Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Na een lange avond bij een klant, reed ik rustig naar mijn huis. De rit bracht mij door hartje stad Brussel. Op een gegeven ogenblik moest ik stoppen voor het rode licht. Ik stond te wachten op het groene licht en voelde ineens een lichte schok.
Ik was aangereden door een ander. Ik stapte uit en ging de achterzijde van mijn wagen op schade controleren. Ondertussen stapte een oudere zwarte man uit. Hij moet rond de 50 zijn geweest. Ik zag nog wat beweging in de wagen. “Heb ik je hard geramd” vroeg hij.. Ik keek op en zei: “nee, niet echt. ik heb geen schade denk ik”
Hij lachte schunnig en keek me brutaal aan. Hij stelde voor om toch maar een aangifte in te vullen.
Ik vond het best alleen had hij geen rijbewijs bij en vroeg even bij hem te stoppen. Ik bekeek hem argwanend maar toch opgewonden…”Ok” zei ik. Ik stapte in mijn wagen en volgde hem. Bij hem aangekomen stapten we uit. Er zaten nog 2 personen in zijn auto. We begaven ons naar zijn appartement.

 

Terwijl we de trap opklommen voelde ik zijn twee vrienden heel dicht achter me aankomen.
Ik rook de aftershave van de man voor me en vond het een lekkere geur.
Eenmaal in zijn appartement begonnen we de documenten in te vullen. Toen ik me buigde over het formulier stond hij naast me. Zijn vrienden maakten een schunnige opmerking over mijn kont.
Brutaal keek ik om en zag hen over hun kruis wrijven. Wat een geil zicht…Ik keek hen aan en vroeg of mijn kont zo lekker was dat ze er van opgewonden werden. ze antwoorden bevestigend.
Ik vulde verder mijn formulier. Maar ik stak mijn kont zo uitdagend naar achter dat ik opeens twee handen op mijn billen voelde..ik kreunde zacht. Ik vond het lekker. Aangemoedigd begonnen ze mij nog meer te strelen. De oudere man vertoonde een dikke bobbel in zijn broek… Mijn blik ontging hem niet. Langzaam deed hij zijn gulp open en haalde zijn dikke paal eruit.
Ik likte mijn lippen waarop de oude mij zei “je bent een slet”
Ik antwoorde bevestigend.

Daarop duwde hij zijn lid tegen mijn lippen en moest ik hem pijpen. Hij was groot en dik en had moeite om hem helemaal te verwerken. Zijn twee vrienden waren inmiddels ook naakt en zij begonnen mij nu uit te kleden. In mum van stond ik ook naakt. Ze begonnen me overal te strelen en ik werd steeds maar geiler. Ik spreide mijn benen zodat ze overal goed aankonden. De oudere man bleef maar in mijn bek pompen.
Ik voelde hem dikker worden en wist dat hij stilaan zou klaarkomen. De handen en de pik hadden mij zo geil gemaakt dat ik vroeg om mij te neuken … Ik moest het meermaals vragen.
Opeens voelde ik een eikel tegen mijn aars drukken. De oudere man haalde zijn lul uit mijn mond en nam mijn armen vast samen met zijn vriend.

Ik werd plat op tafel getrokken en mijn benen werden gespreid.
De druk op mijn aars werd opgevoerd en ik kreunde steeds harder. Ik voelde mijn gaatje splijten en de negerlul nam bezit van mij..het was pijnlijk maar lekker.Ik voelde de dikke lul heen en weer gaan …steeds harder en dieper….ik kreunde en vond het zalig. Ik vroeg om harder geneukt te worden. Ze voldeden aan mijn verlangen. Om beurten namen ze bezit van mij. Ik voelde iedere lul diep in mij en hard…
Ik werd stilaan gek…

Ik werd op mij rug gedraaid en mijn armen werden achter mij vastgehouden. Ik moest mijn knieen optrekken en terwijl de een zijn paal in mijn aars ramde zat de tweede mijn tepels te pijnigen…ik verging van de geilheid. Om beurten neukten ze mij en proefden ze van mijn lichaam. Mijn tepels werden keihard..ik smeekte om meer. Meer tanden op mijn tepels, meer vlees in mijn kut…Ik was hun slet geworden.
De oudere man zei dat ze moesten doorneuken en in mijn darmen klaarkomen. De twee gromden en stoten dieper door, ik kreunde en riep dat ze mij moesten volspuiten, dat ik hun slet was. Een voor een kwamen ze roepend klaar in mijn aars. Ik voelde het warme zaad in mijn darmen lopen et uit mijn aars. Uiteindelijk trokken ze zich terug en bekeken mij spottend…Je bent een lekkere blanke teef, we hebben genoten van je.
Mijn kont was beurs en mijn tepels stijf. We hebben ons aangekleed en samen nog iets gedronken. De papieren gelaten voor wat ze waren, er was weinig of geen schade
We hebben afscheid genomen met een hete tongzoen..
Als ik vandaag door Brussel rijd op een avond, hoop ik dat ze me weer rammen achteraan en we opnieuw hete momenten gaan beleven

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen