Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het is zaterdagavond en Missy gaat weer eens stappen met haar vriendinnen. Weer eens een avondje mannen gek maken. Korte blonde haren, de volle D-cup opgepomt in een strak, kort zwart topje met navelpiercing daaronder, en een strakke driekwart broek aan. In het uitgaansleven is ze een zelfverzekerde, sexy verschijning die geniet van de aandacht die ze krijgt. Op de dansvloer van haar favoriete club gaat ze samen met drie vriendinnen helemaal los, waarmee ze de aandacht trekt van Leroy.

 

Een grote gespierde neger die samen met wat vrienden aan het stappen is. Leroy en zijn vier vrienden willen maar één ding, namelijk dit wijf eens een lekkere beurt geven. Leroy neemt het voortouw en zoekt het oogcontact op de dansvloer. Vijf minuten later schuurt hij al heerlijk tegen de billen op van deze mooie meid. Hij voelt zijn pik stijf worden, en beseft dat zij dit ook moet voelen. Terwijl hij met zijn handen over haar buik gaat slaan zijn fantasieën al helemaal op hol. Als hij vraagt of ze vanavond met hem mee naar huis wil, bedankt de slet vriendelijk. Leroy voelt zich in zijn eer aangetast. Aan het einde van de avond gaan de vriendinnen van Missy naar huis, zelf wil ze nog wat langer blijven. Ze vindt de weg naar huis zelf wel zegt ze. Het is uiteindelijk vijf uur als ze de club verlaat en door de warme zomernacht naar haar studentenkamer gaat die vlakbij is. Nog een paar steegjes door en ze is thuis . Wat ze niet doorheeft is dat Leroy en zijn vier vrienden, allemaal grote donkere knapen, op dat moment in dezelfde straat lopen.

Verder niemand in de buurt. Missy hoort voetstappen dichterbij komen. “Kijk, dat is die slet uit de club…zullen we die eens een lesje leren” hoort ze achter zich. Dan wordt ze ingehaald en omsingeld door vijf negers. “Zo, waar ga jij naar toe vies hoertje” zegt één van de mannen. “Naar huis” zegt ze. “Nee helemaal niet, we gaan die steeg in zegt de man”. En ze wordt meegesleurd een steegje in. Vanaf dat moment leeft ze in een roes. Ze voelt hoe de handen van de mannen haar overal betasten. “Vooruit op je knieën slet” zegt Leroy. Ze probeert zich te verzetten maar wordt al snel op haar knieën gedwongen. De vijf mannen maken allemaal hun gulp open en er komen enorme negerpikken tevoorschijn. Zulke grote pikken heeft ze nog nooit gezien. Leroy pakt haar haren vast en duwt zijn pik diep in haar keel. “Zuigen slet” roept hij terwijl hij zijn pik diep in haar keel stoot.

Missy probeert zoveel mogelijk haar best te doen hem zo goed mogelijk te pijpen. Terwijl ze hem pijpt wordt ze van haar broekje ontdaan en voelt ze hoe haar benen uit elkaar gehaald worden. Een van de mannen stoot zijn pik diep in haar kut en begint haar bruut te neuken . Verzetten doet ze niet meer, als een professionele hoer zuigt ze de negerpikken leeg terwijl ze meebeweegt met de pik die haar kut aan het uitwonen is. Stiekem vind ze het best wel spannend en geil . Ze had best met één van de mooie negers willen neuken, maar vijf tegelijk is gewoon teveel. Het lijkt wel uren te duren. Een voor één komen de mannen klaar in haar kut of gezicht. Nadat ze alle vijf negers gehad heeft en onder het sperma zit, gaan de jongens voldaan weg. Vernederd trekt ze haar kleren weer aan en gaat naar huis….

Missy wil een dikke negerlul in haar kutje

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen