer kon het eigenlijk niet. Soms stond ze te midden van zes grote en ontblootte negers, die ritmisch tegen haar aan reden. Omdat ze klein is voelde ze hun pik en ballen. Ze had haar vriendin lyrisch verteld dat ze pikken voelde die leken op leverworsten; zo groot en zwaar. Ze was door die uren wrijven, dansen en drank zogeil geworden dat het zweet ervan op haar voorhoofd stond. Haar haar was er plakkerig van geworden.

 

Rond een uur of 11 was Lidia ineens verdwenen en ging ze op zoek in de negermenigte. Daar stond ze te midden van zeker 8 neger, te dansen. Ze zag overal handen, op haar buik, billen, nek en …tussen haar benen. Mirjam zag daarnaast een klein podium waar keihard hip-hop werd gedraaid. Ze klom erop en dronken als ze was begon ze te dansen en tegen de box op te rijden. Binnen mum van tijd was ze omsingeld door tientallen negers, die haar toe riepen en joelden. “Yeah, bitch, let me see your ass”. “Need black dick, white slut?”. Aan de geluiden om haar heen, wist ze dat elke neger haar wel wilde. Ze voelde haar kale poesje nat worden en bewoog zo sexy en langzaam mogelijk. Terwijl ze dat deed bekeek ze het ene geile, gespierde negerlijf na het ander. Het zweet liep tussen haar borsten over haar strakke buikje. Met rode, warme wangen wachtte ze gespannen af wie er het eerst toenadering zou zoeken.

Na 10 minuten stond de neger (op de foto links van haar) naast haar en ging achter haar staan. Hij pakte haar borsten achterlangs, vast en trok haar zo steeds naar achteren alsof hij haar achterlangs nam. Mirjam haar het niet meer en kwam al bijna klaar. Met open mond en haar hoofd naar achteren liet ze zich ‘nemen’. Op dat moment stonden er vijf negers om haar heen. Ze voelde hun ogen over haar hele lichaam gaan en niet lang daarna meerdere handen over haar buik, billen en tussen haar benen. Een trok haar aan haar haar en begon te tongen. Op dat moment voelde ze haar broek naar beneden zakken. Kort gefriemel en in eens een hele lange, dikke pik die gemakkelijk door de warmte en het vocht naar binnen schoof. De negers joelde het uit! Ze kon geen kant op. Om haar heen stond een muur van negers, zoveel dat het leek alsof de muziek werd gedempt. Haar broek lag op haar enkels, dus ze kon ook lichamelijk minder bewegen. Op de keiharde hip-hop beat werd ze ritmisch geneukt. Door de Lange halen raakte de dikke monsterlul elk intiem stukje in haar. Trillend liet ze dit toe. Terwijl ze schokkend klaar kwam, trok de eerste neger zijn pik terug en direct daarop volgde de twee. Schokkend, kreeg ze een nog grotere te verwerken. Kon het nog groter!? Ja zeker. Deze neger was ook sterker want hij ramde als een gek. De eerste neger stond nu voor haar met zijn dampende natte pik en duwde haar hoofd naar beneden. In een onmogelijke houding staand, duwde hij zijn negerpik in haar mond. Hij kwam direct klaar. Terwijl ze weer omhoog kwam, voelde ze het warme spermavan haar lippen naar haar borsten glijden.

De negerpik die ze nu in zich had was veel groter en dat was te merken. Direct voelde ze met een kloppend hart een tweede orgasme naderen. Hij deed een hand op haar mond en bereed haar als een paard. Gedemp, kermend gilde ze het uit. Ze kwam terwijl ze dikke stralen in haar gespoten kreeg. Maar…hij ging door! Hij trok haar shirt over haar hoofd uit en daarna haar BH. Daar stond ze, helemaal naakt en bezweet.

Ze werd op twee boxen gelegd en tussen haar benen gleed weer een andere neger naar binnen. Ze telde wel twaalf zwarte, lange pikken die boven haar werden afgetrokken. Ondertussen wisselde de negers in haar poesje af. Totaal van de wereld ontving ze de ene lading cum na de andere op haar blanke lijf. Elke pik moest de daarna schoon ‘pijpen ’. Ze keek even tussen de negers door en zag haar vriendin in precies dezelfde houding liggen, een paar meter van haar vandaan.

De gangbang duurde ongeveer twee uur. Zo werden zij en haar vriendin de negersletten van de hip-hop feesten in Zuid-Holland.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen