Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Waar ik nooit had gedacht een verhaal hier neer te zetten over mijn vriendin kan dat nu wel. In de 9 jaar dat we samen zijn had ik nooit verwacht dat ze nog een keer heerlijk los zou gaan, zo los dat ik nooit achter haar had gezocht. In de 9 jaar dat we samen zijn werd er nooit over fantasieën gesproken en zodra ik het wel deed kreeg ze een rode kleur op haar witte gezichtje en zei altijd: “Die heb ik niet”. Ze was dan wel 29 jaar oud, je zou als je haar ziet eerder rond de 25 schatte. Mooi witte slanke body met een paar kleine maar ronde borstjes en kleine maar hele geile tepels. Heerlijke billen en altijd een mooi glad geschoren kutje. Haar lange donkere haren altijd netjes en altijd goed verzorgt op stap.

Wij beide zonaanbidders besloten ons oud en nieuw eens niet in het koude Holland te vieren maar lekker in zon. Ik zelf ben 10 jaar ouder en beide hebben een goede baan. Dus besloten we een mooi hotel te nemen op Grancanaria. All-in lekker 15 dagen genieten. We waren er al met de kerstdagen. Dus dat was lekker genieten. De eerste dagen lekker genieten van de zon en zwembad en lekker niksen en in de avond lekker uit om vervolgens lekker seks te hebben in onze hotel. Zodra mijn kanjer lekker geil is, mag elk gaatje lekker misbruikt worden. Ze wordt dan altijd lekker wild en gaat altijd lekker los op me. Hierdoor had ik al heel lang het idee dat ze zeker fantasieën had op seksgebied. Maar ja het was altijd al een verlegen meisje. De derde avond lekker op stap. Ze droeg een leuk rokje met mooie platte schoentjes, leuke halter en haren mooie en een beetje make-up op. We stapte een leuke tent binnen en dronken lekker een aantal cocktails. Al snel merkte ik dat mijn kanjer een beetje teut werd. Ik begon haar zo wat te pesten, liet af en toe mijn hand op haar geile billen glijden en kneedde erin, ze droeg zo te voelen een alleen een kleine string onder haar rokje. Ze lachte en ik merkte dat ze steeds wat geiler werd. Haar tepels begonnen al door het dunnen stof van haar halter heen te duwen en ze te zien droeg ze gaan bh. Haar mooie bruine oogjes straalde ook al 1 bonk geiligheid uit. Zo dronken we nog een heerlijk glas Bacardi Razz met sinas.Aan haar manier van praten was me duidelijk dat ze nu toch eigenlijk wel dronken was. We stonden wat te tongen en ik streelde haar billen en zei in haar oor, wauw wat ben je lekker geil. Ze lachte en zei, ben heerlijk ranzig geil. Ik lachte en vroeg haar wat ze wilde. Ze keek me met een heerlijke geil bekkie aan en beet even op haar onderlip. Ik gaf haar een zoen en zei, vertel me nu eens wat jouw echt heel geil lijkt. Even was ze stil nam een slok van haar drinken en keek me met grote ogen aan en zei, onwijs ranzige seks, me als een onwijs geile slet te laten gaan. Haar koppie kleurde weer rood en ik lachte en was best wel eens blij dat ze nu eens toe gaf wat haar leuk leek. Ik keek haar aan en zei, oké dat klinkt geil, maar volgens mij niet alleen met mij, Ze had haar glas aan haar mond en lachte en keek wat verlegen omlaag. Ik drukte haar tegen de hoek van de bar aan en greep haar onder haar rokje en duwde mijn vingers onder haar string.

Haar kutje was klets en echt ik bedoel klets nat. Ik duwde twee vingers in haar soppende kutje en vroeg haar wat ze nu bedoelde met ranzig en hou je niet in, ik word echt niet boos alleen maar geiler. Ze keek omlaag en zei zachtjes, ik wil wel eens heerlijk genomen worden door een geile neger met een grote lul. Gelijk er achteraan, ik val niet op negers maar lijkt me gewoon lekker ranzig een zwarte lul in me te voelen. Ze draaide haar hoofd weg en keek nog meer omlaag. Mijn vingers nog steeds soppend in haar kutje, gaf ik haar een zoen en zei, geil maar dan wel de hele weg. Ze keek me met en grote lach aan en zei, je word echt niet boos, licht hijgend op mijn twee vingers diep in haar kut. Ik lachte en stopte met vingeren en zei, tuurlijk niet, heb altijd al gezegd dat je je fantasie mag zeggen alles is bespreekbaar. Dus ook dit en al zeg ik het zelf, klinkt best geil als je je eens heerlijk als een geile slet laat gaan op een vreemde lul. Maar ja hoe doe je zoiets, ze wilde wel dat ik erbij was als ze het toch niks vond. Na wat borrels en elkaar flink te pesten besloten we terug te gaan naar ons hotel. Het hoefde dan ook niet gelijk die avond te gebeuren. Al had ik zoiets iets morgen is ze nuchter en dan ontkend ze alles. We wandelde naar buiten en ik bleef het bespreekbaar houden.

We stonden bij een marktkraam van Afrikanen te kijken naar hun koopwaar. Die staan er genoeg, van horloges riemen en andere rommel. Ze zakte door haar knieën om te kijken naar een tas. Die kerel voor haar zakte ook en vroeg haar of ze de tas mooi vond. Ze lachte en zei, ja best wel. Ze zat wat gehurkt en zei haar spreid je benen wat pest hem een beetje gewoon voor de lol.

Maar ik dacht dat ze dit niet zou doen deed ze het dus wel. Ze gaf hem dus gelijk uit zicht op haar kleine string die moeite had haar kleine witte kutje te bedekken. Het was aan zijn ogen te zien dat hij een mooie uitzicht had. Ik zakte erbij en lachte naar hem, hij lachte terug echt had dus door dat ik wist wat hij zag. Hij noemde een prijs voor die tas. Ik lachte en wist dat het goedkoper kon. Ik ging wat achter haar gehurkt zitten en liet een vinger langs haar string glijden en duwde deze tegen haar kutje op.

Damn haar string droop gewoon ze was klets en echt klets nat. De prijs zakte gelijk wat. Ik trok haar string wat opzij en verwachte nu eigenlijk dat ze zou opstaan. Maar ze bleef zitten en lachte naar die vent terwijl ik haar kutje bloot legde. Jezus haar kale kutje was echt mega nat. De man pakte de tas en deed een plastic tasje om heen en bood de tas aan en lachte en kneep in zijn kruis, duidelijk was dat daar een stijve lul in zat.

 

Mijn kanjer lachte pakte de tas en duwde een vinger in haar kutje en smeerde haar geile meisjes sap over zijn hand heen. Hij lachte en likte zijn hand en we stonden weer op. In zijn zwarte pantalon was duidelijk zichtbaar dat hij last had van een stijve lul. Mijn kanjer keek me geil aan en zei, wat ben jij gemeen, nu heeft die man last van een harde lul. Ik lachte en zei, tja wat ga jij er aan doen. Ze keek me lachend aan en zei, tja denk dat ik hem maar ga helpen. Ik keek die man aan en zei in het Engels, zin om mijn kanjer eens flink te nemen. Hij lachte en knikte ja wat ook een kerel naast hem hoorde en die lachte en zei, twee is nog beter. We lachten en ik keek mijn kanjer aan die lachte en weer verlegen keek. Oké dacht ik wat nu, er is nu een mogelijkheid en zo te zien wil ze het ook. Ik knikte ja en lachte en zei waar dan? Die vent stak zijn hand uit naar mijn kanjer, ze gaf mij de tas en stapte over het kleed en keek me met een verlegen maar geile blik aan. Mijn lul duwde zich een weg in mijn spijkerbroek. Zou ze het echt gaan doen, nee dat durft ze niet, zodra de heren haar aanraken word ze verlegen en stopt ze het. Ze pakte de handen van beide heren en zei tegen mij, naar het hotel dan maar. Wauw het leek wel of ik een andere vriendin had. Ze lachte en had een onwijs geile sletten bekkie. Ik lachte en zei prima.

Gelukkig kon je via drie deuren naar ons hotel. Zo hoefde je niet langs de receptie. We wandelde naar boven en beide heren volgde. Ik was echt verrast, zou mijn kleine kanjer zich echt als een geile slet laten gaan. We stonden bij onze deur en ik keek haar aan en zei, je wilt het echt want als ik de deur open kan je bijna niet meer terug. Ze lachte en zei, ja ik wil het al heel lang en het is nu zo dichtbij, maar jij moet er wel bij blijven. Ik lachte en zei, wil dit niet missen voor geen goud. Zelf had ik al besloten om dit te gaan filmen. Ik wandelde naar binnen en de heren volgende mijn kanjer. Ik pakte gelijk onze camera en ging in een stoel zitten en klikte de camera aan. Beide heren stonden aan ieder een kant van mijn kanjer en legde een hand op haar heupen. Mijn kanjer keek me geil aan en zei, wauw wat spannend, kom al bijna klaar alleen daarop al. Ik lachte en zei, nou laat je dan maar eens flink uitwonen door die twee geile dekhengsten. Beide mannen zoende haar nek en likte haar oorlel. Hun handen gleden omhoog en gleden haar halter omhoog en zo waren haar borsten bloot en haar tepels zo te zien keihard. Beide speelde met haar harde stijve tepels en trokken eraan en wreven er over. Beide likte een weg omlaag en likte, zoog en beet aan haar tepels en ik zag mijn kanjer genieten van deze geile behandeling. Haar rokje gleed uit en ik zag haar in hun kruis kneedde, daar had ze zo te zien gelijk beet, ze streelde zo te zien twee harde lullen. Ze ritste beide broeken los en het was duidelijk dat de heren geen ondergoed droegen. Twee grote kale harde stijve kwijlende neger lullen plopte uit die pantalons. Ze zakte door haar knieën en keek me met een lach aan terwijl aan beide kanten van haar gezicht een kwijlende neger lul stond. Ze pakte beide lullen vast met haar kleine handje, zichtbaar was dat haar kleine handje over deze harde zwarte stijve lullen trokken.

Ze likte met haar tong langs haar lippen en zei, wauw wat geil die twee grote neger lullen die voor mij zijn. Ik lachte en zei, zeker geil, laat maar eens zien hoe je kan zijn met die twee geile neger lullen. Ze liet haar tong langs beide donkere eikels glijden en speelde met haar tong piercing met beide eikels. Nu begon ze beide lullen om en om heerlijk in haar witte bekkie te laten glijden. Ik stapte iets dichterbij en filmde hoe ze heer die lullen pijpte en filmde even haar kutje en voelde eraan. Ze was echt mega nat net een zwembad, ze was dus geiler dan ik ooit had meegemaakt. Heerlijk om je kanjer zo geil te zien. Wist niet dat kijken zo geil kon zijn en er was nog niet eens zoveel gebeurd. Ze stond op en ging op bed liggen en trok haar plakkende string uit en lag wijs been en speelde met haar geile kutje. Beide heren keken ernaar en trokken hun grote donkere lul. Ze kropen op bed en lieten zich weer pijpen en speelde met haar borsten en vingerde en trokken haar kutje open. Eentje zakte nu omlaag en begon haar kutje te likken en vingeren en likte en vingerde haar pijlsnel naar een hoogte punt. Hij kroop omhoog en wreef zijn eikel door haar witte kutje. Hij duwde zijn lul steeds een stukje in haar klets natte kutje en aan haar gezicht te zien genoot ze onwijs en werd haar kutje flink opgerekt. Heel langzaam gleed hij steeds iets verder en mijn kanjer had moeite met pijpen en hijgde zwaar en trok aan die andere lul. Nu gleed die lul er helemaal in en ze gaf een gil van genot en riep ja neem me.

Hij begon haar nu te bereiden en neukte haar met zijn donkere lul. Je kon zien dat ze er geen moeite meer mee had en hij pakte haar heupen en neukte haar nu echt stevig met zijn grote lul. Die andere gast zat achter haar en streelde haar borsten en had zijn lul op haar mond gelegd en af en toe gleed har tong langs deze grote lul. De heren wisselde en die ander begon ook rustig maar lag al snel zijn lul er diep in te pompen. Mijn kanjer hijgde flink en ik filmde van dichtbij hoe die donkere lul in en uit haar gleed en zei heerlijk genomen werd. De heren wisselde vaak en in elk denkbaar standje gleed er een donkere lul in haar mega natte witte sletten kut. Ze zoog en likte of het de laatste lul was die ze ooit zou krijgen. Damn wat was ze mega geil bezig. Ze zat boven op een lul en die gast hield haar billen open en je kon mooie zien hoe groot die lul was die in haar gleed, rustig gleed ze er helemaal over heen. Ze stond op en liep naar ons balkon en terwijl ze over de rand keek werd er van achteren alweer een lul diep in haar geduwd. Na een paar diep in haar kut kwam ze voor de zoveelste keer klaar. Hij was onder tussen haar kontje aan het vingeren en duwde nu zijn eikel tegen haar billen. Ik spoot wat glijmiddel erbij en heel rustig gleed deze donkere lul tussen haar heerlijke blanke billen. Langzaam maar erg geil liet ze zich op het balkon anaal nemen door deze onbekende vent. De wisselde nu haar kut af voor haar kontje en lieten hun lul weer schoon pijpen om haar weer diep in haar kut te neuken. Even probeerde beide een gaatje te gelijk te neuken, dat ging maar even maar dat was dan ook teveel voor mijn kanjer. Ze zakte nu over een lul met haar rug naar zijn gezicht en deze gleed stevig en snel in haar kontje. De andere pijpte ze flink en er werd flink met haar kutje gespeeld. Ze kwam zelf klaar en die lul die ze pijpte ook en spoot met flinke halen zijn spierwitte zaad over haar borsten en kutje heen. De lul in haar kont begon ook te trillen en hij spoot zijn zaad in en om haar kont en kut heen en hij duwde zijn spuitende lul nog even in haar sletten kut. Moe en voldaan plofte ze op bed. De heren gaven haar een zoen en gingen weg. Ze stapte even onder de douch en daar neukte ik mijn kanjer nog even en spoot mijn zaad diep in haar kut. De volgende dag kon ze niks ontkennen en gaf dan ook toe dat ze onwijs had genoten en dat haar grootste fantasie was uit gekomen. We bekeken de film en ze zat alweer met een mega nat kutje, ze keek me aan en zei, wat is nu eigenlijk jouw fantasie. Ik lachte en zei, jouw in de hoofdrol is voor mij al een fantasie. Ze keek me aan en zei, oké dan moeten we ook eens een leuke geile meid meenemen waar ik lekker me kan kloten.

Vroeger ooit eens met een vriend geklooid en dat was eigenlijk onwijs lekker. Wauw mijn verlegen meid was veranderd in een geile slet. Er gingen een aantal dagen voorbij en het leek wel of mijn kanjer verlost was van iets. Ze gedroeg zich dan ook wat sletterig dan normaal. Ging stappen zonder slip en daagde vele mannen uit. Ging wel niet een stap verder maar toch. Ik genot er onwijs van. Het was oud en nieuwe. Het was er druk en gezellig en we waren in het uitgaan gedeelte. We raakte in gesprek met vier vriendinnen, ze kwamen uit Zweden en spraken goed Engels. Eerlijk was eerlijk het waren vier hele mooie meiden. Volle borsten en strak figuur een droom voor elke man. Al snel kwamen we er achter waarom ze zonder mannen waren. De dames vielen op dames. Het was een leuk gezicht die vier hoog blonde dames met volle borsten en mijn kleine donker harige kanjer met kleine borsten. Tja een fantasie van elke man. De champagne gleed rijkelijk door de kelen en het was 12 uur. Happy new year. Ik zoende de dames om en om en ook mijn kanjer deed dit, allen niet zoals ik op de wang maar zoende de meiden vol op hun mond, er kwam zelf een tong van pas. Wauw dat was best wel erg geil. De dames lachte en danste op de muziek en ik bekeek hoe ze mijn kanjer betasten en streelde en pesten. Meerdere heren deden een poging om mee te doen maar werden gelijk weg gekeken met een bozen blik. Damn ik was nu ect onwijs geil. Het werd mij duidelijk dat de dames wel zin hadden in mijn Hollandse dame.

Ze ging naar de wc met twee dames en bleven best wel lang weg. Ze kwam terug met een rode kleur op haar wangen en gaf me een zoen. Ik proefde iets lekker zoets, ze lachte en zei, hoe smaakte ze. Ze vertelde dat ze op de wc met die twee dames heerlijk had staan zoenen en staan vingeren, ze die grote borsten likte en twee heerlijke kale klets natte kutjes likte. Ik lachte en likte haar lippen en zei smaakt lekker. Ze lachte en zei echt wel, ik ben bloedgeil. De dames wilde wel verder gaan maar dan mocht ik er niet bij zijn. Oké dat was voor mijn kanjer niet bespreekbaar. Dus gingen de dames weg. Mijn kanjer kreeg een diepe tong zoen van de dames en weg waren ze, damn dat was zonde dacht ik, had ze wel naakt willen zien. We lachte en dronken verder. Er kwam een leuke meid bij mijn kanjer staan en sprak haar aan. Ik probeerde me te luisteren en hoorde flarden van het gesprek. Het was een Engelse meid die mijn kanjer had zien staan kloten met die Zweedse dames. Zelfs op de wc had ze gehoord. Ze was daardoor zo geil geworden. Mijn kanjer gaf haar een zoen op haar mond en zei, dat was het ook. Haar vriendin kwam erbij staan en lachte om wat er was gebeurt. Mijn vriendin had genoeg drank op en zo te zien mega geil, ze stapte op die vriendin af en pakte haar heupen en duwde haar mond op haar mond en begon deze meid te tongen. Ze schrok maar tongde wel terug. Beide meiden hadden wel zin in een leuke geile avond bleek wel.

Beide hadden echt zo'n Engels truttig kapsel, zo'n Victoria Beckham kapsel, maar beide in bezit van een slank lichaam en beste borsten. Al snel waren de dames aan mij voorgesteld en vertelde mijn kanjer dat die Zweedse dames wel verder wilde klote maar zonder mijn vriend en dat wilde ze niet. Die twee Engelse dames lachte en zeiden in koor, wij hebben daar geen problemen mee. Mijn kanjer duwde 1 van die dames tegen me aan en die zoende me gelijk op mijn mond, ik tongde terug en liet mijn handen over dit heerlijke slanke lichaam glijden en kneedde haar billen onder haar rokje. Wauw wat een heerlijk zacht vlees. Beide dames bleken 21 jaar oud te zijn. Dat beloofde een leuke avond. We wandelde terug naar ons hotel, klaar om eens lekker los te gaan. We zagen die twee negers weer en mijn kanjer nodigde ze ook uit. Die twee Engelse dames schrokken eerst maar lachte al snel toen mijn kanjer hun vertelde wat we hadden meegemaakt met deze twee grote lullen. We plofte alle in onze hotel kamer neer. De drie dames lagen op bed en waren al snel elkaar kleding aan het uittrekken. Die twee trutjes hadden wel een paar heerlijk borsten en eentje had zelfs grote geile schaamlippen. Mijn kanjer lag al snel die grote schaamlippen te likken terwijl er weer een grote neger lul diep in haar kut gleed. Ik zelf speelde met een paar geile Engelse borsten en vingerde dit heerlijk geile natte kutje. Iedereen speelde met elkaar, de dames dan wij likte en naaide de dames de hele hotel kamer door.

Wauw mijn kanjer lag op haar rug en likte een heerlijk kut terwijl een lul diep in haar kontje gleed en ik die Engelse haar eerste geile anale neuk beurt gaf. Die twee negers gingen ook helemaal los op de drie dames. De dames werden helemaal onder gespoten door ons en stapte de badkamer in om hun schoon te maken. De heren gingen weg en ik lag als een gelukkig man op bed. Alle drie de dames kropen bij me en zo viel ik in slaap met een paar Engelse geile borsten in mijn hand. Ik schrok waker en zag iedereen nog op bed. Mijn kanjer was ook wakker en lag te tongen met 1 van die dames. Ik deed of ik nog sliep en keek door een kleine kiertje van mijn oog. De dames streelde elkaar geil, het was het meisje dat lachte toen mijn vriendin haar vriendin zoende. Nu was ze druk bezig met mijn kanjer. Tja mijn lul groeide ervan en dat kan je niet verbergen. De dame zakte tussen de benen van mijn kanjer en begon met lange halen haar natte kutje te likken. Het was duidelijk dat ze door had dat ik wakker was. Die meid naast me sliep nog en ik zakte omlaag en duwde haar benen zachtjes open. Mijn kanjer lachte en ik begon dit heerlijk kutje met grote schaamlippen te likken. Haar benen gingen wijd en ze was dus wakker pakte mijn hoofd en wreef haar nu natte kut door mijn mond. Ze tongde met mijn kanjer en werd steeds wilder met wrijven van haar kut. Ze kwam dus klaar en ik likte met plezier haar klets natte spleet. De dames kropen over elkaar en likten en vingerden elkaar en ik neukte de dames om en om, wel rustig en niet lang, want ik stond al aardig op knappen. Tja drie geile meiden dat is best veel en best wel moeilijk. Ik likte en vingerde en neukte drie geile kutten en de dames vingerde likte en tongde elkaar.

Tja op een gegeven moment word het je als man te veel en ik spoot dan ook mijn zaad diep in die heerlijk kut met grote lippen. Mijn kanjer en die andere meid likte mijn zaad uit die geile kut. Ik besloot te gaan douchen en terwijl ik onder douche stond likte en speelde de dames nog lekker door tot ze alle drie heerlijk voor de zoveelste keer waren gekomen. Het was onze laatste dag en die twee dames gingen terug naar hun hotel. Mijn kanjer wilde die avond nog 1 ding doen. Ze wilde lekker los gaan met een wild vreemde op een wild vreemde plek. Die avond vond ze al snel een slachtoffer en ergens in een steeg stond ik met mijn twee Engelse vriendinnen te kijken hoe mijn geile verlegen slet zich heerlijk liet neuken door een onbekende Spaanse gast. Wauw ze zoog en pijpte hem flink, liet zich onwijs vingeren en likken en liet zijn lul diep in haar glijden en geen gaatje werd over geslagen. Met flinke halen naaide hij mijn slet en ik werd gepijpt door twee meiden. Later op de avond op onze kamer weer heerlijk los gaan met mijn twee Engelse sletten en mijn kanjer liet zich nemen door twee onbekende gasten in onze hotelgang.

Ik wist dus dat ze het deed maar was er niet bij, ik had seks met mijn twee Engelse sletten. Mijn kanjer kwam binnen en zat onder het zaad en vertelde dat ze het ook gedaan had met de hotelbeveiliging. Hij had hun betrapt net toen ze beide heren had laten klaarkomen. Deze man wilde ook anders zou hij ons uit het hotel verwijderen. Ik lachte en zei, ja ja. Ze kroop op bed en speelde nog even met ons mee en ik spoot mijn zaad over drie knappe koppies. Nu weer terug in het natte en koude Nederland. Afgesproken dat we hier opzoek gaan naar onze geile fantasieën en hoe we deze het beste kunnen uitleven. Kan nu al niet wachten.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen