Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Dit verhaal speelde zich ongeveer 10 jaar geleden af in een niet nader te noemen stadje.

Ik was die zomer net 40 geworden en ondanks dat het nog steeds heerlijk weer is was de vakantie helaas alweer voorbij. Dus ik zat weer braaf op de fiets naar mijn werk. De route die ik fietste bracht me langs een erotische winkel. Het is voor veel mensen op mijn werk de kortste route en daardoor is het vaak ook een favoriet gespreksonderwerp tijdens de koffiepauze, het wordt dan ook populair de seksshop genoemd. Ik doe dan vaak graag mee aan die gesprekken, want elke keer als ik er langs fiets wordt ik er nieuwsgieriger naar. Zo ook deze heerlijke donderdagochtend, 25 graden en ik had mijn zomerse jurkje aangedaan met slippers. Het was al bijna 12 uur 's middags toen ik de straat in fietste op weg naar mijn werk toen ik tot mijn eigen verbazing zag dat de winkel al geopend was. Normaal gesproken is hij altijd gesloten als ik er langs fiets want normaal moet ik ook eerder beginnen, vandaag begon ik wat later omdat ik wat privézaken moest regelen. Ik had al zo'n geil gevoel in mijn buik en dat werd alleen maar erger toen ik dichterbij kwam.Ik was al met dat gevoel opgestaan vanochtend. Ik heb daarom ook lekker met mezelf gespeeld vanochtend onder de douche. Heerlijk de douchekop een tijdje tegen mijn strakke geile kutje gehouden terwijl ik met mijn vingers mijn lipjes spreidde zodat de straal lekker tegen mijn klitje kwam. Ik was zo geil dat ik al snel piepend en gillend klaar kwam.
Toen ik weer even aan dat heerlijke moment van vanochtend aan het denken was had ik mijn fiets stil gezet voor de winkel. Ik voelde dat ik weer geil werd en ook dat mijn kutje al een beetje nat werd en daarbij was ik zo nieuwsgierig dat ik mijn fiets tegen de gevel zette en naar de deur liep. Op de deur stond een bordje met "alleen voor 18 jaar en ouder". Dat moest er ook nog bijkomen, dat kinderen ook daar konden binnenwandelen, ondanks de bibbers in mijn benen duwde ik de deur open.

Eenmaal binnen liep ik meteen tegen een schap met allerlei dildo's. Het verbaasde me hoeveel verschillende er wel niet lagen. Lang, klein, dik, dun en in de meest uiteenlopende kleuren. Ik pakte er een paar en kneep erin, het voelde heerlijk. Ik draaide me om en liep verder de winkel in. Toen zag ik een man achter de balie staan en ik schrok een beetje. Hij was zeker 2 meter lang en had ongelooflijk grote armen en een dikke buik. Hij had een baard en lang haar en vriendelijke, maar toch strenge ogen. Maar het meest opmerkelijke was dat hij helemaal in het leer was gekleed en een shirtje van leer aan had zonder mouwen. Hij bekeek me van top tot teen en zal wel gedacht hebben "wat een lekkere milf". Met mijn blonde haren, blauwgrijze ogen, 178cm, 70 kg, slank gebruind figuurtje en cup 85d was ik een dwergje vergeleken met hem.

"Goede middag, kan ik je misschien helpen?"
"Oh, nee. Dank u wel, ik kijk alleen maar."
"Geen probleem. Als je hulp nodig hebt of als je vragen hebt kan je altijd naar me toe komen, je kan me alles vragen."

"Oké, dank u wel." Zei ik en ik liep verder.

Ik kwam langs schappen met vibrators en allerlei andere speeltjes. Van de meeste had ik geen idee wat de bedoeling er van was. Toen kwam ik bij een schap met allerlei kleding. Het waren allemaal sexy outfits met een thema. Er waren verschillende outfits van een Frans dienstmeisje, zuster outfits en nog veel meer. Ik pakte 1 setje er tussen uit om beter te bekijken. Het was een verpleegsters outfit. Het had een kort wit rokje. Het rokje zou waarschijnlijk maar net over mijn billen vallen. Er zaten verder witte kousen bij en een klein, kort wit topje wat je door middel van een strik aan de achterkant moest vast knopen. Het topje zelf was van een dunne stof en die moest wel haast doorzichtig zijn. Toen hoorde ik achter me ineens een zware stem.

"Die zal je verschrikkelijk goed staan. Daar heb je echt de juiste uitstraling en het figuur voor."

Verschrikt keek ik achterom en zag de reus van een man dicht achter mij staan. "Oh, dank u wel. Maar ik weet niet of het iets voor mij is."

"Ik weet het zeker van wel. Doe maar eens aan, daarachter is het kleedhokje. En doe deze er ook bij aan."

Hij duwde me een paar pumps met hoge hakken in mijn handen. Ik liep naar het kleedhokje en was toch wel benieuwd hoe het me zou staan. Ik deed de deur open en liep naar binnen. Eenmaal binnen wilde ik de deur achter me op slot doen, maar ik merkte dat er geen slot op zat. Er was toch verder niemand in de winkel, dus niet boeiend dacht ik bij mijzelf. De kleedkamer was smal, maar wel redelijk diep met op de achterwand een grote spiegel. Ik begon me om te kleden. Ik deed mijn jurkje en slippers uit en stond alleen in mijn kleine stringetje voor de spiegel. Ik lachte geil naar mezelf en kon het niet laten om even aan mijn tepels te trekken, die waren alweer keihard van de geiligheid. Ik deed het rokje aan en zoals verwacht viel die echt net over mijn kleine, ronde, maar strakke billen. Ik deed de kousen en de pumps aan en als laatste het kleine topje. Ik knoopte hem in een strik dicht. Ik zag in de spiegel dat het topje inderdaad een beetje doorschijnend was en je kon mijn harde tepels er duidelijk doorheen zien komen.

Net op het moment dat ik twijfelde of de man ook het resultaat verwachte te zien zag ik uit mijn ooghoeken een lul door een gat in de muur de kleedkamer in steken. Ik dacht eerst dat ik het me verbeelde, maar dat was niet zo. Een keiharde lul van wel zo'n 18 cm lang stak door een gat naar binnen. Ik hurkte en keek er eens goed naar. Voordat ik er ook maar goed over nagedacht had, had ik mijn hand al om de lul gesloten en begon die af te trekken. Steeds harder bewoog ik mijn hand op en neer en het zag er heerlijk geil uit. Ik was benieuwd hoe hij zou proeven en begon de lul langzaam te likken. Eerst in lange stroken langs de gehele lul en toen alleen de kop, ik krulde mijn tong er omheen. Toen deed ik de kop in mijn mondje en begon er gulzig aan te zuigen. Ik nam hem steeds dieper en begreep dat hij dat lekker vond. Ik bewoog mijn hoofd er op en neer op terwijl ik de lul steeds dieper in mijn mondje duwde. Hij ging op een gegeven moment zo diep dat ik hem tegen mijn keeltje voelde aanstoten en ik er een beetje van moest kwijlen. Maar ik kon niet stoppen, het was veel te lekker. Het kwijl drupte uit mijn mond en hing met slierten aan mijn kin, ik kon het zien in de spiegel.

Maar toen ik nog eens goed keek schrok ik. Ik zag achter mij, door de andere muur nog een lul door de muur steken. Ik haalde de lul uit mijn mond en draaide mijn hoofd en ik keek recht tegen een zwarte pik die zelfs nog iets groter en dikker was dan de pik die ik al iets meer dan 5 minuten aan het pijpen was. Terwijl ik nu de blanke pik begon af te trekken sloot ik mijn mond om de zwarte. Ik duwde mijn hoofdje er meteen zo ver mogelijk overheen. Ik voelde het kwijl uit mijn mondhoeken lopen toen ik dat deed. Om en om nam ik de 2 lullen in mijn mond en pijpte ik ze diep terwijl de ander dan een lekkere rukbeurt kreeg. Toen ik de blanke lul aan het rukken was en mijn hoofd er naartoe draaide om hem weer diep in mijn mond te nemen begon hij te spuiten. Dikke klodders sperma landen in mijn gezicht, dwars over mijn neus en in mijn ogen, rechteroor en in mijn haar. Ik zoog snel de laatste druppels uit zijn pik en hij werd weer terug getrokken.

Ik kon me toen volledig richten op de mega grote, zwarte lul. Ik pakte hem met beide handen en rukte hem hard terwijl ik gulzig en in hoog tempo mijn hoofdje over zijn gigantische pik bewoog. Ik voelde hem steeds tegen mijn keeltje duwen en ik moest er van kokhalzen en spuugde er klodders kwijl van op. Het duurde niet lang of hij kwam ook klaar. De eerste 2 stralen belande diep in mijn keeltje, maar het kwam als een verrassing en al hoestend en proestend trok ik mijn hoofd terug en de rest belande recht in mijn ogen, voorhoofd en haar. Ik stond op en bekeek mezelf eens goed in de spiegel terwijl de zwarte lul weer verdween. Ik zag er niet uit. Het topje was nu helemaal doorzichtig aangezien die behoorlijk nat was geworden van mijn kwijl en het was zelfs zo door gedruppeld dat mijn platte, strakke buikje helemaal glinsterde. Mijn mascara was een beetje uitgelopen en het sperma zat overal in mijn gezichtje. Het hing met klodders op mijn voorhoofd, wangen, neus en in mijn haar.


Ik dacht bij mezelf, wat moet ik nu doen? Kan ik gewoon naar buiten lopen, is de man in leer de blanke lul geweest? Zo niet, wat zal hij dan van me denken of van me willen. Toen ik echt niet meer wist wat ik moest doen zag ik via de spiegel dat de deur achter me langzaam werd open gemaakt...

Einde deel 1

Deel 2 KLIK

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen