Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik ben Missy een vrouw van 51 jaar en woon alweer 8 jaar samen met mijn mannetje en we zijn alweer 14 jaar samen, waarvan nu 4 jaar getrouwd. Mijn mannetje is twee jaar jonger dan mij. Verder heb ik kort blond haar en mooi figuur voor mijn leeftijd met een paar mooie ronde D-cup borsten met een kleine tatoeage en kleine tepels welke lekker gevoelig zijn. Altijd een heerlijk glad geschoren kutje. Ben redelijk lang voor een vrouw, een meter achtenzeventig.

 

De tieten van MissyAfgelopen weekend was mijn kanjer een lang weekend weg met zijn vrienden doen ze elk jaar. Daardoor was ik zaterdag avond alleen.

Ik besloot lekker wat te eten met een vriendin om daarna lekker een borrel te halen in een gezellig kroeg. Daar zag ik Sam een oudere collega. Hij is Surinaams en 39 jaar oud al zal je dat niet zeggen als je hem ziet. Je denkt eerder half 20. We werken alweer een aantal jaren samen en kunnen het op het werk goed vinden met elkaar. Dus sam stond bij ons en we lachte en hadden lol. De drank ging best snel en mijn vriendin besloot om 2 uur een taxi te pakken ze had genoeg gehad. ik zelf hoef maar een kleine 10 min te lopen naar huis. Ik besloot nog 1 borrel met Sam te doen in de kroeg. Weet niet waarom maar al snel hadden we het over seks, nadat ik vroeg hoe het kwam dat hij nog steeds vrijgezel was.

Hij lachte daarom en zei, dat hij er van genoot lekker te doen wat hij wilde. Hij had al twee kinderen van zijn laatste relatie maar dat was alweer 8 jaar terug. Hij gaf toe dat hij op blanke vrouwen viel. De borrel was op en ik besloot terug te gaan was ondertussen alweer 3 uur. Sam liep met me mee, vond niet dat ik alleen moest lopen.

Hij besloot ook nog even mee om de hond uit te laten. Eigenlijk was er niks aan de hand. Tijdens het uitlaten vroeg hij of ik ooit een donkere man had gehad. Ik lachte en zei, nee eigenlijk nog nooit. Op de vraag waarom niet, had ik niet echt een antwoord. Nooit van gekomen lachte ik. Ook nooit over nagedacht? Vroeg hij. Ik lachte tja eigenlijk niet. Oké jammer lachte hij. Zo liepen we lachend naar mijn huisje. Oké laatste borrel lachte ik. Hij plofte op de bank en vroeg waar mijn vriend was.

 Missy geneukt door 2 negers 13Uitgelegd dat hij er dit weekeinde niet was, en hij begon weer over seks met een neger. Ik ben normaal niet echt een prater over seks maar nu bleven we er toch over lullen aangezien ik antwoord gaf op zijn vragen. Ik vroeg hem of elke neger dan een grote lul had. Hij lachte en zei, denk het niet. Jij wel vroeg ik. Tja wat is groot lachte hij.

Ik pakte de tablet en zocht een seks site en klikte deze aan en zei nou dit is groot. Neger met een beste grote lul. Hij lachte en zei, tja zou niet weten. Er werd om gelachen en het werd later en later. Tja er hing wel iets van een seks spanning maar ja, ik heb al een relatie en was daar best wel vaak duidelijk over. Het was half 5 en min fles wijn was alweer op. Ik keek Sam aan en zei, als je wilt kun je wel hier blijven slapen. De logeer kamer is klaar.

Milf Missy speelt met haar geile kutje en is klaar voor een negerlulHij lachte en zei, is prima scheelt weer een taxi rit. Tanden poetsen en ik wandelde mijn kamer in. Ik keek naar de logeer kamer en zag hoe Sam zich uitklede. Oké voor zijn leeftijd zag hij er goed uit. Hij draaide en ik keek naar hem terwijl hij in zijn boxer stond en ik op mijn eigen bed lag. Ik lag in mijn nacht hemd in het donker naar hem te kijken. Had mijn deur niet dicht gedaan. Waarom wist ik niet en nu lag ik te gluren naar Sam. Tja eigenlijk was ik best wel geil. Sam deed zijn hand in zijn boxer en ik zag daar best wel een bult. Hij legde zo te zien zijn lul goed lachte ik.
Hij wandelde weer naar de bad kamer en ik hoorde hem plassen. Shit even mijn hand omlaag, even een paar vingers door mijn kutje welke toch wel erg nat was. De wc werd door getrokken.

Ik lag met opgeSlet missy is geiltrokken knieën te spelen met mijn eigen natte kutje en had mijn ogen dicht. Ik kreeg een gevoel dat er iemand keek naar me.

Ik keek naar de deur opening en schrok. Sam stond inderdaad te kijken. Ik zag dat hij zijn lul in zijn hand had en er aan trok.

Ik lag stil verschrikt te kijken naar zijn lul.

Het was best donker en ik zag dat hij mijn kamer binnen stapte. Een deel van mijn lichaam wilde er wat van zeggen maar mijn andere deel trilde van genot.

Hij kroop onder de dekens naast me. Tja ik lag nog altijd met opgetrokken knieën en durfde me niet te bewegen. Ik had mijn ogen een stukje dicht en zag dat hij zijn boxer uit het bed gooide.

Shit hij lag naakt naast me.

Mijn god, ik was bloed geil maar had ook zoiets van "nee" ik heb een relatie.

 

Milf Missy geneukt door een monsterlulMilf Missy geilen met een groot geschapen neger

Toch zei ik niks en liet mijn vingers toch weer door mijn onwijs natte kale kutje glijden. Ik voelde hoe Sam tegen me aan kwam liggen. Wauw de spanning was echt onwijs geil. Shit wat moest ik nu, mijn hele lichaam en klets natte kut zeiden van raak me aan. Shit daar was zijn hand welke over mijn bovenbeen gleed. Ik trilde van genoot. Ook kwam er een licht kreuntje uit mijn mond, dit was voor Sam het sein om door te gaan.

Zijn hand gleed tussen mijn benen en gleed omlaag. Hij raakte mijn hand aan en begon met zijn vinger mijn kutje te strelen. Aaaaacchhhhh ik kwam al bijna wat een spanning. Elke drempel viel weg. Ik gleed met mijn hand naar zijn been en gleed naar zijn kruis. Wauw daar was een heerlijk glad geschoren en zeker een grote lul.

Damm wat een ding, vrij dik en echt lang. Ik speelde met zijn natte eikel en kreeg mijn hand er niet helemaal gesloten omheen. Sam zoende mijn wang en liet twee vingers in mijn onwijs klets natte kale kutje glijden. Hij draaide wat en onze mond vonden elkaar en al snel onze tongen. Zijn handen gleden nu over mijn lichaam en mijn nacht hemd ging uit en hij streelde mijn borsten. Ik trok met twee handen zijn heerlijke grote pik. Sam likte mijn tepels en zoog eraan en likte zich een weg omlaag.
Hij vouwde mijn kutje heerlijk open en begon me heerlijk te likken.

Ik knipte gelijk even een lampje aan, ik wilde die zwarte lul wel eens in het licht zien. Ik draaide en schoof onder hem. Daar was zijn grote lul, jezus wat een ding zeg. Lichte eikel en donker zak en schacht. Ik pakte hem vast en opende mijn mond helemaal en probeerde hem te pijpen. Zijn eikel paste niet in mijn mond, dus likte ik zijn eikel en stam zo goed en kwaad als het ging. Sam likte en vingerde me echt heerlijk. Shit ik lag hier een enorme zwarte lul te likken in ons bed en werd heerlijk gelikt en gevingerd door een neger, terwijl mijn mannetje van niets weet. Een stuk jongere neger nog wel.
Ik genot er onwijs van. Sam zorgde bij mij voor een heerlijke geil gevoel en ik kwam dan ook met een lichte gil klaar. Oké ik wist een ding nu ik wilde deze zwarte lul in me voelen. Sam draaide rond en kwam op me liggen en ik voelde hoe zijn eikel tussen mijn blanke natte kutlipjes glijden.

Negerzaad voor Milf MissyNa wat draai en pompbewegingen voelde ik hoe zijn dikke eikel mijn kutje open rekte en zachtjes naar binnen gleed. Hij rekte mijn kutje heerlijk op en gleed steeds verder en dieper. Mijn mond wijd open en mijn ogen dicht. Wauw wat een ding zeg. Hij begon zijn heupen te bewegen en ik voelde zijn harde grote neger lul heerlijk in mijn onwijs natte blanke kutje glijden.

Hij begon het tempo op te voeren en we tongde heerlijk geil. Wauw ik kwam dan ook wel heel erg snel klaar. Nu zat hij tussen mijn benen en pakte mijn heupen en begon zijn lul steeds dieper in me schuiven en het tempo op te voeren. Wauw wat geil en wat onwijs lekker. Ik liet me helemaal gaan en Sam begon me dan ook heerlijk te neuken en te misbruiken. Sam ging liggen en hield zijn grote lul recht omhoog. Ik hing er boven en zakte omlaag en zakte heel rustig over zijn hele lul heen. Min god, wat kwam hij diep en wat een heerlijk gevoel mijn kutje zo open gerekt.

Ik voerde nu zelf het tempo op en ging steeds sneller over zijn lul heen en hijgde heerlijk en hij kneep in mijn borsten, trok aan mijn tepels.

Sam zei geile dingen in mijn oor toen ik op zijn borst lag met mijn rug en zijn lul die diep in me schoof. Ik werd eigenlijk steeds wilder, wilder dan ik ooit was geweest en voelde zijn harde grote zwarte lul in verschillende standjes diep in me schuiven en ik kwam dan ook een aantal keren heerlijk gillend klaar. Ik lag op het bed rand en hij stond op de grond en hield mijn benen helemaal wijd en omhoog en begon me heerlijk te neuken en steeds harder en dieper.

Jezus ik zweefde helemaal weg.

Sam begon te grommen en hij trok zijn lul uit mijn opgerekte kutje en begon te rukken, neee gilde ik spuit je zaad in mijn kutje!

Sam stopte gelijk met rukken en perste zijn dikke zwarte paal weer diep in mijn buik, met grote halen pompte hij zijn lul steeds dieper in mijn kutje. Ik voelde zijn eikel proberen mijn baarmoedermond binnen te dringen en kwam weer schokkend en gillend klaar. Sam kon het nu ook niet meer houden en perste zijn paal pijnlijk diep in mijn baarmoeder en spoot zijn zware zak leeg. Nog een paar keer stootte hij na en viel daarna bezweet en afgemat op mij, mijn tieten plat drukkend. Damm ik lag onwijs na te trillen was door zijn zaadlozing in mijn baarmoeder ook weer gigantisch klaargekomen. Sam trok zijn nog steeds stijve lul langzaam uit mijn lijf en legde deze demonstratief op mijn buik, hij kwam zelfs voorbij mijn navel, wat een enorme neukpaal was dit! Ik keek en zag hoe diep hij wel niet in me had gezeten nu hij zo boven op mijn kut lag. Jezus ik was onwijs lekker genomen door deze onwijs dikke en grote zwarte lul.

We waren beide doodmoe na alle alcohol en deze inspanning en vielen dan ook als een blok in slaap. De volgende middag werd ik wakker en zag ik Sam nog naast me liggen. Ik keek onder de dekens en zag zijn grote zwarte lul. Ik schaamde me rot maar het zien van die grote zwarte lul maakte me ook weer onwijs geil. Ik stapte onder de douche en zag sam nu ook binnen komen.

Naakt was hij en lachte en plaste even. Hij trok de douche deur open en kwam binnen en al snel stonden we elkaar te wassen en te strelen. Al snel zoog ik zijn heerlijk grote lul en zeker in het dag licht was hij goed te zien hoe groot hij was.

Afdrogen en weer naar bed en me weer heerlijk de hele slaapkamer laten door neuken.

Daar had Sam wel oren naar en zijn paal was al spijkerhard en zijn dikke paarse eikel wees al naar haar natte kutje. Ondanks dat mijn kutje vannacht al behoorlijk opgerekt was kostte het hem moeite om zijn dikke eikel in mijn kutje te persen. Ik kermde van pijn toen de roze lipjes door zijn dikke eikel opgerekt werden. Sam had echter geen medelijden en duwde zijn enorme pik pompend verder naar binnen. Mijn kermen ging langzaam over in gekreun en geschreeuw van genot. Sam zat inmiddels helemaal in mijn buik en mijn kutlipjes stonden strak gespannen om de enorme lul. Wat een ontzettend geil gevoel!
Nu begon hij in een stevig tempo te neuken en het duurde niet lang voordat ik weer klaarkwam. Ik voelde zijn dikke eikel mijn baarmoeder martelen en bij elke serie stoten ging hij er dieper in, (dit kon toch niet bedacht ik me?) het werd me zwart voor de ogen van de pijn, het werd me teveel, maar Sam drukte me op mijn rug met mijn ben in in een spagaat op het bed vast en bleef in een hoog tempo stoten.

Hij probeerde nog dieper te komen en drukte zwaar op mijn baarmoedermond.

Wat ik niet in de gaten had was dat hij langzaamaan steeds wat dieper kon komen, de pijn was ik al aan gewend en in lag alleen maar te genieten van die monsterlul. Plots een toch wel vlammende pijn en zijn paal zat er tot aan zijn ballen in mijn buik, zijn enorme eikel was in mijn baarmoeder doorgedrongen. Ook Sam voelde dit en neukte met korte stootjes door om me te laten wennen. De pijn ebde weg en ik genoot van deze verkrachting, ik begon ineens te trillen en te schokken over mijn hele lichaam, mijn ogen draaiden weg en ik viel bijna flauw. Wat een genot, mijn gekreun ging over in gegrom en daarna in enorme oerkreten. Dit had ik nog nooit meegemaakt, ik kwam gillend en spuitend klaar.

0 159aSam begon nu weer met grote diepe halen te neuken en zijn eikel plopte bij elke stoot in en uit mijn baarmoedermond, dit was zo lekker, ook pijnlijk maar ik was zo van de wereld van het enorme spuitnde orgasme dat ik daardoor geen tegenstand bood, en gilde om meer. Sam trok zijn paal even uit mijn opengeneukte kut en draaide me op mijn buik, ik was zo suf dat ik alles maar liet gebeuren. Hij trok me op mijn knieën en ramde zijn paal weer diep in mijn buik, zijn enorme paal verdween weer helemaal tot in mijn baarmoeder en hij begon mijn kutje weer verder uit te wonen. Sam trok mijn billen wijd uiteen en duwde een vinger in mijn kontje, dat ging vanzelf, die was zeiknat van het kutvocht. Ik voelde het wel maar was totaal sufgeneukt en genoot van zijn stampende paal in mijn buik. Sam vertraagde zijn stoten en ik dacht dat hij bijna ging klaarkomen, dat zou heerlijk zijn zijn zwarte zaad diep in mijn baarmoeder.

Maar al snel kwam ik er achter dat Sam hele andere plannen had, toen hij even zijn rust had genomen en zijn paal langzaam uit mijn kutje haalde, greep hij zijn kans en voordat ik wat kon zeggen voelde ik zijn eikel tegen mijn kontgaatje. Ik had nu al zoveel pijn en genot doorstaan, maar dit ging natuurlijk nooit passen, dus Sam mocht het van mij best proberen. Dus in tegenstelling tot wat hij verwachtte duwde ik mijn kont naar achteren en voelde ik hoe langzaam mijn sterretje steeds verder opengesperd worden. De pijn viel me mee dus ik drukte door en langzaam gleed de zwarte paal van Sam centimeter voor centimeter in min kontje. Plots schoot zijn eikel voorbij mijn sluitspier en voelde ik een enorm opgevuld gevoel, alsof ik moest poepen, Sam drukte onverminderd door en onder hevige pijnscheuten verdween zijn hele paal diep in mijn kontje en was ik anaal door een forse negerlul ontmaagd.

Dit had ik nooit verwacht, hij paste er met gemak helemaal in, sterker nog ik werd steeds geiler en ik vond het heerlijk om die enorme paal diep in mijn kontje te voelen. Ik kreeg orgasme na orgasme. Ook Sam begon te kreunen en voor de eerste keer in mijn leven kreeg mijn kontje een enorme lading zaad te verwerken. Ik hoorde hem kreunen en gelijk voelde ik zijn paal dikker worden en zijn zaad diep in mijn darmen spuiten.

Milf Missy bare geneukt door meerdere negersToen Sam zijn paal langzaam uit me trok voel ik doodmoe voorover op bed en binnen een paar minute sliep ik.
Laat in de middag werd ik wakker van de voordeur, ging Sam weg, nee mijn mannetje kwam thuis en ik lag hier nog met een lading negerzaad in mijn opengeneukte kontje en kutje.
Sam lag in de logeerkamer te slapen! Of had hij mijn mannetje ook gehoord en was hij voor ik wakker werd al gevlucht.

Mijn mannetje kwam vrolijk naar boven en kuste me op mijn mond, "zo heb je een lekker nachtje gehad" vroeg hij wijzend op de logeerkamer. Ik kleurde tot achter mijn oren, "hoe bedoel je" vroeg ik?
Mijn mannetje lachte, ik was gisteravond al thuis maar toen was jij nog in het café of zo. Toen ik je met Sam hoorde thuiskomen heb ik jullie een beetje in de gaten gehouden, wel fijn dat je het licht hebt aangedaan, zo kon ik ook foto's maken en filmen.

Ik wist niet wat ik moest zeggen, maar mijn mannetje lacht mijn verbaasde gezicht weg en zei: We moeten Sam maar elk weekeinde laten komen om jou te neuken, en wie weet heeft hij nog een paar broers of vrienden om je te straffen!

Totaal verbaast schoot ik in de lach, ik weet niet of Sam dit wil. Oh jawel hoor hoorde ik Sam zeggen, hij stond naakt in de deuropening, ik doe weer mee.
Later hoorde ik dat het allemaal een opgezet spel was, mijn mannetje had Sam achter mij aangestuurd.......

 

Daten met Missy? mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen